Dodaj do ulubionych

PODZIWIANA AMERYKA PRZEZ 50 LAT

IP: *.cvx.algx.net 18.10.04, 03:08
za obrone demokracji i wolnosci.
Od czasu napasci na Iraq, caly swiat sra na usa.
Jak to latwo bylo zniweczyc poprzednich pokolen.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Jaki "caly swiat"? Tych paru lewakow i IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.10.04, 03:13
      antyglobalistow pod wodza paru immamow? Nie badz megalomanem, Mr Wahabi!
    • wojcd Re: PODZIWIANA AMERYKA PRZEZ 50 LAT 18.10.04, 03:14
      Nie przesadzaj.
      Fakt, to powazny zakret w dziejach USA.
      Ale oby tylko zakret.
    • Gość: Alfred Jak Ty jestes Amerykanin to ja jestem Marsjanin IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 18.10.04, 03:36
      Amerykanie nie lubia radykalnych stwierdzen jak Twoje. Od razy widac, zes
      swiezy w USA. Moze nawet nie jestes obywatelem. Tu lubi sie kompromisy. Nie
      zaprasza sie na 'party w domu' ludzi, ktorzy maja zdecydowane poglady. Debaty
      telewizyjne politykow sluza zbieraniu pieniedzy a nie przekonywaniu kogos. A
      Ameryka nigdy nie byla tak bogata i silna militarnie jak teraz wiec tez sie
      mylisz. Bierzesz Chiraca, Schroedera i Annana za sumienie swiata? Oni tez
      odejda jak Bush a USA dalej bedzie pierwsza potega swiata. Najmniej zreszta
      obchodzi to prawdziwych Amerykanow.

"America's business is business" (Theodore Roosevelt)
      • Gość: poinformowany Re: Jak Ty jestes Amerykanin to ja jestem Marsjan IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.10.04, 03:51
        USrael jest wielokrotnym bankrutem (w ookresie statnich 100 lat).
        Obecnie, zadluzenie zewnetrzne rzadu USA przewyzsza wartosc rzadowych assetow.
        Ile jest wart weksel bankruta (zwany dolarem)?
        W wiekszosci, obywatele USraela sa niewolnikami swiatowego kartelu bankowego,
        ale niewielu zdaje sobie z tego sprawe...
        Byc moze dlatego na spotkaniach towarzyskich rozmawia sie o pogodzie...
        • wojcd Re: Jak Ty jestes Amerykanin to ja jestem Marsjan 18.10.04, 03:59
          Ok. USA sa kredytowane przez swiat.
          To splacanie kredytu przynajmniej czesciowe
          bedzie musialo nastapic.
          Ale to bedzie proces.
          Ustali sie jakis balans i bedzie OK.
          Fakt, ze mozna przewidywac spadek poziomu zycia w USA,
          ale o ile to trudno powiedziec.
          Moze nieznaczny?
          • Gość: . Tez nie a propos... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.10.04, 04:02
            www.cartoonstock.com/newscartoons/blowup.asp?imageref=efin96&artist=Fischer,+Ed
    • Gość: ABe Re: PODZIWIANA AMERYKA PRZEZ 50 LAT IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 18.10.04, 04:06
      To sie juz zaczelo od zrzucenia bomb atomowych na Hiroszime i Nagasaki, potem
      Vietnam, Korea i cale to poludniowo-azjatyckie bagno US ugrzezlo w, potem
      poparcie dla Izraela, potem Afganistan... a tys sierota z ksiezyca spadl
      dopiero po wojnie w Iraku?
      Na US sra sie juz od tak dawna ze US tonie w gownie!
      • Gość: rozwolnienie Re: PODZIWIANA AMERYKA PRZEZ 50 LAT IP: *.cvx.algx.net 19.10.04, 03:00
        Oj nie wszyscy w Polsce jeszcze sraja, nie wszyscy. Wielu jeszcze dupy
        amerykanom caluja, a moze dostana dolara?
        A ty juz dlugo tak srasz? Pewnie jak w pieluszkach chodziles, to juz zaczales?
        • Gość: ak Re: PODZIWIANA AMERYKA PRZEZ 50 LAT IP: *.cvx.algx.net 19.10.04, 19:09
          Za dolara, koles, to polacy i mordowac innych beda. ZADNEGO HONORU!!!!!!!!
          Co ci biedni irakijczykowie zawinili polakom, ze ci ich morduja?
          Po prostu, Kwas liczyl, ze dostanie samolot czy 50 dolarow, cos takiego.
          • Gość: ABE Re: PODZIWIANA AMERYKA PRZEZ 50 LAT IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.10.04, 21:50
            Pchajac sie do "sojuszu" (czytaj "wasalstwa") wobec US, Polska sama sie
            wpakowala pod deszcz gowna. I zasluzenie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka