Dodaj do ulubionych

Dziś - najbardziej dołujący dzień w roku

IP: *.proxy.aol.com 24.01.05, 09:21
wrozenie z fusow. Poza tym, autor zapomnial dodac, ze 'przepowiednia' dotyczy
tylko zachodniej cywilizacji i pewnych stref klimatycznych.
Obserwuj wątek
    • Gość: pio Dziś - najbardziej dołujący dzień w roku IP: *.acn.waw.pl 24.01.05, 09:23
      wyglada jakby ten koles scisle wspolpracowal z amerykanskimi 'naukowcami' nad
      tym wiekopomnym odkryciem :P
      • Gość: mirex Dziś - najbardziej gorujacy dzień w roku IP: *.abhsia.telus.net 24.01.05, 10:17
        jak dla mnie, tak sie sklada ze w UK bylem tylko okolo godziny, 4 lata temu i
        ogladalem szare londynskie lotnsko z okna samolotu, 10 min na UK przelotem to
        moja tolerancja.
    • wuk4 Wróżka Sybilla? 24.01.05, 10:30
      pewnie ten pan jest zbyt kiepskim naukowcem, więc kupił sobie szklaną kulę i
      wymyśla ludziom takie banialuki, jakie się dobrze sprzedają.
    • Gość: Edward Drugi pewnie chce skompromitować uniwersytet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:36
      mści się na szefie, że mu nie dał podwyżki.
    • Gość: Cezar Ci ze "Starachowic" to dopiero maja dzis dola .... IP: 5.3.1R4D* / 136.8.152.* 24.01.05, 13:12
      Buchachachacha.......:) Od razu mi sie humor poprawil.
      A tak ogolnie, to ja mam dola co poniedzialek, co ciekawe najgorzej tak ok.
      godz.11.00.

pozdrawiam
    • Gość: Ania Dla mnie nie IP: *.uvt.nl 24.01.05, 16:11
      Wlasnie zaliczylam dzisiaj egzamen z Holenderskiego i wcale nie jestem
      zdolowana. Metoda na to zeby dzien nie byl dolujacy - zaliczac Holenderski !
      • Gość: Edward Drugi Re: Dla mnie nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:28
        I dla mnie też nie. A jak kogoś coś dołuje, jest chory, paskudnie się czuje -
        to niech sobie zrobi dziś - po holendersku - autoeutanazję. Poprawa stanu ducha
        natychmiastowa. ;-)
    • Gość: elamia a u mnie w sercu maj, choc snieg za oknem IP: *.dc.dc.cox.net 25.01.05, 03:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka