szwampuch58 08.03.15, 13:20 90 kilometrow w czasie 4.41.02 w miedzynarodowym dniu kobiet wygrala Polka startujaca w barwach rosyjskich,hehehe,paradoks goni paradoks....w kazdym razie: Justyna szacun i gratulacje moje, skladam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabawa.na.102 Dlaczego Justyna Kowalczyk... 08.03.15, 13:56 startowala w barwach Russian Marathon Team? Odpowiedz Link Zgłoś
equinox1976 Re: Legendarny Bieg Wazów 08.03.15, 14:29 > Polka startujaca w barwach rosyjskich Udowodnij albo zgłosimy ten wątek tam gdzie winien być zgłoszony :-) Kowalczyk nigdzie dziś nie startowała w rosyjskich barwach Odpowiedz Link Zgłoś
zabawa.na.102 Nikt niczego nie musi udowadniac.... 08.03.15, 14:45 Wystacze umiec czytac. eurosport.onet.pl/zimowe/biegi-narciarskie/bieg-wazow-2015-wielki-triumf-justyny-kowalczyk-polka-zdeklasowala-rywalki/sn6bs "Nie obyło się bez organizacyjnych wpadek na trasie - w pewnym momencie jedna z taśm zablokowała się i zamiast powędrować w górę, złapała w swoją sieć startujących zawodników. Jedną z przyblokowanych osób była startująca w barwach Russian Marathon Team Justyna Kowalczyk. " Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Legendarny Bieg Wazów 08.03.15, 18:14 no jak tam bystrzak zglosiles ? Odpowiedz Link Zgłoś
equinox1976 Re: Legendarny Bieg Wazów 08.03.15, 20:24 Pytam znów... udowodnij ze reprezentowała barwy Rosji. Rozumiesz co to są barwy rosji a co to russian marathon team czy mam ci palcem pokazać? Pokaż mi barwy tego teamu bystrzaku inaczej? I co robiła polska flaga na opasce Kowalczykówny? No teraz to nie wiem co robiła. Tak samo jak flagi przy live-timingu. Zreszta dyskusja z forumowymi idiotami jest mało interesujaca bo i tak wiadomo do czego prowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Legendarny Bieg Wazów 08.03.15, 20:38 "reprezentowala barwy rosyjskie a reprezentowala barwy Rosji" Roznice niech ci wytlumaczy oficer prowadzacy albo tesciowa,bystrzak,hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 To stara tradycja...:-) 08.03.15, 18:22 Nasi dziadowie wszyscy startowali w barwach Imperium Rosyjskiego. Ba, nawet krew przelewali za Cara... I korona im z głowy za to nie spadała. Przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
xavras_wyzhryn Re: To stara tradycja...:-) 08.03.15, 20:19 To chyba twoi, bo np. mój Dziadek w 1920 roku, tłukł i gonił bolszewika-kacapa hen za Niemen. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Widać po wnuku ile był wart... 08.03.15, 20:41 ...tak się zapędził, że dopiero Cud go uratował... Odpowiedz Link Zgłoś
xavras_wyzhryn Re: Widać po wnuku ile był wart... 08.03.15, 22:50 Ignorancie, w bitwie nad Niemnem całe kacapskie pułki się poddawały. Wynik wojny znasz? O traktacie ryskim coś słyszałeś? Kacapi do tej pory kontrybucji nie wypłacili, a odsetki rosną... Odpowiedz Link Zgłoś
xavras_wyzhryn Re: Legendarny Bieg Wazów 08.03.15, 20:20 szwampuch58 napisał: > 90 kilometrow w czasie 4.41.02 w miedzynarodowym dniu kobiet wygrala Polka sta > rtujaca w barwach rosyjskich,hehehe,paradoks goni paradoks. I czym się podniecasz? Mało to Polaków gra w ligach rosyjskich, a rosjan w niemieckich, czy francuskich? Rozumiem, że nie masz się czym podniecić, to chociaż tym próbujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Legendarny Bieg Wazów 08.03.15, 20:27 znowu moje "3 grosze" - mało gra Polakow w Rosji -nie podniecam sie -nic nie rozumiesz - Odpowiedz Link Zgłoś
xavras_wyzhryn Re: Legendarny Bieg Wazów 08.03.15, 22:54 szwampuch58 napisał: > znowu moje "3 grosze" > - mało gra Polakow w Rosji No i? > -nie podniecam sie Wcale w ogóle już? Współczuję. > -nic nie rozumiesz Nie stać cię na nic więcej niż ta wyświechtana kacapska volta, gdy brakuje argumentu? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: hmm,czyzby chlodne oko... 08.03.15, 22:57 ... tu tez sie nie pomylil ? "Debilem sie urodzil i uposledzonym umrze." Odpowiedz Link Zgłoś
xavras_wyzhryn Re: hmm,czyzby chlodne oko... 08.03.15, 23:25 Napisałeś to w ostatecznym akcie desperacji, aby się podniecić? Udało się chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś