Dodaj do ulubionych

MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 22:32
Zwlaszcza gdy czytam posty nawolujace do jakis propalestynskich akcji...
Dlaczego w konflikcie dwoch roznych cywilizacji (a to jest wlasnie tego typu
wojna!) mam sie opowiadac po stronie wroga? Przyznacie przeciez ze- czego by
nie mowic o Zydach- to blizej im do cywilizacji zachodniej niż tej bandzie
rozwrzeszczanych smierdzacych pastuchow, którzy (jak pisal kiedys Konwicki)
spuszczaja sie na sam widok kobiety. Wielu z was uzna ze w prostacki sposob
obrazam inny narod (zarzuty o rasizm tradycyjnie ignoruje, podobnie jak inne
poprawnopolityczne kneble) ale to wlasnie wasz "wysublimowany humanizm" jest
glownym filarem bezradnosci w rozwiazywaniu konfliktow etnicznych. Poza tym nie
potrafie pisac w inny sposob o barbarzyncach, ktorzy tysiace kilometrow od
palestyny bezczeszcza zydowskie swiatynie. Kto wie, byc moze za kilkadziesiat
lat podpala katedre Notre Damme w walce z "francuskim okupantem Paryza"?
Dlaczego mam bronic ludzi ktorzy za goscine, wolnosc i szerokie poszanowanie
ich odrebnosci odplacaja zachodniemu swiatu nienawiscia, terroryzmem i wzrostem
przestepczosci? Dlaczego mam bronic ludzi ktorzy nawet nie probuja nawet
zrozumiec kultury krajow do ktorych masowo przybywaja i zachowuja sie w nich
jak swinie? Czy mam potepiac Zydow tylko dlatego ze WALKE O ZYCIE przedkladaja
nad glosy intelektualistow plodzacych pacyfistyczne manifesty w swoich
bezpiecznych gabinetach?

p.s.
Moja przyjaciolka zostala ostatnio pobita a nastepnie opluta i zniewazona przez
grupe arabskich "chlopcow" (tak zwykle okresla sie nastolatkow ginacych od
izraelskich kul) tylko za to, ze przypadkiem znalazla sie w arabskiej dzielnicy
jednego z zachodnioeuropejskich miast i nie dosc entuzjastycznie reagowala na
seksualne propozycje jej mieszkancow.

Bawcie sie dobrze obroncy Palestynczykow!
Obserwuj wątek
    • Gość: mik50 Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE IP: *.turboline.skynet.be 13.04.02, 22:42
      Gość portalu: amalka napisał(a):

> Zwlaszcza gdy czytam posty nawolujace do jakis propalestynskich akcji...
      > Dlaczego w konflikcie dwoch roznych cywilizacji (a to jest wlasnie tego typu
      > wojna!) mam sie opowiadac po stronie wroga? Przyznacie przeciez ze- czego by
      > nie mowic o Zydach- to blizej im do cywilizacji zachodniej niż tej bandzie
      > rozwrzeszczanych smierdzacych pastuchow, którzy (jak pisal kiedys Konwicki)
      > spuszczaja sie na sam widok kobiety. Wielu z was uzna ze w prostacki sposob
      > obrazam inny narod (zarzuty o rasizm tradycyjnie ignoruje, podobnie jak inne
      > poprawnopolityczne kneble) ale to wlasnie wasz "wysublimowany humanizm" jest
      > glownym filarem bezradnosci w rozwiazywaniu konfliktow etnicznych. Poza tym nie
      >
      > potrafie pisac w inny sposob o barbarzyncach, ktorzy tysiace kilometrow od
      > palestyny bezczeszcza zydowskie swiatynie. Kto wie, byc moze za kilkadziesiat
      > lat podpala katedre Notre Damme w walce z "francuskim okupantem Paryza"?
      > Dlaczego mam bronic ludzi ktorzy za goscine, wolnosc i szerokie poszanowanie
      > ich odrebnosci odplacaja zachodniemu swiatu nienawiscia, terroryzmem i wzrostem
      >
      > przestepczosci? Dlaczego mam bronic ludzi ktorzy nawet nie probuja nawet
      > zrozumiec kultury krajow do ktorych masowo przybywaja i zachowuja sie w nich
      > jak swinie? Czy mam potepiac Zydow tylko dlatego ze WALKE O ZYCIE przedkladaja
      > nad glosy intelektualistow plodzacych pacyfistyczne manifesty w swoich
      > bezpiecznych gabinetach?
      >
      > p.s.
      > Moja przyjaciolka zostala ostatnio pobita a nastepnie opluta i zniewazona przez
      >
      > grupe arabskich "chlopcow" (tak zwykle okresla sie nastolatkow ginacych od
      > izraelskich kul) tylko za to, ze przypadkiem znalazla sie w arabskiej dzielnicy
      >
      > jednego z zachodnioeuropejskich miast i nie dosc entuzjastycznie reagowala na
      > seksualne propozycje jej mieszkancow.
      >
      > Bawcie sie dobrze obroncy Palestynczykow!

m przez paru wyrostkow chcesz wybic cale arabstwo? Kto nastepny?
      • Gość: amalka Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 23:26
        Gość portalu: mik50 napisał(a):

> Gość portalu: amalka napisał(a):
        >
        > > Zwlaszcza gdy czytam posty nawolujace do jakis propalestynskich akcji...
        > > Dlaczego w konflikcie dwoch roznych cywilizacji (a to jest wlasnie tego ty
        > pu
        > > wojna!) mam sie opowiadac po stronie wroga? Przyznacie przeciez ze- czego
        > by
        > > nie mowic o Zydach- to blizej im do cywilizacji zachodniej niż tej bandzie
        >
        > > rozwrzeszczanych smierdzacych pastuchow, którzy (jak pisal kiedys Konwicki
        > )
        > > spuszczaja sie na sam widok kobiety. Wielu z was uzna ze w prostacki sposo
        > b
        > > obrazam inny narod (zarzuty o rasizm tradycyjnie ignoruje, podobnie jak in
        > ne
        > > poprawnopolityczne kneble) ale to wlasnie wasz "wysublimowany humanizm" je
        > st
        > > glownym filarem bezradnosci w rozwiazywaniu konfliktow etnicznych. Poza ty
        > m nie
        > >
        > > potrafie pisac w inny sposob o barbarzyncach, ktorzy tysiace kilometrow od
        >
        > > palestyny bezczeszcza zydowskie swiatynie. Kto wie, byc moze za kilkadzies
        > iat
        > > lat podpala katedre Notre Damme w walce z "francuskim okupantem Paryza"?
        > > Dlaczego mam bronic ludzi ktorzy za goscine, wolnosc i szerokie poszanowan
        > ie
        > > ich odrebnosci odplacaja zachodniemu swiatu nienawiscia, terroryzmem i wzr
        > ostem
        > >
        > > przestepczosci? Dlaczego mam bronic ludzi ktorzy nawet nie probuja nawet
        > > zrozumiec kultury krajow do ktorych masowo przybywaja i zachowuja sie w ni
        > ch
        > > jak swinie? Czy mam potepiac Zydow tylko dlatego ze WALKE O ZYCIE przedkla
        > daja
        > > nad glosy intelektualistow plodzacych pacyfistyczne manifesty w swoich
        > > bezpiecznych gabinetach?
        > >
        > > p.s.
        > > Moja przyjaciolka zostala ostatnio pobita a nastepnie opluta i zniewazona
        > przez
        > >
        > > grupe arabskich "chlopcow" (tak zwykle okresla sie nastolatkow ginacych od
        >
        > > izraelskich kul) tylko za to, ze przypadkiem znalazla sie w arabskiej dzie
        > lnicy
        > >
        > > jednego z zachodnioeuropejskich miast i nie dosc entuzjastycznie reagowala
        > na
        > > seksualne propozycje jej mieszkancow.
        > >
        > > Bawcie sie dobrze obroncy Palestynczykow!
        >
        > m przez paru wyrostkow chcesz wybic cale arabstwo? Kto nastepny?

Nie chce nikogo wybijac ale nie chce ich widziec w moim swiecie - chyba ze zaczna
        respektowac jego zasady.
        Tych paru wyrostkow swietnie odzwierciedla kulture calego arabstwa!

• Gość: Daisy Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE IP: *.ok.ok.cox.net 18.04.02, 00:21
          Dziecko, pare (czy pareset) wyrostkow nie odzwierciedla kultury arabskiej, tak
          jak paru (czy pareset) polskich pijaczkow nie odzwierciedla polskiej kultury
          czy pareset zydowskich mafiosow z Boro Park nie odzwierciedla zydowskiej
          kultury; i tak mozna w nieskonczenie. Poniewaz jestes jeszcze mloda, nie
          zdajesz sobie sprawy ,ze Twoje poglady to czysty rasizm. Swiat be Arabow, czy
          swiat bez Zydow - skad my to znamy?
        • puls Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE 17.07.02, 05:27
          ja tez
    • kochanka Wroclawsko/arabski_TERRORYZM_TO_NIE_sa_ZARTY!!!!!: 13.04.02, 22:47
      Dla niezorientowanych autorem tego postu jest nasz dyzurny arab/terrorysta z
      Wroclawia VIST!!
      Czytajcie uwaznie:

W zasadzie do Helgi
      Autor: inkatha@poczta.gazeta.pl
      Data: 24-02-2002 02:48

--------------------------------------------------------------------------------
      Ten watek to w azasadzie jest tylko do Helgi.
      Zaluje, ze nie moge go skierowac do jewrejskich kundli typu jojo, czy jakis tam
      YYY - bo niestety odleglosc troche jakby za duza do tych karlow umyslowych.

A wiec droga Helgo po kolei:)
      1. Przystopuj trosze, ze swoimi wypowiedziami oczerniajacymi Polakow i Polske.
      Mieszkasz w tym kraju wiec powinno ci raczej zalezec, azeby byl dobrze
      postrzegany. Jakos nie moge zrozumiec u ciebie nienawisci do wszelkich
      nacjonalizmow i przemocy, a jednoczesnie akceptacje tychze w wypowiedziach
      (jakze obrzydliwych) tych "dzentelmenow" z NY, o ktorych wczesniej wspomnialem.
      2. Jak ktos mi pluje w twarz (a tobie sie to czesto zdarza i jeszcze irytujaco
      glupa rzniesz) - to ja w takich sytuacjach wale prosto w morde.

A teraz do rzeczy:
      - jestem Wroclawiakiem
      - nie lubie rasizmu, nacjonalizmu (rowniez w wydaniu Zydowskim) i przemocy
      - nie lubie moralnosci Kalego
      - nie lubie jak mi sie przypisuje poglady do ktorych mi daleko
      - nie lubie demagogii, chamstwa i zaklamania

Bardzo zaluje, ze kieruje ten post do Ciebie wlasnie a nie do Twoich "kumpli".
      Jak wiesz zapewne - Wroclaw jest w Polsce najbardziej preznym osrodkiem
      nacjonalizmu polskiego. Tu najwiecej zwolennikow ma NOP. Z Wroclawia pochodzi
      charyzmatyczna (nie dla mnie - bynajmniej) narodowa kapela "Legion". Tu
      narodowcy przeprowadzali i (mam nadzieje przeprowadzaja nadal - bo z tym sie
      jedynie z nimi zgadzam) fizyczna eliminacje dresiarzy, ktorzy handluja
      narkotykami w szkolach podstawowych. Wielu ich trafilo na intensywna terapie
      po "interwencji" NOP-owcow. Na pewno, nie spodobaloby sie im rowniez to co
      prezentujesz na tyn forum.
      Tak wiec moja rada - przystopuj troche, bo obrazanie ludzi jest naganne - a za
      swoje slowa trzeba brac ODPOWIEDZIALNOSC

Pozdrawiam i zycze milej niedzieli.

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=50&wid=1219911&aid=1219911

• Gość: marcin Re: Wroclawsko/arabski_TERRORYZM_TO_NIE_sa_ZARTY!!!!!: IP: *.chello.pl 13.04.02, 23:08
        a więc kochanka to facet...łups
        • kochanka Re: Wroclawsko/arabski_TERRORYZM_TO_NIE_sa_ZARTY!!!!!: 13.04.02, 23:19
          Gość portalu: marcin napisał(a):

> a więc kochanka to facet...łups

Detective sie znalazl.
          Powiedz nam geniusiu jak do takiego rewelacyjnego wniosku doszedles heheheh????
          Jestem bardzo ciekawa !!!

• gelatik Re: Wroclawsko/arabski_TERRORYZM_TO_NIE_sa_ZARTY!!!!!: 13.04.02, 23:21

czy jesteś gejem?
            a może cierpisz na schizofrenię?
            • kochanka Re: Wroclawsko/arabski_TERRORYZM_TO_NIE_sa_ZARTY!!!!!: 13.04.02, 23:28
              Nie jestem gejem ale jestem homo!!
              Co jeszcze chcesz sie dowiedziec??
              • gelatik Re: Wroclawsko/arabski_TERRORYZM_TO_NIE_sa_ZARTY!!!!!: 13.04.02, 23:33
                nic więcej!
                to na jedno wychodzi być pedałem homo czy gejem...
                życie powodzenia
                • kochanka Re: Wroclawsko/arabski_TERRORYZM_TO_NIE_sa_ZARTY!!!!!: 13.04.02, 23:34
                  gelatik napisał(a):

> nic więcej!
                  > to na jedno wychodzi być pedałem homo czy gejem...
                  > życie powodzenia

Ok
                  Thanks
          • Gość: marcin Re: Wroclawsko/arabski_TERRORYZM_TO_NIE_sa_ZARTY!!!!!: IP: *.chello.pl 13.04.02, 23:37
            uruchumiłem swój szósty zmysł i..........zawódł.....nieeeeee po prostu nie
            zauważyłem że kogoś tam cytujesz...nie wiem o co chodzi w tym wrocławiem ale
            tu w warszawie panuje zielona rewolucja i skini oraz inne przejawy
            zorganizowanej agresji zanikają ujęci możliwością pokojowej kontemplacji
            pewnego magicznego ziela:)))))
            • kochanka Re: Wroclawsko/arabski_TERRORYZM_TO_NIE_sa_ZARTY!!!!!: 13.04.02, 23:41
              Gość portalu: marcin napisał(a):

> uruchumiłem swój szósty zmysł i..........zawódł.....nieeeeee po prostu nie
              > zauważyłem że kogoś tam cytujesz...nie wiem o co chodzi w tym wrocławiem ale
              > tu w warszawie panuje zielona rewolucja i skini oraz inne przejawy
              > zorganizowanej agresji zanikają ujęci możliwością pokojowej kontemplacji
              > pewnego magicznego ziela:)))))

ok kochanie ,, buzka:)
              • werw Re: Wroclawsko/arabski_TERRORYZM_TO_NIE_sa_ZARTY!!!!!: 15.04.02, 13:58
                Już w starożytnym chińskim senniku czytamy:
                Araba widzieć - nieszczęście. Kto wie, ten wie. Dzień po nocy, noc po dniu,
                niezmiennie. Brzegu rzeki nie zatrzymasz, lecz do innej wody wstąpić możesz.
                • werw Re: Wroclawsko/arabski_TERRORYZM_TO_NIE_sa_ZARTY!!!!!: 15.04.02, 16:12
                  W innym starożytnym senniku, tym razem hinduskim, stoi jak wół:
                  Cielę z dwoma głowami lub araba czystego i nieagresywnego widzieć -
                  nieszczęście. Dziwów natury unikaj, resztę kontempluj w zachwycie.
      • werw Re: Wroclawsko/arabski_TERRORYZM_TO_NIE_sa_ZARTY!!!!!: 17.04.02, 17:48
        Straszy arabek, straszy..
    • werw Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE 14.04.02, 15:45
      Dokładnie tak. Dzicz arabska zalewa nasze miasta. Wszelkie wskaźniki
      przestępczości szybują w górę. Jakość życia w metropoliach cały czas gwałtownie
      spada. Na naszą gościnność odpowiadają w najlepszym razie chamstwem, przemocą i
      agresją, w szczególności wobec kobiet - w innym przypadku jak Atta i tysiące
      innych arabskich morderców, którzy przed kilkoma laty podkładali bomby w
      paryskim metrze a ostatnio planowali zamachy w Londynie i Niemczech, usiłowali
      też zatruć wodę w Rzymie (sic!!!). Ignorancja i pogarda dla naszej kultury to
      ich znak rozpoznawczy. Jednocześnie ściągają tu swoich zawszonych pociotków, by
      żyć na nasz koszt, z naszych podatków, korzystając z naszej infrastruktury i
      wszelkich innych zdobyczy naszej cywilizacji, demostrując już jawnie swoją
      nienawiść. Mam nadzieję że Europa się ocknie, bo innej drogi nie ma. Nadzieje
      na to że zaczną się asymilować pod wpływem dobrobytu trzeba odrzucić - oni NIE
      CHCĄ asymilacji: stagnację i zacofanie uważają za wartość - u siebie od czasów
      Mahometa nie posunęli się ani na jotę do przodu, wytrwale konserwując stan
      osiągnięty, u nas zachowują się tak samo. To rak, zakała świata. Natomiast nasi
      rodzimi obrońcy arabstwa tak naprawdę nie wiedzą o czym piszą, jeszce nie mieli
      okazji by arab zalazł im za skórę.
      • viri_ Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE 14.04.02, 16:15
        I pamietajcie ze oni jak sie do Polski, tak jak do innych krajow,
        przeprowadzaja to ich celem jest podporzadkowanie spoleczenstwa tego kraju pod
        ich zboczony Islam. ARAB TO GOSC KTORY GOSPODARZOWI GARDLO PODRZYNA. Gdzie jest
        Arab i Islam tam nie ma demokracji, gdzie jest Arab i Islam tam jest terroryzm.
        • Gość: J Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE IP: 212.162.228.* 14.04.02, 20:32
          viri_ napisał(a):

> I pamietajcie ze oni jak sie do Polski, tak jak do innych krajow,
          > przeprowadzaja to ich celem jest podporzadkowanie spoleczenstwa tego kraju pod
          > ich zboczony Islam. ARAB TO GOSC KTORY GOSPODARZOWI GARDLO PODRZYNA. Gdzie jest
          >
          > Arab i Islam tam nie ma demokracji, gdzie jest Arab i Islam tam jest terroryzm.

Wlasnie z tego powodu nalezy glosowac przeciwko wstapieniu Polski do
          Unii.....osobiscie nie mam zadnych zludzen, ze Europa Zachodnia sie ocknie i
          zablokuje emigracje z Afryki i panstw muzulmanskich.....wrecz przeciwnie, ona
          kierujac sie najwznioslejszymi zasadami humanizmu pozwoli sobie przez nich
          poderznac gardlo. Nie wstepujmy do organizacji ktora umiera !
          Pozdr
          • werw Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE 15.04.02, 12:47
            Tak, to jest jedyny poważny argument przeciw wstąpieniu do UE
      • free-minds.org werwadolf obrzympauer = świat bez obcych 15.04.02, 14:40
        • werw Re: werwadolf obrzympauer = świat bez obcych 15.04.02, 16:16
          Nie tyle obcych, wulgarny młocie, tylko bez arabów. Żółta imigracja jest OK -
          włączają się w gospodarkę, płacą podatki, nie tworzą gett, z których wychodzi
          się z kosą w plecach, nie znieważają kobiet - studiują, pracują, przestrzegają
          prawa: czyli zupełnie jak arabusy!
          • free-minds.org Re: werwadolf obrzympauer = świat bez obcych 15.04.02, 16:20
            rasistowski gnojek

• free-minds.org brawo, rasistkowska k...wo, nadawaj dalej 15.04.02, 14:37
      • Gość: patolog Re: brawo, rasistkowska k...wo, nadawaj dalej IP: 155.139.68.* 15.04.02, 16:42
        "free- minds" mozna tez przetlumaczyc na "bezmozgowiec" i to pasuje.
      • werw Re: brawo, rasistkowska k...wo, nadawaj dalej 15.04.02, 22:30
        Wściekł się, wściekł arabek, wyszło szydło z worka a słoma z buciorów. Parska,
        rzuca się i pianę z pyska toczy, brudas jeden
    • Gość: doku A co z Persami - to przecież fanatyczni mordercy IP: *.mofnet.gov.pl 17.04.02, 19:03
      Nie w Arabach tkwi zło, ale w religii. To religie są źródłem zła.
      • werw Re: A co z Persami - to przecież fanatyczni mordercy 17.04.02, 20:27
        Obawiam się że nie do końca masz rację. Religia to jedynie software, choć
        faktycznie istotne. To w ich przypadku dużo bardziej skomplikowane: trudno tam
        oddzielić religię od profanum: z pewnością mentalność zaważyła na religii i
        odwrotnie. W każdym razie efekt tej mieszanki jest fatalny
        • werw Re: A co z Persami - to przecież fanatyczni mordercy 20.05.02, 17:18
          werw napisał(a):

> Obawiam się że nie do końca masz rację. Religia to jedynie software, choć
          > faktycznie istotne. To w ich przypadku dużo bardziej skomplikowane: trudno tam
          > oddzielić religię od profanum: z pewnością mentalność zaważyła na religii i
          > odwrotnie. W każdym razie efekt tej mieszanki jest fatalny

• spartacus A JA MYŚLĘ, ŻE ..... 18.04.02, 01:04
      Chciałbym wiedzieć ile z uczestniczących w dyskusji
      osób zna choć jednego Araba. I nie chodzi mi tu o "znam
      tych s...synów", bo widziałam (widziałem) co robią, w
      telewizji.
      Założę się, że prawie nikt, bo mówienie, że Arabowie są
      odpowiedzialni za terroryzm i fanatyzm religijny, to
      tak jak mowienie, że mieszkańcy Pruszkowa są winni
      zorganizowanej przestępczości w Polsce.
      Bzdura.
      • werw Re: A JA MYŚLĘ, ŻE ..... 25.04.02, 20:41
        No to baw się dobrze
      • Gość: Esq Re: A JA MYŚLĘ, ŻE ..... IP: *.aquanet.co.il 20.05.02, 18:49
        spartacus napisał(a):

> Chciałbym wiedzieć ile z uczestniczących w dyskusji
        > osób zna choć jednego Araba. I nie chodzi mi tu o "znam
        > tych s...synów", bo widziałam (widziałem) co robią, w
        > telewizji.
        > Założę się, że prawie nikt, bo mówienie, że Arabowie są
        > odpowiedzialni za terroryzm i fanatyzm religijny, to
        > tak jak mowienie, że mieszkańcy Pruszkowa są winni
        > zorganizowanej przestępczości w Polsce.
        > Bzdura.

Znam osobiscie. Jak jest ich pojedynczo to wszystko w porzadku, ale jak jest ich
        kilka na jednego to w ten czas udaja silnych. Przynajmniej w tej dyskusji jest
        troche prawdy.

• Gość: ajax MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW IP: *.ite.waw.pl 18.04.02, 15:00
      Marzysz o swiecie bez Arabow ? Byli juz tacy, ktorzy marzyli o swiecie bez
      Cyganow, zydow, Polakow, ... . Zle skonczyli.
    • werw Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE 25.04.02, 22:04
      Życie w społeczeństwie wymaga przestrzegania przynajmniej pewnych podstawowych
      obowiązujących w nim reguł, no ale cóż: fakt, że 2/3 skazanych we Francji to
      arabowie to po prostu czysty przypadek. Że zaczną się w cywilizować pod wpływem
      dobrobytu? Na Zachodzie dorasta już trzecie pokolenie urodzonych tam arabów a
      jest coraz gorzej, wszelkie statystyki przestępczości cały czas pną się w górę.
      Za to cały czas jakieś nowe wymagania: a to chusty w szkołach (takze dla
      nauczycielek), dotacje dla szkół religijnych, a to łączenie rodzin, a to
      zasiłki,itp. itd., nie wspomnę o podpalaniu świątyń żydowskich oraz
      ustawicznych rozruchach i niepokojach.
      Spróbuj za to na jotę uchybić obyczajom w ich krajach - można mówić o szczęściu
      że wyjedzie się żywym, zwłaszcza jeśli jesteś kobietą. Swego czasu mówiło sie
      sporo o rzekomej prowokacji Szarona, zapominając chyba że chodziło jedynie o
      samą obecność kogoś, gdzieś... I tyle. Ciekawe czy jest do pomyślenia by
      chrześcijanie z powodu obecności araba w okolicach Watykanu wszczęli rozruchy i
      lincze?
      • Gość: hycel Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE IP: *.planetsky.com / 212.98.145.* 20.05.02, 17:46
        werw napisał(a):

> Życie w społeczeństwie wymaga przestrzegania przynajmniej pewnych podstawowych
        > obowiązujących w nim reguł, no ale cóż: fakt, że 2/3 skazanych we Francji to
        > arabowie to po prostu czysty przypadek. Że zaczną się w cywilizować pod wpływem
        >
        > dobrobytu? Na Zachodzie dorasta już trzecie pokolenie urodzonych tam arabów a
        > jest coraz gorzej, wszelkie statystyki przestępczości cały czas pną się w górę.
        > Za to cały czas jakieś nowe wymagania: a to chusty w szkołach (takze dla
        > nauczycielek), dotacje dla szkół religijnych, a to łączenie rodzin, a to
        > zasiłki,itp. itd., nie wspomnę o podpalaniu świątyń żydowskich oraz
        > ustawicznych rozruchach i niepokojach.
        > Spróbuj za to na jotę uchybić obyczajom w ich krajach - można mówić o szczęściu
        >
        > że wyjedzie się żywym, zwłaszcza jeśli jesteś kobietą. Swego czasu mówiło sie
        > sporo o rzekomej prowokacji Szarona, zapominając chyba że chodziło jedynie o
        > samą obecność kogoś, gdzieś... I tyle. Ciekawe czy jest do pomyślenia by
        > chrześcijanie z powodu obecności araba w okolicach Watykanu wszczęli rozruchy i
        >
        > lincze?

Czytajac twoje posty jedyny wniosek jaki moge wysnuc to taki,ze masz
        chorobliwego bzika na tle Arabow.
        Jeszcze troche a przestepstwa i nieszczescia calego swiata zrzucisz na nich.
        Czlowieku ?? Swiat az sie trzesie od morderstw,gwaltow,przekretow finansowych i
        politycznych,ktorych autorami , sponsorami i wykonawcami nie sa Arabowie,ale
        cywilizowani obywatele Europy Zach,Rosji,USA .
        Czy nie slyszysz o dzialalnosciach mafii rosyjskiej np.?Czy nie slyszysz o
        wycieczkach szanowanych niemieckich i innych biznesmenow na Daleki Wschod,czy nie
        slyszysz,ze w USA mozesz w kazdej chwili oberwac nozem za 5 dolcow?
        Czy nie slyszysz co sie dzieje dzis na polskich ulicach w bialy dzien??
        Czy nie widzisz i nie slyszysz wreszcie,ze codziennie umiera tysiace dzieci z
        glodu,wyczerpania fizycznego (bo ciezko pracuja) i chorob wlacznie z AIDS??
        Jak sie okazuje ta choroba XX XXI wieku nie pochodzi z jakis biednych krajow,ale
        z naj...naj... naj.. kraju na swiecie USA.

A ciebie najbardziej bulwersuja Arabowie we Francji,oglaszjac jednoczesnie,ze
        2/3przestepstw nalezy do nich???. Czy mieszkasz we Francji?? Zajmij sie swoim
        podworkiem i spojrz szerzej na swiat.
        Zlo jest stworzone przez czlowieka ,zlego czlowieka,a nie powiesz mi ,ze zlymi
        ludzmi sa tylko Arabowie.
    • Gość: sara Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 20.05.02, 18:31
      cheba ty rasiesta niegde nie stekalesz z arabami, po zyjesz we wlasnej nie
      nawiscie do wszestkiego co od ciebie lepszy arabowie maja swoja kulture i swoja
      piekna religia ale taki ograniczone iciemne kak te moze lej nie
      zobaczyc .trzeba ludziom poznac potem ich posadzac ale ty nie wiedzies oprocz
      czukaswege krzewego zydqwskiego nosa, wspolczuje cie nie tolerancja i nie
      nawisc dla innech jej straszna chrobie zycie ci zdrowia jako lekarka i dzieki
      bogu nie choruje na twoja chorobie nich bog ma cie w swojej opieke.
    • Gość: Fredzio Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 20.05.02, 21:08
      No Arabs no terror
      snilo mi sie z jakas Epidemia ich zlapala i jest pokoj na Swiecie !
    • wojo!!!! Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE 21.05.02, 22:11
      Gość portalu: amalka napisał(a):

> Zwlaszcza gdy czytam posty nawolujace do jakis propalestynskich akcji...
      > Dlaczego w konflikcie dwoch roznych cywilizacji (a to jest wlasnie tego typu
      > wojna!) mam sie opowiadac po stronie wroga? Przyznacie przeciez ze- czego by
      > nie mowic o Zydach- to blizej im do cywilizacji zachodniej niż tej bandzie
      > rozwrzeszczanych smierdzacych pastuchow, którzy (jak pisal kiedys Konwicki)
      > spuszczaja sie na sam widok kobiety. Wielu z was uzna ze w prostacki sposob
      > obrazam inny narod (zarzuty o rasizm tradycyjnie ignoruje, podobnie jak inne
      > poprawnopolityczne kneble) ale to wlasnie wasz "wysublimowany humanizm" jest
      > glownym filarem bezradnosci w rozwiazywaniu konfliktow etnicznych. Poza tym nie
      >
      > potrafie pisac w inny sposob o barbarzyncach, ktorzy tysiace kilometrow od
      > palestyny bezczeszcza zydowskie swiatynie. Kto wie, byc moze za kilkadziesiat
      > lat podpala katedre Notre Damme w walce z "francuskim okupantem Paryza"?
      > Dlaczego mam bronic ludzi ktorzy za goscine, wolnosc i szerokie poszanowanie
      > ich odrebnosci odplacaja zachodniemu swiatu nienawiscia, terroryzmem i wzrostem
      >
      > przestepczosci? Dlaczego mam bronic ludzi ktorzy nawet nie probuja nawet
      > zrozumiec kultury krajow do ktorych masowo przybywaja i zachowuja sie w nich
      > jak swinie? Czy mam potepiac Zydow tylko dlatego ze WALKE O ZYCIE przedkladaja
      > nad glosy intelektualistow plodzacych pacyfistyczne manifesty w swoich
      > bezpiecznych gabinetach?
      >
      > p.s.
      > Moja przyjaciolka zostala ostatnio pobita a nastepnie opluta i zniewazona przez
      >
      > grupe arabskich "chlopcow" (tak zwykle okresla sie nastolatkow ginacych od
      > izraelskich kul) tylko za to, ze przypadkiem znalazla sie w arabskiej dzielnicy
      >
      > jednego z zachodnioeuropejskich miast i nie dosc entuzjastycznie reagowala na
      > seksualne propozycje jej mieszkancow.
      >
      > Bawcie sie dobrze obroncy Palestynczykow!

Ja tez marze ,Swiat bylby piekniejszy.
      • Gość: ewa Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE IP: 5.2.1R1D* / *.terra.net.lb 22.05.02, 21:19
        chlowieku czy ty wogoli w zyciu wiedzialesz jednego araba ,jak mozna osadzac
        ludzie za ich pochodzenie czy religi .czy kolor skore po prostu to sie nazywa
        rasiezm . ibez was raszystow swiat bedzie poprawni.
        • puls Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE 22.05.02, 22:07
          Gość portalu: ewa napisał(a):

> chlowieku czy ty wogoli w zyciu wiedzialesz jednego araba ,jak mozna osadzac
          > ludzie za ich pochodzenie czy religi .czy kolor skore po prostu to sie nazywa
          > rasiezm . ibez was raszystow swiat bedzie poprawni.

Widac ze mozna to mordercy i islamska otumaniona ciemnota.
          • werw Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE 17.06.02, 17:43
            Tak, Bimi, wyjedź na kontrakt do Emiratów (pododobno to nie problemem dla
            informatyków) to sam się przekonasz
    • Gość: mirmat Re: MARZE O SWIECIE BEZ ARABOW - POPRAWIONE IP: *.dialup.eol.ca 17.07.02, 05:47
      Sara napisala:"cheba ty rasiesta niegde nie stekalesz z arabami, po zyjesz we
      wlasnej nie nawiscie do wszestkiego co od ciebie lepszy arabowie maja swoja
      kulture i swoja piekna religia ale taki ograniczone iciemne kak te moze lej nie
      zobaczyc .trzeba ludziom poznac potem ich posadzac ale ty nie wiedzies oprocz
      czukaswege krzewego zydqwskiego nosa, wspolczuje cie nie tolerancja i nie
      nawisc dla innech jej straszna chrobie zycie ci zdrowia jako lekarka i dzieki
      bogu nie choruje na twoja chorobie nich bog ma cie w swojej opieke."

SARA ZANIM KTOKOLWIEK SIE "STEKALESZ" Z ARABAMI MOZESZ MI I INNYM WYTLUMACZYC
      CO SIE MOZNA SPODZIEWAC OD TEJ CZESCI CO RECYTUJE KORAN 5 RAZY DZIENNIE.
      ROZUMIE, ZE JEST SPORO ARABOW CHRZESCIJAN I JEZELI STOSUJA SIE DO ZALECEN
      BIBLII MILE WIDZIALBYM ICH ZA SWOICH SASIADOW. ALE POWIEDZ MI CO SIE MOGE
      SPODZIEWAC PO ARABIE KTORY CZERPIE INSPIRACJE Z TAKICH OTO PRZYKAZAN:

Koran, ksiega V, werset 33-34: "jedyna nagroda dla tych, ktorzy smia zbrojnie
      opierac sie Allahowi i jego Prorokowi i utrzymywac swoim kraju korupcje, niech
      bedzie ich smierc lub ukrzyzowanie, lub obetnijcie ich rece i stopy i inne
      czesci cial i niech beda wyrzuceni ze swego kraju. Taka bedzie dla nich hanba a
      potem wszyscy oni beda potepieni. Oszczedzcie tych, ktorzy przed bojem
      przeprosza was i sie nawroca. Bo Allah jest milosierny."

Koran, ksiega VIII, werset 67: "nie godzi sie Prorokowi brac jencow az Prorok
      podbije i zatriumfuje nad calym krajem, gdyby nie wola Allaha nie zwyciezylby.
      Po zwyciestwie mozecie wziasc prawnie zdobycze wojny i wypelniajcie swe
      obowiazki wzgledem Allaha bo on jest wspanialomyslny!

Koran, ksiega VIII, werset 12: "tak wiec wy wierni badzcie twardzi. Ja Allah
      napelnie strachem serca niewierzacych. Wtedy obetnijcie im kazda konczyne i
      kazdy palec"

Koran, ksiega IX, werset 5: "Kiedy swiety miesiac przejdzie, mordujcie
      niewiernych gdziekolwiek ich znajdziecie, i wezcie ich za niewolnikow, i
      okrazajcie ich, i zorganizujcie na nich zasadzki a jezeli was przeblagaja i
      przejda na nasza wiare i zbuduja meczety niech beda wolnymi bo Allah jest
      milosierny."

Koran, ksiega IX, werset 73: "O Proroku, uderzaj w niewiernych i hipokrytow,
      badz bezwgledny dla nich bo ich przeznaczeniem jest pieklo, niech ich zyciowa
      podroz sie skonczy."

Koran, ksiega XXII, werset 19-22: "jezeli jest dwoch takich co kluca sie o
      prawde boza, wiec wezcie tego co nie wierzy w Allaha i nalozcie jemu palace sie
      ubrania i oblejcie jego glowe wrzaca woda. Tak wiec to co jest w jego brzuchu i
      jego skora zmieknie. I dla niego niech beda zakrzywione zelazne prety... Niech
      poczuje bol palenia"

Koran, ksiega XLVIII, werset 29: "Mohamed jest Apostolem Allaha i ci co sa z
      nim musza miec nienawisc przeciw niewiernym ale przyjazn dla siebie..."

Koran, ksiega LXIX, werset 30-33: "Niewiernego wezmijcie i zakujcie go w
      lancuchy i wrzuccie go do plonacego ognia, i jeszcze raz zalozcie mu lancuch
      dlugosci 70-ciu kubitow. Pewnie, ze on nie wierzyl w Allaha, Wielkiego.

Koran, ksiega LXXVI, werset 4: "tak wiec przygotowalismy dla niewiernych
      lancuchy i kajdany i plonacy ogien".

Koran, ksiega IV, werset 144: "o wy ktorzy wierza, nie wolno wam przyjaznic sie
      z niewiernymi raczej niz z wiernymi, czy chcecie dac Allahowi dowod przeciwko
      sobie?

Koran, ksiega II, werset 193: "i walczcie z z nimi az nie bedzie oporu i
      religia bedzie tylko Allaha ..."

Koran, ksiega V, werset 38: "jesli chodzi o meszczyzne czy kobiete,ktorzy
      kradna obetnijcie im rece jako kare na ktora sobie zasluzyli, bo Allah jest
      wielki."

Koran, ksiega V, werset 73: " dla tych niewiernych co twierdza, ze bog jest w
      trojcy (chrzescijanie)ale bog jest jeden, jezeli sie nie nawroca od tej
      herezji, wymierzcie tym niewiernym pelne bolu tortury."

Koran, ksiega IX, werset 29: "Walczcie z tymi co nie wierza w Allaha i z tymi
      co nie zabraniaja tego co Allah i jego apostolowie zabronili i z tymi co nie
      wypelniaja obowiazkow religii i tego co przepisuje Koran az sie nie upokorza,
      zaplaca grzywne i pozostana w stanie pohanbienia."

Koran, ksiega IX, werset 123: "O wy wierni Allahowi, walczcie z niewiernymi,
      ktorych znajdziecie w poblizu i pokazcie im swoja twardosc, i wiedzcie, ze
      Allah jest z wami."

ZACHETY KORANU DO NIENAWISCI RASOWEJ DZIEKI KTORYM POWSTAL ARABSKI MONOPOL
      NIEWOLNICZY handlujacy murzynskimi chrzescijanami:
      Koran, ksiega III, werset 106-107: "pewnego dnia, kiedy zobaczycie twarze biale
      i twarze czarne, powiedzcie tym co maja twarze czarne: 'Czy odrzuciliscie wiare
      po jej poznaniu? Wiec poczujcie kare za odrzucenie wiary'. Ale dla tych co maja
      twarze biale niech bog bedzie milosierny".

WSZYSTKIE TE CYTATY POCHODZA Z ANGIELSKIEGO WYDANIA KORANU OPUBLIKOWANEGO PRZEZ
      WORLD ORGANIZATION FOR ISLAMIC SERVICES zarejestrowanym w Library of Congress
      Catalog # 84-060213
      A teraz z ksiegi Hadisu ktora jest suplementem Koranu.

Hadith - Sahid Al Bukhari 216: "ja rozkazuje wam walczyc przeciw niewiernym az
      oni stwierdza, ze nie ma boga nad Allaha i ze Mohamet jest jego wyslannikiem i
      az sie pomodla i zaplaca grzywne.

Hadith - Sahid Muslim, 217: Wielki Allah przepisal srodki na wszystkie sprawy.
      Wiec jezeli zabijacie, zabijajcie dobrze, jezeli zarzynacie, zarzynajcie
      dobrze. Niech kazdy z was naostrzy swoj noz."

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka