Dodaj do ulubionych

Prezydent USA Macron

02.06.17, 21:17
W historii dyplomacji takie wystąpienia zdarzają się bardzo rzadko. Prezydent Francji Emmanuel Macron ponad głową prezydenta Donalda Trumpa i przedstawicieli jego administracji zwrócił się do zwykłych Amerykanów z przesłaniem klimatycznym. – Uczyńmy naszą planetę znowu wielką – podkreślił Macron w języku angielskim. Zaprosił jednocześnie amerykańskich naukowców, inżynierów, przedsiębiorców, odpowiedzialnych obywateli do Francji. Wcześniej USA zapowiedziały, że nie wdrożą podpisanego w Paryżu porozumienia klimatycznego, które ma przeciwdziałać globalnemu ociepleniu. co na to rednecki?
Obserwuj wątek
    • wojciech.2349 Re: Prezydent USA Macron 02.06.17, 21:21
      Uważam, że Macron i Merkel powinni nakrzyczeć na Trumpa.
      Jeśli to nie pomoże, to powinni Trumpa postawić w kącie.
      • j-k A co bedzie, gdy Trum zrobi im w odwiecie psikusa? 02.06.17, 21:32
        wojciech.2349 napisał(a):
        > Jeśli to nie pomoże, to powinni Trumpa postawić w kącie.

A co bedzie, gdy Trum zrobi im w odwiecie psikusa?
        i wycofa wojska USA z Europy ?
        • kfugktru23 Re: A co bedzie, gdy Trum zrobi im w odwiecie psi 02.06.17, 22:04
          Może. Ciekawe co zrobią rednecki jeśli następny terrorysta zabije amerykanów a gdy USA ogłosi koalicję antyterrorystyczną świat odpowie:"walcie się!!!"
          • j-k grzecznie przypominam, ze terrorem 02.06.17, 22:07
            to zagrozona jest glownie Europa, a mniej USA

wjedz do Stanow, to przekonasz sie, ze nie tylko buty, ale i majtki bedziesz na granicy/lotnisku zdejmowal - jak optycznie podpadniesz :)
            • kfugktru23 Re: grzecznie przypominam, ze terrorem 02.06.17, 22:08
              Mimo wszystko to 11 września był w USA. To USA jest wielkim szatanem.
              • wojciech.2349 Re: grzecznie przypominam, ze terrorem 02.06.17, 22:29
                Jak Jankesi wycofają się z Europy, to w Berlinie będziesz miał zielone ludziki.
                Weź to pod uwagę.
                • j-k Woytek, to nie Моя проблема.... 02.06.17, 22:41
                  wojciech.2349 napisał(a):
                  > Jak Jankesi wycofają się z Europy, to w Berlinie będziesz miał zielone ludziki.

Woytek, to nie Моя проблема....
                  - ja zadalem tylko pytanie: kto kogo moze tu szantazowac ?
                  Niemcy Amerykanow - czy moze jednak odwrotnie ?
                • kfugktru23 Re: grzecznie przypominam, ze terrorem 02.06.17, 22:42
                  I dobrze! Może jak zielone ludziki dojdą do Alabamy rednecki zrozumią że są idiotami. Życzę im drugiego Pearl Harbor i Luzitani.
                  • kylax4 Ja też za Trumpem nie przepadam, ale tutaj 03.06.17, 00:58
                    napisałeś takie głupoty, że muszę kliknąć w kosz.
                    • 5magna Re: Ja też za Trumpem nie przepadam, ale tutaj 03.06.17, 01:10
                      Niech lepiej Trumpf w kacie traca pracie niz ma glosowac w Narodowym Froncie...
    • felusiak1 rednecki? oni mają za to zapłacić 03.06.17, 02:14
      prezydent macron potrafi po angielsku i to dobrze, inteligent.
      ale niech on mnie nie zacheca ponad glową trumpa bo ja jestem ten co ma za to zapłacić.
      zgodzę się z prezydentem macronem jeśli on za to zapłaci.
      • pijatyka Re: rednecki? oni mają za to zapłacić 09.07.17, 17:55

Jeśli prawie wszyscy (19 do 1) zgodzili się płacić - to niby dlaczego akurat rednecki mają być z tego wyłączone?

Bo jakiś tleniony narcyz tak sobie ubrdał?
    • zwyczajny Macron wydurnił się, co się 09.07.17, 19:05
      zowie.
      Legendy będą o tej głupocie krążyć. Oczywiście, wtrącanie się w wewnętrzne sprawy innego państwa, będzie zapamiętane i pewnie Francja dostanie mocno po nosie za wygłupy swojego prezydenta.
      • zwyczajny Jeszcze bardziej Macron wydurnił się na G20 10.07.17, 16:16
        wiadomosci.wp.pl/gdzie-sie-przepycha-macron-zobacz-uwaznie-6142279511725697a
        tak bardzo chciał stanąć koło D.T.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka