Dodaj do ulubionych

kropa nie spij do cholery

IP: *.twcny.rr.com 09.11.04, 21:02
jakis idiota o nicku suha, same skretyniale wulgaryzmy pruje a ty co spisz,czy
nozyce cie sie zaciely?ten kretyn sam ze soba nawija lub popierany jest przez
naszych meczennikow zza wody wycinac to ordynarne chamstwo.
Obserwuj wątek
    • suha_arafat [...] 09.11.04, 21:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: astronauta Re: mamusiu, ja chce siusiu IP: 5.6R1D8DEBUG* / 212.25.109.* 09.11.04, 21:08
        ona se fruwa S.O.S djabelica
    • Gość: totyle Re: kropa nie spij do cholery IP: *.176.3.11.Dial1.Phoenix1.Level3.net 09.11.04, 21:07
      Orgie dziadostwa na wiesc o umieraniu Arafata?.Ciu ludzie maja albo za duzo
      czasu albo sa oplacani przez syjonazioli do robienia propagandy.
      W kazdym razie kropka juz ma tez pewnie dosc.Dokad mozna to talatajstwo sledzic
      przeciez i zycie rodzinne czy prywatne tez sie nalezy.
      • Gość: rachelka Re: kropa nie spij do cholery IP: *.twcny.rr.com 09.11.04, 21:10
        Gość portalu: totyle napisał(a):

> Orgie dziadostwa na wiesc o umieraniu Arafata?.Ciu ludzie maja albo za duzo
        > czasu albo sa oplacani przez syjonazioli do robienia propagandy.
        > W kazdym razie kropka juz ma tez pewnie dosc.Dokad mozna to talatajstwo sledzic
        >
        > przeciez i zycie rodzinne czy prywatne tez sie nalezy.
        witaj totyle, smierdzi tu jakims starym gownem,cos okropnego. nasi bracia sie
        wzieli znowu cuzamen do kupy , a jak wiadomo czasem to smierdzi i to
        niebagatelnie. u nas zimno jak psi:)
        • Gość: totyle Zostaw ich samych sobie.Niech ujadaja IP: *.176.3.11.Dial1.Phoenix1.Level3.net 09.11.04, 21:13
          Pologowali sie po nascie nickow i wyglada ze tlum.
          Zydowska hucpa nic wiecej.
          • Gość: rachelka Re: Zostaw ich samych sobie.Niech ujadaja IP: *.twcny.rr.com 09.11.04, 21:15
            www.darwinawards.com/
            czas na nagrode dla chlopcow jako zawodowi dimwits nie musza nawet konkurencji
            ciezkiej zaliczyc.
            • suha_arafat [...] 09.11.04, 21:20
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: wiktor Re: kropa nie spij do cholery IP: 5.6R1D8DEBUG* / 212.25.109.* 09.11.04, 21:12
        totyle ty kretynie zapominasz swoje chamskie posty.obrazili twojego skurwela
        RAISA .co sie miatasz ofermo
        • Gość: dana33 Re: kropa nie spij do cholery IP: *.broadband.actcom.net.il 09.11.04, 23:02
          rachelciu, co sie tak denerwujesz? nikt sie nie smieje ze smierci arafata,
          najwyzej oddychamy z wielka ulga. a smiejemy sie z tego tralalala, co wlasnie
          jego ziomkowie robia wokol jego smierci, szczegolnie suha, ukochana i kochajaca
          zona. a co, ty uwazasz, ze to tralalala od tygodnia, to normalne? tak sie
          wyaraza szacunek dla umierajacego lub juz umarlego czlowieka, a tym bardziej
          wielkiego przywodce nie istniejacego kraju? nie rozumiem, dlaczego im wolno
          robic taki teatr a nam nie wolno sie smiac na tej komedii. z pretensjami to ty
          mozesz rachelciu, zasuwac do autonomii, a nie do nas.
          • gini Re: kropa nie spij do cholery 09.11.04, 23:09
            Gość portalu: dana33 napisał(a):

> rachelciu, co sie tak denerwujesz? nikt sie nie smieje ze smierci arafata,
            > najwyzej oddychamy z wielka ulga.

Nie spieszylabym sie z ta ulga, po smierci moze byc grozniejszy niz za zycia .

a smiejemy sie z tego tralalala, co wlasnie
            > jego ziomkowie robia wokol jego smierci, szczegolnie suha, ukochana i
            kochajaca
            >
            > zona.

I to cie smieszy?Bo mnie nie bardzo .

a co, ty uwazasz, ze to tralalala od tygodnia, to normalne?

Normalne, czy nienormalne , czlowiek jest w agonni , o czym zapominacie.

tak sie
            > wyaraza szacunek dla umierajacego lub juz umarlego czlowieka, a tym bardziej
            > wielkiego przywodce nie istniejacego kraju?

Od ciebie nikt nie wymaga szacunku, tylko ludzkiego zachowania w obliczu
            smierci .

nie rozumiem, dlaczego im wolno
            > robic taki teatr a nam nie wolno sie smiac na tej komedii. z pretensjami to
            ty
            > mozesz rachelciu, zasuwac do autonomii, a nie do nas.

Autonomia tu nie pisuje , a wy tak.Ludzi z autonomii pokazuja, a i owszem,
            smutnych przewaznie .
            Wy krazycie jak hieny od tygodnia .
            • biedronka24 a o tym samym pisali w stosunku do palestynczykow 09.11.04, 23:14
              no i pieknie teraz wygladaja. Ja dany wczesniej nie czytalam - ale Suha to sie
              grubo myli. Zapomnial skarbiatka ze czlowieka ocenia sie po jego czynach i
              zachowaniach w kazdej sytuacji i nie ma znaczenia czy zachowuje sie w stosunku
              do mordercy czy mamusi. W kazdej sytuacji powinien byc jednak myslacym
              czlowiekiem- jesli nim jest..
            • Gość: dana33 Re: kropa nie spij do cholery IP: *.broadband.actcom.net.il 09.11.04, 23:15
              gini zlotko, jak nie masz nic wyjatkowego do powiedzenia, co znow udowodni nam
              twoj zupelnie fantastyczny intelekt i wiedze, to lepiej siedz cicho. bo nagle
              sie okazuje, ze nie intelekt i nie wiedza. i juz napewno nie fantastyczne.
              • biedronka24 w kontrascie do wyczynow suhy 09.11.04, 23:18
                ktory sam przyznaje ze z wszystkimi i wszystkim to on chetnie a nawet z
                kobietami (!) ale nie z Polkami (z czego sie nota bene ciesze nawet tak po
                szowinistycznemu- bo co tam - niech rodaczki zdrowsze beda) to zapewniam dano
                bez cienia watpliwosci ze gini profesorem normalnym jest. Tym co to wieku lat 35
                ciu nim zostal.
              • gini Re: kropa nie spij do cholery 09.11.04, 23:22

> gini zlotko, jak nie masz nic wyjatkowego do powiedzenia, co znow udowodni
                nam
                > twoj zupelnie fantastyczny intelekt i wiedze, to lepiej siedz cicho. bo nagle
                > sie okazuje, ze nie intelekt i nie wiedza. i juz napewno nie fantastyczne.

A ty jak nie masz co odpowiedziec, to piszesz, jaka gini jest glupia .
                Zalosna jestes troszeczke .
                I co ty udowodnilac, gdzie?
          • biedronka24 denerwuje sie 09.11.04, 23:11
            bo ja twoi koledzy naprawde po chamsku wyzywaja. Zwlaszcza jeden. Moze kobiet
            nienawidzic, moze miec do nich uraz. Ona (jesli jest kobieta a dzis chyba wierze
            ze jest) co najwyzej troche sobie z nich zartuje. I robila to naprawde delikatnie.
            Nie slyszalam w tym stylu wypowiedzi od niej. Przeginacie. Ale to prawda
            przejmowac sie tym to grac w skrzypce tych, ktorzy takimi wypowiedziami sie
            upadlaja. Mam szczerze w nosie smierc Arafata. Ale nie umialabym sie faktycznie
            i fizycznie cieszyc ze smierci - chocby wielokrotnego mordercy dzieci. Moglabym
            oddychac z ulga, ale nie robilabym z tego dowcipow internetowych i takich
            tematow. To chore. Nie wiem komu to pomaga i w czym. Jak Ci twoi koledzy tak
            cierpia to niech nie siedza w USA tylko pedza do Izraela ratowac swoj kraj. Tam
            pewno wiecej zdzialaja niz produkujac sie w taki sposob na tym forum. A tak sie
            produkowac najlatwiej. Niestety.
            czemu niejaki suha nie zajmie sie guciem? Kompleks leku przed kobietami ma? A
            moze sam nim jest? Nie frapuje cie to Danusiu? Znasz jego tajemnice? To wal
            smialo. Bo w ten sposob szacunku tu niczyjego nie wzbudzi. Nie obchodzi mnie z
            kim spi i z kim nie spi. Jak teskni do kraju- to niech do niego jedzie. Jak
            finansuje stamtad gdzie siedzi walke zbrojna to niech to sobie robi. Ale co maja
            do tego Polacy ktorych sie czepia i o co ma jakas Suha i Arafat do Polski to
            niech ten frustrat wyjasnia. Albo niech pisuje na forum izraelskim czy amerykanskim
            • Gość: rachelka do dany IP: *.twcny.rr.com 09.11.04, 23:32
              danus nie udawaj glupiej bo chyba tak nisko nie upadlas,moze tobie odpowiada
              chamstwo fiktorka czy polaczkowatego vel sucha opiewajacego oral seks z
              kozami,mnie nie,jakos tak mam inny gust. wybacz.
              • biedronka24 rachelka 09.11.04, 23:35
                powaznie. Jak jestes kobieta - czemu uzywalas nicku watrobka? To juz
                hamerykanskie kumplostwo. N.b z autobusow to podaja rece kobiecie tylko
                Meksykanie. Ciezko Ci tam musi byc...
                • Gość: rachelka Re: rachelka IP: *.twcny.rr.com 09.11.04, 23:38
                  biedronka24 napisała:

> powaznie. Jak jestes kobieta - czemu uzywalas nicku watrobka? To juz
                  > hamerykanskie kumplostwo. N.b z autobusow to podaja rece kobiecie tylko
                  > Meksykanie. Ciezko Ci tam musi byc...
                  bez przesady biedronko,raz sobie jaja robilam a ty to kupilas? grow up. mnie nie
                  jest ciezko w ameryce,jakby bylo to juz by mnie tu nie bylo. ja dosyc duzo
                  swiata zwiedzilam,moge rozne rzeczy porownac, a i po ziemi chodze,tylko tego
                  prymitywnego polsko-syjamskiego chamstwa nie znosze. to juz smierdzi padlina i
                  czlowiek ma odruch wymiotny.
                  • biedronka24 powiem Ci tak 09.11.04, 23:53
                    chamstwa i ja nie znosze. Ameryka to niewatpliwie piekny naturalnie kraj no i
                    zyczliwych choc otepionych i czesto (za czesto) kalekich ludzi. Ja nie
                    traktowalam za to chamstwa w kategoriach jakichkolwiek narodowosci czy pochodzen
                    i chyba nigdy tak nie bedzie. Natomiast przyznam Ci - pelno tu podpierania braku
                    argumentow chamstwem i obojetne jest mi w sumie jakiej narodowosci a w
                    szczegolnosci pochodzenia etnicznego - ludzi. Nie rozumiem tez jednego. Dlaczego
                    jednak sa ludzie - ktorzy wykazujac sie chamstwem - nie robia tego zza
                    plaszczyka anonimowosci ktora w pewnym stopniu zapewnia im internet ale przy tym
                    wszystkim namietnie sie ze swoimi upodobaniami i poczuciem narodowym deklaruja.
                    A sporo jest i takich. Wstyd nie jest jednak wrodzony ludziom. Ja nie mowie o
                    jakichs przejezyczeniach nawet Dany. Ale jesli taki Suha pisze - nie lubie
                    Polakow itp i takim chamstwem sie popisuje, to zachodzi pytanie- czego szuka na
                    tym forum? Odreagowania problemow psychicznych?
                • Gość: Wontrupka A propos nicku watróbka IP: *.macau.ctm.net 09.11.04, 23:48
                  Won trupka z mauzoleum!

(dowcip a.d. 1964 - pytanie na inteligancje Pań z niniejszego won-tku: o jakiego
                  trupka chodziło?)
                  • biedronka24 jak masz znaczki to pisz i a z ogonkiem 09.11.04, 23:56
                    Niektorzy szlochaja w paradach nad trupkami a inni sie ciesza- tez w paradach.
                    Rownie zalosne.
                    A jeszcze inni zabijaja ludzi przez 50 lat. Sliczne po prostu. A jeszcze
                    niedawno oburzali sie skalpami...
              • Gość: dana33 do rachelci IP: *.broadband.actcom.net.il 10.11.04, 00:10
                a od kiedy ty rachelciu osleplas i nie widzisz gdzie ironia i nabijanie sie, a
                gdzie prawda? moze byc, ze ten rodzaj humoru ci nie odpowiada, ale mimo to to
                nie jest przeciez serio. wszyscy tu sie przeciez nabijamy z tego, co robia lub
                nie robia na konto smierci arafata, a ty cus nagle taka serio??? nu, rozluznij
                troche.
                • biedronka24 no dano niestety 10.11.04, 00:18
                  ironia operuje tez rachel. Dopoki suhy nia operowal bylo w miare okey. Kiedy
                  wypalil tekstami do wyciecia do niej to juz niestety nie podchodzilo pod ironie
                  tylko pod brak kultury. Niestety. I jakos tak czuje ze robil to juz wczesniej
                  pod innym nickiem nie tylko do niej. W koncu kazdy czlowiek niezaleznie od BWT
                  (bardzo waznego testu) IQ jest chyba w stanie zrozumiec ze pewnych rzeczy w
                  dyskusji nie warto robic i sa granice dowcipu i nawet ironii...
                • Gość: rachelka Re: do rachelci IP: *.twcny.rr.com 10.11.04, 00:20

> a od kiedy ty rachelciu osleplas i nie widzisz gdzie ironia i nabijanie sie, a
                  > gdzie prawda? moze byc, ze ten rodzaj humoru ci nie odpowiada, ale mimo to to
                  > nie jest przeciez serio. wszyscy tu sie przeciez nabijamy z tego, co robia lub
                  > nie robia na konto smierci arafata, a ty cus nagle taka serio??? nu, rozluznij
                  > troche.
                  dancu,ja nie mowie o tematach przez was poruszanych,bo to mnie tez pachnie
                  padlina,ale to wasz problem,nie moj,ja mowie o sposobie wyrazania sie tych
                  panow. nie powiez chyba,ze tobie on odpowiada. niezaleznie od tego kim sa i po
                  ktorej stronie sa,taki belkot jest niestrawny,pachnie wiesz czym.
    • Gość: rachelka Re: do rachelci IP: *.twcny.rr.com 10.11.04, 15:44
      suha_arafat napisała:

> Gość portalu: rachelka napisał(a):
      > > mowie o sposobie wyrazania sie tych
      > > panow.
      >
      > Jakich panow?
      >
      > Ja jestem szanowna bogata PANI
      > moj maz tez Pani, bo mu zydy parchate jaja obciely
      > ty zas
      > nie moge napisac co ty zas, bo mnie znowu zniwiary skasuja.
      > Ale ty wiesz co ty zas, @#$% niedogolona jak moj maz
      powiem ci tyle suhy kretynie,ze ktos kto zna calki Gaussa i niewatpliwie
      rownania Maxwella, powinien chyba inny poziom soba reprezentowac,niz te
      prymitywne wulgaryzmy,ktore ty serwujesz tu kobietom na forum. jak juz mowilam
      chcesz sie boksowac chamsko wybierz godnego siebie przeciwnika, inaczej pajacu
      pomysle,ze jestes zwyklym tchorzem,wygolonym,czy nie to nie ma znaczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka