Dodaj do ulubionych

Nacjonalista Żyrinowski żąda od Zachodu wydania...

IP: *.perfect.net.pl / *.perfect.net.pl 10.09.04, 19:34
Zbombardowac kreml za 50 lat okupacji i upodlenia Polski i Europy Wschodniej
Obserwuj wątek
    • Gość: Twój psychiatra OStrzegam przed niebezpiecznym szaleńcem IP: *.rene.com.pl 10.09.04, 20:55
      Proszę natychmiast aplikować podwójną dawkę lekarstw. Jeżeli nie odzyskasz w
      przeciągu dwóch godzin świadomości będziemy musieli znowu zamknąć ciebie na
      oddziale.
      • Gość: amigo Re: OStrzegam przed niebezpiecznym szaleńcem IP: *.eimg.pl / 80.51.242.* 10.09.04, 22:39
        mój niekłamany szacunek za świetną ripostę...
        ale czy to na takich durniów działa? chyba tak, bo mnie odrazu ponosi i bluzgam, na co oni jeszcze bardziej, i do niczego to nie prowadzi (na ogół opuszczam takie forum)...
        pozwolisz, że zachowam w archiwum twoja sentencję i czasami będę ją używał (oczywiście z podanie źródła!), OK?
        • Gość: . Zirinowski to idiota, ale z tym gniazdem IP: *.range81-156.btcentralplus.com 11.09.04, 01:34
          terrorystow w Londynie to ma racje. W lutym/marcu 2001 byl tu nawet swiatowy
          zlot terrorystow (nie zartuje), ktory wladze nawet staraly sie monitorowac, ale
          z mizernym skutkiem (byl i Atta, ale wie sie z o tym z biletow lotniczych).
          Znalezienie w wieloetnicznym ,a w ramach Great London i blisko 20 mln. miescie
          kogokolwiek, to szukanie igly w stogu siana - stad i ta jego popularnosc wsrod
          terrorystow. I bandytow.
          Brytania Zakajewa nie moze wydac bez naruszenia wlasnego systemu prawnego -
          wygral proces przed sadem ekstradycyjnym chyba w marcu br., bo Rosja nie
          przygotowala nan wystarczajacych dowodow. Nie wiem, na ile jest mozliwy ponowny
          proces, gdyby nowe dowody dostarczono (ocenia sad; z jury).
          I dlatego traktuje 10mln. Putina glownie jako ... oferte dla ruskiej mafii na
          Wyspach, by paru niewygodnych ustrzelila.
          • Gość: isshia Re: Zirinowski to idiota, ale z tym gniazdem IP: *.ibb.waw.pl 13.09.04, 08:40
            coz...to na Londyn maja nie popjsc te atmowki do zwalczania miedzynarodowego
            terroryzmu? ciekawe...
        • Gość: abc Re: OStrzegam przed niebezpiecznym szaleńcem IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.09.04, 03:43
          Gość portalu: amigo napisał(a):

> mój niekłamany szacunek za świetną ripostę...
          > ale czy to na takich durniów działa? chyba tak, bo mnie odrazu ponosi i bluzgam
          > , na co oni jeszcze bardziej, i do niczego to nie prowadzi (na ogół opuszczam t
          > akie forum)...
          > pozwolisz, że zachowam w archiwum twoja sentencję i czasami będę ją używał (ocz
          > ywiście z podanie źródła!), OK?

Znachory jakies, czy co ?
          Skad u was takie zamilowanie do medycyny?

Jesli ktos twierdzi, ze 1+1=3, nie koniecznie grzeszy (lub jest chory).
          Matematycznie jest to mozliwe a(+)b=a+b+1.
      • Gość: abc Re: OStrzegam przed niebezpiecznym szaleńcem IP: 130.60.5.* 11.09.04, 18:55
        Pomarzyc juz nie mozna o swiecie bez Kremla czy co?

"Moi rodacy, z zadowoleniem oznajmiam, że podpisałem ustawę, która na zawsze
        delegalizuje ZSRR. Bombardowanie zaczyna się za pięć minut" proba mikrofonu w
        wykonaniu R. Reagan'a

Gość portalu: Twój psychiatra napisał(a):

> Proszę natychmiast aplikować podwójną dawkę lekarstw. Jeżeli nie odzyskasz w
        > przeciągu dwóch godzin świadomości będziemy musieli znowu zamknąć ciebie na
        > oddziale.
    • Gość: pavel Re: DO LUKASA IP: *.195.popsite.net 11.09.04, 01:20
      Lukas Polska jest gnebiona przez Rosjan znacznie dluzej, bo od czasow wojny
      polnocnej (1701-1721) do Pokojy w Rydze 1921. Pozniej w latach1939 - 1989,
      czyli z przerwami otatnie cwierc tysiaclecia!
    • Gość: abc Re: Nacjonalista Żyrinowski żąda od Zachodu wydan IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.09.04, 03:39
      Gość portalu: lukas napisał(a):

> Zbombardowac kreml za 50 lat okupacji i upodlenia Polski i Europy Wschodniej

Problem w tym, ze oddadzą (może nawet z nawiązką)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka