Dodaj do ulubionych

ZNIWIARKI !!!!!!!!

IP: *.broadband.actcom.net.il 18.10.04, 20:59
zwroccie, prosze, prosze, moj watek. prosilam nie wycinac, wyjasnilam, ze
jestem przy zdrowych zmyslach... :))))

nie podalam zadnego adresu, tylko i wylacznie moje. podanie wlasnego adresu
to przeciez mozna, nie?

wiec, prosze.......
Obserwuj wątek
    • Gość: rachelka danus caluj w sliczna IP: *.twcny.rr.com 18.10.04, 21:00
      zniwiary ponure przywracac post dany. ona ma mnie w nim pocalowac a bez tego nie
      idzie spac w nocy.
      • Gość: dana33 Re: danus caluj w sliczna IP: *.broadband.actcom.net.il 18.10.04, 21:05
        cie calowac nie bede. nie mialam zludzen, ze zostalam twoja najlepsza
        przyjaciolka, ale dolaczyc sie do tamtego watku, tego sie nie spodziewalam, bo
        przynajmniej moglysmy sobie milo pogadac. dlatego tez znow nazwalam cie
        rachelcia szmatelcia, za ta dwulicowosc....
        • Gość: rachelka Re: danus caluj w sliczna IP: *.twcny.rr.com 18.10.04, 21:30
          nu nu nazywaj jak chcesz ales sie strasznie nachmurzyla,zlosc pieknosci szkodzi
          w kazdym wieku. co do milosci to jak wiatr przychodzi i odchodzi jak my danus,so
          long.
    • Gość: Tomek44 Re: ZNIWIARKI !!!!!!!! IP: *.inter.net.il 18.10.04, 21:04
      Dana, dla tych gnoi? Po co? Z nimi poprostu trzeba przerwac wszelka dyskusje.
      Pozdrawiam
      T44
      • Gość: rachelka Re: ZNIWIARKI !!!!!!!! IP: *.twcny.rr.com 18.10.04, 21:06
        Gość portalu: Tomek44 napisał(a):

> Dana, dla tych gnoi? Po co? Z nimi poprostu trzeba przerwac wszelka dyskusje.
        > Pozdrawiam
        > T44
        u ale ponuro i to taki kulturalny pan, a fe w koncu tomcio ty nie
        fiktorek,przynajmniej tak sie nam tu przedstawiasz co dzien.
        • Gość: Tomek44 Re: ZNIWIARKI !!!!!!!! IP: 5.5R* / *.inter.net.il 18.10.04, 21:17
          Widzisz ja jestem jak ptaki, zmiennocieplny. Wszystko zalezy od pogody i
          temperatury.
          • Gość: rachelka Re: ZNIWIARKI !!!!!!!! IP: *.twcny.rr.com 18.10.04, 21:19

> Widzisz ja jestem jak ptaki, zmiennocieplny. Wszystko zalezy od pogody i
            > temperatury.
            nu ja bym to inaczej okreslila, w sytuacjach podbramkowych poznaje sie prawdziwa
            klase czlowieka.
          • Gość: PP Re: ZNIWIARKI !!!!!!!! IP: 207.7.193.* 19.10.04, 00:11
            Oho, zimnocieplny..To znaczy ze czasem zdarza ci sie byc cieplakiem? Inni to
            nazywaja obojnactwem.
      • wojcd Tomku Ty sie rozwijasz 18.10.04, 21:25
        > dla tych gnoi?
        • Gość: babariba tym razem Tomek się rozwinął jak... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 01:07
          ...papier toaletowy. Niestety
          • Gość: rachelka Re: tym razem Tomek się rozwinął jak... IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 02:12
            Gość portalu: babariba napisał(a):

> ...papier toaletowy. Niestety
            no nie on pierwszy rozwinal swoje papiery toaletowe na forum,fiktor,kropa
            pseudobrytyjska i jeszcze paru innych robia to co dzien w takim samym stylu i
            smrodzie. brawo panowie i panie,wasz kunszt slowa pisanego caly swiat tu co
            dzien podziwia,jak rowniez wasze przerozne zboczenia. tak trzymac.
    • Gość: totyle Re: ZNIWIARKI !!!!!!!! IP: *.176.3.154.Dial1.Phoenix1.Level3.net 18.10.04, 21:05
      Nu dana nie pisz ze jestes przy zdrowych zmyslach.Toz to sam wniosek wtedy sie
      nasuwa ze to zmyslowo chora deklaracja.Juz i tak za pozno.Zmien nick
      dana i poglady(to jakas tam gwarancja ze zniwiarki ominiesz) to sobie jeszcze
      pogadamy.
    • kropka Re: ZNIWIARKI !!!!!!!! 18.10.04, 21:41
      na forum nie mozna umieszczać żadnych danych osobowych. Ani własnych, ani
      cudzych, ani urzędowych, ani prywatnych.
      Administracja forum namawia do logowania, poniewaz wtedy nie widać IP.
      Oszczędza to przykrości forumowiczom i pracy adminom. Gorąco polecam.
      Polecam także zimne prysznice, choć ostatnio mam obawy, że kąpiel pod Niagarą
      tez może niektórym nie wystarczyć.
      Co Was opętało, do licha???
      serdeczności
      • Gość: totyle Re: ZNIWIARKI !!!!!!!! IP: *.176.3.154.Dial1.Phoenix1.Level3.net 18.10.04, 21:47
        Nu dana o takich rzeczach nie wie?Nu jak to z nia dyskutowac jak taka
        ignorantka.
      • Gość: rachelka Re: ZNIWIARKI !!!!!!!! IP: *.twcny.rr.com 18.10.04, 21:48
        kropka napisała:

> na forum nie mozna umieszczać żadnych danych osobowych. Ani własnych, ani
        > cudzych, ani urzędowych, ani prywatnych.
        > Administracja forum namawia do logowania, poniewaz wtedy nie widać IP.
        > Oszczędza to przykrości forumowiczom i pracy adminom. Gorąco polecam.
        > Polecam także zimne prysznice, choć ostatnio mam obawy, że kąpiel pod Niagarą
        > tez może niektórym nie wystarczyć.
        > Co Was opętało, do licha???
        > serdeczności

alez kropa my jak wloska rodzina jedzaca za mala ilosc makaronu jak na nas
        wszystkich. tozto nie czujesz tej milosci miedzy poszczegolnymi czlonkami
        rodziny,ot tak dla zartow ktos kogos trzepnie i stuknie,pasem pobije i
        kopnie,ale my zyc bez siebie nie mozemy:)
        niagara swietna zaraz po deszczu,ale cholera pedza jak za blisko sie wejdzie.
        moze kiedys z danuska w beczce sie przejedziemy,ona w wiekszej a ja w mniejszej
        a fiktorek bedzie na dole z recznikami na nas czekal,dla mnie malutkim a dla
        dany duzym plazowym w parasolki.
      • Gość: dana33 Re: ZNIWIARKI !!!!!!!! IP: *.broadband.actcom.net.il 18.10.04, 21:49
        mnie opetala ochota powiedziec to samo, co powiedzial srulik na pytanie,
        dlaczego chce zostac lotnikiem: zeby napluc z gory na syna dozorcy... :)

dzieki za wyjasnienie....
      • gini Re Kropka czy mozesz raz sie skonsultowac 18.10.04, 22:49
        kropka napisała:

> na forum nie mozna umieszczać żadnych danych osobowych. Ani własnych, ani
        > cudzych, ani urzędowych, ani prywatnych.
        > Administracja forum namawia do logowania, poniewaz wtedy nie widać IP.
        > Oszczędza to przykrości forumowiczom i pracy adminom. Gorąco polecam.
        > Polecam także zimne prysznice, choć ostatnio mam obawy, że kąpiel pod Niagarą
        > tez może niektórym nie wystarczyć.
        > Co Was opętało, do licha???
        > serdeczności

Przed napisaniem glupstwa?Wlasnie dzis Tebe napisal nastepujacy post.
        Re: Do Adminów:pytanie w kwestii etycznej
        Autor: tebe
        Data: 18.10.2004 13:09 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
        Prywatnej korespondencji nie umieszczaj na forum, cudzych danych osobowych
        nie podawaj.
        Bartoszewski jest osobą publiczną, ktoś kto ma stronę w Internecie z imieniem i
        nazwiskiem - niekoniecznie. Nawet jeśli jest profesorem i to strona uczelni -
        może sobie nie życzyć, żebyś o nim pisywał w różnych miejscach. Kulturalnie
        byłoby założyć, że sobie tego nie życzy niż podawać nazwisko ot tak.
        Możesz podawać swobodnie najwyżej swoje dane osobowe - to jedyne do których
        masz prawa. Jeśli nie chcesz tego robić a znasz jakieś miejsca, gdzie są
        opublikowane, wyślij mailem url.
      • Gość: babariba bredzisz coć kropa... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 18.10.04, 23:44
        ...a kto mi zabroni i na jakiej podstawie namiary moje tu opublikować.
        Choćby poprzez stronę www???
        www.nasza.sokolka.org
        Wytniesz nożyczko???
        • gini Re: bredzisz coć kropa... 18.10.04, 23:48
          Pisza czasami ludzie, ktorzy przedstawiaja sie wlasnym imieniem i nazwiskiem,
          tez bedzie ciela a co.
          I nie mam tu na mysli glupiego Jozia, ale np Juurka , ktory czesto swoje posty
          sygnuje swoim wlasnym nazwiskiem.
          Teraz juz nie bedzie mogl, bo kropka mu wytnie post, za ujawnianie danych.
          • Gość: babariba [...] IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 00:04
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • wojcd zeznaj szybko 19.10.04, 00:07
              Jak juz sie tak odkryles, to powiedz wiecej.
              Sa u Was teraz grzyby czy nie.
              Tylko nie krec.
              • gini Re: zeznaj szybko 19.10.04, 00:09
                Spiesz sie, spiesz, sie bo watek zaraz poleci na osla.
              • Gość: babariba są zielonki i podzielonki, prosto do soli, a potem IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 00:17
                ...lekkie płukanie i do śmietany z cebulką. Mniam
                • gini Re: są zielonki i podzielonki, prosto do soli, a 19.10.04, 00:18
                  Nie rob smaku, sto lat grzybow nie jadlam swiezych.
                  • wojcd bede wredny 19.10.04, 00:28
                    pierozki z swiezutkich opeiniek
                    swieze kanie smazone w dowolnej ilosci.
                    • Gość: babariba ja pożeracz jestem bardziej niż zbieracz... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 00:34
                      ...jak przed miesiącem pojechałem do lasu (zrobiłem 9 słoików marynat) to do dzisiaj sie schylić nie bardzo mogę (ta dyskopatia).
                      Ale i tak jutro będę zielonki w śmietanie cały dzień żarł.
                      • wojcd dzieki za donos /nt 19.10.04, 00:40
                  • Gość: . Ruszyc tlusty tylek - w Belgii tez rosna. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 01:42
                • wojcd Re: są zielonki i podzielonki, prosto do soli, a 19.10.04, 00:24
                  A jak z opienkami?
                  Trzy tygodnie temu uzbieralem sporo kan.
                  Bylem we czwartek na grzybach i pusto.
            • Gość: dana33 Re: i dlatego mnie to aniu w..rwić raczylo IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 00:44
              grzesiek!!!!! co mnie plagiatujesz, a???????? :)
              • Gość: babariba bo nie będzie mnie jakiś anonim... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 00:52
                pozbawiał prawa do posługiwania się moimi własnymi danymi osobowymi. To po pierwsze.
                A po drugie dług masz w innym wątku :)))
                • Gość: dana33 Re: bo nie będzie mnie jakiś anonim... IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 01:24
                  w jakim, bo juz pozno i zaczac szukac teraz.... a ciekawosc mnie zzera... :)
                  • Gość: babariba o fredzi danuś, o fredzi... ale o Tobie chyba... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 01:30
                    ...trochę też
                    Też idę spac na razie, bo dawno mnie się już leśne kordiały pokończyły z Puszczy Kyszyńskiej :)))
                    • Gość: dana33 Re: o fredzi danuś, o fredzi... ale o Tobie chyba IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 01:35
                      zaraz popatrze i jutro ci napisze... dobranoc
                      • Gość: babariba papa n/t IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 01:39
    • wojcd do Dany 18.10.04, 21:47
      Sluchaj Dano
      zawsze nalezy sytuacje czynic maksymalnie klarowna.
      Powinnas pisac ZAWSZE tylko z domu.
      Piszac z pracy i jeszcze instytucji, ktora
      nie jest neutralna w sprawach poruszanych na
      forum otwierasz puszke Pandory.
      • Gość: totyle Re: do Dany IP: *.176.3.154.Dial1.Phoenix1.Level3.net 18.10.04, 21:49
        Nu dana ma puszke pod kontrola.Clopcy erecowcy z SS IDF sa w poblizu dla oslony.
      • Gość: dana33 Re: do Dany IP: *.broadband.actcom.net.il 18.10.04, 22:21
        instytucja w ktorej ja pracuje, jest absolutnie neutralna w sprawach
        poruszanych na forum. stare papiery, liczace lat 100 lub wiecej, w ktorych ja
        grzebie, nie maja nic wspolnego z tym, co sie dzieje dzisiaj w israelu i nic z
        tym, co sie dzieje tutaj na forum.
        przedstawiam tutaj tylko i wylacznie moje wlasne poglady i to co widze wokol
        siebie od 30 lat. uwazam za skonczona glupote i hucpe, jesli ludzie, ktorzy nie
        byli tutaj nigdy, araba i zyda widzieli moze dwa razy w zyciu, cala swoja
        wiedze o konflikcie tutejszym czerpia z mass media i z opowiadan, twierdza
        tutaj z cala stanowczoscia, ze "wiedza". wiedza tak dobrze, ze nawet sie nie
        pytaja nas israelczykow. bo przeciez czytaja gazety. ale jak sie im podsuwa
        jakis artykul z gazety, ktory nie odpowiada temu, co chcieliby przeczytac,
        wtedy musza weryfikowac, sprawdzac i czekac na dodatkowe zrodla.
        wojciechu, przeciez wiesz lepiej. naprawde, nie musze nic tlumaczyc, i napewno
        juz nie usprawiedliwiac sie. puszka pandorry? watpie. ale doceniam twoje
        ostrzezenia.
        • Gość: totyle Re: do Dany IP: *.176.6.178.Dial1.Phoenix1.Level3.net 18.10.04, 22:46
          Nu dana jak ONZ tam jedzie to ich nekacie ilu juz reporterow zginelo z rak SS
          IDF?Ilu nie dopuszczacie na teren czystek gdzie domy z mieszkancami w srodku
          burzycie?i nawet 13 letnie dzieci co do szkoly ida zabijacie.Piszesz ze te psy
          z IDF beda miec sprawiedliwy wyrok?Zwrocisz dziecku zycie?Nie dalas szansy
          dziecku byc dorosla jak ty,cieszyc sie lub smucic-byc pobrostu byc.
          O co tobie biega?
        • wojcd Re: do Dany 18.10.04, 23:41
          Dano
          wierze Ci w to co napisalas.
          Wiem, ze nie atakujesz Polakow, polskosci
          jesli to nie stoi w sprzecznosci z Izraelem.
          Odnosze wrazenie, ze zywisz do Polski szacunek.
          Tu na forum temperatura jest goraca i nie
          mozna zapanowac nad emocjami.
          Wiem takze, ze swiat najlatwiej zmienic
          przez kobiety. Uwazam, ze gdybyscie Panie jakos
          uzgodnily reguly tego forum, to temperatura by spadla
          i moze pojawili by sie NORMALNI dyskutanci.
          pozdrawiam
          • Gość: dana33 Re: do Dany IP: *.broadband.actcom.net.il 19.10.04, 00:54
            nusze sprostowac, wojciechu: ja nie atakuje polakow, polskosci ani polski nigdy.
            nawet jak to stoi w sprzecznosci z israelem. jesli kiedykolwiek napisalam cos
            atakujacego, to tylko jako odpowiedz na atak na mnie lub na moj kraj.
            nie robie tego nie dlatego ze nie wiem. ale dlatego, ze nikt z nas nie jest
            taki bez skazy. i nie robie dlatego, ze polska to wlasnie ten kraj, ktory
            mnie "zrobil": to jest moja mentalnosci, moja kultura, moj pierwszy jezyk, to
            moje dziecinstwo i moja mlodosc, ktore byly przepiekne.
            ale jak jestem ja, moj kraj lub moj narod atakowany bezmyslnie, bezpodstawowo,
            bez zadnego zrozumienia, tylko i wylacznie po to, zeby dolozyc, wtedy atakuje.
            ale nie polske. tylko tego, ktory atakuje. nawet jak musze napisac wtedy np o
            szmalcownikach. to jeszcze nie znaczy dlugo, ze uwazam, ze wszyscy polacy byli
            szmalcownikami, bo wiem dobrze, ze nie. ale ten bezmyslnie atakujacy niech wie,
            ze w czasach wojny nie wszystko idzie tak jakbysmy chcieli, nie kazdy zachowuje
            sie jak w salonie u krola, i jesli nie chce slyszec niemilych mu rzeczy, niech
            nie atakuje. jest ladne powiedzenie w biblii: ten rzuci pierwszy kamien, ktory
            jest bez winy... czy cos takiego. byloby dobrze, jakby ta zgraja antysemicka
            pomyslala ciut nad tym zdaniem...
            • Gość: totyle Re: do Dany IP: *.176.168.148.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.10.04, 01:04

Kto to podaje swoj adres,telefon i e-mail na forum-jakimkolwiek forum
              publicznym?.
              Toz to czynisz redakcje wspolodpowiedzialna(ich srodek transportu informacji)
              za rozne rzeczy.Oni cie powinni zabanowac na zawsze.
              Dalas w ten sposob dowod na swoj prymitywizm w szukaniu prowokacji
              do kreowania antysemityzmu.Nu dana ty naprawde myslisz ze my tacy glupi jak
              ty?

• Gość: babariba bujaj się totyle, a kto mi zabroni... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 01:17
                wizytówki rozdawać na prawo i lewo???
                www.nasza.sokolka.org
                a także gdaszuta@op.pl, gdaszuta@o2.pl, gdaszuta@wp.pl
                a teraz poskarż się cenzorowi forumowemu
                • Gość: totyle Re: bujaj się totyle, a kto mi zabroni... IP: *.176.6.215.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.10.04, 01:57
                  To jest adres instytucji.org.
                  • Gość: babariba zgadza się, jest to adres stowarzyszenia... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 08:08
                    'Nasza Sokółka', ale zobacz sobie na dole strony, jak brzmi nazwisko administratora.
                    A poza tym podałem ci trzy adresy e-mailowe, które do żadnej instytucji nie należą, jeno do mnie.
                    A jak mi się spodoba, założę sobie jeszcze kilka kont i też je będę systematycznie upowszechniał.
                    Tak, że mój apel 'bujaj się' (w tej kwestii) dalej jest aktualny.
                    A poza tym pozdrawiam oczywiście i 'daj boh, sztob nieposlednij, bo mi taki jeden z Puszczy Knyszyńskiej najechał z napojem ekologicznym, to se mam jeszcze, chociaż już niedużo.
                    • Gość: dana33 ZNIWIARKI !!!!!! IP: *.jazo.org.il 19.10.04, 09:10
                      wycielyscie moj post, dostalam wyjasnienie, ok.
                      popatrzcie sie na watek "kropa czy mozesz mi wyjasnic"... czy cos takiego.
                      gucio podaje pelne nazwiska i imiona, i to nie swoje.
                      jesli juz jest taka regula, to dlaczego nie kasuje sie tego w ciagu pieciu
                      minut? czy nie uwazacie, ze gucio dal tutaj juz dosyc dowodow na to, ze mozna
                      go po prostu zabanowac i to tak, zeby nie mogl wejsc pod zadnym innym nikiem?
                      bo mam takie wrazenie, ze gucio to ad, nihil i przyjaciele nihila.
                    • Gość: totyle Re: zgadza się, jest to adres stowarzyszenia... IP: *.176.3.14.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.10.04, 09:23
                      E-mail nawet twoj prywatny to jest zaden adres kolego.Jest tam kilka twoich
                      zaszyfrowanych znakow i nazwa servera.
                      Dana podala adres domowy i telefon i to tutaj na poligonie walki jakby nie bylo.
                      Wariatow innych tutaj wlacznie z dana tez nie brakuje aby to co ona podala
                      wykorzystac do czegos tam.Prowokacja czy glupota?

• Gość: dana33 Re: zgadza się, jest to adres stowarzyszenia... IP: *.jazo.org.il 19.10.04, 09:41
                        glupie tozero. ani prowokacja, ani glupota. litosc nad wami kretynami, ktorzy
                        nic nie robia tylko godziny spedzaja na pisaniu, gdzie ja pracuje i ile mi za
                        to placa. znudzilo mi sie, wiec dalam wam dane, zebyscie nie musieli tracic
                        waszego cennego czasu. nu,wykorzystac? a do czego, ty nic, mozesz to
                        wykorzystac? przeciez nie przyslesz mi kwiatow na urodziny. a nic innego nie
                        mozesz zrobic. najwyzej mi podskoczyc.
                        • Gość: totyle Re: zgadza się, jest to adres stowarzyszenia... IP: *.176.6.122.Dial1.Phoenix1.Level3.net 20.10.04, 01:22
                          Ani sie nad nami nie lituj ani nie pouczaj-niktcie o to nie prosil.
                          Masz problem z arabami to sobie na ich forum ich humanizuj a nie
                          pajacuj tutaj bo my to mamy w dupie.
                          Jakby cie tu nie bylo nie dostalabys lawiny pytan o dziewczynke 13 letnia
                          zakatowana prze zydow.
                          Moze jednak sie wynies z tad lepiej dla ciebie bedzie pokrako.
                      • Gość: babariba dalej chrzanisz totyłku... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 00:44
                        ...kilka postów wcześniej podałem wszystkie namiary adresowe:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16816689&a=16823127
                        ja wiem, że czasem łatwiej napisać, niż przeczytać...
                        A jakbys chciał coś więcej, np. numer majtek, które noszę, też ci to wyślę
                        • Gość: totyle Re: dalej chrzanisz totyłku... IP: *.176.6.122.Dial1.Phoenix1.Level3.net 20.10.04, 01:01
                          Jakis tam adres dales,nawet imie nazwisko tez.Zgadza sie.Wedlug norm kropkowych
                          powinna cie zkosic.Moich zreszta tez.Powiem ci jeszcze jedna rzecz kiedy by cie
                          skosila.Jakbys sprzedawal swoj napoj knyszynski tutaj reklamujac go.
                          Dana podobnie zrobila zalaczyla swoje dane z intencja macie o mnie wszystko
                          wiec do roboty-mozecie sie mscic juz konkretnie.Taki wydzwiek mial jej post.
                          Kropka ma racje w tym ze to skosila.
                          Twoj post z adresem jest niewiarygodny i jest to juz maslo maslane-niezbyt
                          szczesliwa prowokacja na kropke.
                          • Gość: babariba dalej chrzanisz totyłku... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 08:58
                            albo ja nie znam języka polskiego, albo ty.
                            Mnie chodziło o to, że TO JA decyduję o statusie moich danych osobistych, a nie cenzor jakiś i jeśli zechcę, będę je w każdym poście zamieszczał.
                            A co do ich wiarygodności - podałem mój numer telefonu i w 6 sekund możesz ją sprawdzić. Ale oczywiście łatwiej jest popyskować sobie.
                            To tyle :)))
                            Ufff, muszę chyba walnąć sobie lufę dużą napoju Knyszyńskiego
                            • Gość: totyle Re: dalej chrzanisz totyłku... IP: *.176.6.195.Dial1.Phoenix1.Level3.net 20.10.04, 09:09
                              --------------------------------------------------------------------------------
                              albo ja nie znam języka polskiego, albo ty.
                              -znamy obydwaj.

Mnie chodziło o to, że TO JA decyduję o statusie moich danych osobistych, a nie
                              cenzor jakiś i jeśli zechcę, będę je w każdym
                              poście zamieszczał.
                              -zgoda,mozesz je zamieszczac wedlug swojej decyzji.Ona zas wedlug swojej
                              decyzji je skosi albo nie skosi.Sprawa sie tu rozchodzi o to ze dana wpisala
                              swoje dane dla prowokacji ty zas dla picu.Kropka to wylapala.
                              Napisz do kropki jeszcze raz jaki jest powod ze dane skosila a ciebie nie.Ja to
                              rozumie.Ty nie rozumiesz.

A co do ich wiarygodności - podałem mój numer telefonu i w 6 sekund możesz ją
                              sprawdzić. Ale oczywiście łatwiej jest popyskować
                              sobie.
                              -nikt tu nie pyskuje.Napisz ze sprzedajesz swa wode knyszunska prosto z kroku
                              orgazmicznego czerpana i podaj swoj tel.domowy i cene i zobaczymy co kropka
                              zrobi.Jak cie nie skosi to albo przeoczyla albo jest z toba i ta woda w
                              biznesie.Ja za stary wrobel-wiesz wszystkie alternatywy sa mozliwe.

To tyle :)))
                              Ufff, muszę chyba walnąć sobie lufę dużą napoju Knyszyńskiego
                              -nu to na zdrowie!.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka