Gość: . IP: *.arcor-ip.net 21.09.04, 20:47 A mogl go Bush uratowac.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Homer J Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańskic... IP: 208.247.54.* 21.09.04, 20:49 "a odrzynanie głów NIEWIERNYM - spełnieniem woli boskiej!" Czekam na komentarze lewacko/pacyfistyczne, mam tylko nadzieje ze ten kto zacznie pluc na operacje w Iraku nie jest jednym z "NIEWIERNYCH" P.S:Tak tak, sprowadzcie jeszcze wiecej Czeczencow do Polski to i wam lby poucinaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.arcor-ip.net 21.09.04, 20:54 Gość portalu: Homer J napisał(a): > "a odrzynanie głów NIEWIERNYM - spełnieniem woli boskiej!" > > Czekam na komentarze lewacko/pacyfistyczne, mam tylko nadzieje ze ten kto > zacznie pluc na operacje w Iraku nie jest jednym z "NIEWIERNYCH" A moze to tylko stosunkowo mala zemsta za kilkanascie tysiecy irackich cywilnych ofiar agresji, bombardowan i ostrzalu, za smierc i kalectwo, za ofiary z pourywanymi lub pomiazdzonymi konczynami, z wypalonymi oczami? Czy moze uwazasz, ze Amerykanom wolno mordowac? A moze mniej bola te ofiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J Drogi panie "kropka" IP: 208.247.54.* 21.09.04, 21:03 przeczytaj pan co ci pokojowi islamisci mowia" "Niewiernym" Dla nich to zadnej roznicy nie robi kto jest winny a kto nie, jak nie wierzysz w Allaha to ci lep ujebia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Drogi panie "kropka" IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.04, 21:11 Gość portalu: Homer J napisał(a): > Dla nich to zadnej roznicy nie robi kto jest winny a kto nie, jak nie wierzysz > w Allaha to ci lep ujebia. **************************** Ile było takich zdarzeń przed inwazją na Irak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J Re: Drogi panie "kropka" IP: 208.247.54.* 21.09.04, 21:18 Ty Maruda uwazaj bo ci Allah jeszcze raz trzesienie ziemi nasle. A zamachy przed inwazja robil Saddam, takze nie bylo duzo o tym mowy w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Drogi panie "kropka" IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.04, 22:39 Gość portalu: Homer J napisał(a): > Ty Maruda uwazaj bo ci Allah jeszcze raz trzesienie ziemi nasle. > > A zamachy przed inwazja robil Saddam, takze nie bylo duzo o tym mowy w > telewizji. ************************ Trzęsienia osobiście nie zauważyłem, bo nie objęło powierzchni całego Trójmiasta. Jakie zamachy robił Saddam przed innwazją? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J Re: Drogi panie "kropka" IP: 208.247.54.* 21.09.04, 22:44 > Jakie zamachy robił Saddam przed innwazją? Chodzi mi o dreczenie swoich ludzi, najlepszm przykladem sa kurdowie ktorzy byli zagazowani, nie mam ochoty o wszystkim pisac dobrze wiesz o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Drogi panie "kropka" IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.04, 23:29 Gość portalu: Homer J napisał(a): > > Jakie zamachy robił Saddam przed innwazją? > > Chodzi mi o dreczenie swoich ludzi, najlepszm przykladem sa kurdowie ktorzy > byli zagazowani, nie mam ochoty o wszystkim pisac dobrze wiesz o co chodzi. ************************ Byli zagazowani amerykańskim gazem, który sprzedał im bezpośrednio Donald Rumsfeld (Searle). Tragedia w Halabadży w 1988 nie przeszkadzała specjalnie nikomu. Potem była wojna kuwejcka i mozna było udupic Saddama oprzy aprobacie całego świata. Na co było czekać kilkanaście lat? Dręczenie własnych ludzi nie było głównym motywem ataku na Irak. Głównym motywem było zagrożenie chemiczne dla USA i UK. Dobry motyw, świetnie wkomponowany w walkę z Al-Kaidą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: Drogi panie "kropka" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 23:48 > Potem była wojna kuwejcka i mozna było udupic Saddama oprzy aprobacie całego > świata. Na co było czekać kilkanaście lat? Nie bylo zadnej "aprobaty calego swiata". Koalicja miala mandat tylko na wypedzenie Saddama z Kuwejtu. O czym zreszta dobrze wiesz, marudo, prawda? Tylko tak piszesz, zeby judzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Drogi panie "kropka" IP: *.uni.wroc.pl 22.09.04, 09:52 A Chiny? Większość prymitywnych bandytów bez honoru szuka słabszego aby mu przylać i przy tym nie ucierpieć samemu. Jak jednak trochę ucierpi taki, to drze z całych sił mordę jaka to mu się krzywda dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saper/sejsmolog maruda! Paszol won do arsenalu w Kaliningradzie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiu8 u mnie trzeslo :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 00:10 ojojoj a ja nie wierze w allaha! to pewnie na mnie zlosc przewalil :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha2 Re: Drogi panie "kropka" IP: *.welnowiec.net 21.09.04, 21:37 ale poza tym - juz nie ma "przed inwazja na Irak". Jest DZISIAJ. A - tak w ogóle, to calkiem sporo - droga marudo, takich przypadków i wczesniej by sie znalazlo (poczytaj sobie Oriane Fallaci). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Drogi panie "kropka" IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.04, 22:45 Gość portalu: aha2 napisał(a): > ale poza tym - juz nie ma "przed inwazja na Irak". Jest DZISIAJ. A - tak w > ogóle, to calkiem sporo - droga marudo, takich przypadków i wczesniej by sie > znalazlo (poczytaj sobie Oriane Fallaci). *************************** Wyjaśnij mi może różnicę. Co jest bardziej etyczne: ścięcie głowy czy zrzucenie bomby? Zdaje się, że większość optuje za bombą, bo zrzuca się naciskając guzik i siedząc w wygodnym fotelu. A wysokość na jakiej znajduje sie statek powietrzny, powoduje że nie grozi nam obryzganie krwią, smród przypalanego ciała, tudzież wyprutych flaków. Czyżby więc cały humanitaryzm śmierci sprowadzał się do tego, że nie patrzymy ofierze w oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozman Re: Drogi panie "kropka" IP: *.eds.net 21.09.04, 22:49 nie marudz, maruda... wojna wojna, zadna nie jest ani dobra, ani legalna. ale tu akurat chodzi o obcinanie glowy cywilom przez cywilow - no i coz to ma wspolnego ze zrzucaniem bomb, czy (w druga strone) zestrzeliwaniem samolotow i helikopterow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Drogi panie "kropka" IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.04, 23:10 Gość portalu: kozman napisał(a): > nie marudz, maruda... wojna wojna, zadna nie jest ani dobra, ani legalna. > ale tu akurat chodzi o obcinanie glowy cywilom przez cywilow - no i coz to ma > wspolnego ze zrzucaniem bomb, czy (w druga strone) zestrzeliwaniem samolotow i > helikopterow? *************************** Przeczytaj jeszcze raz ten wątek i wiele poprzednich. Egzekucje Zarkawiego są przedstawiane w opozycji do legalnego i etycznego bombardowania cywili. Mają łagodzić wyrzuty sumienia. Dla nas obcięcie głowy to barbarzyństwo, ale nie dla islamu. To tradycyjna forma wykonywania kary głównej w niektórych krajach islamu, m.in. u sojusznika USA - Arabii Saudyjskiej. Wcześniej, poza AI itp., nikomu to nie przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAP Re: Drogi panie "kropka" IP: *.247.192.61.east.flets.alpha-net.ne.jp 22.09.04, 00:14 Czego marudzisz, jedz na te wojne, najlepiej oddaj sie dobrowonie jako zakladnik. Wtedy Twoj apel bedzie bardzo medialnie niosly. Nikt nie wspomni o Twym marudzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczory11 Re: Drogi panie "kropka" IP: *.zeelandnet.nl 21.09.04, 23:10 Marudo. Siegnales dna. Jeszcze kilka miesiecy temu dalo sie ciebie z bieda czytac. Jezeli usprawiedliwiasz takie brutalne mordy, to jestes moralnie rowny tym bandziorom. Nienawiasc jednak "pierze mozgi", a ty jedyne co potrafisz zaprezentowac to skrajne lewactwo i zwierzeca wrecz nienawisc do jankesow. Zal mi cie.... Gdzie was lewakow uczona takiej bydlecej nienawisci i takich pochwal bandytyzmu. Dla was lewacy, slowa stracily calkowicie sens i swe pierwotne znaczenie. Przerazajace. Nie musisz odpisywac - ja od tej chwili traktuje cie jak powietrze. Jestes dla mnie calkowicie skonczony, jestes NIC. Nie zadam sobie nawet odrobiny trudu, aby twe lewackie, popierajace islamski terroryzm wypociny przeczytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Drogi panie "kropka" IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.04, 23:17 Gość portalu: kaczory11 napisał(a): > Marudo. Siegnales dna. Jeszcze kilka miesiecy temu dalo sie ciebie z bieda > czytac. Jezeli usprawiedliwiasz takie brutalne mordy, to jestes moralnie rowny > > tym bandziorom. ********************** Głupi, beznadziejnie pusty bolszewiku. Gdzie jest usprawiedliwienie tych mordów? Zacytuj choć jedno moje zdanie, tępa pało, w którym usprawiedliwiam terroryzm. To Ty szukasz usprawiedliwienia dla Busha. I Ty sięgnęłes moralnego dna próbując szukac usprawiedliwienia dla wojny w kilkunastu "wyczynach" Zarkawiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: Drogi panie "kropka" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 23:54 > Głupi, beznadziejnie pusty bolszewiku. Gdzie jest usprawiedliwienie tych mordów? > Zacytuj choć jedno moje zdanie, tępa pało, w którym usprawiedliwiam terroryzm. Uwaga, cytuje: "A moze to tylko stosunkowo mala zemsta za kilkanascie tysiecy irackich cywilnych ofiar agresji, bombardowan i ostrzalu, za smierc i kalectwo, za ofiary z pourywanymi lub pomiazdzonymi konczynami, z wypalonymi oczami?" Jesli to nie jest usprawiedliwianie tych bandziorow, to, marudo, nie da sie z toba dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Drogi panie "kropka" IP: *.pool.mediaWays.net 22.09.04, 00:14 Gość portalu: rybak napisał(a): > Uwaga, cytuje: > "A moze to tylko stosunkowo mala zemsta za kilkanascie tysiecy irackich > cywilnych ofiar agresji, bombardowan i ostrzalu, za smierc i kalectwo, za > ofiary z pourywanymi lub pomiazdzonymi konczynami, z wypalonymi oczami?" > > Jesli to nie jest usprawiedliwianie tych bandziorow, to, marudo, nie da sie z > toba dyskutowac. A gdzie tu jest usprawiedliwienie. Maruda wskazuje jedynie na zwiazki przyczyno-skutkowe i mowi wyraznie ze to jest zemsta za ataki. On tego nigdzie nie wartosciuje i nie usprawiedliwia. Rzeczownik "zemsta" jest tylko rzeczownikiem, i Marud anie poprzedza go zadnym przymiotnikiem (np. "sluszna zemsta"). Ludzie, ani u was znajomosci logiki ani wlasnego jezyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Drogi panie "kropka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 00:46 Chcialbym napisac cos wiecej ale niee mam weny. Czytajac ten watek ogarnia mnie dziwne wrazenie, wrazenie nieludzkosci tych wypowiedzi. To jest niesamowite jak mozna nazwac wypowiedz marudy 'wskazywaniem zwiazkow przyczynowo skutkowych'?!?!?!? Nie potrafie wyrazic i opisac tego przykrego wrazenia jakie pozostawia po sobie ten watek, ale na prawde warto chyba czasami oderwac sie od komputera, czego sobie i Wam szczerze zycze. pzdr Krzysiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Drogi panie "kropka" IP: *.pool.mediaWays.net 22.09.04, 00:51 To nie wypowiedz marudy jest straszna, straszna jest sytuacja a on ja tylko opisuje. Tak jak nie mozna miec pretensji do poslanca za zle wiadomosci, tak trudno nazywac wypowiedzi Marudy nieludzkimi. To samo dotyczy mojego okreslenia "zwiazki przyczynowo-skutkowe." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur NIE BRON BANDYTY... IP: 203.220.52.* 22.09.04, 06:49 Potencjalnym bandyta jest 'maruda', bo jest tolerancyjny wzgledem poczynan bandziorow i usprawiedliwia je, jest po stronie bamdytyzmu i okrucienstwa.Ty z kolei bronisz 'marudy-bandyty', jestes wiec takze takim samym smieciem jak on.TO SA WLASNIE TWOJE 'ZWIAZKI PRZYCZYNOWO-SKUTKOWE', JESTES PRYMITYWNA I OGRANICZOA W SWEJ POZALOWANIA GODNEJ LOGICE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis OTO PRAWDZIWY PACYFISTA. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:11 "Głupi, beznadziejnie pusty bolszewiku. Gdzie jest usprawiedliwienie tych mordów? Zacytuj choć jedno moje zdanie, tępa pało, w którym usprawiedliwiam terroryzm. To Ty szukasz usprawiedliwienia dla Busha. I Ty sięgnęłes moralnego dna próbując szukac usprawiedliwienia dla wojny w kilkunastu "wyczynach" Zarkawiego." Oto język kochającego ludzi i pokój pacyfisty. Wystarczy dać się pacyfistom trochę wygadać a wyjdzie z nich skrywana nienawiść do myślących inaczej niz oni. Żyjemy w kraju, gdzie homoseksualiści wespół z pacyfistami i feministkami uzurpują sobie prawo wydawania certyfikatów tego, co słuszne i postępowe. A teraz używając twojej stylistyki: Tępa pało bolszewicka. Porównując wyczyny Zarkawiego z nalotami na Al Faludżę usprawiedliwiasz arabskich rzeźników. Dobijasz w ten sposób do tłumu ogłupiałych z nienawiści do USA i propagandy terrorystycznej mieszkańców Al Faludży, którzy zamiast wydać seryjnych rzeźników udzialają im schronienia. Co powiesz o porwaniu młodych Włoszek, które przyjechały do Iraku z misją humanitarną? Filmu z ich egzekucji nie obejrzysz, bo specjaliści od terrorystycznego marketingu z pewnością uprzedzili seryjnych rzeźników, by ewentualnych scen z gwałtu i zażynania nie publikować, bo mogą nawet zohydzić Arabów. Odpowiedz Link Zgłoś
ateista77 Ile takich zdarzen.... 21.09.04, 22:12 > Ile było takich zdarzeń przed inwazją na Irak? Ile? Jesli nie wiesz co muzulmanie robili w Afghanistanie i Czeczenii sluzbom Croix Rouge i Medecins sans Frontieres, to sobie poczytaj na necie. Nie jest trudno znalezdz. Nie popieram inwazji na Irak, i uwazam Busha za zbrodniarza, jednak uwazam ze muzulmanie to zwierzyna, ktora w imie wiary gotowa jest spalic caly swiat! Bylem, jestem i bede ateista, i nie dam sie amusic do walenia glowa w podloge przez zadnych katolikow ani muzulmanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Ile takich zdarzen.... IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.04, 23:04 ateista77 napisał: > > Ile było takich zdarzeń przed inwazją na Irak? > > Ile? Jesli nie wiesz co muzulmanie robili w Afghanistanie i Czeczenii sluzbom > Croix Rouge i Medecins sans Frontieres, to sobie poczytaj na necie. Nie jest > trudno znalezdz. Nie popieram inwazji na Irak, i uwazam Busha za zbrodniarza, > jednak uwazam ze muzulmanie to zwierzyna, ktora w imie wiary gotowa jest spalic caly swiat! Bylem, jestem i bede ateista, i nie dam sie amusic do walenia glowa w podloge przez zadnych katolikow ani muzulmanow. ******************** Swoją drogą, to fundamentalny ateizm nie stoi wcale wyżej od religijnego. Miliony wymordowano dla ateistycznego bat'ki Stalina bez odwołań do Boga. Beria, Jeżow i Jagoda mordowali bez prawosławnej ikony. Równiez Himmler i Heidrych. Wiara w Boga nie polega na waleniu głową w cokolwiek. Przedstawianie en masse muzułmanów, jako zwierzyny, może świadczyć o tym, że stawiasz się na takim właśnie szczeblu drabiny ewolucyjnej. Barbarzyństwa zdarzały się i będą się zdarzać, bez względu na orientację religijną. Jednak wraz z inwazją na Irak wystąpiła istotna różnica skali zjawiska, które przestało być marginalne. To widać gołym okiem. Podstawowym błędem rządów, mediów i cześci opinii publicznej jest utożsamianie działalności Zarkawiego z całym światem muzułmańskim. Obecny dzihad to reakcja islamu na ślepe i brutalne egzekwowania "prawa" przez rząd Busha. Odpowiedz Link Zgłoś
ateista77 Re: Ile takich zdarzen.... 21.09.04, 23:36 A czy ja kiedykolwiek pisalem zeby kogos zmuszac do ateizmu? Nie... Uwazam ze wierzaca cholota powinna samodzielnie pomyslec i zrozumiec, zaakceptowac. Kazda rewolucja rodzi sie w ludnosci. Podstawowym bledem wiekszosci jest pranie dzieciom mozgu wiara. Wiara to bron masowego razenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Ile takich zdarzen.... IP: *.pool.mediaWays.net 22.09.04, 00:19 ateista77 napisał: > Podstawowym bledem wiekszosci jest pranie > dzieciom mozgu wiara. Wiara to bron masowego razenia. Wlasnie Maruda ci wykazal, ze brak wiary moze byc rowniez bronia masowego razenia. W zlym miejscu upatrujesz przyczyny. Tak naprawde to przyczyna jest fanatyzm, tak nawiedzonych religijnych fundamentalistow jak i nawiedzonych niereligijnych ateistow. Odpowiedz Link Zgłoś
ateista77 Re: Do Evuni, poslanki PANA JEZUSKA 22.09.04, 00:51 Co to qrwa za dziwne zbiorowisko chrzescijanskich talibow?? Co mi Maruda wykazal?? Ja nie wierze w zadnego boga, ale widze ze wierzacy zabijaja, potepiaja i kradna. Nic mi Maruda nie wykazal. Nigdy jeszcze nie slyszalem o grupie ateistow czy nihilistow ktorzy by wymordowali murzynska wioske "w imie niewiernosci". Ale qrwa parodia.... Hahahah! Jestes zalosna katosiu... "Kosciol powinnien byc schroniskiem dla przesladowanych, a nie przesladowac tych ktorzy szukaja schroniska" - powiedzial jeden madrzejszy z waszych chrzescijanskich talibow, ale nawet tego nie umiecie zrozumiec. Nie lubicie np. homosexualistow. Wiara to paskudna choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2089 Re: Do Evuni, poslanki PANA JEZUSKA 22.09.04, 04:31 Prosto z salonow Europy. Wlasnie. Jak mozna nazywac rzeczy po imieniu. To takie niepoprawne politycznie, to takie nielaickie, to takie "nie-demokrastyczne" (celowo w cudzyslowiu). Jak mozna bandytow nazywac bandytami, jak mozna wroga nazywac wrogiem, jak mozna WALCZYC z wrogiem skoro wroga nie mozna zdefiniowac ani go nazwac itp. pseudointeligenckie bzdury ktore robia prostym ludziom wode z mozgu. Moralnosc bez fundamentu i akcjomatow, wszystko jest plynne. nawet konstytucja moze liczyc 400 stron zamiast 3 aby tylko prosty czlowiek przypadkiem nie zrozumial co tam jest napisane i o co naprawde chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Do Evuni, poslanki PANA JEZUSKA IP: *.ca.astound.net 22.09.04, 08:05 Twoja argumentacja to nic innego jak argumentacja Urbana, Geremka lub Michnika Zydzi ateiści STalin(Jewgashvili, syn Zyda) i Kaganowicz jeszcze przed II Wojna Swiatową wymordowali o 1 million chrześcijan więcej niż Hitler wymordował wszystkich ludzi na świecie. Ile tysięcy Polaków wymordowali Zydzi ateiści- kommuniści z grupy Bermana i podległych mu służb? Ile wyłali na Syberię i ślad o nich zaginął. Ile ateiści-komuniści wymordowali ludzi na świecie w całym 20 wieku? Oblicza się, że około 160 milionów. Prawdziwi ludzie Jezusa Chrystusa nikogo nie zamordowali. A przeciwnie to oni gineli za innych. To Chrystus umarł za ciebie, twoje grzechy , mało zmartwychwstał abyś wierząc w Niego i przyjmując Go żył nowym duchowym życiem z obietnicą życia wiecznego. Ale niestety Go odrzuciłeś przyjąłeś żydo- faryzejskie a póżniej ateistyczne kłamstwa i w nich chodzisz. Pysznisz się swoją głupotą. Wystarczy się zaprzeć siebie i przyjąć Jezusa do swojego serca a zajaśnieje ci nowe życie. Prawdziwe, nie takie podłe, które z Ciebie emanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulosh Re: Do Evuni, poslanki PANA JEZUSKA IP: 212.160.172.* 22.09.04, 09:42 Jasne :-) krucjaty były tylko takim drobnym żartem, ot dla jaj w imię Krzyża wycięło się w pień kilkadziesiat tysięcy ludzi (wysyłając przy tym własne dzieci na rzeź). Można się ubawić. A kolega chyba od Wrzodaka i Giertycha? Odpowiedz Link Zgłoś
ateista77 Re: Do Evuni, poslanki PANA JEZUSKA 22.09.04, 10:00 > Oblicza się, że około 160 milionów. Buhaha! "Oblicza sie?" A "SIE" to niby kto?? Dlaczego nie 2 miliardy? Prosze o uzupelnienie zrodlami. > Wystarczy się zaprzeć siebie i przyjąć Jezusa do swojego serca a zajaśnieje ci > nowe życie. Prawdziwe, nie takie podłe, które z Ciebie emanuje. Oooooo, juz biegne do kosciolka walic glowa w zlota podloge, niech mi kler wode z mozgu zrobi. Jestes facet fanatykiem, i wierzysz w banaluki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Do Evuni, poslanki PANA JEZUSKA IP: *.uwm.edu.pl / *.uwm.edu.pl 22.09.04, 10:20 Hip, Hip Hura. Niech zagrają trąby anielskie. Rydzykowi po trzykroć niech będą dzięki za zfundamentalizowanie następnej duszyczki (nie duszy) Polaka, co uczyniło z niego POLACZKA anty żydokomunistę wydumanego. Z poglądami wykutymi w Świętym radiu rydzykowym (niech mu będą dzięki). Idioto idź się powieś ku chwale ojczyzny niepokalanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wampir Do ateisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:33 Co to qrwa za dziwne zbiorowisko chrzescijanskich talibow?? Co mi Maruda wykazal?? Ja nie wierze w zadnego boga, ale widze ze wierzacy zabijaja, potepiaja i kradna. Nic mi Maruda nie wykazal. Nigdy jeszcze nie slyszalem o grupie ateistow czy nihilistow ktorzy by wymordowali murzynska wioske "w imie niewiernosci". Ale qrwa parodia.... Hahahah! Jestes zalosna katosiu... "Kosciol powinnien byc schroniskiem dla przesladowanych, a nie przesladowac tych ktorzy szukaja schroniska" - powiedzial jeden madrzejszy z waszych chrzescijanskich talibow, ale nawet tego nie umiecie zrozumiec. Nie lubicie np. homosexualistow. Wiara to paskudna choroba. ******************************************************************************** Ateisto, czy pojąć nie możesz, że Ci którzy mordują w imię Boga to też ateiści, diabeł ornat włożył i ogonem na mszę dzwoni - nie słyszałeś tego? Twój język świadczy o Tobie. Mało, że ateista to jeszcze pedał. Ale oczywiście uważam, że maruda i eva to zwykłe lewacko-pacyfistyczne ćwierćgłupy. Odpowiedz Link Zgłoś
ateista77 Re: Do katolika 22.09.04, 10:10 Pedal? Oj nie mow tak brzydko do mnie, bo bede smutny... ;) Nie widze jednak co tam moja orientacja sesualna ma do rzeczy w naszej dyskusji, ale jesli ci polepszy dzien, to spoko. Masz czesciowo racje: Kiedy mialem 12 lat to dawalem koledze pupy, dzisiaj mam zone i dziecko. Nie lubie homofobow, i nie bede mial najmnejszego problemu jesli synek okaze sie gejem. Jego wybor. Nie wszyscy kretyni wierza. Ale wszyscy ktorzy wierza, to kretyni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charlotte Re: Do Ateisty IP: *.vig.bostream.se 22.09.04, 16:43 12 lat? Strasznie wczesnie zaczales, stary. Odpowiedz Link Zgłoś
ateista77 Ahhh, jakie wczesnie... 23.09.04, 03:29 Tu niedaleko ode mnie mieszka 12-letni ojciec, hehehehe, to jest wczesnie! Mamusia ma latek 15. No i sie kochaja, widac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur To , co piszesz... IP: 203.220.52.* 22.09.04, 07:05 jest ' filozofia kurzego mozdzku' albu jakiejs ryby,brak w tym sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeT Telewizja i Internet a terroryzm IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 22.09.04, 01:29 Gość portalu: maruda napisał(a): > Barbarzyństwa zdarzały się i będą się zdarzać, bez względu na orientację > religijną. Jednak wraz z inwazją na Irak wystąpiła istotna różnica skali > zjawiska, które przestał o być marginalne. To widać gołym okiem. Marudo - piszesz szczera prawde. Dodam tylko komentarz, ze barbarzynstwa w Iraku widac golym okiem wskutek powszechosci telewizji i Internetu. O milionach ludzi zamordowanych w hitlerowskich obozach koncentracyjnych ludzie dowiedzieli sie po latach. Podczas inwazji Iraku wojsko amerykanskie nie pozwalalo na pokazywanie zabitych i rannych. Natomiast dzisiaj o smierci scietego Amerykanina miliony ludzi dowiaduja sie po kilku godzinach i ogladaja jego smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Ile takich zdarzen.... IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 03:35 Beria , Jezow i Jagoda to parchy zydowskie w NKWD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Ile takich zdarzen.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:00 gościu zupełnie przeginasz. Z twojej wypowiedzi można snuć wnioski, że ateiści to stalinowcy lub inna swołocz. Twój interlokutor chciał jedynie zaznaczyć, że sprawcą niegodziwosci są wszelkiego rodzaju idee, zwłaszcza wyznania, dlatego woli być ateistą. Stalin nie dlatego mordował, że był ateistą, ale dlatego, że mienił się być wyznawcą określonej ideologii, a brak wiary był tylko jednym z elementów . Hitler mordował z hasłem -Bóg jest z nami- ale również jak Stalin, nie robił tego z powodów religijnych. Dlatego Marudo jak nie masz nic konstruktywnego do napisania-zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyt Re: Ile takich zdarzen.... IP: *.7cities.net 22.09.04, 03:33 To jest wojna psychologiczna, widowisko jest potrzebne, nie widze tu nic bestialskiego, jest to humanitarnie wymierzona kara w tej totalitarnej wojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boom Te, Maruda masz krotka pamiec... IP: 202.129.78.* 22.09.04, 00:52 Gość portalu: maruda napisał(a): > Gość portalu: Homer J napisał(a): > > > > Dla nich to zadnej roznicy nie robi kto jest winny a kto nie, jak nie wie > rzysz > > w Allaha to ci lep ujebia. > **************************** > Ile było takich zdarzeń przed inwazją na Irak? >----------------------------------------------------- Maruda, SadCham rzeznik robil rownie obrzydliwe rzeczy z ktorych niektore mozna kupic nagrane na video na rynku w Bagdadzie. Np. powoli wpuszczal czlowieka do kwasu solnego, albo do maszyny tnacej karton. Obecna holota zaslania sie religia, to jest jedynie ta roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druid trzeba zapytac Sadama IP: *.dialup.optusnet.com.au 22.09.04, 07:41 on pewnei mial dane na temat tego ile ludzi wymordowalo jego SB - tylko robil to jakby bardziej po cichu, bo jemy nie zalezalona rozglosie madialnym, a obecnym ludkom i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aja74 Re: Drogi panie "kropka" IP: 212.244.166.* 22.09.04, 08:02 A no porwania dla okupu byly i przed "agresja" na Irak. Co do tego nic nowego nie odkrywasz. Ale teraz terrorysci czy jak kto inny woli bojownicy czy tez zolnierze robia to co robia a nie jest to mile dla oka. Rzecz w tym ze odbierajac wladze Husajnowi Busch otworzyl puszke Pandory. I to jest caly problem. Trzeba bylo zostawic niech sie smarza w swoim piekle. Husajn trzymal wszystkich za mordy i wszyscy o tym wiedzieli. Mial takie sily bezpieczenstwa ze terrorysci nie odwarzyli sie podniesc reki. Teraz wiedza ze Bush nie jest tak odwarzny i nie bedzie trzymal ich za pysk wiec robia co chca. Im potrzeba twardej reki a nie kochanego wujka Busha. wedlug mnie nie wolno teraz im ustepowac, chodzi oczywiscie o to czego rzadaja ci "zolnierze" Iraccy, bo to pozwoli im na corac to nowe rzadania i oby to nie wymknelo sie spod kontroli i nei powedrowala poza granice. A tak na marginesie to moze by tak zostawic ich w spokoju zamknac swoje granice wywalic arabuw z naszych krajow i powiedziec w imie wiary Polska dla Polakow a wam Araby skoro nie chcecie cywilizowanej Europy to wynoscie sie z naszego kraju. Moze i drastyczne ale ... AJA Odpowiedz Link Zgłoś
spacerowicz Do Homera 22.09.04, 00:10 Gość portalu: Homer J napisał(a): > przeczytaj pan co ci pokojowi islamisci mowia" > > "Niewiernym" > > Dla nich to zadnej roznicy nie robi kto jest winny a kto nie, jak nie wierzysz > w Allaha to ci lep ujebia. Gdybys nie byl jakims kolejnym zmutowanym na buszyzm komunista, wiedzialbys, ze wszyscy chrzescijanie wierza w Allaha, w tego samego Boga, w ktorego wierza muzulmanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bay Re: Drogi panie "kropka" IP: *.7cities.net 22.09.04, 01:24 W Witnamie zginelo 42000 agresorow i 3 mlj. Witnamczykow, kobiety, starcy i dzieci byli paleni i rozrywani bomabmi z powietrza, chemikalia niszczyly flore i faune, narodzilo sie 1 mlj. kalekich dzieci. Podobnie jest w Iraku, o czym tu mowic, to jest czastka okropnosci. Dobrze ze sie pokazuje taka jest wojna, i im wczesniej dobiora sie do Polakow, tym lepiej. Polska potrzebuje wstrzasu aby zmadrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacal Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 21.09.04, 21:12 DLACZEGO NIEBYLI TACY ODWAZNI, GDY U WLADZY BYL SADDAM????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiu Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:31 Poco tym arabom tyle obcietych głów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha2 Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.welnowiec.net 21.09.04, 21:34 Rzeczywiscie mniej bola - odrazajacy islamski durniu nie majacy nic wspólnego z czlowiekiem - bo Amerykanie jakos nikomu w Iraku nie ucieli glowy w blysku kamer. Mniej bola - bo nie bola tak odrazajaco etycznie (w koncu na wojnie gina ludzie, którzywalcza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.wrl.org / *.wrl.org 22.09.04, 02:57 Drogi Gosciu.Tkz."mala zemsta"mogloby byc ewentualnie zabijanie zolnierzy ktorzy sa od tego aby ginac na wojnach(sam bylem jednym z nich)a nie niewinnych cywili.Zastanow sie troche nim cos naskrobiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.orgish.com Re: WWW.ORGISH.COM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 04:29 Hi, Check it out ............U will not regret .......... WWW.OGRISH.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 07:24 czas rozpocząć krucjatę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.codn.edu.pl 22.09.04, 07:24 Jako człowiek, protestuję przeciwko zabijaniu kogokolwiek! A jako osoba wierząca - uważam za bluźnierstwo dopisywanie do tego jakiejkolwiek "boskiej ideologii". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRicky Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: 195.28.171.* 22.09.04, 07:45 A tym nepalczykom też obcieli głowy bo nepalska armia zabijała irackich cywilów? Karą za jakie czyny jest zabijanie cywlinych pracowników firm i organizacji pozarządowych? CZęść cywilnych ofiar to robota "ruchu oporu". Moze "partyzanci" powinni sobie sami obcinać głowy w ramach małej zemsty co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Piszesz jak Szymborska o wojnie koreańskiej i USA IP: *.crowley.pl 22.09.04, 10:00 Ta sama poetyka "walki z imperializmem amerykańskim. kropka napisał(a) >za smierc i kalectwo, za > ofiary z pourywanymi lub pomiazdzonymi konczynami, z wypalonymi oczami? Czy > moze uwazasz, ze Amerykanom wolno mordowac? A moze mniej bola te ofiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: 5.6.* / 63.87.217.* 21.09.04, 21:48 opinia homera jest najlepsza i najmadrzejsza opinia jaka do tej pory czytalem na tym forum. wiekszosc zachodniej europy juz wyglada jak zjednoczone emiraty. arabow w duzych miastach niemiec, francji, wloch i hiszpanii jest miliony. niedlugo islam bedzie pierwsza religia europy. coz mozna uczynic by "niewierni" w polsce i reszcie europy zrozumieli, ze tym zwierzetom nie powinno sie wspolczuc, lecz powinno sie ich tempic. sorry, ublizylem zwierzetom, powinno byc temu paskudztwu nie powinno sie wspolczuc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.ogrish.com [...] IP: *.proxy.aol.com 22.09.04, 04:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony2 [...] IP: 216.157.198.* 21.09.04, 20:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do "." IP: *.arcor-ip.net 21.09.04, 20:56 Gość portalu: wqrwiony2 napisał(a): > ciekawe jak mógł go uratować ty skurwiały cwelu? mogl nie napadac na Irak mogl wycofac wojsko z Iraku mogl nie opowiadac bajek, ze jest bezpieczniej i lepiej mogl spelnic wymagania porywaczy mogl wiele rzeczy zrobic czy zaniechac ale to zaperzony debil jak i ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony2 [...] IP: 216.157.198.* 21.09.04, 21:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozman Re: do "." IP: *.eds.net 21.09.04, 21:31 Debil to jestes ty, panie Kropka. Znacznie lepiej byloby gdyby to tobie leb oderzneli niz Jackowi Hensley'owi. Podaj swoj adres, postaram sie kogos podeslac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacal Re: do "." IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 21.09.04, 21:51 Az strach pomyslec co czeka Polske z takimi debilami jak ty. Wedle twojej recepty i sposobu unikniecia konfliktu nalezy spelnic WSZELKIE warunki pani Steinbach (niepamietam pisowni) ze Zwiazku Wypedzonych i oddac im POL POLSKI!!!! Tak, to jest twoja metoda. Tupna noga - daj, co kaza, a moze dadza spokoj. TY TCHURZU!!!!!! Gdyby Polska miala choc jedna krople ropy twoje teksty MOZE mialy by sens. USA rope MAJA - TYSIACE razy wiecej, niz Polska. W twoim interesie jest, by to zrodlo energii bylo pod kontrola kraju w MIARE przewidywalnego, a nie idiotow w turbanach zyjacych nienawiscia do wszystkiego, co zachodnie - LACZNIE Z TOBA!!! USA, gdy padna "kurki" w krajach arabskich da sobie swietnie rade. Sa tu MILIARDY dolarow na badania nad energia alternatywna - damy sobie tutaj rade!!! Takie kraje jak Polska z gospodarka odlegla o 70 LAT w rozwoju technologicznym do krajow rozwinietych przy braku surowcow energetycznych wraca do przyslowiowego z lat 80tych octu na polkach w sklepach, a bezrobocie wzrasta do 80%. Wycofasz wojska (WSZELKIEIi) z Iraku - stworza ci dyktat cenowy jak w latach 70tych. Chcesz, by turbany z XV wieku dyktowaly tobie warunki twojego zycia??????? Masz racje, niech nasza cywilizacja sie od nich od.....w takim razie niech oni przestana nosic dzinsy, jezdzic samochodami, strzelac nie z luku, lecz z broni kupionej na zachodzie,JESC ZYWNOSC, KTOREJ NIE SA W STANIE WYPRODUKOWAC SAMODZIELNIE bo jak zapewne wiesz przy ich dorobku naukowym i cywilizacyjnym nie sa w stanie wyprodukowac nawet lampy naftowej. Przez te dziesiatki lat rozwoju cywilizacji zachodnich w oparciu TEZ i o rope naftowa, w krajach arabskich powstawaly palace, palace, palace, palace....., a lud mial z tego g...., g....,g....g.....Skonczy sie ropa za ~50 lat szejkowie beda zyc w Europie, USA, a lud bedzie zdychal, zdychal, zdychal. Poki jest szansa, by za ta rope (POKI JESZCZE JEST) stworzyc im panstwa w MIARE samowystarczalne, nim niezaleja z GLODU karjow europy zachodniej, warto miec nad nia kontrole. Powtarzam: bogate szczury (szejki) spierdziela do karjow zachodnich, reszta z glodu bedzie przec na Zachod za zywnoscia (obecnie za rope ich gospodarki nie tworza NIC - LACZNIE Z JEDZENIEM importowanyn z Zachodu) Czy USA jest interesowna???? JEST!!!! Zaden kraj nie inwestuje w cos ZA DARMO. Rzad jest rozliczany z pieniedzy podatnika, i ja jako taki sobie nie rzycze, by moje pieniadze byly rozdawane na lewo i prawo. Wydac je tak, by przynosilo to pozytek dla obywateli USA. POWTARZAM: ZA DARMO, TO NAWET W MORDE NIE WALA!!! Inwestujemy (podatnicy) w armie 500 miliardow dolarow rocznie nie po to, zeby jak w Polsce chlopcy w mundurach sluzyli do mszy, lub do defilad - ONI MAJA PRZYNOSIC Z Y S K I !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Prosze pamietac, ze to BEZPRAWNA "." Legalne 21.09.04, 22:12 maja kropki takze w logonie (ja i szwedzka kropka). Mysle, ze ta jego "." zostala wybrana celowo - taka pacyna,by motac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfl Re: do Jacal IP: *.crowley.pl 22.09.04, 07:56 Brawo Jacal. Chyba po raz pierwszy przeczytalem cos rozsadnego na tym forum. I ci za i przeciw czegokolwiek robia wrazenie cwiercinteligentow, zgorzknialych, nie wierzacych w nic i nikomu, cynicznych i dopatrujacych sie najnizszych pobudek w dzialalnosci kazdego i powtarzajacych stare banaly. Czyzby "internetowicze" byli bardziej kretynskim zbiorowiskiem niz cala reszta? Zawsze wydawalo mi sie, ze jest odwrotnie. A moze to tylko kilkudziesieciu nawiedzonych wciaz pisuje wszedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do "." IP: 81.219.126.* 22.09.04, 14:22 >jacel>Miło się przeczytało, nareszczie coś rozsądnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary czlowiek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 20:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www [...] IP: *.proxyplus.cz / *.mlyniec.gda.pl 21.09.04, 21:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 21.09.04, 20:55 taka wiadomość to woda na młyn teroryzmu Odpowiedz Link Zgłoś
babusz Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk 21.09.04, 21:00 Mam wrazenie, ze Polakow to tak naprawde przejmuja jedynie ofiary wlasne i amerykanskie. Irakie nie licza sie tak czy owak, ale o dziwo nad zabitymi Kurdami tez nikt tu nie placze. www.goregasm.com/movies/ogrish-dot-com-3-kurds-beheaded.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: 81.219.126.* 21.09.04, 21:22 powodem do przejmowania się jest to, że terrorystom dokładnie wszystko jedno czy giną Irakijczycy, Polacy, Amerykanie....a, i jeszcze jedno al Zarkawi jest Jemeńczykiem.Nic nie wiem o ataku na Jemen..???. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: 81.219.126.* 21.09.04, 21:55 ups ...Jordańczykiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo TO CO POPRZEDNIO: CO KRAJ TO OBYCZAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:04 Albo się wycofać albo sprowadzić więcej wojaków i zabronić wjazdu cywilom do poprawy sytuacji. Pzdr pablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Al-Kaida popiera Busza na prezydenta USA IP: *.ipt.aol.com 21.09.04, 21:10 Jak powiedzial ambasador brytyjski we Wloszech, jest on najlepszym ich agentem do spraw rekrutacji. Poza tym nie moge wykluczyc, ze po dojsciu do wladzy ponownie, Busz rozpeta fale antysemityzmu w USA. Bo kto wpieprzyl Busza w irackie szambo? I kto go teraz zwalcza przed wyborami? Jak zrobi zestaw nazwisk w nadchodzace Boze Narodzenie to go szlag trafi. A jak Busz reaguje to swiat o tym wie. Holokaust Hitlera bedzie przedszkolnym piknikiem w porownaniu z impreza jaka moze Busz sprawic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozman Re: Al-Kaida popiera Busza na prezydenta USA IP: *.eds.net 21.09.04, 21:35 masz chlopie chora wyobraznie... a moze po prostu za duzo dzisiaj wypiles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus Re: Al-Kaida popiera Busza na prezydenta USA IP: *.ipt.aol.com 22.09.04, 00:25 ... nie mam troche lat. Jestem logikiem - i obserwuje zwiazki przyczynowo- skutkowe. A ty osle jak to sie stanie bedziesz zszokowany. A chociaz to wcale nie jest pewne ma olbrzymie prawdopodobenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grace A my kochamy Irakijczyków i niesiemy im wolność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:14 Irak nie miał nic wspólnego z Al Qaidą, 9/11, światowym terroryzmem, nie miał broni masowego rażenia, jego armia była zdruzgotana po wojnie w Zatoce (przez dziesięć lat USA i W.Brytania urządzały naloty na Irak i ani jeden samolot nie został strącony przez obronę p.lotn.) Jedyną "zbrodnią" Saddama było wypłacanie zapomóg rodzinom palestyńskich męczennikow za zburzony przez Israel dom. A mimo to Amerykanie podpuszczeni przez Żydów zaatakowali Irak. Po ataku zaczęli mówić o "niesieniu demokracji i wolności". Irakijczycy nie przywitali ich jednak z kwiatami, wręcz przeciwnie ucinają im łby. Mimo wszystko - Bush dalej chce wprowadzać demokrację i obdarowywać wolnością naród iracki. Jakże ci Amerykanie muszą kochać Arabów a Irakijczyków w szczególności, żeby pomimo takiego przyjęcia nie rezygnować ze swojej misji! Jakże muszą ich kochać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Wolnosc Tomku w swoim domku IP: *.telia.com 21.09.04, 21:19 Moze ktos mi odpowie: W jakiej willi tych trzech panow mieszkalo? Kto zbudowal ta wille? Jakimi silami ta wile przejeli Ci panowie Czy wiedzieli ze im grozi smierc idac do IrakU+ Po co tam byli. Irakijczycy sa w swoim domku. Wolnosc Tomku w swoim domku. Zaluje niezmiernie zycia tych ludzi i chcialbym aby inni oszczedzili swoje zycie opuszczajac Irak i konczac napady na bezbronne kraje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J Re: Wolnosc Tomku w swoim domku IP: 208.247.54.* 21.09.04, 21:24 <Wolnosc Tomku w swoim domku Napewno tego jeszcze nie wiesz ale wiekszosc tych co robia zamachy itd itp, nie sa z Iraku tylko jakies inne muzeumanskie przybledy z innych krai arabskich. Takze masz racje: wolnosc Tomku w SWOIM domku, niech ten debil jedzie sobie do Jordanii i tam ludziom glowy zcina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goran Re: A my kochamy Irakijczyków i niesiemy im wolno IP: *.rene.com.pl 21.09.04, 21:21 Zarkawi jest w sieci Al Qaidy i wogóle Jordańczykiem. Irak to dla niego idealne pole do popisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozman Re: A my kochamy Irakijczyków i niesiemy im wolno IP: *.eds.net 21.09.04, 21:39 Nie, nie... Saddam w ogole nie mial nic wspolnego z niczym... biedna ofiara amerykanskiego imperializmu... a ty, Grace, to chyba jakas akademie polityczna ukonczylas? Moskwa, hmmm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CF Re: A my kochamy Irakijczyków i niesiemy im wolno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:09 Nie zgodzę się z Tobą. Największą winą Saddama było przyjęcie euro jako waluty rozliczeniwej w sprzedaży ropy. Dla USA stanowiło to groźny precedens, bo gdyby inne kraje naftowe też tak postąpiły mogłoby się okazać, dolar nie jest już tak dobrym towarem eksportowym (60% dolarów jest poza granicami USA) i będą musiały spłacać gigantyczny dług wobec świata. Oznaczałoby to katastrofę gospodarki tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grace Dobrze że poruszyłeś ten temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:33 Od dawna się zastanawiałem jaki wpływ na bogactwo USA ma fakt, że dolar jest walutą światową i że 60 % emitowanych banknotów jest poza obiegiem w USA, czyli zostały wydrukowane "na pusto" i zapłacone za granicę nie zwiększając inflacji wewnątrz Stanów. Kurczę, że Polska nie może drukować złotówek i płacić nimi Amerykanom czy Rosjanom za dostawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozman Re: Dobrze że poruszyłeś ten temat IP: *.eds.net 21.09.04, 22:40 1. Obroty pomiedzy panstwami nie odbywaja sie w systemie gotowkowym 2. Polska moze drukowac co chce i ile chce, i kupowac co chce i gdzie chce 3. Bogactwo USA bierze sie raczej z tego, ze ludzie maja wysoka etyke pracy, sa dobrze zorganizowani, no i firmy nie sa gnebione przez panstwo na kazdym kroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ale za to Polacy drukuja "lewe" dolary... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 22.09.04, 00:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeT Re: A my kochamy Irakijczyków i niesiemy im wolno IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 22.09.04, 01:39 Gość portalu: Grace napisał(a): > Mimo wszystko - Bush dalej chce wprowadzać demokrację i obdarowywać wolnością > naród iracki. Jakże ci Amerykanie muszą kochać Arabów a Irakijczyków w > szczególności, żeby pomimo takiego przyjęcia nie rezygnować ze swojej misji! Wiem, ze to ironia. Ale napisze, ze zolnierze amerykanscy bedacy w Iraku nienawidza Irakijczykow i vice versa. To Bush jr mowi o niesieniu demokracji, czy jak ktos napisal nominokracji, bo ambasador Negroponte i 3 tys pracownikow "ambasady" decyduje, ze Allawi jest premierem, o obsadzie jego gabinetu i co sie dzieje z ropa iracka jesli uda sie ja dostarczyc do tankowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur TU NIE CHODZI O ZADNA 'WOLNOSC', IP: 203.220.52.* 22.09.04, 07:37 chociaz takich slow sie uzywa.To jest wojna z fanatyzmem religijnym, wojna cywilizacji XXI wieku z barbarzynstwem rodem ze sredniowiecza,a to, ze te wojne prowadzi sie w taki sposob, a nie inny, wynika z ukladow politycznych w dzisiejszym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ uratować czy nie uratować IP: *.top.net.pl 21.09.04, 21:18 W każdym razie pomścić powienien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Bush oswiadczyl ze jego pies zastepuje mu syna! IP: *.17.63.81.cust.bluewin.ch 21.09.04, 21:25 Taka wypowiedz Busha zacytowaly gazety w tym GW. To co sie dziwic , taki prezydent nawet nie kiwnie palcem dla ratownia zycia amer. zakladnikow.. Stawia samopoczucie swojego psa wyzej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J To was jest dwoch?? IP: 208.247.54.* 21.09.04, 21:37 Cholera dwoch pasyfow na jednym forum to o trzech zad duzo: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=15979426&a=15979426 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozman Re: Bush oswiadczyl ze jego pies zastepuje mu syn IP: *.eds.net 21.09.04, 21:44 Nie dosc, ze pacyfista, to jeszcze do tego pijany. Chcialbys, debilu, zeby polskie panstwo tak chronilo swoich obywateli jak US. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hitman ANTIAllah [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozman [...] IP: *.eds.net 21.09.04, 21:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homer J [...] IP: 208.247.54.* 21.09.04, 22:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ateista77 Re: ZABIJMY ICH WSZYSTKICH! TAAAAAK!!!! 21.09.04, 22:22 Hmmmm, bardzo dobry pomysl!! Proponuje jednak nie ograniczac sie do muzulmanow, tylko internowac katolicko-fundamentalistyczna-polske, the "Bible-Belt", Iran, Malezje, Indonezje, Izrael itd. itd. Wogole to wywalic wszystkich kretynow z ukladu wysp Maldywskich, i stworzyc nowy swiat dla ateistow. Albo: Wypier****c wszystkich wierzacych w bujdy kretynow na Sybir, i Swiat jest nasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozman Re: ZABIJMY ICH WSZYSTKICH! TAAAAAK!!!! IP: *.eds.net 21.09.04, 22:29 a co wiesz, przyjacielu ateisto, na temat "bible belt"? byles tu kiedys? jesli tak, wpadnij nastepnym razem jak bedziesz to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ateista77 Re: ZABIJMY ICH WSZYSTKICH! TAAAAAK!!!! 21.09.04, 22:46 "Pieklo" zamarznie, zanim ja postawie stope w panstwie zla. "The Bible Belt" - it really says everything, I persume we won't have to go into further details on that issue. Ty zapewne jestes katolicka owca, dlaczego dyskutowanie z toba nie ma glebszego sensu. Ja nie wierze, ty wierzysz - nigdy nie bedziemy sie zgadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozman Re: ZABIJMY ICH WSZYSTKICH! TAAAAAK!!!! IP: *.eds.net 21.09.04, 22:52 nie jestem ani owca, ani katolicka. ale poniewaz ty chcesz zamykac/zabijac/wysylac na sybir itd ludzi tylko za to, ze wierza - stawia cie akurat dokladnie na poziomie pana zarqawi'ego. faktycznie nie byloby o czym dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ateista77 Re: ZABIJMY ICH WSZYSTKICH! TAAAAAK!!!! 21.09.04, 23:25 Spoko. Ja nikogo nie wysle. Mam swoje malutkie, nieznaczne zycie z ktorego jestem bardzo zadowolony. Zarqawi, papiez, Bush, Osama i inni fanatycy to dla mnie te same scierwo. To wlasnie religia jest ta bronia masowego razenia ktorej tak zawziecie szukacie. Otworzcie wkoncu oczy. A ten tytul to ironia. Tak myslalem ze nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samoobrona [...] IP: *.mad.east.verizon.net 22.09.04, 01:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TP Re: ZABIJMY ICH WSZYSTKICH! TAAAAAK!!!! IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 22.09.04, 12:06 To, ze w cos nie wierzysz i nie zgadzasz sie z jakims pogladem, nie znaczy ze powinienes obrazac czyjes uczucia, czy wartosci. Papiez, niezaleznie od tego czy postrzegany przez pryzmat wiary, czy nie jest dobrym czlowiekiem, gloszacym i popierajacym pokoj i milosc i szacunek do drugiego czlowieka. Uwazaj co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Ateisci sami sie koncza IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 21.09.04, 22:45 Bo dla nich nie ma sensu miec dzieci (bo po co), jest sens skrobac (bo zycie ludzkie niczym nie rozni sie od zycia szczura). Ateizm to samobojcza religia ktora nigdzie nie byla w stanie przezyc bez odwolywania sie do wartosci religijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ateista77 Re: Co to jest ateizm. 21.09.04, 23:17 Buhahahahahahahah! Ateizm to samobojcza "religia"? Posluchaj sloneczko: Ja NIE wierze, tzn. popularnie mowiac; nie mam zadnej religii, nie wierze w jakies zmartwychwstania, wstapienia w niebo, nie wierze w cuda i uzdrowienia. Ateizm nie jest religia, to jest stwierdzenie ze nie ma boga, niewiernictwo. Za to wierze ze jesli bede uczyl mojego syna szanowac innych ludzi, myslec nie tylko o sobie i nie tracic zycia na walenie glowa w podloge w swiatyni pazernego kleru, to wyrosnie na wspanialego, kochajacego czlowieka, ktory bedzie niezlym wplywem na ten porabany swiat. Na wspolczujacego socjaliste. Jest on nieochrzszczony, nigdy nie byl w kosciele, nie chodzi na religie, nie robie mu prania mozgu biblia ani koranem, i jest wspanialym dzieciakiem. Co do skrobanek, to lepiej skrobanka w 4. tygodniu, czym zamordowanie noworodka czy rodzina patologiczna gdzie powszedni chleb to gwalty, bicie i znecanie sie. Polacy sprzeciwiaja sie aborcji, lecz katowanie dzieci to sport nacjonalny polakow. Moja "mamusia" tez byla wierzaca, zapalona katoliczka, ktorej najlepsze rozwiazanie wszystkie problemy, byla nieskonczona agresja wobec swojego dziecka. To sa WASZE wartosci - nie moje! Sens miec dzieci? Jak najbardziej: Dzieci to przyszlosc! Lecz dzieci wierzace, to dzieci pod opresja swoich zwariowanych rodzicow ktorzy piora ich mozgi, bo wszystkie dzieci to ateisci, kochani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbud Re: Ateisci sami sie koncza IP: 212.160.138.* 22.09.04, 09:35 z takim rozumem-to szkoda ,że ciebie nie wyskrobali !!!! A nie da się teraz wyskrobać to co masz w czaszce??????? Odpowiedz Link Zgłoś
ateista77 Re: Zbud! 22.09.04, 10:13 > z takim rozumem-to szkoda ,że ciebie nie wyskrobali !!!! No to jednak mamy tu nastepnego zwolennika aborcji! I do tego zapalonego Darwiniste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zbud! IP: 81.219.126.* 22.09.04, 14:33 ateisto77 Szkoda czasu na poziom zbud" dyskusji.. zbudi nie pojmie, tylko naubliża tym bardziej im mniej rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Czy oni ma prawdę nie moga złapać tych morderców? IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 21.09.04, 21:58 przecież mamy 21 wiek! Jestem zła, bezradna, wkur... , nie można tak bezczynnie na to patrzeć.. Wszystkim jadącym do Iraku pwinni wszczepiać chipy pod skórę albo coś.. Ludzie, przecież na następną obciętą głowę nie będziemy długo czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bator Re: Czy oni ma prawdę nie moga złapać tych morder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:06 Irak to nie burdel gdzie każdy może sobie jechać bez zaproszania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyklop Re: Czy oni ma prawdę nie moga złapać tych morder IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:09 Otóż w czasie okupacji partyzanci zatrzymali pociąg sanitarny niemiecki i wyrżnęli w pień całą nie uzbrojoną załogę pociągu , cały personel medyczny oraz wszystkich pacjentów , czy dobrze zrobili ? moim zdaniem tak . Nie wolno dokonywać agresji na suwerenne państwo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Czy matki Irakijki inaczej opłakują swoje dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:03 Czy matki Irakijki inaczej opłakują swoje dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozman Re: Czy matki Irakijki inaczej opłakują swoje dzi IP: *.eds.net 21.09.04, 22:06 nie, chyba dokladnie tak samo... i to juz od trzydziestu-paru lat Odpowiedz Link Zgłoś
spacerowicz A jak byloby nie bestialsko, hipokryci? 21.09.04, 22:06 Moze nie bestialsko bylo amerykanskimi bombami lub rakietami w osiedle, domy, gdzie trupow nie widac, bo nie docieraja reporterzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kola [...] IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 21.09.04, 22:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans spacer oszuscie, IP: *.arcor-ip.net 22.09.04, 07:58 gdyby bandyci islamscy nie robili zamachow, to Amerykani nie musieli by ich bombardowac. to chyba oczywiste, prawda? ---- "islamisci muszą dzień i noc, i co godzina udowadniać, że są antyamerykańscy. Uczciwi ludzie nie muszą być antyamerykańscy." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A jak byloby nie bestialsko, hipokryci? IP: 81.219.126.* 22.09.04, 14:52 Masz rację, znacznie "lepiej" wyglądają amerykańskie samolty w amerykańskich WTC i madryckie pociągi - rozwalone przez miłujących pokój i cywilizację EA (euroatlantycką) arabów. Amerykańskie bomby nad bagdadem, no w tej sytuacji to rzeczywiście skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: che A kiedy zetna Polaka? IP: *.tor.primus.ca 21.09.04, 22:15 W RP 3 mamy ponoć demokrację, jesteśmy państwem suwerennym, a buty do podzelowania, jak przyjmowaliśmy, tak przyjmujemy, tyle że od innego "dobrodzieja". Polskie elity ukształtowane mentalnie w mrocznych czasach komunizmu nie potrafią zrozumieć, że polityka międzynarodowa to gra egoistycznych narodowych interesów, w której każda strona walczy do upadłego o swoje, i żadne sentymenty czy historyczne zasługi nie są brane pod uwagę! Jeśli nie potrafi się grać w te karty, to wychodzi się na żałosnego jelenia, którym inni pogardzają! Dobrym tego przykładem jest bandycki napad USA na Irak. Z punktu widzenia ekonomicznych interesów amerykańskich napad na Irak okaże się zapewne dobrym interesem, gdyż umożliwił jankesom kontrolę nad największymi na świecie zasobami ropy naftowej. Jaki jednak interes w przyłączeniu się do bandytyzmu ma Polska? Pytanie takie należało postawić przed podjęciem decyzji o naszym udziale w napaści na Irak. Należało negocjować z rządem USA warunki naszego udziału w "misji", w tym skalę naszych korzyści. Tak uczyniła Turcja. Tylko za udzielenie zgody na korzystanie przez samoloty amerykańskie z tureckiej przestrzeni powietrznej wynegocjowała ona "odszkodowanie" w wysokości... pięciu miliardów dolarów! Czy kogokolwiek na świecie oburzył targ, którego dobiła Turcja z USA? Nikogo! Takie reguły obowiązują w świecie polityki: coś za coś. Wie o tym każda doświadczona prostytutka: najpierw kasa w uzgodnionej wysokości, a później przyjemność, nigdy odwrotnie! Polskie postkomusze elity rządzące chcą się kurwić, ale są w tym fachu żałosnymi nieudacznikami. Najpierw nadstawili tyłka, którym Wielki Brat nie pogardził (ale po użyciu kopnął), później zaś kilkakrotnie wyruszyli unizeni za ocean, by coś za przysługę ugrać. I ugrali! Pięć zezłomowanych, trzydziestoletnich samolotów transportowych... do wyremontowania, oraz obietnicę zawracania Polaków do domów nie z lotnisk USA, tylko już w Warszawie. Naiwność i głupota polskich elit i społeczeństwa jest porażająca. Dajemy się rolować i kopać po tyłku każdemu, kto tylko ma na to ochotę. Co najgorsze, każda taka kolejna lekcja niczego nas nie uczy. Przed szkodą i po szkodzie głupi. Zawsze i od wieków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozman Re: A kiedy zetna Polaka? IP: *.eds.net 21.09.04, 22:18 zawsze wiedzialem, ze w kanadzie maja popierdolone w glowach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator2 Re: A kiedy zetna Polaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:44 Gość portalu: che napisał(a): > Polskie postkomusze elity rządzące chcą się kurwić, ale są w tym fachu > żałosnymi nieudacznikami Generalnie z Twoim postem zgadzam się niemal w 100%. Czemu jednak eksponujesz "postkomusze elity". Wszak ich decyzjom w tej sprawie biła brawo cała postsolidarnościowa opozycja!!! Sądzę, ale to już hipoteza a nie pewność, że te decyzje "postkomuchów" miały na celu ugłaskanie opozycji właśnie. Gdyby rządziło PO z UW PiSem i innymi takimi, ich rząd na wojnę w Iraku szedłby równie bezmyślnie, a może nawet jeszcze bardziej. (Jedynie, niby przygłupia, Samoobrona i PSL były przeciw) Odpowiedz Link Zgłoś
ateista77 Re: A kiedy zetna Polaka? 21.09.04, 23:51 Hahahahahah! Che ma calkowita racje: > Wie o tym każda doświadczona prostytutka: najpierw kasa w uzgodnionej wysokości, a później przyjemność, nigdy odwrotnie! Hahahahahah! Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Amerykanie tracą głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:17 Zanim zaczęło się wojnę w Iraku, trzeba było zastanowić się, co będzie dalej. A teraz Amerykanie mają urwanie głowy z tymi fanatycznymi zbrodniarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Amerykanie tracą głowy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 07:42 kurr....wa obejrzałem to.ja pier,...... !islam zakazaną regliją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK CHOJECKI [...] IP: 207.208.161.* 21.09.04, 22:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Ile bylo takich zdarzen????A IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 21.09.04, 22:37 Re: Drogi panie "kropka" IP: *.gdynia.mm.pl Przeczytaj komentowany artykuł ? Gość: maruda 21.09.2004 21:11 odpowiedz na list Gość portalu: Homer J napisał(a): >Ile było takich zdarzeń przed inwazją na Irak? Miliony zamordowanych cywili w Sudanie (nie wspomne o podrzynaniu Armenczykow w Turcji), setki tysiecy we Wschodnim Timorze, Indonezji, Nigerii. Kazmir, Indie, mordowanie niewiernych w Pakistanie za bluznierstwo itp. Temat rzeka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Bush oficerem rekrutacyjnym bin Ladena IP: *.arcor-ip.net 21.09.04, 22:56 Gość portalu: MACIEK CHOJECKI napisał(a): > PARE PLUTONOW... DUZO WORKOW. ILE MOZNA MOWIC... > ODRAZU SIE USPOKOI...ICH TRZEBA ZA AMORDE TRZYMAC. > 1 AMERYKANIN. JEDNA WIOSKA. Alez im wlasnie o to chodzi, zeby Bush zglupial i wpadl w amok. Juz atak na WTC byl absolutnym sukcesem terrorystow, Bush zaplatal sie w dwie beznadziejne wojny, ktorych nigdy nie wygra. Nic tak nie pomaga terrorystom, jak eskalacja wydarzen. Za kadzego zanitem Irakijczyka dziesieciu nowychczlonkow lub sympatykow Al Quaidy, rozumiesz? Ambasador Wielkiej Brytanii w Rzymie powiedzial wlasnie, ze najlepszym oficerem rekrutacyjnym Al Quaidy jest George W. Bush. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulosh Re: JAK KUBA BOGU TAK BOG KUBIE!!!! IP: 212.160.172.* 22.09.04, 09:56 Pomyliles, powinno być: Jak Kuba Bogu tak Bog Fidelowi, wzglednie jak Fidel Bogu tak Bog Kubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dram Robią to bo wiedzą... IP: *.net.autocom.pl 21.09.04, 22:34 że natychmiast pojawi się to w mediach. Ktoś słusznie zauważył, że media pomagają niejako tym zwyrodnialcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azizi Re: Robią to bo wiedzą... IP: *.lnk.telstra.net 22.09.04, 05:17 Gdyby przed 2ga wojna swiatowa, europa weszla do Niemiec to by zginelo moze kilka tysiecy ludzi a nie miliony. Szatanski Sadam zgladzilby 10-krotnie wiecej gdyby nie wojna w Iraku. Pozatym do Iraku naplywa tysiace fanatykow z calego swiata, ktorzy robia wszystko aby mordowac niewinnych. To sa wrogowie Iraku tak samo jak wrogowie zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.petrus.com.pl 21.09.04, 22:38 Mam kumpla na kontrakcie w Libii, który kilka razy rozmawiał z arabami nt. iraku. I powiem wam coś - tam nigdy nie będzie pokoju, bo dzień w którym Amerykanie zaprowadzą pokój i nastanie w iraku dobrobyt będzie końcem islamu i wielu państw o modelu islamskim (a zwłaszcza dyktatur Libia, Iran, Syria, Algieria itp.) - bo okaże się że to Amerykanie mieli rację. Tak więc do końca świata będą się tam zjeżdżać terroryści i w imię allaha mordować kogo popadnie, podkładać bomby, prowadzić partyzantkę itp. Prawda jest taka, że i Amerykanie i my umoczyliśmy tam d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cos Re: Terroryści ścięli głowę drugiego z amerykańsk IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.09.04, 22:47 najwazniejsze ze mozna do iraku sprzedac bron i dobrze zarobic. jak kuzwa tam jakies pojeby jada no to musza sie z tym liczyc ze araby ich zamorduja, bo tez tam nie pojechali po to zeby robic podarunki arabom tylko kase. a nieraz za kase trzeba nadstawic glowe. To wszystko jest zboczone wszyscy ubolewaja za jakimis goscmi ktorzy pojechali tam robic bizness no i mieli pecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: UCINANIE GLOW ISLAMISTOM NIC NIE DA!!! :-(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:57 Merkat z taką ideologią ty byś się nadawał szefa obozu koncentracyjnego. Jeśli o opuszczenie Iraku to się zgadzam... tylko przed tym zachód powinien stworzyć alternatywne żródła energi by nie być uzarzeniony od Arabów. Pzdr pablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: *.arcor-ip.net 21.09.04, 22:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grace A jak oszczędzisz swój Israel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 00:21 Jak chcesz potraktować bombą atomową Bliski Wschód i nie zrobić krzywdy swojemu Israelowi? A ci "LUDZIE" którzy potem zasiedlą to oczywiście Żydki i państwo Israel od Nilu do Eufratu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: A jak oszczędzisz swój Israel? IP: *.pool.mediaWays.net 22.09.04, 00:29 Jak chcesz potraktować bombą atomową Bliski Wschód i nie zrobić krzywdy swojemu Israelowi? Meerkat jest czlowiekiem prostej wiary. Naczytal sie bibli (Arka Noego)i bierze archtetypy, wyobrazenia o Bogu i mitologie za rzeczywistosc. Wierzy, ze "jedynym sprawiedliwym i wybranym" znow sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur [...] IP: 203.220.52.* 22.09.04, 07:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brylant1 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 07:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABAŁA DO KIEDY CZEKAĆ NA NALOTY DYWANOWE ? IP: *.cg.shawcable.net 21.09.04, 23:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SABAŁA TERROR SKUTECZNY MUSI BYĆ MASOWY. IP: *.cg.shawcable.net 21.09.04, 23:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awionetka Ostatnia wojna w historii Ameryki IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.04, 23:28 zaden czlowiek juz nie ma ochoty brac karabin do reki, nawet ci najbiedniejsi ze slamsow, po tym co widzieli w iraku, po tym jak po raz kolejny oszukano narod amerykanski, na wojne bdea musilei wyruszyc w przyszlosci urzednicy pentagonu i dzieci senatorow. Gina Amerykanie, po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gerry Bla, bla, bla, bla, bla IP: *.co.us.ibm.com 21.09.04, 23:39 Co za glupoty wypisuje ta "awionetka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahak ales ty glupitka IP: *.245.170.127.Dial1.Stamford1.Level3.net 21.09.04, 23:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . To jeki niedorznietych hitlerowcow...Albo Stasi... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.09.04, 23:50 Odpowiedz Link Zgłoś
spacerowicz Re: ales ty glupitka 22.09.04, 00:08 A ty na pewno piszesz z Iraku, gdzie z bronia w reku demokratyzujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Ostatnia wojna w historii Ameryki IP: *.dip.t-dialin.net 22.09.04, 00:13 tak masz racje, ostatnia i przegrana, coz jak zwykle i imie pokoju i szczescia baptystow na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysorz Re: Ostatnia wojna w historii Ameryki IP: *.chem.cornell.edu 22.09.04, 00:41 Tu akurat się mylisz. Jestem w USA i nigdy nie bylo tylu chetnych do slużenia w armii USA co teraz mimo, że jak w banku mają to, że ich do Iraku poślą. Dlaczego, dlatego, że to nie jest naród takich kundli jak my, polacy co tylko ujadac (w internecie) potrafią, tylko wiedzą, że najlepiej jest toczyć wojnę prewencyjną daleko od domu (my jestesmy dopiero dobrzy jak nam Polskę zajmą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeT Problemy z rekrutacja miesa armatniego IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 22.09.04, 01:47 Gość portalu: cysorz napisał(a): > Tu akurat się mylisz. Jestem w USA i nigdy nie bylo tylu chetnych do slużenia > w armii USA co teraz mimo, że jak w banku mają to, że ich do Iraku poślą. To nieprawda! Obecnie armia amerykanska ma duzy problem jak znalezc chetnych do wojska. Tez mieszkam w Stanach od kilkunastu lat. Teraz po raz pierwszy dostalem poczta ulotki namawiajace do wojska. Ta "wojna prewencyjna" niczemu nie zapobiegla ani nie zapobiega. Odwrotnie rekrutuje terrorystow dla bin Ladena. Zgodnie z rzadowymi statystykami amerykanskimi - ilosc zamachow terrorystycznych na swiecie wzrosla w ostatnich dwu latach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... ... A CO MOGA ROBIC TERRORYSCI... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 22.09.04, 00:06 ...ja tylko czekam i doczekac sie nie moge ...tych marszy lewakow pod haslem potepienia... Odpowiedz Link Zgłoś