Dodaj do ulubionych

Gdzie sa rycerscy obroncy kobiet?

IP: 2.3.STABLE* / 10.0.5.* 19.04.02, 07:59
Jakis czas temu na ,,topie’’ forum byly watki szkalujace islam za
dyskryminowanie kobiet, nieuznawanie ich praw itp. Jednymi z najbardziej
gorliwych ,,obroncow’’ praw kobiet muzulmanskich byli wojo, jojo,fredzio i
reszta spolki. Rownolegle z tym, ci sami ,,rycerze z bozej laski’’ dawali
niezbite dowody braku jakiegokolwiek szacunku dla kobiet. Bez chwili
wytchnienia szkalowali i nurzali w blocie Aynur (tylko dlatego ze oznajmila
szczerze iz przeszla na islam i chcialaby przyblizyc forumowiczom swoje
rozumienie tej religii) oraz mnie. I to od pierwszej mojej wypowiedzi w
watku ,,Dlaczego Arabowie ciagle morduja’ dnia 17 czerwca 2001 do chwili
obecnej. Aynur praktycznie wycofala sie z pola walki. Ja zas, jedna z bardzo
nielicznych w dziale ,,swiat’’ przedstawicielek plci, tak bardzo niby
dyskryminowanej w swiecie muzulmanskim i tak niby wysoko cenionej w swiatku
woja i spolki, Polka i katoliczka, mam po prostu odmienne od woja-pulsa-
prawdziwego poglady na swiat arabski i muzulmanski, inne spojrzenie na konflikt
izraelsko-arabski. I tylko z tego powodu moje wywazone opinie sciagaja na mnie
niewybredne inwektywy w calej obfitosci.

Z reguly nie zagladam do watkow, ktore , jak juz sam tytul wskazuje, powinny
sie znalezc na oslej lawce. Ale poniewaz ten oto
___"Normalna"____inaczej__czyli__arabski_smrod___! dotyczy mnie osobiscie –
zapoznalam sie z jego watpliwa zawartoscia. Doszlam do wniosku, ze ,, puls
prawdziwy ‘’ dostal obsesji na moim punkcie. Mysl o mnie nie daje mu spokoju w
dzien i w nocy. Biedny. Ciagnie do gory swoj watek ,,Normalna inaczej...’’
przed pojsciem spac i pcha go, niczym Syzyf, pod gore o 5-tej rano tuz po
przebudzeniu. Biedny puls-prawdziwy. Proponuje mu zmiane nicka na ,,syzyf
nieszczesliwy’’.

To dziwne, ze obracajac sie na codzien wsrod Arabow i muzulmanow przez dlugie
lata, nigdy nie uslyszalam zadnego obrazliwego slowa pod moim adresem. Zas 10
miesieczne uczestnictwo w tym forum sciagnelo na mnie lawine wszelkich
mozliwych i niewyobrazalnych wulgaryzmow. Poczatkowo trudno mi bylo uwierzyc ,
ze cos takiego mozna powiedziec do czlowieka, do kobiety w szczegolnosci. A
jednak...
Oto zywa ilustracja poszanowania kobiety:

___"Normalna"____inaczej__czyli__arabski_smrod___!

Rozumiem motywy takiego postepowania. Jest to , wedlug mnie, rozpaczliwa proba
wyeliminowania z forum przeciwnika, z ktorego argumentami trudno sobie dac rade.

Dziwne, ze tego rodzaju tresci sa wedlug wszelkiego prawdopodobienstwa zgodne z
etyka forum GW. A musza byc , skoro watek utrzymuje sie w czolowce ponad 2
miesiace.

I poza tym – Gdzie sa ci rycerze broniacy kobiet? Jednym z tych nielicznych
prawdziwych dzentelmenow byl Vist. Odszedl niestety. ,,Ach gdzie te
chlopy...’’ - chcialoby sie powtorzyc za Danuta Rin...
Obserwuj wątek
    • Gość: Maximus Re: Gdzie sa rycerscy obroncy kobiet? IP: 157.25.92.* 19.04.02, 08:24
      Osobiście nie przepadam za piosenkami Danuty Rinn, ale mnie także drażni
      obrzucanie się inwektywami na tym forum. Świadczy to niestety o poziomie
      dyskutujących no i uniemożliwia jakąkolwiek formę wymiany poglądów. Ja nigdy
      nie obrzuciłem tutaj nikogo obelgami, a tym bardziej kobiet - osób czarujących
      i delikatnych. No może nie wszystkie są takie, bo ostatnio zostałem nazwany
      przez Helgę durniem, ale co tam, to i tak łagodnie w porównaniu z niektórymi
      epitetami. Pozdrawiam
      • normalna ,,Gdzie te chlopy, orly, sokoly...''? 22.04.02, 17:45
        Gość portalu: Maximus napisał(a):

> Osobiście nie przepadam za piosenkami Danuty Rinn, ale mnie także drażni
        > obrzucanie się inwektywami na tym forum. Świadczy to niestety o poziomie
        > dyskutujących no i uniemożliwia jakąkolwiek formę wymiany poglądów. Ja nigdy
        > nie obrzuciłem tutaj nikogo obelgami, a tym bardziej kobiet - osób czarujących
        > i delikatnych. No może nie wszystkie są takie, bo ostatnio zostałem nazwany
        > przez Helgę durniem, ale co tam, to i tak łagodnie w porównaniu z niektórymi
        > epitetami. Pozdrawiam

A wiec nie wszystko stracone! Choc jeden dzentelmen na pocieche ale jest!
        Dziekuje Ci Maximus :-)
        Widzisz, ja tez nie przepadam za piosenkami Rin, ale te wlasnie slowa kolacza mi
        sie w glowie, kiedy patrze jak puls na zmiane z wojem ciagna do gory ten paskudny
        watek o mnie i jakos, oprocz paru osob (miedzy innymi Aynur, hycel i viri-
        palestyna), ktore sie sprzeciwily temu, nie widac tych ,,dzentelmenow'', ktorzy
        tak dziarsko wykrzykiwali piekne hasla o szacunku dla kobiet. Moze to tylko los
        muzulmanskich kobiet ich obchodzi? Bo chrzescijanki dadza sobie rade... ;-)
        • Gość: profesor Re: ,,Gdzie te chlopy, orly, sokoly...''? IP: 155.139.50.* 22.04.02, 18:07
          normalna napisał(a):

> Gość portalu: Maximus napisał(a):
          >
          > > Osobiście nie przepadam za piosenkami Danuty Rinn, ale mnie także drażni
          > > obrzucanie się inwektywami na tym forum. Świadczy to niestety o poziomie
          > > dyskutujących no i uniemożliwia jakąkolwiek formę wymiany poglądów. Ja nig
          > dy
          > > nie obrzuciłem tutaj nikogo obelgami, a tym bardziej kobiet - osób czarują
          > cych
          > > i delikatnych. No może nie wszystkie są takie, bo ostatnio zostałem nazwan
          > y
          > > przez Helgę durniem, ale co tam, to i tak łagodnie w porównaniu z niektóry
          > mi
          > > epitetami. Pozdrawiam
          >
          > A wiec nie wszystko stracone! Choc jeden dzentelmen na pocieche ale jest!
          > Dziekuje Ci Maximus :-)
          > Widzisz, ja tez nie przepadam za piosenkami Rin, ale te wlasnie slowa kolacza m
          > i
          > sie w glowie, kiedy patrze jak puls na zmiane z wojem ciagna do gory ten paskud
          > ny
          > watek o mnie i jakos, oprocz paru osob (miedzy innymi Aynur, hycel i viri-
          > palestyna), ktore sie sprzeciwily temu, nie widac tych ,,dzentelmenow'', ktorzy
          >
          > tak dziarsko wykrzykiwali piekne hasla o szacunku dla kobiet. Moze to tylko los
          >
          > muzulmanskich kobiet ich obchodzi? Bo chrzescijanki dadza sobie rade... ;-)

Na tym forum obrzucaja obelgami , ale nie przynajmniej kamieniami jak w pieknych
          krajach muzulmamskich. A moze obciecie glowy na stadionie przez cywilizoawanego
          Taliba bardziej Pani odpowiada? A prawda , to sa niecywilizowane kraje
          muzulmanskie - przodujac, jak Arabia Saudyjska gwarantuje wszystkim kobietom
          udzial w rzadzie, rowne prawa wyborcze, sluzenie w policji religijnej , glownie
          na piechote - dbaja, zeby kobiety nie prowadzily samochodow. Chodzi tu glownie o
          uchronienie ich od wypadkow drogowych. Na i na rozwody kobiety tez w panstwach
          muzulmanskich tez nie musza czekac dlugo. Prawdziwy raj. Zycze powodzenia
          • viri-palestyna Re: ,,Gdzie te chlopy, orly, sokoly...''? 22.04.02, 18:32
            Szalom
            Normalna masz jedna wade ze nigdy nie odpowiadasz na pytania i mnie osobiscie
            bardzo to zlosci.Moglabys tez wiecej pisac o Libanie.
            Hycel i normalna??
            Bedzie z was para
            On od innej pani.
            Ty od innego pana.
            pozdrawiam
            • normalna Re: ,,Gdzie te chlopy, orly, sokoly...''? 22.04.02, 18:42
              viri-palestyna napisał(a):

> Szalom
              > Normalna masz jedna wade ze nigdy nie odpowiadasz na pytania i mnie osobiscie
              > bardzo to zlosci.Moglabys tez wiecej pisac o Libanie.
              Sporo pisalam o Libanie. Nie chce sie powtarzac bo spotkam sie z
              zarzutem ,,spamowania'' Ale mozesz poszperac... Jestem od poczatku pod tym samym
              nickiem.
              A co dokladniej Cie interesuje o Libanie?

> Hycel i normalna??
              > Bedzie z was para
              > On od innej pani.
              > Ty od innego pana.
              > pozdrawiam

LOLLLLLL...

Oj nie sadze. A Hycel jest tez z Libanu?

Okazuje sie , ze jestes milym chlopcem. Tylko dlaczego zabrales ten nick innemu
              viriemu?
          • normalna Re: ,,Gdzie te chlopy, orly, sokoly...''? 22.04.02, 18:35
            Gość portalu: profesor napisał(a):

> Na tym forum obrzucaja obelgami , ale nie przynajmniej kamieniami jak w pieknyc
            > h
            > krajach muzulmamskich. A moze obciecie glowy na stadionie przez cywilizoawanego
            >
            > Taliba bardziej Pani odpowiada? A prawda , to sa niecywilizowane kraje
            > muzulmanskie - przodujac, jak Arabia Saudyjska gwarantuje wszystkim kobietom
            > udzial w rzadzie, rowne prawa wyborcze, sluzenie w policji religijnej , glownie
            >
            > na piechote - dbaja, zeby kobiety nie prowadzily samochodow. Chodzi tu glownie
            > o
            > uchronienie ich od wypadkow drogowych. Na i na rozwody kobiety tez w panstwach
            > muzulmanskich tez nie musza czekac dlugo. Prawdziwy raj. Zycze powodzenia

Dziekuje za ,,szczera'' troske i zyczenia powodzenia. Pomyliles Pan jednak
            adresy. Zajrzyj do statystyk, no chociazby Stanow Zj., i popatrz ile TAM kobiet
            jest bitych, poniewieranych. A niby maja swoje prawa.
            Wiele jest do zrobienia w tej dziedzinie. Jak dotad nie ma za bardzo czym sie
            chwalic. I to nie tylko w krajach muzulmanskich.
            • Gość: profesor Re: ,,Gdzie te chlopy, orly, sokoly...''? IP: 155.139.50.* 22.04.02, 18:43
              normalna napisał(a):

> Gość portalu: profesor napisał(a):
              >
              >
              > > Na tym forum obrzucaja obelgami , ale nie przynajmniej kamieniami jak w pi
              > eknyc
              > > h
              > > krajach muzulmamskich. A moze obciecie glowy na stadionie przez cywilizoaw
              > anego
              > >
              > > Taliba bardziej Pani odpowiada? A prawda , to sa niecywilizowane kraje
              > > muzulmanskie - przodujac, jak Arabia Saudyjska gwarantuje wszystkim kobiet
              > om
              > > udzial w rzadzie, rowne prawa wyborcze, sluzenie w policji religijnej , gl
              > ownie
              > >
              > > na piechote - dbaja, zeby kobiety nie prowadzily samochodow. Chodzi tu glo
              > wnie
              > > o
              > > uchronienie ich od wypadkow drogowych. Na i na rozwody kobiety tez w panst
              > wach
              > > muzulmanskich tez nie musza czekac dlugo. Prawdziwy raj. Zycze powodzenia
              >
              > Dziekuje za ,,szczera'' troske i zyczenia powodzenia. Pomyliles Pan jednak
              > adresy. Zajrzyj do statystyk, no chociazby Stanow Zj., i popatrz ile TAM kobiet
              >
              > jest bitych, poniewieranych. A niby maja swoje prawa.
              > Wiele jest do zrobienia w tej dziedzinie. Jak dotad nie ma za bardzo czym sie
              > chwalic. I to nie tylko w krajach muzulmanskich.

Malutka poprawkach . W Stanach, gdzie mieszkam, takie postepowanie to
              przestepstwo, w krajach muzulmanskich jest to "normalka" usankcjonowana przez
              PRAWO i RELIGIE.
              • Gość: Maximus Re: profesor IP: 157.25.92.* 23.04.02, 10:20
                Panie profesorze! Jak każdy Amerykanin (niestety) nie zna Pan historii i to nie
                starożytnej a współczesnej. Otóż np. we Włoszech, kraju katolickim zrzeszonym w
                UE, a przedtem w EWG usankcjonowano prawnie rozwody dopiero po referendum w
                1976 roku. Wcześniej nie były możliwe. Podobnie było w Hiszpanii i Irlandii.
                Nie pamięta Pan również kiedy to w USA kobiety uzyskały prawa wyborcze. Dopiero
                w latach 20 XX. Nie wie Pan również, że w niektórych stanach USA do lat 70
                prawo nie zezwalało na rozwody. Poza tym po wojnie, aż do chwalebnej rewolucji
                seksualnej lat 60/70 w USA kobiety miały głównie jedno zadanie. My w Europie
                nazywamy to 3 K: Kirsche, Kuche, Kinder czyli Kościół, Kuchnia, Dzieci. Bez
                silnego ruchu feministycznego (owocu rewolucji seksualnej) próżno byłoby szukać
                w amerykańskich firmach kobiet - prezesów, a nie asystentek do poklepywania.
                Nie wspomnę już o "liberalnym" podejściu Amiszy czy Mormonów do roli kobiety w
                rodzinie.
          • Gość: Hycel profesor ma Phd od spraw arabskich i muzulmanski IP: *.planetsky.com / 212.98.145.* 22.04.02, 19:53
            Chopie profesorze!!!
            "Normalna"wyraznie powiedziala,ze jest z Libanu! Co jej wciskasz Talibow,czy
            Saudyjczykow.Czy kazdy Arab odpowiedzialny jest za Talibow ,czy to co robia w
            Arabii Saudyjskie?
            Akurat posluzyles sie najbardziej skrajnymi przypadkami.
            A nie wiesz "profesorze"ze w innych krajach arabskich i muzulmanskich kobiety
            (i to b.duzo) sa czlonkami parlamentow,profesorami na
            uniwersytetach,dyr.bankow,szkol,dzinnikarkami itd.itd.itd. jak w innych
            krajach! Nie prowadza samochodow?? Czlowieku? Skad te bzdury??
            Jesli Arabia Saudyjska ma byc dla ciebie przykladem miliarda muzulmanow,albo
            Talibowie tzn.ze twoje wiadomosci rownaja sie zeru!!!
            Chyba,ze celowo siejesz ta rasistowska propagande!!!
            • normalna Re: profesor ma Phd od spraw arabskich i muzulmanski 24.04.02, 12:11
              Gość portalu: Hycel napisał(a):

> Chopie profesorze!!!
              > "Normalna"wyraznie powiedziala,ze jest z Libanu! Co jej wciskasz Talibow,czy
              > Saudyjczykow.Czy kazdy Arab odpowiedzialny jest za Talibow ,czy to co robia w
              > Arabii Saudyjskie?
              > Akurat posluzyles sie najbardziej skrajnymi przypadkami.
              > A nie wiesz "profesorze"ze w innych krajach arabskich i muzulmanskich kobiety
              > (i to b.duzo) sa czlonkami parlamentow,profesorami na
              > uniwersytetach,dyr.bankow,szkol,dzinnikarkami itd.itd.itd. jak w innych
              > krajach! Nie prowadza samochodow?? Czlowieku? Skad te bzdury??
              > Jesli Arabia Saudyjska ma byc dla ciebie przykladem miliarda muzulmanow,albo
              > Talibowie tzn.ze twoje wiadomosci rownaja sie zeru!!!
              > Chyba,ze celowo siejesz ta rasistowska propagande!!!

O tym wszystkim ,,profesor'' NIE CHCE wiedziec. Jak to profesor - ma WASKA
              specjalizacje i wie to, co chce.Prawda, Profesorze?
        • Gość: Hycel Re: ,,Gdzie te chlopy, orly, sokoly...''? IP: *.planetsky.com / 212.98.145.* 22.04.02, 18:54
          Ciesze sie,ze nareszcie dalas wycisk tym wyrzutkom spolelcznym,ktorych nicki
          wyzej wymienilas.
          Kazdy wchodzac na to Forum od razu zauwazy,ze jestes kulturalna,wyksztalcona i
          oczytana osoba.Masz takie a nie inne poglady na podane tematy.I to jest twoje
          prawo wypowiedziec sie co o danym temacie myslisz.Uczestnicy tego forum
          wiedza,ze jestes Polka,zona Libanczyka,mieszkajaca w Libanie.I jako osoba
          znajdujaca sie blisko Palestyny i Izraela,a w ogole w panstwie arabskim
          napewno znasz problemy tego konfliktu bardziej niz ktos inny.Znasz obce
          jezyki,czytasz miedzynarodowa prase i ksiazki.Czyli nie mozna posadzic cie
          o "wyplukany przez arabska propagande mozg"(czego pewnie wielu chciloby ci to
          zarzucic).
          A to,ze sercem i rozumem jestes po palestynskiej stronie nikogo nie powinno
          dziwic.Ostatecznie Liban nic dobrego od Izraela rowniez nie widzial.
          Nigdy w twoich wypowiedziach nie bylo rasizmu czy antysemizmu.Jak wielu
          rozumujacych ludzi jestes przeciwko morderczej polityce Szarona.Ja zreszta tez.
          A teraz jezeli chodzi o traktowanie kobiet przez Arabow.
          Mozna sie tu naczytac niesamowitych horrorow,obelg i klamstw.Arab wg. takich
          jak puls czy wojo to oprawcy,zwierzeta,kamieniujacy kobiety itd.
          Ja osobiscie znam wiele bardzo udanych mieszanych arabsko-polskich
          malzenstw.Znam muzulmanow i chrzescijan arabskich w( wiekszosci
          libanskich),ktorych zonami sa Polki,Amerykanki,Angielki,Niemki,Rosjanki i
          wiele innych .Znam malzenstwa czysto arabskie rowniez. I musze z cala
          odpowiedzialnoscia powiedziec,ze nigy nie spotkalem sie z tym by,ktorys z nich
          maltretowal swoja zone i dzieci,albo ponizal ja czy traktowal jako cos
          gorszego.
          Oczywiscie,jak w kazdej spolecznosci zdarzaja sie przypadki zlego
          traktowania,ale to nie jest absolutnie powod religijny(jak to tutaj glosi puls
          czy wojo).
          Gdzie tych zjawisk nie ma?Wszedzie! Od wszystkich panstw Europy po
          Australie.Nie ma religii uczacej zlych rzeczy! Ludzie sa zli! Czy to
          muzulmanin,chrzescijanin ,czy zyd. I tylko takie wyrzutki jak ww.moga wiazac
          zle czyny z religia.
          Bywalo 1000 lat temu,a moze i wiecej,ze stosowano nieludzkie kary w stosunku
          do kobiet i nie tylko kobiet.Ale spogladajac na historie i zwyczaje Europy tez
          dopatrzymy sie rzeczy,ktorych dzis jako chrzescijanie mozemy sie wstydzic.
          To,ze kraje muzulmanskie,czy arabskie maja tzw.kulture wschodnia wcale nie
          znaczy,ze gorsza.Ja osobiscie zauwazylem wiele pozytywnych rzeczy,ktorych
          Polacy mogliby sie poduczyc.Np. Ojciec Arab nigdy nie zostawi dziecka wlasnego
          na pastwe losu(po rozwodzie np.)Nikt go nie musi scigac po alimenty.Maz Arab
          czuje sie wylacznie odpowiedzialny za finanse rodziny.Zona nie musi
          pracowac,chyba tylko,ze chce.Rodzina dla Araba jest najwazniejsza.Dzieci,nawet
          pelnoletnie,dorosle sa w bardzo bliskich kontaktach z rodzicami.
          W Bejrucie o 2 w nocy mozna chodzic ulicami,nie obawiajac sie nozownika czy
          jakigos innego zula czyhajacego na twoj zegarek czy pieniadze. To jest wlasnie
          ta zacofana kultura bliskowshodnia.
          Jest jeszcze wiele rzeczy do pisania,ale pozostawiam je moze na nastepna
          okazje.I

A co do tematu "Normalna ,czyli....." to nie martw sie.Ewidentnie widac,ze
          tylko dwie parszywe osoby maja te przyjemnosc wypisywania sie na ten
          temat.Maja ,jak mowisz obsesje na tym.Nie stac tych tlumokow na cos
          lepszego.Moze taka ich rola??????
          • Gość: patolog Re: ,,Gdzie te chlopy, orly, sokoly...''? IP: 155.139.50.* 22.04.02, 19:12
            Czy to wszystko przychodzi ci do glowy tak od razu, czy te halucynacje
            zaczynaja sie dopiero po odstawieniu lekow psychotropowych ?
        • Gość: Maximus Re: normalna IP: 157.25.92.* 23.04.02, 10:37
          Nie ma sprawy zawsze do usług. A co do obrońców "arabskich kobiet" i
          wyrażaniu "szacunku" dla płci pięknej, to niestety polski parlament poprzedniej
          kadencji pokazał jak jest wyrażany w "centrum Europy Wsch." Na propozycję
          posłanek UW i SLD dotyczącą projektu ustawy o "równouprawnieniu" męska część
          sali (ze wszystkich klubów) odpowiedziała szyderczym śmiechem. Nie muszę chyba
          tego komentować.
          Pozdrawiam
    • bogumilka Chamstwo jest chamstwem, ale nieprawda 23.04.02, 05:04
      jest w dalszym ciągu nieprawdą.
      Tak jak solidaryzuję się z Tobą co do jednego, to nie do drugiego. I szczerze
      mówiąc dziwię się, ze jakakolwiek kobieta może udawać, że w islamie "kobiety"
      mają dobrze.

Zdrówko.
    • kochanka Re: Gdzie sa rycerscy obroncy kobiet? 23.04.02, 05:29
      Gość portalu: normalna napisał(a):

> Jakis czas temu na ,,topie’’ forum byly watki szkalujace islam za
      > dyskryminowanie kobiet, nieuznawanie ich praw itp. Jednymi z najbardziej
      > gorliwych ,,obroncow’’ praw kobiet muzulmanskich byli wojo, jojo,fr
      > edzio i
      > reszta spolki. Rownolegle z tym, ci sami ,,rycerze z bozej laski’’
      > dawali
      > niezbite dowody braku jakiegokolwiek szacunku dla kobiet. Bez chwili
      > wytchnienia szkalowali i nurzali w blocie Aynur (tylko dlatego ze oznajmila
      > szczerze iz przeszla na islam i chcialaby przyblizyc forumowiczom swoje
      > rozumienie tej religii) oraz mnie. I to od pierwszej mojej wypowiedzi w
      > watku ,,Dlaczego Arabowie ciagle morduja’ dnia 17 czerwca 2001 do chwili
      >
      > obecnej. Aynur praktycznie wycofala sie z pola walki. Ja zas, jedna z bardzo
      > nielicznych w dziale ,,swiat’’ przedstawicielek plci, tak bardzo ni
      > by
      > dyskryminowanej w swiecie muzulmanskim i tak niby wysoko cenionej w swiatku
      > woja i spolki, Polka i katoliczka, mam po prostu odmienne od woja-pulsa-
      > prawdziwego poglady na swiat arabski i muzulmanski, inne spojrzenie na konflikt
      >
      > izraelsko-arabski. I tylko z tego powodu moje wywazone opinie sciagaja na mnie
      > niewybredne inwektywy w calej obfitosci.
      >
      > Z reguly nie zagladam do watkow, ktore , jak juz sam tytul wskazuje, powinny
      > sie znalezc na oslej lawce. Ale poniewaz ten oto
      > ___"Normalna"____inaczej__czyli__arabski_smrod___! dotyczy mnie osobiscie ̵
      > 1;
      > zapoznalam sie z jego watpliwa zawartoscia. Doszlam do wniosku, ze ,, puls
      > prawdziwy ‘’ dostal obsesji na moim punkcie. Mysl o mnie nie daje m
      > u spokoju w
      > dzien i w nocy. Biedny. Ciagnie do gory swoj watek ,,Normalna inaczej...’
      > ’
      > przed pojsciem spac i pcha go, niczym Syzyf, pod gore o 5-tej rano tuz po
      > przebudzeniu. Biedny puls-prawdziwy. Proponuje mu zmiane nicka na ,,syzyf
      > nieszczesliwy’’.
      >
      > To dziwne, ze obracajac sie na codzien wsrod Arabow i muzulmanow przez dlugie
      > lata, nigdy nie uslyszalam zadnego obrazliwego slowa pod moim adresem. Zas 10
      > miesieczne uczestnictwo w tym forum sciagnelo na mnie lawine wszelkich
      > mozliwych i niewyobrazalnych wulgaryzmow. Poczatkowo trudno mi bylo uwierzyc ,
      > ze cos takiego mozna powiedziec do czlowieka, do kobiety w szczegolnosci. A
      > jednak...
      > Oto zywa ilustracja poszanowania kobiety:
      >
      > ___"Normalna"____inaczej__czyli__arabski_smrod___!
      >
      > Rozumiem motywy takiego postepowania. Jest to , wedlug mnie, rozpaczliwa proba
      >
      > wyeliminowania z forum przeciwnika, z ktorego argumentami trudno sobie dac rade
      > .
      >
      >
      > Dziwne, ze tego rodzaju tresci sa wedlug wszelkiego prawdopodobienstwa zgodne z
      >
      > etyka forum GW. A musza byc , skoro watek utrzymuje sie w czolowce ponad 2
      > miesiace.
      >
      > I poza tym – Gdzie sa ci rycerze broniacy kobiet? Jednym z tych nieliczny
      > ch
      > prawdziwych dzentelmenow byl Vist. Odszedl niestety. ,,Ach gdzie te
      > chlopy...’’ - chcialoby sie powtorzyc za Danuta Rin...

Droga koleżanko rycerzów na ty forum jest nie wielu a debilów pełno. Dlatego nie
      ma się czym przejmować. Ja się martwię jak mnie jakiś prostacki cham polubi bo
      jest to znakiem że poniżyłam się do jego poziomu

Co do Vista chyba żartujesz. On był jednym z chamów tego forum. O tak ukrywał się
      pod kreseczkami i pół zdaniami ale jak przyszło do poważnej dyskusji jego
      przeciwników nazwiska e-maile i adresy pojawiały się na forum. Vist włamywał się
      do swoich przeciwników kompów i wysyłał im virusy. Nawet na Forum Info. dnia
      umieścił virusa w samym wątku. Vist był parszywym chamem!!
      Czy mam Pani przypomnieć Vista słynny cytat?
      “Rzeźnik, hiena I żyd to ta sama rodzina”

• Gość: Ed Re: Gdzie sa rycerscy obroncy kobiet? IP: *.unicity.pl 23.04.02, 09:36
        kochanka napisał(a):

> Co do Vista chyba żartujesz. On był jednym z chamów tego forum. O tak ukrywał s
        > ię
        > pod kreseczkami i pół zdaniami ale jak przyszło do poważnej dyskusji jego
        > przeciwników nazwiska e-maile i adresy pojawiały się na forum. Vist włamywał s
        > ię
        > do swoich przeciwników kompów i wysyłał im virusy. Nawet na Forum Info. dnia
        > umieścił virusa w samym wątku. Vist był parszywym chamem!!
        > Czy mam Pani przypomnieć Vista słynny cytat?
        > “Rzeźnik, hiena I żyd to ta sama rodzina”
        >
        >
        >

Ale Vist popierał Arabów, islam i "sprawę palestyńską" oraz nienawidził Izrael i
        USA a to dla Normalnej wystarcza by kogoś uznać za dżentelmena.
        A tak BTW co się z nim stało?
        • kochanka Re: Gdzie sa rycerscy obroncy kobiet? 23.04.02, 14:16
          Gość portalu: Ed napisał(a):

> kochanka napisał(a):
          >
          > > Co do Vista chyba żartujesz. On był jednym z chamów tego forum. O tak ukry
          > wał s
          > > ię
          > > pod kreseczkami i pół zdaniami ale jak przyszło do poważnej dyskusji jego
          > > przeciwników nazwiska e-maile i adresy pojawiały się na forum. Vist włamy
          > wał s
          > > ię
          > > do swoich przeciwników kompów i wysyłał im virusy. Nawet na Forum Info. dn
          > ia
          > > umieścił virusa w samym wątku. Vist był parszywym chamem!!
          > > Czy mam Pani przypomnieć Vista słynny cytat?
          > > “Rzeźnik, hiena I żyd to ta sama rodzina”
          > >
          > >
          > >
          >
          > Ale Vist popierał Arabów, islam i "sprawę palestyńską" oraz nienawidził Izrael
          > i
          > USA a to dla Normalnej wystarcza by kogoś uznać za dżentelmena.
          > A tak BTW co się z nim stało?

Vist zostal przylapany na goracym uczynku. Paru porumowiczow przez niego
          zaatakowanych odkrylo juz jego IP i nawet miejsce pracy. Vist sie wystraszyl. Do
          20.00 jescze wpisywal posty na forum ale o 1 rano, zaledwie 6 godzin pozniej jego
          syn oglosil ze Vist umarl hihihih.

• Gość: ktos A jak bys nazwala siebie? IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 23.04.02, 13:08
        Jestem strasznie ciekawy.
        • kochanka Kopchanką 23.04.02, 14:17
          Gość portalu: ktos napisał(a):

> Jestem strasznie ciekawy.
          Ja sie nazwalam Kochanka ale jestem pewna ze ty znajdziesz dla mnie bardziej
          interesujace nazwy? Nieprawda??

• Gość: ktos Re: Kopchanką IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 23.04.02, 15:05
            Jasne, ale nie chce cie demaskowac. Jeszcze znikniesz jak Vist...
            Wracajac do rzeczy: chodzilo mi o nazwe rodzajowa, nie wlasna.
            • kochanka Re: Kopchanką?? Wymysl cos mocniejszego!! 23.04.02, 15:18
              Gość portalu: ktos napisał(a):

> Jasne, ale nie chce cie demaskowac. Jeszcze znikniesz jak Vist...
              > Wracajac do rzeczy: chodzilo mi o nazwe rodzajowa, nie wlasna.

Zdemaskuj mnie prosze!!! Nawet cie blagam!!!! Haha!! Jestes smieszny kochasiu :-)
              Ale zaczynam cie lubiec:-)
              Tak jak Vist nie znikne. Ja wiem jak Vist zniknal i dlaczego, i kto byl
              odpowiedzialny i zapewniam cie ze mi to nie grozi.

Co do twojego pytania jestem kochajaca i kochana kochanka:-) Wszyscy mnie
              kochaja. Nieprawda?

• Gość: ktos Kopchanka - nie ja to wymyslilem (zgadnij; kto?) IP: *.acn.pl / 10.134.128.* 23.04.02, 16:35

> Zdemaskuj mnie prosze!!! Nawet cie blagam!!!!

Nie mam zamiaru, zeby mnie z zemsty Mossad odwiedzil? Zreszta - niektore
                informacje sa tylko wtedy wiele warte, kiedy je zna niewiele osob ;).

> Ale zaczynam cie lubiec:-)

Ja tez cie lubie skarbie :), wiec tym bardziej cie nie zdemaskuje.

> Co do twojego pytania jestem kochajaca i kochana kochanka:-) Wszyscy mnie
                > kochaja. Nieprawda?

Mam watpliwosci. A jak to sie ma do twojej orientacji?
    • werw Jeden chyba się znajdzie... 23.04.02, 12:49
      Tylko uważaj, bo twój rycerz może wysadzić cię w powietrze, jeśli przyszłaby ci
      ochota np. spędzić wakacje w Ejlacie, lub mieć inne zdanie niż on.

Re: Izrael uznaje wyłącznie prawo dżungli adres: *.waw.cdp.pl
      Gość portalu: Andrzej 30-03-2002 21:46 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Moja droga, podatek dochodowy to tylko jeden z podatków. Kupując cokolwiek w
      Izraelu płacisz VAT. Pracujesz w Izraelu, wynajmujsze mieszkanie itp, więc
      Izraelici na tym zarabiają, płacą podatki i tak dalej. Dlatego więc swoją
      obecnością przysparzasz Izraelowi dochodów i dlatego m.in Izrael ma pieniądze
      na wojnę. I dlatego jesteś wrogiem Arabów. Co jest dla mnie zrozumiałe.

I DALEJ:

Re: Izrael uznaje wyłącznie prawo dżungli adres: *.waw.cdp.pl
      Gość portalu: Andrzej 30-03-2002 20:27 odpowiedz na list odpowiedz cytując

WYSADZANIE CALEGO SWIATA. POMYSCIE O TYM KTO JEST PO WLASCIWEJ STRONIE?
      Ty na pewno jesteś po złej stronie, wspierasz zbójeckie państwo. Żyjesz w
      Izraelu, zarabiasz, wydajesz, płacisz podatki Izraelowi. Na co idą te podatki?
      Na utrzymanie armii, która morduje Arabów i okupuje Zachodni Brzeg. Do
      prowadzenia wojny są potrzebne przede wszystkim pieniądze. Swoją obecnością
      wspierasz więc wysiłek wojenny Izraela. Z punktu widzenia powstańców
      palestyńskich, przykro mi o mówić, jesteś ich wrogiem, takim samym, jak
      izraelscy żołnierze. Dlatego nie dziw się, że któryś z powstańców Cię
      zastrzeli. Pozdrowienia
    • puls Materac klamie ,nie bylo masakry arabskie bajki 24.04.02, 12:15
      Materac-normalna-inaczej klamie tak jak jej karze arabska propaganda.
      Swiadek arab terrorysta opowiada ,nie bylo zadnej masakry ,wszystko to
      arabskie bajki z tysiaca i jednej nocy.

czytaj co mowi arabski terrorysta :
      www.cnn.com/2002/WORLD/meast/04/22/jenin.fighter/index.html
      • werw Re: Materac klamie ,nie bylo masakry arabskie bajki 24.04.02, 12:24
        Puls, pamiętasz o co chodzi w tych bajkach? Miłosierny władca chce zamordować
        dzieczynę i ona by uniknąć śmierci opowiada mu noc po nocy opowieści. Ale
        zapomniałem niestety dlaczego chce ją zamordować. Pamiętasz?
        • puls Re: Materac klamie ,nie bylo masakry arabskie bajki 24.04.02, 12:29
          werw napisał(a):

> Puls, pamiętasz o co chodzi w tych bajkach? Miłosierny władca chce zamordować
          > dzieczynę i ona by uniknąć śmierci opowiada mu noc po nocy opowieści. Ale
          > zapomniałem niestety dlaczego chce ją zamordować. Pamiętasz?

A w miedzy czasie morduje wladce ,tak jak Islam klamie i bajdurzy
          chcac nas po cichu zamordowac .
          Pamietajmy 11.09.01 to jest arabski wklad do histori swiata

pozdrawiam
          • werw Re: Materac klamie ,nie bylo masakry arabskie bajki 24.04.02, 12:38
            Dokładnie tak. Ahmed-Abdullah-Andrzej zbiera razem z Caritasem ofiary " na
            rzecz cywili", nie przeklina, nie krzyczy, ale przeczytaj wątek jego autorstwa
            pt. "Czy są niewinni Izraelczycy", gdzie w przystępny sposób wyjaśnia dlaczego
            trzeba zamordować wszystkich Żydów, a zwłaszcza cywili.

P.S. Przypomniałem sobie: zakochała się w niewolniku

Również pozdrawiam
    • Gość: Fredzio Re: Gdzie sa rycerscy obroncy kobiet? IP: 2.4.STABLE* / 53.13.55.* 24.04.02, 13:31
      To jest znano ze Polskie Pedaly nie maja zadnego Zachowania do kobiet bo swoich
      w Domu bija ! Szejgiecy sie nie zmienili !
      Nie wolno Mylczyc !
      • Gość: Maximus Re: Fredzio IP: 157.25.92.* 24.04.02, 14:16
        Ciebie też bili, ale rodzice, bo masz wadę wymowy.
      • Gość: normalna Re: Gdzie sa rycerscy obroncy kobiet? IP: 2.3.STABLE* / 10.0.5.* / 62.84.68.* 12.05.02, 14:06
        Gość portalu: Fredzio napisał(a):

> To jest znano ze Polskie Pedaly nie maja zadnego Zachowania do kobiet bo swoich
        >
        > w Domu bija ! Szejgiecy sie nie zmienili !
        > Nie wolno Mylczyc !

Dziekuje Ci Fredziu za probe obrony. Jakkolwiek Twoje poglady na sprawy polityki
        sa odmienne od moich ale przynajmniej starasz sie zachowywac po dzentelmensku w
        stosunku do kobiet. To mile.
        Tylko widzisz, jest pewien problem, ci co najwiecej mnie obrzucaja blotem, chyba
        sa z Twojego obozu :-( Przemow im do rozumu, prosze.
        • Gość: mirmat Polacy zawsze rycersko bronia KOBIETY !!!! IP: *.dialup.eol.ca 13.05.02, 02:14
          Nic wiecej nie sprawia mi przyjemnosci niz byc uprzejmy w stosunku do Plci
          Pieknej. Tak jak wiekszosc Polakow otwieram im dzwi, caluje raczki - to sa
          tylko drobiazgi. Tak jak kazdy cywilizowany Europejczyk uwazam, ze zycie
          kobiety jest wiecej warte niz moje. Gdybym znalazl sie na Tytaniku nigdy by mi
          nie przyszlo wepchnac sie przed kobieta na ratunkowa szalupe. TO WYZSALEM Z
          PIERSI MOJEJ MATKI I JESTEM TEGO DUMNY.

ALE CO STANOWI KOBIETE, TAKA WLASNIE GODNA UWIELBIENIA I SZACUNKU. CHYBA TO ZE
          SAMA JEST SWIADOMA SWOJEJ WARTOSCI JAKO OSOBA GLOWNIE ODPOWIEDZIALNA ZA
          EGZYSTENCJE RODZAJU LUDZKIEGO.

JAK MOZNA PRZELAC TAKIE UCZUCIA PODZIWU DLA KOBIETY NA OSOBE, KTORA SAMA
          SWIADOMIE PONIZA SIE WKLADAJAC MASOCHISTYCZNIE KAJDANY WIARY ISLAMSKIEJ???
          PRZECIEZ JEST RZECZA BEZDYSKUSYJNA, ZE KORAN, KTORY STANOWY BEZAPELACYJNY
          WERDYKT ISLAMU=POSLUSZENSTWA POGARDZA KOBIETA. TO ZE POJEDYNCZY MUZULMAN MOZE
          BYC DOBRY DLA SWOJEJ WLASNOSCI TAK JAK WLASCICIEL PSA TO W NICZYM NIE ZMIENIA
          UPOKARZAJACEGO STOSUNKU MIEDZY KOBIETA I MESZCZYZNA W ISLAMIE.

ROZUMIE BIEDNE KOBIETY, KTORE MIALY NIESZCZESCIE URODZIC SIE W ISLAMIE I
          ZGODNIE Z SHARIATEM NIE MOGA OPUSCIC TEJ PLUGAWEJ RELIGII (KARA SMIERCI). ALE
          DLA KOBIETY WYCHOWANEJ W POLSKIEJ RODZINIE, KTORA DOBROWOLNIE PONIZA SIE W
          KORANICZNYM ZWIAZKU TRUDNO MIEC SZACUNEK
        • Gość: Fredzio Re: Gdzie sa rycerscy obroncy kobiet? IP: *.daimler-benz.com 13.05.02, 12:42
          Gość portalu: normalna napisał(a):

> Gość portalu: Fredzio napisał(a):
          >
          > > To jest znano ze Polskie Pedaly nie maja zadnego Zachowania do kobiet bo s
          > woich
          > >
          > > w Domu bija ! Szejgiecy sie nie zmienili !
          > > Nie wolno Mylczyc !
          >
          > Dziekuje Ci Fredziu za probe obrony. Jakkolwiek Twoje poglady na sprawy polityk
          > i
          > sa odmienne od moich ale przynajmniej starasz sie zachowywac po dzentelmensku w
          >
          > stosunku do kobiet. To mile.
          > Tylko widzisz, jest pewien problem, ci co najwiecej mnie obrzucaja blotem, chyb
          > a
          > sa z Twojego obozu :-( Przemow im do rozumu, prosze.

Nie zgadza sie te co Ponierwaja Kobiet sa Pijaki i Antysemici, rasista nie moze
          slaba Kobieta szanowac !
          • Gość: Aynur Fredzio? IP: *.i-one.at 13.05.02, 13:39
            Gość portalu: Fredzio napisał(a):

> Gość portalu: normalna napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Fredzio napisał(a):
            > >
            > > > To jest znano ze Polskie Pedaly nie maja zadnego Zachowania do kobiet
            > bo s
            > > woich
            > > >
            > > > w Domu bija ! Szejgiecy sie nie zmienili !
            > > > Nie wolno Mylczyc !
            > >
            > > Dziekuje Ci Fredziu za probe obrony. Jakkolwiek Twoje poglady na sprawy po
            > lityk
            > > i
            > > sa odmienne od moich ale przynajmniej starasz sie zachowywac po dzentelmen
            > sku w
            > >
            > > stosunku do kobiet. To mile.
            > > Tylko widzisz, jest pewien problem, ci co najwiecej mnie obrzucaja blotem,
            > chyb
            > > a
            > > sa z Twojego obozu :-( Przemow im do rozumu, prosze.
            >
            > Nie zgadza sie te co Ponierwaja Kobiet sa Pijaki i Antysemici, rasista nie moze
            >
            > slaba Kobieta szanowac !

No Fredziu!
            Przypadkowo do was zajrzalam, zauroczyles mnie.
            Czy on nie jest kochany?
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka