Dodaj do ulubionych

NARESZCIE!.

IP: *.176.3.49.Dial1.Phoenix1.Level3.net 15.10.04, 09:22
Zafajdana dana przestala nadawac.Troche za ostro poszla nie wiedzac ze swym
grubym cielskie zatarabani to szambo dokladnie.Taka jak sie rozchula to
trudno zatrzymac-20 kilo zywej wagi.Ale w koncu padla az ziemia zadrzala.
Dana czas na diete zoladkowa i umyslowa.
Obserwuj wątek
    • biedronka24 nie martw sie 15.10.04, 09:29
      mysle ze to tylko przejsciowa pauza, na czas az temacik uschnie. Temacik
      Danusiowej fatalnej wypowiedzi.
      Bo poza tym to skad ktos pochodzi i jak wyglada to mnie akurat nie obchodzi.
      Nawet jesli mialaby raka, byla zdradzona przez meza, pobita przez antyludzi
      biedna ofiara losu.
      • biedronka24 To co martwi to tchorzostwo 15.10.04, 09:36
        przyznania sie do bledu. Bardzo modne ostatnio w polityce. Wogole modne od wiekow.
        Kiedys wspanialy wywiad brytyjski ocalil Anglie przed rakietam V6.
        Jak moze wiesz gdyby nie to ze Niemcy nie mieli zadnych danych czy rakiety
        trafily w Londyn byc moze nie zaniechali by ich produkcji. Wtedy brytyjczycy w
        mediach klamali. Ale to bylo dla dobra ludzi, dla ocalenia zycia ludziom ktorych
        ktos chcial wylacznie mordowac. Dzis jak widze na klamstwie znow buduje sie
        uzasadnienia ku temu by bron ktora sluzy do mordowania ludzi i wogole istot
        zywych gromadzic. I tylko to - nic poza tym.
        Widac czasy dobrych wywiadow, sprawnych brygad atakujacych bezposrednio
        moredrcow minely. Szkoda, bardzo szkoda. Bo wszystko zaczyna sie od srodka, od
        tej roznicy a moze wlasnie podobienstwa jednego czlowieka do drugiego.
        • Gość: marysia Re: To co martwi to tchorzostwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:40
          wpadam na chwilę czytam rzadko się włączam, dajcie proszę odnośnik do
          kompromitacji dany, też chcę wiedzieć
          • biedronka24 Jest w moim watku 15.10.04, 09:53
            ja nie zakladam ich wiele. W zasadzie mialo mnie tu nie byc.
            To nie chodzi nawet o kompromitacje samej Dany, raczej calego pomyslu i idei
            oraz tego co przy okazji poza tym sie mowi.. Chodzi o to ze ta wypowiedz
            swiadczy o tym ze sa sily polityczne, ktore naprawde tak uwazaja, i na takich
            podstawach sie buduja. Nie wiem czy z Dany kraju czy z zewnatrz ale zapewne sa.
            Niestety nie uderzaja w ludzi nieswiadomych - tylko tych swiadomych. Ci
            nieswiadomi ktorzy morduja w imie jakichs calkiem podobnych racji przeciez sie
            tym nie przejmuja. Co za roznica czy wysadza sie wczesniej czy ktos ich wysadzi?
            Chcialam tylko Danie o dwoch koncach miecza przypomniec. Bo ona zdaje sie w Boga
            nie wierzy. Chcialam ja zapytac co bedzie jak sie okaze ze albo Jego nie ma,
            albo np ze ci ktorzy morduja innych popadaja w nicosc. Wraz ze swoimi dziecmi i
            rodzinami..
            No coz to tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze zagladac tu nie warto.
            Wariatow jest pelno na swiecie i wciaz sie rodza...
            • Gość: marysia Re: Jest w moim watku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 10:05
              dziękuję, znalazłam już, ta durna baba ma umysł pół osła - pół lisa i gruczoł
              skunksa
              • Gość: dana33 Re: Jest w moim watku IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 10:11
                marysiu!!!! gratuluje, naprawde. wszystko mozliwe juz bylam na forum i ta
                zgraja juz od dawna powtarza sie: ciagle te same epitety, az do znudzenia.
                a tu, w swiety piatek co za niespodzianka!!!! nagle cos nowego. i to nic
                wspolnego tez nie ma z kurwami, dupami i innymi, ale ze zwierzatkami!!!
                mam tylko jedna prozbe, jesli zechcesz to uwzglednic: pol osla - pols lisa, to
                ok, ale co to jest gruczol skunksa? jaki gruczol? czekam z niecierpliwoscia na
                wyjasnienie.... :)
                • biedronka24 Doprawdy zgraja? 15.10.04, 10:40
                  a to ciekawe?
                  Ja ciebie danus osaczylam? Od kiedy to sie robi z zajaczka- wilka, a z biedronki
                  szerszenia?
                  NO coz to nie ja ciebie osaczam a najlepszy dowod na to ze wlasnie cie tu
                  zostawie skarbie z tymi co w tym przypadku calkiem slusznie maja pretensje do
                  twojej wypowiedzi i jej zawartosci.
                  Nie obiecuje ze nigdy tu nie zajrze. Ale po co mam obiecywac komus takiemu?
                  Krotka pamiec masz Danus to twoja najwieksza przywara.
                  Nie, te wypowiedz sama sobie napisalas. Twoj problem.
                  A pozegnalam sie, bo uwazam, ze nie ma sensu tu pisywac skoro prym w ilosci
                  postow biora tu fanatycy roznej masci i pokroju. I nadal tak jest.
                  Tym razej czuje sie jeszcze bardziej przekonana. Nie sadzilam, ze to mozliwe, a
                  jednak...
                  • gini Re: Doprawdy zgraja? 15.10.04, 10:52
                    hihihi ceesio tez sie zawsze uzala, ze go zgraja atakuje.
                    • gini Re: Dano droga 15.10.04, 10:57
                      Dziekuje Ci serdecznie, ze po tym jak mnie wyrzucili z FA , Ty przyjelas mnie
                      tu na FS z otwartymi ramionami.
                      To niezwykle szlachetny gest z Twojej strony.
                      • Gość: dana33 Re: Dano droga IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 11:18
                        prawda? ja tez tak uwazam.
                        gini, ja sie nie uzalam, nigdy. ja czlowiek zadowlony i szczesliwy. a juz
                        najbardziej zadowolona, jak widze, ze sie miotacie w bezsilnosci... :)
                        szczegolnie ten idiota z "wlasnym slicznym domkiem".... jezuuu, nie moge
                        zapomniec jak sie tym przechwalal, gini, takie typowe nouveau riche....
                        co to otwiera dzisiatki watkow, kazdy z bardziej glupim pytaniem.... gini, moze
                        mu cos na privie powiesz, zeby ciut zmadrzal, bo osmiesza siebie i was jako
                        wasz przedstawiciel....
                        • gini Re: Dano droga 15.10.04, 11:38
                          Kro sie miota z bezsilnosci Dano?Czy Ty masz przewidzenia jakies?
                          Po pierwsze Danusiu, to nie widze by on kogokolwiek osmieszal, po drugie on sie
                          nie loguje, wiec gdzie mam do niego pisac?Na Berdyczow?
                          A po trzecie to ja zawsze pisze w swoim imieniu, i za to moge odpowiadac.
                          Nie mam zamiaru nikogo kneblowac ani uciszac, ja nie lubie cenzury .
                  • Gość: dana33 Re: Doprawdy zgraja? IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 11:12
                    aniu, zaczynasz mi dzialac lekko na nerwy. ja cos pisalam, ze ty mnie
                    osaczylas? ja kiedykolwiek zaliczylam ciebie do zgraji? ja moge napisac, ze
                    piszesz nie bardzo zrozumiale, ale do zgraji to ty sie napewno nie zaliczasz.
                    natomiast zaliczasz sie do ludzi, ktorzy ciagle cos insynuuja innym,
                    podejrzewaja innych o cos, czego nie moga udowodnic, maja jakies fantazyjki.
                    wiec przestan tutaj to mietolenie o jakim osaczeniu, bo to skonczone glupoty.
                    nu, jak sie pozegnalas, bo uwazasz ze nie ma sensu tu pisywac, to idz juz i
                    skoncz ta farse, bo rzeczywiscie idiotycznie, albo przestan sie zegnac i pisz
                    sobie dalej, napisalam ci juz.
            • Gość: dana33 Re: Jest w moim watku IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 10:05
              hihihi, w zasadzie, aniu, mialo ciebie tu juz nie byc od dawna, jako ze ciagle
              sie zegnasz, oglaszasz, ze masz ciekawsze rzeczy do zrobienia, ale jakos ciagle
              tu jestes i to od razu z x postami jeden po drugim.... no i ciagle jestes i
              ciagle pouczasz i ciagle wiesz wszystko.... oj aniu aniu, kompromitacja,
              naprawde.... lepiej przestan sie zegnac i obiecywac ze juz pa pa i
              ty "zmykasz", po prostu pisz sobie dalej te twoje wielkie filozofie i zacieraj
              z zadowolenia lapki.
              • biedronka24 Alez dano widze ze sie cieszysz 15.10.04, 10:10
                Ty zas tryumfujesz - to nie rozumiem skad ten cynizm?
                Przeciez tak interesujaca jestes ze nawet dla Ciebie watek tu zalozylam?
                I weszlas tu nie tyle cokolwiek powiedziec czy dodac na temat tej swojej
                wypowiedzi tylko temat mojej bytnosci tu na forum poruszyc? Czy ja np podobny -
                a wiec TWOJA obsesje a propos tego jak to tu jestes atakowana wciaz
                bezpodstawnie poruszam? Ty wciaz z kolei o tym piszesz- a ja widzisz odnioslam
                sie do konkretnej wypowiedzi.. Tak to najwyrazniej moja kompromitacja...
                Mam nadzieje ze zeby Ci nie popekaly od tego hi, hi :(
                • Gość: dana33 Re: Alez dano widze ze sie cieszysz IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 10:17
                  aniu kochanie, nic nie triumfuje, cusik zle czytasz. oprocz tego nie ty
                  zalozylas ten watek, tylko moje wielbiciel tozero.
                  nu, nie wyopisuj glupot, aniu, nie mam obsesji zadnych. atakowana jestem, bo
                  wam prawde w oczy rzucam, prawde jaka wam nie bardzo pasuje.
                  a od czego maja mi to zeby popekac? od twojej kompromitacji? tys na glowe
                  upadla, czy co?
                  cusik mi sie tez nie rozumie, jak ty to napisalas: "Alez dano widze ze sie
                  cieszysz ...Ty zas tryumfujesz - to nie rozumiem skad ten cynizm?"....
                  mozesz mi wyjasnic, co to ma znaczyc? bo jakos to niezupelnie po polsku....
                  • biedronka24 Jestes ponoc mistrzynia w czytaniu miedzy wierszam 15.10.04, 10:26
                    i twierdzisz ze to bardzo po polsku...
                    Ja zalozylam wczesniej watek na temat twojej wypowiedzi.
                    A on na ten sam temat. Passage ´nie wypisuj glupot´nazywa sie w biologii
                    poprawnie tzw. behawiorem zastepczym, krotko mowiac zamiast robic to co chcesz -
                    udajesz ze dziobiesz trawke..
                    Rozumiem ze ta ´prawda´ ktora mi ´w oczy rzucilas´ to o tym naciskaniu guzikow i
                    o tym ze jest to w Biblii?. Osobliwe. Rzeczywiscie blad moj ze nie wzielam tej
                    rewelacji za dobra monete :).

Co do pierwszego zdania-
                    Widzisz roznice miedzy szczera radoscia a cynizmem?
                    W jezyku polskim jest - bardzo znaczna. I dlatego jest to bardzo po polsku.
                    Albo sie cieszysz albo maskujesz porazke naciaganym cynizmem- a to bardzo na
                    Ciebie Danus wyglada...
                    • Gość: dana33 Re: Jestes ponoc mistrzynia w czytaniu miedzy wie IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 11:21
                      anka, gdzie napisalam, ze o nacisnieciu guzika jest w biblii? cos ci fantazja
                      lagta w nieprawidlowych kierunkach.
                      o jakiej znow porazce ty tu piszesz? upadlas na glowe jako dziecko i nikt cie
                      potem nie leczyl, czy co?
                      • gini Re: Jestes ponoc mistrzynia w czytaniu miedzy wie 15.10.04, 11:42
                        ja ci to wyjasnie na dzisiejsze czasy, nie biblijne, zeb y ci bylo latwiej
                        zrozumiec, gini:

jak arabowie z pomoca swiata doprowadza do tego, ze israel przestanie
                        egzystowac, to wtedy ostatni z nas zgasi swiatlo, czyli nacisnie na guzik.
                        teraz ty farsztejst? git.

Tlumaczylas mi biblijny tekst w ten sposob Danusiu, tylko, ze troszeczke sie
                        rozpedzilas chyba.
                        • Gość: dana33 Re: Jestes ponoc mistrzynia w czytaniu miedzy wie IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 12:01
                          nie gini zlotko, napisalam wyraznie, ze wyjasniam to na dzisiejsze czasy. nu,
                          ale cusik jak widac nie zrozumialyscie. nie szkodzi. nie pierwszy i nie ostatni
                          raz.
                          • gini Re: Jestes ponoc mistrzynia w czytaniu miedzy wie 15.10.04, 12:09
                            Gość portalu: dana33 napisał(a):

> nie gini zlotko, napisalam wyraznie, ze wyjasniam to na dzisiejsze czasy. nu,
                            > ale cusik jak widac nie zrozumialyscie. nie szkodzi. nie pierwszy i nie
                            ostatni
                            >
                            > raz.

Tak tylko, ze wyjasnilas to podpierajac sie tekstem biblijnym, wiec nie krec ,
                            bo sie nie wykrecisz.
                            Alez zrozumialysmy, zrozumialysmy, tlumaczyla autorka watku, i tlumaczylas Ty .
                            Ona napisala wyraznie, Izrael przestanie istniec swiat przestanie istniec, ona
                            podala tekst biblijny a Ty radosnie go uwspolczesnilas .
                            Moje gratulacje.
                            • Gość: dana33 Re: Jestes ponoc mistrzynia w czytaniu miedzy wie IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 12:33
                              wlasnie, uwspolczesnilam. a jak ty sobie zlotko wyobrazasz? zalozmy, ze jesli
                              uda sie arabom, przy twoim i innych aplauzie, rzeczywiscie zlikwidowac israel,
                              to ty myslisz, ze my wtedy nie nacisniemy guzika, zeby zlikwidowac ich????
                              ciucka, zyd dawal sie bic kiedys. dzisiaj, jak zyda bija, to on oddaje. and
                              don't you ever forget it.
                              • gini Re: Jestes ponoc mistrzynia w czytaniu miedzy wie 15.10.04, 12:39

> wlasnie, uwspolczesnilam. a jak ty sobie zlotko wyobrazasz? zalozmy, ze jesli
                                > uda sie arabom, przy twoim i innych aplauzie, rzeczywiscie zlikwidowac
                                israel,
                                >
                                > to ty myslisz, ze my wtedy nie nacisniemy guzika, zeby zlikwidowac ich????
                                > ciucka, zyd dawal sie bic kiedys. dzisiaj, jak zyda bija, to on oddaje. and
                                > don't you ever forget it.

Mucka, ale w poscie wstepnym byla mowa o calej ziemi, nie tylko o Arabach .

"Może Izrael kiedyś zniknie z powieszchni ziemi, ale będzie to równocześnie
                                zniknięcie ziemi."

Od srodka ziemie bedziecie rozwalac?Co z Waszymi sojusznikami Amerykanami?
      • Gość: totyle Re: nie martw sie IP: *.176.3.49.Dial1.Phoenix1.Level3.net 15.10.04, 09:38
        ona jest niepoczytalna.Psychpatyczny naprawde przypadek.
        Czyzby byla lewa corka SSharona?
        • Gość: dana33 nie martwcie sie wszyscy IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 10:07
          jak bede miala was dosyc, to napisze to wyraznie i jak sie pozegnam, to
          pozegnam sie na zawsze. ale tymczasem jeszcze musicie mnie znosic.....
          • gini Re: nie martwcie sie wszyscy 15.10.04, 10:10
            Ja tez zostaje, podoba mi sie tutaj, i zrobilam nawet postepy, juz nie wymagam
            Dana byscie sie zmieniali, ja sie zmienilam i dyskutuje tak jak Wy.Cieszysz sie?
            Po co ja pytam, pewnie, ze sie cieszysz.
            • Gość: ABE Fanatycy w rodzaju dany czy fredzia nigdy nie IP: *.dialup.xtra.co.nz 15.10.04, 10:13
              rezygnuja z walki. Tocza bol do ostatniej kropli krwi. Na tym wlasnie polega
              fanatyzm. Wydaje sie on byc szczegolnie rozpowszechniony na Bliskim Wschodzie w
              narodach syjonu - albo cos tam w wodzie - whoops, w piasku - jest, albo to
              jakas wada genetyczna.
              • Gość: dana33 Re: Fanatycy w rodzaju dany czy fredzia nigdy nie IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 10:22
                w narodach syjony, abe? chcesz mi dac do zrozumienia, ze jest nas wiecej i nie
                wiemy o tym???
                wada genetyczna, abe, wada genetyczna napewno.
                co wy byscie bez nas zydow robili??? byloby wam nudno, nie? bo ciezko znalezc
                jeszcze jeden narod, ktoremu mozna tak zazdroscic, prawde, abele?
                jak tam praktyka adwokacka? nie ucierpiala widac za bardzo z powodu twojej
                dlugiej nieobecnosci... czy to oznacza, ze czy ty tam jestes czy nie, to ta
                kancelaria nie bardzo wzieta????
                • Gość: ABE Dyskutowac z fanatykami tez nie nalezy IP: *.dialup.xtra.co.nz 15.10.04, 10:31
                  bo to przeciez plonne. Mozna im co najwyzej przypomniec kim sa choc i tak
                  szybko zapomna.
                  Ale czego fanatykom zazdroscic? Entuzjazmu? Paranoi? Niewrazliwosci?
                  Pieniactwa? Nie wiem. Zadna z tych cech mnie jakos nie pociaga.
                • biedronka24 kolejna prawda Danusiowa 15.10.04, 10:32
                  interesuje sie praca innych a sama przecz wprost twierdzi ze ona nic nie robi
                  tylko cale dnie tu pisuje...
                  Zawsze gdy jestes niewygodna ABE nastapi taki wlasnie ´niuans´a propos tego co
                  robisz i czym sie zajmujesz i czy aby nie ´wypisujesz glupot´ albo nie ma cie tu
                  za duzo na forum. Wynikaloby stad ze wylacznie aktywna Danusia powinna tu
                  pisywac i wtedy wszystko bedzie w porzadku...
                  To juz nawet nie jest smieszne :(
                  • Gość: ABE Re: kolejna prawda Danusiowa IP: *.dialup.xtra.co.nz 15.10.04, 10:38
                    Dance trudno wykorzenic nawyki mlodosci - JEDNA PARTIA, JEDNA KLASA, JEDEN
                    GLOS - glos ten danuskowy rzecz jasna.
                    • gini Re: kolejna prawda Danusiowa 15.10.04, 10:51
                      Gość portalu: ABE napisał(a):

> Dance trudno wykorzenic nawyki mlodosci - JEDNA PARTIA, JEDNA KLASA, JEDEN
                      > GLOS - glos ten danuskowy rzecz jasna.
                      Taa a kazdy kto sie nie zgadza, to jest:antysemita ziejacy nienawiscia do
                      wszystkich, albo glupi, jako rzecze najnowszy kolega Dany pan Moskovwitz.
                      Im sie zdaje,dla nich Stalin i jego metody wiecznie zywy jest.
                      To juz przerabialismy przeciez, kto sie osmielil krytykowac partie, to zapluty
                      karzel reakcji byl i wrog ludu.Teraz, ten co krytykuje to antysemita jest.
                      Ale to juz sie ciut zmienia.Ostatni w Niemczech CW , zazadalo by wycofac
                      niektore ksiazki jako , ze antysyjonistyczne sa, i co?I nic, nie lamaly
                      niemieckiego prawa i zostaly.
                      • Gość: ABE Glos rozsadku bedzie silniejszy od IP: *.dialup.xtra.co.nz 15.10.04, 11:02
                        poczucia winy. Z biegiem czasu mlodsze pokolenia Europejczykow nie beda sie juz
                        utozsamiac z winami przodkow -tymi prawdziwymi czy tez urojonymi. Zwyciezy
                        logika, prawo i prawda. Juz sie to zaczelo jak mowisz w Niemczech - i brawo!
                  • Gość: dana33 Re: kolejna prawda Danusiowa IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 11:43
                    wiesz anka, to jest pomysl. jak ja tylko sama bede pisac na forum. nu, czegos
                    tak genialnego to juz dawno nie czytalam.
                    • Gość: ABE Na poczatku bylo SLOWO IP: *.dialup.xtra.co.nz 15.10.04, 11:54
                      Dany.*

• Gość: dana33 Re: Na poczatku bylo SLOWO IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 12:02
                        :)
            • Gość: dana33 Re: nie martwcie sie wszyscy IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 10:19
              alez zlotko, to forum bez twojej madrosci, fenomenalnosci i twardosci w walce
              upadloby w ciagu 24 godzin. wiec oczywiscie, ze szczescie moje nie ma granic,
              ze tu zostajesz. bruchim habaim le moadon...
              • gini Re: nie martwcie sie wszyscy 15.10.04, 10:24

> alez zlotko, to forum bez twojej madrosci, fenomenalnosci i twardosci w walce
                > upadloby w ciagu 24 godzin. wiec oczywiscie, ze szczescie moje nie ma granic,
                > ze tu zostajesz. bruchim habaim le moadon...

EE tam nie upadlo jak nie pisalam, to i nie upadnie, ale poniewaz zapewniasz o
                swoim szczesciu, to zostane specjalnie dla Ciebie.
                • Gość: dana33 Re: nie martwcie sie wszyscy IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 10:27
                  gini zlotko, wiedzialam, ze moge na ciebie liczyc!
            • biedronka24 No to powodzenia 15.10.04, 10:20
              ja w tym kierunku raczej nie zamierzam sie zmienic.
              Ktos tu w szkole moich dzieci przytaczal b. piekne slowa. Takie o tym ze jak
              bedziesz krzyczal, to ono bedzie krzyczalo, jak bedziesz niecierpliwy, ono
              bedzie niecierpliwe i takie tam. Chodzilo generalnie o szacunek. Ze zlosliwoscia
              jest nawet jeszcze szybciej, z klamstwem zawrotnie szybko, zwlaszcza u tych,
              ktorym sie przydaje.
              Nie takich postepow nie chce robic. Wole konsekwencje i to wlasnie co mozna
              zrobic w zyciu a nie na papierze. Do zywych ludzi o wiele skuteczniej przemawia
              zas cos innego. Jesli kiedys szanowano dziennikarzy to wiedziano dlaczego. Dzis
              sa juz tylko koncerny i firmy a fotografia bawi sie faktura.
              No coz - pozdrawiam - nie da sie ukryc iz predzej czy pozniej nastapi
              przewartosciowanie tego. Calkiem naturalne zjawisko..
              Moze do uslyszenia a moze nie. A DanusI przeciez nie moze zbyc na konsekwencji
              ani w grozbie ´odejscia z forum´ ani tez zgaszenia swiatla - bo takaz do ona
              potezna jest.
              No coz jak potezna Danus chce to ja faktycznie nic nie moge na to poradzic bedac
              malenka biedronka - moge co najwyzej robic swoje i otaczac sie uczciwymi ludzmi.
              • Gość: dana33 Re: No to powodzenia IP: *.jazo.org.il 15.10.04, 10:25
                mozesz aniu wyjasnic zrozumialym polskim o co ci chodzi w tym poscie?
                ale jak masz trudnosci, to nie musisz.
                • biedronka24 zapytaj gini 15.10.04, 10:27
                  po prostu nie do Ciebie Danusiu byl ten post.
                  A jak nie zrozumie i ona to trudno.. Przezyje..
          • Gość: totyle Re: nie martwcie sie wszyscy IP: *.176.3.49.Dial1.Phoenix1.Level3.net 15.10.04, 10:24
            A dlaczegoz mialabys nas miec dosyc?Coz to ci robimy?Nie jestes w stanie
            wytrzymac presji dyskusji-od kalumni do kalumni przechodzisz robiac zydom
            gorsza opinie od najgorszej juz istniejacej.Czy ty nie rozumiesz ze zabijaniem
            nikt niczego nie wywalczyl?Gdyby tak bylo to Hitler by was wytlukl do pnia.
            Jakim to jeszcze prostakiem trzeba byc aby tej prostej zyciowej prawdy nie
            wiedziec?.
            • yahve1 dana przechodzi trudny okres 15.10.04, 12:46
              nie dostala podwyzki chociaz pracuje ponad sily 16 godz. na dobe 7 dni w
              tygodniu.Tyra ,waruje a antysemitow nie przybywa.Glupia ta dana powinna ta
              robote dawno rzucic i zalozyc rodzine,przylozyc sie do naturalnego powiekszenia
              naszego zydowskiego narodu.

I ja ta dane do wybranych zaliczylem??.................fuck
              • Gość: totyle Re: dana przechodzi trudny okres IP: *.176.168.238.Dial1.Phoenix1.Level3.net 15.10.04, 17:25
                Kwitla ostatni raz powiadasz?Nu ja slyszalem ze w tym stanie kobiety swych
                mezow ukatrapialy.I co tu antysemityzm przy tym?.
                Mam nadzieje ze jej maz nie jest w niebezpieczenstwie.
                • Gość: rachelka Re: dana przechodzi trudny okres IP: *.twcny.rr.com 15.10.04, 17:28
                  Gość portalu: totyle napisał(a):

> Kwitla ostatni raz powiadasz?Nu ja slyszalem ze w tym stanie kobiety swych
                  > mezow ukatrapialy.I co tu antysemityzm przy tym?.
                  > Mam nadzieje ze jej maz nie jest w niebezpieczenstwie.

jezu totyle,gdzies ty o tym czytal,czy sam jestes zagrozony czy to tylko dana
                  taka podatna:)
                  • chalerka a dlaczego rachelka w takim dziwnym hmorze? 15.10.04, 17:32
                    bo rachelka cale zycie w humorze jakby jej cholera jakas w dupe szczypala
                    • Gość: rachelka Re: a dlaczego rachelka w takim dziwnym hmorze? IP: *.twcny.rr.com 15.10.04, 17:38
                      chalerka napisała:

> bo rachelka cale zycie w humorze jakby jej cholera jakas w dupe szczypala
                      oj chalarka znowu nie zablysnales. miesien sobie naderwalam i jestem zmuszona na
                      ciebie i twoje wpisy patrzec,ale 3 dni terapii i bede skakac jak nowa.
                      • chalerka Re: a dlaczego rachelka w takim dziwnym hmorze? 15.10.04, 17:41
                        gdyby rachelka nie skakal
                        toby nozki nie zlamala.
                        ale rachelka ze zlamana nozka to sie nazywa "upgrade"
                        • Gość: rachelka Re: a dlaczego rachelka w takim dziwnym hmorze? IP: *.twcny.rr.com 15.10.04, 17:46
                          chalerka napisała:

> gdyby rachelka nie skakal
                          > toby nozki nie zlamala.
                          > ale rachelka ze zlamana nozka to sie nazywa "upgrade"
                          oj chalarka,ty chyba tez troche lekcji oposciles,szczegolnie te na temat
                          nudnej,bo nie o seksie,anatomii czlowieka. jest roznica pomiedzy zlamaniem kosci
                          a naciagnieciem miesnia. poczytaj o tym. i tak wole cos robic a potem cierpiec,
                          przynajmniej moge jeszcze dostrzec glowne typy miesni na moim ciele,nie powloki
                          tluszczu jeno. ruszaj sie chalarek,bo na rozum to i tak za pozno u ciebie.
                  • Gość: totyle Re: dana przechodzi trudny okres IP: *.176.168.238.Dial1.Phoenix1.Level3.net 15.10.04, 17:40
                    Tak,tak rachelku.Sa jakies PMS-y co to kobietom rownowage jakas hormonalna tak
                    paskudza ze moga sie nawet meza lub moze kto jest w poblizu zamachnac.
                    To jest fakt-to nie zarty.
                    Poczekajmy jeszcze czy danie cos przejdzie.
                    • Gość: rachelka Re: dana przechodzi trudny okres IP: *.twcny.rr.com 15.10.04, 17:48

> Tak,tak rachelku.Sa jakies PMS-y co to kobietom rownowage jakas hormonalna tak
                      > paskudza ze moga sie nawet meza lub moze kto jest w poblizu zamachnac.
                      > To jest fakt-to nie zarty.
                      > Poczekajmy jeszcze czy danie cos przejdzie.

e tam totyle nasze hamerykanskie kobity to i bez tego chlopow sprzataja. teraz
                      chlopy sa do niczego bo zamiast cos robic to narzekaja tylko a potem sie pasa na
                      ukojenie cierpien.
                      • Gość: totyle Re: dana przechodzi trudny okres IP: *.176.168.238.Dial1.Phoenix1.Level3.net 15.10.04, 18:15
                        Co prowda to prowda.A w Izraelu to chopy tez przekwituja.Zobacz co sie z
                        SSharonem stalo?.On kobiety niema bo ktora z nim wytrzyma.
                        • Gość: rachelka Re: dana przechodzi trudny okres IP: *.twcny.rr.com 15.10.04, 18:16

> Co prowda to prowda.A w Izraelu to chopy tez przekwituja.Zobacz co sie z
                          > SSharonem stalo?.On kobiety niema bo ktora z nim wytrzyma.

no musiala by jaks typu dawnego wzoru kobiecosci: tamary press:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka