Dodaj do ulubionych

Swieta za pasem

IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 17:15
Mam nadzieje,ze wiekszosc z Was ma juz choinke udekorowana Swiatecznie. Teraz
jedynie uporac sie z prezentami i potrawami Swiatecznymi i powoli bedziemy
wychodzic na prosta. Co prawda w wielu miejscach Swieta jakby troche byly
przytlumione poprawnoscia polityczna,ale ogolnie musze powiedziec,ze w wielu
miejscach tradycyjne drzewka i Mikolaje jeszcze egzystuja.Wszystkim Wam zycze
milego przedswiatecznego krzatania i pamietajcie aby nie naduzywac jadla i
picia podczas swietowania.
a1112.g.akamai.net/7/1112/492/03312000/news.lycos.com/news/ot_getImage.asp?op=img&id=745842#1
Obserwuj wątek
    • Gość: Gucio I wzajemnie! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 20.12.04, 18:05
      • Gość: rachelka Re: I wzajemnie! IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 18:09
        dzieki Gucio, mam nadzieje,ze Cie aligatory nie polkna Swiatecznie:)) u nas
        zapowiada sie prawdziwie bialo. jak na razie mroz okropny, nie mowiac o sniegu.
        gdyby tak mozna bylo zamiast samochodow nartami sie dowozic, to osiagnelabym
        pelnie szczescia,gdyz 360 na nartach to fun, a samochodem troche mniejszy :(
        • Gość: elle Re: I wzajemnie! IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 18:11
          Tylko nie przesadz z prędkością na stoku! Wesołych Świąt!
          • Gość: Rachelka Re: I wzajemnie! IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 18:15
            Gość portalu: elle napisał(a):

> Tylko nie przesadz z prędkością na stoku! Wesołych Świąt!
            do stoku najpierw trzeba sie niestety doslizgac samochodem,potem to ja juz
            przepadam na pare godzin aby znowu doslizgac sie do domu:)) Tobie rowniez zycze
            Wesolych i Spokojnych Swiat.
    • krystian71 Re: Swieta za pasem 20.12.04, 18:16
      czesc Rachelko,cos tak wczesnie z tymi zyczeniami wystartowala ,jeszcze nam zostalo pare dni do Wigilii
      Chyba ze znowu gdzies wybywasz,to zycze ci wszystkiego najlepszego i do zobaczenia w Nowym Roku
      • Gość: rachelka Re: Swieta za pasem IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 18:23
        krystian71 napisała:

> czesc Rachelko,cos tak wczesnie z tymi zyczeniami wystartowala ,jeszcze nam zos
        > talo pare dni do Wigilii
        > Chyba ze znowu gdzies wybywasz,to zycze ci wszystkiego najlepszego i do zobacze
        > nia w Nowym Roku
        no ja wczesnie nie wystartowalam, tozto watek o przygotowaniach jeno:)) co do
        Swiat to siedzimy na miejscu jako,ze moj najstarszy dostal zapalenia wyrostka i
        wlasnie dochodzi do siebie. Mialam gdzie dochodzic do siebie po podrozy,ale i
        tak nie zaluje bo te czesci swiata sa nieprawdopodobnie piekne:))
        • krystian71 Re: Swieta za pasem 20.12.04, 18:33
          moje przygotowania do swiat tez sie juz zaczely,polegaja na oddaniu nart do podszlifowania krawedzi i impregnacji obuwia,wlasnie sie susza i wietrza na balkonie.
          22.XII wypad,choinki tez nie stawiam,przynajmniej naturalnej,bo jak wrocimy trzebaby bylo ja na szufelke zbierac,
          Pozdrawiam cala twoja rodzinke a szczegolnie malego rekonwalescenta
          • Gość: rachelka Re: Swieta za pasem IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 18:43
            krystian71 napisała:

> moje przygotowania do swiat tez sie juz zaczely,polegaja na oddaniu nart do pod
            > szlifowania krawedzi i impregnacji obuwia,wlasnie sie susza i wietrza na balkon
            > ie.
            > 22.XII wypad,choinki tez nie stawiam,przynajmniej naturalnej,bo jak wrocimy trz
            > ebaby bylo ja na szufelke zbierac,
            > Pozdrawiam cala twoja rodzinke a szczegolnie malego rekonwalescenta
            dzieki, widze,ze i ty na narty suniesz, tylko uwazaj z tym szusowaniem bo to"juz
            szron na glowie,juz nie to zdrowie a w sercu ciagle maj:))" ja najbardziej nie
            lubie tych snowboarders,bo to cholerstwo jezdzi ci po nartach i skacze przed
            nosem,ale poza tym narty sa cudowne.a choinke to chociaz palstikowa postaw,co to
            z Ciebie za innowierca sie zrobil:))
            • Gość: kuk Re: Swieta za pasem IP: 207.7.192.* 20.12.04, 18:51
              Rachelka, co Ty klepiesz? Sprawdzilem- za pasem nimam nic...pempek i eto wsio.
              • Gość: rachelka Re: Swieta za pasem IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 18:53
                Gość portalu: kuk napisał(a):

> Rachelka, co Ty klepiesz? Sprawdzilem- za pasem nimam nic...pempek i eto wsio.
                to cos ty nie tylko kuk ale i do tego kaleka:))to za duzo jak na ma glowe, I'm
                so sorry man.
                • Gość: kuk Re: Swieta za pasem IP: 207.7.197.* 20.12.04, 21:52
                  To zeby nie byc kaleka, trzeba miec swieta za pasem? Ja mysle, ze kaleka to
                  taki, ktory niema nic ponizej pasa..
                  • Gość: rachelka Re: Swieta za pasem IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 23:08
                    Gość portalu: kuk napisał(a):

> To zeby nie byc kaleka, trzeba miec swieta za pasem? Ja mysle, ze kaleka to
                    > taki, ktory niema nic ponizej pasa..

oj kuku nie mowimy chyba o detroit:)))
            • Gość: kuk Re: Swieta za pasem IP: 207.7.192.* 20.12.04, 18:51
              Rachelka, co Ty klepiesz? Sprawdzilem- za pasem nimam nic...pepek i eto wsio.
        • Gość: Gucio Perdone me por favor... IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 20.12.04, 18:36
          > Jakie to czesci Swiata mialy przyjemnosc ogladania Ciebie?
          • Gość: rachelka Re: Perdone me por favor... IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 18:43
            Gość portalu: Gucio napisał(a):

> > Jakie to czesci Swiata mialy przyjemnosc ogladania Ciebie?
            Singapore Central:)))
            • Gość: Gucio ant hills are so difficult to find any closer? IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 20.12.04, 18:48
              > Czy tez moze delikatne podniebienie i wybor potraw gapiacych sie na jedzacego?
              • Gość: rachelka Re: ant hills are so difficult to find any close IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 18:51

> > Czy tez moze delikatne podniebienie i wybor potraw gapiacych sie na jedza
                > cego?
                raczej potracajacych jedzacego,tam ruch duzy ale i potraw duzo, a
                najwazniejsze,ze cieplo i wilgotno jak w czajniku:)) o tej porze roku biore
                wszystko powyzej 15 stopni C:))
                • Gość: Gucio Z tymi temperaturami, to podzielam Twoje zadze! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 20.12.04, 19:00
                  > Jutro chyba w lodowce bede sie ogrzewal, bo ma byc 27F tutaj i cala stara
                  bielizna poscielowa, reczniki, etc. ogrzewaja kwiatki i krzaczki wokol domu. A
                  nasadzilem samych tylko bromelii setki...

> Wyobraz sobie ze zostal jeszcze jeden aligator ( 4 na lonie Abrahama....),
                  ale tylko go widzialem z daleka. Pozyje do cieplejszej pogody i pewnie jakies
                  inne sie przyblakaja na wiosne.

> Pelno tu malenkich sikorek i uwijaja sie aby znalezc cos do jedzenia.
                  • Gość: rachelka Re: Z tymi temperaturami, to podzielam Twoje zad IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 19:06
                    krzaczki przykryj plastikiem, to powinno byc wystarczajace,na bromelie trzeba
                    uwazac,aby nie mialy wody w srodku bo moze zamarznac. u nas niestety o tej porze
                    to tylko wrony wrzeszcza, ale juz w styczniu zaczyna sie cwierkanie:))
                • Gość: elle Re: ant hills are so difficult to find any close IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 19:01
                  a na narty dokąd? Bo u nas ze śniegiem jeszcze kiepsko, do wyciągu kolejka,
                  więcej stania niż jeżdżenia. Ale święta wg mnie - tylko w domu.
                  Tradycjonalistką jestem , pojezdzić można kiedy indziej.
                  • Gość: rachelka Re: ant hills are so difficult to find any close IP: *.twcny.rr.com 20.12.04, 19:08

> a na narty dokąd? Bo u nas ze śniegiem jeszcze kiepsko, do wyciągu kolejka,
                    > więcej stania niż jeżdżenia. Ale święta wg mnie - tylko w domu.
                    > Tradycjonalistką jestem , pojezdzić można kiedy indziej.
                    ja tez uwazam,ze Swieta to tylko w domu z rodzina nalezy spedzac. Ja na narty
                    lubie jezdzic pozniej, najlepiej w koncu stycznia lub lutym, bo sloneczko troche
                    wyzej i czlowiek nie kostnieje na wyciagu:))
    • qwasyx Re: Swieta za pasem 21.12.04, 00:21
      Hallo Rachelka,
      troche adwentowej atmosfery: www.weihnachtsmarkt-dortmund.de/
      Tutaj taka juz tradycja, ze w okresie Adwentu odbywa sie cos w rodzaju
      jarmarku. Ten w Dortmundzie zaliczany jest do wiekszych i ladniejszych w D.
      Dzieci tez maja sporo uciechy - jak to na jarmarku. Oczywiscie jak sa 100% "na
      chodzie" - dlatego bolejacym szybkiego powrotu do zdrowia!
      A jak na narty to mozna tutaj: www.winterberg.de/ Przynajmniej nie
      trzeba daleko i dlugo jechac i choc to nie Alpy to poszusowac mozna. Oczywiscie
      jak spadnie troche bialego szczescia. W sezonie przyjezdza sporo holendrow -
      tez maj blizej :-)
      Pzdr i zycze wesolych przygotowan :-)
    • marcus_crassus biedne drzewko :/// 21.12.04, 00:23
      nie zasluzylo spedzic swiat w domku takiej kretynki...:///

czy liga ochrony przyrody juz nie dziala???
      • krystian71 Re: biedne marcusiatko :/// 21.12.04, 00:29
        kogo jeszcze przed kim bedziesz chronil?
        I kto twoje wysilki oleje?
        • marcus_crassus "what" niedorozwoju??? 21.12.04, 01:59

• Gość: abe a JA MAM PRAWDZIWA CHOINKE, ZE WSZYSTKIMI IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.12.04, 01:32
      NIEPOPRAWNYMI POLITYCZNIE SYMBOLAMI.
      ZA NAMOWA JARKA SAMA PROBOWALAM SIE NA NIEJ POWIESIC ALE MI NIE WYSZLO.

KRYSTIAN, NIE MA CO SIE WPISYWAC POD CRAPPUSEM BO ON NIEDAWNO OSWIADCZYL ZE DO
      CIEBIE, TOMSONA I DO MNIE SIE NIE BEDZIE ODZYWAL. PIES GO GANIAL I TAK NIC
      CIEKAWEGO NIGDY NIE MIAL DO POWIEDZENIA.

NIE WIEM PO CO TU ZNOWU PRZYLAZLAM??? TYLE MAM DO ZROBIENIA!!!
      • Gość: jojo Re: a JA MAM PRAWDZIWA CHOINKE, ZE WSZYSTKIMI IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 01:41
        no wlasnie ,wysikac sie mialas i teraz masz...uda mokre,malpo jedna !!!
        • Gość: ABE Re: a JA MAM PRAWDZIWA CHOINKE, ZE WSZYSTKIMI IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.12.04, 01:48
          Wypieprzaj blaznie. Dosyc mam juz twojego glupawego chamstwa.
          • Gość: jojo Re: a JA MAM PRAWDZIWA CHOINKE, ZE WSZYSTKIMI IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 01:51
            ty tez sperdalaj debilu i nie uzywaj angielskiego ,bo wtedy prawdziwego blazna
            z siebie robisz,idioto !!!
            • Gość: ABE Re: a JA MAM PRAWDZIWA CHOINKE, ZE WSZYSTKIMI IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.12.04, 01:53
              Sluchaj no, zydowska wypluczyno,
              S P I E R D A L A J

O K?
              • Gość: jojo Re: a JA MAM PRAWDZIWA CHOINKE, ZE WSZYSTKIMI IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 02:00
                same to you,CORWO Z HUJA I ZABY NARODZONA !!!
            • Gość: Gucio jojo, jak tam ta twoja kulawa siora? IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 01:53
              > Nadal jej musisz lejek przystawiac, aby chaty nie obszczywala?
            • marcus_crassus po co abe choinka???? 21.12.04, 02:01
              hmmm...pies to pod drzewem sika,ale dlaczego abe nie mogla odeszczac sie na dworze tylko musiala drzewo do domu przynosic???moze zimno??? :))
              • Gość: Gucio To oborowy jeszcze tobie bydlaku choinki do obory IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 02:03
                > wstawil?

> Dlatego tak zalosnie porykujesz zydzie parchaty!
                • Gość: jojo Re: To oborowy jeszcze tobie bydlaku choinki do IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 02:09
                  przestan gucio rzygac,bo ci sie faldy na brzuchu posklejaja i rano cie nurse na
                  kiblu nie posadzi ,w obawie ze ci skora peknie kiedy nadymal sie
                  bedziesz,INWALIDO !!!
                  • Gość: Gucio Kiedy jak zyda widze, to mi sie zoladek nicuje! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 02:12
                    > A juz jak takiego ku.. zyda, jak ty, albo ten drugi bydlak parchaty sie
                    nawinie, to tylko plwocina sama z geby na was wylatuje....
                    • Gość: ABE Mnie to juz apetyt odebralo do niedzieli, brrr n.t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.12.04, 02:16
                      • Gość: Gucio Nie denerwuj sie parchem, ABE! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 02:20
                        > Takiego wieprzowego parcha trzeba kulturalnie w morde i nozem!

> Inaczej sie nie czuja dobrze...
                        • Gość: ABE Ja tam bym sie nie dotykala. Nawet przez rekawiczk IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.12.04, 02:27
                          W kwarantanne to to najlepiej odstawic na okres indefinite.
                          • Gość: Gucio Przeciez od tygu som sztachyty z pleta! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 02:33
                            > I sie potym ino scirwo zyda do wymborka pakuje i ryn je do koryta wieprzom na
                            zagryche....
                          • Gość: jojo Re: Ja tam bym sie nie dotykala. Nawet przez reka IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 04:04
                            przez rekawiczki mowisz??? A bez most przez butow i majtek bezroczystych
                            przechodzila to zapomniala juz??? Deszcz wtedy lal a ty przez parasola wtedy
                            szla,zapomniala juz niby,a???
        • marcus_crassus nareszcie odezwalas sie do rzeczy abe 21.12.04, 01:59
          na Xuja przylazlas...
          • Gość: jojo dala dowod swojej inteligencji,dawno wiedzialem,ze IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 02:03
            ABE TO SCHMATA !!!
            • Gość: Gucio jojo, ty nawet godny nie jestes skarpetek ABE IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 02:06
              > wyprac, parchu, co ci karp kutasa ochrepal!
              • Gość: ABE No wlasnie. n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.12.04, 02:17
              • Gość: kiecka Re NA różnych pie..ów ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 02:18
                ale najsampierw pozdro dla rachelki , co to się ostro krząta przedświątecznie
                ,a tera
                gutek coś ty ostatnio taki mądry i rezolutny się zrobił , co ? urosłeś trochę
                czy jak , lekarstwa odstawiłeś , a może przy krystianku małomiasteczkowym
                demagogu tak ci odepsneło , to fakt że ostatnio wszędzie jesteście i coraz
                trudniej czyta się to forum , mam tylko nadzieję , że jak pójdę do kibla , to
                zgodnie nie zakrzykniecie - zajęte !
                • Gość: Gucio Nie masz czego szukac w kiblu! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 02:22
                  > Jestes juz...spuszczona!
                  • Gość: kiecka Re: Na gutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 02:39
                    frajerze , jestem facetem i nie chciałbyś raczej mnie spotkać ...
                    nawet w internecie , wolno myślisz-szybko piszesz
                    • Gość: Gucio Ja sie z transwestami nie spotykam! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 02:42
                      > Z innymi pedalami rowniez, nawet jezeli jest to xionc w czarnej kiecce...
              • Gość: jojo Re: jojo, ty nawet godny nie jestes skarpetek AB IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 02:21
                ona ma skarpetki??? Widziales je??? Ta SCHMATA KOMUNISTYCZNA DO DZISIAJ W TYCH
                SAMYCH KAPRONACH POCEROWANYCH LAZI PO MATCE JEJ JESZCZE Z PRL,O MAJTKACH TEJ
                CORWY NIE WSPOMNE,BO TO CO W KROKU SPROCHNIALO NIE JEST W STANIE TA BLIRWA
                ZACEROWAC,NICI NA ZALATANIE DZIURY PRZEZ RDZE PRZEZARTA ZNALEZC NIE MOZE !!!
                • Gość: Gucio Wstydz sie jojo! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 02:24
                  > Kulawa siostre podpatrywac i pozniej innym przypisywac jej atrybuty....

> A wlasciwie juz dawno nie wspominales jak ta siostre przelatujesz, kiedy
                  jedna szkiete ma na podlodze, a druga na suficie....
          • Gość: ABE Nie na xuja, tylko na Xmas, huju n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.12.04, 02:24
            • Gość: jojo Re: Nie na xuja, tylko na Xmas, huju n/t IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 02:32
              jeszcze tu dalej ryja otwierasz??? Gdzie twoja ambicja krolowo bono!!! Nie
              zauwazylas jeszcze ,ze tu posmiewisko z siebie robisz??? Charakteru nie
              masz !!! A ambicji tym bardziej !!!
              • Gość: kiecka Re: Na joja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 02:35
                wyluzuj ,
                • Gość: jojo Re: Na joja IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 02:40
                  OK!!!
                  • Gość: < Gucio He, he.. to pewnie twoj rebe, co? IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 02:45
                    > zes tak nagle sflaczal...

> Pewnie jeden z tych, co sie 'dobrze' ozenili:

> Yebamoth 59b. A woman who had intercourse with a beast is eligible to marry a
                    Jewish priest. A woman who has sex with a demon is also eligible to marry a
                    Jewish priest.

• Gość: Gucio Jojo, znowuz manne wpie..les, kozi synu? IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 02:39
                > Juz siegam po puszke Cyklonu B aby cie wszarzu wsciekly wydezynfekowac....
            • Gość: kiecka Re: Nie na xuja, tylko na Xmas, huju n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 02:33
              dawno nie było takiej jatki , no nie żebym miał coś przeciwko :)
              abela o co chodzi , a to co napisałaś to jakiś język prawniczy , szyfr ,
              hieroglify ...

• Gość: rachelka Re: Swieta za pasem IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 02:48
      nie bylo mnie tu pare godzin ale az sie wierzyc nie chce,ze takie popluczyny jak
      jojo czy crappus przyjda i na ten watek. to jest mily przedswiateczny relaks a
      nie jatki przyglupow na jeden temat. idzcie sobie na wlasne brudne podworka i
      zakladajcie swoje metne watki a z tego najlepiej wyjdzcie "for good". nie bardzo
      moge zrozumiec dlaczego dorosli ludzie znizaja sie do poziomu kundli i chca
      dyskutowac z jakimis odpadkami. Abe,Krystian czy inni nie odpowiadajcie na takie
      prymitywne,chamskie wpisy to nie jest godne czlowieka,ktory sie ceni. za pare
      dni swieta i porostu zrelaksujcie sie i pomyslcie o czyms przyjemnym a nie o
      smieciach,tych nikt nie potrzebuje.
      • Gość: Gucio To nie wierzysz ze nalezy innych poczestowac ich IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 02:51
        > wlasnym lekarstwem, rachelko?

> Jakze inaczej dowiedza sie jak to smakuje!
        • Gość: rachelka Re: To nie wierzysz ze nalezy innych poczestowac IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 02:56

> > wlasnym lekarstwem, rachelko?
          >
          >
          > > Jakze inaczej dowiedza sie jak to smakuje!
          wiesz Gucio ja wierze,ze kto z g.. przestaje g.. sie staje. Ja nie mam ochoty na
          te prymitywne wymiany zdan bo mnie to nie podnieca. Jakos mi jest nijako,ze
          ludzie zawsze schodza do najnizszych poziomow na tym forum,to nie moj styl, ani
          nie lubuje sie w tego typu wymianie zdan.Ja mam pewne wartosci i Boze Narodzenie
          znaczy wiecej dla mnie niz pranie brudnej bielizny na forum.Mozna mnie nazwac
          staroswiecka,ale czlowiek powinien miec pewne granice inaczej coz warte jest
          nasze istnienie.
          • Gość: Gucio Nie mam problemow z Twoja opinia.... IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 03:03
            • Gość: ABE Ja sie narazie zegnam do jutra. IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.12.04, 03:07
              Moze do tego czasu to gowienko tytulujace sie jojo odpadnie nam od podeszwy.
              • Gość: Gucio Przyjemnych snow! Kolorowych koniecznie! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 03:09
                • Gość: rachelka Re: Przyjemnych snow! Kolorowych koniecznie! IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 03:11
                  jednego czego mi nie brakuje Gucio to kolorowych snow, wiec dzieki za zyczenia i
                  odwzajemniam sie zyczac tobie tego samego:))
        • Gość: ABE Czasem czlowiek traci nerwy. Ale juz IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.12.04, 02:57
          ich olewam. :)
          • Gość: jojo Re: Czasem czlowiek traci nerwy. Ale juz IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 03:01
            tylko nie zapomnij na muszle zasiasc,YOU KING's BROKEN BONE !!!
            • Gość: jojo Re: Czasem czlowiek traci nerwy. Ale juz IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 03:02
              bo znowu sobie uda zylaste obszczasz !!!
          • Gość: rachelka Re: Czasem czlowiek traci nerwy. Ale juz IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 03:05
            Gość portalu: ABE napisał(a):

> ich olewam. :)
            i o to chodzi. Wiesz abe w tym roku wiele sie wydarzylo w moim zyciu,ale
            wszystko mialo swoj cel. Najbardziej sie ciesze z niesamowitych podrozy po 4
            kontynentach,gdzie poznalam naprawde wspanialych ludzi, jak rowniez mialam
            mozliwosc zobaczenia wiele rzeczy a to czlowieka zmienia. w mojej rodzinie tez
            bylo troche tragedii,ale i wiele pozytywnych rzeczy o ktorych napisze ci w
            e-mailu. w sumie byl to ciekawy i bogaty w przezycia rok, a wiec nie chce go
            tracic na jakis podrzednych przyglupow, z ktorymi i tak nie mam nic wspolnego. w
            zyciu trzeba byc wybrednym inaczej to bloto Cie wciagnie. jesli juz mamy
            egzystowac na tym forum to trzeba byc bardzo wybiorczym,gdyz ten swiat wirtualny
            jest czasem podniecajacy ale ogolnie sztuczny ,chamski i w wiekszosci dosyc
            prymitywny. ja juz nie bede sie bawila w glupie pyskowki,bo szkoda czasu.
            pozdrawiam Ciebie i czekam na e-mail:)))
            • Gość: ABe Re: Czasem czlowiek traci nerwy. Ale juz IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 21.12.04, 03:08
              O tak. Musze isc do Inbox i zrobic tam porzadek. Napewno!
              Do uslyszenia jutro
            • Gość: jojo Re: Czasem czlowiek traci nerwy. Ale juz IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 03:55
              najgorszym jest to ,ze bloto do ktorego przyjechalas takich jak ty probuje
              wyplukac ciebie ze swojego mulu,podaj nazwisko,imie i adres swoj ,a zobaczysz
              jak szybko sie znajdziesz z powrotem na lace w wiosce kraju swojego
              ojczystego !!!
      • Gość: jojo Re: Swieta za pasem IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 02:56
        siebie,abe ,krystiana i innych przyjaciol do ludzi przyrownujesz??? Boj sie
        Boga,pomysl nad tym co piszesz,a najlepiej bedzie jak swoich 3 bekartow
        panienskich teraz kaszka manna nakarmisz, "smoczka" do buzi wezmiesz i zasniesz
        do rana ,OK?!?!?!
        • Gość: Gucio Znalazlem dla ciebie lekarstwo, jojo! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 03:08
          > zydowska, oryginalna receptura z Talmuda, wiec gwarantuje ze ci pomoze:

> Gittin 69a . To heal his flesh a Jew should take dust that lies within the
          shadow of an outdoor toilet, mix with honey and eat it.

> No a gdyby zaistniala taka sytuacja, ze nie, to zastosuj to:

> Gittin 69b. To heal the disease of pleurisy ("catarrh") a Jew should "take
          the excrement of a white dog and knead it with balsam, but if he can possibly
          avoid it he should not eat the dog's excrement as it loosens the limbs."

• Gość: kiecka Re: Swieta za pasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 03:10
          od czasu do czasu , zerkam sobie na te wpisy forumiaste , bo raczej jest
          zabawne , ludzie tworzą różne grupy , zwalczają się ,popierają , a w sumie
          tworzą tak naprawdę jedną grupę , śmieszne co ...
          • Gość: rachelka Re: Swieta za pasem IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 03:15
            Gość portalu: kiecka napisał(a):

> od czasu do czasu , zerkam sobie na te wpisy forumiaste , bo raczej jest
            > zabawne , ludzie tworzą różne grupy , zwalczają się ,popierają , a w sumie
            > tworzą tak naprawdę jedną grupę , śmieszne co ...
            >
            hi kiecka. ja nie wiem czy to smieszne,czy raczej smutne, to zalezy od humoru.
            mnie sie wydaje,ze za duzo ludzi ma tutaj jakis prywatny ciezki bagaz i
            chamstwem probuja sie tego pozbyc. raczej przypominaja mi to niewyrosniete
            wyrostki a nie doroslych ludzi. ta chec dominacji poprzez chamstwo jest
            absolutnie zdumiewajaca. nie bylo mnie tu dosyc dlugo,gdyz ciagle gdzies mnie
            nosilo ale tego typu "welcome back" jest ochydny. no coz, chyba panuje tutaj
            zwierzece prawo silniejszego, raczej niz prawo ludzkie.pozdr
            • Gość: kiecka Re: Swieta za pasem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 03:26
              wiesz co rachela nie tak dawno , też byłaś inna ...
              nie ma wzorca prawa silniejszego , zawsze można przerwać pisanie i zostawić
              wpisywacza z ręką w nocniku , a tego nie można zrobić w realnym świecie , ja
              pamiętam różne wpisy , a zaglądam tu bo ciągle , czasami jest zabawnie . glowa
              do góry dziewczynko , idą święta , nie ma co się smutasić z powodu internautów
              ważny jest realny świat - rachelko nałogowcu :)
              • Gość: rachelka Re: Swieta za pasem IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 03:32

> wiesz co rachela nie tak dawno , też byłaś inna ...
                > nie ma wzorca prawa silniejszego , zawsze można przerwać pisanie i zostawić
                > wpisywacza z ręką w nocniku , a tego nie można zrobić w realnym świecie , ja
                > pamiętam różne wpisy , a zaglądam tu bo ciągle , czasami jest zabawnie . glowa
                > do góry dziewczynko , idą święta , nie ma co się smutasić z powodu internautów
                > ważny jest realny świat - rachelko nałogowcu :)

no bez przesady. ja jestem taka sama,ale co chamskie to chamskie. co do nalogu
                to mam,ale nie do kompa, he,he, jeszcze czego. u mnie tylko 9:30pm a u Ciebie
                3:30am i kto tu komu dobre rady daje. Idz policz gwiazdy i sprobuj zasnac:)))
          • Gość: Gucio U ludzi oczywiscie to normalka.... IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 21.12.04, 03:17
            > posrod zwierzat i innych zydow raczej nie!
        • marcus_crassus swiete slowo jojo :))) 21.12.04, 03:29
          to nie tylko nie ludzie,to nawet nie maplpiatki...to zwykle szczury,deratyzowac a nie rozmawiac trzeba
          • Gość: jojo Re: swiete slowo jojo :))) IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 04:06
            dawno o tym wiem,pzdr.!!!
      • marcus_crassus popluczyny jak jojo czy krappus :))) 21.12.04, 03:21
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18763753&a=18763753
        moja droga rachelciu,popluczynami to ja sie zwracam do takiego durnego zasranstwa jakim jestes,jak takie gowno jak ty lazi w chlewie i chrumka znaczy ze jestes nie ktos wazny prosta durna wsiowa idiotko ale jestes zwykla swinia nadajaca sie jedynie do mycia podlog i gotowania zasranego gowna ktore ty i inne swinie beda pomyjami nazywaly i ktore zarly to beda razem z toba z przyjemnoscia...

swiateczne zyczenia do wszystkich takich miernot jak ty:

fuck you :)

a to sobie zasrane sioroty ktore ktore wyjechaly czyscic w US kible powiescie na choince zebyscie pajace nie zapomnialy w jakim swiecie zyjecie

www.msnbc.msn.com/id/6734249/
        • Gość: rachelka wierszyk dla crappusa-kupamieci IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 03:29
          zrobie raz wyjatek dla crappusa,aby uczcic te bezgraniczna glupote i dziecieca
          ,wrecz prymitywna bufonade. oto wierszyk geograficzny dla przyglupa

Raz nasz crappus madry wielce
          miesem rzucal po Rachelce
          rozpoczawszy docinanka
          o mych intelektualnych mankach

nu Rachelka sie zezlila
          Krasule w jet wsadzila
          i teraz biedne chlopie
          w Kalahari dolki kopie

ale juz po malej chwili
          diably w niego powlazily
          wiec dopadlszy gdzies wielblada
          do samotnej Alice Springs zaglada

a ze bardzo tam czerwono
          no wiec chlopa i wqur..no.
          zalapawszy kookaburre
          do Darwina poszedl w gore

ale tam mu w glowe dali
          wiec podazyl do Somalii
          stamtad pobiegl do Kinshasa
          aby sprawdzic czy jest kasa

ta zas chyba dobra byla
          ze Cordoba go skusila
          potem maly skok do Cali
          aby Danie sie wyzalic

dalej w karman placze chlopie
          ze Rachelka w swiat go kopie
          a on woli juz do kraju
          tam,gdzie zydow tak kochaja

lecz Rachelka chlopa wziela
          na Bermude go wypchnela
          teraz gdzies na andromedzie
          ufo-krasul los swoj wiedzie.

bye bye crybaby
          • marcus_crassus stuknij sie w swoj pusty leb wsiowa babo n/t 21.12.04, 03:30

• Gość: kiecka Re: stuknij sie w swoj pusty leb wsiowa babo n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 03:35
              no sama widzisz że to jajcarze , niezbyt mądrzy , ale jajcarze , no bo kto by
              tak wypisywał ...
              • Gość: rachelka Re: stuknij sie w swoj pusty leb wsiowa babo n/t IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 03:39
                tylko taki ptaszek,zreszta bardzo sympatyczny;))
                www.honoluluzoo.org/kookaburra.htm
                • Gość: kiecka Re: stuknij sie w swoj pusty leb wsiowa babo n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 03:42
                  przeczytaj wpisy o braku palm na hawajach ...
                  • Gość: kiecka Re: stuknij sie w swoj pusty leb wsiowa babo n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 03:43
                    braku choinek , no nie wyrabiam ze śmiechu ...
                    • Gość: rachelka Re: stuknij sie w swoj pusty leb wsiowa babo n/t IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 03:46
                      ty sie nie smiej bo kookaburra potrafi byc bardzo zlosliwa, a to pewnie
                      crappusowi sie niechybnie przytrafilo.

The aborigines also believed that any child who insulted a kookaburra would grow
                      an extra slanting tooth.
                  • Gość: rachelka Re: stuknij sie w swoj pusty leb wsiowa babo n/t IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 03:43

> przeczytaj wpisy o braku palm na hawajach ...
                    nie raczej juz wylacze kompa,aby mnie ten crapp nie zalal, dobranocka;))
                    • Gość: kiecka Re: stuknij sie w swoj pusty leb wsiowa babo n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 03:46
                      pa
                    • Gość: jojo Re: stuknij sie w swoj pusty leb wsiowa babo n/t IP: *.ny325.east.verizon.net 21.12.04, 04:16
                      pyska twojego slina Jego szlachetna,dumna z tego powinnas byc !!!
                      • Gość: elle ludzie, was naprawdę IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 14:16
                        porąbało! Co to się porobiło : od wczorajszych pięknych życzeń do wyzwisk?
                        Szkoda gadać, znaczy czytać.
                        "I jakby nam było mało
                        rzeczywistych klęsk i cierpień
                        -dobijemy się słowami."
                        W.Szymborska
                        • Gość: rachelka Re: ludzie, was naprawdę IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 18:49

> porąbało! Co to się porobiło : od wczorajszych pięknych życzeń do wyzwisk?
                          > Szkoda gadać, znaczy czytać.
                          > "I jakby nam było mało
                          > rzeczywistych klęsk i cierpień
                          > -dobijemy się słowami."
                          > W.Szymborska
                          elle, na tym forum jest paru chamow ,ktorych wpisow nie nalezy nawet otwierac bo
                          to jest niedomyty szalet miejski. radze ci to robic inaczej czlowiek nie moglby
                          tu bywac. zbyt wiele ludzi ma jakies problemy mentalne i celem ich egzystencji
                          na tym forum jest psucie kazdego watku wulgaryzmami,prostactwem i chamstwem.
                          jak male dzieci wine za to zrzucaja na rozmowce,ale ktos kto ma jakas tam
                          inteligencje i sie szanuje powinien poprostu te nicki ignorowac. nie musze chyba
                          wymieniac ich po imieniu bo mysle,ze sama jestes w stanie to zrobic. pozdr
                          Swiatecznie.
                          • Gość: elle Re: ludzie, was naprawdę IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 18:58
                            prawdą jest , co piszesz. Ale przekonałam się nieraz, że wystarczy czasem po
                            prostu grzecznie się zdziwić ,a ktoś zrozumie swój błąd. Nie przechodzę
                            obojętnie nawet obok wulgarnych ludzi, nie są w stanie mnie obrazić, a może się
                            ockną? Nie chcę też pozostawiać ostatniego słowa prostakowi. Choć takim często
                            się zdaje, że gdy po nim nie ma już nic, to wygrał. Cóż..
                            • Gość: staszek Re: ludzie, was naprawdę IP: 209.101.135.* 21.12.04, 19:02
                              wiesz elle nie spotkalem piekniejszego opisu rachelki niz ten twoj post. Jakbys
                              jeszcze hipokryzje dorzucila, zarzucanie innym tego co sie samej robi, to juz
                              obraz bylby wrecz idealny
                              • Gość: elle Stachu, święta za pasem, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:04
                                daj spokój. Co powiesz o mnie?
                                • Gość: staszek Re: Stachu, święta za pasem, IP: 209.101.135.* 21.12.04, 19:12
                                  czesto sie z Toba nie zgadzam ale piszesz madrze i spokojnie, bzdur ludziom nie
                                  zarzucasz, chamstwa nie krytykujesz sama chamem bedac jak niektorzy, nie
                                  zgrywasz sie na swieta, krytyke wlasniej osoby przyjmujesz a nie obrazasz sie
                                  na innych jak ci wytkna blad lub niedokladnosc, nie wysuwasz sie na autorytet
                                  moralny ktory innych ocenia ale krytyki wlasnej osoby nie znosi

Ja swietym nie jestem ale tez na takiego sie nie zgrywam.

Zycze Ci i Twojej rodzinie Milych Swiat.
                                  STaszek
                                  • Gość: elle Re: Stachu, święta za pasem, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:15
                                    o kurcze
                                  • Gość: elle sorry, Stachu, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:23
                                    jeszcze słówko : gdzież to chamstwo u mnie dostrzegasz? Tak się staram..chyba,
                                    że wypiłam trochę albo byłam zmęczona bardzo
                                    • Gość: rachelka Re: sorry, Stachu, IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 19:26

> jeszcze słówko : gdzież to chamstwo u mnie dostrzegasz? Tak się staram..chyba,
                                      > że wypiłam trochę albo byłam zmęczona bardzo

uwazaj bo on widzi wiecej niz ty sama,zaraz cie od antychrystow i alkoholikow
                                      wyzwie. ten facet ma problemy ze skladaniem obrazu w calosc. nie wiem czemu
                                      ludzie lataja jak wsciekle krowy za kazdym kto smie myslec inaczej niz oni. no
                                      ja juz koncze bo sa lepsze zajecia na swiecie niz rozmowa na tematy stale.pozdr.
                                      • Gość: elle Re: sorry, Stachu, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:29
                                        też zaraz kończę, bo mi myszka siada. A drinka wypić już nie można, bo zaraz
                                        się alkoholikiem jest? Nie przesadzajmy
                                    • Gość: staszek Re: sorry, Stachu, IP: 209.101.135.* 21.12.04, 19:28
                                      chamstwo u ciebie skadze, wlasnie przeciez psialem ze go u Ciebie nie ma,
                                      porownywalem tylko szczerze, prawdziwie i pozytywnie do innych forumowiczow
                                      • Gość: elle Re: sorry, Stachu, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:37
                                        chyba zle coś przeczytałam. Jestem podbudowana bardzo i jeszcze:
                                        We śnie maluję jak Vermeer van Delft
                                        Rozmawiam biegle po grecku
                                        i nie tylko z żywymi.
                                        Prowadzę samochó,
                                        który jest mi posłuszny.
                                        Jestem zdolna
                                        piszę wielkie poematy.
                                        Słyszę głosy
                                        nie gorzej niż poważni święci.
                                        Bylibyście zdumieni
                                        świetnością mojej gry na fortepianie.
                                        Spadając z dachu
                                        umiem spaść miękko w zielone.Cieszy mnie,że przed śmiercią
                                        zawsze potrafię się zbudzić.....

Czego wszystkim życzę!!!
                                        • Gość: rachelka Re: sorry, Stachu, IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 19:41

> chyba zle coś przeczytałam. Jestem podbudowana bardzo i jeszcze:
                                          > We śnie maluję jak Vermeer van Delft
                                          > Rozmawiam biegle po grecku
                                          > i nie tylko z żywymi.
                                          > Prowadzę samochó,
                                          > który jest mi posłuszny.
                                          > Jestem zdolna
                                          > piszę wielkie poematy.
                                          > Słyszę głosy
                                          > nie gorzej niż poważni święci.
                                          > Bylibyście zdumieni
                                          > świetnością mojej gry na fortepianie.
                                          > Spadając z dachu
                                          > umiem spaść miękko w zielone.Cieszy mnie,że przed śmiercią
                                          > zawsze potrafię się zbudzić.....
                                          >
                                          >
                                          >
                                          > Czego wszystkim życzę!!!

bijesz mnie na lep na szyje,ale roznorodnosc talentow jest wazna. ja zawsze
                                          gustowalam w jezykach obcych,muzyce ,oraz naukach scislych, a z dyscyplin
                                          dodatkowych to rozne sporty:)))
                                          tez tego wszystkim zycze
                                          • Gość: elle Re: sorry, Stachu, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:47
                                            :),to Szymborska.Lubię ją. A wiersz ten polecam w całości - niedużo jeszcze
                                            zostało. "Pochwała snów. "
                                            • krystian71 Re: sorry, Stachu, 21.12.04, 19:50
                                              nabralas mnie,ale to nic-wybaczam
                                        • krystian71 Re: sorry, Stachu, 21.12.04, 19:49
                                          Pozdrawiam Elle,nie kazdemu dano tak pieknie wyrazic poszechne uczucia i sny ,wiec uchylam przed toba kapelusza i zycze wszystkiego co najlepsze
                                          • Gość: elle Re: sorry, Stachu, IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:56
                                            Dokończę więc , chyląc czoło przed Panią Szymborską:

Fruwam, jak się powinno,
                                            czyli sama z siebie.

Nie jest mi trudno
                                            oddychać pod wodą.

Nie narzekam:
                                            udało mi się odkryć Atantydę.

Jestem, ale nie muszę
                                            być dzieckiem epoki.

Natychmiast po wybuchu wojny
                                            odwracam się na lepszy bok.

Kilka lat temu
                                            widziałam dwa słońca.

A przedwczoraj pingwina.
                                            Najzupełniej wyraznie.

Wisława Szymborska
                                            • Gość: staszek Re: sorry, Stachu, IP: 209.101.135.* 21.12.04, 19:57
                                              Poniewaz chyba kryptycznie wtedy pisalem to stwierdzam ze do Ciebie nic nie
                                              mialem, wrecz przeciwnie posty Twe lubie a te dwa ostatnie to juz w
                                              szczegolnosci

Wesolych Swiat

staszek
                              • Gość: rachelka Re: ludzie, was naprawdę IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 19:08
                                wlasnie staszku czas odrzucic hipokryzje i przypomniec sobie wlasne chamskie
                                wpisy, nie bedac niczym przez nikogo sprowokowany. powiedzialam tobie
                                wydoroslej,albo bierz cos na pamiec bo przypominasz przedszkolaka,ktory nie wie
                                co i do kogo mowi. w tym czasie ,kiedy te kalumnie na mnie rzucales bylam rowno
                                po przeciwnej stronie globu,gdzie ludzie maja nieco inna kulture od twojej i
                                cale szczescie.

Pani Beato!
                                Autor: Gość: staszek IP: 209.101.135.*
                                Data: 17.12.2004 15:14

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
                                Z matolami nie ma co rozmawiac. Strata czasu. Maja kisiel zamiast mozgu. Chyba
                                ze Pani po prostu sie wyzywa w ten sposob to jeszcze rozmumiem. Ale tak ogolnie
                                to ja przestalem polemizowac z takimi jak abe, goldbaum, nierzydek, rachelka,
                                krystian, mak, def i tym podobnymi bo szybciej sciana Nobel dostanie niz ci
                                ludzi myslec zaczna. Do widzenia i Pozdrowienia

• Gość: staszek Re: ludzie, was naprawdę IP: 209.101.135.* 21.12.04, 19:17
                                  Tak napisalem i co prawda w oczy kole? Chamstwa tam nie ma tylko prawda jak
                                  jest. To Ty mi moja religie wyrzuczasz bez przerwy a potem Swiateczne zyczonka
                                  opisujesz jak namilsza osoba i godnosci ludzkiej tak bronisz a brzmi to
                                  wszystko bardzo szczerze jak sie Twoje wpisy o Zydach poczyta. Ah nie ma nawet
                                  co mowic. Niech bedzie jestem CHAM I CHAMEM zostane. ALe przynajmniej mam
                                  czyste chamskie sumienie
                                  • Gość: rachelka Re: ludzie, was naprawdę IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 19:22
                                    Gość portalu: staszek napisał(a):

> Tak napisalem i co prawda w oczy kole?
                                    nie prawda tylko twoje chamstwo kole,dlatego spasuj i odpusc te trele morele,bo
                                    nudzisz jak przedszkolak.
                            • Gość: rachelka Re: ludzie, was naprawdę IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 19:03

> prawdą jest , co piszesz. Ale przekonałam się nieraz, że wystarczy czasem po
                              > prostu grzecznie się zdziwić ,a ktoś zrozumie swój błąd. Nie przechodzę
                              > obojętnie nawet obok wulgarnych ludzi, nie są w stanie mnie obrazić, a może się
                              >
                              > ockną? Nie chcę też pozostawiać ostatniego słowa prostakowi. Choć takim często
                              > się zdaje, że gdy po nim nie ma już nic, to wygrał. Cóż..

jest rozny stopien wulgaryzmu ale jojo i marcus osiagneli juz taki poziom,ze nie
                              ma z tego powrotu. oczywiscie, nie mysl,ze ciebie do czegos zmuszam,ale jak
                              czytasz to chamstwo to az cie zapiera,ze ci osobnicy maja moze matki,zony czy
                              dzieci. to przeciez chorobliwe zboczenie uzywac tego typu jezyk nie bedac w
                              niczym sprowokowanym. nie sadze,ze tego typu chamstwo jest uleczalne, wiec ja je
                              poprostu omijam,szkoda psuc sobie dzien na tego typu bagno.
    • qwasyx A ja sie ludzilem, ze bedzie switecznie... 21.12.04, 23:25
      ... i bez "osobistych wycieczek" hmmm....

Rachelka dzieki za post - to byl naprawde super pomysl!

Wszystkim Forumowiczom WESOLYCH SWIAT I UDANEGO SYLWESTRA

Qwasyx
      • Gość: rachelka Re: A ja sie ludzilem, ze bedzie switecznie... IP: *.twcny.rr.com 21.12.04, 23:55
        qwasyx napisał:

> ... i bez "osobistych wycieczek" hmmm....
        >
        > Rachelka dzieki za post - to byl naprawde super pomysl!
        >
        > Wszystkim Forumowiczom WESOLYCH SWIAT I UDANEGO SYLWESTRA
        >
        > Qwasyx
        wpadam tu na chwile bo ciasto rosnie,ale rowniez Tobie i innym forumowiczom
        zycze poprostu Wesolych Swiat i Do Siego Nowego Roku 2005. Obysmy jakos mogli
        zyc razem na tej ziemi i koegzystowac na forum, reszta pojdzie jak z platka.NOEL
        i PEACE.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka