Gość: amerykanin IP: *.cvx.algx.net 18.10.04, 03:08 za obrone demokracji i wolnosci. Od czasu napasci na Iraq, caly swiat sra na usa. Jak to latwo bylo zniweczyc poprzednich pokolen. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Jaki "caly swiat"? Tych paru lewakow i IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.10.04, 03:13 antyglobalistow pod wodza paru immamow? Nie badz megalomanem, Mr Wahabi! Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: PODZIWIANA AMERYKA PRZEZ 50 LAT 18.10.04, 03:14 Nie przesadzaj. Fakt, to powazny zakret w dziejach USA. Ale oby tylko zakret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Jak Ty jestes Amerykanin to ja jestem Marsjanin IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 18.10.04, 03:36 Amerykanie nie lubia radykalnych stwierdzen jak Twoje. Od razy widac, zes swiezy w USA. Moze nawet nie jestes obywatelem. Tu lubi sie kompromisy. Nie zaprasza sie na 'party w domu' ludzi, ktorzy maja zdecydowane poglady. Debaty telewizyjne politykow sluza zbieraniu pieniedzy a nie przekonywaniu kogos. A Ameryka nigdy nie byla tak bogata i silna militarnie jak teraz wiec tez sie mylisz. Bierzesz Chiraca, Schroedera i Annana za sumienie swiata? Oni tez odejda jak Bush a USA dalej bedzie pierwsza potega swiata. Najmniej zreszta obchodzi to prawdziwych Amerykanow. "America's business is business" (Theodore Roosevelt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowany Re: Jak Ty jestes Amerykanin to ja jestem Marsjan IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 18.10.04, 03:51 USrael jest wielokrotnym bankrutem (w ookresie statnich 100 lat). Obecnie, zadluzenie zewnetrzne rzadu USA przewyzsza wartosc rzadowych assetow. Ile jest wart weksel bankruta (zwany dolarem)? W wiekszosci, obywatele USraela sa niewolnikami swiatowego kartelu bankowego, ale niewielu zdaje sobie z tego sprawe... Byc moze dlatego na spotkaniach towarzyskich rozmawia sie o pogodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
wojcd Re: Jak Ty jestes Amerykanin to ja jestem Marsjan 18.10.04, 03:59 Ok. USA sa kredytowane przez swiat. To splacanie kredytu przynajmniej czesciowe bedzie musialo nastapic. Ale to bedzie proces. Ustali sie jakis balans i bedzie OK. Fakt, ze mozna przewidywac spadek poziomu zycia w USA, ale o ile to trudno powiedziec. Moze nieznaczny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Tez nie a propos... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.10.04, 04:02 www.cartoonstock.com/newscartoons/blowup.asp?imageref=efin96&artist=Fischer,+Ed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABe Re: PODZIWIANA AMERYKA PRZEZ 50 LAT IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 18.10.04, 04:06 To sie juz zaczelo od zrzucenia bomb atomowych na Hiroszime i Nagasaki, potem Vietnam, Korea i cale to poludniowo-azjatyckie bagno US ugrzezlo w, potem poparcie dla Izraela, potem Afganistan... a tys sierota z ksiezyca spadl dopiero po wojnie w Iraku? Na US sra sie juz od tak dawna ze US tonie w gownie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozwolnienie Re: PODZIWIANA AMERYKA PRZEZ 50 LAT IP: *.cvx.algx.net 19.10.04, 03:00 Oj nie wszyscy w Polsce jeszcze sraja, nie wszyscy. Wielu jeszcze dupy amerykanom caluja, a moze dostana dolara? A ty juz dlugo tak srasz? Pewnie jak w pieluszkach chodziles, to juz zaczales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: PODZIWIANA AMERYKA PRZEZ 50 LAT IP: *.cvx.algx.net 19.10.04, 19:09 Za dolara, koles, to polacy i mordowac innych beda. ZADNEGO HONORU!!!!!!!! Co ci biedni irakijczykowie zawinili polakom, ze ci ich morduja? Po prostu, Kwas liczyl, ze dostanie samolot czy 50 dolarow, cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABE Re: PODZIWIANA AMERYKA PRZEZ 50 LAT IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 19.10.04, 21:50 Pchajac sie do "sojuszu" (czytaj "wasalstwa") wobec US, Polska sama sie wpakowala pod deszcz gowna. I zasluzenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś