Dodaj do ulubionych

Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańskic...

IP: *.arcor-ip.net 21.09.04, 20:47
A mogl go Bush uratowac....
Obserwuj wątek
    • Gość: Homer J Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańskic... IP: 208.247.54.* 21.09.04, 20:49
      "a odrzynanie głów NIEWIERNYM - spełnieniem woli boskiej!"

Czekam na komentarze lewacko/pacyfistyczne, mam tylko nadzieje ze ten kto
      zacznie pluc na operacje w Iraku nie jest jednym z "NIEWIERNYCH"

P.S:Tak tak, sprowadzcie jeszcze wiecej Czeczencow do Polski to i wam lby
      poucinaja.
      • Gość: . Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.arcor-ip.net 21.09.04, 20:54
        Gość portalu: Homer J napisał(a):

> "a odrzynanie głów NIEWIERNYM - spełnieniem woli boskiej!"
        >
        > Czekam na komentarze lewacko/pacyfistyczne, mam tylko nadzieje ze ten kto
        > zacznie pluc na operacje w Iraku nie jest jednym z "NIEWIERNYCH"

A moze to tylko stosunkowo mala zemsta za kilkanascie tysiecy irackich
        cywilnych ofiar agresji, bombardowan i ostrzalu, za smierc i kalectwo, za
        ofiary z pourywanymi lub pomiazdzonymi konczynami, z wypalonymi oczami? Czy
        moze uwazasz, ze Amerykanom wolno mordowac? A moze mniej bola te ofiary?
        • Gość: Homer J Drogi panie "kropka" IP: 208.247.54.* 21.09.04, 21:03
          przeczytaj pan co ci pokojowi islamisci mowia"

"Niewiernym"

Dla nich to zadnej roznicy nie robi kto jest winny a kto nie, jak nie wierzysz
          w Allaha to ci lep ujebia.
          • Gość: maruda Re: Drogi panie "kropka" IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.04, 21:11

> Dla nich to zadnej roznicy nie robi kto jest winny a kto nie, jak nie wierzysz
            > w Allaha to ci lep ujebia.

Ile było takich zdarzeń przed inwazją na Irak?

• Gość: Homer J Re: Drogi panie "kropka" IP: 208.247.54.* 21.09.04, 21:18
              Ty Maruda uwazaj bo ci Allah jeszcze raz trzesienie ziemi nasle.

A zamachy przed inwazja robil Saddam, takze nie bylo duzo o tym mowy w
              telewizji.
              • Gość: maruda Re: Drogi panie "kropka" IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.04, 22:39

> Ty Maruda uwazaj bo ci Allah jeszcze raz trzesienie ziemi nasle.
                >
                > A zamachy przed inwazja robil Saddam, takze nie bylo duzo o tym mowy w
                > telewizji.

Trzęsienia osobiście nie zauważyłem, bo nie objęło powierzchni całego Trójmiasta.

Jakie zamachy robił Saddam przed innwazją?

• Gość: Homer J Re: Drogi panie "kropka" IP: 208.247.54.* 21.09.04, 22:44
                  > Jakie zamachy robił Saddam przed innwazją?

Chodzi mi o dreczenie swoich ludzi, najlepszm przykladem sa kurdowie ktorzy
                  byli zagazowani, nie mam ochoty o wszystkim pisac dobrze wiesz o co chodzi.
                  • Gość: maruda Re: Drogi panie "kropka" IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.04, 23:29

> > Jakie zamachy robił Saddam przed innwazją?
                    >
                    > Chodzi mi o dreczenie swoich ludzi, najlepszm przykladem sa kurdowie ktorzy
                    > byli zagazowani, nie mam ochoty o wszystkim pisac dobrze wiesz o co chodzi.

Byli zagazowani amerykańskim gazem, który sprzedał im bezpośrednio Donald
                    Rumsfeld (Searle). Tragedia w Halabadży w 1988 nie przeszkadzała specjalnie nikomu.
                    Potem była wojna kuwejcka i mozna było udupic Saddama oprzy aprobacie całego
                    świata. Na co było czekać kilkanaście lat?

Dręczenie własnych ludzi nie było głównym motywem ataku na Irak. Głównym motywem
                    było zagrożenie chemiczne dla USA i UK.

Dobry motyw, świetnie wkomponowany w walkę z Al-Kaidą.

• Gość: rybak Re: Drogi panie "kropka" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 23:48
                      > Potem była wojna kuwejcka i mozna było udupic Saddama oprzy aprobacie całego
                      > świata. Na co było czekać kilkanaście lat?

Nie bylo zadnej "aprobaty calego swiata". Koalicja miala mandat tylko na
                      wypedzenie Saddama z Kuwejtu. O czym zreszta dobrze wiesz, marudo, prawda?
                      Tylko tak piszesz, zeby judzic...
                  • Gość: Tomek Re: Drogi panie "kropka" IP: *.uni.wroc.pl 22.09.04, 09:52
                    A Chiny? Większość prymitywnych bandytów bez honoru szuka słabszego aby mu
                    przylać i przy tym nie ucierpieć samemu. Jak jednak trochę ucierpi taki, to drze
                    z całych sił mordę jaka to mu się krzywda dzieje.
              • Gość: saper/sejsmolog maruda! Paszol won do arsenalu w Kaliningradzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:41
              • Gość: grzesiu8 u mnie trzeslo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 00:10
                ojojoj a ja nie wierze w allaha! to pewnie na mnie zlosc przewalil :P
            • Gość: aha2 Re: Drogi panie "kropka" IP: *.welnowiec.net 21.09.04, 21:37
              ale poza tym - juz nie ma "przed inwazja na Irak". Jest DZISIAJ. A - tak w
              ogóle, to calkiem sporo - droga marudo, takich przypadków i wczesniej by sie
              znalazlo (poczytaj sobie Oriane Fallaci).
              • Gość: maruda Re: Drogi panie "kropka" IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.04, 22:45
                Gość portalu: aha2 napisał(a):

> ale poza tym - juz nie ma "przed inwazja na Irak". Jest DZISIAJ. A - tak w
                > ogóle, to calkiem sporo - droga marudo, takich przypadków i wczesniej by sie
                > znalazlo (poczytaj sobie Oriane Fallaci).

Wyjaśnij mi może różnicę. Co jest bardziej etyczne: ścięcie głowy czy zrzucenie
                bomby?

Zdaje się, że większość optuje za bombą, bo zrzuca się naciskając guzik i
                siedząc w wygodnym fotelu. A wysokość na jakiej znajduje sie statek powietrzny,
                powoduje że nie grozi nam obryzganie krwią, smród przypalanego ciała, tudzież
                wyprutych flaków. Czyżby więc cały humanitaryzm śmierci sprowadzał się do tego,
                że nie patrzymy ofierze w oczy?

• Gość: kozman Re: Drogi panie "kropka" IP: *.eds.net 21.09.04, 22:49
                  nie marudz, maruda... wojna wojna, zadna nie jest ani dobra, ani legalna.
                  ale tu akurat chodzi o obcinanie glowy cywilom przez cywilow - no i coz to ma
                  wspolnego ze zrzucaniem bomb, czy (w druga strone) zestrzeliwaniem samolotow i
                  helikopterow?
                  • Gość: maruda Re: Drogi panie "kropka" IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.04, 23:10
                    Gość portalu: kozman napisał(a):

> nie marudz, maruda... wojna wojna, zadna nie jest ani dobra, ani legalna.
                    > ale tu akurat chodzi o obcinanie glowy cywilom przez cywilow - no i coz to ma
                    > wspolnego ze zrzucaniem bomb, czy (w druga strone) zestrzeliwaniem samolotow i
                    > helikopterow?

Przeczytaj jeszcze raz ten wątek i wiele poprzednich. Egzekucje Zarkawiego są
                    przedstawiane w opozycji do legalnego i etycznego bombardowania cywili. Mają
                    łagodzić wyrzuty sumienia.

Dla nas obcięcie głowy to barbarzyństwo, ale nie dla islamu. To tradycyjna forma
                    wykonywania kary głównej w niektórych krajach islamu, m.in. u sojusznika USA -
                    Arabii Saudyjskiej.

Wcześniej, poza AI itp., nikomu to nie przeszkadzało.

• Gość: JAP Re: Drogi panie "kropka" IP: *.247.192.61.east.flets.alpha-net.ne.jp 22.09.04, 00:14
                      Czego marudzisz, jedz na te wojne, najlepiej oddaj sie dobrowonie jako
                      zakladnik. Wtedy Twoj apel bedzie bardzo medialnie niosly. Nikt nie wspomni o
                      Twym marudzeniu.
                • Gość: kaczory11 Re: Drogi panie "kropka" IP: *.zeelandnet.nl 21.09.04, 23:10
                  Marudo. Siegnales dna. Jeszcze kilka miesiecy temu dalo sie ciebie z bieda
                  czytac. Jezeli usprawiedliwiasz takie brutalne mordy, to jestes moralnie rowny
                  tym bandziorom. Nienawiasc jednak "pierze mozgi", a ty jedyne co potrafisz
                  zaprezentowac to skrajne lewactwo i zwierzeca wrecz nienawisc do jankesow. Zal
                  mi cie.... Gdzie was lewakow uczona takiej bydlecej nienawisci i takich
                  pochwal bandytyzmu. Dla was lewacy, slowa stracily calkowicie sens i swe
                  pierwotne znaczenie. Przerazajace.
                  Nie musisz odpisywac - ja od tej chwili traktuje cie jak powietrze. Jestes dla
                  mnie calkowicie skonczony, jestes NIC. Nie zadam sobie nawet odrobiny trudu,
                  aby twe lewackie, popierajace islamski terroryzm wypociny przeczytac.
                  • Gość: maruda Re: Drogi panie "kropka" IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.04, 23:17
                    Gość portalu: kaczory11 napisał(a):

> Marudo. Siegnales dna. Jeszcze kilka miesiecy temu dalo sie ciebie z bieda
                    > czytac. Jezeli usprawiedliwiasz takie brutalne mordy, to jestes moralnie rowny
                    >
                    > tym bandziorom.

Głupi, beznadziejnie pusty bolszewiku. Gdzie jest usprawiedliwienie tych mordów?
                    Zacytuj choć jedno moje zdanie, tępa pało, w którym usprawiedliwiam terroryzm.

To Ty szukasz usprawiedliwienia dla Busha. I Ty sięgnęłes moralnego dna próbując
                    szukac usprawiedliwienia dla wojny w kilkunastu "wyczynach" Zarkawiego.

• Gość: rybak Re: Drogi panie "kropka" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 23:54
                      > Głupi, beznadziejnie pusty bolszewiku. Gdzie jest usprawiedliwienie tych
                      mordów?
                      > Zacytuj choć jedno moje zdanie, tępa pało, w którym usprawiedliwiam terroryzm.

Uwaga, cytuje:

"A moze to tylko stosunkowo mala zemsta za kilkanascie tysiecy irackich
                      cywilnych ofiar agresji, bombardowan i ostrzalu, za smierc i kalectwo, za
                      ofiary z pourywanymi lub pomiazdzonymi konczynami, z wypalonymi oczami?"

Jesli to nie jest usprawiedliwianie tych bandziorow, to, marudo, nie da sie z
                      toba dyskutowac.
                      • Gość: Eva Re: Drogi panie "kropka" IP: *.pool.mediaWays.net 22.09.04, 00:14
                        Gość portalu: rybak napisał(a):
                        > Uwaga, cytuje:
                        > "A moze to tylko stosunkowo mala zemsta za kilkanascie tysiecy irackich
                        > cywilnych ofiar agresji, bombardowan i ostrzalu, za smierc i kalectwo, za
                        > ofiary z pourywanymi lub pomiazdzonymi konczynami, z wypalonymi oczami?"
                        >
                        > Jesli to nie jest usprawiedliwianie tych bandziorow, to, marudo, nie da sie z
                        > toba dyskutowac.

A gdzie tu jest usprawiedliwienie. Maruda wskazuje jedynie na zwiazki
                        przyczyno-skutkowe i mowi wyraznie ze to jest zemsta za ataki. On tego nigdzie
                        nie wartosciuje i nie usprawiedliwia. Rzeczownik "zemsta" jest tylko
                        rzeczownikiem, i Marud anie poprzedza go zadnym przymiotnikiem (np. "sluszna
                        zemsta"). Ludzie, ani u was znajomosci logiki ani wlasnego jezyka.
                        • Gość: Krzysiek Re: Drogi panie "kropka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 00:46
                          Chcialbym napisac cos wiecej ale niee mam weny. Czytajac ten watek ogarnia mnie
                          dziwne wrazenie, wrazenie nieludzkosci tych wypowiedzi. To jest niesamowite jak
                          mozna nazwac wypowiedz marudy 'wskazywaniem zwiazkow przyczynowo
                          skutkowych'?!?!?!? Nie potrafie wyrazic i opisac tego przykrego wrazenia jakie
                          pozostawia po sobie ten watek, ale na prawde warto chyba czasami oderwac sie od
                          komputera, czego sobie i Wam szczerze zycze.

pzdr Krzysiek
                          • Gość: Eva Re: Drogi panie "kropka" IP: *.pool.mediaWays.net 22.09.04, 00:51
                            To nie wypowiedz marudy jest straszna, straszna jest sytuacja a on ja tylko
                            opisuje. Tak jak nie mozna miec pretensji do poslanca za zle wiadomosci, tak
                            trudno nazywac wypowiedzi Marudy nieludzkimi. To samo dotyczy mojego okreslenia
                            "zwiazki przyczynowo-skutkowe."
                            • Gość: ur NIE BRON BANDYTY... IP: 203.220.52.* 22.09.04, 06:49
                              Potencjalnym bandyta jest 'maruda', bo jest tolerancyjny wzgledem poczynan
                              bandziorow i usprawiedliwia je, jest po stronie bamdytyzmu i okrucienstwa.Ty z
                              kolei bronisz 'marudy-bandyty', jestes wiec takze takim samym smieciem jak
                              on.TO SA WLASNIE TWOJE 'ZWIAZKI PRZYCZYNOWO-SKUTKOWE', JESTES PRYMITYWNA I
                              OGRANICZOA W SWEJ POZALOWANIA GODNEJ LOGICE.
                    • Gość: elvis OTO PRAWDZIWY PACYFISTA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:11
                      "Głupi, beznadziejnie pusty bolszewiku. Gdzie jest usprawiedliwienie tych mordów?
                      Zacytuj choć jedno moje zdanie, tępa pało, w którym usprawiedliwiam terroryzm.

To Ty szukasz usprawiedliwienia dla Busha. I Ty sięgnęłes moralnego dna próbując
                      szukac usprawiedliwienia dla wojny w kilkunastu "wyczynach" Zarkawiego."

Oto język kochającego ludzi i pokój pacyfisty. Wystarczy dać się pacyfistom
                      trochę wygadać a wyjdzie z nich skrywana nienawiść do myślących inaczej niz oni.
                      Żyjemy w kraju, gdzie homoseksualiści wespół z pacyfistami i feministkami
                      uzurpują sobie prawo wydawania certyfikatów tego, co słuszne i postępowe. A
                      teraz używając twojej stylistyki: Tępa pało bolszewicka. Porównując wyczyny
                      Zarkawiego z nalotami na Al Faludżę usprawiedliwiasz arabskich rzeźników.
                      Dobijasz w ten sposób do tłumu ogłupiałych z nienawiści do USA i propagandy
                      terrorystycznej mieszkańców Al Faludży, którzy zamiast wydać seryjnych rzeźników
                      udzialają im schronienia. Co powiesz o porwaniu młodych Włoszek, które
                      przyjechały do Iraku z misją humanitarną? Filmu z ich egzekucji nie obejrzysz,
                      bo specjaliści od terrorystycznego marketingu z pewnością uprzedzili seryjnych
                      rzeźników, by ewentualnych scen z gwałtu i zażynania nie publikować, bo mogą
                      nawet zohydzić Arabów.
            • ateista77 Ile takich zdarzen.... 21.09.04, 22:12
              > Ile było takich zdarzeń przed inwazją na Irak?

Ile? Jesli nie wiesz co muzulmanie robili w Afghanistanie i Czeczenii sluzbom
              Croix Rouge i Medecins sans Frontieres, to sobie poczytaj na necie. Nie jest
              trudno znalezdz. Nie popieram inwazji na Irak, i uwazam Busha za zbrodniarza,
              jednak uwazam ze muzulmanie to zwierzyna, ktora w imie wiary gotowa jest spalic
              caly swiat! Bylem, jestem i bede ateista, i nie dam sie amusic do walenia glowa
              w podloge przez zadnych katolikow ani muzulmanow.
              • Gość: maruda Re: Ile takich zdarzen.... IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.04, 23:04
                ateista77 napisał:

> > Ile było takich zdarzeń przed inwazją na Irak?
                >
                > Ile? Jesli nie wiesz co muzulmanie robili w Afghanistanie i Czeczenii sluzbom
                > Croix Rouge i Medecins sans Frontieres, to sobie poczytaj na necie. Nie jest
                > trudno znalezdz. Nie popieram inwazji na Irak, i uwazam Busha za zbrodniarza,
                > jednak uwazam ze muzulmanie to zwierzyna, ktora w imie wiary gotowa jest
                spalic caly swiat! Bylem, jestem i bede ateista, i nie dam sie amusic do walenia
                glowa w podloge przez zadnych katolikow ani muzulmanow.

Swoją drogą, to fundamentalny ateizm nie stoi wcale wyżej od religijnego.
                Miliony wymordowano dla ateistycznego bat'ki Stalina bez odwołań do Boga. Beria,
                Jeżow i Jagoda mordowali bez prawosławnej ikony. Równiez Himmler i Heidrych.

Wiara w Boga nie polega na waleniu głową w cokolwiek.

Przedstawianie en masse muzułmanów, jako zwierzyny, może świadczyć o tym, że
                stawiasz się na takim właśnie szczeblu drabiny ewolucyjnej. Barbarzyństwa
                zdarzały się i będą się zdarzać, bez względu na orientację religijną. Jednak
                wraz z inwazją na Irak wystąpiła istotna różnica skali zjawiska, które przestało
                być marginalne. To widać gołym okiem.

Podstawowym błędem rządów, mediów i cześci opinii publicznej jest utożsamianie
                działalności Zarkawiego z całym światem muzułmańskim. Obecny dzihad to reakcja
                islamu na ślepe i brutalne egzekwowania "prawa" przez rząd Busha.

• ateista77 Re: Ile takich zdarzen.... 21.09.04, 23:36
                  A czy ja kiedykolwiek pisalem zeby kogos zmuszac do ateizmu? Nie... Uwazam ze
                  wierzaca cholota powinna samodzielnie pomyslec i zrozumiec, zaakceptowac. Kazda
                  rewolucja rodzi sie w ludnosci. Podstawowym bledem wiekszosci jest pranie
                  dzieciom mozgu wiara. Wiara to bron masowego razenia.
                  • Gość: Eva Re: Ile takich zdarzen.... IP: *.pool.mediaWays.net 22.09.04, 00:19
                    ateista77 napisał:

> Podstawowym bledem wiekszosci jest pranie
                    > dzieciom mozgu wiara. Wiara to bron masowego razenia.

Wlasnie Maruda ci wykazal, ze brak wiary moze byc rowniez bronia masowego
                    razenia. W zlym miejscu upatrujesz przyczyny. Tak naprawde to przyczyna jest
                    fanatyzm, tak nawiedzonych religijnych fundamentalistow jak i nawiedzonych
                    niereligijnych ateistow.
                    • ateista77 Re: Do Evuni, poslanki PANA JEZUSKA 22.09.04, 00:51
                      Co to qrwa za dziwne zbiorowisko chrzescijanskich talibow?? Co mi Maruda
                      wykazal?? Ja nie wierze w zadnego boga, ale widze ze wierzacy zabijaja,
                      potepiaja i kradna. Nic mi Maruda nie wykazal. Nigdy jeszcze nie slyszalem o
                      grupie ateistow czy nihilistow ktorzy by wymordowali murzynska wioske "w imie
                      niewiernosci". Ale qrwa parodia.... Hahahah! Jestes zalosna katosiu...

"Kosciol powinnien byc schroniskiem dla przesladowanych, a nie przesladowac
                      tych ktorzy szukaja schroniska" - powiedzial jeden madrzejszy z waszych
                      chrzescijanskich talibow, ale nawet tego nie umiecie zrozumiec. Nie lubicie np.
                      homosexualistow. Wiara to paskudna choroba.
                      • galaxy2089 Re: Do Evuni, poslanki PANA JEZUSKA 22.09.04, 04:31
                        Prosto z salonow Europy.
                        Wlasnie. Jak mozna nazywac rzeczy po imieniu. To takie niepoprawne politycznie,
                        to takie nielaickie, to takie "nie-demokrastyczne" (celowo w cudzyslowiu).
                        Jak mozna bandytow nazywac bandytami, jak mozna wroga nazywac wrogiem, jak
                        mozna WALCZYC z wrogiem skoro wroga nie mozna zdefiniowac ani go nazwac itp.
                        pseudointeligenckie bzdury ktore robia prostym ludziom wode z mozgu.
                        Moralnosc bez fundamentu i akcjomatow, wszystko jest plynne.
                        nawet konstytucja moze liczyc 400 stron zamiast 3 aby tylko prosty czlowiek
                        przypadkiem nie zrozumial co tam jest napisane i o co naprawde chodzi.
                      • Gość: Andrzej Re: Do Evuni, poslanki PANA JEZUSKA IP: *.ca.astound.net 22.09.04, 08:05
                        Twoja argumentacja to nic innego jak argumentacja Urbana, Geremka lub Michnika
                        Zydzi ateiści STalin(Jewgashvili, syn Zyda) i Kaganowicz jeszcze przed II Wojna
                        Swiatową wymordowali o 1 million chrześcijan więcej niż Hitler wymordował
                        wszystkich ludzi na świecie. Ile tysięcy Polaków wymordowali Zydzi ateiści-
                        kommuniści z grupy Bermana i podległych mu służb? Ile wyłali na Syberię i ślad
                        o nich zaginął. Ile ateiści-komuniści wymordowali ludzi na świecie w całym 20
                        wieku?
                        Oblicza się, że około 160 milionów.
                        Prawdziwi ludzie Jezusa Chrystusa nikogo nie zamordowali. A przeciwnie to oni
                        gineli za innych. To Chrystus umarł za ciebie, twoje grzechy , mało
                        zmartwychwstał abyś wierząc w Niego i przyjmując Go żył nowym duchowym życiem z
                        obietnicą życia wiecznego. Ale niestety Go odrzuciłeś przyjąłeś żydo-
                        faryzejskie a póżniej ateistyczne kłamstwa i w nich chodzisz.
                        Pysznisz się swoją głupotą.
                        Wystarczy się zaprzeć siebie i przyjąć Jezusa do swojego serca a zajaśnieje ci
                        nowe życie. Prawdziwe, nie takie podłe, które z Ciebie emanuje.

• Gość: Paulosh Re: Do Evuni, poslanki PANA JEZUSKA IP: 212.160.172.* 22.09.04, 09:42
                          Jasne :-) krucjaty były tylko takim drobnym żartem, ot dla jaj w imię Krzyża
                          wycięło się w pień kilkadziesiat tysięcy ludzi (wysyłając przy tym własne
                          dzieci na rzeź). Można się ubawić. A kolega chyba od Wrzodaka i Giertycha?
                        • ateista77 Re: Do Evuni, poslanki PANA JEZUSKA 22.09.04, 10:00
                          > Oblicza się, że około 160 milionów.
                          Buhaha! "Oblicza sie?" A "SIE" to niby kto?? Dlaczego nie 2 miliardy? Prosze o
                          uzupelnienie zrodlami.
                          > Wystarczy się zaprzeć siebie i przyjąć Jezusa do swojego serca a zajaśnieje
                          ci
                          > nowe życie. Prawdziwe, nie takie podłe, które z Ciebie emanuje.
                          Oooooo, juz biegne do kosciolka walic glowa w zlota podloge, niech mi kler wode
                          z mozgu zrobi. Jestes facet fanatykiem, i wierzysz w banaluki.
                        • Gość: re Re: Do Evuni, poslanki PANA JEZUSKA IP: *.uwm.edu.pl / *.uwm.edu.pl 22.09.04, 10:20
                          Hip, Hip Hura. Niech zagrają trąby anielskie. Rydzykowi po trzykroć niech będą
                          dzięki za zfundamentalizowanie następnej duszyczki (nie duszy) Polaka, co
                          uczyniło z niego POLACZKA anty żydokomunistę wydumanego. Z poglądami wykutymi w
                          Świętym radiu rydzykowym (niech mu będą dzięki). Idioto idź się powieś ku
                          chwale ojczyzny niepokalanej.
                      • Gość: Wampir Do ateisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:33
                        Co to qrwa za dziwne zbiorowisko chrzescijanskich talibow?? Co mi Maruda
                        wykazal?? Ja nie wierze w zadnego boga, ale widze ze wierzacy zabijaja,
                        potepiaja i kradna. Nic mi Maruda nie wykazal. Nigdy jeszcze nie slyszalem o
                        grupie ateistow czy nihilistow ktorzy by wymordowali murzynska wioske "w imie
                        niewiernosci". Ale qrwa parodia.... Hahahah! Jestes zalosna katosiu...

"Kosciol powinnien byc schroniskiem dla przesladowanych, a nie przesladowac
                        tych ktorzy szukaja schroniska" - powiedzial jeden madrzejszy z waszych
                        chrzescijanskich talibow, ale nawet tego nie umiecie zrozumiec. Nie lubicie np.
                        homosexualistow. Wiara to paskudna choroba.
                        ********************************************************************************
                        Ateisto, czy pojąć nie możesz, że Ci którzy mordują w imię Boga to też ateiści,
                        diabeł ornat włożył i ogonem na mszę dzwoni - nie słyszałeś tego? Twój język
                        świadczy o Tobie. Mało, że ateista to jeszcze pedał.
                        Ale oczywiście uważam, że maruda i eva to zwykłe lewacko-pacyfistyczne
                        ćwierćgłupy.
                        • ateista77 Re: Do katolika 22.09.04, 10:10
                          Pedal? Oj nie mow tak brzydko do mnie, bo bede smutny... ;) Nie widze jednak co
                          tam moja orientacja sesualna ma do rzeczy w naszej dyskusji, ale jesli ci
                          polepszy dzien, to spoko. Masz czesciowo racje: Kiedy mialem 12 lat to dawalem
                          koledze pupy, dzisiaj mam zone i dziecko. Nie lubie homofobow, i nie bede mial
                          najmnejszego problemu jesli synek okaze sie gejem. Jego wybor. Nie wszyscy
                          kretyni wierza. Ale wszyscy ktorzy wierza, to kretyni.
                          • Gość: Charlotte Re: Do Ateisty IP: *.vig.bostream.se 22.09.04, 16:43
                            12 lat? Strasznie wczesnie zaczales, stary.
                            • ateista77 Ahhh, jakie wczesnie... 23.09.04, 03:29
                              Tu niedaleko ode mnie mieszka 12-letni ojciec, hehehehe, to jest wczesnie!
                              Mamusia ma latek 15. No i sie kochaja, widac!
                    • Gość: ur To , co piszesz... IP: 203.220.52.* 22.09.04, 07:05
                      jest ' filozofia kurzego mozdzku' albu jakiejs ryby,brak w tym sensu.
                • Gość: JoeT Telewizja i Internet a terroryzm IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 22.09.04, 01:29
                  Gość portalu: maruda napisał(a):
                  > Barbarzyństwa zdarzały się i będą się zdarzać, bez względu na orientację
                  > religijną. Jednak wraz z inwazją na Irak wystąpiła istotna różnica skali
                  > zjawiska, które przestał o być marginalne. To widać gołym okiem.

Marudo - piszesz szczera prawde. Dodam tylko komentarz, ze barbarzynstwa w
                  Iraku widac golym okiem wskutek powszechosci telewizji i Internetu. O milionach
                  ludzi zamordowanych w hitlerowskich obozach koncentracyjnych ludzie dowiedzieli
                  sie po latach. Podczas inwazji Iraku wojsko amerykanskie nie pozwalalo na
                  pokazywanie zabitych i rannych. Natomiast dzisiaj o smierci scietego
                  Amerykanina miliony ludzi dowiaduja sie po kilku godzinach i ogladaja jego
                  smierc.
                • Gość: polonus Re: Ile takich zdarzen.... IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 03:35
                  Beria , Jezow i Jagoda to parchy zydowskie w NKWD.
                • Gość: andrzej Re: Ile takich zdarzen.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:00
                  gościu zupełnie przeginasz. Z twojej wypowiedzi można snuć wnioski, że ateiści
                  to stalinowcy lub inna swołocz. Twój interlokutor chciał jedynie zaznaczyć, że
                  sprawcą niegodziwosci są wszelkiego rodzaju idee, zwłaszcza wyznania,
                  dlatego woli być ateistą. Stalin nie dlatego mordował, że był ateistą, ale
                  dlatego, że mienił się być wyznawcą określonej ideologii, a brak wiary był
                  tylko jednym z elementów . Hitler mordował z hasłem -Bóg jest z nami- ale
                  również jak Stalin, nie robił tego z powodów religijnych. Dlatego Marudo jak
                  nie masz nic konstruktywnego do napisania-zamilcz.
              • Gość: hyt Re: Ile takich zdarzen.... IP: *.7cities.net 22.09.04, 03:33
                To jest wojna psychologiczna, widowisko jest potrzebne,
                nie widze tu nic bestialskiego, jest to humanitarnie
                wymierzona kara w tej totalitarnej wojnie.
            • Gość: Boom Te, Maruda masz krotka pamiec... IP: 202.129.78.* 22.09.04, 00:52
              Gość portalu: maruda napisał(a):
              > Gość portalu: Homer J napisał(a):
              >
              >
              > > Dla nich to zadnej roznicy nie robi kto jest winny a kto nie, jak nie wie
              > rzysz
              > > w Allaha to ci lep ujebia.
              > ****************************
              > Ile było takich zdarzeń przed inwazją na Irak?
              >-----------------------------------------------------

Maruda, SadCham rzeznik robil rownie obrzydliwe rzeczy z ktorych niektore mozna
              kupic nagrane na video na rynku w Bagdadzie. Np. powoli wpuszczal czlowieka do
              kwasu solnego, albo do maszyny tnacej karton.
              Obecna holota zaslania sie religia, to jest jedynie ta roznica.
            • Gość: druid trzeba zapytac Sadama IP: *.dialup.optusnet.com.au 22.09.04, 07:41
              on pewnei mial dane na temat tego ile ludzi wymordowalo jego SB - tylko robil
              to jakby bardziej po cichu, bo jemy nie zalezalona rozglosie madialnym, a
              obecnym ludkom i owszem
            • Gość: aja74 Re: Drogi panie "kropka" IP: 212.244.166.* 22.09.04, 08:02
              A no porwania dla okupu byly i przed "agresja" na Irak. Co do tego nic nowego
              nie odkrywasz. Ale teraz terrorysci czy jak kto inny woli bojownicy czy tez
              zolnierze robia to co robia a nie jest to mile dla oka. Rzecz w tym ze
              odbierajac wladze Husajnowi Busch otworzyl puszke Pandory. I to jest caly
              problem. Trzeba bylo zostawic niech sie smarza w swoim piekle. Husajn trzymal
              wszystkich za mordy i wszyscy o tym wiedzieli. Mial takie sily bezpieczenstwa
              ze terrorysci nie odwarzyli sie podniesc reki. Teraz wiedza ze Bush nie jest
              tak odwarzny i nie bedzie trzymal ich za pysk wiec robia co chca.
              Im potrzeba twardej reki a nie kochanego wujka Busha.
              wedlug mnie nie wolno teraz im ustepowac, chodzi oczywiscie o to czego rzadaja
              ci "zolnierze" Iraccy, bo to pozwoli im na corac to nowe rzadania i oby to nie
              wymknelo sie spod kontroli i nei powedrowala poza granice.
              A tak na marginesie to moze by tak zostawic ich w spokoju zamknac swoje granice
              wywalic arabuw z naszych krajow i powiedziec w imie wiary Polska dla Polakow a
              wam Araby skoro nie chcecie cywilizowanej Europy to wynoscie sie z naszego
              kraju. Moze i drastyczne ale ...

AJA
          • spacerowicz Do Homera 22.09.04, 00:10

> przeczytaj pan co ci pokojowi islamisci mowia"
            >
            > "Niewiernym"
            >
            > Dla nich to zadnej roznicy nie robi kto jest winny a kto nie, jak nie
            wierzysz
            > w Allaha to ci lep ujebia.

Gdybys nie byl jakims kolejnym zmutowanym na buszyzm komunista, wiedzialbys, ze
            wszyscy chrzescijanie wierza w Allaha, w tego samego Boga, w ktorego wierza
            muzulmanie.
          • Gość: bay Re: Drogi panie "kropka" IP: *.7cities.net 22.09.04, 01:24
            W Witnamie zginelo 42000 agresorow i 3 mlj. Witnamczykow, kobiety, starcy
            i dzieci byli paleni i rozrywani bomabmi z powietrza, chemikalia niszczyly
            flore i faune, narodzilo sie 1 mlj. kalekich dzieci.

Podobnie jest w Iraku, o czym tu mowic, to jest czastka okropnosci.

Dobrze ze sie pokazuje taka jest wojna, i im wczesniej dobiora sie do Polakow,
            tym lepiej.
            Polska potrzebuje wstrzasu aby zmadrzec.
        • Gość: jacal Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 21.09.04, 21:12
          DLACZEGO NIEBYLI TACY ODWAZNI, GDY U WLADZY BYL SADDAM?????
        • Gość: Stasiu Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:31
          Poco tym arabom tyle obcietych głów ?
        • Gość: aha2 Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.welnowiec.net 21.09.04, 21:34
          Rzeczywiscie mniej bola - odrazajacy islamski durniu nie majacy nic wspólnego z
          czlowiekiem - bo Amerykanie jakos nikomu w Iraku nie ucieli glowy w blysku
          kamer. Mniej bola - bo nie bola tak odrazajaco etycznie (w koncu na wojnie gina
          ludzie, którzywalcza).
        • Gość: NN Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.wrl.org / *.wrl.org 22.09.04, 02:57
          Drogi Gosciu.Tkz."mala zemsta"mogloby byc ewentualnie zabijanie zolnierzy
          ktorzy sa od tego aby ginac na wojnach(sam bylem jednym z nich)a nie niewinnych
          cywili.Zastanow sie troche nim cos naskrobiesz.
        • Gość: www.orgish.com Re: WWW.ORGISH.COM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 04:29

Hi,

Check it out ............U will not regret ..........
          WWW.OGRISH.COM
        • Gość: tomek Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 07:24
          czas rozpocząć krucjatę.
        • Gość: xxx Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.codn.edu.pl 22.09.04, 07:24
          Jako człowiek, protestuję przeciwko zabijaniu kogokolwiek! A jako osoba
          wierząca - uważam za bluźnierstwo dopisywanie do tego jakiejkolwiek "boskiej
          ideologii".
        • Gość: TRicky Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: 195.28.171.* 22.09.04, 07:45
          A tym nepalczykom też obcieli głowy bo nepalska armia zabijała irackich cywilów?
          Karą za jakie czyny jest zabijanie cywlinych pracowników firm i organizacji
          pozarządowych?
          CZęść cywilnych ofiar to robota "ruchu oporu". Moze "partyzanci" powinni sobie
          sami obcinać głowy w ramach małej zemsty co?
        • Gość: ... Piszesz jak Szymborska o wojnie koreańskiej i USA IP: *.crowley.pl 22.09.04, 10:00
          Ta sama poetyka "walki z imperializmem amerykańskim.
          kropka napisał(a)
          >za smierc i kalectwo, za
          > ofiary z pourywanymi lub pomiazdzonymi konczynami, z wypalonymi oczami? Czy
          > moze uwazasz, ze Amerykanom wolno mordowac? A moze mniej bola te ofiary?
      • Gość: jacek Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: 5.6.* / 63.87.217.* 21.09.04, 21:48
        opinia homera jest najlepsza i najmadrzejsza opinia jaka do tej pory czytalem
        na tym forum. wiekszosc zachodniej europy juz wyglada jak zjednoczone
        emiraty. arabow w duzych miastach niemiec, francji, wloch i hiszpanii jest
        miliony. niedlugo islam bedzie pierwsza religia europy. coz mozna uczynic
        by "niewierni" w polsce i reszcie europy zrozumieli, ze tym zwierzetom nie
        powinno sie wspolczuc, lecz powinno sie ich tempic. sorry, ublizylem
        zwierzetom, powinno byc temu paskudztwu nie powinno sie wspolczuc.
      • Gość: www.ogrish.com [...] IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 04:26
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: wqrwiony2 [...] IP: 216.157.198.* 21.09.04, 20:51
      • Gość: . Re: do "." IP: *.arcor-ip.net 21.09.04, 20:56
        Gość portalu: wqrwiony2 napisał(a):

> ciekawe jak mógł go uratować ty skurwiały cwelu?

mogl nie napadac na Irak
        mogl wycofac wojsko z Iraku
        mogl nie opowiadac bajek, ze jest bezpieczniej i lepiej
        mogl spelnic wymagania porywaczy
        mogl wiele rzeczy zrobic czy zaniechac
        ale to zaperzony debil jak i ty
        • Gość: wqrwiony2 [...] IP: 216.157.198.* 21.09.04, 21:03
        • Gość: kozman Re: do "." IP: *.eds.net 21.09.04, 21:31
          Debil to jestes ty, panie Kropka. Znacznie lepiej byloby gdyby to tobie leb
          oderzneli niz Jackowi Hensley'owi. Podaj swoj adres, postaram sie kogos
          podeslac.
        • Gość: jacal Re: do "." IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 21.09.04, 21:51
          Az strach pomyslec co czeka Polske z takimi debilami jak ty.
          Wedle twojej recepty i sposobu unikniecia konfliktu nalezy spelnic WSZELKIE
          warunki pani Steinbach (niepamietam pisowni) ze Zwiazku Wypedzonych i oddac im
          POL POLSKI!!!! Tak, to jest twoja metoda. Tupna noga - daj, co kaza, a moze
          dadza spokoj. TY TCHURZU!!!!!!
          Gdyby Polska miala choc jedna krople ropy twoje teksty MOZE mialy by sens.
          USA rope MAJA - TYSIACE razy wiecej, niz Polska. W twoim interesie jest, by to
          zrodlo energii bylo pod kontrola kraju w MIARE przewidywalnego, a nie idiotow w
          turbanach zyjacych nienawiscia do wszystkiego, co zachodnie - LACZNIE Z TOBA!!!
          USA, gdy padna "kurki" w krajach arabskich da sobie swietnie rade. Sa tu
          MILIARDY dolarow na badania nad energia alternatywna - damy sobie tutaj rade!!!
          Takie kraje jak Polska z gospodarka odlegla o 70 LAT w rozwoju technologicznym
          do krajow rozwinietych przy braku surowcow energetycznych wraca do
          przyslowiowego z lat 80tych octu na polkach w sklepach, a bezrobocie wzrasta do
          80%. Wycofasz wojska (WSZELKIEIi) z Iraku - stworza ci dyktat cenowy jak w
          latach 70tych. Chcesz, by turbany z XV wieku dyktowaly tobie warunki twojego
          zycia??????? Masz racje, niech nasza cywilizacja sie od nich od.....w takim
          razie niech oni przestana nosic dzinsy, jezdzic samochodami, strzelac nie z
          luku, lecz z broni kupionej na zachodzie,JESC ZYWNOSC, KTOREJ NIE SA W STANIE
          WYPRODUKOWAC SAMODZIELNIE bo jak zapewne wiesz przy ich dorobku naukowym i
          cywilizacyjnym nie sa w stanie wyprodukowac nawet lampy naftowej.
          Przez te dziesiatki lat rozwoju cywilizacji zachodnich w oparciu TEZ i o rope
          naftowa, w krajach arabskich powstawaly palace, palace, palace, palace....., a
          lud mial z tego g...., g....,g....g.....Skonczy sie ropa za ~50 lat szejkowie
          beda zyc w Europie, USA, a lud bedzie zdychal, zdychal, zdychal.
          Poki jest szansa, by za ta rope (POKI JESZCZE JEST) stworzyc im panstwa w MIARE
          samowystarczalne, nim niezaleja z GLODU karjow europy zachodniej, warto miec
          nad nia kontrole. Powtarzam: bogate szczury (szejki) spierdziela do karjow
          zachodnich, reszta z glodu bedzie przec na Zachod za zywnoscia (obecnie za rope
          ich gospodarki nie tworza NIC - LACZNIE Z JEDZENIEM importowanyn z Zachodu)
          Czy USA jest interesowna???? JEST!!!! Zaden kraj nie inwestuje w cos ZA DARMO.
          Rzad jest rozliczany z pieniedzy podatnika, i ja jako taki sobie nie rzycze, by
          moje pieniadze byly rozdawane na lewo i prawo. Wydac je tak, by przynosilo to
          pozytek dla obywateli USA. POWTARZAM: ZA DARMO, TO NAWET W MORDE NIE WALA!!!
          Inwestujemy (podatnicy) w armie 500 miliardow dolarow rocznie nie po to, zeby
          jak w Polsce chlopcy w mundurach sluzyli do mszy, lub do defilad - ONI MAJA
          PRZYNOSIC Z Y S K I !!!!!!!!!!!
          • kropekuk Prosze pamietac, ze to BEZPRAWNA "." Legalne 21.09.04, 22:12
            maja kropki takze w logonie (ja i szwedzka kropka). Mysle, ze ta jego "."
            zostala wybrana celowo - taka pacyna,by motac...
          • Gość: cfl Re: do Jacal IP: *.crowley.pl 22.09.04, 07:56
            Brawo Jacal. Chyba po raz pierwszy przeczytalem cos rozsadnego na tym forum. I
            ci za i przeciw czegokolwiek robia wrazenie cwiercinteligentow, zgorzknialych,
            nie wierzacych w nic i nikomu, cynicznych i dopatrujacych sie najnizszych
            pobudek w dzialalnosci kazdego i powtarzajacych stare banaly.
            Czyzby "internetowicze" byli bardziej kretynskim zbiorowiskiem niz cala reszta?
            Zawsze wydawalo mi sie, ze jest odwrotnie. A moze to tylko kilkudziesieciu
            nawiedzonych wciaz pisuje wszedzie?
          • Gość: gość Re: do "." IP: 81.219.126.* 22.09.04, 14:22
            >jacel>Miło się przeczytało, nareszczie coś rozsądnego:)
      • Gość: szary czlowiek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:12
    • Gość: zeo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:55
      • Gość: www [...] IP: *.proxyplus.cz / *.mlyniec.gda.pl 21.09.04, 21:05
    • Gość: niezadowolony Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 21.09.04, 20:55
      taka wiadomość to woda na młyn teroryzmu
    • babusz Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk 21.09.04, 21:00
      Mam wrazenie, ze Polakow to tak naprawde przejmuja jedynie ofiary wlasne i
      amerykanskie. Irakie nie licza sie tak czy owak, ale o dziwo nad zabitymi
      Kurdami tez nikt tu nie placze.

www.goregasm.com/movies/ogrish-dot-com-3-kurds-beheaded.wmv
      • Gość: gość Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: 81.219.126.* 21.09.04, 21:22
        powodem do przejmowania się jest to, że terrorystom dokładnie wszystko jedno czy giną Irakijczycy, Polacy, Amerykanie....a, i jeszcze jedno al Zarkawi jest Jemeńczykiem.Nic nie wiem o ataku na Jemen..???.
        • Gość: gość Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: 81.219.126.* 21.09.04, 21:55
          ups ...Jordańczykiem..
    • Gość: pablo TO CO POPRZEDNIO: CO KRAJ TO OBYCZAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:04
      Albo się wycofać albo sprowadzić więcej wojaków i zabronić wjazdu cywilom do
      poprawy sytuacji.

Pzdr pablo
    • Gość: Tytus Al-Kaida popiera Busza na prezydenta USA IP: *.ipt.aol.com 21.09.04, 21:10
      Jak powiedzial ambasador brytyjski we Wloszech, jest on najlepszym ich agentem
      do spraw rekrutacji.

Poza tym nie moge wykluczyc, ze po dojsciu do wladzy ponownie, Busz rozpeta
      fale antysemityzmu w USA. Bo kto wpieprzyl Busza w irackie szambo? I kto go
      teraz zwalcza przed wyborami? Jak zrobi zestaw nazwisk w nadchodzace Boze
      Narodzenie to go szlag trafi. A jak Busz reaguje to swiat o tym wie. Holokaust
      Hitlera bedzie przedszkolnym piknikiem w porownaniu z impreza jaka moze Busz
      sprawic.
      • Gość: kozman Re: Al-Kaida popiera Busza na prezydenta USA IP: *.eds.net 21.09.04, 21:35
        masz chlopie chora wyobraznie...
        a moze po prostu za duzo dzisiaj wypiles?
        • Gość: Tytus Re: Al-Kaida popiera Busza na prezydenta USA IP: *.ipt.aol.com 22.09.04, 00:25
          ... nie mam troche lat. Jestem logikiem - i obserwuje zwiazki przyczynowo-
          skutkowe. A ty osle jak to sie stanie bedziesz zszokowany.

A chociaz to wcale nie jest pewne ma olbrzymie prawdopodobenstwo.
    • Gość: Grace A my kochamy Irakijczyków i niesiemy im wolność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:14
      Irak nie miał nic wspólnego z Al Qaidą, 9/11, światowym terroryzmem, nie miał
      broni masowego rażenia, jego armia była zdruzgotana po wojnie w Zatoce (przez
      dziesięć lat USA i W.Brytania urządzały naloty na Irak i ani jeden samolot nie
      został strącony przez obronę p.lotn.)
      Jedyną "zbrodnią" Saddama było wypłacanie zapomóg rodzinom palestyńskich
      męczennikow za zburzony przez Israel dom.
      A mimo to Amerykanie podpuszczeni przez Żydów zaatakowali Irak. Po ataku
      zaczęli mówić o "niesieniu demokracji i wolności". Irakijczycy nie przywitali
      ich jednak z kwiatami, wręcz przeciwnie ucinają im łby. Mimo wszystko - Bush
      dalej chce wprowadzać demokrację i obdarowywać wolnością naród iracki. Jakże ci
      Amerykanie muszą kochać Arabów a Irakijczyków w szczególności, żeby pomimo
      takiego przyjęcia nie rezygnować ze swojej misji! Jakże muszą ich kochać!
      • Gość: Wolny Wolnosc Tomku w swoim domku IP: *.telia.com 21.09.04, 21:19
        Moze ktos mi odpowie:
        W jakiej willi tych trzech panow mieszkalo?
        Kto zbudowal ta wille?
        Jakimi silami ta wile przejeli Ci panowie
        Czy wiedzieli ze im grozi smierc idac do IrakU+
        Po co tam byli.

Irakijczycy sa w swoim domku.
        Wolnosc Tomku w swoim domku. Zaluje niezmiernie zycia tych ludzi i chcialbym
        aby inni oszczedzili swoje zycie opuszczajac Irak i konczac napady na
        bezbronne kraje.
        • Gość: Homer J Re: Wolnosc Tomku w swoim domku IP: 208.247.54.* 21.09.04, 21:24
          <Wolnosc Tomku w swoim domku

Napewno tego jeszcze nie wiesz ale wiekszosc tych co robia zamachy itd itp, nie
          sa z Iraku tylko jakies inne muzeumanskie przybledy z innych krai arabskich.

Takze masz racje: wolnosc Tomku w SWOIM domku, niech ten debil jedzie sobie do
          Jordanii i tam ludziom glowy zcina.
      • Gość: Goran Re: A my kochamy Irakijczyków i niesiemy im wolno IP: *.rene.com.pl 21.09.04, 21:21
        Zarkawi jest w sieci Al Qaidy i wogóle Jordańczykiem. Irak to dla niego idealne
        pole do popisu
      • Gość: kozman Re: A my kochamy Irakijczyków i niesiemy im wolno IP: *.eds.net 21.09.04, 21:39
        Nie, nie... Saddam w ogole nie mial nic wspolnego z niczym... biedna ofiara
        amerykanskiego imperializmu... a ty, Grace, to chyba jakas akademie polityczna
        ukonczylas? Moskwa, hmmm?

• Gość: CF Re: A my kochamy Irakijczyków i niesiemy im wolno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:09
        Nie zgodzę się z Tobą. Największą winą Saddama było przyjęcie euro jako waluty
        rozliczeniwej w sprzedaży ropy. Dla USA stanowiło to groźny precedens, bo gdyby
        inne kraje naftowe też tak postąpiły mogłoby się okazać, dolar nie jest już tak
        dobrym towarem eksportowym (60% dolarów jest poza granicami USA) i będą musiały
        spłacać gigantyczny dług wobec świata. Oznaczałoby to katastrofę gospodarki
        tego kraju.
        • Gość: Grace Dobrze że poruszyłeś ten temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:33
          Od dawna się zastanawiałem jaki wpływ na bogactwo USA ma fakt, że dolar jest
          walutą światową i że 60 % emitowanych banknotów jest poza obiegiem w USA, czyli
          zostały wydrukowane "na pusto" i zapłacone za granicę nie zwiększając inflacji
          wewnątrz Stanów. Kurczę, że Polska nie może drukować złotówek i płacić nimi
          Amerykanom czy Rosjanom za dostawy.
          • Gość: kozman Re: Dobrze że poruszyłeś ten temat IP: *.eds.net 21.09.04, 22:40
            1. Obroty pomiedzy panstwami nie odbywaja sie w systemie gotowkowym
            2. Polska moze drukowac co chce i ile chce, i kupowac co chce i gdzie chce
            3. Bogactwo USA bierze sie raczej z tego, ze ludzie maja wysoka etyke pracy, sa
            dobrze zorganizowani, no i firmy nie sa gnebione przez panstwo na kazdym kroku
          • Gość: . Ale za to Polacy drukuja "lewe" dolary... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.09.04, 00:22
      • Gość: JoeT Re: A my kochamy Irakijczyków i niesiemy im wolno IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 22.09.04, 01:39
        Gość portalu: Grace napisał(a):
        > Mimo wszystko - Bush dalej chce wprowadzać demokrację i obdarowywać wolnością
        > naród iracki. Jakże ci Amerykanie muszą kochać Arabów a Irakijczyków w
        > szczególności, żeby pomimo takiego przyjęcia nie rezygnować ze swojej misji!

Wiem, ze to ironia. Ale napisze, ze zolnierze amerykanscy bedacy w Iraku
        nienawidza Irakijczykow i vice versa. To Bush jr mowi o niesieniu demokracji,
        czy jak ktos napisal nominokracji, bo ambasador Negroponte i 3 tys
        pracownikow "ambasady" decyduje, ze Allawi jest premierem, o obsadzie jego
        gabinetu i co sie dzieje z ropa iracka jesli uda sie ja dostarczyc do tankowcow.
      • Gość: ur TU NIE CHODZI O ZADNA 'WOLNOSC', IP: 203.220.52.* 22.09.04, 07:37
        chociaz takich slow sie uzywa.To jest wojna z fanatyzmem religijnym, wojna
        cywilizacji XXI wieku z barbarzynstwem rodem ze sredniowiecza,a to, ze te wojne
        prowadzi sie w taki sposob, a nie inny, wynika z ukladow politycznych w
        dzisiejszym swiecie.
    • Gość: ZZ uratować czy nie uratować IP: *.top.net.pl 21.09.04, 21:18
      W każdym razie pomścić powienien.
    • Gość: pacyfista Bush oswiadczyl ze jego pies zastepuje mu syna! IP: *.17.63.81.cust.bluewin.ch 21.09.04, 21:25
      Taka wypowiedz Busha zacytowaly gazety w tym GW. To co sie dziwic , taki
      prezydent nawet nie kiwnie palcem dla ratownia zycia amer. zakladnikow.. Stawia
      samopoczucie swojego psa wyzej !
      • Gość: Homer J To was jest dwoch?? IP: 208.247.54.* 21.09.04, 21:37
        Cholera dwoch pasyfow na jednym forum to o trzech zad duzo:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15979426&a=15979426
      • Gość: kozman Re: Bush oswiadczyl ze jego pies zastepuje mu syn IP: *.eds.net 21.09.04, 21:44
        Nie dosc, ze pacyfista, to jeszcze do tego pijany.
        Chcialbys, debilu, zeby polskie panstwo tak chronilo swoich obywateli jak US.
    • Gość: Hitman ANTIAllah [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:48
      • Gość: kozman [...] IP: *.eds.net 21.09.04, 21:58
        • Gość: Homer J [...] IP: 208.247.54.* 21.09.04, 22:07
      • ateista77 Re: ZABIJMY ICH WSZYSTKICH! TAAAAAK!!!! 21.09.04, 22:22
        Hmmmm, bardzo dobry pomysl!! Proponuje jednak nie ograniczac sie do muzulmanow,
        tylko internowac katolicko-fundamentalistyczna-polske, the "Bible-Belt", Iran,
        Malezje, Indonezje, Izrael itd. itd. Wogole to wywalic wszystkich kretynow z
        ukladu wysp Maldywskich, i stworzyc nowy swiat dla ateistow. Albo: Wypier****c
        wszystkich wierzacych w bujdy kretynow na Sybir, i Swiat jest nasz!
        • Gość: kozman Re: ZABIJMY ICH WSZYSTKICH! TAAAAAK!!!! IP: *.eds.net 21.09.04, 22:29
          a co wiesz, przyjacielu ateisto, na temat "bible belt"? byles tu kiedys? jesli
          tak, wpadnij nastepnym razem jak bedziesz to pogadamy.
          • ateista77 Re: ZABIJMY ICH WSZYSTKICH! TAAAAAK!!!! 21.09.04, 22:46
            "Pieklo" zamarznie, zanim ja postawie stope w panstwie zla. "The Bible Belt" -
            it really says everything, I persume we won't have to go into further details
            on that issue. Ty zapewne jestes katolicka owca, dlaczego dyskutowanie z toba
            nie ma glebszego sensu. Ja nie wierze, ty wierzysz - nigdy nie bedziemy sie
            zgadzac.
            • Gość: kozman Re: ZABIJMY ICH WSZYSTKICH! TAAAAAK!!!! IP: *.eds.net 21.09.04, 22:52
              nie jestem ani owca, ani katolicka. ale poniewaz ty chcesz
              zamykac/zabijac/wysylac na sybir itd ludzi tylko za to, ze wierza - stawia cie
              akurat dokladnie na poziomie pana zarqawi'ego. faktycznie nie byloby o czym
              dyskutowac.
              • ateista77 Re: ZABIJMY ICH WSZYSTKICH! TAAAAAK!!!! 21.09.04, 23:25
                Spoko. Ja nikogo nie wysle. Mam swoje malutkie, nieznaczne zycie z ktorego
                jestem bardzo zadowolony. Zarqawi, papiez, Bush, Osama i inni fanatycy to dla
                mnie te same scierwo. To wlasnie religia jest ta bronia masowego razenia ktorej
                tak zawziecie szukacie. Otworzcie wkoncu oczy. A ten tytul to ironia. Tak
                myslalem ze nie zrozumiesz.
                • Gość: Samoobrona [...] IP: *.mad.east.verizon.net 22.09.04, 01:25
                • Gość: TP Re: ZABIJMY ICH WSZYSTKICH! TAAAAAK!!!! IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 22.09.04, 12:06
                  To, ze w cos nie wierzysz i nie zgadzasz sie z jakims pogladem, nie znaczy ze
                  powinienes obrazac czyjes uczucia, czy wartosci. Papiez, niezaleznie od tego
                  czy postrzegany przez pryzmat wiary, czy nie jest dobrym czlowiekiem, gloszacym
                  i popierajacym pokoj i milosc i szacunek do drugiego czlowieka. Uwazaj co
                  piszesz.
        • Gość: AA Ateisci sami sie koncza IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 21.09.04, 22:45
          Bo dla nich nie ma sensu miec dzieci (bo po co), jest sens skrobac
          (bo zycie ludzkie niczym nie rozni sie od zycia szczura). Ateizm to samobojcza
          religia ktora nigdzie nie byla w stanie przezyc bez odwolywania sie do
          wartosci religijnych.
          • ateista77 Re: Co to jest ateizm. 21.09.04, 23:17
            Buhahahahahahahah! Ateizm to samobojcza "religia"? Posluchaj sloneczko: Ja NIE
            wierze, tzn. popularnie mowiac; nie mam zadnej religii, nie wierze w jakies
            zmartwychwstania, wstapienia w niebo, nie wierze w cuda i uzdrowienia. Ateizm
            nie jest religia, to jest stwierdzenie ze nie ma boga, niewiernictwo. Za to
            wierze ze jesli bede uczyl mojego syna szanowac innych ludzi, myslec nie tylko
            o sobie i nie tracic zycia na walenie glowa w podloge w swiatyni pazernego
            kleru, to wyrosnie na wspanialego, kochajacego czlowieka, ktory bedzie niezlym
            wplywem na ten porabany swiat. Na wspolczujacego socjaliste. Jest on
            nieochrzszczony, nigdy nie byl w kosciele, nie chodzi na religie, nie robie mu
            prania mozgu biblia ani koranem, i jest wspanialym dzieciakiem. Co do
            skrobanek, to lepiej skrobanka w 4. tygodniu, czym zamordowanie noworodka czy
            rodzina patologiczna gdzie powszedni chleb to gwalty, bicie i znecanie sie.
            Polacy sprzeciwiaja sie aborcji, lecz katowanie dzieci to sport nacjonalny
            polakow. Moja "mamusia" tez byla wierzaca, zapalona katoliczka, ktorej
            najlepsze rozwiazanie wszystkie problemy, byla nieskonczona agresja wobec
            swojego dziecka. To sa WASZE wartosci - nie moje! Sens miec dzieci? Jak
            najbardziej: Dzieci to przyszlosc! Lecz dzieci wierzace, to dzieci pod opresja
            swoich zwariowanych rodzicow ktorzy piora ich mozgi, bo wszystkie dzieci to
            ateisci, kochani.
          • Gość: zbud Re: Ateisci sami sie koncza IP: 212.160.138.* 22.09.04, 09:35
            z takim rozumem-to szkoda ,że ciebie nie wyskrobali !!!! A nie
            da się teraz wyskrobać to co masz w czaszce???????
            • ateista77 Re: Zbud! 22.09.04, 10:13
              > z takim rozumem-to szkoda ,że ciebie nie wyskrobali !!!!
              No to jednak mamy tu nastepnego zwolennika aborcji! I do tego zapalonego
              Darwiniste!
              • Gość: gość Re: Zbud! IP: 81.219.126.* 22.09.04, 14:33
                ateisto77 Szkoda czasu na poziom zbud" dyskusji..
                zbudi nie pojmie, tylko naubliża
                tym bardziej im mniej rozumie
    • Gość: nutka Czy oni ma prawdę nie moga złapać tych morderców? IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 21.09.04, 21:58
      przecież mamy 21 wiek!
      Jestem zła, bezradna, wkur... , nie można tak bezczynnie na to patrzeć..
      Wszystkim jadącym do Iraku pwinni wszczepiać chipy pod skórę albo coś..
      Ludzie, przecież na następną obciętą głowę nie będziemy długo czekać...
      • Gość: Bator Re: Czy oni ma prawdę nie moga złapać tych morder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:06
        Irak to nie burdel gdzie każdy
        może sobie jechać bez zaproszania
      • Gość: Cyklop Re: Czy oni ma prawdę nie moga złapać tych morder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:09
        Otóż w czasie okupacji partyzanci
        zatrzymali pociąg sanitarny niemiecki
        i wyrżnęli w pień całą nie uzbrojoną
        załogę pociągu , cały personel medyczny
        oraz wszystkich pacjentów , czy dobrze
        zrobili ? moim zdaniem tak .
        Nie wolno dokonywać agresji na
        suwerenne państwo .
    • Gość: anty Czy matki Irakijki inaczej opłakują swoje dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:03
      Czy matki Irakijki inaczej opłakują swoje dzieci
      • Gość: kozman Re: Czy matki Irakijki inaczej opłakują swoje dzi IP: *.eds.net 21.09.04, 22:06
        nie, chyba dokladnie tak samo... i to juz od trzydziestu-paru lat
    • spacerowicz A jak byloby nie bestialsko, hipokryci? 21.09.04, 22:06
      Moze nie bestialsko bylo amerykanskimi bombami lub rakietami w osiedle, domy,
      gdzie trupow nie widac, bo nie docieraja reporterzy?
      • Gość: kola [...] IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 21.09.04, 22:11
      • Gość: hans spacer oszuscie, IP: *.arcor-ip.net 22.09.04, 07:58
        gdyby bandyci islamscy nie robili zamachow, to Amerykani nie musieli by ich
        bombardowac.
        to chyba oczywiste, prawda?

----
        "islamisci muszą dzień i noc, i co godzina udowadniać, że są
        antyamerykańscy. Uczciwi ludzie nie muszą być antyamerykańscy."
      • Gość: gość Re: A jak byloby nie bestialsko, hipokryci? IP: 81.219.126.* 22.09.04, 14:52
        Masz rację, znacznie "lepiej"
        wyglądają amerykańskie samolty
        w amerykańskich WTC i
        madryckie pociągi - rozwalone
        przez miłujących pokój i cywilizację EA
        (euroatlantycką) arabów.
        Amerykańskie bomby nad bagdadem,
        no w tej sytuacji to rzeczywiście skandal
    • Gość: che A kiedy zetna Polaka? IP: *.tor.primus.ca 21.09.04, 22:15
      W RP 3 mamy ponoć demokrację, jesteśmy państwem suwerennym, a buty do
      podzelowania, jak przyjmowaliśmy, tak przyjmujemy, tyle że od
      innego "dobrodzieja". Polskie elity ukształtowane mentalnie w mrocznych czasach
      komunizmu nie potrafią zrozumieć, że polityka międzynarodowa to gra
      egoistycznych narodowych interesów, w której każda strona walczy do upadłego o
      swoje, i żadne sentymenty czy historyczne zasługi nie są brane pod uwagę!
      Jeśli nie potrafi się grać w te karty, to wychodzi się na żałosnego jelenia,
      którym inni pogardzają!
      Dobrym tego przykładem jest bandycki napad USA na Irak.
      Z punktu widzenia ekonomicznych interesów amerykańskich napad na Irak okaże się
      zapewne dobrym interesem, gdyż umożliwił jankesom kontrolę nad największymi na
      świecie zasobami ropy naftowej.
      Jaki jednak interes w przyłączeniu się do bandytyzmu ma Polska?
      Pytanie takie należało postawić przed podjęciem decyzji o naszym udziale w
      napaści na Irak. Należało negocjować z rządem USA warunki naszego udziału
      w "misji", w tym skalę naszych korzyści. Tak uczyniła Turcja.
      Tylko za udzielenie zgody na korzystanie przez samoloty amerykańskie z
      tureckiej przestrzeni powietrznej wynegocjowała ona "odszkodowanie" w
      wysokości... pięciu miliardów dolarów!
      Czy kogokolwiek na świecie oburzył targ, którego dobiła Turcja z USA? Nikogo!
      Takie reguły obowiązują w świecie polityki: coś za coś. Wie o tym każda
      doświadczona prostytutka: najpierw kasa w uzgodnionej wysokości, a później
      przyjemność, nigdy odwrotnie!
      Polskie postkomusze elity rządzące chcą się kurwić, ale są w tym fachu
      żałosnymi nieudacznikami. Najpierw nadstawili tyłka, którym Wielki Brat nie
      pogardził (ale po użyciu kopnął), później zaś kilkakrotnie wyruszyli unizeni za
      ocean, by coś za przysługę ugrać. I ugrali! Pięć zezłomowanych,
      trzydziestoletnich samolotów transportowych... do wyremontowania, oraz
      obietnicę zawracania Polaków do domów nie z lotnisk USA, tylko już w Warszawie.
      Naiwność i głupota polskich elit i społeczeństwa jest porażająca.
      Dajemy się rolować i kopać po tyłku każdemu, kto tylko ma na to ochotę.
      Co najgorsze, każda taka kolejna lekcja niczego nas nie uczy. Przed szkodą i po
      szkodzie głupi. Zawsze i od wieków.
      • Gość: kozman Re: A kiedy zetna Polaka? IP: *.eds.net 21.09.04, 22:18
        zawsze wiedzialem, ze w kanadzie maja popierdolone w glowach...
      • Gość: obserwator2 Re: A kiedy zetna Polaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:44
        Gość portalu: che napisał(a):
        > Polskie postkomusze elity rządzące chcą się kurwić, ale są w tym fachu
        > żałosnymi nieudacznikami

Generalnie z Twoim postem zgadzam się niemal w 100%. Czemu jednak
        eksponujesz "postkomusze elity". Wszak ich decyzjom w tej sprawie biła brawo
        cała postsolidarnościowa opozycja!!! Sądzę, ale to już hipoteza a nie pewność,
        że te decyzje "postkomuchów" miały na celu ugłaskanie opozycji właśnie. Gdyby
        rządziło PO z UW PiSem i innymi takimi, ich rząd na wojnę w Iraku szedłby
        równie bezmyślnie, a może nawet jeszcze bardziej. (Jedynie, niby przygłupia,
        Samoobrona i PSL były przeciw)
      • ateista77 Re: A kiedy zetna Polaka? 21.09.04, 23:51
        Hahahahahah! Che ma calkowita racje: > Wie o tym każda doświadczona
        prostytutka: najpierw kasa w uzgodnionej wysokości, a później przyjemność,
        nigdy odwrotnie! Hahahahahah! Dobre!
    • Gość: Marek Amerykanie tracą głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:17
      Zanim zaczęło się wojnę w Iraku, trzeba było zastanowić się, co będzie dalej. A
      teraz Amerykanie mają urwanie głowy z tymi fanatycznymi zbrodniarzami.
      • Gość: tomek Re: Amerykanie tracą głowy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 07:42
        kurr....wa obejrzałem to.ja pier,......

!islam zakazaną regliją!
    • Gość: MACIEK CHOJECKI [...] IP: 207.208.161.* 21.09.04, 22:17
      • Gość: AA Ile bylo takich zdarzen????A IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 21.09.04, 22:37
        Re: Drogi panie "kropka" IP: *.gdynia.mm.pl
           Przeczytaj komentowany artykuł ?
           Gość: maruda   21.09.2004 21:11 odpowiedz na list 

>Ile było takich zdarzeń przed inwazją na Irak?

Miliony zamordowanych cywili w Sudanie (nie wspomne o podrzynaniu
        Armenczykow w Turcji), setki tysiecy we Wschodnim Timorze, Indonezji, Nigerii.
        Kazmir, Indie, mordowanie niewiernych w Pakistanie za bluznierstwo itp. Temat
        rzeka...
      • Gość: . Bush oficerem rekrutacyjnym bin Ladena IP: *.arcor-ip.net 21.09.04, 22:56
        Gość portalu: MACIEK CHOJECKI napisał(a):

> PARE PLUTONOW... DUZO WORKOW. ILE MOZNA MOWIC...
        > ODRAZU SIE USPOKOI...ICH TRZEBA ZA AMORDE TRZYMAC.
        > 1 AMERYKANIN. JEDNA WIOSKA.

Alez im wlasnie o to chodzi, zeby Bush zglupial i wpadl w amok. Juz atak na WTC
        byl absolutnym sukcesem terrorystow, Bush zaplatal sie w dwie beznadziejne
        wojny, ktorych nigdy nie wygra. Nic tak nie pomaga terrorystom, jak eskalacja
        wydarzen. Za kadzego zanitem Irakijczyka dziesieciu nowychczlonkow lub
        sympatykow Al Quaidy, rozumiesz?

Ambasador Wielkiej Brytanii w Rzymie powiedzial wlasnie, ze najlepszym oficerem
        rekrutacyjnym Al Quaidy jest George W. Bush.
      • Gość: Paulosh Re: JAK KUBA BOGU TAK BOG KUBIE!!!! IP: 212.160.172.* 22.09.04, 09:56
        Pomyliles, powinno być: Jak Kuba Bogu tak Bog Fidelowi, wzglednie jak Fidel
        Bogu tak Bog Kubie
    • Gość: dram Robią to bo wiedzą... IP: *.net.autocom.pl 21.09.04, 22:34
      że natychmiast pojawi się to w mediach. Ktoś słusznie zauważył, że media
      pomagają niejako tym zwyrodnialcom.
      • Gość: azizi Re: Robią to bo wiedzą... IP: *.lnk.telstra.net 22.09.04, 05:17
        Gdyby przed 2ga wojna swiatowa, europa weszla do Niemiec to by zginelo moze
        kilka tysiecy ludzi a nie miliony.
        Szatanski Sadam zgladzilby 10-krotnie wiecej gdyby nie wojna w Iraku.
        Pozatym do Iraku naplywa tysiace fanatykow z calego swiata, ktorzy robia
        wszystko aby mordowac niewinnych. To sa wrogowie Iraku tak samo jak wrogowie
        zachodu.
    • Gość: aaa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:36
    • Gość: krzychu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:37
    • Gość: MK Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.petrus.com.pl 21.09.04, 22:38
      Mam kumpla na kontrakcie w Libii, który kilka razy rozmawiał z arabami nt.
      iraku. I powiem wam coś - tam nigdy nie będzie pokoju, bo dzień w którym
      Amerykanie zaprowadzą pokój i nastanie w iraku dobrobyt będzie końcem islamu i
      wielu państw o modelu islamskim (a zwłaszcza dyktatur Libia, Iran, Syria,
      Algieria itp.) - bo okaże się że to Amerykanie mieli rację. Tak więc do końca
      świata będą się tam zjeżdżać terroryści i w imię allaha mordować kogo popadnie,
      podkładać bomby, prowadzić partyzantkę itp. Prawda jest taka, że i Amerykanie i
      my umoczyliśmy tam d...
      • Gość: cos Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.09.04, 22:47
        najwazniejsze ze mozna do iraku sprzedac bron i dobrze zarobic. jak kuzwa tam
        jakies pojeby jada no to musza sie z tym liczyc ze araby ich zamorduja, bo tez
        tam nie pojechali po to zeby robic podarunki arabom tylko kase. a nieraz za
        kase trzeba nadstawic glowe. To wszystko jest zboczone wszyscy ubolewaja za
        jakimis goscmi ktorzy pojechali tam robic bizness no i mieli pecha
      • Gość: meerkat [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:47
        • Gość: pablo Re: UCINANIE GLOW ISLAMISTOM NIC NIE DA!!! :-(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:57
          Merkat z taką ideologią ty byś się nadawał szefa obozu koncentracyjnego.
          Jeśli o opuszczenie Iraku to się zgadzam... tylko przed tym zachód powinien
          stworzyć alternatywne żródła energi by nie być uzarzeniony od Arabów.

Pzdr pablo
        • Gość: . [...] IP: *.arcor-ip.net 21.09.04, 22:57
        • Gość: Grace A jak oszczędzisz swój Israel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 00:21
          Jak chcesz potraktować bombą atomową Bliski Wschód i nie zrobić krzywdy swojemu
          Israelowi? A ci "LUDZIE" którzy potem zasiedlą to oczywiście Żydki i państwo
          Israel od Nilu do Eufratu?
          • Gość: Eva Re: A jak oszczędzisz swój Israel? IP: *.pool.mediaWays.net 22.09.04, 00:29
            Jak chcesz potraktować bombą atomową Bliski Wschód i nie zrobić krzywdy swojemu
            Israelowi?

Meerkat jest czlowiekiem prostej wiary. Naczytal sie bibli (Arka Noego)i bierze
            archtetypy, wyobrazenia o Bogu i mitologie za rzeczywistosc. Wierzy, ze
            "jedynym sprawiedliwym i wybranym" znow sie uda.
            • Gość: ur [...] IP: 203.220.52.* 22.09.04, 07:46
        • Gość: brylant1 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 07:35
    • Gość: SABAŁA DO KIEDY CZEKAĆ NA NALOTY DYWANOWE ? IP: *.cg.shawcable.net 21.09.04, 23:16
      • Gość: SABAŁA TERROR SKUTECZNY MUSI BYĆ MASOWY. IP: *.cg.shawcable.net 21.09.04, 23:19
    • Gość: awionetka Ostatnia wojna w historii Ameryki IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.04, 23:28
      zaden czlowiek juz nie ma ochoty brac karabin do reki, nawet ci najbiedniejsi ze
      slamsow, po tym co widzieli w iraku, po tym jak po raz kolejny oszukano narod
      amerykanski, na wojne bdea musilei wyruszyc w przyszlosci urzednicy pentagonu i
      dzieci senatorow. Gina Amerykanie, po co.
      • Gość: Gerry Bla, bla, bla, bla, bla IP: *.co.us.ibm.com 21.09.04, 23:39
        Co za glupoty wypisuje ta "awionetka".
      • Gość: hahak ales ty glupitka IP: *.245.170.127.Dial1.Stamford1.Level3.net 21.09.04, 23:46
        • Gość: . To jeki niedorznietych hitlerowcow...Albo Stasi... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.09.04, 23:50
        • spacerowicz Re: ales ty glupitka 22.09.04, 00:08
          A ty na pewno piszesz z Iraku, gdzie z bronia w reku demokratyzujesz?
      • Gość: Zenon Re: Ostatnia wojna w historii Ameryki IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.04, 00:13
        tak masz racje, ostatnia i przegrana, coz jak zwykle i imie pokoju i szczescia
        baptystow na swiecie.
      • Gość: cysorz Re: Ostatnia wojna w historii Ameryki IP: *.chem.cornell.edu 22.09.04, 00:41
        Tu akurat się mylisz. Jestem w USA i nigdy nie bylo tylu chetnych do slużenia w
        armii USA co teraz mimo, że jak w banku mają to, że ich do Iraku poślą.
        Dlaczego, dlatego, że to nie jest naród takich kundli jak my, polacy co tylko
        ujadac (w internecie) potrafią, tylko wiedzą, że najlepiej jest toczyć wojnę
        prewencyjną daleko od domu (my jestesmy dopiero dobrzy jak nam Polskę zajmą).
        • Gość: JoeT Problemy z rekrutacja miesa armatniego IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 22.09.04, 01:47
          Gość portalu: cysorz napisał(a):
          > Tu akurat się mylisz. Jestem w USA i nigdy nie bylo tylu chetnych do slużenia
          > w armii USA co teraz mimo, że jak w banku mają to, że ich do Iraku poślą.

To nieprawda! Obecnie armia amerykanska ma duzy problem jak znalezc chetnych do
          wojska. Tez mieszkam w Stanach od kilkunastu lat. Teraz po raz pierwszy
          dostalem poczta ulotki namawiajace do wojska.

Ta "wojna prewencyjna" niczemu nie zapobiegla ani nie zapobiega. Odwrotnie
          rekrutuje terrorystow dla bin Ladena. Zgodnie z rzadowymi statystykami
          amerykanskimi - ilosc zamachow terrorystycznych na swiecie wzrosla w ostatnich
          dwu latach.
    • Gość: mee... ... A CO MOGA ROBIC TERRORYSCI... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 22.09.04, 00:06
      ...ja tylko czekam i doczekac sie nie moge ...tych marszy lewakow pod haslem
      potepienia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka