Dodaj do ulubionych

George the Conqueror :)))))))

19.12.04, 16:37
www.time.com/time/
:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Alfred Mam do niego wiele zastrzezen, chocby fakt, ze IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.12.04, 16:51
      sprzeciwia sie likwidacji Mekki, ale podoba mi sie jego ocena wspolpracownikow
      i lojalnosc wobec wlasnej filozofii zyciowej. "Oceniam slusznosc swojej decyzji
      na podstawie opnii moich krytykow" - tak powiedzial polzartem, po drugim
      wyborze na gubernatora Teksasu. Wystarczy wiec zestawic razem tych co go
      nienawidza i mamy doskonaly przekroj pogladow i decycji obecnego prezydenta USA.
      • marcus_crassus dokladnie!!!miliony lewakow i alternatywnych 19.12.04, 16:56
        nie moga sie mylic :)))
    • Gość: aki józio stalin też the Conqueror :))))))) i to 2x IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 19.12.04, 16:57
      hehe
      • marcus_crassus nie da sie ukryc ze jozio stalin byl 19.12.04, 17:02
        wielkim wodzem stworzyl imperium ktore moglo probowac stac sie hegemonem calej planety
      • Gość: Alfred Ze smutkiem trzeba stwierdzic, ze Stalin tez byl IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.12.04, 17:15
        produktem amerykanskim w pewnym sensie. Po pierwsze, Sowiecja upadlaby w 1942
        r. gdyby nie olbrzymie dostawy zaopatrzenia w zywnosc, leki, bron (do 40%
        uzytych przecie Nazi w 1942); po drugie, naiwnosc Roosevelta i na poczatku
        Trumana, ze wujaszek Joe, nie jest bandyta gruzinskim a po prostu komunista,
        ktorego mozna uglaskac.
        Poza tym, twoj komentarz jest typowym biadoleniem idioty, ktoremu nic nie
        wyszlo, a szczegolnie nadzieja na to, z Bush przegra w Ameryce a Ameryka w
        Iraku.
        • krystian71 Re: Ze smutkiem trzeba stwierdzic, ze Stalin tez 19.12.04, 17:20
          Tu nie bylo komentarza,bylo proste stwierdzenie faktu.
          Stalin byl prawdziwym Zdobywcą,ktory strefe wplywow swojego imperium i jego granice rozciagnal az do wrot zachodnich miast.Bush na razie to tylko marny erzatz,ktorego doradcy powinni jeszcze wiele sie nauczyc i Stalina metody postudiowac
        • Gość: aki alez wiem ze ameryka wygrywa w iraku IP: *.protonet.pl / *.protonet.pl 19.12.04, 17:23
          już od 21 mcy.niestety nie potrafię miec tak jak krasy orgazmu na wiesc o wyborze TIME'A- ale wiadomo że gama zboczeń seksualnych jest szeroka
    • Gość: che guevara heil Bush = heil Hitler!!!! IP: 217.153.221.* 19.12.04, 19:09
      www.myslpolska.icenter.pl/index.php?menu=historia&parStrona=3&nr=2004060218581
      • Gość: Alfred Gratuluje pozytywnych konotacji - nerwica pewna. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.12.04, 19:12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka