Dodaj do ulubionych

TERAZ !!!! Amerykanie sa przeciwko wojnie !!!!!!!!

22.12.04, 07:22
Teraz, miesiac po wyborach dochodza do wniosku,ze jednak wojna w Iraku byla
pomylka.CO ZA NAROD KRETYNOW I DEBILI.

PS.wczoraj wracalem z pracy i widze,ze obok mnie jedzie SUV na amerykanskich
rejstracjach z naklejka z tylu: 'I Support the troops'.
Wyprzedzilem goscia powolutku,zatrabilem aby wzbudzic zainteresowanie i
palcem jednej reki pokazalem mu co mysle o jego naklejce :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Logistyk Amerykanie i amerykanie IP: *.telia.com 22.12.04, 07:29
      Amerykanie amerykanom nie rowni. Wszystko zalezy od kombinacji genetycznych.
      Wielu amerykanow maja cechy dominujace, imperialistyczne i buntownicze i
      dlatego sie tam znalezli. nie pasowali we wlasnych struktorach
      swych "starych "krajow. Amerykanie sa przsiani obywatele swiata i ich
      potomkowie takrze.
      Nie mniej wielu ludzi w amaeryce ma inne cechy genetyczne. To przecietni
      obywatele swiata.
      Niestety dominuja ci agresywni. I na tych tylko jeden argument.
      Argument sily i przemocy. Jak ich bijesz to przyznaja racje a slabszego od razu
      chca zniewolic. I wciaz nieustanna proba zniewalania wszystkich ktorych sie da.
      Perfidny narod, ci negatywnie przesiani oczywiscie.
      • Gość: Tysprowda Re: Amerykanie i amerykanie i amerykansyny IP: 193.188.161.* 22.12.04, 07:48
        z przewaga amerykansynow w USSA.

Kraj o mentalnosci barbarzynskich jaskiniowcow ktory wierzy w teorie stworzenia
        czlowiek przez boga, nie wierzy w teorie Darwina, ale ja stosuje w praktyce na
        swoich i na innych, ze prawo do zycia ma tylko ten kto jest silniejszy i
        bardziej bezwzgledny.

Co widac po ich Generalissimusie Bushinie lub jak kto woli Fuehrerze Bushlerze,
        potomku szympansa po mieczu i goryla po kadzieli.
    • Gość: . Re: TERAZ !!!! Amerykanie sa przeciwko wojnie !!! IP: 216.127.68.* 23.12.04, 21:11
      W Nowym Jorku gina z samochodów te magnetyczne znaczki z poparciem dla Maryn.
      Jest chyba sporo osób, których to gryzie w oczy.
      • Gość: kuk Re: TERAZ !!!! Amerykanie sa przeciwko wojnie !!! IP: 207.7.205.* 23.12.04, 23:50
        Ten nagly wstret 1go narodu swiata do wojny jest ciagle skin-deep. Dopiero jak
        dostana w dupe na swoich smieciach zaczna rozumiec to lepiej. Nie lubia wojny,
        bo do nich tam strzelaja i niestety-niektore wyzwoliciele gina.

na pocieszenie - kazdy wielki wali sie predzej, czy pozniej na pysk.kazda
        zbrodnia musi byc odpokutowana. To przyjdzie i tu.
    • Gość: kuk Re: TERAZ !!!! Amerykanie sa przeciwko wojnie !!! IP: 207.7.205.* 23.12.04, 23:56
      Wojo, Ty do nieba nie pojdziesz. Nasz wodz jest poslancem Boga, by zbawic ten
      swiat od terroryzmu, a Ty kpisz z jego anielskich zastepow GIow. fakt, ze to
      chomat, ale pomazany przez stfurce.
    • Gość: Gucio Kazdy, kto dostanie w dupe i codziennie IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 24.12.04, 00:00
      > chowa swoje dzieci - nieboszczyki w kawalkach, jest przeciwko wojnie!!!

> Nie tylko Polak jest madry po szkodzie....
      • Gość: mak Re: Kazdy, kto dostanie w dupe i codziennie IP: *.proxy.aol.com 24.12.04, 01:17
        dla nich czas rachunku sumienia jest coraz blizszy.
    • Gość: ZACHARIASZ Wojo ty nigdy nie grzeszyles nadmiarnym rozsadkiem IP: *.tmp1-4.28.109.245.tmp1.dsl-verizon.net 24.12.04, 02:05
      Wojo ty nigdy nie grzeszyles
      nadmiarnym rozsadkiem.
      Ale tym razem piszac, robisz
      z siebie kopletnego idiote.

To jest wiadome ze to ISRAELSKO_ZYDOWSKA
      maszyna propagandy oglupila czesc narodu
      i pchnela USA do wojny w Iraku.

Ta sama propagandowa maszyna w postaci
      telewizji, radia i gazet zaczyna dzis
      dzialac przygotowujac agresje USA na Iran.
      Taka jest prawda.

====================================
      >>Teraz, miesiac po wyborach dochodza do
      >>wniosku,ze jednak wojna w Iraku byla
      >>pomylka.CO ZA NAROD KRETYNOW I DEBILI.
    • Gość: jarek Re: TERAZ !!!! Amerykanie sa przeciwko wojnie !!! IP: 216.127.82.* 24.12.04, 05:20
      Amerykanie zasluzyli na II czesc 9/11
      • Gość: . Re: TERAZ !!!! Amerykanie sa przeciwko wojnie !!! IP: 216.127.68.* 25.12.04, 17:53
        Gość portalu: jarek napisał(a):

> Amerykanie zasluzyli na II czesc 9/11

Może i zasłuzyli, ale lepiej niech dostają kopa w Iraku i przez armię. Nie życzę nikomu nuklearnego holokaustu.
        A wszelki taki terrorystyczne słuzą tylko Izraelowi i szalonym buszystom.
        Jeżeli będzie ta druga część, to zrobi ją Wolfowitz i posłuży im do robienia nowych wojen.
      • Gość: jarek A Araby na pierwsza jeszcze czekaja, ale sie IP: *.fastres.net 25.12.04, 19:45
        jak zwykle doczekaja....bo Allah jest wielki.
    • Gość: Thaer Abu Kamal Re: TERAZ !!!! Amerykanie sa przeciwko wojnie !!! IP: 216.127.82.* 25.12.04, 19:31
      DEATH TO ISRAEL
    • Gość: jarek Szkoda ze cie nie zastrzelil, arabski kundlu. IP: *.fastres.net 25.12.04, 19:44
    • Gość: jarek Re: TERAZ !!!! Amerykanie sa przeciwko wojnie !!! IP: 207.44.180.* 25.12.04, 21:25
      TEXAS powinien byc zgladzony,zrownany z ziemia.
      Moze to by nauczylo tego malego scurwiela szacunku dla innych
      • Gość: swiatowy Re: TERAZ !!!! Amerykanie sa przeciwko wojnie !!! IP: *.clvdoh.adelphia.net 25.12.04, 22:19
        Napisalbym duzo, ale ci co tu pisza w swoich postach powyzej nie rozumieja co
        sie dzieje. Pierwszy raz w 2000-roku Bush byl wybrany przez oszustwo. Nie te
        tak zwane wiszace chads, czy zle liczenie, ale ukrycie/schowanie/ukradzenie
        wypelnionych form glosowania przez partie republikanska w bardzo duzej
        ilosci:ponad 300 000, na Florydzie. W drugiej fazie wyborow w 2004, fanatycy
        chrzescjijanie wybrali Busza; bo im sie zdaje ze Busz przywroci czysty
        chrzescijanski kraj, bez skrobanek, bez ateistow, bez homoseksualistow, bez
        bez, bez i t.d., cos jak to marza muzulmanie o czystym muzulmanskim systemie,
        gdzie kobieta jest niczym, a mezczyzna wszystkim, a Allach,tych wszystkich
        ktorzy gina za religie, obdarzy w raju 72 dziewicami... Zawsze mnie ciekawilo
        co duch moze zrobic z diewica????. Teraz (nowi chrzescijanie w Ameryce)
        wymagaja od Busha nauke w szkolach publicznych na podstawie stworzenia swiata
        jak to jest opisane w biblii zydowskiej (stary testament u chrzescjan) a
        nie "ze my pochodzimy od malpy", i inne temu podobne idioctwa. A wojna w
        Wietnamie czy w Iraku jedno i to samo wojna o nafte. Jedna i druga wojna sa
        jednakowe. W Wietnamie mowili o nafcie w Tonkin Bay, ktora istniala tylko u
        prezydenta Johnsona muzgu, a terazniejsza wojna jest o nafte ktorej Bush nigdy
        do Ameryki za darmo nie przywiezie. Ale mu sie wydaje ze jesli opanuje ten kraj
        to bedzie mial nafte i pienadze za nafte na wieki... wszyscy marzymy. Nie wiem
        do czego to dojdzie. Ale opisy w powyzszych postach ze Amerykanie popieraja
        wojne w Iraku jest glupim urojeniem tych co pisza. Zaden Amerykanin nie chce
        wojny, gdzie ich mlodzi synowi i corki gina za urojenia kilku oligarchow
        amerykanskich i innych krajow, jak Bush, Chayney, Wolfowitz, Szaron (nie
        Amerykanin???) i im podobni bandyci miedzynarodowi. Nie sadz amerykanow na
        podstawie jednego idioty amerykanskiego, ktory jak pajac na sznurkach, jest
        pociagany przez caly swiatowy bandycki zespol, nie w kierunku rozsadku i
        prawdy, ale w kierunku dorabiania sie kosztem smierci i kaleczenie tysiacy
        niewinnych ludzi, Amerykanow, Irakczykow, nawet Polakow i innych...
        • Gość: kuk Re: TERAZ !!!! Amerykanie sa przeciwko wojnie !!! IP: 207.7.205.* 26.12.04, 21:51
          Jest tu gosc, ktory ma hysia na tle kibli. Przeleccie te strone i zobaczycie,
          ze zamazal ja cala tematem kibli. Musial chyba spedzic dlugi czs w tych
          swiatyniach westchnien. Monotonne zajecie moze wywolac skrzywienie psychiczne.
          pamietacie jeden z filmow Chaplina. Pracuje na tasmie i jego praca, to
          dokrecanie jednej i tej samej nakretki.Godziny, dni, tygodnie...lata... Wraca
          chlop do domu i wykonuje ten ruch rozmawiajac z zona, dzieciakami.....Smutne....
    • maaac Polaczki... 25.12.04, 21:33
      Jak człowiek poczyta powyższe wypowiedzi od razu przestaje się dziwić kawałom
      o "polaczkach".
      Cóż jak ktoś nadaje się tylko do mycia kibli, a honor nie pozwala mu robić tego
      w kraju...
      Nie dziwie się że tak ninawidzicie Amerykanów, cóż myjąc im WCety też bym
      pewnie ich znienawidził ;).
      • Gość: swiatowy Re: Polaczki... IP: *.clvdoh.adelphia.net 25.12.04, 22:22
        Maaa,c ty nie jestes idiota? Bardzo Cie przepraszam! Jesli nic nie masz do
        rzeczy do powiedzenia, zamknij sie. Nie mow nic. Wiecej na tym skorzystasz.
        • maaac Re: Polaczki... 25.12.04, 23:15
          Uderz w stół a polaczek się odezwie. ;)

Co "wiochowy" poczułeś się dotknięty? Jakbyś wykonywał jakąś godną pracę w
          USraju to by spłyneło po tobie jak woda po kaczce. Skąd u was tyle "miłości" do
          swojej przybranej ojczyzny? Drazni was to że Amerykanie mają jaja a wam już
          dawno zanikły i potraficie jedynie "tupać" na forum GW?
          • Gość: kuk Re: Polaczki... IP: 207.7.200.* 25.12.04, 23:48
            Na ziemie, ktora wydala najwiekszego wodza rodzaju ludzkiego, poraz pierwszy od
            ok 90ciu lat spadl snieg.
            W tym jest napewno palec bozy, a lepiej poinformowani mowia,ze moze nawet cala reka.

Wyszly takze okolicznosci, w ktorych bog pomazal naszego zamazanca. Otoz wodz
            stal obok pompy na swoim polu naftowym , w pewnym momencie pekla uszczelka na
            jakiejs rurce i nasz wodz dostal na kiepele strumien mazutu. Wzial to na palec,
            powachal, polizal i stwierdzil,ze to nie jest ziemskiego pochodzenia. Skojarzyl
            sobie, ze na piniedzach ktore robi na tej ropie pisze jak byk-:"in god we trust."

Polecial zaraz do pierwszej mamusi , ta roztrabila to w sasiedztwie i wkrotce
            sam wodz oglosil swiatu o swoim poslannictwie.

Texas, druga swieta ziemia.
          • Gość: swiatowy Re: Polaczki... IP: *.clvdoh.adelphia.net 26.12.04, 00:38
            dlaczego ty mnie idiocie nie rozumiesz? Powtorze jeszcze raz, jesli niemasz nic
            logicznego do powiedzienia, zamknij pysk.
      • Gość: . Żydki... IP: 207.44.180.* 26.12.04, 01:39
        maaac napisał:

> Jak człowiek poczyta powyższe wypowiedzi od razu przestaje się dziwić kawałom
        > o "polaczkach".

Nie dziwią dowcipy o żydkach.

Tutaj nikt nie myje Yankom WC. To chyba twoje doświadczenia.
        A może w tym WC jeszcze inne świadczenia wykonujesz.
        • Gość: swiatowy Re: Żydki... IP: *.clvdoh.adelphia.net 26.12.04, 02:13
          Dziekuje Ci panie Gosc. Bardzo pieknie to opisales. Ja nie mam takiego talentu.
          Wale prosto z mostu.
        • maaac Re: Żydki... 26.12.04, 05:44
          Nikt? Chyba poza "wioskowym" bo go jakoś cholera na wspomnienie o tym bierze.
          Skąd on taki nerwowy?
          A co mnie żydki obchodzą - ja tu widze jedynie masę polaczków wykonujących w
          USA najbardziej poniżające prace. Biedacy tak nienawidzą swoich sąsiadów, że
          muszą się na nich odgrywać na forum Gazety. Zwłaszcza tych sąsiadów żydowskiego
          pochodzenia.
          Czyżby w Ameryce nie było żadnego Polaka? Myśle że są ale oni nie wdają się w
          takie pyskówki. Najbardziej mnie bawi jak póżniej do nas do kraju wraca
          taki "wioskowy" i udaje wielce obytego w świecie. No "wioskowy" przyznaj się
          jak zarabiasz na życie?

A co do meritum sprawy - cholera mnie wzięła, na widok ludzi nadających z
          amerykańskich serwerów, a plujących na amerykę. Tak jak sporo takich samych
          geniuszy nadaje z krajów UE plując na Unię. Dodatkowo każdy z nich uważa się za
          specjalistę od tego co my mamy w kraju robić. Dziękuje - nie potrzebuję waszych
          rad - mi wystarczy, że przestaniecie psuć opinie o Polakach za granicą. No ilu
          z was potrafi być Polakami nie polaczkami?
          • Gość: . Re: Żydki... IP: 216.127.82.* 26.12.04, 20:26
            > takie pyskówki. Najbardziej mnie bawi jak póżniej do nas do kraju wraca
            > taki "wioskowy" i udaje wielce obytego w świecie. No "wioskowy" przyznaj się
            > jak zarabiasz na życie?

No kibucowy... ty nawet nie przyznasz sie, że Żydkiem jestes... Wiec odczep sie od niego i innych.
            Najbardziej bawi mnie to, jak taki świadczący usługi w WC opowiada o honorze. :)

• maaac Re: Żydki... 26.12.04, 20:33
              Następny czyściciel wychodków Amerykanów i amerykańskich Żydów się odezwał?

Cikawe gdzie w Polsce znajdzisz kibuc...
              • Gość: . Re: Żydki... IP: 207.44.180.* 26.12.04, 21:34
                Możesz wyciągnąć Żyda z getta, ale nie wyciągniesz getta z Żyda, pracowniku WC. Mentalność pozostaje.
              • Gość: Swiatowy Re: Żydki... IP: *.clvdoh.adelphia.net 26.12.04, 23:02
                Maaac Zydku, Jest was w Ameryce szesc i pol miliona. Pierwsza kadencje busza
                wyscie go wybrali/wygrali. Zaczelisci wojne w Iraku. Duzo Amerykanow i innych
                tam gine. Druga kadencje wygrali chrzescijanie bo to oni nie wy zydzi wybrali
                tego idiote, juz drugi raz. Ja tylko czekam kiedy ci chrzescijanie zaczna was
                spowrotem do getta wsadzac, albo wyrzucac was z kraju, jak to teraz robi Putin.
                • maaac Re: Żydki... 27.12.04, 00:53
                  Wiochowy - nie nas, bo choć by mi to nie przeszkadzało, nie jestem Żydem, to
                  raz. Jakbyśmy mieli się znaleźć tam gdzie wygląd i pochodzenie miało znaczenie
                  zapewne mógłbym patrzeć na ciebie z wieżyczki - choć z tymi typolami też mi nie
                  po drodze - to dwa.
                  Następnie drogi "polaczku" jakoś nie zauważyłeś, że USA to nie Polska z czasów
                  komuny i wyborów się nie fałszuje - i jakoś tak się składa, że przegrywający
                  kandydat uznaje zwycięstwo tego co wygrał. Busha za pierwszym i drugim razem
                  wybrał naród amerykański, a nie Żydzi czy Chrześcijanie i jest prezydentem
                  Amerykanów nie Żydów czy Chrześcijan. Jedynie ludzie o mentalności drobnych
                  oszustów-polaczków, a nie Polaków mogą w to wątpić.
                  Następnie jedynie złodzieje-polaczki niewierzące w jakieś szczytniejsze idee, a
                  jedynie w potęge kasy - widzą wszędzie tylko takich samych złodzieji jak oni.
                  Widzisz ja znam wielu bezinteresownych ludzi, wykonujących różne prace jedynie
                  dla moralnej satysfakcji dlatego wierzę Bushowi w jego moralne poczucie
                  konieczności z jednej strony niesienia pomocy narodowi Irackiemu a z drógiej w
                  ochronę Świata przed terroryzmem. Jak ty nie wierzysz w ideowość i
                  beziteresowność to cóż - jedynie wystawiasz kiepską ocenę o sobie. Dlatego
                  jesteś polaczkiem nie Polakiem.
                  Jeszcze jedno czy ty wogóle rozumiesz co znaczy nazwa Chrześcijanin? Kim ty
                  jesteś Komunistą? Ateistą?
                  Z życzeniami urośnięcia z polaczka na Polaka.
                  Maaac
    • Gość: http://forum.gazet Re: TERAZ !!!! Amerykanie sa przeciwko wojnie !!! IP: 207.44.180.* 27.12.04, 06:13
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50
    • Gość: lechu1 Re: TERAZ !!!! Amerykanie sa przeciwko wojnie !!! IP: 216.127.68.* 29.12.04, 06:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka