felusiak1 18.06.17, 09:15 Masz tu kajlaks 98 stron finansowych powiazań Trumpa. Szperaj, może coś znajdziesz: m.box.com/shared_item/https%3A%2F%2Foge.box.com%2Fs%2Fkz4qvbdsbcfrzq16msuo4zmth6rerh1c Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kylax4 I gdzie te zeznania podatkowe Donalda? 21.09.19, 01:40 Tak się zarzekał, że zaraz po wyborach je ujawni, a teraz nie tylko ich nie pokazał, ale dodatkowo wije się jak piskorz, żeby tylko zablokować jakiekolwiek upublicznienie jego finansów. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: I gdzie te zeznania podatkowe Donalda? 26.05.20, 08:45 Nie ma potrzeby upubliczniania niczyich finansów poza publicznymi korporacjami czyli tymi na giełdzie. Urząd podatkowy wie i to wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: I gdzie te zeznania podatkowe Donalda? 26.05.20, 09:00 felusiak1 napisał: > Nie ma potrzeby upubliczniania niczyich finansów poza publicznymi korporacjami > czyli tymi na giełdzie. > Urząd podatkowy wie i to wystarcza. W żadnym kraju nie wystarcza. Także w USA, w których jest pierwszym prezydentem od dziesiecioleci, który nie chce ich ujawnić. Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: I gdzie te zeznania podatkowe Donalda? 26.05.20, 17:30 mnie wystarcza. mnie nie interesują podatkowe papiery. mam swoje. Mnie interesuje jakim cudem wieloletni kongresman staje się milionerem. Odpowiedz Link Zgłoś
mulinkaka Re: Trump Financial Disclosure, specjalnie dla ka 29.05.20, 23:28 Trump nie musi tanczyc, jak mu demokraci zagraja. Urzad Skarbowy wie i to wystarczy. Niech sie winni tlumacza, jak im sie udowodni wine! Na razie wszyscy by chcieli, zeby sie Trump tlumaczyl, ze nie jest wielbladem. Odpowiedz Link Zgłoś