Dodaj do ulubionych

Tylko Rosja,nikt inny

25.09.15, 20:17
"Tylko Rosja jest w stanie powstrzymać napływ uchodźców"

www.wprost.pl/ar/521573/Korwin-Mikke-Tylko-Rosja-jest-w-stanie-powstrzymac-naplyw-uchodzcow/
"Lecę do Moskwy 1 października na konferencję o zwalczaniu terroryzmu. W tej chwili jest sytuacja taka, że nawet Amerykanie przyznają, że tylko Rosja jest w stanie coś zrobić i powinniśmy dać Rosji moralne wsparcie do interwencji w Syrii, bo tylko to powstrzyma falę uchodźców i wprowadzi porządek w Syrii - stwierdził polityk partii KORWiN. - Jak twierdził w rozmowie ze mną prezydent Libanu, Stany kupują nadal ropę naftową od kalifatu i w ten sposób wspomagają finansowo. Wysyłają też broń do Demokratycznej Armii Syrii, która po kilku dniach trafia do ISISu - dodał."

Trudno odmówić Panu Januszu racji.Szkoda,że w Polsce nie wiele polityków,mających odwagę mówić prawdę.
Obserwuj wątek
    • antyk-acap Re: Tylko Rosja,nikt inny 25.09.15, 20:20
      Tylko Rosja mogła spowodować ten eksodus. W końcu Syria i okolice to ich rejon działań. Putin powinien za to odpowiedzieć!
      • 5magna Re: Tylko Rosja,nikt inny 25.09.15, 20:23
        A USA sieja demokracje I szczescie dla ludzi gdziekolwiek ich bomby zaczna spadac......

pro.oxfordclub.com/OPEC3RD49BRKCAPESDBNIUPS4/MORER919/?a=10&o=4672&s=5421&u=1419311&l=106055&r=MC2&g=0&h=true
      • banderom.nie Re: Tylko Rosja,nikt inny 25.09.15, 20:24
        antyk-acap napisał:

> Tylko Rosja mogła spowodować ten eksodus. W końcu Syria i okolice to ich rejon
        > działań. Putin powinien za to odpowiedzieć!

To Putin ponosi odpowiedzialność za tak zwana "arabską wiosnę"?
        • 5magna Re: Tylko Rosja,nikt inny 25.09.15, 20:29
          Nawet odpowiedzialny jak cap dostanie zatwardzenia......
        • antyk-acap Re: Tylko Rosja,nikt inny 25.09.15, 20:40
          Jakim cudem uchodźcy którzy są analfabetami więc nie mogą skorzystać z internetu mają mapki? Kto im je daje? Jak to się dzieje że te grupy uchodźców są zorganizowane? Wystarczy paru agentów KGB w obozach uchodźców.
          • banderom.nie Re: Tylko Rosja,nikt inny 25.09.15, 20:53
            antyk-acap napisał:

> Jakim cudem uchodźcy którzy są analfabetami więc nie mogą skorzystać z internet
            > u mają mapki? Kto im je daje? Jak to się dzieje że te grupy uchodźców są zorgan
            > izowane? Wystarczy paru agentów KGB w obozach uchodźców.

Wystarczę znać język niemiecki,żeby wiedzieć wszystko o tym,kto zorganizował tą falę uchodźców:

denkbonus.wordpress.com/2015/08/08/das-geheimnis-hinter-der-massenzuwanderung/
            "Die Hinweise mehren sich. Die nicht enden wollenden Flüchtlingsströmen nach Europa werden gesteuert und finanziert von den USA – zum Schaden Europas"

Tłumaczenie :
            Istnieje coraz więcej dowodów. Niekończące przepływy uchodźców do Europy, są kontrolowane i finansowane przez Stany Zjednoczone - ze szkodą dla Europy
            • felusiak1 nie wklejaj blogowych bzdetów 25.09.15, 21:00
              chłopiec, ty bądź trochę bardziej krytyczny w cytowaniu "źródeł".
              • antyk-acap Re: nie wklejaj blogowych bzdetów 25.09.15, 21:04
                Za dużo wymagasz od webbrygadowej bladzi.
              • banderom.nie Re: nie wklejaj blogowych bzdetów 25.09.15, 21:17
                felusiak1 napisał:

> chłopiec, ty bądź trochę bardziej krytyczny w cytowaniu "źródeł".

Każde źródło ma prawo być branym pod uwagę.Jak,dziewczę,masz lepsze,to proszę przedstawić.
                • felusiak1 Re: nie wklejaj blogowych bzdetów 25.09.15, 21:58
                  Nie każde źródło jest wiarygodne. Szczególnie niewiarygodne są blogi. Ty też nie jesteś wiarygodny.
                  Nazywasz się banderom.nie co samo w sobie określa twoje poglady.
                  Do sedna. Oświadczenie iż "istnieje coraz wiecej dowodów iż USA...." jest z gruntu fałszywe.
                  Ktoś mógłby napisać, że "istnieje coraz wiecej dowodow że jesteś płatnym propagandystą Kremla".
                  Skoro kazde źródło ma prawo być branym pod uwagę to również moje oświadczenie o tobie ma prawo być brane pod uwagę, prawda?
                  • banderom.nie Re: nie wklejaj blogowych bzdetów 25.09.15, 22:23
                    felusiak1 napisał: > Skoro kazde źródło ma prawo być branym pod uwagę to również moje oświadczenie o
                    > tobie ma prawo być brane pod uwagę, prawda?

Oczywiście,że tak,o ile zadasz sobie trudu i znajdziesz jakieś dowody temu.
                    • felusiak1 Re: nie wklejaj blogowych bzdetów 26.09.15, 01:16
                      A jakie są zatem dowody na potwierdxenie blogowego pismaka o zaangażowaniu USA poza stwierdzeniem "Istnieje coraz więcej dowodów. Niekończące przepływy uchodźców do Europy, są kontrolowane i finansowane przez Stany Zjednoczone - ze szkodą dla Europy "

Czy zadałeś sobie trud sprawdzić te dowody?
                      • banderom.nie Re: nie wklejaj blogowych bzdetów 26.09.15, 01:27
                        felusiak1 napisał:

> A jakie są zatem dowody na potwierdxenie blogowego pismaka o zaangażowaniu USA
                        > poza stwierdzeniem "Istnieje coraz więcej dowodów. Niekończące przepływy uchodź
                        > ców do Europy, są kontrolowane i finansowane przez Stany Zjednoczone - ze szkod
                        > ą dla Europy "
                        >
                        > Czy zadałeś sobie trud sprawdzić te dowody?

Ja zadałem sobie trudu przeczytać cały tekst,jak również otworzył wszystkie odnośniki.Trochę czasu mnie to zajęło,ale było warto.Zadaj i Ty sobie trochę trudu.
            • antyk-acap Re: Tylko Rosja,nikt inny 25.09.15, 21:03
              Fakt! Putler pracował w NRD.
    • gobo2 jak trwoga, to do boga...! 25.09.15, 20:29
      banderom.nie napisał(a):

> "Tylko Rosja jest w stanie powstrzymać napływ uchodźców"(...)
    • kylax1 Od dawna twierdzę, że Koorwin to kremlowski agent. 25.09.15, 20:31
      Jego poglądy są wybitnie zbieżne z putinizmem. Rasizm, ksenofobia, homofobia, seksizm, kruchciana religijność itd.
      • banderom.nie Re: Od dawna twierdzę, że Koorwin to kremlowski a 25.09.15, 20:34
        kylax1 napisał:

> Jego poglądy są wybitnie zbieżne z putinizmem. Rasizm, ksenofobia, homofobia, s
        > eksizm, kruchciana religijność itd.

Z tego wynika,że Kreml werbuje agentów wyłącznie wśród bardzo mądrych ludzi.
        • kylax1 Koorwina można nazwać różnie, ale nazwać go mądrym 25.09.15, 20:36
          to jak nazwać Putina pięknym...
          • piterrus Freud sie klania:-) 25.09.15, 20:39
            kylax1 napisał:
            > to jak nazwać Putina pięknym...

Tylko zboczeniec moze oceniac politykow w/g "pieknosci".
            Nie dziwia, wiec, twoi propedalski poglady:-)

• felusiak1 Re: Freud sie klania:-) 25.09.15, 21:04
              A ty czytać potrafisz ale nie rozumuiesz sensu tego co przeczytałeś.
              Pozwólcie towariszcz, ze wam wyłuszczę.
              kylax porównał a nie oceniał. rzekł, iż nazwanie korwina madrym jest równoznaczne z nazwaniem putina pieknym. Nu, poniał?
              • piterrus Moze bedziesz za siebie odpowiadal? 25.09.15, 21:15
                felusiak1 napisał:
                > A ty czytać potrafisz ale nie rozumuiesz sensu tego co przeczytałeś.
                > Pozwólcie towariszcz, ze wam wyłuszczę.
                > kylax porównał a nie oceniał. rzekł, iż nazwanie korwina madrym jest równoznaczne z nazwaniem putina pieknym. Nu, poniał?

Takie porownanie, wlasnie, moze przyjsc do glowy tylko temu, kto sie zastaniawial czy Putin jest pieknym.
                Nu, ponial?
                Jesli nie ponial, to poczytaj Freuda.
            • kylax1 Większość ludzi ocenia polityków po wyglądzie. 25.09.15, 21:21
              Jest to naukowo udowodnione. :)
          • banderom.nie Re: Koorwina można nazwać różnie, ale nazwać go m 25.09.15, 20:45
            kylax1 napisał:

> to jak nazwać Putina pięknym...

Nigdy nie oceniałem Putina pod kątem, czy jest on piękny.Dla mnie,jako mężczyzny,to nie ma żadnego znaczenia.
            Dziwny masz stosunek do innych facetów.
            • kylax1 Ułatwię Ci to. 25.09.15, 21:27
              Piękno:
              www.ria56.ru/uploads/images/sFv4Qd9V9hM(1).jpg
              Brzydactwo:
              russia-insider.com/sites/insider/files/140226-putin-russia-military-750a_4eeedb96f23edfb4cd42615d86323da2_0.jpg
      • ola.z.opola Kilaku mozgowy, 25.09.15, 22:28
        Kazdy kto nie bredzi jak ty, jest dla ciebie "kremlowskim agentem", "pracownikiem rosyjskiej bezpieki", "pracownikiem KGB" i innymi tego rodzaju - "od dawna tak twierdzisz" i "nikt cię na to nie nabierze".
        Patentowany idioto, kaleko umyslowa - ty masz fobie (oprocz prezentowanego przez ciebie chamstwa, prymitywizmu i fanfaronad debila).
        A teraz zrob popis tym, czym cie tu charakteryzuje.
        • kylax1 Widzę, że stwierdzenie faktu, bardzo Cię zabolało. 25.09.15, 22:35
          Ja wiem, że obecnie rubel stoi nisko i trzeba propagandzić nadprogramowo, żeby zarobić na (czerstwy) rosyjski chlebek.
          • ola.z.opola Jakiego faaaktu? Tego, ze jestes idiota? 25.09.15, 22:51
            A teraz - siooooooo!!!
            • banderom.nie Re: Jakiego faaaktu? Tego, ze jestes idiota? 25.09.15, 22:53
              ola.z.opola napisała:

> A teraz - siooooooo!!!

Ola,chcesz być posądzona o homofobie?:-)
              • ola.z.opola Niczego, ani nikogo sie nie obawiam 25.09.15, 23:04
                Idiota "kilak" jest nieobliczalny, ale zauwazylam w pore.
                To cham, prymityw, rasista i debil - zadnej z tych rzeczy u siebie niewidzacy.
                Nie dosc ze kaleka umyslowa, to byc moze jeszcze fizyczna?
                Uposledzona kreatura z fobiami....
                :-))))
                • kylax1 Od kiedy Rosjanie to "rasa"? 25.09.15, 23:25
                  Bo może coś przeoczyłem?
                  • ola.z.opola Nie przeoczyles. Nic nie zrozumiales. 25.09.15, 23:35
                    A sioooooo, natretny idioto.
                    • kylax1 No niestety wsiooo nie jest haraszo. 25.09.15, 23:37
                      Bo kremlowskie webbrygady grasują po forach w wielu krajach.
                • banderom.nie Re: Niczego, ani nikogo sie nie obawiam 25.09.15, 23:31
                  ola.z.opola napisała:

> Idiota "kilak" jest nieobliczalny, ale zauwazylam w pore.
                  > To cham, prymityw, rasista i debil - zadnej z tych rzeczy u siebie niewidzacy.
                  > Nie dosc ze kaleka umyslowa, to byc moze jeszcze fizyczna?
                  > Uposledzona kreatura z fobiami....
                  > :-))))

Musze uwierzyć Twojej kobiecej intuicji. :-)
                  • kylax1 Zastanawiam się dlaczego, Ola porównuje mnie do 25.09.15, 23:35
                    Rosjanina?
                    • nie-tak Re: Zastanawiam się dlaczego, Ola porównuje mnie 25.09.15, 23:58
                      kylax1 napisał:
                      Zastanawiam się dlaczego, Ola porównuje mnie
                      > Rosjanina?
                      ------------------------------------
                      Ciebie nawet w Gabonie by nie chcieli z taką zaoceaniczną kulturą, Gabon to za świetne miejsce dla ciebie tam żyją kulturalniejsi ludzie jak ty z zaoceanicznego jackowa.
                      Cham i debil rozumie tylko jeden język, język chamstwa i chamstwem chamów się zwalcza.
                      _______________________________________________________________
                      zeitgeist-online.de/exklusivonline/nachdenkliches-und-schoengeistiges/1026-als-trojanischer-esel-der-nato-in-den-3-weltkrieg.html
                      quer-denken.tv/index.php/403-offener-brief-von-juergen-todenhoefer-an-obama
                      • kylax1 Znaczy się Rosjanie mają popełnić samobójstwo? 26.09.15, 00:01
                        To chcesz powiedzieć?
                    • ola.z.opola Bez sensu. 26.09.15, 00:02
                      Ale probowac zastanawiac sie mozesz. Rezultaty, czy skutki tych twoich prob beda z pewnoscia mizerne.
                      Wyplacz sie moze komus z twoich bliskich i nie obnos sie na forum z twoimi ulomosciami, z twoimi ubogimi i stereotypowymi postami, z twoja natretnoscia i twoim "humorem" idioty.
                      • kylax1 Rosja już niedługo kaput. 26.09.15, 00:04
                        Nacjonalistyczny, ksenofobiczny, rasistowski i homofobiczny zaścianek długo nie pociągnie.
                  • ola.z.opola To dobrze. Wierz mi. :-))) 25.09.15, 23:49
                    Wiesz, wiele postow mnie ostrzegalo przed "kilakiem", ale zlekcewazylam... poniewaz jestem tu od niedawna i nie mam doswiadczenia.
                    Ale kiedy wczoraj zaczal robic ze mnie kogos, kim nie jestem, zauwazylam jego dewiacje i jego prymitywizm.
                    To oblesna forumowa kreatura - prostak z fobiami, cham i przyglup.
                    Nie mam ochoty na jakiekolwiek forumowe rozmowy, z ta uposledzona przybleda.
                    • banderom.nie Re: To dobrze. Wierz mi. :-))) 25.09.15, 23:56
                      ola.z.opola napisała: Nie mam ochoty na jakiekolwiek forumowe rozmowy, z ta uposledzona przybleda. :-))))

Będę bardzo Tobie wdzięczny,jak przestaniesz pomagać podobnym osobnikom zaśmiecać moi watki. :-)
                      • nie-tak Re: To dobrze. Wierz mi. :-))) 26.09.15, 00:00
                        banderom.nie napisał(a):
                        > Będę bardzo Tobie wdzięczny,jak przestaniesz pomagać podobnym osobnikom zaśmiec
                        > ać moi watki. :-)
                        ------------------------
                        Kopiłeś go sobie?
                        zeitgeist-online.de/exklusivonline/nachdenkliches-und-schoengeistiges/1026-als-trojanischer-esel-der-nato-in-den-3-weltkrieg.html
                        • banderom.nie Re: To dobrze. Wierz mi. :-))) 26.09.15, 00:01
                          nie-tak napisała: > Kopiłeś go sobie?

Nie bardzo rozumiem o co Tobie chodzi.
                          • nie-tak Re: To dobrze. Wierz mi. :-))) 26.09.15, 00:10
                            skoro twierdzisz ze Ola z Opola zaśmieca "twój" watek to raczyłam cie zapytać czy go sobie kupiłeś albo przywłaszczyłeś?
                            Sadze ze w takim przypadku jak nam publicznie naświetliłeś należałoby się zapytać.
                            • banderom.nie Re: To dobrze. Wierz mi. :-))) 26.09.15, 00:31
                              nie-tak napisała:

> skoro twierdzisz ze Ola z Opola zaśmieca "twój" watek to raczyłam cie zapytać c
                              > zy go sobie kupiłeś albo przywłaszczyłeś?
                              > Sadze ze w takim przypadku jak nam publicznie naświetliłeś należałoby się zapyt
                              > ać.

Proszę zwracać uwagę na emotikony.Taki :-) ,na przykład,oznacza uśmiech i odbiorca powinien zdać sobie sprawę z tego,ze to żart.Właśnie tak i odebrała Ola,adresat mojego postu.
                              • kylax1 A skąd Ty wiesz, jak ona to odebrała? 26.09.15, 00:33
                                Aha, już wiem. Przecież non stop ze sobą rozmawiacie, poza forum, żeby ustalać taktykę propagandzenia.
                              • nie-tak Re: To dobrze. Wierz mi. :-))) 26.09.15, 00:38
                                Ja po prostu zapytałam by się upewnić, chyba nie obraziłam Cie tym?
                                Chce mieć tylko pewność.

Durny kylax mnie trochę swoją durnotą jak i chamstwem z najniższej półki wytracił z równowagi, jak można taką durnowatą osobę na forum akceptować, aż nie godzi człowieczeństwu takie durnoty jak on pisać.
                                • kylax1 Kto tu jest chamem? 26.09.15, 00:43
                                  Webbrygady, które rosyjską wojnę w Afganistanie nazywają "wojenką"?
                                • banderom.nie Re: To dobrze. Wierz mi. :-))) 26.09.15, 00:55
                                  nie-tak napisała:

> Ja po prostu zapytałam by się upewnić, chyba nie obraziłam Cie tym?
                                  > Chce mieć tylko pewność.
                                  >
                                  > Durny kylax mnie trochę swoją durnotą jak i chamstwem z najniższej półki wytrac
                                  > ił z równowagi, jak można taką durnowatą osobę na forum akceptować, aż nie godz
                                  > i człowieczeństwu takie durnoty jak on pisać.

Jesteś w porządku.
                      • ola.z.opola Re: To dobrze. Wierz mi. :-))) 26.09.15, 00:06
                        Ja tylko je podbijam... i to poraz ostatni.
                        Przepraszam :-)))
                        • banderom.nie Re: To dobrze. Wierz mi. :-))) 26.09.15, 00:32
                          ola.z.opola napisała:

> Ja tylko je podbijam... i to poraz ostatni.
                          > Przepraszam :-)))

Nie musisz przepraszać,działałaś w dobrej wierze :-)
                    • kylax1 "Wiele postów". Dobre sobie... 26.09.15, 00:02
                      Te "wiele postów" to posty webbrygady igorka, evci i kilku innych kremlowców. Ustalacie między sobą taktykę działania na forach i wzajemnie się "ostrzegacie". Ale to dobrze, że się boicie. Znaczy to tylko tyle, że psuje Wam, Wasze plany propagandowe.
                      • kylax1 psuję n/t 26.09.15, 00:03

• nie-tak Re: "Wiele postów". Dobre sobie... 26.09.15, 00:11
                        kylax1 napisał:

> Te "wiele postów" to posty webbrygady igorka, evci i kilku innych kremlowców. U
                        > stalacie między sobą taktykę działania na forach i wzajemnie się "ostrzegacie".
                        > Ale to dobrze, że się boicie. Znaczy to tylko tyle, że psuje Wam, Wasze plany
                        > propagandowe.
                        ----------------------
                        W rynsztoku myślą logiczniej jak ty tu na forum.
                        • kylax1 Dzisiaj nie będzie wypłaty w kopiejkach? 26.09.15, 00:16
                          No cóż, dzisiaj webbrygadzie nie poszło na forum. Znowu nie będzie rubelków i będziecie musieli iść spać o pustych brzuszkach. Ale nie martwcie się, mam dla Was strawę duchową:

cdn4.se.smcloud.net/t/photos/148792/cudowna_ikona_putina_placze.jpg
                          Smacznego...
                        • ola.z.opola Chyba sie od tego uposledzonego 26.09.15, 00:26
                          z Jackowa nie opedzisz.
                          Ignoruj przyglupa - radze Ci.
                          :-))
                          • kylax1 Kremlowskich bredni ciąg dalszy. 26.09.15, 00:30
                            Widzę, że bardzo boli webbrygadę, że ktoś śmie kwestionować Wasze putprawdy objawione.
    • piterrus Korwin mowi prawde 25.09.15, 20:34
      banderom.nie napisał(a):
      > "...- Jak twierdził w rozmowie ze mną prezydent Libanu, Stany kupują nadal ropę naftową od kalifatu i w ten sposób wspomagają finansowo.
      Wysyłają też broń do Demokratycznej Armii Syrii, która po kilku dniach trafia do ISISu - dodał."

Caly oddzial wyszkolonych przez Jankiesow "rebeliantow" razem ze bronia, sprzetem, samochodami, etc, przeszedl na strone Jabhat al-Nusra, czyli miejscowej Al-Qaedy.
      NA DRUGI DZIEN.
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,158799999,158840622,Brawo_Jankiesi_Kolejny_sukces_.html
    • eva15 Rosja nie powinna nikogo ratować 25.09.15, 21:43
      Przykro mi to stwierdzić siedząc w Niemczech zapełniających się w zawrotnym tempie muzułmanami, ale Rosja nie powinna nikogo ratować.
      Już raz ratowała Europę od Hitlera i ma teraz za to zakłamywanie historii i niszczenie pomników.

W Syrii Rosja powinna ratować siebie samą przed przyszłym zagrożeniem ze strony ISIS i tyle, nic więcej. EU niech dalej zbawia zaprzyjaźniona z nią Ameryka.
      • antyk-acap Re: Rosja nie powinna nikogo ratować 25.09.15, 21:53
        Świat też nie powinien ratować Rosji przed Hitlerem.
      • banderom.nie Re: Rosja nie powinna nikogo ratować 25.09.15, 22:32
        eva15 napisała: > Przykro mi to stwierdzić siedząc w Niemczech zapełniających się w zawrotnym tempie muzułmanami, ale Rosja nie powinna nikogo ratować.
        > Już raz ratowała Europę od Hitlera i ma teraz za to zakłamywanie historii i nis
        > zczenie pomników.
        >
        > W Syrii Rosja powinna ratować siebie samą przed przyszłym zagrożeniem ze strony
        > ISIS i tyle, nic więcej. EU niech dalej zbawia zaprzyjaźniona z nią Ameryka.

Rosjanie wierzą w to,że nadzieja umiera,jako ostatnia.Być może Putin nie stracił jeszcze wiary w zdrowy rozsądek Europy?Chociaż są i tacy,kto nie radzi Putinowi wierzyć zachodowi:

www.paulcraigroberts.org/2015/09/23/russias-false-hopes-paul-craig-roberts/
        • kylax1 Igorek przyznał, że Putin prowadzi głupią politykę 25.09.15, 22:40
          No ładnie igorku. Teraz koniec kopiejek, teraz będzie gułag.
        • eva15 Re: Rosja nie powinna nikogo ratować 25.09.15, 23:06
          Trudno powiedzieć, czy P. Craig Roberts ma rację przypisując Rosji pewną dozę naiwności i wiary w dobre zamiary USA/Zachodu w obecnej sytuacji w Syrii (i na Ukrainie) .

Faktem niewątpliwie jest, że Rosja już raz na tej naiwności się ostro przejechała - vide Gorbatschow i Jelcyn. No i faktem też jest, że Putin- niewątpliwy germanofil - inaczej sobie wyobrażał współpracę z EU, czyli z Niemcami. On naprawdę liczył na to, że to możliwe - vide jego przemówienie w Monachium w 2002 r.
          To nie był przypadek, że Merkel po jego apelach wygrała wybory w Niemczech, a Schröder musiał odejść. Nad tym dobrze pracowano.
    • eva15 Kadyrow robi sobie jaja z Niemców 25.09.15, 22:10
      Kadyrow ma rozsądne podejście do surrealnej niemieckiej rzeczywistości i robi sobie jaja.

Wczoraj kazał opłacić w Kilonii/Kiel (nie mylić z Kolonią) wystawną kolację dla 800 nowych cennych obywateli i kazał podstawić im busy, które zawiozły ich do restauracji. Zabawa kosztowała go coś ok. 10 tys. euro. Dzisiaj miał podobno tę akcję raz jeszcze powtórzyć. Byczki z obozów dla uchodźców aż piszczą z uciechy, podoba im się eleganckie dożywianie.

www.spiegel.de/politik/ausland/tschetschenen-herrscher-kadyrow-nutzt-kiel-fuer-pr-aktion-a-1054824.html

Niemcom się oberwie, że nie zapewniąją takiego standardu mimo, że Merklowa gości serdecznie zaprosiła.... A teraz zamiast drogich lolacji daje im żarcie z obozowej garkuchni, to oburzające i zrozumiałe jest, że w obozach coraz więcej buntów.

Ja się gości zaprasza, to trzeba umieć ich godnie przyjąć zwłaszcza, że wymagania mają duże.

• eva15 Re: Kadyrow robi sobie jaja z Niemców 25.09.15, 22:30
        Jak słusznie zauważyli czytelnicy Spiegla Kadyrow musiał wydać na wypasioną kolację dla 800 Afroniemców nie 10 tys. euro a 100 tys. , czyli ok. 120 euro na głowę, a nie 12 euro.
      • ola.z.opola Niezly numer :-))))) 25.09.15, 22:44
        Spiegel o tym trabi, a w innych zachodnich mediach ani mru-mru?
        Albo jeszcze o tym nie wiedza, albo zglupieli i nie wiedza jak ta informacje "ubrac"?
      • kylax1 Kadyrow następcą Putina? 25.09.15, 22:45
        Osobiście uważam, że Kadyrow planuje obalenie Putina i przejęcie władzy w Rosji.
        • banderom.nie Re: Kadyrow następcą Putina? 25.09.15, 22:52
          kylax1 napisał:

> Osobiście uważam, że Kadyrow planuje obalenie Putina i przejęcie władzy w Rosji

Czy twoim zdaniem Kadyrow jest piękny?
          • kylax1 Kadyrow jest tak piękny, jak Putin. 25.09.15, 23:00
            Czyli niezbyt. :)
            • banderom.nie Re: Kadyrow jest tak piękny, jak Putin. 25.09.15, 23:41
              A dlaczego tak podniecaj Ciebie te dwaj mężczyźni? Połóż się wygodnie na kanapie,postaraj się rozluźnić się,i opowiedz mi o tym.
              • kylax1 No przecież jako Rosjanin (a tak scharakteryzował 25.09.15, 23:43
                a mnie Ola) muszę być podniecony na widok Putina i Kadyrowa. Inaczej czeka mnie gułag. Nie wiesz o tym Igorku?
          • ola.z.opola Adorator Cie dopadl 25.09.15, 23:10
            Mozesz teraz miec klopot, z uwolnieniem sie od umizgow tej uposledzonej lajzy.
            :-)))
            • kylax1 Igorek mnie pyta o "piękno" Kadyrowa. 25.09.15, 23:28
              Przecież nie mogę nie odpowiedzieć na jego prośby. :)
            • banderom.nie Re: Adorator Cie dopadl 25.09.15, 23:36
              ola.z.opola napisała:

> Mozesz teraz miec klopot, z uwolnieniem sie od umizgow tej uposledzonej lajzy.
              > :-)))

Ludzi z problemami natury psychologicznej chodzą do zawodowych psychologów,płacąc przy tym grubą kasę.Kylaxa na to nie stać,dlatego szuka pomocy na forum za darmo.Trzeba mieć cierpliwość do takich ludzi.Ja taką cierpliwość posiadam :-)
              • kylax1 Igorku, jak zwykle masz rację. 25.09.15, 23:38
                Ja, biedny "byszczak" nie jestem w stanie tego pojąć. Nie pozwala mi na to mój brak znajomości angielskiego...
              • ola.z.opola No to sie z nim męcz. 26.09.15, 00:20
                :-)))
                • banderom.nie Re: No to sie z nim męcz. 26.09.15, 00:34
                  ola.z.opola napisała:> :-)))

Do czasu,za chwile mam zamiar wystawić jemu rachunek :-)
      • banderom.nie Re: Kadyrow robi sobie jaja z Niemców 25.09.15, 22:50

Fundacja Kadyrowa nie tylko robi jaja z Niemców,ona również zaczęła pomagać Niemcom w ulepszeniu namiotowych obozów dla migrantów. Według samego Kadyrowa, w najbliższym czasie będzie zbudowany plac dla zabaw i uprawiania sportu,a także przywiezione krzesła, stoły i inny szkolny inwentarz do rozpoczęcia nauki.O tym Spiegel wspomniał na samym końcu i do tego podważył wiarygodność jego slow..
        • ola.z.opola Jutro pewnie o tym, wszystkie media 25.09.15, 23:18
          zachodnie beda sie krytycznie wypowiadaly. Na razie glowkuja, jak do tego podejsc.
          Trzeba przyznac, ze Kadyrow ma fantazje i mozliwosci.
          :-))))))
        • eva15 Przejmowanie Niemiec bez jednego wystrzalu 25.09.15, 23:18
          Z tego , co widzę Niemcy w szybkim tempie tracą kontrolę nad własnym państwem .

Z jednej strony genialna polityk - Merkel - zaprasza i wpuszcza w sposób niekontrolowany wszystkich, którzy mają ochotę tu się osiedlić, z drugiej zaś Arabia Saudyjska obiecuje pomoc dając Niemco,m kasę na zbudowanie 200 nowych meczetów.
          Z trzeciej strony Kadyrow dokarmia w eleganckich restauracjach nowych cennych obywateli i pokazuje im jak powinni być przez Niemców traktowani .
          • kylax1 No i dobrze. Ersatzkommando Waffen SS, czyli 25.09.15, 23:27
            niemieckie urzędy i instytucje orwellowskie, muszą zostać powstrzymane przez muzułmanów i Afrykanów.
            • eva15 Re: No i dobrze. Ersatzkommando Waffen SS, czyli 25.09.15, 23:43
              Taak, słusznie, słusznie... Ale, jak sądzisz - Afroniemcy będą budować i finansować Izraelowi następne łodzie podwodne? :-) I płacić za holokaus?:-) .
              • kylax1 A co mnie to obchodzi? 25.09.15, 23:52

• eva15 Re: A co mnie to obchodzi? 26.09.15, 00:45
                  Znowu robisz za "Polaka"? Nie znudziło ci się?
                  • kylax1 Dzisiaj nie będzie wypłaty na Sawuszkina? 26.09.15, 00:47
                    Nie będzie kolacji, ale ja o Was dbam.

Macie tutaj strawę duchową:
                    cdn4.se.smcloud.net/t/photos/148792/cudowna_ikona_putina_placze.jpg
              • 5magna Re: No i dobrze. Ersatzkommando Waffen SS, czyli 25.09.15, 23:56
                He,he. Temu kila rozmiekczyla mozg a felus juz przestal srac do butelki. Sra tam gdzie stoi pod siebie....US chce zasrac Europe ratujac dolara. Sraja we wlasne gniazdo mozna tak to ujac. Saudi tylko meczety buduje.....
      • nie-tak Naturalnie ze Merkel się oberwie 26.09.15, 00:30
        Naturalnie ze Merkel się oberwie, cenni goście przystąpili do strajku głodowego, żądają zaraz umeblowane mieszkania a nie zbiorowych, zastępczych hal.
        W Austrii 20 osób podjęło tez strajk głodowy gdyż wymagają 2 tysiące Euro kieszonkowego, darmowe karty wstępu na imprezy jak i darmowe tickety na przejazdy komunikacja miejska.

Na blogu Hartgeld / Terrorismus donosi się
        Cytat:
        [11:00] Lesermeldung: Die Bewaffnung der Terroristen beginnt:

Gerade wurde mir von einem Leser aus Deutschland berichtet, dass in einem Asyllager in Mecklenburg-Vorpommern ein Container angeliefert wurde. Der Zoll öffnete den Container und fand zuerst Hilfsgüter und dann weiter hinten Waffen wie Kalaschnikovs und Munition.

Das gleicht genau dem aufgegriffenen Container in Griechenland, über den vor einiger Zeit hier berichtet wurde. Bald beginnt die Terrorwelle!WE.
        • eva15 Re: Naturalnie ze Merkel się oberwie 26.09.15, 00:37
          A Merkel będzie zapraszać i wołać więcej, więcej. I durni zachodnioniemeccy Gutmeschen będą klaskać.
          Ten kraj jest skazany na upadek.....
          • kylax1 Zgadzam się, że Putin jest skazany na upadek. 26.09.15, 00:42
            Będę to obserwował z nieukrywaną fascynacją...
          • nie-tak Re: Naturalnie ze Merkel się oberwie 26.09.15, 00:43
            Wiesz co to jest Agenda 2030?
            Do niej należy 1 milion +/- rocznie sprowadzanych cennych "fachowców" do Europy
            O ile sobie przypominam znajdziesz info pod skrótem ZEW (Zentrum für Europäische Wirtschaftsforschung GmbH)

Akurat mam jeszcze otwarty link:
            ftp.zew.de/pub/zew-docs/gutachten/sfu-studie_agenda2030.pdf
            • eva15 Re: Naturalnie ze Merkel się oberwie 26.09.15, 00:51
              Aż za dobrze znam to środowisko i wiem, jak "naukowo" pracuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka