Gość: Sarmata "Dzicy kowboje z zachodu Ameryki" - to zdanie swia IP: *.proxy.aol.com 24.10.04, 20:36 dczy, ze pani Sienkiewicz nie nadaje sie do polityki i nie powinna wyjezdzac poza granice Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator a to niepotrzebnie sie przemycalo na handel... IP: *.dslextreme.com 24.10.04, 20:54 Po tak reprezentatywnej grupie Polakow mozna sie bylo spodziewac wiecej kultury. Niepotrzebnie sie przemycalo artykuly na handel na stadionie... A dzikim kowbojem zawsze dzwonia w bramce ostrogi albo sprzaczki od pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Kiedy Polska pozbedzie sie tych wrzodow???? IP: *.dip.t-dialin.net 24.10.04, 21:53 czy nawet rodzime komuchy sie nie wstydza tego Pustusiaka??? Takiego przyloma za granice wypuszczac to oblego dla kazdego Polaka. Zlikwidowac ta nieuzyteczna bande Senatu, jednow warcholstwo w Polsce w sejmiku szlachcekim juz wystarczy. Premierze Belka, do roboty!!! za dupe z tymi kabaciazami, a zaoszczedzi budzet Panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Kiedy Polska pozbedzie sie tych wrzodow???? 24.10.04, 22:30 Wlasnie kiedy ich sie pozbedziemy przysylaja nam niedouczonych Oblatow takich jak Blazejak Filas Gil Kowal,i jego swietojebliwosc provincjal Pulchny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia w Kanadzie My chcemy pomnika ... :-) IP: 209.250.149.* 24.10.04, 22:33 > Zlikwidowac ta nieuzyteczna bande Senatu, Ale najpierw trzeba, ze stanal przyrzeczony "Pomnik Polonii" a dopiero pozniej myslec o likwidacji Senatu. MY CHCEMY POMNIKA, MY CHCEMY POMNIKA, MY CHCEMY POMNIKA, ..... Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: My chcemy pomnika ... :-) 24.10.04, 23:00 Po co tobie pomnik poloni zeby znowu byla okazja do zbiorki i przewalek,zbieraja na salki u Kolbego kosciolek bozy w Brampton do ktorego przyjda biedni i chorzy a Filas z ambony za male skladki im dolozy.Kowal ubzdural sobie ze wierni powinni jemu dac conajmniej 60 tys w tygodniu moze ktos wie jak liczna ma rodzine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia Re: My chcemy pomnika ... :-) IP: 209.250.149.* 24.10.04, 23:39 Mnie chodzi o pomnik, ktory nam obiecaly postawic wladze POLSKIE - a nie o zaden pomnik ze sciepki Polonijnej ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat NIE ROBCIE Z PASTUSIAKA ZBRODNIARZA???! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 07:33 "Najwazniejsze, ze Pastusiak to POLAK"!!! ;-))))) Najwazniejsze, ze Polak??????!!!!!!! No tak, najwiekszy oprawca wszystkich czasow Feliks Dzierzynski, gen. Karol Swierczewski (Operacja "WISLA"), agent NKWD Boleslaw Bierut, Agent NKWD Marceli Nowotko, gen. gen. Jaruzelski i Kiszczak, plk Wieslaw Gornicki, glowny korespondent(?) TL w USA Zygmunt Broniarek to PRAWDZIWI Polacy! Nie jacys przemalowani jewreje jak Slonimski, Tuwim, Lesmian, Baczko, Bauman, Lec, Ulam, Themerson, Kantor, Lem, itp. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Niech Sienkiewicz się cieszy, że ktoś chciał się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 12:08 zbliżyć do " naturalnych otworów ciała" pani senator, tym bardziej, że byłaby to kobieta. Jakaś nietolerancyjna ta pani Sienkiewicz i nie rozumie potrzeb mniejszości seksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 14:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sentencius Harnasiowe przyspiwki IP: *.introweb.nl 25.10.04, 15:47 Gość portalu: meerkat napisał(a): HEJ! OTOCZYLI W KOLO, ZAGLADALI W ...COLO!( przyspiewka goralska) I druga: Nikogo mi nie zol, tylko Sienkiewicza Hej! Nie dosc, ze chlop-baba miast siusiaka - picza! Hej ,kupilem se jeza do kieszenim schowol Hej,com sie sqoor...syna potem nawyjmowol! Hej,Marys moja Marys cos ty za niechluja Hej,ze psy mojej mamie lapies mnie za...ramie. Hej,jedzie Arab jedzie wielblad pod nim hasa Hej ,Arab se oglonda swojego...wielblada. Hej,mowil wuj do wuja o moj drogi wuju Hej,ze ja wiadro wody wynose na..schody. Hej ,co za gospodos co nimo chalupy Hej,co to za dziwcyna co nie daje..wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Harnasiowe przyspiwki- ciag dalszy...:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 07:22 Hej W Calgary,hej,na rownym, ktos Longina scelil goovnem. a cy scelil, cy nie scelil w kazdym razie oniesmielil (2x) Jak nie bedziesz Krysiu, cipki podmywala, Hej,bedziesz sie w Calgary, strasliwie wstydala! Senatorko nie lementuj, kup se laku zapiecentuj potem bedzies lamentowac jak ci byda lak zdejmowac Moja Krysiu nie wieze ci kupie dzwonek uwiesze ci jak ci bedzie Geiger brzynkol to cie bedzie celnik tyrkol! (Uwaga cenzor GW): Lekko tylko przrobione przspiewki z "Harnasiow" sp. Karola Szymanowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesplamiony Re: Zgrzyt na koniec wizyty marszałka Senatu w Ka IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 27.10.04, 03:54 Pastusiak, Jaskiernia, Oleksy, Kwasniewski, Urban, Miller i jeszcze paru innych - jesli nie powinni siedziec to przynajmniej nie rzadzic Polska ( Urban poprzez swoja gadzinowke). A tu prosze, Polacy ich wybrali, a Kanada i inne kraje ktore oni opluwali musza teraz ich przyjmowac jako szefow rzadu... smutne to. Smutne tez ze wyroslo nowe pokolenie Polakow ktore oplulo Solidarnosc i obojetne mu jest czy rzadza nim byle komuchy czy inni. Smutne to ze komunizm, moze najbardziej zbrodniczy system na swiecie nigdy nie zostal oficjalnie ze swoich zbrodni rozliczony - nie bylo czerwonej Norymbergi...No coz, komuchy wymra spokojnie na tlustych emeryturach, a nikt nie wroci zycia ksiedzu Jerzemu, Pyjasowi, Grzesiowi Przemykowi i tysiacom innych? Czasami sie zastanawiam czy ich smierc nie poszla na marne? Przeciez z tego co poprzez swoja niezlomna postawe posrednio wywalczyli ( "wolna Polska" , wolny rynek itd) najwiecej korzystaja wlasnie mocodawcy ich oprawcow oraz oni sami. Odpowiedz Link Zgłoś
grom3 Re: Zgrzyt na koniec wizyty marszałka Senatu w Ka 28.10.04, 03:58 Niesplamiony indianie ze szczepu nahujmitachata narkotykow sie nacpali i polskie piczki w Calgary skalpowali.Czrwoni nalot na lotnisko przygotowali i o komunistyczne pochodzenie sie nie pytali jak widzisz kanada liberalna czerwona partia sie nazwala i co mogla przed wyborami pladrowala.Jak widzisz w swiecie finansow i polityki nie wystepuja zadne cuda zalezy komu lepiej wyborcow sie oszukac uda.Do obozu jeszcze nas nie wysylaja ale plastikowe numery daja,pozniej beda nas skalpowali i do Indi jako maskotki wysylali,mnie im oskalpowac sie nie uda bo na glowie nie mam wlosow troche mam kolo uda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu 400! IP: *.sympatico.ca 29.10.04, 06:09 400 postow to jak na Pastusiaka az za duzo. Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś