Gość: wszystko jedno kto IP: 160.79.164.* 19.11.04, 17:08 jewishworldreview.com/1104/tobin_2004_11_19_04.php3 Powodzenia z Arabami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana33 Re: do izraelskich lewakow jak Tomek i Dana IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 17:24 rozmawialam z paroma arabami w ostatnich kilku dniach. chcialam wiedziec, czy to, co widze z balkonu, to rzeczywiscie tak. wiec wsrod normalnych, takich codziennych ludzi nie ma absoslutnie zadnego zalu po generalissimo. wprawdzie boja sie nadal otworzyc buzie, bo ostatecznie nauczyli ich nie protestowac przez wiele lat a ostatnie dziesiec, to wogole byl terror tam. ale wszyscy, ale to wszyscy ci "normalni" arabowie po prostu odetchneli. odetchneli i maja nadzieje. maja nadzieje ale boja sie, ze nastepca, bedzie taki sam jak arafat i tak samo bedzie ich okradal. po krotkiej dyskusji i oni i ja zgodzilismy sie, zeby nastepca ukradl nawet 10% z tych pieniedzy ktore odzyskaja i bede (mamy nadzieje) dostawac dalej, ale 90% zeby trafilo do narodu arabsko- palestynskiego. jest gdzie je wlozyc i zainwestowac. nu, wiec i my i oni mamy nadzieje. zobaczymy, co z tej nadzieji wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borek Re: Dana, Wiecie jak jest...... IP: *.h.pppool.de 19.11.04, 19:46 cagle.slate.msn.com/working/041115/heng.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki DANA33!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 80.51.161.* 19.11.04, 19:59 tyle słyszymy o tym twoim słynnym juz na całym bliskim wschodzie widoku z balkonu...... gadasz i gadzasz i tyle...... kup mała kamerka postaw na balkonie i bedzie nowe webcam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: DANA33!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 20:11 jak mi powiesz, jak mam zalaczyc zdjecie na forum, to wam tu pokaze widok z mojego balkonu.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki :-((((((((((((((((((((((( IP: 80.51.161.* 19.11.04, 20:18 tego to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: :-((((((((((((((((((((((( IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 21:06 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew czemu musisz bajki opowiadac! IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 19.11.04, 20:28 rozmawialem z Palestynczykami w roznych wiekow moim mlodsi... dla wszystkich jednak Arafat pozostaje wazna postac i wszystkim zal jego smierc... bez Arafata swiat nie dowiedzialby sie o problemu Palestynczykow ktorzy wygonilisci po dokonaniu na nich mordach w latach 30 i 40... w jednym mozemy sie zgodzic nie wszysce sie zgadzaja z tym co zrobil w ostatniehc 10 lat... przed wszystkim korupcja ale zeby byl ktos skorumpowany musisz musi korumpowac ciekawy kto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: czemu musisz bajki opowiadac! IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 20:52 jestes arabem w polsce???? nu, to juz wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew to ze znam Arabow nie oznacza ze nim jestem IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 20.11.04, 14:04 a ty tez rozmawias z Arabami jestes Arabka? madra jestes! chcesz czy nie Arfat pozostanie symbolem walki Palestynczykow o swoj kraj... chcesz pokoj wiec czemu nie popieras wycofanie sie az do granicy z przed 1967 roku? jezcie kiedys pozalujeczy ze tego nie zrobiliscie i zamist popierac Baraka ktorymu zabrakowalo kilka tygodnie do dogadanie sie z Arafatem... popieraliscie ssman sharon ktory celowo sprowokowal Muzulmanow na calym swiecie w takim momencie zeby sie stalo co mialo miejsce... sharon chce pokoj to oznacza ze hitler tez mial dobrych intencji wobec ludzie z wyznanie Judaizmu.. krotko mowiac BLABLABLA... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: to ze znam Arabow nie oznacza ze nim jestem 20.11.04, 14:43 ja rozmawiam z arabami i jestem ciagle zydowka. ale ty zdaje sie nie jestes polakiem. mnie symbole palestynskie sa absolutnie obojetne. a to co ty piszesz, to typowa gadka arabska. nic pod tym sie nie kryje, tylko puste slowa. nu, gadaj sobie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-Zyd ne telus moze zapomniala dodac ze z arabami rozmawiala. IP: *.fastres.net 19.11.04, 21:04 ale ty islamski neoficie z Polski ,zdrajco Europy tego nie ropzumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borek Towarzysze, skomentujcie.... IP: *.h.pppool.de 19.11.04, 23:15 cagle.slate.msn.com/working/041115/bleibel.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: do izraelskich lewakow jak Tomek i Dana IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 20.11.04, 00:18 Boruch , nie truj ,... Jestes niestrawny nawet nawet dla zio-nazistow :))) uklony Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa do izrael rasistow i faszystow jak Tomek i Dana 20.11.04, 00:25 Gość portalu: wszystko jedno kto napisał(a): > jewishworldreview.com/1104/tobin_2004_11_19_04.php3 > Powodzenia z Arabami! Odpowiedz Link Zgłoś