Dodaj do ulubionych

usawski chrzciciel

07.09.26, 09:01
Niejaki Trump Donald przejdzie do historii jako ten, którego głównym dokonaniem (poza przegraną wojną, zdewastowaną gospodarką i wzbogaceniem własnej rodziny) były zmiany nazw geograficznych. Już udało mu się przechrzcić Zatokę Meksykańską na Amerykańską, Centrum Kennedy'ego na Trumpa, jezioro Ontario na Ameryka, itp. Teraz zabrał się za stany swojego kraju:
    New Mexico ➞ New America

Poniższa mapka pochodzi z trampowatego Truth Social.

- Stefan
Obserwuj wątek
    • opa34 Re: usawski chrzciciel 07.09.26, 09:05
      Oceany tez musza byc jego
    • perla.roztocza Re: usawski chrzciciel 07.09.26, 09:41
      a to ci dopiero umartwienie dla politycznego bankruta stefana4.
      Amerykanie zmieniają nawy w swoim kraju.
      Jak śmią bez pozwolenia bolszewików typu stefanów4 właśnie.
      • opa34 Re: usawski chrzciciel 07.09.26, 11:30
        Nie amerykanie tylko jeden idiota amerykanski
        Nie w swoim kraju tylko w swiecie
    • senioryta13 Re: Victor Davis HANSON, zapamietaj 07.09.26, 13:23
      Niby na biezaco, ale zarzucic Ci mozna wybiurczosc.
      pominales ten wazny post:

@ realDonaldTrump

Autor bestsellerów New York Timesa, VICTOR DAVIS HANSON, właśnie napisał książkę, która szybko zostanie uznana za jedną z NAJLEPSZYCH KSIĄŻEK ROKU (a może nawet NAJLEPSZĄ!). Zatytułowana „KONTRREWOLUCJA” autor rozumie mnie, być może lepiej niż ja sam. Stany Zjednoczone, stojące na krawędzi katastrofy, są teraz „najgorętszym” krajem na świecie, a to MAGA i wielu Wielkich Amerykańskich Patriotów doprowadzili nas do tego stanu. Victor Davis Hanson wyjaśnia to wszystko lepiej niż kiedykolwiek wcześniej! KUP JEGO HISTORYCZNIE WAŻNĄ KSIĄŻKĘ JUŻ TERAZ. Dziękuję!!! Prezydent DJT

• polski_francuz Na sowas 07.09.26, 14:06
        senioryta13 napisał:

" Niby na biezaco, ale zarzucic Ci mozna wybiurczosc."

Wybiurczosc na bierzaco!

PF
        • perla.roztocza Re: Na sowas 07.09.26, 17:01
          polski_francuz napisał:

> Wybiurczosc na bierzaco!

no wiesz PF, ja to myślałem, że ty postępowy, europejski taki, egalitarny, a ty małostkowo czepiasz się palcówki.
          Nie każdy pisze najpierw w łordzie aby potem zrobić copy paste właśnie.
      • engine8t Re: Victor Davis HANSON, zapamietaj 07.09.26, 18:49
        senioryta13 napisał:

> Niby na biezaco, ale zarzucic Ci mozna wybiurczosc.
        > pominales ten wazny post:
        >
        > @ realDonaldTrump
        >
        > Autor bestsellerów New York Timesa, VICTOR DAVIS HANSON, właśnie napisał książ
        > kę, która szybko zostanie uznana za jedną z NAJLEPSZYCH KSIĄŻEK ROKU (a może na
        > wet NAJLEPSZĄ!). Zatytułowana „KONTRREWOLUCJA” autor rozumie mnie, być może lep
        > iej niż ja sam. Stany Zjednoczone, stojące na krawędzi katastrofy, są teraz „na
        > jgorętszym” krajem na świecie, a to MAGA i wielu Wielkich Amerykańskich Patriot
        > ów doprowadzili nas do tego stanu. Victor Davis Hanson wyjaśnia to wszystko lep
        > iej niż kiedykolwiek wcześniej! KUP JEGO HISTORYCZNIE WAŻNĄ KSIĄŻKĘ JUŻ TERAZ.
        > Dziękuję!!! Prezydent DJT
        >

No nie wyglupuja sie...

Na zapas wiesz ktora ksiazka bedzie bestsellerem?
        Ogladam Hansena od lat i czasami madrze mowi ale czasami pitoli "po lini partii" ze sie sluchac nie da.. jak wiekszosc zreszta (mea culpa )
        • stefan4 Re: Victor Davis HANSON, zapamietaj 07.09.26, 20:09
          engine8t:
          > No nie wyglupuja sie...
          >
          > Na zapas wiesz ktora ksiazka bedzie bestsellerem?

To nie ona się wygłupia; może tylko zamieszczeniem kiepskiego przekładu na polski tekstu otrzymanego ,,z góry'' po linii partyjnej. Naprawdę wygłupił się niejaki, za przeproszeniem, ,,Trump'', kiedy zadziałał jak handlarz książek i walnął entuzjastyczną reklamę panegiryku o nim samym.

Ale ten wątek jest o Trumpie chrzcicielu, a nie o Trumpie agencie reklamowym książek. Więc nie wiem, po co tutaj to napomnienie ,,Victor Davis HANSON, zapamietaj''. Przypuszczam, że temu jakiemuś Hansonowi nie trzeba przypominać, jak się zbłaźnił tak natarczywym włażeniem staremu satrapie do jelita grubego.

- Stefan
    • pijatyka Ciekawe, co musi jeszcze wywinąć, żeby w końcu... 07.09.26, 20:51

...trafić w kaftan ?...

• opa34 Re: Ciekawe, co musi jeszcze wywinąć, żeby w końc 08.09.26, 18:23
        Nasz naturalny satelita tez jego
    • opa34 Re: usawski chrzciciel 09.09.26, 12:13
      Idiota zrobi to ze szwagrem w trymiga
      wiadomosci.gazeta.pl/polityka/7,198013,33012785,uczynmy-niemcy-znowu-wielkimi-trump-komentuje-historyczny.html#do_w=439&do_v=1509&do_st=RS&do_sid=2474&do_a=2474&do_upid=1509_ti&do_utid=33012785&do_uvid=1788929933377&s=BoxPolScrollImg4
    • opa34 Re: usawski chrzciciel 10.09.26, 08:42
      Trump obiecuje: 5 tys. dolarów dla każdego dorosłego Amerykanina po wygranych wyborach
      • polski_francuz Podwedziles mi watek :) 10.09.26, 09:49
        opa34 napisał(a):

" Trump obiecuje: 5 tys. dolarów dla każdego dorosłego Amerykanina po wygranych wyborach"

tez chcialem o tym podyskutowac. Moj komentarz? Jak slowa waznego polityka swiata sa rzucane na wiatr to czego sie trzymac? Wrocic do kosciola katolickiego? Przejsc na islam. Wyemigrowac do Chin...

PF
    • opa34 Re: usawski chrzciciel 10.09.26, 12:36
      Siedzac przed oknem dwaj strazacy ratowali idiote przed gruzami,nawet ta tragedie oplul idiota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka