Dodaj do ulubionych

Nowe dowody na sfałszowanie wyborów na Ukrainie

04.11.04, 19:57
Proszę redakcję o przesłanie kopii tego artykułu panu Markowi Siwcowi, kóry
bedąc na Ukrainie obserwatorem Europarlamentu nie dopatrzył się żadnych
nieprawidłowości czy fałszerstw, do kopii proszę dołączyć ekstra bonus na
wizytę u okulisty i psychoanalityka...
Obserwuj wątek
    • Gość: Maya Popatrzcie tylko na to... IP: 80.72.34.* 04.11.04, 19:58
      I to ma być demokracja??? To już bardziej to, co mamy w naszym kraju można
      tak nazwać. A nawet posunę się do stwierdzenia, że sejm Turecki jest bardziej
      demokratyczny!!!
      • Gość: ketsoK Re: Popatrzcie tylko na to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 20:14
        Ale nasi specjaliści od "demokracji" vide: tow. Siwiec uważają, że wszystko
        jest OK. No, przecież tego ich uczono...
        • Gość: DJ Kwachowi też musi być głupio.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 20:16
          Jeszcze niedawno obściskiwał się z Kuczmą, a ten mu teraz taki numer wyciął ;-)

Pozdr
          DJ
          • Gość: Polski Ukrainiec A Panu ??? IP: *.lsbu.ac.uk / *.lsbu.ac.uk 04.11.04, 20:35
            Czy Szanownym Oszolomom zganiajacym Wlasnego Prezydenta nie przychodzi do
            glowy, ze Szanowna Redakcja rozniez klamie, podtasowujac fakty ... A o wobodach
            zachodzich falszowano tylko teraz na innego Kandydata... Wybor pomiedzy dzuma a
            cholera nie jest latwy, nawet jak GW zapewnia ze dzuma jest dla nich lepsza...
            Dla Obywateli Ukrainy jest tak samo zla .. Pozdrawiam myszlacych
            • Gość: DJ A za co ma mi być głupio? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.11.04, 20:51
              Ja nie obściskiwałem się z kolesiem, który teraz wywija takie numery. Pamiętam
              jak dziś zapewnienia Kwacha, że będziemy ambasadorami Ukrainy itd. itp.
              I nie życzę sobie, żeby ktokolwiek nazywał mnie oszołomem.
              DJ
              • Gość: Polski Ukrainiec Re: A za co ma mi być głupio? IP: *.lsbu.ac.uk / *.lsbu.ac.uk 04.11.04, 21:10
                A Kto wyprawia i jakie numery ??? Moze nie warto cos stwierdzac jak nie ma
                pojecia czy pewnosci? Rozumiem, ze jakby Pan byl Prezydentem to by "nie
                calowal" ani z Kuchma ani z nikim innym. Czy nie warto popatrzec jaki stosunek
                maja chociazby amerykanie do swojego Prezydenta ? Moze kiedys dorzyjemy ze u
                nas tak bedzie ?
                A Oszolomami nazywalem ogol tych ktorzy po kazdym artykule w GW czy gdzie-
                kolwiek od razu maja zdanie, przeklinajac wszystkich dookola ktorzy sa
                winni ...
                Ach jak pieknie! Jedynie ja (My - TKM) jestem w porzadku ... a czy to tak
                jest ? mam spore watpliwosci. Pozdrawiam jednak wszystkich nawet tych
                Szanownych
                • Gość: jop Re: A za co ma mi być głupio? IP: *.its.uu.se / *.its.uu.se 05.11.04, 02:35
                  Ale chyba ci na mozg padlo. Powiedz mi koles ile to Juszczenka byl w ublicznej
                  telewizji na Ukrainie a ile Janukowycz, powiedz ze kampania byla uczciwa i podaj
                  dowod obalajacy to co powyzej napisala GW. Widzisz, nie wystarczy byc
                  urzednikiem KGB by moc przyjsc na to furum i wciskac ludziom ze biale jest
                  czarne. Proponuje bys oszolomem nazwal kogos z rodziny, idealnie siebie.
                  Przyjdzie ci to moze latwiej jak swe brednie jeszcze raz przeczytasz.
                  • Gość: . A ciebie do zapewne NKWD do Szwecji wyslalo? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.11.04, 07:31
                    • Gość: Leszek Re: A ciebie do zapewne NKWD do Szwecji wyslalo? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.11.04, 09:16
                      Nie wiem, czu jego do Szwecji, raczej watpie. Ale ciebie do Anglii na pewno. To
                      widac, slychac i czuc (pfuj!)
            • shawman Re: A Panu ??? 04.11.04, 21:12
              > Czy Szanownym Oszolomom zganiajacym Wlasnego Prezydenta nie przychodzi do
              > glowy, ze Szanowna Redakcja rozniez klamie, podtasowujac fakty ... A o
              wobodach
              > zachodzich falszowano tylko teraz na innego Kandydata... Wybor pomiedzy dzuma
              a
              > cholera nie jest latwy, nawet jak GW zapewnia ze dzuma jest dla nich
              lepsza...
              > Dla Obywateli Ukrainy jest tak samo zla .. Pozdrawiam myszlacych

Nie chodzi o to, że Juszczenko jest jakimś super gościem, na którego sam bym
              zagłosował (choć uważam go za raczej porządnego faceta). Chodzi o uczciwość
              wyborów, o demokrację. Nie widzę tu żadnego oszołomstwa... Nie widzę również
              fałszerstw GW - znam paru Ukraińców, znam również osoby, które jeżdżą na
              Ukrainę cały czas i wszyscy mówią to samo - wybory są systematycznie
              fałszowane, a wyborcy zastraszani.

Ale nie dajcie się, Ukraińcy! Jesteśmy z wami!

P.S. Życie w wolnym kraju oznacza również prawo do "zganiania" własnego
              prezydenta. Warto, byś się tego nauczył.
              • Gość: Polski Ukrainiec Re: A Panu ??? IP: *.lsbu.ac.uk / *.lsbu.ac.uk 04.11.04, 21:28
                Kazdy ma prawo miec swoje zdanie. Nie ma sprawy. Wiekie Slowa w Polsce
                naduzywane bezprzestanie. Ich uzycie do udowodnienia swojej racji ma zerowa
                wartosc... A stosunek do Wybranych Wladz jest beznadziejne .. Pozdrawiam
                • Gość: . Nie mam watpliwosci, ze jestes Ukraincem. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.11.04, 07:35
                  W 100% prawdziwym - ten wybor "miedzy dzuma i cholera"...Co ci przeszkadza?
                  Niech sobie pokrzycza, popluja - to taka autopsychoterapia losers.
                  Nb. Co robisz w London South Bank University, jesli mozna wiedziec?
                  • Gość: Jacek Re: Nie mam watpliwosci, ze jestes Ukraincem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:12
                    Jak to co - jest agentem KGB tak jak ty
                • kropekuk To moj logon,gdybys nie chcial odpowiadac na forum 05.11.04, 07:36

• Gość: maruda Re: A Panu ??? IP: *.gdynia.mm.pl 04.11.04, 21:32
                shawman napisał:

Nie chodzi o to, że Juszczenko jest jakimś super gościem, na którego sam bym
                > zagłosował (choć uważam go za raczej porządnego faceta). Chodzi o uczciwość
                > wyborów, o demokrację.

Generalnie masz rację; gdyby jednak wykryto, że na fałszerstwie korzysta
                Juszczenko... to myślę, że GW przymknęłaby oko w imię tzw. wyższych celów.

Moi znajomi pracują w Kijowie i potwierdzają konieczność wyboru między dżumą i
                cholerą. Akcenty europejskie w kampanii mają znaczenie marginalne.

• Gość: Leszek Nie marudz fanie Osamy ben Ladena IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.11.04, 09:20
                  • Gość: maruda Re: Nie marudz fanie Fidela Castro IP: *.gdynia.mm.pl 05.11.04, 11:21
              • Gość: Roman, Lwow Dzieki, Shawman! IP: 194.44.207.* 05.11.04, 13:40
                Dziekuje Panu i wszystkim myslacym polakom za wsparcie.
                A "myszlacemu" Polskiemu Ukraincu zycze Wieczny Inurez :o(
                • shawman Re: n/p 05.11.04, 20:20
                  No problem, Romanie. :)
            • Gość: ja Re: A Panu ??? IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.11.04, 07:19
              A autor tego tekstu myśli?Podobno to nie boli.
            • Gość: AK USA fikcja wyborcza! IP: *.wsm.szczecin.pl / 212.14.0.* 05.11.04, 08:14

• Gość: red Re: A Panu ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 08:49
              Bujaj się prowoku
            • Gość: Leszek Re: A Panu ??? IP: *.ists.pl / *.ists.pl 05.11.04, 09:14
              Jakzes ty polski, skoro piszesz z UA. Mysle, zes ty rosyjski
            • Gość: wolnaukraina MANIFESTCJA 20 listopada 12.00.. IP: *.fornet.waw.pl / *.fornet.waw.pl 05.11.04, 19:12
              ..pod ambasadą ukraińską na Al.Szucha7. Organizowana przez studentów warszawskich
              wolnaukraina@gazeta.pl

ps: demokracja nie jest idealnym systemem sprawowania władzy ale jedynym, który
              działa w rzeczywistości zgodnie z poszanowaniem podstawowych praw człowieka.
              Wszystkich, którzy tak myślą, jak również zapalonych miłośników demokracji
              zapraszam gorąco na manifestację!
          • Gość: leXXX Re: Kwachowi też musi być głupio.... IP: *.proxy.aol.com 05.11.04, 00:08
            To jest prymityw bez honoru on nawet nie rozumie tego ze jego swiat sie
            skonczyl.
            • Gość: observer CZY SIWIEC -AGENT KUCZMY JUZ WYTRZEZWIAL ??!!!!!!! IP: *.stjosephschool.net / *.ny325.east.verizon.net 05.11.04, 01:28
              co na to expert
              szef obserwatorow ue
              przyjaciel palacowego warchola
              niejaki siwiec ?
              • Gość: Gosia Re: CZY SIWIEC -AGENT KUCZMY JUZ WYTRZEZWIAL ??!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.11.04, 07:20
                Pewnie uczy się żegnać przed kolejną wizytą Ojca Świętego.
          • Gość: Lykos Re: Kwachowi też musi być głupio....Dlaczego? IP: 150.254.85.* 05.11.04, 07:47
            Dlaczego ma mu być głupio?

Postawiłbym hipotezę, że w czasie pierwszej konfrontacji Kwaśniewski - Wałęsa
            pan Kwaśniewski wygrał dzięki temu, że tu i ówdzie komisje wyborcze wynik nieco
            podrasowały (jak mawiał jego mistrz duchowy: nie ważne, kto głosuje, ważne, kto
            liczy głosy). Komuna po prostu jest tak wewnętrznie skonstruowana, że trudno
            jej postępować inaczej. W czasie ostatnich wyborów do władz komunalnych również
            gdzieniegdzie zdarzyły się dziwne wyniki (np. Kraków, Rzeszów), ale za rękę
            udało się złapać komunistów tylko w Płocku, gdzie prymitywnie dosypano
            odpowiednio spreparowane głosy do urny. Po ostatnich wyborach parlamentarnych
            Lech Dymarski w "Tygodniku Solidarność" opisywał, jak na prywatnym przyjęciu
            jeden z członków komisji wyborczej przechwalał się bez żenady, jak to
            dokopał "tym solidaruchom z AWS": po prostu na listach, na których głosowano na
            kandydata AWS, skreślał jeszcze jedną osobę z innej partii, przez co głos
            stawał się nieważny. Takich nieważnych głosów było w tamtych wyborach wyjątkowo
            dużo. AWS nie osiągnęła progu wyborczego 8 %, a brakowało do tego niewiele.
            Podejrzewam, że gdyby nie manipulacje wyborcze, SLD nie byłaby w stanie rządzić
            samodzielnie ani tak totalnie zdominować ewentualnej koalicji z PSL (o Unii
            Pracy nie mówię, bo jest to ugrupowanie wyraźnie satelickie), a i teraz dawno
            by było po przedterminowych wyborach.

Dlatego nie sądzę, że panu prezydentowi jest głupio.
            • Gość: nikt Re: Kwachowi też musi być głupio....Dlaczego? IP: *.kom / *.kom-net.pl 05.11.04, 12:20
              "Mężowie zaufania" z AWS rwali się do liczenia głosów i gdyby nie moja ostra
              interwencja, mieliby pole do popisu. Pewien taki gość był strasznie zdziwiony i
              wściekły na mnie. Nikt z prawej, ani z lewej strony, nie miał szans na
              przekręty, kiedy moja skromna osoba była członkiem obwodowej komisji wyborczej.
              Członkowie komisji wiedzieli, że przy mnie nie da rady podrasować wyniku.
              • Gość: Lykos Re: Kwachowi też musi być głupio....Dlaczego? IP: 150.254.85.* 05.11.04, 13:42
                Pytanie:

Kto w komisji wyborczej dbał o to, by nie było przekrętów?

Odpowiedź (patrz nick przedmówcy):

nikt
          • Gość: AK USA fikcja wyborcza!, IP: *.wsm.szczecin.pl / 212.14.0.* 05.11.04, 08:15
          • Gość: LS Re: Kwachowi też musi być głupio.... IP: *.bb.online.no 05.11.04, 09:00
            By ratowc d.. prezydenta OK ktory ma garaNTOWANE odejscie w nieislawie a Polacy
            wstyd (moze Jonate uratujaodsmradzajace watyknskie perfumy) Siemiatkowski
            obrazoil ciezko Roje\seje wystepem na komisji sejmowej.
            Zakldm , ze uz OK jest czrna owca na salonach Europy jako zakulczykowany.
          • Gość: Marcin Zwlaszcza, ze sam wygral w podejrzany sposob w 95 IP: 62.29.248.* 05.11.04, 10:05
            Bylo kilka udowodnionych przypadkow falszerstw na rzecz Kwacha,
            trzech sedziow NSA uznalo we wniosku odrebnym, ze wybory nie sa prawidlowe,
            a przewage mial 1%.
        • Gość: ak USA fikcja wyborcza! IP: *.wsm.szczecin.pl / 212.14.0.* 05.11.04, 08:15
        • Gość: zibi Buzek takoż twierdził(w naszej TV)iż jest O.K. IP: 81.15.212.* 05.11.04, 15:42
      • Gość: . "Popatrzcie tylko na to". Sorki, a NA CO? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.11.04, 07:28
    • kataryna.kataryna Re: Nowe dowody na sfałszowanie wyborów na Ukrain 04.11.04, 20:18
      I co ty na to, Siwiec?
      • Gość: ZZZ Kwach to naprawde powiedzial??? IP: 208.253.130.* 04.11.04, 20:41
        >
        • Gość: TAK Re: Kwach to naprawde powiedzial??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.11.04, 23:18
          Golenie to przykry obowiazek, na morde swoja patrzec opuchla.
          I tyle czasu wolnego zabiera
    • srull Re: Nowe dowody na sfałszowanie wyborów na Ukrain 04.11.04, 20:21
      No tak, tego mozna sie bylo spodziewac, niestety. Ciekawe czy wladze
      przy tak oczywistych dowodach na falszerstwo zdecydowaly by sie na
      powtorke wyborow? Hmm... Nic to, pozostaje miec nadzieje, ze druga tura
      bedzie uczciwsza.

PS:To pewnie tylko moje pobozne zyczenie:(
      • Gość: Windsor Lepper i Siwiec zagwarantuja IP: *.cogeco.net 04.11.04, 20:36
        Jesli Lepper i Siwiec pojada na druga ture jako obserwatorzy z ramienia
        Parlamentu Europejskiego i Polskiego, to "prawidlowosc" drugiej tury jest
        gwarantowana.
        "Prawidlowosc" wedlug regul Lukaszenki i Kuczmy oczywiscie.
        • srull Re: Lepper i Siwiec zagwarantuja 04.11.04, 20:46
          No tak, dodajmy do tego jeszcze rosyjskich "obserwatorow" a obraz bedziemy
          mieli jeszcze jasniejszy. Trzymam jednak wciaz kciuki, zeby cud sie zdarzyl.
          I nie mam tu na mysli takich "cudow nad urna" jak obecnie:)
    • Gość: ro duck Marek Siwiec? Kwaśniewski? Kim oni są? IP: *.betanet.pl 04.11.04, 20:28
      byłymi członkami PZPR - którzy mają wyuczoną tolerancję na pewne zagrania,
      niestety
    • Gość: Windsor A wedlug Siwca wszystko bylo w porzadku IP: *.cogeco.net 04.11.04, 20:31
      Oburzajace przyklady ordynarnej manipulacji post-komunistycznej mafii na
      Ukrainie uznawane sa przez Wielkiego Polskiego Eksperta od Wyborow - towarzysza
      Marka Siwca za prawidlowe.
      Siwiec mowi tak bo porownujac to co sie tam dzialo z instrukcjami jakie
      otrzymal od swego Mentora -wszystko bylo jak w ksiazce o wyborach.
      Nie dodal tylko, ze to ksiazka wydana nakladem KGB.
    • watto A co z fałszerstwami w USA i Afganistanie? 04.11.04, 20:43
      Wyborcza nie śmie wspomnieć?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17337763
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=17338756
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=16771234&a=16784844

• Gość: miluu Wolna Ukraina IP: *.wroc.net / *.wroc.net 04.11.04, 20:57
      Tak to jest już za naszą wschodnią granicą, że za sznurki pociąga Moskwa, która
      ciągle kontroluje sytuacje w byłych republikach, w stopniu mniejszym lub
      większym.Ciekawe kto stoi za prowokacjami w Polsce. Mam tu na uwadze ostatnią
      sprawę z Ałganowem
      hydral.com.pl/neo/22277,foto.html
    • Gość: cyg@nek Wolnej Ukrainy nie zdusi żadna siła. IP: *.osk.enformatic.pl 04.11.04, 20:58
      Ile siły mają uczciwi Ukraińcy, ile odwagi i determinacji!
      Przy całym szacunku do polskiej walki o wolność, to nie jest
      polski "najweselszy barak", tam każdy uczciwy ryzykuje swoim życiem.
      Bracia Ukraińcy podziwiam Waszą walkę. Jestem pewien, że wygracie swój wolny
      wybór. Zasługujecie na miano wielkiego narodu.
      Panie Prezydencie Kuczma! jeszcze nie jest za późno, by, mimo wszystko, stał
      się Pan historycznym obrońcą ukraińskiej demokracji. Niech Pan odda
      sprawiedliwość wyborowi swojego narodu. Wiem, że władzę oddać jest ciężko, ale
      dając świadectwo prawdzie może Pan stać się człowiekiem godnym szacunku dla
      przyszłych pokoleń. Będą mówić o Panu: ten człowiek uratował wolność Ukrainy.
      Może czasem warto posłuchać takiego frajera jak ja, a nie takiego pragmatyka
      jak Putin.
      Bracia Ukraińcy! Polacy są i będą po Waszej stronie. Warto być wolnym, warto
      dokonywać nawet mylnych, ale własnych, wolnych wyborów.
      Fałszowanie wyborów to zbrodnia stanu, zbrodnia przeciwko własnemu narodowi.
      Złagodzić odpowiedzialność za tę zbrodnię może tylko czynny żal. I tego żalu
      życzę wszystkim, którzy dziś myślą, że dla władzy warto popełnić każdą podłość.
      • Gość: cyg@nek P.S. Siwiec napij się. Podobno to pomaga. IP: *.osk.enformatic.pl 04.11.04, 21:00
        • Gość: Gosia Re: P.S. Siwiec napij się. Podobno to pomaga. IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.11.04, 07:22
          Jemu j€ż nic nie pomoże.
    • Gość: Pedro Re: Nowe dowody na sfałszowanie wyborów na Ukrain IP: *.hist.uj.edu.pl 04.11.04, 21:05
      A czego można spodziewać się po towarzyszu Siwcu. Jakoś nikt nad Wisłą nie miał
      mu za złe innej wypowiedzi, z okresu początku inwazji na Irak, kiedy to za
      przykładem Rumsfelda wyraził nadzieję, że ONZ wkrótce przestanie istnieć, bo
      krępuje tylko "wolnościowe inicjatywy" naszego nowego Wielkiego Brata.
    • Gość: stif Ciekawe, ile Siwiec i Lepper dostali w łape??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 21:13
    • Gość: ukrainiec Re: I co tu zrobić z tymi swołaczami ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 21:30
      stosować taktykę Gandhiego ? sowieckie przydupasy janukowycza to nie anglicy -
      wyjadą tankami na ulice i będą bić ludzi, może zabijać ..dla nich np taki
      jaruzelski w grudniu 81 to byl mięczak. no to co zostało ? złapać co kto ma pod
      ręką i pogonić tę swołocz w step na wschód - powiedzą , ze hajdamactwo,
      nacjonalisci, elementy kryminalne itd. co myślicie, ze mozna zrobić ?
    • Gość: wolnaukraina Manifestacja 20 listopada (przeniesiona z 6-tego) IP: *.fornet.waw.pl 04.11.04, 22:06
      Witam wszystkich,
      W obliczu tego co w tym artykule stoi, mam nadzieję, że niektórzy z Was dołączą
      do manifestacji poparcia wolności na Ukrainie, wolności, demokracji, prawa...
      Ostateczne wyniki wyborów na Ukrainie zadecydują na wiele lat o kursie jaki
      obierze Ukraina i o tym, czy będzie stopniowo rozwijać się tam demokracja, czy
      wręcz przeciwnie, a Ukraina stanie się w 100% zależna od Rosji.
      Nie pozostanie to bez znaczenia również dla Polski. Namawiam Tych z Was, którzy
      może nie przepadają za Ukrainą, za przeanalizowanie, co przyszły kształt
      polityki na Ukrainie może mieć wspólnego, i jaki może mieć wpływ na sytuację w
      Polsce....

Zachęcam do przybycia na pokojową manifestację pod ambasadą ukraińską w W-wie
      na Al. Szucha 7... Przyjdźcie... bo chodź demokracja jest niedoskonałym
      systemem, to jedynym, który daje wolność jednostkom i jedynym który sprawdza
      się w rzeczywistości.

wolnaukraina@gazeta.pl
      • Gość: marlew Re: Manifestacja 20 listopada (przeniesiona z 6-t IP: *.aster.pl 04.11.04, 22:44
        a o ktorej jest planowana manifestacja?
        • Gość: wolnaukraina Re: Manifestacja 20 listopada (przeniesiona z 6-t IP: *.fornet.waw.pl 05.11.04, 09:34
          planowana jest na 12.00. PRzyjdź!!!
          Pozdrawiam
    • kyle_broflovski Re: Nowe dowody na sfałszowanie wyborów na Ukrain 04.11.04, 22:06
      GW miala dowody juz przed wyborami
      • Gość: cartman Re: Nowe dowody na sfałszowanie wyborów na Ukrain IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 22:59
        kurde, no jaka złota myśl. powaliłeś mnie tym kolo
    • Gość: ikar Re: Nowe dowody na sfałszowanie wyborów na Ukrain IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 23:20
      Przeciez Siwiec to ostatnia łachudra!!!
    • Gość: Travel Sowieciarska postkomunistyczna zakłamana swołocz! IP: *.acn.waw.pl 04.11.04, 23:23
      WALIZKI --> DWORZEC --> MOSKWA...WOOOOOON!
    • wolnaukraina 20 XI 2004 godz. 12:00 - demonstracja 04.11.04, 23:32
      20 XI 2004 godz. 12:00 - Pokojowa demostracja pod ambasadą Ukrainy
      (al. Szucha 7)
      Przesłanie: Demonstracja w obronie demokratycznych wyborów na Ukrainie.
      Wszystkich zainteresowanych zapraszamy.
      kontakt: wolnaukraina@gazeta.pl

PS. Jest to demonstracja przeniesiona z dnia 6 XI 2004
    • Gość: Jankucz Re: Nowe dowody na sfałszowanie wyborów na Ukrain IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:34
      To Ten Siwec tyle kart "przekręcił" na tej Ukrainie, jak on to zrobił może
      pomagał mu w tym przyjaciel Kuczmy Aleksander II Gnuśny ?
    • Gość: AIRWALK PILSUDSKI JEDNAK IP: *.adslplus.ch 04.11.04, 23:35
      WIEDZIAL CO ROBI. MYSLE ZE POLSKA POWINNA NA UKRAINIE INTERWENIOWAC I TO
      WOJSKIEM. ZROBIC TAM MALA INWAZJE "ANSCHLUSS" TZW. :-)
      • Gość: repre$ AIRWALK jesteś idiotą albo prowokatorem z ZSRR IP: *.osk.enformatic.pl 05.11.04, 00:36
        Nie obrażaj narodu ukraińskiego durniu.
    • Gość: Wikary Re: Nowe dowody na sfałszowanie wyborów na Ukrain IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:42
      To było do przewidzenia, jak tylko dotarła do nas wiadomość,że Siwiec tam
      pojechał.
    • Gość: asd MÓWIŁ BUC ŻE WSZYSTKO GRAŁO IP: 212.182.14.* 04.11.04, 23:46
    • Gość: Kaziuk Tta prowokacja smierdzi na kilometr IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.04, 23:56
      i byla od dawna przgotowana. W obliczu totalnej masakry wyborczej Juszczenki,
      maipuluje sie wiarygodnoscia wyborow, ktorych prawidlowosc potwierdzily wszelkie
      mozliwe zagraniczne Komisje i obserwtorzy.
      Hospodin Jukanowutcz jest Prezydentem i wsio!!!
      • Gość: repre$ Kaziuk podaj numer legitymacji partyjnej KPZR. IP: *.osk.enformatic.pl 05.11.04, 00:39
    • Gość: che gievara Nowe dowody na tępotę polskiej prasy, ot co! IP: 217.153.221.* 05.11.04, 00:26
    • Gość: Pędrek Wyrzutek Zadnych dowodow nie potrzeba! IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 05.11.04, 00:33
      Jesli wygra kandydat popierany przez Sorosa i Gazete Wyborcza
      to wybory beda prawdziwe i uczciwe. Jesli Ukraincy zaglosuja
      inaczej to beda sfalszowane.
      • Gość: lou_to Re: Zadnych dowodow nie potrzeba! IP: 213.17.128.* 05.11.04, 11:36
        Pędrek, wiesz co, może poproś o azyl na Białorusi, tam się wreszcie uwolnisz od
        tyranii Sorosa i Wyborczej
        • Gość: Pędrek Wyrzutek Re: Zadnych dowodow nie potrzeba! IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 05.11.04, 14:10
          Gość portalu: lou_to napisał(a):

> Pędrek, wiesz co, może poproś o azyl na Białorusi,
          > tam się wreszcie uwolnisz od
          > tyranii Sorosa i Wyborczej

Hehe, ja jestem w Ameryce, gdzie wlasnie kandydat Sorosa sromotnie
          przegral!!! Tylko sie GW nie odwazy kwestionowac wynikow w wiadacym
          mocarstwie, wszystko na co ich stac to obsmarowywanie
          Bialorusi i Ukrainy. Przytaczam link z informacja, jak Soros
          finansowal "demokratyczne" obalenie Busha:

www.cnn.com/2003/ALLPOLITICS/12/26/elec04.prez.bush.soros.reut/
          • Gość: lou_to Re: Zadnych dowodow nie potrzeba! IP: 213.17.128.* 05.11.04, 14:16
            Pędrek, powiem Ci szczerze, bardziej się boję kandydata Moskwy niż kandydata
            Sorosa. Nawet jeżeli Juszczenko jest "kandydatem Sorosa" to i tak wolę go od
            Janukowycza, który jawnie jest kandydatem Moskwy. No ale może ty, będąc w
            Hameryce, masz po prostu w dupie interes Polski
            • Gość: Pędrek Wyrzutek Re: Zadnych dowodow nie potrzeba! IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 05.11.04, 14:23

> No ale może ty, będąc w
              > Hameryce, masz po prostu w dupie interes Polski

Ja sie boje, ze Polska zle wyjdzie na organizowaniu
              trzeciej wyprawy na Moskwe.

Dla przypomnienia:
              ani w 1612 ani w 1812 Polska wiele nie skorzystala.
              Chociaz Krolestwo Kongresowe nie bylo takie zle :)

Soros, GW i im podobni to poprawne politycznie oszolomy
              z misja zbawienia calego swiata. Nie dajmu sie zwariowac.
            • Gość: Pędrek Wyrzutek "Kandydaci Moskwy" IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 05.11.04, 14:51

> Pędrek, powiem Ci szczerze, bardziej się boję kandydata
              > Moskwy niż kandydata Sorosa.

No to masz pecha, bo Bush byl popierany przez Putina (glosno
              i szereg razy) podczas gdy Kerry by popierany przez Sorosa.
              • Gość: lou_to Re: "Kandydaci Moskwy" IP: 213.17.128.* 05.11.04, 15:00
                Szczerze mówiąc nie przypominam sobie żadnej wypowiedzi Putina popierającej
                któregokolwiek z kandydatów w amerykańskich wyborach. Może jakiś przykład??

A poza tym - kto tu urządza wyprawę na Moskwę???? Jak ktoś ma inne poglady na
                sytuację na Ukrainie niż Putin to to jest od razu wyprawa na Moskwę??????
                • Gość: Pędrek Wyrzutek Re: "Kandydaci Moskwy" IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 06.11.04, 04:16

> Szczerze mówiąc nie przypominam sobie żadnej wypowiedzi Putina popierającej
                  > któregokolwiek z kandydatów w amerykańskich wyborach. Może jakiś przykład??

Nie podawali tego w polskich mediach?! Na swiecie
                  to bylo dosc glosne.

Prosze wpisac te slowa na google.com (masa linkow sie pokaze):
                  Putin endorses Bush
                  • Gość: lou_to Re: "Kandydaci Moskwy" IP: *.mdkna102.krakow.pl 06.11.04, 16:48
                    No sprawdziłem, Putin poparł aktywnie Busha, ale zdania nie zmieniam: Stany to
                    nie Ukraina, poparcie Putina dla kandydata na prezydenta mocarstwa jakim jest
                    USA to nie to samo co poparcie dla Janukowycza, kandydata na prezydenta państwa
                    sąsiedniego, który głośno mówi, ze kraj ten chce zbliżyć do Moskwy.

A jeżeli twierdzisz że jest inaczej to odwracasz kota ogonem. Nie boję się
                    specjalnie domniemanego ogólnoświatowego spisku z Sorosem na czele, boję się
                    natomiast moskiewskiego imperializmu, który już nieraz dał nam się we znaki.
                    • Gość: Pędrek Wyrzutek Re: "Kandydaci Moskwy" IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 07.11.04, 01:29
                      > No sprawdziłem, Putin poparł aktywnie Busha,
                      > ale zdania nie zmieniam

Napisal Pan:

> Pędrek, powiem Ci szczerze, bardziej się boję kandydata
                      > Moskwy niż kandydata Sorosa.

A ja odpowiedzialem:

> No to masz pecha, bo Bush byl popierany przez Putina (glosno
                      > i szereg razy) podczas gdy Kerry by popierany przez Sorosa.

"bardziej się [Pan boi] kandydata Moskwy niż kandydata Sorosa."

Bush byl kandydatem popieranym przez Moskwe, a Kerry byl
                      popierany przez Sorosa.
      • Gość: Jacek Re: Zadnych dowodow nie potrzeba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:24
        O proszę, kolejny esbek pojawił się na forum. Dużo ci płacą za lizanie dupy byłemu pułkownikowi KGB ???
        • Gość: Pędrek Wyrzutek Re: Zadnych dowodow nie potrzeba! IP: *.cmbrmaor.dynamic.covad.net 06.11.04, 04:01
          Gość portalu: Jacek napisał(a):

> O proszę, kolejny esbek pojawił się na forum.
          > Dużo ci płacą za lizanie dupy był
          > emu pułkownikowi KGB ???

Smieszne, ze musi sie Pan uciekac do wyzwisk.
          1:0 dla mnie.
    • Gość: Garfield Dowody? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 00:41
      Być może sfałszowane ale wolałbym dowiedzieć się tego od kogoś innego niż
      Radziwinowicz. Dla mnie jest to facet mało wiarygodny bo całkowicie
      jednostronny. Wszystkie te "dowody" to pogłoski, o których dowiedział się od
      opozycji i których nie sposób zweryfikować. Czy zostały wniesione oficjalne
      protesty? Czy nie było żadnych naprawdę bezstronnych obserwatorów? Jakie są ich
      opinie? Pan Radziwinowicz tak wiele razy dał dowody swojego zacietrzewienia i
      jednostronności, że radziłbym z dystansem podchodzić do jego rewelacji.
      • Gość: Kaziuk Re: Dowody? IP: *.dip.t-dialin.net 05.11.04, 00:59
        masz racje, toz to typowy antyrosyjski agitator, jednostronny, ktory ma nadzieje
        ze swoja beznadzieja oparta od 1989 na posdycaniu nienawisci miedzy sasiadami,
        bedzie zarabial jeszcze w GW dalej 20 lat.
        • Gość: stalin Re: Dowody? IP: 62.242.162.* 05.11.04, 05:19
          kaziuk ty degeneracie znowu nachlales sie denaturatu od ruskich na bazarze
          przejdz na borygo to moze bedziesz mial jasniejszy umysl a tak majaczysz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka