superspec 21.12.04, 18:58 jest korzystna czy niekorzystna? Według 55 Polaków nie. Czym na taką opinię większości obywateli Polski ten naród sobie zasłużył? www.cbos.com.pl/SPISKOM.POL/2004/K_141_04.PDF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerzy Re: Czy obecność Arabów w Polsce IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 21.12.04, 19:36 Dobre, ciekawe wyniki badan.Wlozylem sobie strone na "faworyty". Za te "pozytywne" procenty odpowiadaja najpewniej owe Polki-konwertytki, liczace w zaciszu lozka wieczorowa pora jakies tandetne, lichej jakosci zlote pierscionki czy dolary. (J) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A zasłuzyli gigatnyczną kryminogennoscią IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 20:16 z jakiej sa znani na całym swiecie. Co jest złe trzeba tempić, Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Czy obecność Arabów w Polsce 21.12.04, 21:19 Tylko 55 Polakow sie przeciwko Arabom wypowiada?Niewiarygodne , ale cos w tym jest. Niedawno byl program w telewizji o haracznikach i jedynych ktorzy potrafili sie mafii przeciwstawic tj palestynskich restauratorach. Rzecz sie dziala w Krakowie , nie pamietam jakiej narodowosci ci mafiosi byli nie wykluczone ,ze tez Arabowie.Ale jak w srebrnym okienku tlumaczyli Palestynscy restauratorzy ,byli oburzeni i przestraszeni ,ze im wszystkim kryminalna latke przypna. Dlatego wydali mafii wojne,poszli na wspolprace z policja i ...wygrali Zeby tak wszyscy potrafili odwage wykazac i lojalnosc POLSKIEMU prawu Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Z mafiami to sobie znakomicie radzili również 21.12.04, 21:36 komuniści oraz faszyści.:)Co Mnie obchodzi,że gang Masy zastąpi mafia Osamy?:) Haracz to słowo z arabskiego chyba? Take pytanko: Co Ty tak piejesz na widok Arabów? 60% Polaków darzy ich niechęcią. www.cbos.com.pl/SPISKOM.POL/2003/K_184_03.PDF Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Z mafiami to sobie znakomicie radzili również 21.12.04, 21:53 nie lubie tloku i nie lubie gdy mi ktos wcisko dziecko w brzuch.Z twoich linkow wynika ,ze sympatia do Cyganow,Rumunow ,Serbow i Zydow nie wiele wyzsza. Tutaj chyba zupelnie irracjonalna. Zwlaszcza do Serbow :)))To jakies zupelne glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Tak myślą Polacy. 21.12.04, 22:14 No i sam widzisz,co do Serbow zglaszam zdecydowany protest Odpowiedz Link Zgłoś
superspec A poza tym tylko się zastanawiam 21.12.04, 22:24 Dlaczego są tak mało Arabowie popularni wśród Polaków? To jest główny temat tego wątku. Mają słaby PR? Na przykład podczas pogrzebu Arafata usłyszałem takie zdanie z ust zwykłego Polaka: "A cóż to za hołota?" Co ciekawe Arafat cieszył sie za życia niechęcią 42 procent Polaków. Czemu? www.cbos.com.pl/SPISKOM.POL/2004/K_128_04.PDF pl.wikipedia.org/wiki/Public_relations Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: A poza tym tylko się zastanawiam 21.12.04, 23:03 Moge ci tylko moje zdanie na ten temat przedstawic. Dawno, dawno temu w zamierzchlych czasach komuny, obowiazywala jedna linia. ZSRR popieral Arabow,Zydzi z ich amerykanskim sojusznikiem byli be. Wsrod Polakow krazyly setki kawalow na temat konfliktu na Bliskim Wschodzie , a Israel cieszyl sie naturalnie duza sympatia. Stad chyba ta niechec do Arabow , Palestyncow i Arafata-bo milosc do nich byla odgornie narzucona. Przyszla wolnosc,kurtyna opadla i okazalo sie co tak naprawde o Polsce sadza nasi israelscy przyjaciele.Do Polski dotarly filmy Lanzmana ,ksiazki Kosinskiego,potem byl Singer,Gross i rabbi Weiss w Oswiecimiu i znow szala sympatii przechylila sie w druga strone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZACHARIASZ Obecność Arabów w Polsce jest NIEZMIERNIE KOZYSTNA IP: *.tmp1-4.28.109.245.tmp1.dsl-verizon.net 21.12.04, 21:45 "Czy obecność Arabów w Polsce jest korzystna czy niekorzystna? " Obecność Arabów w Polsce jest NIEZMIERNIE KOZYSTNA. Polscy Arabowie beda w przyszlosci sila napedowa w od-zydzaniu Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A 4 tys zydow i 25 tys. muslimow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 22:31 pozatym wtedy to ty zobaczysz ze najpredzej to jedni i drudzy wyleca a predzej to chyba nawet arabowie bo młode pokolenie widzi kto taknaprawde szuka guza. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: 4 tys zydow i 25 tys. muslimow 21.12.04, 22:54 > bo młode pokolenie widzi kto taknaprawde szuka guza. a kto chce rzadzic , zawsze i wszedzie a jak cos nie wyjdzie spierd... do Israela z kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: 4 tys zydow i 25 tys. muslimow IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 21.12.04, 23:18 Post "Krystiana": Tylko 55 Polakow sie przeciwko Arabom wypowiada?Niewiarygodne , ale cos w tym jest. Niedawno byl program w telewizji o haracznikach i jedynych ktorzy potrafili sie mafii przeciwstawic tj palestynskich restauratorach. "Rzecz sie dziala w Krakowie , nie pamietam jakiej narodowosci ci mafiosi byli nie wykluczone ,ze tez Arabowie.Ale jak w srebrnym okienku tlumaczyli Palestynscy restauratorzy ,byli oburzeni i przestraszeni ,ze im wszystkim kryminalna latke przypna. Dlatego wydali mafii wojne,poszli na wspolprace z policja i ...wygrali Zeby tak wszyscy potrafili odwage wykazac i lojalnosc POLSKIEMU prawu". "Krystian" pomija milczeniem fakt, ze tylko 18% Polakow uwaza, ze obecnosc Arabow "jest korzystna". W dalszej czesci postu stwierdza pogodnie, ze "nie pamieta" jakiej bandyci byli narodowosci tak, jakby to mialo jakies znaczenie. Grunt, ze byli to muzulmanie. Te typki rzekomo "wspolpracujace z policja" w latwy sposob i cudzymi rekoma pozbyly sie...konkurencji, ktorej nie byli w stanie kontrolowac -to chyba jasne. Najwiecej kasy ukradli, "Krystian", komunisci i ludzie ich podtrzymujacy przy wladzy, udzielajacy im "spolecznego przyzwolenia" na rzadzenie. I ogromna wiekszosc tych ludzi (moze nawet to Twoi sasiedzi) wcale "nie sp...li do Israela z kasa", ale spokojnie sobie dalej siedzi w Polsce. To sa Polacy, "Krystian", czysci rasowo, dobrzy Polacy. (J) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew kazdy ktory ma na imie Mohammed nie musi byc IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 21.12.04, 23:31 dobrym Muzulmaninem... tych pseudo mafioso byli Algierczycy jesli sie nie myle znajomi mi otym opowiadali... dla mnie osoba ktora nie zachowuje sie jak Muzulmanin nim nie jest a ci skoro okradali innych nim nie byli... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: kazdy ktory ma na imie Mohammed nie musi byc 21.12.04, 23:35 To znana historia i w publikatorach dokladnie przedstawiona. Pan (J) na ten temat ma jak zwykle inna opinie ,nie wiadomo o cvo oparta i zaraz zaprezentuje post pod tytulem "wymuszanie na wabika" Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: 4 tys zydow i 25 tys. muslimow 21.12.04, 23:32 przeczytalem dwa razy i nic z tego nie rozumiem. Jaki byl cel tego postu i jakie intencje soba niesie. Trzeci raz juz nie chce mi sie czytac. Wiec odsylam do telewizyjnej audycji , gdzie mafia to byla mafia od wymuszania haraczow a nie konkurencja jak sugeruje (J) I do bogatej dokumentacji od Hilarego Minca poczawszy do Bagsika i Gasiorowskiego. Zlodziei na tym swiecie jest zatrzesienie, Jest jednak tylko jeden kraj ,ktory ich programowo chroni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew jednak wiele osob nie odruznia Araba od Muzulmanin IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 21.12.04, 23:16 czasami nienawisc oslepia wspolczuje tym Arabom ktory nie sa Muzulmanami a i tak sie ich nie lubi... nie ma w Polsce 25000 Arabow ale Muzulmanow sa to malo dokladny dany oczywiscie bo to sie zmienia codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: jednak wiele osob nie odruznia Araba od Muzul IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 21.12.04, 23:21 Podaj nam, "Zakajew"(przybrales sobie miano krwawego terrorysty)jakies powazne argumenty, dlaczego mielibysmy wpuszczac do Europy (i do Polski) muzulmanow? Mamy duze bezrobocie(i jest ono duze w calej Europie), ktorego ciagle "nie mozemy zwalczyc".Po co wiec je powiekszac? (J) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew kazdy ma prawo zyc gdzie chce musi szanowac IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 21.12.04, 23:28 kultura ktora tam jest ... taka jest moja opinia.... wieksosc Muzulmanow ktory zyja w Polsce albo handluja albo sprzedaja kebaby i zatrudniaja Polakow i Polki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: kazdy ma prawo zyc gdzie chce musi szanowac IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 21.12.04, 23:35 Nie uwazam, Zakajew, ze uszczesliwianie Polakow kebabami jest jakims ogromnym wkladem kulturalnym do polskiej i europejskij kultury. Poza ty, Zakajew, ci muzulmanie zatrudniajacy polski personel w swoich " centrach kulturalnych" oszukuja polskie wladze podatkowe-personel pracuje w najlepszym przypadku tylko cwierc czasu "na widno"-reszta to "czarne" pieniadze. Poza tym, Zakajew, jesli chodzi o presonel zenski, to jest on wykorzystywany w obrzydliwy sposob do seksualnych poslug - bardzo czesto korzystaja z jego "uslug" rozni "kuzyni" pracodawcow. Te sprawy sa na porzadku dziennym na Zachodzie.Dlaczegow Polsce mialoby byc inaczej? (J) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: kazdy ma prawo zyc gdzie chce musi szanowac 21.12.04, 23:42 bo Arab Polke bzyka zawsze na "wabika" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: kazdy ma prawo zyc gdzie chce musi szanowac IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 21.12.04, 23:46 Coraz lepiej, "Krystian". Poczytaj sobie "Koran" i "bzyknij" zone swego arabskiego kumpla. Z "braku laku" "bzyknij" sobie jakas 9-latke a zblizysz sie do "proroka". (J) Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: kazdy ma prawo zyc gdzie chce musi szanowac 21.12.04, 23:53 ale co z tym wabikiem,bez wabika mnie nie rajcuje poza tym ja przed laty przysiege w Kosciele skladalem i jakos udaje mi sie te wiernosc zzachowac , nie ma to jak przysiega przed Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew dla scislosci ja to nikogo nie zatrudniam wrocilem IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 21.12.04, 23:45 na stary lata do Polski... wiec kebaby mnie nie dotycza... chyba to nie specjalnosc Polakow! a co do wykorzestewanie personel to nie tylko pseuso Muzulmanie tego robie ale i pseudo Katolicy... bo jak mozna byc Katolikiem czy Muzulmaninem czy zydem... jesli sie wykorzestuje innych wiara to nie tylko modlitwa ale tez sposob zachowanie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: dla scislosci ja to nikogo nie zatrudniam wro IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 22.12.04, 00:01 Oczywiscie, Zakajew, Polacy tez tak robia, ale Polacy...sa u siebie.A muzulmanie-nie.Z tymi naszymi przestepcami musimy uporac sie sami-nie mamy ich dokad odeslac, maja prawo siedziec w polskich wiezieniach. To staly argument, ale jednoczesnie bardzo glupi. O ile Polacy sa tez przestepcami (jakis procent, zawsze), to przewazajacy procent ciezkich przestepcow, to ...muzulmanie.Mowie o Szwecji, w ktorej tych wspanialcow jest o wiele wiecej procentowo niz w Polsce. I nie da sie tutaj zastosowac socjologicznych wybiegow o "trudnej ekonomicznej sytuacji" bowiem panstwo szwedzkie zapewnia tym poczciwym ludziom o wiele lepszy start, niz Polska. Ja jakos wcale nie dostrzegam, ze muzulmanie sie lepiej zachowuja, niz chrzescijanie.Powiedzialbym, ze nawet gorzej, gdyz nie maja zadnych wyrzutow sumienia(co pochwala Koran) jesli popelniaja przestepstwo, np. gwalca 72-letnia kobiete. Lub jakies mlode dziewczyny-a to czynia z luboscia. Zachodzi wiec pytanie: dlaczego nie gwalca swoich wlasnych kobiet? A dlaczego gwalca, "przestrzegajac oczywiscie prawa danego kraju", tubylcze kobiety? Opowiem Ci smieszna hitoryjke: znajomy, szyita, postanowil zostac "hadzim".Gdy w Mecce lazil wokol czarnego kamienia w bialym przescieradle, ukradziono mu wszystkie pieniadze i kart kredytowe. Zrobil to jakis pobozny pielgrzym-slady byly wyrazne od ciecia ostrym nozem. Fajne towarzystwo sie tam zbiera, ani slowa. (J) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew sa muzulmanie Polacy nie zapominaj o tym IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 22.12.04, 00:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gieniek Zakaew. Jak Cie dorwe allahoje..iwy maniaku Czecen IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 22.12.04, 04:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew kolejny burak z detroit to wielki skupisku burakow IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 22.12.04, 13:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Nigdy bym nie dala brudasowi islamskiemu. Moim IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 22.12.04, 05:34 zdaniem, materacyki arabskie lubia byc bite i dlatego sa wszedzie. Takie kobiety sa w kazdym narodzie. Roznica miedzy Arabami a innymi muzulmanami jest tylko jedna: Arabowie jedza wiecej czosnku i cebuli. Smierdza jak Zydzi; tez semicka rasa. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: Nigdy bym nie dala brudasowi islamskiemu. Moi 22.12.04, 07:17 Gość portalu: Zuza napisał(a): > zdaniem, materacyki arabskie lubia byc bite i dlatego sa wszedzie. Takie > kobiety sa w kazdym narodzie. Roznica miedzy Arabami a innymi muzulmanami jest > tylko jedna: Arabowie jedza wiecej czosnku i cebuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Immam Abu Haneefah "O mlodziezy,ten, ktory jest w stanie sie zenic - IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 22.12.04, 04:21 niech sie zeni, bo jest to ochrona dla wzroku i ciala przed grzechem" Sura'Kobiet", 1. I dzieciami was zniszcymy bo wy nie macie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 18% Polakow chce was arabstwo reszta nie chce 22.12.04, 05:36 wiec won z Polski zanim przyjdzie wam chec zamordowania kogos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pie..ietylehu1 Jakich arabow IP: *.telia.com 22.12.04, 07:38 Czkawka zydowska. Arab, arab ...yyyy, arab....y arab..... arab... az go palniez w plecy piescia albo mu daz worek dolarow. Jakich arabow w polsce, jakiej polsce. pie..ietylechujeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa O mahmud ze Szwecji sie odezwal znowu inny nik? IP: 5.5R* / *.inter.net.il 22.12.04, 13:33 Mahmud socjal juz wziales ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Czy obecność Zydow w Polsce IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.12.04, 14:10 Co za anty-semicka ankieta. Jak mozna bylo pominac ten wspanialy narod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Zaczyna sie zawsze od pokojowego osiedlania sie. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 22.12.04, 14:24 Emigracja mahometan nie jest szukaniem chleba - jest najlepsza droga misjonarska islamosynow. Jak ich malo - usmiechaja sie do gospodarzy, proszac o pomoc. Jak jest duzo, morduja w imie Allaha - usmiechaja sie wtedy do siebie, modlac sie o zbawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew specjalista sie znalazl czy w detroit mieskaja IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 22.12.04, 14:28 tylko tacy jak wy? Odpowiedz Link Zgłoś
wojo1111 Bojowka islamska na sluzbie (zkaew+ahmed=krystian 22.12.04, 14:35 Prawdy nie uda sie wam ukryc V kolumno islamska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew o tobie odwrocic uwage ze sejonizm= neonazism IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 22.12.04, 14:40 dobry lekcjewam udzielili nazisci... Odpowiedz Link Zgłoś
_jacek71_ Re: Bojowka islamska na sluzbie (zkaew+ahmed=krys 18.01.05, 18:16 wojo1111 napisał: > Prawdy nie uda sie wam ukryc V kolumno islamska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Abdulew, mieszkasz Czeczencu w Polsce i co z IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 22.12.04, 14:41 tego wynika? Polakiem nagle sie zrobiles? Jestem specjalista bo studiowalem historie, szczegolnie historie Bliskiego Wschodu. Obecnie nie trzeba nawet studiowac bo najlepszymi wykladowcami sa islamosyny mordujace ludzi na calym swiecie. Wyobraz sobie, ze od 1972 zaczeli wykladac Islam podrzynajac gardla cywilom. Tchorze, ktorzy uciekaja gubiac porcieta i Koran jak widza zolnierza. W otwartej walce jak mezczyzni powinni to robic nie maja szans z Zachodem. To zza rogu strzelic, wysadzic cywiloow, bombe podlozyc gdzie ludzie jedza, szkole spalic, dziennikarza zamordowac. Ty gnoju, popierasz takich wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew w jakim jezyku ? hebrejanski? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 22.12.04, 14:49 wszystko jasne mowilem w Czezczenio nie bylem choc wwieke miejsca juz bylem... a Polakiem jestem od urodzenia chcesz czy nie...ojcec walczyl dla Polski... dziadek zostal zamordowany... Muzulmanie tak samo morduja innych jaki Chrzecianie czy Zydzi... dzieci mordowana zawsze... ale topbie w pamiec tylko co Muzulmanie robia ale fanatykj ak ty tego nie widzi...jakas specjalna woda wam daja w detroit? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Synu islamosyna. Dlaczego swiat wydaje bilion IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 22.12.04, 14:57 dolarow na walke z terrorem bo jest on z Marsa, Polski, Finlandii? A moze dlatego, ze nagle uslyszano o ETA czy IRA. Sadzisz, ze Malezja wydala w 2002 120 milionoe dolarow na lotnisku w Kuala Lampur bo sie boja FARC lub maoistow z Nepalu? Walnij sie w ten durny, malo co spolszczony leb. Polacy potrafia troche lepiej myslec, choc jakby ktos myslal, ze Gucio, Tomson, mak itp ich reprezentuja, to by zwatpil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew chcesz walczyc z powody terroryzmu a nie tylko IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 22.12.04, 16:19 z terrorystami... wiesz dobrze ze co spotyka Palestynczykow to dobry powod do zwerbowanie terrorystow... nik nie chce niczego od zydow wymusic... maja byc negocjacje a tu ssman sharon juz zapowiadal nie ma powrotu do granicy z przed 1967 roku nie ma powrotu uchodcow... to o czym rozmawiac! lepiej sie wysadzac i zmienic ich zycie w pieklo o to jak mlody Palestynczyk moze pomyslic... a co taki jak ty robi zeby to zmienic..?? czemu usa wspiera lub wspierala tyranow z pokroju hussein z jordanii mubarak w egiptu ben ali w tunezji hassan2 w maroko? bo to sa slusny psy?? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Zaczyna sie zawsze od pokojowego osiedlania s 22.12.04, 14:29 tak bywa z wszystkimi semitami,poki Zydow bylo malo w Israelu usmiechali sie do gospodarzy i dabrze z nimi zyli.Gdy naplymelo ich wiecej stworzyli panstwo nur fur Jude Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Zaczyna sie zawsze od pokojowego osiedlania s IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 22.12.04, 16:11 Byles w tym panstwie? (J) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Zaczyna sie zawsze od pokojowego osiedlania s IP: *.02-11-6c756e2.cust.bredbandsbolaget.se 22.12.04, 16:11 Byles w tym panstwie? (J) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Jak sie islamosyn do Ciebie usmiecha, strzelaj. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 22.12.04, 14:43 Odpowiedz Link Zgłoś
wiri Re: Jak sie islamosyn do Ciebie usmiecha, strzela 26.01.05, 06:52 bo inaczej noz ci w plecy wsadzi Odpowiedz Link Zgłoś