Dodaj do ulubionych

Rusocentryzm web brygady.

26.06.15, 14:02
Pisałem juz kiedyś o największym problemie naszej forumowej web brygady jakim jest ich rusocentryzm, który powoduje manię prześladowczą. Tym ludziom rzeczywiście wydaje się, że cały swiat bezustannie myśli o nich a głównym celem Zachodu jest zagłada Rosji.

Kiedyś z oburzeniem napisali, że Amerykanie w swoim kraju zaczęli blokować dostęp do RT. Okazało się to bzdurą. Innym razem jeden z nich oznajmił, że w USA obowiązuje zakaz importu bałałajek z Rosji. Tak, zakaz importu bałałajek. Też bzdura. W tym tygodniu ktoś inny napisał, że YouTube zablokował kanał jakiegoś rosyjskiego artysty. Jego piosenki są nadal dostępne, ale ten artysta z oburzeniem powiedział, że Amerykańce go blokują.

Drodzy przyjaciele, chcę was uspokoić, nikt was w USA nie blokuje. Wszystko jest tu dostępne.

www.youtube.com/watch?v=_sxTbfeYdO0
Obserwuj wątek
    • drugiwojwa Re: Rusocentryzm web brygady. 27.06.15, 12:50
      Drodzy przyjaciele, chcę was uspokoić, nikt was w USA nie blokuje. Wszystko jest tu dostępne.
      ......

Pierdle najwyższej jakości :)
      • karbat Re: Rusocentryzm web brygady. 27.06.15, 13:04
        malkontent6 napisał:

> Drodzy przyjaciele, chcę was uspokoić, nikt was w USA nie blokuje.
        >Wszystko jest tu dostępne.

jestesmy uspokojeni, hehehe

no co ma z tego wynikac, .. przeciez nawet w Burkina Fasso
        tez jest wszystko dostepne, jak masz ... odpowiednia ilosc drobnych

• malkontent6 Re: Rusocentryzm web brygady. 28.06.15, 15:59
          karbat napisał:

> przeciez nawet w Burkina Fasso
          > tez jest wszystko dostepne, jak masz ... odpowiednia ilosc drobnych

Sam przyznajesz, że w Hameryce jest tak dobrze jak w Burkina Faso więc nie narzekaj ba tutejszą cenzurę.
    • j-k Mnie jednak trapi blokada rosyjskiej vudki 28.06.15, 16:15
      w Swiecie Islamu.

- uwazam to za zagrozenie dla Wolnosci
      • malkontent6 Re: Mnie jednak trapi blokada rosyjskiej vudki 28.06.15, 16:21
        Pisze się wutka a nie vudka.
        • j-k kazdy sie moze mylic. 07.03.25, 20:40
          malkontent6 napisał:
          > Pisze się wutka a nie vudka.

ja mam na etykiecie mojej ulubionej (Maskowskoj) - napis : VODKA
          .
          www.wodkarausch.de/moskovskaya-premium-vodka
          • bmc3i Re: kazdy sie moze mylic. 08.03.25, 06:21
            j-k napisał:

> malkontent6 napisał:
            > > Pisze się wutka a nie vudka.
            >
            >
            > ja mam na etykiecie mojej ulubionej (Maskowskoj) - napis : VODKA
            > .
            > www.wodkarausch.de/moskovskaya-premium-vodka

Ruska wódka to shit, używany jedynie w barach jako półprodukt do przygotowywania smakowych drinków, bo tania. W USA 0,5l polskiej wódki, kosztuje tyle co 1l ruskiej. Tzn., przed wojną, bo teraz nie wiem czy nawet jest w sklepach.
    • 1.melord Re: Rusocentryzm web brygady. 07.03.25, 09:28
      malkontent6 napisal:

>> głównym celem Zachodu jest zagłada Rosji.

Hmmm..miedzy prawda a...
      W historycznym skrocie to zachod atakowal Rosje a nie na odwrot
      Napoleon.....w czasie Rewolucji Anglicy wyladowali w okolicach Murmanska,Amerykanie kolo Wladywostoku,Francuzi w poblizu Odessy ....Hitler
      USA ma kilkadziesiat baz wojskowych wokol Rosji,ile ma Rosja wokol USA?

Nie przypominam sobie by Rosjanie zaatakowali kiedys Londyn.
      Anglicy zas sa glowna sila napedowa(obok CIA)wojny na Ukrainie,oni prowadza od poczatku Majdanu cala ukrainska propagande poniewaz w manipulacjach,klamstwach,intrygach sa mistrzami.
      • malkontent6 Re: Rusocentryzm web brygady. 07.03.25, 20:26
        1.melord napisał(a):

> Hmmm..miedzy prawda a...
        > W historycznym skrocie to zachod atakowal Rosje a nie na odwrot

Urodziłem się w kraju, który był wtedy pod rosyjską okupacją więc...
        • 1.melord Re: Rusocentryzm web brygady. 08.03.25, 00:51
          malkontent6 napisał:

> Urodziłem się w kraju, który był wtedy pod rosyjską okupacją więc...

Kiedy sie urodziles to rzeczywisce tak bylo.znacznie zmienilo sie po dojsciu Gomulki do wladzy,za Gierka zupelnie nie odczuwalo sie obecnosci wojsk radzieckich.

Dzisiaj na terenie Polski zamiast Ruskich stacjonuja Amerykanie....czy to jest okupacja?
          Generalnie nikt tak tego nie ocenia choc jak wszedzie i we wszystkim znajdzie sie kilku oponetow twierdzacych ,ze pieniadze na ich utrzymanie mozna spozytkowac znacznie lepiej.
          Jeszcze kilka miesiecy temu twierdzono,ze sa gwarantem polskiej niepodleglosci(sami nie potrafimy) beda nas bronic (tymbardziej nie potrafimy) ,dzisiaj...hmm nie wyglada to juz tak rozowo.
    • pijatyka Re: Drodzy przyjaciele 07.03.25, 19:53

No, teraz to już faktycznie; w zasadzie moglibyście utworzyć jedną brygadę...

• jk2007 Re: Rusocentryzm web brygady. 07.03.25, 20:38
      Dodam tylko. Wojna z Rosją z odległości skończona niepowodzeniem, będzie teraz w drodze programu militaryzacji dewastować mieszkańców Europy najpierw finansowo, potem ludnościowo. Kulturowo i politycznie jesteśmy już bez znaczenia. Rozmowy w Moskwie toczą wyłącznie Rosja i USA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka