superspec 15.11.04, 09:10 Czy mógłbyś wpłynąc na swoich arabkich koleżków, żeby suha oddała moje pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirex Re: totyle IP: *.abhsia.telus.net 15.11.04, 09:26 superspec napisał: > Czy mógłbyś wpłynąc na swoich arabkich koleżków, żeby suha oddała moje > pieniądze. mam w sloiku chyba dwa banknoty i troche w metalu US$ waluty... jak ci to przeslac mozna? masz moze konto bankowe lub jakis namiar gdzie by to ci do czapki wrzucic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: Wpłac na konto Lublina IP: *.abhsia.telus.net 15.11.04, 09:52 to znaczylo by ze arafat lublin okradl? :) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Oczywiście 15.11.04, 09:59 że tak. Kradł z kiesy UE. A Lublin gdzie leży jak nie w cichym supermocarstwie - UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: Oczywiście IP: *.abhsia.telus.net 15.11.04, 10:19 superspec napisał: > Kradł z kiesy UE. A Lublin gdzie leży jak nie w cichym supermocarstwie UE. superku masz specyficzna logike:) chcesz pieniedzy od suhej ( male szanse), ja ci moje oszczednosci oferuje:)... ty ich nie chcesz ... chcesz zebym do lublina je wyslal, ale mowisz ze to suha znowu ukradnie:) to w koncu gdzie te amerykanskie dolary z mojego sloika mam wyslac? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Powtarzam 15.11.04, 10:27 Na konto Lublina. Tutaj przynajmniej są złodzieje, których sam wybrałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: Powtarzam IP: *.abhsia.telus.net 15.11.04, 10:45 hmmm.... nie licz na mnie juz ... zadnych pieniedzy ani tobie ani twoim lubelskim zlodzieja nie wysle... skomlaj dalej do suhej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: Dlatego was na świecie nie lubią IP: *.abhsia.telus.net 15.11.04, 11:22 serce mi sie kroi z zalu ze superspec nie podal mi linka do swojego konta i czuje ta nienawisc swiata do nas ze za malo w kieszen zyda pompujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś