Dodaj do ulubionych

Odczepcie się od Białorusi, zajmijcie się Polską

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:59
Żeby pouczać inne kraje, wypadałoby mieć u siebie wszystko w porządku.
Temat GW o wyborach na Białorusi jest typowym tematem zastępczym. Pewnie
około wtorku, środy dowiemy się o następnym skandalu w Polsce - oczywiście
wolnej i niepodległej.

Wybór Białorusinów jest ich sprawą i chwała im za to, że jeszcze tam nie
rozpanoszyła się wszędzie tzw. unia europejska i jej "niezależni
obserwatorzy".
Obserwuj wątek
    • Gość: marcus_crassus a niech se zra trawsko i kozie bobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:08
      mam tylko jeden problem.kazalbym to zrec i mieszkac w takich warunkach jak
      ludzie tam wszystkim oszolomom ktorzy wypowiadaja sie w twoj sposob baranie.jak
      zaczniesz tak zyc jak tamci ludzie bedziesz mial prawo posrancu sie wypowiadac.
      • Gość: fan Re: a niech se zra trawsko i kozie bobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:13
        Po pierwsze - ja tam byłem i nie widziałem, żeby Białorusini jedli cokolwiek z
        tego, co raczył był Pan wymienić.
        A po drugie - kiedy to piliśmy bruderschaft? Na ty jestem z przyjaciółmi.
        • Gość: marcus_crassus jak wchodze do chlewa i widze swinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:45
          to wbacz zebym wieprzakowi jak ty per "pan" mowil.juz ci sie blaznie we lbie
          przestawilo.a jak tam byles i sie podobalo to won z powrotem
          • Gość: fan Re: jak wchodze do chlewa i widze swinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:50
            Wie Pan, w moim domu kindersztuba nigdy nie była nieznanym pojęciem.
            Sam Pan zachowuje się gorzej niż te przesympatyczne ssaki z chlewa.
            Cóż - signum temporis Panie Crassus (nie dorasta Pan Markowi Krassusowi do
            pięt).
            • Gość: marcus_crassus kindersztuba??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:03
              posluchaj cielcu.jak wchodze tutaj i widze wieprza jak ty to nie wyjezdzam mu
              filuternie z lacina tylko zasuwam w oryginalen swinszczyznie,bo tylko tak
              zrozumie osle.widziales kiedys zeby czlowiek gadal do swini???za idiote by go
              wzieli...

jaka ty mogles miec kindersztube???chyba jak sie przy korycie zachowac.
              • Gość: fan Re: kindersztuba??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 08:15
                Mógłbym toczyć z Panem dyskusję, nawet w Pańskim stylu, ale po co?
                Niestety, nawet czytanie Pańskich wypowiedzi sprawia wrażenie, jakbym słuchał
                chrząkania wieprza. I to jeszcze chrząkania nieprzyjaznego.

Jedno mnie dziwi. Wybrał sobie Pan taki "patrycjuszowski" nick, a tymczasem,
                oceniając Pańskie możliwości stylistyczne, inerpunkcyjne, retoryczne oraz
                zdolność logicznego myślenia (notorycznie myli Pan tezę z założeniem),
                doszedłem do wniosku, że nie powinien się Pan przedstawiać jako Marek Krassus,
                lecz, na przykład: Ferdynand GorzejNiżKiepki.

Żegnam, mój Szanowny Oponencie. Have a nice day!
                • Gość: marcus_crassus buahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 10:13
                  a co ty napisales niedorozwinieta sieroto???oprocz nedznego uzywania wyrazow
                  ktorych wtracenie uwazasz za "uczone" :))))) takie wyplochy jak ty moga u mnie
                  trawniczek w lecie strzyc...a obecnie jak chcesz zarobic pare zlotych clownie
                  zapraszam do czyszczenia podlog i mycia okien.place 10 zl/h...to wiecej niz
                  zarobisz w cyrku :)
                  • Gość: fan Re: buahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 10:44
                    Nie zrobię Panu zaszczytu i nie będę dłużej prowadził tej "dyskusji".
                    Powiem jedno - na zakończenie - na przykład pradziadek mojego pradziadka też
                    nie wdawałby sie w polemiki ze swoim poddanym - chłopem pańszczyźnianym.
                    Kazałby go wychłostać karbowemu, dla opamiętania.

Ja płacę o wiele więcej zatrudnionym u mnie ekspertom i specjalistom. Pod
                    warunkiem, że używają odpowiedniego języka.
                    • Gość: marcus_crassus ekspertom od czego wyplochu?????? :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:10
                      nie spodziewalbym sie ze podobna miernota intelektualna awansowala powyzej
                      starszego czysciciela kibli.

a tego pana pajacu to wsadz sobie mocno w tylek :)
                      • Gość: fan Re: ekspertom od czego wyplochu?????? :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:12
                        Ekspertom z dziedziny geofizyki poszukiwawczej, specjalność sejsmika oraz
                        geologia złożowa, specjalność złoża surowców bitumicznych.

No reply.
                        • Gość: marcus_crassus ale ty jestes mierny wyplochu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:20
                          1)Żegnam, mój Szanowny Oponencie. Have a nice day!

2)Nie zrobię Panu zaszczytu i nie będę dłużej prowadził tej "dyskusji".
                          Powiem jedno - na zakończenie

3)No reply.

pytanie w zwiazku z tym:na tej kindersztubie pastuchu nie uczyli sie ze zegnamy
                          sie raz???
                          • Gość: fan Re: ale ty jestes mierny wyplochu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:32
                            Uczyli, bez obaw. Uczyli też, że na ujadającego kundla wystarczy krzyknąć, aby
                            stulił pysk. Więc ostatecznie:

Halte Maul du bescheissene Schwein!
                            • Gość: marcus_crassus juz sie nie zegnasz posrancu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:34
                              4 raz...ale ty jestes niedorozwiniety :))
                              • Gość: fan Re: juz sie nie zegnasz posrancu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:37
                                a ty nie stosujesz się do zaleceń pana:

Ich wiederhole - halte Maul!!
                                • Gość: marcus_crassus jestes uposledzony do granic mozliwosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 13:10
                                  durniu...to sie tak zawsze konczy parobie jak taki wymoczek jak ty zgrywa
                                  inteligentna pozalowania godnymi prostactwami w stylu jezyka niemieckiego albo
                                  innych prostactw...tacy durnie jak ty sa najbardziej pozalowania godni :)))
                                  szybko mozna jednak clowna wyczuc :)
                                  • Gość: kolega fana Re: jestes uposledzony do granic mozliwosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 13:44
                                    dobra jestes z wawy?
                                  • Gość: kolega fana Re: jestes uposledzony do granic mozliwosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 13:52
                                    niemam czsu czekac przyjdz na n swiat 47 sroda 20. pogadamy jak chcesz
                                    • Gość: marcus_crassus ocipiales???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:28
                                      buahahahahahaha..nowy swiat :))) ale z ciebie pajac :))))

moj mail:

marcus_crassus@o2.pl :)))))) tam prosze szczegoly...i chyba raczej chodzi o
                                      zbieranie grzybkow w lesie a nie srodek warszawy :)))

i przestan pierdzielic idioto o Nowym Swiecie :))) ku..wa mac,co za jelop :)))

a moze w kiblu palacu kultury oszolomie???

buahahahah...ty masz 14 lat czy jestes az tak uposledzony
                                      • Gość: kolega fana Re: ocipiales???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 15:19
                                        to ty sie sesrales ze strachu. wiedzialem odrazu cos ty za jeden cwelu
                                        • Gość: marcus_crassus sesrales??jakac sie zaczales?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 15:30
                                          co ty mi sie jakasz ofermo.masz mail.to NAPISZ ofiaro losu :)))
                                          buhahahahah...nowy swiat,a moze w ZOO debilu :)))albo w kosciele?? :))

a puszcza pod warszawa nie lepsza clownie???

poza tym durniu po co to piszesz jeszcze tutaj??chodzi ci o zalatwienie sprawy
                                          czy o pierdzielenie cipo.to dokoncz na priv cipo.masz adres mail
                                          • Gość: kolega fana Re: sesrales??jakac sie zaczales?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 15:42
                                            nic ci nie bede pisal
                                            jarek z czyms takim gada od wczoraj? chyba naprawde ocipial
                              • Gość: kolega fana Re: juz sie nie zegnasz posrancu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:58
                                sluchaj no cwelu zamknij gardlo i nie obrazaj mojego kolegi. i sluchaj ludzi
                                jak chcesz pogadac to daj znac gdzie i kiedy git?
                                • Gość: marcus_crassus bardzo chce pogadac :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 13:08
                                  jakies propozycje ?? :)
      • Gość: wkurzony Re: a niech se zra trawsko i kozie bobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 20:15
        chyba niektorzy tak jedza w niepodleglej
    • Gość: igor Ja lubie wszystko z czego mozna sie posmiac. A IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 15.10.04, 21:02
      Bialorus jest wesola. Zeby dac tak sie za nos wodzic komuchowi w XXI wieku. To
      zasluguje na film typu "Dyktator". Moze wspolczesny Kafka by sie wzial za
      Lukaszenke. Moj faworyt w kazdych wyborach w kraju Bialokartoszkow
      (przepraszam 'bulb').
      • Gość: mak Re: Ja lubie wszystko z czego mozna sie posmiac. IP: *.proxy.aol.com 16.10.04, 08:21
        nu crassus i dostalo ci sie po uszach i to w sporze o Bialorus,a swoja droga
        klient ma racje co komu do tego ,ze z cudzego chlewa gnojowka wycieka.
    • Gość: totyle Re: Odczepcie się od Białorusi, zajmijcie się Pol IP: *.176.6.31.Dial1.Phoenix1.Level3.net 16.10.04, 08:44
      Nie przejmuj sie krasula to objawy choroby wscieklej krowy.
      Jej chistoria jest tak dluga jak ja dlugo na forum.
      A pozatym to krasul obrales ten azymut?Ja do Polski jade
      nie bedziesz wiedzial kiedy ale bedziesz czul.
      Dla nas dwojga tam miejsca nie ma i taki garbage jak ty
      to ujma dla mojej pieknej Ojczyzny.Krasul-co z tego nie zrozumiales?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka