Dodaj do ulubionych

W IRAKU PADLO 1200 US-OKUPANTOW!!!!!

16.11.04, 23:28
Dzisiaj kolejny jubileusz! Tylko od poczatku listopada padlo juz co najmniej
79 USrancow w 16 dni. Jest szansa na pobicie miesiecznego rekordu z kwietnia,
kiedy to Irak zostal wyzwolony ze 135 US-okupantow!!!

www.icasualties.org/oif/
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus czyli tyle samo ilu insurgents w falludzy 16.11.04, 23:37
      w ciagu kilku dni....

to sie nazywa rzniecie swin wieprzku :))
      • insurgent1 Irakijczykow jest 20+ milionow 16.11.04, 23:41
        USrancow tylko 145,000. Sa otoczeni ze wszystkich stron przez narod iracki.
        dlatego beda dalej zdychac.
        • marcus_crassus oj ptysiu 17.11.04, 00:01
          to tylko straty wsrod insurgents i to tylko w falludzy a nie w calym iraku (np
          wczoraj jednego dnia udupili 50 sztuk insurgents).straty ogolne niestety sa
          wieksze.przypuszczalnie wg moich szacunkow co najmniej dwa razy wieksze.a to
          tylko najskromniejsze dane.

lancet opublikowal dane ktorymi podniecali sie lewacy i tacy jak ty.ze inwazja
          kosztowala zycie 100 tys irakijczykow.nie wierze tym danym.ale takie wieprze
          jak ty podobno tak.

wiec oblicz sobie - 1000 usrancow za 100 tys irakijczykow.

10 tys usrancow za 1 mln irakijczykow.

100 tys usrancow za 10 mln.

mam nadzieje ze rozumiesz ze usrancy moga latwiej doslac kolejne 100 tys niz
          narod iracki splodzic 10 mln.
      • Gość: aki absolutely right marcusie but.... IP: 80.51.161.* 17.11.04, 00:03
        kazdy zabity irakijczyk zwieksza nienawisc pozostałych przy zyciu do amerykanów
        kazdy zabity amerykanin zwieksza lęk pozostałyvh zolnierzy ich rodzin i opór społeczny w stanach przeciwko interwencji
        jak to mówili starozytni rzymianie:
        gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo -sam wiesz ;-)
        • marcus_crassus pokaz mi w historii przypadki udanych powstan 17.11.04, 00:09
          ktore zalatwily najezdzce JEDYNIE SILAMI WEWNETRZNYMI..BEZ POMOCY Z ZEWNATRZ...

mozna chloptasiu policzyc na palcach,do tego wszystkie podobne udane ruchy
          partyzancie byly zwycieskie jedynie jesli panstwo ktore okupowalo dany teren
          przezywalo powazne problemy wewnetrzne (np powstania slaskie),powstancy
          walczyli w sposob ktory stanowil dla armii okupujacej cos z czym nie byli
          wczesniej zaznajomieni (powstanie w USA - z tym ze tego ciezko liczyc ze
          wzgledu na bardzo niekorzystne warunki dla transportu wojsk brytyjskich i
          ingerencje innych panstw w konflikt),do tego powstancy musieli cieszyc sie
          ogromnym poparciem a ludnosc musiala byc zjednoczona.

ali sistani olal faludze cieplym moczem

kurdowie sa pro-US

tego powstania nijak sie nie da wojskowo wygrac.nijak baranie.
          • Gość: aki no rozumiem rozumiem IP: 80.51.161.* 17.11.04, 00:18
            ze sie denerwujesz i musisz uzywac wyzwisk.
            a ze akurat sadzac po nicku twym trzoda domowa ci bliska i z nią żeś spokrewniony to i tego barana ci wybaczę.
            mam nadzieję ze link do statystyki DOD masz w ulubionych....
            dobranoc mój wodzu ołowianych żołnierzyków
            • marcus_crassus okolo 100 slow + 1 baran 17.11.04, 00:21
              akurat tego barana zauwazyles??? 99 pozostalych slow nie???

oczywiscie nie przyjdzie ci do glowy jak nie masz co odpowiedziec ze jednak
              jestes baran??

twoj post zas jest nieslychanie merytoryczny.facet.glupi jestes.
              • Gość: aki wybacz ale twoje opinie IP: 80.51.161.* 17.11.04, 15:26
                mam w d.u.p.i.e
          • Gość: aki sorry byłbym zapomniał IP: 80.51.161.* 17.11.04, 00:21
            i niech ci się naga condolezza przyśni.miłych nocnych polucji.... pa
    • Gość: Zakaew dzieki Bogu 1200 mordercow mniej! IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 16.11.04, 23:53
      • Gość: Gerard Zakaev. Co sie z Toba dzieje? Bog potepia zabijani IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.11.04, 00:09
        Allah popiera. Zapomniales nagle, ze grzeszysz. Mowi sie Allah Akbar.
        • Gość: Zakaew hahaha a co wojko amerykanski robi w iraku? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 17.11.04, 01:04
          pik nik? na wakacje pojechali
          dobijaja bezbronego jeca...
          przestan pi.... Bog jest jeden i kto zabija zasluguje na kare smierci!
          wiec tych 1200 psow (nie obrazajac psy ktory lubie) to mordercy i zasluzyli na
          ten los! precz z okupantem nawet niemcy udalo sie pokonac... wiec....
          • Gość: Gerard Uzyj Allaha jak o nich bo ci flaki wypruja. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.11.04, 04:14
            • Gość: Zakaew chory jestes lecz sie poki mlody jestes! IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 17.11.04, 16:12
              faszysci nigdy nie zwyciezyli zawsze do czasu...
    • kropekuk A 1200 islamskich bandytow w samej Faludzy... 17.11.04, 00:04

• Gość: Gerard Z czego Ty sie cieszysz. Oznacza to tez smierc IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.11.04, 00:13
      wiele razy wiecej islamcow. Cieszysz sie przewrotnie ze smierci kozojebcow?
      Przeciez sam podkreslales, ze Lancet podwawal 100 tys zmarlych islamcow. W tym
      tempie nawet Arabki nie nastarcza rodzic.
      • Gość: Zakaew nie martw sie jest nas coraz wiecej mimo tych zabi IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 17.11.04, 01:09
        100000 zabitych w iraku
        chces czy nie Muzulmanow jest coraz wiecej i to jest to ten twoj bol?
        lekarstwo jest prosty.... zamiast z facetami znajdz sobie kobieta i zrob dzieci
        najlepiej jak ja 8 bedzie wiele wnukow... i bedzie was coras wiecej...
        i przestanies znienadziwic ludzie ktorzy nie znasz i nie dorownujesz z ta twoja
        nienawisc....
        • Gość: Gerard Abdulev. Jeszcze troche i zaczna znikac wasze IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 17.11.04, 04:16
          swiete miasta z pielgrzymami. Co wtedy zrobisz? Przeciez brzuchy kobiet nie
          zastapia waszego tchorzostwa. Poz nimi nie macie zadnej broni.
          • Gość: Zakaew o mekki mowis? jest nas ponad miliard 200 milionow IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 17.11.04, 16:11
            czyli jest miedy 1/5 i 1/4 ludzie na swiecie...
            chcesz zeby Muzulmanie przezyli holokaust jak twoich przodkowie?
            wiesz mimo to nie zaluje ze bliska moja rodzina zginyla w obozach w Polsce czy
            poza walczac przeciwko faszystom... mimo ze ich celem bylo takze bronic takich
            jak ty ktorzy stali sie neonaizstami... NIE TEGO NIE ZALUJE I CHWALA IM ZA
            TO...BYLI MECZENNIKAMI....
    • Gość: Hmmmm... Warta skórka wyprawki? IP: 207.80.14.* 17.11.04, 00:16
      • Gość: $tefan W ubiegłym roku w USA..... IP: *.chcgilgm.covad.net 17.11.04, 02:24
        W ubiegłym roku w USA na grypę zmarło około 42.000 ludzi.
        Pozdrowienia,
        $tefan
    • jersey_guy Teraz juz 1203 17.11.04, 07:16
      Allah Akbar,

W. mysli ze Amerykanie dali mu mandat zeby ich jak najwiecej pozabijac. W ciagu
      pierwszych 2 tygodni od wyborow zabil on juz prawie 100 wiec idzie mu dobrze.
      Wiekszosc z nich glosowala na Busha wiec dostali co chcieli. Ale ladnie to tak
      Debiljowi wysylac swoj elektorat na smierc? Zostalo jeszcze 60 milionow, wiec
      powinno wystarczyc do konca 2. kadencji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka