Dodaj do ulubionych

Grzebiąc w archiwach z listopada 2016

08.10.20, 21:12
znalazlem wpis nastepujacej tresci:
"Nic nie stawiam bo teoretycznie wygra Hilary ale Donald urzadzi taki cyrk ze Obama jeszcze w lutym bedzie prezydentem"
Osoba, ktora to napisala nadal raczy nas swoimi przewidywaniami.

Inny wpis: "Przecież na Trumpa głosowało mniej, niż 50% Amerykanów mieszkających w USA. System voting rights w USA jest dość skomplikowany i sprzyja republikanom."
To ciekawe bo ten system sprzyjal Obamie, ktory nie byl republikaninem.
Ta osoba rownież jest aktywna dzisiaj.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 08.10.20, 21:27
      Felus,gdy lajba tonie ludziska majOm rozne pomysly....te twoje to ogolnie szajsowate sOm....hehehehe
      • vermieter Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 08.10.20, 23:08
        pozwól mu się chociaż tutaj wygadać, nie dokuczaj ;)
        • amunicyjny1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 13:36
          vermieter napisał(a):

> pozwól mu się chociaż tutaj wygadać, nie dokuczaj ;)

To niech się przełamie, i schodzi naprzykład do sklepiku z ladą,liźnie angielskiego, to pogada z ludźmi.A nie po 40 letnim pobycie, wal godzinami w klawiaturę na polskim forum,bo tu rozumie co do jego piszą
          • vermieter Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 16:37
            hehehehe...
          • vermieter Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 16:43
            gdyby nie markety samoobsługowe, to by umarł z głodu?
            biedny felek :(:(:(
          • felusiak1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 18:06
            niech pójdzie a nie niech schodzi.
            co do niego piszą a nie co do jego piszą.
            I niech nie pi3rdoli farmazonów.

Musiałem trafić w czuły punkt bo skowyczecie z bólu.
            • petronella.kozlowska Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 20:37
              Dobrze trafiłeś, bo bolszewicy do dzisiaj nie mogą znieść tego, że Donald wygrał!
              • amunicyjny1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 20:48
                petronella.kozlowska napisała:

> Dobrze trafiłeś, bo bolszewicy do dzisiaj nie mogą znieść tego, że Donald wygra
                > ł!

Kartofelek nie zapomniałaś posolić?
                • petronella.kozlowska Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 21:14
                  dzisiaj w stołówce była ryba na obiad, wieczorem kanapki i piwko
                  • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 03:59

> dzisiaj w stołówce była ryba na obiad, wieczorem kanapki i piwko

I gazeta zamiast żony i dzieci.
                    • petronella.kozlowska Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 17:28
                      bmc3i

Sam przesiadujesz godzinami na forum i wciskasz innym ciemnotę.
              • j-k bzdety... 10.10.20, 01:51
                > Dobrze trafiłeś, bo bolszewicy do dzisiaj nie mogą znieść tego, że Donald wygrał!

Russcy wola Trumpa od Hillary.

- bo przynajmniej wiedza, ze Ameryka nie rzadza Zydzi.
                • felusiak1 Re: bzdety... 10.10.20, 03:05
                  Yebie się pod sufitem, co?
                  • bmc3i Re: bzdety... 10.10.20, 04:06
                    felusiak1 napisał:

> Yebie się pod sufitem, co?

To który jeszcze prawnik Donalda - po Michaelu Cohenie i Paulu Manafortcie, sie wysypie, w sprawie próśb do Pieskowa o osobiste spotkanie z Putinem po wyborach, w sprawie darmowej działki pod Trump Tower w Moskwie? Na ile jeszcze spotkan w Trump Tower w Nowym Jorku zostanie zaproszona Natalja Weselnitskaja
          • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 03:58
            amunicyjny1 napisał(a):

> vermieter napisał(a):
            >
            > > pozwól mu się chociaż tutaj wygadać, nie dokuczaj ;)
            >
            > To niech się przełamie, i schodzi naprzykład do sklepiku z ladą,liźnie angiels
            > kiego, to pogada z ludźmi.A nie po 40 letnim pobycie, wal godzinami w klawiatur
            > ę na polskim forum,bo tu rozumie co do jego piszą

Nie zawsze.
    • szwampuch58 Re: Tina Chittom z "Republican Overseas" 09.10.20, 12:20
      zagorzala fanka Narcyza w niemieckiej telewizji:
      tiny.pl/7l8h5
      durna krowa propaguje rasizm
    • caesar_pl Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 14:46
      Ogladaj na youtube wrealu24,Targalskiego,Rybinska,Kowalskiego,Gadowskiego,Cejrowskiego - wszyscy uwazaja ze wygra Trup.Moze oni wiedza wiecej niz my?
      • yurek_1111 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 15:00
        caesar_pl napisał:

> Ogladaj na youtube wrealu24,Targalskiego,Rybinska,Kowalskiego,Gadowskiego,Cejro
        > wskiego - wszyscy uwazaja ze wygra Trup.Moze oni wiedza wiecej niz my?

Bo wygra Trump i bedzie to swiadczylo ze Amerykanie jeszcze calkiem nie zbzikowali ...
        Wybor:
        Hillary-Trump = wybrano mniejsze zlo...
        Trump-Biden = Trump mniejsze zlo przy wielu jego wadach...
        • amunicyjny1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 15:19
          yurek_1111 napisał:

>
          >
          > Bo wygra Trump i bedzie to swiadczylo ze Amerykanie jeszcze calkiem nie zbzikow
          > ali ...
          >

Nie, to będzie świadczyć tylko o tym, jak nędznie wygląda ławeczka politbiura w juesej, anno domini 2020
          Wybory bez znaczenia, wygra ''Czernienko albo Andropow'' i tyle...
          • felusiak1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 17:59
            Jak doszedleś do "wybory bez znaczenia"? W drewutni caly dzień siedzisz i ciesiólka ci nie idzie?
            • amunicyjny1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 18:16
              felusiak1 napisał:

> Jak doszedleś do "wybory bez znaczenia"? W drewutni caly dzień siedzisz i ciesi
              > ólka ci nie idzie?

Po części masz racje, bo jestem teraz w tartaku,.Jak doszedłem? Pomogłeś w tym, ty,silnik,panienka,bmc [przepraszam jak przekręciłem] A to moja końcowa konkluzja.Te wybory są nieważne, jest dwóch starych durni,ale juesej to przetrwa. Ważne będą dopiero następne, bo wtedy, to być albo nie być USA.Takiej kumulacji durni w ''białym domu'' nawet usa nie przetrzyma
              • felusiak1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 19:52
                W tartaku taka mysl cię dopadla. Ubolewam. Zalozę się, ze nie rozmawiasz z nikim kto nie potwierdza twoich wyobrazeń.
                • amunicyjny1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 20:02
                  felusiak1 napisał:

> W tartaku taka mysl cię dopadla. Ubolewam. Zalozę się, ze nie rozmawiasz z niki
                  > m kto nie potwierdza twoich wyobrazeń.

Zbrzydło mi sprawdzać faktury,to mój tartak a kontrola to podstawa zaufania,i nie wymyślił tego Max'
                  A CO do wyobrażeń,nie mam siły sprawczej,i nie pretenduje do jej.to moje zdanie.A jest równie ważne jak twoje,bo ku mojemu [PEWNIE i twojemu] ubolewaniu,dalej jestem obywatelem USA
                  • felusiak1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 20:50
                    A czy glosowaleś w ostatnich wyborach w Polsce?
                    • amunicyjny1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 21:02
                      felusiak1 napisał:

> A czy glosowaleś w ostatnich wyborach w Polsce?

Nie,bo uważałem ,ze to nie etyczne, tak samo jak głosowanie amerykańskich dziadków w Polsce.W tamtym roku bylem w juesej by zrezygnować z obywatelstwa .Oddałem na papugę sporo forsy, by dowiedzieć się że wujek Sam,orznie mnie na 70% wartości chat które tam mam
                      • felusiak1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 21:09
                        Zmyslasz. 70% może podlegać opodatkowaniu ale podatek nie wynosi 70%.
                        • amunicyjny1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 21:14
                          felusiak1 napisał:

> Zmyslasz. 70% może podlegać opodatkowaniu ale podatek nie wynosi 70%.

Oddałem na papugę,więcej jak masz na koncie,Więc się zamknij jak nie masz papieru.Bo ja niestety mam
                          • felusiak1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 23:00
                            Nie wiem co oznacza "oddalem na papugę". I nie wiem jaki papier masz, ktorego ty wiesz, ze ja nie mam.
                            • amunicyjny1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 23:56
                              felusiak1 napisał:

> Nie wiem co oznacza "oddalem na papugę". I nie wiem jaki papier masz, ktorego t
                              > y wiesz, ze ja nie mam.

Dziwne??? ile razy zrzekałeś się obywatelstwa,mając majątek nabyty będąc obywatelem.Nie wiesz nie gadaj.Jakbym to chciał zrobić po lidzku to bym o h... Wyjście, rodzina podaje mnie do sądu.Zabawne nie, a to rada owej papugi,
                              • felusiak1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 00:54
                                Exit tax w wypadku nieruchomości zapłacisz capital gains tax, ktory nie wynosi 70%.
                                W najgorszym wypadku to 20% od przyrostu wartości i to jesli twoj caly majatek w USA wynosi ponad 2 miliony.
                                • engine8 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 00:59
                                  Cos mi sie wydaje ze to nie o typpwe podatki chodzi ale o inne finansowe obligacje ktore na nim wisza lacznie z odciskiem buta na D..
      • szwampuch58 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 15:19
        hehehe,jak polskie czubki tak twierdza to musi byc prawda
        • petronella.kozlowska Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 09.10.20, 20:42
          Szwampuch

Logicznie rzecz biorąc powinieneś być za Trumpem, ponieważ dopóki Trump rządzi granice USA dla Azji i Afryki pozostaną zamknięte.
          Jak to pan Schulz z SPD powiedział, że uchodźcy są drożsi od złota. Niedługo będziecie mieć tylko złoto na ulicach.

• 1.melord Stawiam po raz kolejny na Trumpa 10.10.20, 01:38
            nie dlatego,ze jest dobrym Prezydentem,dlatego ,ze Biden jest beznadziejny
            • magna200 Re: Stawiam po raz kolejny na Trumpa 10.10.20, 03:49
              Kto by nie wygral, wygraja Zydzi.Kto sie z tym nie zgadza ???
              • bmc3i Re: Stawiam po raz kolejny na Trumpa 10.10.20, 04:18
                magna200 napisał:

> Kto by nie wygral, wygraja Zydzi.Kto sie z tym nie zgadza ???

Dlatego Izrael All Out popiera Trumpa.
          • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 04:16

> Szwampuch
            >
            > Logicznie rzecz biorąc powinieneś być za Trumpem, ponieważ dopóki Trump rządzi
            > granice USA dla Azji i Afryki pozostaną zamknięte.

To zapewne dlatego własnie, Hollywood zarabia na swoich filmach więcej w Chinach niż w USA, a Brat Pitt nie dostanie żadnej roli w fimie majacym byc pokazywany z granicą, bo udziałem w jakims tam filmie 20 lat temu podpadł Chinczykom.

> Jak to pan Schulz z SPD powiedział, że uchodźcy są drożsi od złota. Niedługo bę
            > dziecie mieć tylko złoto na ulicach.
            >

Do roku 2100 - albo USA będa miały 1 miliard populacji, albo będą krajem drugiego świata, w konkurencji z Chinami, Indiami i UE. Istnieje szereg modeli naukowych w tej sprawie
            • szwampuch58 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 10:41
              od czasow filmu"Siedem lat w Tybecie" Brat Pitt cierpi na brak rol w filmach,wnioskuje z twojego wpisu.......buhahahaha,cos ci sie poponczkowalo okropicznie
              • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 10:55
                szwampuch58 napisał:

> od czasow filmu"Siedem lat w Tybecie" Brat Pitt cierpi na brak rol w filmach,wn
                > ioskuje z twojego wpisu.......buhahahaha,cos ci sie poponczkowalo okropicznie
                >

Przeczytaj jeszcze raz, ale z uwagą.
                • szwampuch58 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 11:07
                  "To zapewne dlatego własnie, Hollywood zarabia na swoich filmach więcej w Chinach niż w USA, a Brat Pitt nie dostanie żadnej roli w fimie majacym byc pokazywany z granicą, bo udziałem w jakims tam filmie 20 lat temu podpadł Chinczykom."
                  Miales szanse milczec ale nie muszisz pyskowac
                  takie filmy jak 3x Ocean's Eleven,Zawód: Szpieg,Inglourious Basterds czy Fury pokazywano tylko w USA
                  • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 11:17
                    szwampuch58 napisał:

> "To zapewne dlatego własnie, Hollywood zarabia na swoich filmach więcej w China
                    > ch niż w USA, a Brat Pitt nie dostanie żadnej roli w fimie majacym byc pokazywa
                    > ny z granicą, bo udziałem w jakims tam filmie 20 lat temu podpadł Chinczykom."
                    > Miales szanse milczec ale nie muszisz pyskowac
                    > takie filmy jak 3x Ocean's Eleven,Zawód: Szpieg,Inglourious Basterds czy Fury p
                    > okazywano tylko w USA
                    >

Przypadkiem Ocean's Eleven nie był pokazany w Chinach
                    • szwampuch58 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 14:57
                      w chwili obecnej na amerykańskiej popkulturze największe pieniądze zarabiają właśnie… Chiny. Można powiedzieć, że Chińczycy pokonali Amerykanów ich własną bronią – pieniądzem. Jak się okazuje wszystko można kupić. Wystarczy mieć odpowiednio dużo pieniędzy.
                      www.spidersweb.pl/rozrywka/2017/08/30/chiny-rynek-filmowy/
                      • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 15:02
                        szwampuch58 napisał:

> w chwili obecnej na amerykańskiej popkulturze największe pieniądze zarabiają w
                        > łaśnie… Chiny. Można powiedzieć, że Chińczycy pokonali Amerykanów ich własną br
                        > onią – pieniądzem. Jak się okazuje wszystko można kupić. Wystarczy mieć odpowie
                        > dnio dużo pieniędzy.
                        > www.spidersweb.pl/rozrywka/2017/08/30/chiny-rynek-filmowy/

Całkiem prawdopodobne. Jednak jak juz napisalem wyzej, takze Holywood zarabia wiecej w Chinach niz w USA.
                        To oznacza ze USA są takze w kinematograii uzaleznienie od Chin - jak sie Chinom jakas tematyka nie spodoba, to Holywood nie bedzie robic na ten temat filmów.

Podobnie jak jakiś własciciel jednego z klubow NBA bodajze, źle wypowiedzial sie o Chinach, to Chinczycy nalozyli embargo na pokazywanie meczów NBA w CHinach. W rezultacie, skutkiem nacisku wlascicieli pozostalych druzyn NBA, ten pierwszy musiał wszystko odszczekać. Bo NBA nie mogla sobie pozwolić na utrate pieniedzy z Chin.
                        • senioryta13 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 15:24
                          bmc3i napisał:
                          > To oznacza ze USA są takze w kinematograii uzaleznienie od Chin - jak sie Chinom
                          > jakas tematyka nie spodoba, to Holywood nie bedzie robic na ten temat filmów.

no to dales juz odpowiedz, dlaczego Hollywood wystepuje przeciwko Tru.mpowi.
                          • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 15:56
                            senioryta13 napisał:

> bmc3i napisał:
                            > > To oznacza ze USA są takze w kinematograii uzaleznienie od Chin - jak sie
                            > Chinom
                            > > jakas tematyka nie spodoba, to Holywood nie bedzie robic na ten temat fi
                            > lmów.
                            >
                            > no to dales juz odpowiedz, dlaczego Hollywood wystepuje przeciwko Tru.mpowi.

A na czym polega wystepowanie holywoodu przeciw Trumpowi? Poza tym oczywiscie, ze cala Kalifornia jest przeciw niemu.

Przede wszystkim jednak, Trump powienien dazyc do wzrostu populacji, a nie walczyć nawet z llegalną imigracją.
                        • szwampuch58 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 16:58
                          nie zapominaj ze przeboje chińskich kin prezentują marnej jakości kino rozrywkowe ,poza tamtejszym rynkiem nikt tego badziewia nie chce ogladac i jeszcze dlugo Holywood nie podskocza
                          • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 17:17
                            szwampuch58 napisał:

> nie zapominaj ze przeboje chińskich kin prezentują marnej jakości kino rozrywko
                            > we ,poza tamtejszym rynkiem nikt tego badziewia nie chce ogladac i jeszcze dlug
                            > o Holywood nie podskocza
                            >

Nie polemizuje z tym. Tyle ze jesli Chiny sa tak wazne dla Hollywood finansowo, to moga dyktowac Holywoodowi warunki, czyli stosować century. A są eażne bo maja 5 razy wiecej ludzi, czyli odbiorców.
                            • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 17:18
                              bmc3i napisał:

> szwampuch58 napisał:
                              >
                              > > nie zapominaj ze przeboje chińskich kin prezentują marnej jakości kino ro
                              > zrywko
                              > > we ,poza tamtejszym rynkiem nikt tego badziewia nie chce ogladac i jeszcz
                              > e dlug
                              > > o Holywood nie podskocza
                              > >
                              >
                              >
                              > Nie polemizuje z tym. Tyle ze jesli Chiny sa tak wazne dla Hollywood finansowo,
                              > to moga dyktowac Holywoodowi warunki, czyli stosować century. A są eażne bo ma
                              > ja 5 razy wiecej ludzi, czyli odbiorców.
                              >

Stosowac cenzurę, miało być
                        • felusiak1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 19:03
                          A to ci dopiero. Wszystkowiedzący bmc3i napisał: jakiś własciciel jednego z klubow NBA bodajze, źle wypowiedzial sie o Chinach

Trevor ci nie wyjaśnił......
    • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 03:53
      felusiak1 napisał:

> znalazlem wpis nastepujacej tresci:
      > "Nic nie stawiam bo teoretycznie wygra Hilary ale Donald urzadzi taki cyrk z
      > e Obama jeszcze w lutym bedzie prezydentem"

> Osoba, ktora to napisala nadal raczy nas swoimi przewidywaniami.

Słusznie powiedziała ta osoba. Jeszcze przed wyborami Donald "uroczyście przysiągł" przed kamerami, że uzna wynik wyborów... "O ile wygra". Słowa o cyrku miały więc mocne podstawy.
      • felusiak1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 06:51
        Interesujaca logika.
        • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 07:29
          felusiak1 napisał:

> Interesujaca logika.

Jak już wiemy, to szczególna teoria względności dla Ciebie.
          • felusiak1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 08:39
            Moim zdaniem pomidorówka z makaronem smakuje lepiej niż ta z ryzem. A tobie co lepiej smakuje?
            • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 10:56
              felusiak1 napisał:

> Moim zdaniem pomidorówka z makaronem smakuje lepiej niż ta z ryzem. A tobie co
              > lepiej smakuje?

Pokombinuj.
              • felusiak1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 19:05
                Znaczy lubisz flaczki.
      • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 07:27
        bmc3i napisał:

> felusiak1 napisał:
        >
        > > znalazlem wpis nastepujacej tresci:
        > > "Nic nie stawiam bo teoretycznie wygra Hilary ale Donald urzadzi taki
        > cyrk z
        > > e Obama jeszcze w lutym bedzie prezydentem"

> > Osoba, ktora to napisala nadal raczy nas swoimi przewidywaniami.
        >
        >
        > Słusznie powiedziała ta osoba. Jeszcze przed wyborami Donald "uroczyście przysi
        > ągł" przed kamerami, że uzna wynik wyborów... "O ile wygra". Słowa o cyrku miał
        > y więc mocne podstawy.

Steve Bannon, były najbliższy doradca Trumpa - taki najbliższy z najbliżych - kolejny z oskarżonych (w tym wypadku o fraud i pranie pieniędzy), szef kampanii Trumpa w 2016 roku: Bez względu na wynik wyborów, Trump się nie podda. Zrobi wszystko, aby zachować władzę.

Pojawiają sie już informacje, ze planując działania na wypadek przegrania w wyborach, Trump zażąda wymiany elektorów w kluczowych stanach, jak Floryda czy Pensylwania, przez opanowane przez republikanów kongresy stanowe na takich elektorów ktorzy zaglosują na niego - wbrew wynikowi wyborów.
        • felusiak1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 08:41
          Huśtawki ma zamontować i karuzelę. Szykuje plutony egzekucyjne i kupil trabkę z wodotryskiem.
          A skad woda?
      • tanebo001 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 08:32
        A to nie jest tak że secret servis przestanie go wtedy chronić? Wystarczy jeden snajper...
        • felusiak1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 08:42
          Czy wy wszyscy jesteście do tego stopnia ignorantami?
        • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 11:04
          tanebo001 napisał:

> A to nie jest tak że secret servis przestanie go wtedy chronić? Wystarczy jeden
          > snajper...

A kto podejmie o tym decyzje, nie bojąc się o własny tyłek, na wypadek na wypadek przegranej?
          Weż pod uwagę inną sytuację. Czterech emerytowanych generałów napisało list otwarty do kolegium szefa sztabów, wzywający dowództwo amerykańskich sił zbrojnych do obrony konstytucji, w przypadku gdyby w razie ewentualnej przegranej Trump odmówił ustąpienia stanowiska. Emerytowani generałowie mogą sobie pisać listy otwarte do swoich czynnych jeszcze kolegów. Ale pomyśl o tych ostatnich. W razie niepowodzenia siłowego usunięcia nielegalnego rezydenta Białego Domu, oni automatycznie podpadają pod paragraf o próbie zamachu stanu. Nie znam przepisów w tym zakresie, ale to oznacza prawdopodobnie krzesło elektryczne.
          • senioryta13 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 14:40
            bmc3i napisał:
            > W razie
            > niepowodzenia siłowego usunięcia nielegalnego rezydenta Białego Domu, oni auto
            > matycznie podpadają pod paragraf o próbie zamachu stanu. Nie znam przepisów w t
            > ym zakresie, ale to oznacza prawdopodobnie krzesło elektryczne.

no to odetchnelam z ulga, zadnego 'silowego' zamachu stanu nie bedzie, krzeslo elektryczne spelnia jednak swoja role. Lubicie fantazjowac, nie ma co.

--
            -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie
            -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu
            • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 15:04
              senioryta13 napisał:

> bmc3i napisał:
              > > W razie
              > > niepowodzenia siłowego usunięcia nielegalnego rezydenta Białego Domu, on
              > i auto
              > > matycznie podpadają pod paragraf o próbie zamachu stanu. Nie znam przepis
              > ów w t
              > > ym zakresie, ale to oznacza prawdopodobnie krzesło elektryczne.
              >
              > no to odetchnelam z ulga, zadnego 'silowego' zamachu stanu nie bedzie, krzeslo
              > elektryczne spelnia jednak swoja role. Lubicie fantazjowac, nie ma co.

Za nielegalne uzurpowanie sobie władzy prezydenckiej krzesło być może nie czeka, ale już wiezienie zapewne.
              • senioryta13 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 15:31
                aha, krzeslo elektryczne dla generalow, a wiezienie dla Tru.mpa ?
                alez o czym ty fantazjujesz, zamiast skupic sie na faktach, np. na ilosci juz udowodnionych oszustw w zwiazku z glosowaniem przez poczte, radze ci sie z tym zapoznac.
                • bmc3i Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 15:59
                  senioryta13 napisał:

> aha, krzeslo elektryczne dla generalow, a wiezienie dla Tru.mpa ?
                  > alez o czym ty fantazjujesz, zamiast skupic sie na faktach, np. na ilosci juz u
                  > dowodnionych oszustw w zwiazku z glosowaniem przez poczte, radze ci sie z tym z
                  > apoznac.

Liczbie a nie ilości. Liczba jest znana. W ciagu ostatnich 20 lat, w calych USA popelniono zaledwie nieco ponad 100 przestepstw zwiazanych z glosowaniem poczta I tyle tez wszczeto postepowań karnych.
                  • felusiak1 Re: Grzebiąc w archiwach z listopada 2016 10.10.20, 19:11
                    Trevor nayebal ci pod sufitem. Dems myślą, ze glosowanie pocztą im sprzyja bo beda mogli tu i tam oszukać i Trevory propaguja dobroci z głosowania pocztą. Ale nie mowią co bedzie jesli Reps okaża sie w tym lepsi. Wtedy Trevory bedą mówić bmc3i, ze głosowanie poczta jest rasistowskie i bmc3i bedzie nam to powtarzal slowo w slowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka