Dodaj do ulubionych

Car może wszystko.

09.04.15, 13:07
Inicjatywa dwóch braci reżyserów filmowych Konczałowskiego i Michałkowa stworzenia kosztem niemal miliarda rubli rosyjskiej sieci fast foodów spotkała się z przychylnością samego cara. Niezwykły kraj Rosja. Ludzie mają tam niezwykle szerokie horyzonty, a wszechwładny car gotów pochylić się nad każdym, nawet najmniejszym problemem i pomóc w jego rozwiązaniu podsypując kasę z państwowego skarbca.
Obserwuj wątek
    • jk2007 Michałkow 09.04.15, 13:12
      Михaил Михaлкoв – брaт гимнoпиcцa, oфицер СС
      ttolk.ru/?p=10598
      • vladexpat Re: Michałkow 09.04.15, 13:17
        jk2007 napisał:

> Михaил Михaлкok
        > 4; – брaт гимнoпиc&
        > #1094;a, oфицер СС
        > ttolk.ru/?p=10598
        Po wprowadzeniu reformy religii przez rabbiego Joszuę zwanego również Jezusem zasada odpowiedzialności do 7 pokolenia przestała obowiązywać. Zatem dzieci nie odpowiadają za grzechy ojców. A tym bardziej wujów. Amen.
        • jk2007 Re: Michałkow 09.04.15, 13:22
          vladexpat napisał:
          > Zatem dzieci nie odpowiadają za grzechy ojców. A tym bardziej wujów. Amen.

A „układy i układziki"?
    • vladexpat I jeszcze komentarze z runetu :) 09.04.15, 13:54
      Dla rosyjskojęzycznych.
      • patz.in.palatz Re: I jeszcze komentarz 09.04.15, 14:32

pbs.twimg.com/media/CCJU8atWMAIUeI-.jpg
    • smuta2015 lekki outside - of topic 09.04.15, 14:50
      Apro video, to Pugaczowa z tego dobrobytu leczy chorobę alkoholową za rosyjską granicą i nie wiadomo czy wróci po leczeniu zabawiać Putina.
      • vladexpat Re: lekki outside - of topic 09.04.15, 14:53
        smuta2015 napisał:

> Apro video, to Pugaczowa z tego dobrobytu leczy chorobę alkoholową za rosyjską
        > granicą i nie wiadomo czy wróci po leczeniu zabawiać Putina.

To jest już starsza pani po przejściach. Głos już nie ten, więc może lepiej niech nie wychodzi na scenę.
      • frompiter Nie plec bzdur 09.04.15, 15:14
        smuta2015 napisał:
        > Apro video, to Pugaczowa z tego dobrobytu leczy chorobę alkoholową za rosyjską
        > granicą i nie wiadomo czy wróci po leczeniu zabawiać Putina.

Pugaczowa jest antyputinowska i wspierala protesty opozycji, wiec to jest WASZ czlowiek.
        • vladexpat Re: Nie plec bzdur 09.04.15, 15:18
          frompiter napisał(a):

> smuta2015 napisał:
          > > Apro video, to Pugaczowa z tego dobrobytu leczy chorobę alkoholową za ros
          > yjską
          > > granicą i nie wiadomo czy wróci po leczeniu zabawiać Putina.
          >
          >
          > Pugaczowa jest antyputinowska i wspierala protesty opozycji, wiec to jest WASZ
          > czlowiek.

Tu żeś mnie zaskoczył. Ałła angażowała się w politykę? Ja myślałem, że co innego ją interesuje. Może jakiś link?
          • frompiter Przeciez jestes ekspertom od Rosji 09.04.15, 15:25
            vladexpat napisał:

> > Pugaczowa jest antyputinowska i wspierala protesty opozycji, wiec to jest WASZ czlowiek.

> Tu żeś mnie zaskoczył. Ałła angażowała się w politykę? Ja myślałem, że co innego ją interesuje.

Zaskoczylem?
            Przeciez ty o Rosji wszystko wiesz.
            Na lenta.ru i w GW nie bylo tego napisano?

>Może jakiś link?

Pierwszy z brzegu, innych sam poszukaj.
            joinfo.ua/sociaty/962183_Alla-Pugacheva-pohoroni-Novodvorskoy-pridet.html
            • vladexpat Re: Przeciez jestes ekspertom od Rosji 09.04.15, 15:29
              frompiter napisał(a):

> vladexpat napisał:
              >
              > > > Pugaczowa jest antyputinowska i wspierala protesty opozycji, wiec t
              > o jest WASZ czlowiek.
              >
              > > Tu żeś mnie zaskoczył. Ałła angażowała się w politykę? Ja myślałem, że co
              > innego ją interesuje.
              >
              >
              > Zaskoczylem?
              > Przeciez ty o Rosji wszystko wiesz.
              > Na lenta.ru i w GW nie bylo tego napisano?
              >
              >
              > >Może jakiś link?
              >
              > Pierwszy z brzegu, innych sam poszukaj.
              > joinfo.ua/sociaty/962183_Alla-Pugacheva-pohoroni-Novodvorskoy-pridet.html

Powołujesz się na ukraińskie źródła jako na wiarygodne. Spora zmiana.
              • frompiter Nudzisz, znaffco Rosji 09.04.15, 15:55
                vladexpat napisał:
                > Powołujesz się na ukraińskie źródła jako na wiarygodne. Spora zmiana.

Nawet nie zwrocilem uwagi na "ua".
                Masz rosyjskie:
                ua-ru.info/news/kultura/11922-pugacheva-v-novom-klipe-osudila-rezhim-putina.html

Babcie dawno sie po@balo.
                • vladexpat Re: Nudzisz, znaffco Rosji 09.04.15, 16:18
                  frompiter napisał(a):

> vladexpat napisał:
                  > > Powołujesz się na ukraińskie źródła jako na wiarygodne. Spora zmiana.
                  >
                  > Nawet nie zwrocilem uwagi na "ua".
                  > Masz rosyjskie:
                  > ua-ru.info/news/kultura/11922-pugacheva-v-novom-klipe-osudila-rezhim-putina.html
                  >
                  > Babcie dawno sie po@balo.

Nadal nie jest to strona z domeny .ru (i treści ma jakieś takie nie całkiem po linii), ale dzięki za link. Z przyjemnością wysłuchałem piosenki. O dziwo babcia Ałła ma jeszcze całkiem niezły głos.
        • smuta2015 Re: Nie plec bzdur 09.04.15, 16:47
          Patrz kacap jak Putina sensowni Rosjanie w życi mają!

Do obecnego stanu Pugaczową doprowadzili w dużej mierze aparatczycy Putina. Rosja to nie jest kraj dla normalnych ludzi!

frompiter napisał:
          >Pugaczowa jest antyputinowska i wspierala protesty opozycji, wiec to jest WASZ czlowiek.<
          • swiblowo Re: Nie plec bzdur 09.04.15, 23:41
            Jakos Edyta Piecha sie nie skarzy na aparatczykow.
            pl.wikipedia.org/wiki/Edyta_Piecha
    • crash.test.dummy Albo nie może, albo nie chce 16.04.15, 18:19

Rosyjscy reżyserzy filmowi, bracia Andriej Konczałowski i Nikita Michałkow, nie dostaną dotacji rządowej, dla tworzonej przez nich franczyzowej sieci sklepów spożywczych i barów fast food, która ma być alternatywą dla McDonald's.

franczyzawpolsce.pl/aktualnosci/5952-rosyjski-konkurent-mcdonald-s-bez-panstwowej-dotacji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka