Dodaj do ulubionych

Deep state w Niemczech

08.12.22, 16:37
Tu u mnie mowili radiu, ze w Niemczech aresztowano 25 osób planujacych zamach na Bundestag, twierdzacych ze Niemcy sa rządzone przez deep state i Żydów,. Wszyscy sa wyznawcami QAnon.

Nie znam detali, bo niezbyt słuchałem, tylko w ostatniej chwili zwróciły moją uwage słowa kluczowe, ale to bylo juz na sam koniec informacji.
Obserwuj wątek
    • yabbaryt Re: Deep state w Niemczech 08.12.22, 16:53
      W Niemczech są Obywatele Rzeszy w Polsce są UBywatele RP. Widzę wiele podobieństw miedzy tymi ruchami nie tylko w nazwie.
    • felusiak1 Re: Deep state w Niemczech 08.12.22, 17:21
      Nie słuchaj tego radia co wciska ci kit o wyznawcach QAnon w Niemczech. Zajmij się czymś pożytecznym.
      • bmc3i Re: Deep state w Niemczech 08.12.22, 17:24
        felusiak1 napisał:

> Nie słuchaj tego radia co wciska ci kit o wyznawcach QAnon w Niemczech. Zajmij
        > się czymś pożytecznym.

Musisz bardzo nie lubić BBC. Fake news media, jak wszystkie dla Was.
        • felusiak1 Re: Deep state w Niemczech 09.12.22, 06:53
          No popaczty się. BBC nigdy kitu nie wciska? A to ci heca.
          Z tym QAnon to czysty kit tak jak z tym planowanym zamachem.
          Faszyzm wraca do Niemiec.
    • jorl11 Re: Deep state w Niemczech 08.12.22, 19:55
      bmc3i napisał:

> Tu u mnie mowili radiu, ze w Niemczech aresztowano 25 osób planujacych zamach n
      > a Bundestag, twierdzacych ze Niemcy sa rządzone przez deep state i Żydów,. Wszy
      > scy sa wyznawcami QAnon.

A to sobie z wlasnego nosa wydlubales drogi bmc?
      Ten QAnon to wasz jankeski wynalazek i ogranicza sie na USA. Napewno niemieccy Reichsbürger, bo na nich zrobiono ten policyjny najazd, maja gleboko w d.. ten Twoj QAnon.
      • szwampuch58 Re: Deep state w Niemczech 08.12.22, 20:39
        Henryka XIII napadnieto....ja piernicze tak mi przykro,buhahha
    • bmc3i Re: Deep state w Niemczech 08.12.22, 21:25
      jorl11 napisał:

> bmc3i napisał:
      >
      > > Tu u mnie mowili radiu, ze w Niemczech aresztowano 25 osób planujacych za
      > mach n
      > > a Bundestag, twierdzacych ze Niemcy sa rządzone przez deep state i
      > Żydów,. Wszy
      > > scy sa wyznawcami QAnon.
      >
      > A tu nastepne smarki ktore sobie z nosa wydlubales drogi bmc. Reichbürger wcale
      > nie doszukuja sie, jak jakies tam jankesowskie palanty, tajnego panstwa ktore
      > w Niemczech rzadzi. Oni uwazaja ze ten jawny rzad, Bundeskanzler, Bundestag itd
      > nie ma prawa rzadzic Niemcami bo jest narzucony przez Twoich obecnych wspolple
      > miencow, RFN nie jest panstwem, a das Deutsche Reich dalej prawnie egzystuje.
      > Calkiem co innego, prawda?

Zupelnie to samo. Ci u nas też twierdzą że wszystkie administracje od ktoregos tam roku, iles dziesiecioleci wstecz, sa nielegalne i chcą cofnąć czas. Szczegółów nie pamietam juz, bo nie zajmuję sie każdym przypadkiem choroby umysłowej
    • boomerang Re: Deep state w Niemczech 08.12.22, 21:27
      Amerykańskie nowoczesne nazewnictwo zupełnie nie nadaje się do opisywania wydarzeń w starej Europie.
    • bmc3i Re: Deep state w Niemczech 08.12.22, 21:34
      jorl11 napisał:

> bmc3i napisał:
      >
      >
      > > Zupelnie to samo. Ci u nas też twierdzą że wszystkie administracje od kto
      > regos
      > > tam roku, iles dziesiecioleci wstecz, sa nielegalne i chcą cofnąć czas. S
      > zczegó
      > > łów nie pamietam juz, bo nie zajmuję sie każdym przypadkiem choroby umysł
      > owej
      >
      >
      > Go.no to samo. Klamiesz jak zwykle bmc.

Nie pasuje Ci do teoryjki, wiec rzecz jasna kłamię.
    • yabbaryt Re: Deep state w Niemczech 09.12.22, 07:37
      Ale przecież Cesarstwo Niemieckie do którego odwołują się Reichsburgerzy to zostało rozwiązane nie przez Jankesów, tylko przez Niemców w 1918. Więc legalne państwo niemieckie nie funkcjonuje już od ponad 100 lat. Republika Weimarska czy Trzecia Rzesza to chyba też nielegalne byty państwowe dla reichsburgerów?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka