Dodaj do ulubionych

ZNIWIARKI !!!!!!!!!!!!!!

IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 01:01
Odsylam was do bardzo ciekawego postu:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16823829
Obserwuj wątek
    • Gość: . A TU ORYGINAL - WYPOWIEDZ POKRZYWDZONEGO IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 01:02
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16817470
    • Gość: . Re: ZNIWIARKI !!!!!!!!!!!!!! Jest i inny list: IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 02:25
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16824696
      • wojcd Gabrysiu - idz na randke /nt 19.10.04, 02:26
        • Gość: . Wlasnie - wojtek nadaje mi RZECZYWISTE imie INNEJ IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 02:41
          OSOBY, ktora tez tym antysemitom wyraznie za skore zalazla (a ktorej sam nie
          pamietam - jestem tu od konca lipca br; znam jej pare wypowiedzi z
          wyszukiwarki): gdy poda i nazwisko - polecam go takiej samej uwadze admina, jak
          i gini...
          • wojcd oj Gabrysiu nie opieraj sie - idz juz /nt 19.10.04, 02:44
            • Gość: . Podbijaj ten watek. I podaj nazwisko Gabi - bedzie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 02:48
              cie mozna ozenic z nasza durna gini, ktorej - jak widac - do upadlego bronisz.
              • wojcd wloz ladna sukienke, tylko nie mini /nt 19.10.04, 02:52
                • Gość: . Najladniej mi do nog w kilcie. Takim przed kolana IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 03:00
                  www.whitethistle.net/images/orignals/models/jay/jay5.jpg
                  www.whitethistle.net/images/models/jay/jay3.jpg
                  www.whitethistle.net/images/models/doug/dsc00006.jpg
                  Podoba sie wam, Towarzyszko Wieslawo?
                  • Gość: . A tu fotka specjalna, Wiesiu, kokieteryjna... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 03:03
                    www.whitethistle.net/images/models/danny/final/DSC00014.JPG
                    • Gość: . I jeszcze jedna, darling - dla ciebie, piekna, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 03:05
                      wszystko!
                      www.whitethistle.net/images/orignals/models/danny/DSC00152.JPG
                      • wojcd tylko nie splosz ich, badz mila /nt 19.10.04, 03:09
                        • Gość: . I na sportowo: IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 03:13
                          www.whitethistle.net/images/models/devin/Img00155.jpg
                          • wojcd Re: I na sportowo: 19.10.04, 03:17
                            No juz tak nie przebieraj.
                            Wybierz ktoregos.
                            Zostaniesz sama jak palec.
                            • Gość: rachelka Re: I na sportowo: IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 03:19
                              wojcd napisał:

> No juz tak nie przebieraj.
                              > Wybierz ktoregos.
                              > Zostaniesz sama jak palec.
                              tego dimwita to nawet durny pijany ,irlandczyk nie zniesie.krzyz panski i same
                              psychiczne bagaze z daleka.
                              • Gość: . I Irlandczyk..Dla rachelki . Moze i gerontofil, a IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 03:33
                                napewno CZUBEK - masz szanse, bo tez "protester". Hihihi...
                                uk.sports.yahoo.com/040829/2/66na.html
                                • Gość: rachelka Re: I Irlandczyk..Dla rachelki . Moze i gerontofi IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 03:37
                                  Gość portalu: . napisał(a):

> napewno CZUBEK - masz szanse, bo tez "protester". Hihihi...
                                  > uk.sports.yahoo.com/040829/2/66na.html
                                  nie nie jestem taki dumbass jak ty,zeby za irlanczykiem ganiac. mam w czym
                                  wybierac i glodna nie jestem,ani puknieta jak ty gabciu.a te hiiiiihiiii to
                                  czysto meske. czy wzielas juz pastylke na dzis?wiem ze u was sluzba medyczna
                                  szwankuje,stad te twoje mentalne problemy.
                                  • wojcd dobranoc - Gabciu badz grzeczna /nt 19.10.04, 03:45
                                    • Gość: . Tow. Wieslawo-czy to cie nie wzrusza? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 04:16
                                      www.whitethistle.net/images/models/doug/doug29.jpg
                  • wojcd Re: Najladniej mi do nog w kilcie. Takim przed k 19.10.04, 03:05
                    Mozesz sie z nim umowic.
                    Sprawdz jednak najpierw jego IQ.
                    Ponizej 130 to strata czasu.
                    • Gość: . I na rybach... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 03:19
                      www.whitethistle.net/images/models/tim/Img00255.jpg
                      • Gość: rachelka Re: I na rybach... IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 03:26
                        gabryska ty w koncu wsadz twoj stupid sorry ass w lozko i przespij sie troche.
                        masz chyba insomnie i dostajesz amoku na forum. nie bardzo wiesz co do kogo
                        mowisz,piszesz,banujesz czy hakujesz. ty naprewde jestes psychiczna.
                        • Gość: . A tu specjalnie dla rachelki: Afrykanin Ariki: IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 03:36
                          www.whitethistle.net/images/models/lamott/IMG0023.jpg
                          Rachelki serce w ruinach Harlemu
                          Skradl raz Murzyn okrutny, ach czemu?
                          Potem cialo zawiodl smialo do basementu,
                          I pod rapu z radia ryki
                          Wykorzystal Murzyn dziki
                          I to ze szczetem:Mobutu Ariki
                          A kiedy wschod zaczal ciut zlocic graty
                          Powiedzial jej twardo, ze "nie zaplati"

Tak bezlitosnie ja zdaniem tym zranil,
                          Ze nagle serce uwiezlo jej w krtani.
                          Za oknem wiatr rozwial smog Ameryki...
                          Ariki, Arijki, Ariki
                          Rachelka wstala i wyszla bez slowa.
                          Nie wybiegl za nia,nie dofinansowal.
                          Nie ujrzy jej wiecej z nim Harlem dziki...
                          Ariki, Ariki, Ariki
                          Afrykanczyku jak noz bezlitosny
                          Naciales dziewczat jak roz z kraju sosny
                          Ze tylko szept z toba szedl nienawisci:
                          "Nie uiscil, nie uiscil, nie uiscil..."
                          • Gość: rachelka Re: A tu specjalnie dla rachelki: Afrykanin Ariki IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 03:39
                            to juz bylo dimwit. cos ten irlandczyk musi na inne dziewczynki latac a tobie
                            pozostal komputer i marzenia o mnie. oj dziewucho co za przyszlosc?
                            • Gość: . Nie, obrazka Afrykanina w kilcie jeszcze tu nie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 03:44
                              bylo...Znow cie pamiec zawodzi...
                              • Gość: rachelka Re: Nie, obrazka Afrykanina w kilcie jeszcze tu n IP: *.twcny.rr.com 19.10.04, 03:47
                                ja nie klikam gabcia,ty masz inne gusta niz ja wiec i obrazkow nie ogladam.
                                wlasnie pije winko i delektuje sie spokojem wieczornym po zajetym dniu. mozesz
                                juz przejsc bo mnie nudzisz.
                                • Gość: . Nie, zlotko, tos tu wlazla nie proszona...Odfruwaj IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 04:21
                                  www.cartoonstock.com/blowup.asp?imageref=ake0039&artist=Kelly,+Anthony
    • Gość: . Zniwiarki - wazny list. Od Mosze: IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 06:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16824738

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka