Gość: yyy IP: *.proxy.aol.com 24.01.05, 09:21 wrozenie z fusow. Poza tym, autor zapomnial dodac, ze 'przepowiednia' dotyczy tylko zachodniej cywilizacji i pewnych stref klimatycznych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pio Dziś - najbardziej dołujący dzień w roku IP: *.acn.waw.pl 24.01.05, 09:23 wyglada jakby ten koles scisle wspolpracowal z amerykanskimi 'naukowcami' nad tym wiekopomnym odkryciem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Dziś - najbardziej gorujacy dzień w roku IP: *.abhsia.telus.net 24.01.05, 10:17 jak dla mnie, tak sie sklada ze w UK bylem tylko okolo godziny, 4 lata temu i ogladalem szare londynskie lotnsko z okna samolotu, 10 min na UK przelotem to moja tolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Wróżka Sybilla? 24.01.05, 10:30 pewnie ten pan jest zbyt kiepskim naukowcem, więc kupił sobie szklaną kulę i wymyśla ludziom takie banialuki, jakie się dobrze sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Drugi pewnie chce skompromitować uniwersytet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:36 mści się na szefie, że mu nie dał podwyżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Ci ze "Starachowic" to dopiero maja dzis dola .... IP: 5.3.1R4D* / 136.8.152.* 24.01.05, 13:12 Buchachachacha.......:) Od razu mi sie humor poprawil. A tak ogolnie, to ja mam dola co poniedzialek, co ciekawe najgorzej tak ok. godz.11.00. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Dla mnie nie IP: *.uvt.nl 24.01.05, 16:11 Wlasnie zaliczylam dzisiaj egzamen z Holenderskiego i wcale nie jestem zdolowana. Metoda na to zeby dzien nie byl dolujacy - zaliczac Holenderski ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Drugi Re: Dla mnie nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 22:28 I dla mnie też nie. A jak kogoś coś dołuje, jest chory, paskudnie się czuje - to niech sobie zrobi dziś - po holendersku - autoeutanazję. Poprawa stanu ducha natychmiastowa. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elamia a u mnie w sercu maj, choc snieg za oknem IP: *.dc.dc.cox.net 25.01.05, 03:34 Odpowiedz Link Zgłoś