Dodaj do ulubionych

Czy tylko mnie denerwuje nowy format forum?

12.01.16, 09:10
Część postów rozwinięta, część zwinięta, trzeba zwijać, rozwijać i można oczopląsu dostać. Co za kretyn to wymyślił? Zepsuli coś, co było wygodne i dobrze działało.
Obserwuj wątek
    • tojabogdan Re: Czy tylko mnie denerwuje nowy format forum? 12.01.16, 09:16
      pewnie kuzynka szwagra jednego z decydentów gw nie miała zajęcia, ale miała pomysł, jak "poprawić" te forum
      • mara571 Re: Czy tylko mnie denerwuje nowy format forum? 12.01.16, 09:34
        ostrzegalam juz w pazdzierniku, ze nastapi taka zmiana ze wzgledu na koszty.
        Wczoraj przestawiono na na nowy system ostatnie dwa fora: swiat i kraj.
        Protestowac mozemy, ale to i tak nic nie da.
    • kylax1 Re: wszystko psują, najpierw zepsuli poczte 12.01.16, 09:27
      A przede wszystkim niewygody, bo trzeba w cholerę razy klikać, a strona nawet nie zapamiętuje np. że chcę mieć wszystkie posty zwinięte, gdy otwieram wątek.
      • marrant Re: wszystko psują, najpierw zepsuli poczte 12.01.16, 09:37
        Wejdź w ustawienia i zmień na to, co jest dla Ciebie wygodniejsze.
        forum.gazeta.pl/forum/w,299,160082863,160082863,Nowy_widok_watku_wszedzie.html
        • kylax1 Re: wszystko psują, najpierw zepsuli poczte 12.01.16, 10:07
          Ok. Dzięki. Zobaczymy jak się będzie pisać. Możliwe, że trzeba się po prostu przyzwyczaić. :)
          • marrant Re: wszystko psują, najpierw zepsuli poczte 12.01.16, 10:28
            To duża zmiana, ale niestety konieczna. Jest już na wielu forach i pod kilkoma względami na prawdę jest wygodniejsza (np strona się rzadziej przeładowuje i zużywa mniej transferu)
    • przechrztaimason Re: Czy tylko mnie denerwuje nowy format forum? 12.01.16, 09:29
      Nie martw się, jak ponownie poprawią, to ten system uznasz za genialny.
    • paranormalny Re: Czy tylko mnie denerwuje nowy format forum? 12.01.16, 09:44
      Mnie też wq.wia nowy format:?
      Należy kliknąć napis "Rozwiń dyskusję" (szarawy kolor, nad tytułem 1, wątku) i wszystkie wątki stają się widoczne.

Po kiego wprowadzono podział formularzy na: zaawansowane, niezaawansowane? Tego nie jeszcze rozgryzłem - nie dziwota, przy moim IQ=0,21 ...
    • lubat Re: Czy tylko mnie denerwuje nowy format forum? 12.01.16, 09:57
      Komuś walnęło pod deklem, albo to celowy sabotaż, bo aby mieć przegląd postów, trzeba każdy kliknąć oddzielnie. To tylko dla napalonych "zawodowców", którzy nie mają co zrobić z nadmiarem czasu. Ja więcej czasu niż dotychczas nie poświęcę, raczej zajrzę tylko na te posty, o których autorach wiem, że piszą coś sensownego.
    • banderom_nie Nowy format forum jest świetny 12.01.16, 10:54
      Wystarczę wejść w ustawienia i zaznaczyć: drzewko; zwinięty i stary forum.I bawcie się dalej,jak przed tym.
      • paranormalny Re: Nowy format forum jest świetny 12.01.16, 11:18
        banderom_nie napisał(a):
        > Wystarczę wejść w ustawienia i zaznaczyć: drzewko; rozwinięty ...
        • banderom_nie paranormalny... 12.01.16, 11:31
          jak potrzebujesz pomocy,to wal,jak w dym.Pomogę :-)
          • paranormalny Re: paranormalny... 12.01.16, 11:45
            Dzięki za deklarację pomocową ale .... się boję :/
            W poście z 10.54 napisałeś (błędnie): ... zaznaczyć: drzewko; zwinięty... a winno być "rozwinięty"
            • banderom_nie Re: paranormalny... 12.01.16, 11:55
              paranormalny napisał:

> Dzięki za deklarację pomocową ale .... się boję :/
              > W poście z 10.54 napisałeś (błędnie): ... zaznaczyć: drzewko; zwinięt
              > y
              ... a winno być "rozwinięty"

Nie było żadnego błędu,ja opisałem tylko powrót do startego formatu forum,który zawsze był zwinięty.Ale jak komuś podoba się,żeby wszystkie posty byli rozwinięte,to może zaznaczyć sobie odpowiednio.
              Ja nigdy nie czytam wszystkich wpisów.
              • paranormalny Re: paranormalny... 12.01.16, 12:59
                banderom_nie napisał(a):
                > Nie było żadnego błędu...
                Skoro tak twierdzisz to... Jestem ugodowy :O
    • indeed4 W ustawieniach wystarczy wybrać opcję forum 12.01.16, 13:10
      "rozwinięte" albo "stare" i po problemie.
    • pijatyka Re: Czy tylko mnie denerwuje? 24.04.16, 08:54

Do nowego formatu - jak się okazuje - można się przyzwyczaić; do (po staremu) debilnej moderacji - trudniej. Dziś znowu szaleje z nożyczkami jakiś kacapolub...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka