Dodaj do ulubionych

do izraelskich lewakow jak Tomek i Dana

IP: 160.79.164.* 19.11.04, 17:08
jewishworldreview.com/1104/tobin_2004_11_19_04.php3
Powodzenia z Arabami!
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: do izraelskich lewakow jak Tomek i Dana IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 17:24
      rozmawialam z paroma arabami w ostatnich kilku dniach. chcialam wiedziec, czy
      to, co widze z balkonu, to rzeczywiscie tak. wiec wsrod normalnych, takich
      codziennych ludzi nie ma absoslutnie zadnego zalu po generalissimo. wprawdzie
      boja sie nadal otworzyc buzie, bo ostatecznie nauczyli ich nie protestowac
      przez wiele lat a ostatnie dziesiec, to wogole byl terror tam. ale wszyscy, ale
      to wszyscy ci "normalni" arabowie po prostu odetchneli. odetchneli i maja
      nadzieje. maja nadzieje ale boja sie, ze nastepca, bedzie taki sam jak arafat i
      tak samo bedzie ich okradal. po krotkiej dyskusji i oni i ja zgodzilismy sie,
      zeby nastepca ukradl nawet 10% z tych pieniedzy ktore odzyskaja i bede (mamy
      nadzieje) dostawac dalej, ale 90% zeby trafilo do narodu arabsko-
      palestynskiego. jest gdzie je wlozyc i zainwestowac. nu, wiec i my i oni mamy
      nadzieje. zobaczymy, co z tej nadzieji wyjdzie.
      • Gość: Borek Re: Dana, Wiecie jak jest...... IP: *.h.pppool.de 19.11.04, 19:46
        cagle.slate.msn.com/working/041115/heng.gif
      • Gość: aki DANA33!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.161.* 19.11.04, 19:59
        tyle słyszymy o tym twoim słynnym juz na całym bliskim wschodzie widoku z balkonu......
        gadasz i gadzasz i tyle...... kup mała kamerka postaw na balkonie i bedzie nowe webcam
        • Gość: dana33 Re: DANA33!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 20:11
          jak mi powiesz, jak mam zalaczyc zdjecie na forum, to wam tu pokaze widok z
          mojego balkonu.... :)
          • Gość: aki :-((((((((((((((((((((((( IP: 80.51.161.* 19.11.04, 20:18
            tego to nie wiem
            • Gość: dana33 Re: :-((((((((((((((((((((((( IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 21:06
              :))
      • Gość: Zakaew czemu musisz bajki opowiadac! IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 19.11.04, 20:28
        rozmawialem z Palestynczykami w roznych wiekow moim mlodsi...
        dla wszystkich jednak Arafat pozostaje wazna postac i wszystkim zal jego
        smierc...
        bez Arafata swiat nie dowiedzialby sie o problemu Palestynczykow ktorzy
        wygonilisci po dokonaniu na nich mordach w latach 30 i 40...
        w jednym mozemy sie zgodzic nie wszysce sie zgadzaja z tym co zrobil w
        ostatniehc 10 lat... przed wszystkim korupcja ale zeby byl ktos skorumpowany
        musisz musi korumpowac ciekawy kto!
        • Gość: dana33 Re: czemu musisz bajki opowiadac! IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 20:52
          jestes arabem w polsce???? nu, to juz wszystko jasne.
          • Gość: Zakaew to ze znam Arabow nie oznacza ze nim jestem IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 20.11.04, 14:04
            a ty tez rozmawias z Arabami jestes Arabka?
            madra jestes!
            chcesz czy nie Arfat pozostanie symbolem walki Palestynczykow o swoj kraj...
            chcesz pokoj wiec czemu nie popieras wycofanie sie az do granicy z przed 1967
            roku? jezcie kiedys pozalujeczy ze tego nie zrobiliscie i zamist popierac
            Baraka ktorymu zabrakowalo kilka tygodnie do dogadanie sie z Arafatem...
            popieraliscie ssman sharon ktory celowo sprowokowal Muzulmanow na calym swiecie
            w takim momencie zeby sie stalo co mialo miejsce...
            sharon chce pokoj to oznacza ze hitler tez mial dobrych intencji wobec ludzie z
            wyznanie Judaizmu.. krotko mowiac BLABLABLA...
            • dana33 Re: to ze znam Arabow nie oznacza ze nim jestem 20.11.04, 14:43
              ja rozmawiam z arabami i jestem ciagle zydowka. ale ty zdaje sie nie jestes
              polakiem.
              mnie symbole palestynskie sa absolutnie obojetne.
              a to co ty piszesz, to typowa gadka arabska. nic pod tym sie nie kryje, tylko
              puste slowa. nu, gadaj sobie dalej.
        • Gość: jarek-Zyd ne telus moze zapomniala dodac ze z arabami rozmawiala. IP: *.fastres.net 19.11.04, 21:04
          ale ty islamski neoficie z Polski ,zdrajco Europy tego nie ropzumiesz.
          • Gość: Borek Towarzysze, skomentujcie.... IP: *.h.pppool.de 19.11.04, 23:15
            cagle.slate.msn.com/working/041115/bleibel.jpg
    • Gość: sp;lit Re: do izraelskich lewakow jak Tomek i Dana IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 20.11.04, 00:18
      Boruch , nie truj ,... Jestes niestrawny nawet nawet dla zio-nazistow :)))

uklony
    • puls.usa do izrael rasistow i faszystow jak Tomek i Dana 20.11.04, 00:25
      Gość portalu: wszystko jedno kto napisał(a):

> jewishworldreview.com/1104/tobin_2004_11_19_04.php3
      > Powodzenia z Arabami!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka