Dodaj do ulubionych

Dumaj Hollande,dumaj.

25.11.14, 20:24
Indii dzis oglosili,ze jak Francja nie wywiaze sie ze swoich zobowiazan wzgledem Rosji,to zrezygnuja z zamiaru kupowania broni u zabojadow za 22 mld baksow.Hollande musi teraz zostanowic sie nad tym,czy przyjemnosc robienia laski Obamie jest tyle warta.
Francois rowniez musi zostanowic sie i nad tym,czemu Rosja tak spokojnie reaguje.

p.s. nie dziwie sie Hindusom.Zawierac powazny kontrakt z panstwem,ktore nie jest wstanie pilnowac wlasnych interesow,jest glupota.Moze okazac sie tak,ze Amerykanie stwierdza,ze w Indiach za malo demokracji i co wtedy? Pojda plany Indii sie jebac?
p.p.s. Hollande,zgodnie z kontraktem,ma jeszcze trzy miesiaca na robienie laski Obamie,nie narazajac sie na kary finansowe.Ale to nic w porownaniu z tym,ile Francja straci,a Rosja zyska.
Obserwuj wątek
    • antyk-acap Re: Dumaj Hollande,dumaj. 25.11.14, 20:28
      A jakiś nie rosyjski link?
      • igor_uk5 Re: Dumaj Hollande,dumaj. 25.11.14, 20:32
        A nie znasz angielskiego i nie umiesz korzystac z wyszukiwaki internetowej? Sformuluj w odpowiedni sposob haslo, w jezyku angielskim i wpisz do ,chociaz by, google.
        • antyk-acap Re: Dumaj Hollande,dumaj. 25.11.14, 20:34
          Szukałem, nic na ten temat nie ma.
    • kzet69 Re: Dumaj Hollande,dumaj. 25.11.14, 20:36
      Nie ośmieszaj się, ta informacja istnieje jedynie w kacapskim matrixie...
      • szwampuch58 Re: Dumaj Hollande,dumaj. 25.11.14, 20:43
        Hmmm,no nie wiem,nie wiem... tu pisza delikatnie o trudnych negocjacjach w sprawie zakupu samolotow:
        www.ambafrance-de.org/Staatsprasident-Hollande-in-Indien
        • igor_uk5 Szwampuch. 25.11.14, 21:00
          Sprawdz date publikacji materialu,ktory zalinkowales.
    • tojabogdan zamiast mistrali dla Rosji, Francja przyśle kompan 25.11.14, 20:56
      zamiast mistrali dla Rosji, Francja przyśle kompanię pancerną do Polski! Tak dziś podano.
      Może przydadzą się i zjedzą zapasy naszych jabłek. Albo przerobią na calvados!
      Byle nam wszystkich żab i ślimaków, mineciarze jedni, nie wyżarli.
      Może też nie będą zatrzymywać się po naszych wsiach z powodu mgły, jak to czynią amis ze swoją niezwyciężoną armią u nas stacjonującą i nie będą niepokoić naszych wieśniaczek
      • karbat Re: zamiast mistrali dla Rosji, Francja przyśle k 25.11.14, 21:09
        francuska kompania pancerna w Polsce , hehehe
        zrobia sobie cwiczenia w katolandzie , pojezdza sobie polskich tanich poligonach
        z polskimi pancernymi pogadaja sobie .... na migi, hehehehe
        bedzie wesolo . reszta niewazne .
        • antyk-acap Re: zamiast mistrali dla Rosji, Francja przyśle k 25.11.14, 21:10
          Na Rosjan więcej nie trzeba...
    • adamusb Re: Dumaj Hollande,dumaj. 25.11.14, 21:23
      Hahaha, tą informację o możliwości utraty kontraktu z Indiami, podawano już we wrześniu, tak więc Ameryki nie odkryłeś.
      • igor_uk5 Adas. 25.11.14, 21:46
        Dosc glupio smiejesz sie.

www.breizh-info.com/19451/actualite-politique/le-bpc-vladivostok-livre-la-fin-de-la-semaine/
        • adamusb Re: Adas. 25.11.14, 23:37
          Udowadniasz, że znajomość języków, nie zawsze idzie w parze ze zrozumieniem.

Nie zakwestionowałem twojej informacji.
          Napisałem tylko, że mowa o tym była już we wrześniu.
    • x2014 Re: Dumaj Hollande,dumaj. 25.11.14, 21:27
      rosja nigdy nic nie traci nawet jak traci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka