Dodaj do ulubionych

Co robia dziwni "polacy" na forum?

29.03.15, 16:11
Oni nigdy nie bronia Polski,oni nigdy nie wypowiadaja sie w sprawach,waznych dla swiata.Oni przez 24 godziny na dobe,przez 7 dni w tygodniu,pisza wylacznie o Rosji i wylacznie zle.Oni nie zabieraja glosow w watkach,w ktorych omawiaja sie sprawy Azji,Ameryki Poludniowej,Afryki,za jednym wyjatkiem - wystarcze cos wspomniec o izraelu,lub o zydkach amerykanskich,wtedy oni wszyscy rzucaja sie na tego,kto cos o tym napisal.
Czy ci dziwni "polacy",sa Polakami?

p.s. jestem pewnien tego,ze tych dziwnych "polakow" na forum jest gora 3 czlowieka,piszacych pod roznymi nickami.Oni zakladaja i konta jednodniowki,zeby robic sztuczny tlok na forum.
Obserwuj wątek
    • x2014 Re: Co robia dziwni "polacy" na forum? 29.03.15, 16:21
      spir/dal/aj na garbec tam twoje miejsce ty ruskie smierdzace scierwo
      • forum-poland I odrazu zglosil sie jeden... 29.03.15, 16:29
        z tych dziwnych "polakow".I oczywiscie pelna kultura,jak na szlomka przystalo.
        • x2014 Re: I odrazu zglosil sie jeden... 29.03.15, 16:32
          haha rusek bedzie uczyl kultury polaka, tak, wiem wy kulturnyj narod, wy germanca nie boitca i idu w pierot, job twoju mac
          • forum-poland a co ty,... 29.03.15, 16:34
            szlomku za numerem 2014, masz do Polakow?
      • 1borgia Re: Co robia dziwni "polacy" na forum? 29.03.15, 18:04
        armina, widze ze konca twojego szmacenia wciaz nie ma? 15 lat upadku i wciaz jeszcze za malo? wciaz jeszcze nie wystarczajaco nisko sie stoczylas?
        i pomyslec, ze przed laty to 'cos' traktowalem powaznie, ba! nawet niekiedy zastanawialem sie co moze miec do powiedzenia.
        do przestarzalych dziwek z pigalaka za mariottem, ktore ciagna za 10zl klienci maja wiecej szacunku niz do 'czegos' takiego. bleee.
        borgia
      • jankowski1960 Re: Co robia dziwni "polacy" na forum? 29.03.15, 20:03
        ale masz argument...
    • antyk-acap Re: Co robia dziwni "polacy" na forum? 29.03.15, 16:35
      Bo o Rosji nic dobrego nie da się napisać.
    • wasyl_szuja Tak głupi rusku... 29.03.15, 16:44
      ...jesteśmy Polakami, a ty możesz wypi.erdalać do siebie.
      • 5magna Re: Tak głupi rusku... 29.03.15, 16:49
        A po co to reklamujesz ?
    • ola.z.opola Re: Co robia dziwni "polacy" na forum? 29.03.15, 17:01
      Z formy Twojego watka mozna wnioskowac, ze jezyk polski nie jest twoim jezykiem ojczystym.
      Dlatego tez chcialabym Cie przeprosic za zamanifestowane tu prostactwo, prymitywizm i chamstwo moich rodakow. Mimo ze koncentracja tego prymitywizmu byla bardzo widoczna, chcialabym Cie zapewnic, ze w Polsce sa tez ludzie normalni, ktorzy w najmniejszym stopniun nie akceptuja zaprezentowanego debilizmu przez kilku uposledzonych osobnikow.
      • rozbawiony77 Re: Co robia dziwni "polacy" na forum? 29.03.15, 17:12
        Powiedziała rosjanka ola z opola (z webbrygady) udająca nieudolnie Polkę.?:))))))))
      • wasyl_szuja Re: Co robia dziwni "polacy" na forum? 29.03.15, 17:12
        W Polsce nie ma mniejszości rosyjskiej, więc nie nazywaj nas swoimi rodakami.
        • j-k przede wszystkim ola nie pisze z Opola 29.03.15, 17:58
          (zostal tam jeszcze ktos?)

ani nie pisze z Polski - zatem nie ma prawa do ZADNYCH zapewnien, co mysla Polacy.

Igora czytam zawsze z przymruzeniem oka.
          wielkorosyjski mitoman - ktory Rosje zna z bajek i opowiadan.

Natomiast powiaznie odbieram Romrusa/Frompitera.
          - ten pisze z Rosji, wiec przynajmniej zna realia.
          • wasyl_szuja Re: przede wszystkim ola nie pisze z Opola 29.03.15, 18:01
            Zgoda.
        • misterrob Kolezanka Ola to Zofia Babczynska-Jelonek. 29.03.15, 19:00
          Na Furum Swiat i Rosja pisala pod ksywka mouse_m. Poglady prorosyjskie uksztaltowane i zahartowane w slownych potyczkach.

Obrazanie inaczej myslacych wpisane w charakter czlowieka intelektu. Z przeprosinami znacznie gorzej.
          • misterrob Zofia Babczynska-Jelonek publikuje na Sputniku. 29.03.15, 19:24
            Zaangazowane i poprawne teksty kolezanki Zofii sa publikowane - MIA Russia Siegodnia - Sputnik, Rosja.

Wyroznienie, ktore nalezy brac pod uwage.
            • mouse_m Re: Zofia Babczynska-Jelonek publikuje na Sputnik 01.06.15, 20:33
              Misterrob - publikuję nie tylko w Sputniku. Wszystkie teksty, jakie pisze do mediów (zawodowo, bo jestem dziennikarzem) są albo informacyjne albo wyrażeniem moich osobistych opinii i sądów. Innych nie pisuję.
              • felusiak1 Re: Zofia Babczynska-Jelonek publikuje na Sputnik 02.06.15, 15:55
                Cześć zośka co u ciebie słychać? Słyszałem, że nadal masz nos w doopie Putina. Ciekawe jestem kiedy zacznie mu doskwiersć......
          • mouse_m Re: Kolezanka Ola to Zofia Babczynska-Jelonek. 01.06.15, 20:28
            Nie jestem koleżanką Ola,niestety
          • mouse_m Re: Kolezanka Ola to Zofia Babczynska-Jelonek. 01.06.15, 20:30
            Koleżanka Ola - niestety, to nie ja.
      • forum-poland Droga Ola 29.03.15, 17:33
        Nie musisz przepraszac za tych dziwnych "polakow". Ja dosc dobrze znam Polske i zapewniam Ciebie,ze te szumowiny nie sa wstanie zmienic mojego dobrego zdania o Polakach.
        • wasyl_szuja Re: Droga Ola 29.03.15, 17:48
          Pisz do niej po rosyjsku, lepiej się zrozumiecie.
          • forum-poland wasylku 29.03.15, 17:55
            Wiiem,ze u was w zapadenii o kulturze nic nie wiedza,ale ty probujez udawac Polaka,a to ciebie zobowiazuje do zachowan, chociazby z pozoru,kulturalnych.
            • wasyl_szuja Igorku 29.03.15, 18:00
              Gdy mówisz o sobie "Rosjanin" to co masz na myśli? Ruskij? Czeczeniec? Buriat? Jakut? Kamczat? Tatar? Ugrofiniec czy coś innego?
              Bo np. ja, jak mówię o sobie Polak, to mam na myśli swoich przodków, miejsce urodzenia i codziennego życia.
              • x2014 Re: Igorku 29.03.15, 19:33
                przeciez on nie wie gdzie sie urodzil, to bezpanstwowiec, kundel ujadajacy na polskim forum
                • wtop.ek w przypadku Ajgorka można zastosować 29.03.15, 20:53
                  trawestację znanego dowcipu:

garnizon na krańcach imperium, idzie pałkownik, wysoki, rumiany, blond włosy, słowiański do bólu

obok niego drepce malutki chłopaczek, skośne oczęta, krzywe nogi, śniady, metr pięć w kapeluszu

chłopaczek pyta pałkownika: tata, czemu ty jesteś taki wysoki, przystojny i błękitnooki, a ja mały czarny i brzydki

pałkownik odpowiada: ty się synu ciesz k...wa ,że nie szczekasz, taka impreza na przepustce była...

btw, imię "Ajgor" też piszę nie bez przyczyny, liczę na yntelygencję naszego bezpaństwowca :)

• mouse_m Re: Droga Ola 01.06.15, 20:36
            Wasyl - po pierwsze - nie jestem "Olą", po drugie jestem w 100% Polską na dodatek urodzoną i wychowaną w ...Wielkiej Brytanii, po trzecie jestem zawodowym dziennikarzem. Pisać do mnie można w trzech językach - po polsku, po angielsku i oczywiście po rosyjsku. Ale odpowiadam, wyłacznie po polsku.
      • misterrob Niech kolezanka nie blaznuje. 29.03.15, 18:46
        Myszka nie jestes i zabawa w chowanego nie ma sensu.
        • boavista4 Re: Bajka o Czerwonym Kapturku 29.03.15, 19:34
          czyli o armi trolli Putina ktora zagraza wonosci slowa , demokracji, dobremu wychowaniu.
          Glos Cadyka ma jednak prowdomownego Felusia, ktory bezinteresowni czasami dorywa sie do klawiatury za co cala Polska go kocha. Rowniez paru jego kolegow robi co moze. Czujnosc w obronie Ojczyzny I Swiata !!!

Vladimir Putin has an army of professional trolls running thousand of fake Twitter and Facebook accounts to flood social media with pro-Russia propaganda.

Hundreds of workers are paid £500 a month to work exhausting 12-hour shifts bombarding the internet with comments placing Putin in a more favourable light.

The trolls work under strict condition which see them banned from talking and even forging friendships with one another.

One former worker at the Internet Research Centre - dubbed the Troll Factory - has lifted the lid on how employees must write more than 130 online posts a shift or face the sack.

Marat Burkhard explained how the operation, based in modern building in St Petersburg, is opened 24 hours a day and employees often work in teams of three.

'One of us would be the 'villain,' the person who disagrees with the forum and criticizes the authorities, in order to bring a feeling of authenticity to what we're doing, he told Radio Free Europe/Radio Liberty.

'The other two enter into a debate with him
      • x2014 Re: Co robia dziwni "polacy" na forum? 29.03.15, 19:31
        haha ola z dupola polka, ty ruska szmata jestes, nie spotkalem polki gloszacej ruska propagande
    • forum-poland I wlasnie obserwujemy.... 29.03.15, 19:38
      ten sztuczny tlum dziwnych "polakow".
      Co wazne,oni zachowuja sie dokladnie tak,jak spodziewalem sie.
      • tojabogdan to nie są Polacy, ale pingwiny 29.03.15, 19:49
        przestępująą z nogi na nogę, cały czas w miejscu, stereotypie ruchowe.
        Podtypem pngwinów wyjątkowo tu licznie reprezentowanym są tzw. byszczaki.
        Cierpią na chroniczne zaparcia i dlatego mają zawsze przy sobie czopki glicerynowe.
        Gdy zapomną je zażyć, wypisują tu na forum wyłącznie niecenzuralne obsceniczne wręcz treści. A poza tym bez gliceryny cierpią, gdy dopadnie ich uchatka
        zagrożenia dla byszczaków
        • boavista4 Re: to nie są Polacy, ale pingwiny za 500 Funtow/ 29.03.15, 19:57
          na miesiac, za te pieniadze nawet za mieszkanie nie mozna zaplacic. Na dodatek te towarzyskie bariery, [poprostu jak wiezienie ! Cale szczescie ze ta angielska gazeta otworzyla nam oczy na to zniewolenie putinowskie, ktore na dodatek dzieje sie w samym UK za drogocenne angielskie funty !
      • swiblowo Re:I obserwujemy jak pracuje 29.03.15, 20:17
        frakcja najebanych kowbojow Adasia.
        Link:
        www.youtube.com/watch?v=7J18y9lOblo
    • antyk-acap Re: Co robia dziwni "polacy" na forum? 01.06.15, 21:24
      Czyli dla ciebie ktoś kto broni interesów swego państwa jest dziwny?
    • lech.junosza W tej chwili mieszka w Polsce 800 tys. Ukrów! 02.06.15, 09:40
      Większość za naszą kasę ("studenci" w Opolu") i blokując miejsca pracy.
    • stanczyk-5 Re: Co robia dziwni "polacy" na forum? 02.06.15, 09:52
      ongis Zyda.po.oczach , nosie i pejsach.sie rozpoznawalo
      obecnie rozpoznajemy Zydow po ich wpisach,duzo.ich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka