Dodaj do ulubionych

Trump Financial Disclosure, specjalnie dla kajlaks

18.06.17, 09:15
Masz tu kajlaks 98 stron finansowych powiazań Trumpa. Szperaj, może coś znajdziesz:
m.box.com/shared_item/https%3A%2F%2Foge.box.com%2Fs%2Fkz4qvbdsbcfrzq16msuo4zmth6rerh1c
Obserwuj wątek
    • kylax4 I gdzie te zeznania podatkowe Donalda? 21.09.19, 01:40
      Tak się zarzekał, że zaraz po wyborach je ujawni, a teraz nie tylko ich nie pokazał, ale dodatkowo wije się jak piskorz, żeby tylko zablokować jakiekolwiek upublicznienie jego finansów.
      • felusiak1 Re: I gdzie te zeznania podatkowe Donalda? 26.05.20, 08:45
        Nie ma potrzeby upubliczniania niczyich finansów poza publicznymi korporacjami czyli tymi na giełdzie.
        Urząd podatkowy wie i to wystarcza.
        • bmc3i Re: I gdzie te zeznania podatkowe Donalda? 26.05.20, 09:00
          felusiak1 napisał:

> Nie ma potrzeby upubliczniania niczyich finansów poza publicznymi korporacjami
          > czyli tymi na giełdzie.
          > Urząd podatkowy wie i to wystarcza.

W żadnym kraju nie wystarcza. Także w USA, w których jest pierwszym prezydentem od dziesiecioleci, który nie chce ich ujawnić.
          • felusiak1 Re: I gdzie te zeznania podatkowe Donalda? 26.05.20, 17:30
            mnie wystarcza. mnie nie interesują podatkowe papiery. mam swoje.

Mnie interesuje jakim cudem wieloletni kongresman staje się milionerem.
    • mulinkaka Re: Trump Financial Disclosure, specjalnie dla ka 29.05.20, 23:28
      Trump nie musi tanczyc, jak mu demokraci zagraja.
      Urzad Skarbowy wie i to wystarczy.
      Niech sie winni tlumacza, jak im sie udowodni wine!
      Na razie wszyscy by chcieli, zeby sie Trump tlumaczyl, ze nie jest wielbladem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka