Dodaj do ulubionych

Święto w Bagdadzie

IP: *.bg.am.lodz.pl 31.01.05, 19:42
O tak pojednanie na pewno!!!Uklad prezydent,premier,wiceprezydent najlepszy
bylby Sunnita,Szyita,Kurd...A w ogole najlepiej gdyby partie nie byly wedlug
ugrupowan religijnych...Ale nie ma pojednania z bandytyzmem!!!Powinno byc
powiedziane jasno RAZEM POJEDNANI POKONAMY ZWYRODNIALCOW!!!A to fakt
Irakijczycy moga byc dumni 8 milionow bohaterow!!!36 oddalo zycie za wolnosc!
A PRZECIEZ ZWYRODNIALCY ATKUJA GLOWNIE W REJONACH SUNNICKICH!!!A wiec to
sunnici ponosza ofiary!!!To wielki sukces Iraku no i oczywiscie Teksanczyka!!!
To on najbardziej na swiecie wierzyl w Irakijczykow!!!Wbrew cynicznej i
zdegenerowanej UE,fachowcow,ekspertow i calemu swiatu!!!I Teksanczyk kolejny
raz zwyciezyl!!!
Obserwuj wątek
    • yurek11111 Znowu Święto w Bagdadzie ? 31.01.05, 20:29
      <>Jeszcze mam przed oczami swieto kiedy "obalano" posag dyktatora Hussejna,a
      potem to juz miala byc tylko ROZOWA Przyszlosc ( no przeciez nie dla
      Irakijczykow),ktora zrobila sie bardzo czerwona, niestety w wiekszosci dla
      Irakijczykow...
      • Gość: Cholerakow Re: Znowu Święto w Bagdadzie ? IP: *.3web.net 31.01.05, 20:45
        Jakie swieto...Z powodu zestrzelenia samolotu brytyjskiego...Rozumiem. Radujemy
        razem z narodem!!!
        Irakijczycy jeszcze zaskocza niejednego Teksanczyka, jesli w ogole mozna nazwac
        takiego Perle, czy Wolfowitza, czy Murawca Teksanczykami. Amerykanie i tak
        poniosa kleske. Szkoda mi tylko tych Latynosow, ktorzy padaja na polu (nie)
        walki!!!!
        • Gość: Milks Re: Znowu Święto w Bagdadzie ? IP: *.3web.net 31.01.05, 21:15
          Juz zmienil tytul. Co sie stalo.......................... ....................
          • yurek11111 Re: Znowu Święto w Bagdadzie ? 31.01.05, 23:38
            Gość portalu: Milks napisał(a):

> Juz zmienil tytul. Co sie stalo.......................... ....................
            <>Jak to co sie stalo, swieto sie skonczylo a proza zycia sie zaczela-
            <>chinook down, jednodniowe najwieksze straty USA w ludziach od rozpoczecia
            okupacji w Iraku
            <>Herkules down,brytyjskie straty...
            <>Tylko nie wiem czemu Irakijczykom naznaczali drugi palec na znak wziecia
            udzialu w wyborach, powinni znaczyc palec srodkowy to za jednym
            gestem ,Irakijczycy mogliby sie wypowiedziec co mysla o tej "farsie" w Iraku..
        • Gość: Jankes_z_USA Re: Znowu Święto w Bagdadzie ? IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 04:00
          Cholerakow! Ty baranie kwadratowy! Niech ci sie nie marzy, Amerykanie nie
          ponosza i nie poniosa kleski a bardzo duzo Irakijczykow jest wdzieczna
          Amerykanom ze uwolnili ich od Sadama, jego 2 synkow oraz tajnej policji ktora
          mordowala niewinnych ludzi, cos tak jak nasze UB w latach piecdziesiatych.
          Ciekawy jestem czy gdybys byl na miejscu Busha prezydentem USA czy mialbys
          odwage zrobic to co on. Krytykowac potrafi kazdy glupi. Ciesze sie z sukcesu
          wyborczego w Iraku. Godziny terrorystow miejscowych i obcych sa juz policzone.
          Jest niemozliwoscia przegrac w slusznej sprawie i slusznej wojnie.......Niby
          dlaczego szkoda ci tych Latynosow? Ktorych? Jakich? Tych w US Army? Oni wszyscy
          sa ochotnikami tak jak cala 2 mln zawodowa armia USA.............
          • Gość: yyy do Jankes_z_USA IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 06:34
            dla mnie amerykanie poniesli kilka klesk: w korei, w wietnamie, w iranie
            (carter ale z pomoca reagan'a), w somalii (clinton), w iraku i w europie zach.
            czy zyczysz sobie abym zaczal wymieniac mniejsze kleski?
            bardzo duzo irakijczykow bylo wdziecznych za uwolnienie od saddama dopoki nie
            skosztowali rozpirzenia ich infrastruktury i dowiedzieli sie o abu graib.
            Masz racje, nikt normalny nie mialby 'odwagi' zrobic tego co krzaczek. do tego
            potrzeby jest psychopata.
            krytyka nie lezy w gestii glupich, wrecz przeciwnie, trzeba odwagi i pomyslunku
            aby takowa podjac.
            skad wiesz o sukcesie wyborczym w iraku?
            koncept slusznej wojny zostal ukuty w trakcie pierwszej wojny swiatowej; glosi
            on ze sluszna jest wojna w obronie wlasnego kraju, kiedy ten kraj jest
            zagrozony przez sily zewnetrzne. nawet propaganda stanow przyznala, ze irak
            stanom nie zagrazal.
            nie wiem co myslal autor poczty nawiazujac do latynosow, ale wiem ze oni sa
            obecni w iraku bo moja miejscowa gazeta (duzo rzetelniejsza niz NYT) mowi ze
            stany rekrutuja bylych wojskowych z kolumbii do 'specjalnych misji' w iraku.
            innym rozwiazaniem szarady jest to, ze wielu mlodych ludzi z ameryki pld.
            zaciaga sie do amerykanskiego wojska aby... uzyskac obywatelstwo stanow.
            Moze i to wojsko jest ochotnicze ale przyczyny zaciagu leza w biedzie jego
            czlonkow. nie zwrociles uwagi na nadrepresentacje murzynow i latynosow w tym
            wojsku?
            • Gość: Do yyy Re: do Jankes_z_USA IP: *.bchsia.telus.net 01.02.05, 07:49
              Stary - jestes duren - taki domorosly Brzezinski dla mniej uposazonych.
              • Gość: yyy Re: do Jankes_z_USA IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 08:22
                nie mam problemow z byciem 'durniem'; chcialbym jednak wiedziec dlaczego.
                brzezinskim na pewno nie jestem, nawet dla mniej uposazonych. aby byc
                brzezinskim trzeba miec zaciecie do mordowania, a ja go nie mam.
            • Gość: Henry Re: do Jankes_z_USA IP: *.production / 209.245.22.* 01.02.05, 20:13
              Cos Ci sie popierniczylo. To co piszesz o zaciaganiu sie do wojska to
              informacje z przed 40 lat. Dzisiaj zeby zaciagnac sie do wojska USA nalezy miec
              tzw. Zielona Karte lub byc obywatelem USA.
    • Gość: Korek Re: Najważniejsze kto liczy głosy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:53
      Najważniejsze kto liczy głosy !
      a nie jak głosowali Irakijczycy
      na moje oko to było 92 %
    • lechu1 Komuchom i arabstwu na forum to nie pasi ! 31.01.05, 21:55
      Zwycieskie wybory w Iraku , chwala USA i Prezydentowi Bushowi
      • Gość: oszołomobójca Re: Komuchom i arabstwu na forum to nie pasi ! IP: *.chello.pl 31.01.05, 22:03
        komuchy, pasyfy i lewaki laduja na smietniku historii - tam posyla je sam narod
        Iraku. Ale co to za glupie teksty z tym "arabstwem". Przeciez to
        wlasnie "arabstwo" glosowalo, bo wlasnie narod Iraku to "arabstwo". Nie obrazaj
        ich - przeciez to dla nich, Irakijczykow - niezaleznie od intencji politykow -
        walcza nasi i amerykanscy zolnierze. To sa ich wybory - tego pogardzanego przez
        Ciebie, ale nie przez Busha - "arabstwa".
        • Gość: yyy do oszołomobójca IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 01:18
          a skad wiesz ze krzaczek nie pogardza 'arabstwem'? chyba nie z przemowien,
          ktore powtarza (3 -5 slow za jednym zamachem) za kims nadajacym mu w aparature
          w uchu... z tych przemowien wynika dokladnie cos innego: on pogardza nie
          tylko 'arabstwem' ale takze calym swiatem.
          • dragger glupis :D 01.02.05, 02:43
            Cytat... Nie pier***l bez sensu, ale podaj cytat z Busha, z ktorego wynika pogarda czy brak szacunku dla Arabow czy Irakijczykow...
            • Gość: yyy do dragger IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 05:56
              nie trzeba cytatu. wystarczy dowiedziec sie ze krzaczek ma monopol
              na 'demokracje' i bedzie ja wprowadzac w innych krajach czy im sie to podoba
              czy nie (mowa inauguracyjna). jak to nie jest pogarda to powiedz mi co jest.
              dragger, denerwuje mnie Twoje operowanie inwektywami. nie bedzie odpowiedzi na
              Twoja nastepna obelge.
        • Gość: yyy do oszołomobójca IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 01:18
          a skad wiesz ze krzaczek nie pogardza 'arabstwem'? chyba nie z przemowien,
          ktore powtarza (3 -5 slow za jednym zamachem) za kims nadajacym mu w aparature
          w uchu... z tych przemowien wynika dokladnie cos innego: on pogardza nie
          tylko 'arabstwem' ale takze calym swiatem.
      • yurek11111 A echo odpowiada : wala, wala Usa i Bushowi... :)) 31.01.05, 23:40
        lechu1 napisała:

> Zwycieskie wybory w Iraku , chwala USA i Prezydentowi Bushowi
        • dragger wy palanci... 01.02.05, 02:45
          ...najbardziej cieszylibyscie sie, gdyby Irak splywal krwia, nic sie nie udawalo, nie? Wtedy mozna by z rozkosza pluc na USA i budowana przez nich koalicje krajow, ktore cos na tym swiecie chca zmieniac na lepsze, a nie dyskutowac tylko o parytetach ziemniakow...

Grrrrrrrr
    • Gość: oszołomobójca Re: Święto w Bagdadzie IP: *.chello.pl 31.01.05, 21:59
      dobrze ze nie malowali im tym tuszem srodkowego palca, bo jakby to na zdjeciach
      wygladalo i w CNN ;-))
      • Gość: meerkat-bushevik Re: Święto w Bagdadzie i WIelkie ZWYCIESTWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:08
        , takze MORALNE - "prymitywnego przyglupa z Teksasu", ktoremu czolowi
        europejscy wyrafinowani intelektualYsci, z Czyrakiem na doopie UE na czlee JUZ
        zaczynaja LIOZAC DOOPE!

Tak trzymac Panie Prezydencie! Moze po zwyciestwie w IraNie, Hillary C. nie
        ocknie sie juz z "omdlenia"! :-))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))
        • Gość: Kaczory11 Re: Święto w Bagdadzie i WIelkie ZWYCIESTWO IP: *.zeelandnet.nl 31.01.05, 22:22
          Masz racje meerkat. A ze zaczynaja lizac swiadczy chociazby ten artykul z "Le
          Figaro". Chce widziec ich "pozy" 22 lutego.
          Witam Cie po dluzszej przerwie na forum. Cos sie nam ostatnio tutaj lewactwo
          strasznie rozplemilo. Przybylo kilku nowych "geniuszy" a la Tomson....
          Pozdrawiam - Kaczory11
          • Gość: Boom Kleska lewakow, czerwonych i zielonych... IP: 202.129.78.* 31.01.05, 22:34
            Putin zwija sie ze zlosci, bo w Czecznii bez zmian, Ukraina poszla,
            a Ameryka niedlugo wezmie sie za Iran i ONZ.
            Teraz po procesie powiesza SadChama i jego najblizszych wspolpracownikow i na
            kacykow i dyktatorow arabskich i afrykanskich padnie blady strach.
            Brawo Bush i Ameryka - Polska trzymac sie jeszcze blizej Ameryki!
          • Gość: meerkat-antykomuch Nowe <nicki> -stare mordy! :-((((((((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 00:39
            Po prostu im FSB nowe tozsamosci przydalo, jak sie Tomson, Janosik, Tysprowda,
            Kanadol, M&M, itp. "spalili".

Teraz w wydziale X-tym szukuja nowych nickow dla <marudy>, <evy> i <yurka>.
            Oj trudno bedzie, trudno:-))

Spiesze wiec z "braterska pomoca":

Zamiast <maruda> - MENDA

zamiast <Eva> -BRAUN

zamiast M&M- WKP(b)

zamiast <Tysprowda> -GOOVNOPRAWDA

zamiast <Tomson>- THOMPSON [ ciekawe czy ten hooik wie, co to jest? :-))) ]

zamiast <Kanadol> - ZMARZLINA

Odpalcie 10% jak wykorzystacie! :-))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))
            • Gość: yyy do meerkat-antykomuch IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 01:23
              a zamiast meerkat-antykomuch 'idiota'.
              przepraszam za wulgaryzm, ale az sie prosi w przypadku tego forumowicza.
              • Gość: meerkat-ANTYkomuch Zamiast<yyy>- <XXX> jak przynalezy ANALFABECIE!:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:11
                • Gość: yyy Re: Zamiast<yyy>- <XXX> jak przyn IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 09:58
                  wyjasnilem na forum, na ktorym Ty tez byles, dlaczego uzywam moje pseudo.
                  jak jestes taki madry to moze mi doradzisz co moge zrobic aby sie zalogowac
                  (wyborcza twierdzi, ze nie mam odpowiedniego menagera cookies). moze i masz
                  racje z tymi trzema krzyzykam, jestem analfabeta komputerowym: wiem jak uzywac
                  programy ale nie mam zielonego pojecia o tym jak te programy sa skonstruowane.
                  przyjmuje obelgi w tej sprawie pokornie. Jednak oczekuje od tych ktorzy je
                  rzucaja jakiejs rady. jak jej nie masz to tez zamilknij (pokornie).
                  • Gość: meerkat-bushevik Udzielam <yyy> "BRATNIEJ" POMOCY! :-)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:34

1.Sprawdz jakiej przegladarki uzywasz! Internet Explorer jst najgorszy, bo
                    DZIURAWY JAK SITO i prawie wszystkie wirusy przepuszcza! Polecam <mozilla>!

2. Jesli uzywasz IE, to wejdz pod <Internet Options> i sprawdz parametry
                    bezpieczenstwa oraz <cookies management>. [RIGHT click, RIGHT! not LEFT!:-)))]

3.Dopusc przyjmowanie przez twoj - wynaleziony przez Pentagon PC i amerykanskie
                    Windows ze stworzonego przez ARPA Internetu- <cookies> stron PIERWSZYCH, choc
                    nie- TRZECICH!

4. Jesli to nie zadziala, masz skorumpowany IE, i powienienes sciagnac jego
                    najnowsza wersje (z unaczesnieniami) z portalu <microsoft.com>. PRZELADOWAC!
                    [mam nadzieje ze Twoja kopia Windows XP jest LEGALNA i ZAREJESTROWANA?! :-)))))]

5. Zaloguj sie ponownie.

Nie gwarantuje, ale jest 95% prawdopodobienstwo, ze to rozwiaze Twoj problem!

P.S. Osobiscie uzywam od prawie 3 lat OS-u LINUX (opartego na IBM-owskim UNIX)
                    w wersji "Red Hat", ktory jest ZNAAACZNIE lepszy i STABILNIEJSZY od Windows.
                    Ale wymaga on tez pewnej wiedzy informatycznej, bo jego interface nie jest
                    intuitywny oraz wymaga indywidualnych modyfikacji. Ale wierz mi- WARTO!!!!:-)))
                    • Gość: yyy Re: Udzielam <yyy> "BRATNIEJ" POMOCY! :-) IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 10:58
                      dzieki, jutro sprobuje uczynic proponowane przez Ciebie kroki; trzymaj za mnie
                      kciuki. to jest tez w Twoim interesie, jak mi sie uda to bedziesz mi mogl
                      uragac w prywatnej poczcie.
                      • Gość: meerkat-fachura Re: Udzielam <yyy> "BRATNIEJ" POMOCY! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:17
                        GOOD LUCK! No, REALLY! :-)))
            • yurek11111 Inne nicki ta sama morda meerkata:-(((((((( 01.02.05, 01:38
              Gość portalu: meerkat-antykomuch napisał(a):

> Po prostu im FSB nowe tozsamosci przydalo, jak sie Tomson, Janosik,
              Tysprowda,
              > Kanadol, M&M, itp. "spalili".
              >
              > Teraz w wydziale X-tym szukuja nowych nickow dla <marudy>, <evy
              > 2; i <yurka>.
              > Oj trudno bedzie, trudno:-))
              >
              > Spiesze wiec z "braterska pomoca":
              >
              > Zamiast <maruda> - MENDA
              >
              > zamiast <Eva> -BRAUN
              >
              > zamiast M&M- WKP(b)
              >
              > zamiast <Tysprowda> -GOOVNOPRAWDA
              >
              > zamiast <Tomson>- THOMPSON [ ciekawe czy ten hooik wie, co to jest? :
              > -))) ]
              >
              > zamiast <Kanadol> - ZMARZLINA
              >
              >
              > Odpalcie 10% jak wykorzystacie! :-
              ))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))
              ******************************* ******************************* ****
              Regiel, mamlas i meerkat to ta sama b(F)aszystowska MORDA !
              <>No i jeszcze czesto uzywasz nicka "pacyfista" , widocznie w glebi serca
              chcialbys nim byc ale jak sie jest na "sluzbie", to trzeba "szczekac" jak PAN
              kaze... :)))))

• dragger a dlaczego on mialby chciec byc pacysyfem?? 01.02.05, 02:47
                wyznawca ideologii slepej i gluchej na rozum, logike i - co najgorsze - FAKTY? Nie posiadajacej ZADNEJ wizji swiata poza pluciem na USA ?

Merkat: w walce z prostactwem united we stand :D
                • Gość: Mirek z Kanady Re: a dlaczego on mialby chciec byc pacysyfem?? IP: *.vn.shawcable.net 01.02.05, 06:17
                  Przylaczam sie do Waszej koalicji. Na pohybel pacyfom !!! Pozdrowienia z
                  Vancouver.
                  • Gość: yyy do Mirek z Kanady IP: *.proxy.aol.com 01.02.05, 08:28
                    szkoda, lubie to miasto. widac nie wszyscy mieszkancy mieli mozliwosc
                    zetkniecia sie z UBC.
                    • Gość: Mirek z Kanady Re: do Mirek z Kanady IP: *.vn.shawcable.net 01.02.05, 14:27
                      Tak sie glupio sklada, ze jestem absolwentem UBC (Faculty of Graduate Studies,
                      Class of 96). Z twojego jeczenia wyciagam dwa wnioski - (1) za moich czasow UBC
                      nie byla oaza sparowialego lewactwa. Ta dobra konserwatywna uczelnia ma
                      watpliwa szanse przez takich jak ty upodlic sie do poziomu SFU czy UVic jesli
                      chodzi o przodownictwo w PC, (2) skoro jestes na UBC teraz to znaczy, ze jestes
                      prawdopodobnie 20 paroletnim gowniarzem, ktory nie pamieta komuny w PRL. Stary,
                      mysmy sie za moich studeckich czasow na Politechnice Poznanskiej modlili za
                      Pershingi by "im starczylo paliwa gdy beda przelatywac nad Polska". S.p.
                      Prezydenta Reagana uwielbialismy. Lewackie cieniasy z Zachodu tymczasem
                      protestowaly przeciwko jemu i Pershingom. Stad moja sympatia dla Prezydenta
                      Busha. Facet ma racje !!!

Dlatego, prosze cie odwal sie ode mnie i nie sadz na drugi raz innych przez
                      pryzmat uniwersytetu, na ktorym obecnie sie obijasz.
              • Gość: meerkat-ANTYkomuch Re:Inne nicki- ta sama KOMUSZA morda yurka-hooyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:12
        • yurek11111 meerkat dobrze zes sie pojawil, od razu mam lepszy 31.01.05, 23:11
          ...HUMOR od rana, znow sie posmieje z meerkata barana....
          <>Prosze nie znikaj, swiat weselszy z takimi baranami....buhahahahaha
    • Gość: igor Is not it amazing? Texan 'idiot' does not believe IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 31.01.05, 22:29
      in racism against the views of 'so sophisticated Europeans'.
      • yurek11111 Re: Is not it amazing? Texan 'idiot' does not bel 31.01.05, 23:15
        Gość portalu: igor napisał(a):

> in racism against the views of 'so sophisticated Europeans'.
        <>Any IDIOT it's only IDIOT, you too Igor, you too....
        • Gość: meerkat-bushevik Kuplety o 'przyglupie Bushu i rozpadajacej sie USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 00:00

na melodie znanego przedwojennego tanga
          "Bo nie zna zycia kto nie sluzyl w marynarce" [USA :-))) ]

GDY PREMIER FRANCJI MASTURBUJE SIE W TEATRZE
          AMERYKANIE LUD RATUJA NA SUMATRZE
          A TY MASZERUJ, TY MASZERUJ, GLOSNO KRZYCZ:
          NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! {bis]

GDY PUTIN GROZI, ZE BUDUJE "M-TOPOLE"
          BUSH ODPOWIADA SKROMNIE: "A JA CIE P... [OWAZAM!]"
          NIECH ZYJE NAM WOLODIA ILJICZ! [bis]

GDY ONZ WCIAZ PO SADDAMIE PLACZE Z ZALU
          KONGRES U.S.A MOWI: NIE DAMY WAM SZMALU! [U.S. pokrywa 40% wszystkich wydatkow
          UN]

GDY Z OBRZYDZENIA ZBIERA CI SIE NA RZYGANIE
          PATRZ JAK SE SWIETNIE RADZA W MOSKWIE I W FENIANIE! :-)))

GDY COFFEE ONNAN KORUMPUJE I OKRADA [vide "Food for Oil" skandal]
          AMERYKANIN W ACEH SZPITAL ZNOW ZAKLADA!

KIEDY UE BEZSILNIE BLADZI PO MANOWCACH
          PELNE "CHINOOKI" WCIAZ STARTUJA Z LOTNISKOWCA

GDY SCHROEDEROWI NIE CHCE RANO STANAC PYTA
          PAMIETAJ Z USA POSZEDL W REJON OKRET-SZPITAL!

GDY W GUANTANAMO MIERZI CIE WCIAZ CZYSCIC SRACZE
          POMNIJ MAHMUCIE! MOGLBYS SIEDZIEC DZISIAJ W ACEH!

GDY NA PAPIEZA PLUJA ZASYFIONE HOOYE
          SPOJRZ JAK W IRAKU WOLNY NAROD DZIS GLOSUJE! [a wyborow mialo rzekomo nie byc!]

GDY PRACIE STRASZNIE SWEDZI CIE OD GONOREI
          WIEDZ, ZE SPUSCIMY WKROTCE MANTO NORTH KOREI! :-)))

GDY MARTWI CIE, ZE IRAN USA SIE WYCHYLA
          WIEDZ, ZE GO ZBROJA RUSCY TWORCY "CZARNOBYLA"! [ I WKRTOCE TEZ "OSWIECA"!:-)))]

GDY AMERYKI SILA NADAL CIE NIE WZRUSA
          ZAPYTAJ: CO BYM ZROBIL B E Z POMOCY Z USA?!

d.c.n.-w razie potrzeby!

[Copyright: Meerkat Publishers 2005]
          • yurek11111 SZOPKA NOWOROCZNA 2005 meerkat 01.02.05, 00:07
            SZOPKA NOWOROCZNA 2005

Na melodie:Bo nie zna zycia kto nie sluzyl w marynarce

DOBRY HUMOR MAM DZIS OD RANA
            ZNOW SIE POSMIEJE Z MEERKATA BARANA
            A TY MASZERUJ, MASZERUJ I Z CICHA SOBIE NUC
            AMERYKA BUSIA TO JEDEN WIELKI SMROD 4 RAZY PO DWA RAZY :)

GDY KTOS CI POWIE DEMOKRACJA I USA TO TO SAMO
            BEZ WAHANIA WSKAZ NA GUANTANAMO

JEST TAKI KRAJ GDZIE DIABEL MIESZA KARTY
            A ZZA GROBU RECHOCZE SAM MCCARTHY

GDY KTOS PALI GLUPA UDAJAC 'WSZYSTKO GRA'
            WESZLI I NIE CHCA WYJSC -TO USA

NIESTETY DLA NICH, CORAZ WIECEJ LUDZI SRRRRRA
            NA PORABANE PANSTWO ZLA

DODAM TYLKO JESZCZE ZE 'BOG JEST Z NAMI'
            DLA MEERKATA I RESZTY ZOSTAWIAM TSUNAMI !!!
            AMERYKA BUSIA TO JEDEN WIELKI wrzod 4 RAZY PO DWA RAZY :)

IM SZYBCIEJ TEN WRZOD PRZETNIEMY
            TYM SZYBCIEJ Z ULGA ODETCHNIEMY !!!

I NIE ZATRZYMA NAS KRECIA ROBOTA MEERKATA
            BO Z NIEGO TYLKO ANTYPOLSKA SZMATA
            AMERYKA BUSIA TO JEDEN WIELKI SMROD 4 RAZY PO DWA RAZY :) <>W NEWSACH BUSIO
            WYSTEPUJE RADOSNIE
            <>A DEFICYT WCIAZ ROSNIE I ROSNIE

<>BUSIO Z CHENEYEM USA ROZKRADA
            <> A DOLAR WCIAZ SPADA I SPADA

<>I TYLKO MEERKAT WIDZAC ZLE SIE DZIEJE
            <>PO WSZYSTKICH FORACH PROPAGANDE SIEJE

<>DWOI SIE I TROI PAZERNY NIEBOGA
            <>WYCHWALAJAC POD NIEBIOSA BUSIA JEGO BOGA
            :) AMERYKA BUSIA TO JEDEN WIELKI SMROD 4 RAZY PO DWA RAZY :)

<>CO I RAZ ZMIENIA NICKI ORAZ KSYWKI
            <>I STOSUJE CZESTO NIECZYSTE ZAGRYWKI

<>NIC TO NIE POMOZE NAWET DLA MEERKATA
            <>POTOMKA KULAWEJ KOZY I SLEPEGO KATA
            AMERYKA BUSIA TO JEDEN WIELKI SMROD 4 RAZY PO DWA RAZY
            • Gość: devil szczekaj sobie piesku dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 00:12
              tylko daleko od nas zeby smrodu z Twej gęby nie było czuc
            • Gość: meerkat-antykomuch Z Yurka-hooyka, poety raczej nie bedzie! :-))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 00:25
              Stoi sobie komuch Yurek
              na szyi -konopny sznurek
              wykopimy spoden wiadro
              i poleci scierwo na dno! :-))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))
              • yurek11111 Potomku slepego KATA, tylko egzekucje ci w glowie 01.02.05, 01:52
                Gość portalu: meerkat-antykomuch napisał(a):

> Stoi sobie komuch Yurek
                > na szyi -konopny sznurek
                > wykopimy spoden wiadro
                > i poleci scierwo na dno! :-
                ))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))
                <>Paleta sie meerkat- insekt miedzy nami
                <>Wszyscy wiedza ze to menda nad mendami
                <>Buszewicka propagande "sadzi" z koksem
                <>Ty nie sluchaj , mendy i insekty traktuj azotoksem...

• Gość: Andrzej No i meerkat dal DOOPY IP: *.ny325.east.verizon.net 01.02.05, 00:26
              Cienki jestes meerkacik, cienki.
              • Gość: meerkat-antykomuch SZANKIER ANDRIUSZA MNIE NIE RUSZA! :-))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 00:42
            • dragger intelektu na policzenie sylab juz nie starczylo? 01.02.05, 02:49
              :]
      • Gość: yyy Re: Is not it amazing? Texan 'idiot' does not bel IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 01:30
        igor,
        jak mieszkasz w detroit i chwalisz sie znajomoscia jezyka, to Twoja poczta jest
        zenujaca. szkola podstawowa uczy ze powinno byc "is it not". co to jest 'bel'?
        na marginesie, nawet amerykanie przyznaja ze kudy im do wyrafinowania europy
        zach., szczegolnie francji. przestan byc bardziej anty-europejski niz
        amerykanie.
    • Gość: pomoc bratnia Re: Święto w Bagdadzie i w Waszyngtonie IP: 68.214.178.* 01.02.05, 00:02
      Europa, w tym Niemcy, Francja i Rosja wyrazily poparcie dla wynikow wyborow. De
      facto akceptuja strategie Busha i oferuja p[oparcie dla normalizacji.
      • Gość: merkat-bushevik SIEWDONIA PRAZDNIK NA MOJEJ ULICE!:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 00:28
        Podobnie jak Muammar Kadafi i Ayatollach ali Khamenei, ktorzy tez chwala
        publicznie wyniki wyborow! [sic!]

[Washington locuta- causa finita!]

Czekamy tylko jeszcze na peany Putina, Kim Jong-ila i Hujintao! :-)))))))))))))
        • yurek11111 TY TO SIE CIESZYSZ BYLE CZYM... :)))) 01.02.05, 02:43
          Gość portalu: merkat-bushevik napisał(a):

> Podobnie jak Muammar Kadafi i Ayatollach ali Khamenei, ktorzy tez chwala
          > publicznie wyniki wyborow! [sic!]
          >
          > [Washington locuta- causa finita!]
          >
          > Czekamy tylko jeszcze na peany Putina, Kim Jong-ila i Hujintao! :-
          )))))))))))))
          <>No i to jest wlasnie ODPOWIEDNIE towarzystwo dla GW BUSHA, zaraz , zaraz
          zapomniales o Castro... :)))))
          • Gość: meerkat-ANTYkomuch Nie, nie zapomnialem o Castracie!:-)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:19
            Jeszcze w latach 80tych, ukulem haslo, widoczne potem [ ku mojej satysfkacji]
            na licznych antylewackich demonstracjach w Waszyngtonie i nie tylko:

"AID FOR 'CONTRAS'- AIDS FOR CASTRO!" (fajnie sie skanduje!:-))))

Modlmy sie wiec, by Castrata
            poszedl w slady ARAFATA! :-))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))
        • Gość: iiii Re: SIEWDONIA PRAZDNIK NA MOJEJ ULICE!:-))) IP: *.bchsia.telus.net 01.02.05, 07:55
          Znowu jestes Meerkat. Ciezko wytrzymac bez polityki.
          Nie gniewaj sie ale "dzisiaj" po rosyjsku mowimy "siewodnia". Wstyy..yyd.
          • Gość: meerkat-ANTYkomuch Re: SIEWDONIA PRAZDNIK NA MOJEJ ULICE!:-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:24
            Literowka-sorry::-)))

Tak wiec, pod twoim adresem, ale juz POPRAWNIE, i ORTO-graficznie, i MERYTO-
            rycznie:

TWOJA MORDA KREPIECZA PROSITSA-ECH! DURACZYNA TY, PROSTOFILJA! :-((((((((((((((
      • Gość: yyy do pomoc bratnia IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 01:35
        a co innego moga zrobic? przeciez krzaczek wykopal ich z iraku i teraz jedyne
        co pozostaje to proszenie wielkiego brata o sub-kontrakty w iraku. oczywiscie
        ze sub-os zla musi sie podporzadkowac albo wycofac z polityki. na to drugie
        nikt nie ma ochoty...
        to jednak nie oznacza, ze w koncu krzaczek przegnie pale i skonczy jak hitler.
    • Gość: w. rachfal Re: Święto w Bagdadzie IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 01.02.05, 00:43
      Sir,
      So, the drums of spin are working overtime.

The election in Iraq was a force of freedom that has swept Iraq according
      to Bush and Blair.
      If anything has swept Iraq it was only a huge force of hope.
      And this hope is based only on imagination because the facts belie the
      rhetoric.
      American sentiments about democracy and freedom for Iraqi people are
      exemplified by the only ministry made secure after invading Iraq being the oil
      ministry and more recently by their action in Falujah.
      With the country bombed back to stone age, thousands of political prisoners
      in gulag of Guantanamo Bays, tens of thousands killed, security nonexistent,
      unemployment rampant, the country politically and economically is in worse
      state than under Saddam.
      So, this election will not whitewash at worst, an illegal war and crime
      against humanity or at best international vigilantism, both of which are still
      illegal.
      Have American aims changed ?
      If not, then no amount of drum beating will turn this hope into reality.

W. Rachfal
      Balham
      London SW17
      • Gość: yyy do w. rachfal IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 06:15
        pisze po polsku bo domyslam sie ze rozumiesz, ale nie piszesz abysmy sie nie
        uczepili Twoich bledow.
        "no amount of drum beating will turn this hope into reality". masz racje w
        swojej poczcie i ... nie masz. mysle ze im wiecej krzaczek wali w bebny wojenne
        tym wiecej nadziei dla ludzkosci ze to bebnienie przyniesie zmiane systemu.
        szkoda, ze przy okazji ludzie w stanach beda cierpiec ale w koncu polowa z nich
        wybrala krzaczka na druga kadencje a druga polowa nie potrafila sie
        zorganizowac aby temu przeszkodzic. jednak, nic nie jest wieczne, a juz
        szczegolnie imperia... Mysle ze im wiecej walenia w bebny tym szybsza bedzie
        odpowiedz reszty swiata.
        co do iraku, "this election will not whitewash at worst, an illegal war and
        crime against humanity or at best international vigilantism, both of which are
        still illegal." nic dodac, nic ujac. pozdrowienia.
    • Gość: yyy Re: Święto w Bagdadzie IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 01:12
      a to dobry dowcip: zielona strefa (okupant) liczy glosy. na dodatek potrzebuje
      na to 10 dni. ciekawe co za cuda wyjda z tych irackich urn.
      • Gość: y Re: Święto w Bagdadzie IP: *.vf.shawcable.net 01.02.05, 01:45
        Co jeszcze wydukasz yyy?
        Nie mozesz zniesc porazki?.
        Najchetniej bys podlozyl ladunek
        • Gość: yyy do y IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 06:45
          moge zniesc porazke, mialem ich wiele w zyciu.
          w tym konkretnym wypadku nie jest to moja porazka ale krzaczka: tak sie biedak
          staral o te wybory a teraz nawet nie wpuscil dziennikarzy aby okrzyczeli jego
          sukces.
          ladunkow nigdy nie chcialem podkladac; wierze w pokojowe zalatwianie sporow.
          tak naprawde to wole smierc w pokojowej demonstracji od zranienia jednej osoby,
          czy nawet zwierzecia; tutaj lubie m. ghandi. to jednak dotyczy mnie a nie
          krzaczka, ktory wysyla wojska (za ktore ja place) do zabijania ludnosci
          cywilnej (przyklad: felluja)
          • Gość: Do yyy Re: do y IP: *.bchsia.telus.net 01.02.05, 08:00
            Stary - wszyscy Cie serdecznie prosimy - przestan tworzyc publicznie glupoty bo
            z Ciebie zaden polityk i to sie czyta zalosnie.
            • Gość: yyy Re: do y IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 08:38
              a dlaczego nie? w koncu wszyscy na tym forum probuja tworzyc polityke. dlaczego
              moje proby sa zalosne a proby innych (w tym Twoje) nie? albo podaj argumenty
              albo przestan p...dolic.
          • Gość: xxx Re: do y IP: *.aster.pl 01.02.05, 09:54
            Wkurza mnie jak o sytuacji w Iraku wypowiadają sie ludzie, którzy arabow znają z
            obrazków w książkach dla małoletnich dzieci.
            Do wiadomości ludzi wszystkich orientacji politycznych;
            1] arab to taki sam człowiek jak my. Chce stabilnego dostatniego życia i drobiny
            szacunku od sąsiada.
            2] Poziom intelektualny tych ludzi nie odbiega od poziomu intelektualnego innych
            nacji
            3] Odnośniki kulturowe i sposób wyrażania emocji jest w kulturze arabskiej inny.
            O tym niestety nie wiedzą zachodni dziennikarze i inne niedouczone pojeby, które
            sieją nieporozumienie przekazując informacje bez zrozumienia ich treści.
            [Klasycznym przykładem jest używanie przesady dla podkreślenia własnych emocji,
            obecność całej gamy kwiecistych, soczystych rytuałów, których jedyną rolą jest
            zaakcentowanie własnej pozycji lub podkreślenie przynależności; nasze
            'wyciszone' wyprane z wszelkich emocji zachowanie jest odbierane jako przejaw
            buty zarozumiałości i złego wychowania etc]
            4] Świat islamu nie siedzi w ustawicznym kryzysie z powodu nauki mahometa. Koran
            podobnie jak Biblia zawiera tyle sprzeczności, że można nim usprawiedliwić każdą
            ideologię. Problemem są przestarzałe nawet nie feudalne, lecz klanowo-rodzinne
            struktury społeczne. Pozycja społeczna jest zdeterminowana w chwili urodzenia
            przez pozycję twojego ojca w klanie i pozycję twojego klanu. Atmosfera fatalizmu
            i rozgoryczenia na tzw arabskie ulicy przypomina tą we wsi post-PGR-owskiej.
            5] Jak każde społeczeństwo o strukturze klanowej, społeczeństwo arabskie jest
            trudne do pentracji i poznania. [Nikt nie będzie się otwierał i rozmawiał
            szczerze z doopkiem, który przybył niewiadomo skąd i którego ojca nikt nie zna].
            Toteż wiedza przedstawicieli kultury zachodniej o tym rejonie jest niewielka.
            Nasz obraz krajów arabskich jest kształtowany przez wyedukowanych
            przedstawicieli rządzącej elity, którzy oczywiście są zainteresowani
            konserwowaniem istniejącej sytuacji. Jest to więc obraz zakrzywiony.
            6] Obraz nastrojów w krajach arabskich serwowany przez zachodnie media tak ma
            sie do rzeczywistości jak obraz stalinowskiej rosji przedstawiany przez
            francuskich intelektualistów w latach 50-tych. Jest to raczej impresja o tym co
            ludzie, którzy spędzili całe życie na zachodzie czuliby i myśleli gdyby byli na
            miejscu araba.
            7] Nie pomożemy tym ludziom wydostać się z tej piep*** klanowo-rodzinnej pętli
            wspierając uciskającą ich elitę klanową, a do tego sprowadza się polityka
            europejska i polityka środowisk lewicujących. [Jest dla mnie czymś niesamowitym
            to że ruchy, które w założeniu mają bronić zwykłych ludzi wspierają tych którzy
            niewolą całe społeczeństwa]
            8] Komentarze o tym co się dzieje w iraku publikowane w prasie zachodniej to tak
            naprawdę jest sprawozdanie o tym o czym ostatnio plotkuje sie w hotelu
            Palestyna. I tak je należy traktować.
            9] Nie wiem czy polityka bush'a jest słuszna. O tym dowiemy się za kilka lat.
            Natomiast polityka tak krytykowanego sharon'a zaczyna przynosić efekty. Fakt, że
            twardogłowy premier izraela, który zrobił wszystko nie tak jak sobie życzyły
            lewicujące środowiska jest na dobrej drodze do podpisania trwałego pokoju z
            palestyńczykami [na czym palestyńczycy skorzystają najwięcej] powinien skłonić
            co niektórych do zastanowienia się nad wartościa źródeł z których czerpią wiedzę
            o tym regionie.
            10] I jeszcze kilka informacji z moich źródeł, które stoją w sprzeczności z
            dziennikarską rzeczywistością; Prawdą jest, że irakijczycy są wkur*** na
            amerykanów, ale nie za to że podbili ich kraj i rzadzą się jak szare gęsi i inne
            rzeczy przypisywane im przez zachodnie środowiska. Oni są po prostu wściekli, że
            US prowadzi swoją wojnę z Iranem, Syrią i przyległościami na ich terenie. Oni
            chcą nie tyle wycofania się wojsk amerykańskich, ile przeniesienia tej wojny na
            inny obszar możliwie jak najdalej od ich granic. Najbardziej pro-amerykańskie
            społeczeństwo spośród tych które znam to społeczeństwo....... Iranu. Czasami
            zastanawiam się nawet czy miłość nie jest tak wielka, że przeżyje zbombardowanie
            instalacji atomawych. [mam nadzieję, że tego się nigdy nie dowiem]
            POzdrowienia
            • Gość: yyy do : xxx IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 10:06
              dzieki za punkty 1-8. calkowicie sie z nimi zgadzam.
              uwazam punkty 9 i 10 za wysoce dyskusyjne, ale to juz inna sprawa.
              • Gość: xxx Re: do : xxx IP: *.aster.pl 01.02.05, 12:41
                Ad9] Miałbyś inne zdanie na ten temat gdyś na własne oczy zobaczył terror jaki
                PLO pod wodzą Arafat'a zafundowała palestyńczykom. Bez względu na to co piszą
                zachodnie media Arafat przed śmiercią był w autonomi powszechnie znienawidzony.
                A to, że nigdy nie widziałeś w telewizji palestyńczyka przeklinającego arafata..
                No cóż a czy ktokolwiek widział w latach 50-tych rosjanina przeklinającego
                stalina??? Zastraszanie dziennikarzy pracujących w autonomi przez bojowników to
                tajemnica poliszynela w środowisku dziennikarskim. Sam pogrzeb arafata według
                arabskich standardów był raczej kłopotliwą sprawą. Polityka sharon'a mająca na
                celu osłabienie i marginalizację arafat'a i ułatwienie dojścia do władzy ludzi
                zainteresowanych pokojem i reformami dała szansę następnym pokoleniom
                palestyńczyków. Arafat był klasycznym przykładem nieporozumień
                zachodnio-arabskich. Pogardzany w świecie arabskim [jego status pariasa miał być
                dla izraela gwarancją, że arafat dotrzyma umów pokojowych z oslo], nienawidzony
                przez własnych ludzi za korupcję i terror był sponsorowany i celebrowany w
                krajach zachodu jako arabski mąż stanu.
                Ad10]Nawykły do zachodniego dobrobytu [wierz mi żyjemy w raju], nie zdajesz
                sobie sprawy jak bardzo ludzie w naprawdę biednych krajach tęsknią do kawałka
                dobrobytu. Siła tych uczuć jest bezporównania większa nawet od emocji jakie sex
                budzi w nastoletnim szczeniaku. Te nasze głupawe gadki [przepraszam ale to
                jedyny sposób w jaki mogę określić wrażenie jakie tego typu teksty wywierają w
                prawdziwym świecie] o wolności politycznej, prawach człowieka, samorealizacji,
                samostanowieniu narodów etc wywołuja tylko współczujące kiwanie głowami i
                kompletne niezrozumienie. Ich świat jest urządzony tak, że biedak nie ma prawa
                głosu więc te wszystkie polityczne cyrki są traktowane jako wojna możnych tego
                świata, a to czy ropę będzie pompował szeik z najbliższej wioski czy amerykański
                kowboj? Jeżeli amerykański kowboj da za ropę kawałek zachodniego raju to niech
                sobie pompuje. Anty-amerykanizm pojawia się dopiero wtedy gdy społeczeństwo
                postrzega rządzące klany jako agenturę amerykańską jak to się dzieje w egipcie,
                arabi saudyjskiej etc. W iranie stany są postrzegane jako oaza wolności, są
                takim samym wielkim marzeniem jak w komunistycznej polsce. Swoją drogą Iran [mam
                na myśli mentalność ludzi a nie np architekturę] tak przypomina kraje bloku
                komunistycznego, że zastanawiam się czy rzeczywiście historia i korzenie mają aż
                tak duże znaczenie jak im się przypisuje... Ale to już całkiem inna bajka.
                Pozdrawiam
                PS. Tak jak nie było można pomóc ludziom w krajach komunistycznych bez usunięcia
                aparatu biurokratycznego zwanego komunistycznym od władzy tak nie ma możliwości
                pomocy ludności w krajach arabskich bez zdemontowania ich elit klanowych. Nie
                możemy też mylić jęków ludzi broniących swojej władzy z prawdziwym głosem tzw
                ulicy arabskiej, której nie usiłujemy nawet zrozumieć. W Iraku 80% ludności
                [kurdowie i szyici] popiera zachodzące zmiany i nie chce powrotu do przeszłości.
                Dlaczego więc cały świat, który podobno popiera demokrację solidaruzuje się z
                tym elementem sunickim, który nie chce sie pogodzić z faktem, że dni gdy rządził
                irakiem nie licząc się z głosem większości już się skończyły? Dlaczego wszyscy
                skaczą do oczu amerykanom, mimo, że przeważająca ilość ofiar cywilnych to efekt
                radosnej działalności 'powstańców'? Dlaczego zachodnie media na siłę wciskają
                irakijczykom wojnę, której oni tak naprawdę nie prowadzą? Pewnie o tym nie
                wiesz, ale irackie media 'sprzedawały' te wybory jako powiedzenie 'nie'
                terrorystom, jak na to odpowiedziało społeczeństwo już pewnie wiesz.
      • Gość: he he he Re: Święto w Bagdadzie IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 01.02.05, 01:50
        Ech, nie takie cuda wychodzily z urn w Albanii czy nawet PRL-u.
      • dragger Re: Święto w Bagdadzie 01.02.05, 02:53
        jakie masz kutasie podstawy poddawac watpliwosc liczenie glosow? Jakiez to masz wiadomosci z Iraku ktore pozwalala ci rzucac oskarzenia z gory o falszerstwo?

Glosy liczy IRACKA ADMINISTRACJA. Wiadomo ze to ta blisko z Amerykanami - ale k**a JAK MA BYC INACZEJ? Ciebie poslac zebys liczyl, baranie?

A zeby sie zabezpieczyc przed oskarzeniami wyborow strzeze kilkadziesiat tysiecy (ponad 30) obserwatorow IRACKICH wyszkolonych przez ONZ. Do tego - zgodnie z zachodnimi kanonami - obserwatorzy z ramienia ugrupowan bioracych udzial w wyborach. Tylko ze ty palancie potrafisz tylko szczekac to co ci do lba pier***nie - na poszukanie WIEDZY lub ARGUMENTOW jakos intelektu juz nie starczy, co ?????
        • Gość: yyy Re: Święto w Bagdadzie IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 06:50
          zwrocmy uwage na inwektywy: kutas, baran, k..a, palant, pierd...y. to ma byc
          dyskusja?
          • dragger Re: Święto w Bagdadzie 01.02.05, 15:16
            na argumenty nie masz szans sensownie odpowiedziec, to wstawiwam tez inwektywy, zebys mial jakikolwiek punkt zaczepienia. :]
    • Gość: zejo zejo Re: Święto w Bagdadzie IP: *.dyn.optonline.net 01.02.05, 02:03
      kochana gazeto.pl :prosze zalozyc filter IQ dla gosci portalu,forum czyta caly
      swiat.
    • Gość: zejo zejo Re: Święto w Bagdadzie IP: *.dyn.optonline.net 01.02.05, 02:03
      swiat.
      swiat.
      swiat.
      • Gość: he he he Re: Święto w Bagdadzie IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 01.02.05, 02:10
        A masz pan taki filtr na zbyciu?

PS. Jak ktos pisze "filter" po polsku, to moze sam takowego potrzebuje?
      • Gość: yyy do zejo zejo IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 11:09
        no i co z tego? przynajmniej swiat dowiaduje sie ze mamy demokracje. jest w tym
        cos zlego? filter zaloz sobie; wara Ci od cenzurowania forumowiczow bez wzgledu
        na nasze IQ.
    • Gość: ula Re: Święto w Bagdadzie IP: *.osiedla.net 01.02.05, 02:24
      no i nie mieli racji ci, ktorzy wykurzyli saddama?
    • insurgent1 Święto w Teheranie 01.02.05, 08:22
      No to wreszcie iranski ajatollah al Sistani moze zaczac rzadzic Irakiem.
    • insurgent1 Święto w Sajgonie 01.02.05, 08:29
      www.dailykos.com/story/2005/1/3 1/2335/87390
      U.S. Encouraged by Vietnam Vote :
      Officials Cite 83% Turnout Despite Vietcong Terror

by Peter Grose, Special to the New York Times (9/4/1967: p. 2)

WASHINGTON, Sept. 3
      • Gość: yyy do insurgent1 IP: *.proxy.aol.com 01.02.05, 08:45
        thank you for the sobering reminder.
        • Gość: meerkat-ANTYmahmut NIE BOJCIE SIE!!! USA NIE ZAATAKUJE IRANU! :-))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:29

Teheranski rezym staruchow w brudnych pieluchach na glowie od lat wspomaga
          zbrojnie i finansowo nie tylko al-Kaide, ale rowniez al-Aqse, Hamas, a przede
          wszystkim Hezbollah. Przeznacza na ten cel znacznie wiecej niz Syria, czy nawet
          saudysjcy wahhabici!

Ale SPOKO!!! USA Iranu NIE zaatakuje! I to z CZTERECH powodow.

1. Iran NIE MA JESZCZE broni atomowej. Stad na liscie priorytetow Pentagonu
          wazniejsza jest Polnocna Korea ktora JUZ ja ma, choc w niewielkiej ilosci.

2. Wrogiem USA nie jest SPOLECZENSTWO iranskie ( ogromna wiekszosc mlodych
          Persow jest PRO-amerykanska!), ale fanatyczny rezym ayatollachow ktory
          wepchnal ten kraj z powrotem w mroczne sredniowiecze.

3. Jesli Iran zbuduje chocby JEDNA tylko glowice atomowa, to wszystkie jego
          instalacje nuklearne-i te znane, naziemne, i te ukryte pod ziemia- zostana
          natychmiast zniszczone przez lotnictwo IZRAELA, dla ktorego taki rozwoj
          wydarzen stanowilby smiertelne zagrozenie, w przeciwiestwie do odleglej Ameryki.
          [Iran nie ma, i jeszcze DLUUUUGO nie bedzie mial ani bombowcow, ani rakiet
          dalekiego zasiegu. Zasieg Shahaba-3 to zaledwie 1200 km!]

Izrael (ktory ma znakomity wywiad w Iranie) uczyni to z taka sama skutecznoscia
          z jaka zdemolowal FRANCUSKI reaktor atomowy w Osirak, w Iraku, na dziesiatki
          lat opozniajac program zbrojen atomowych Saddama.

4. Reaktory iranskie zaprojektowali i zbudowali ( oraz buduja nadal) CI SAMI
          ROSYSJCY "EKSPERCI", ktorzy zaprojektowali i zbudowali reaktory w CZARNOBYLU
          i- uwaga Polska!- ostatnio, w CHMIELNICKIM!).

Mozna wiec sadzic, ze "dzieki" przodujacej technice i technologii rosyskiej
          pograzony w mrokach sredniowiecza Iran zostanie wczesniej czy pozniej OSWIECONY!

I to od WEWNATRZ! :-))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))

• Gość: yyy do meerkat-ANTYmahmut IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 10:11
            ciekawe dlaczego posiadanie broni nuklearnej przez izrael nie jest zagrozeniem
            dla regionu ale posiadanie takiej broni przez iran representuje grozbe dla
            regionu. moze mi to ktos wyjasnic?
            • Gość: meerkat Do <yyy> [informatycznego] analfabety z pomoca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:43
              Poniewaz Izrael jest DEMOKRACJA, a kraje demokratyczne nie atakuja bez
              zagrozenia innych krajow oraz nie uciekaja sie do TERRORU, by promulgowac
              wlasny system i niszczyc wszystkich "infideli>, tj. NIE-mahmutow.

Z tego samego powodu, komunistyczna, stalinowska Polnoca Korea STANOWI
              zagrozenie dla swiata, natomiast demokratyczne Indie- NIE!
              capisce? :-)))

P.S. powyzej przeslalem ci instrukcje, jak kontrolowac i modyfikowac <cookies
              management> w IE.

Podstawowa zasada: Zawsze posluguj sie PRAWYM klawiszem, a nie- LEWYM!

Z lewej ludzkosc nigdy nic dobrego nie uzyskala- przeciwnie! :-((((((((((((((((
              • Gość: yyy Re: Do <yyy> [informatycznego] analfabety IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 11:25
                jestem informatycznym analfabeta, tu masz racje. wrocmy jednak do naszych
                argumentow.
                podobno stany sa demokratyczne a wlasnie zaatakowaly irak bez powodu (niedawno
                same to przyznaly) wiec rozroznienie miedzy demokracja a nie-demokracja jest
                troche... well... plynne.
                stany popieraly i uzbrajaly terroryzm (vide afganistan, ale nie tylko) wiec
                wiara, ze pewne kraje nie beda popieraly terroryzmu jest poboznym zyczeniem.
                Nie wiem o indiach, moj profesor, rodem z indii, uwaza je za takie samo
                zagrozenie jak pakistan czy izrael.
                po raz kolejny, dzieki za instrukcje - naprawde ich potrzebuje - ale nie wierze
                ze tylko prawy klawisz zalatwia wszystko, lewy tez jest potrzebny, jak ucza
                mnie ludzie z compuserve technical support, stacjonujacy w... Indiach.
                co do lewej strony, socjalnie, europa uzyskala welfare state, stany social
                security, kuba dobra opieke medyczna... mam dalej wymieniac?
          • yurek11111 To niech USA sie boi..... :)))))) 01.02.05, 22:38
            Gość portalu: meerkat-ANTYmahmut napisał(a):

>
            > Teheranski rezym staruchow w brudnych pieluchach na glowie od lat wspomaga
            > zbrojnie i finansowo nie tylko al-Kaide, ale rowniez al-Aqse, Hamas, a przede
            > wszystkim Hezbollah. Przeznacza na ten cel znacznie wiecej niz Syria, czy
            nawet
            >
            > saudysjcy wahhabici!
            >
            > Ale SPOKO!!! USA Iranu NIE zaatakuje! I to z CZTERECH powodow.
            >
            > 1. Iran NIE MA JESZCZE broni atomowej. Stad na liscie priorytetow Pentagonu
            > wazniejsza jest Polnocna Korea ktora JUZ ja ma, choc w niewielkiej ilosci.
            >
            > 2. Wrogiem USA nie jest SPOLECZENSTWO iranskie ( ogromna wiekszosc mlodych
            > Persow jest PRO-amerykanska!), ale fanatyczny rezym ayatollachow ktory
            > wepchnal ten kraj z powrotem w mroczne sredniowiecze.
            >
            > 3. Jesli Iran zbuduje chocby JEDNA tylko glowice atomowa, to wszystkie jego
            > instalacje nuklearne-i te znane, naziemne, i te ukryte pod ziemia- zostana
            > natychmiast zniszczone przez lotnictwo IZRAELA, dla ktorego taki rozwoj
            > wydarzen stanowilby smiertelne zagrozenie, w przeciwiestwie do odleglej
            Ameryki
            > .
            > [Iran nie ma, i jeszcze DLUUUUGO nie bedzie mial ani bombowcow, ani rakiet
            > dalekiego zasiegu. Zasieg Shahaba-3 to zaledwie 1200 km!]
            >
            > Izrael (ktory ma znakomity wywiad w Iranie) uczyni to z taka sama
            skutecznoscia
            >
            > z jaka zdemolowal FRANCUSKI reaktor atomowy w Osirak, w Iraku, na dziesiatki
            > lat opozniajac program zbrojen atomowych Saddama.
            >
            > 4. Reaktory iranskie zaprojektowali i zbudowali ( oraz buduja nadal) CI SAMI
            > ROSYSJCY "EKSPERCI", ktorzy zaprojektowali i zbudowali reaktory w CZARNOBYLU
            > i- uwaga Polska!- ostatnio, w CHMIELNICKIM!).
            >
            > Mozna wiec sadzic, ze "dzieki" przodujacej technice i technologii rosyskiej
            > pograzony w mrokach sredniowiecza Iran zostanie wczesniej czy pozniej
            OSWIECONY
            > !
            >
            > I to od WEWNATRZ! :-
            ))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))
            >
            >****************************** ****************
            "Iraq, is broken and may never be put together. That's fine with the Bush
            administration's pro-Israel hawks who engineered this war. A shattered Iraq
            will never challenge Israel's nuclear monopoly.

But not fine for the U.S. A senior commander just warned that 130,000 U.S.
            troops must stay in Iraq until at least 2007, maybe much longer. Iraqization,
            like Vietnamization, has proved a chimera. So, too, plans to plunder Iraq's
            oil. Meanwhile Pentagon brass are livid over neo-con plans to launch a new war
            against Israel's principal enemy, Iran.

This "guided" election is Bush's best last chance to declare a titanic victory,
            then bring all his troops home to a big ticker-tape parade before Iraq
            dissolves into bloody chaos or is taken over by Iran. Otherwise, the U.S. will
            be stuck forever to its Iraqi tar baby, ruing the day it overthrew old ally,
            Saddam.

A truly independent regime will eventually emerge in Baghdad when the U.S.
            finally runs low on money, men and crusading will power.

We'll know for sure real freedom has dawned in Iraq when Baghdad orders U.S.
            troops out, raises oil prices, rebuilds its armed forces, and renews support
            for the Palestinian cause. "

• dragger Brednie :-) 02.02.05, 01:02
              1. na cholere cymbale cytujesz cala wypowiedz poprzednika? Cytuj fragmenty do ktorych sie konkretnie odnosisz albo zadne

2. co to za cytat? Nie dosc ze na kilometr smierdzi brakiem obiektywizmu, to jeszcze wali nieswiezoscia albo negacja FAKTOW:
              a. wybory w iraku WSZEDZIE NA SWIECIE, z Irakiem wlacznie, sa komentowane jako oznaka tego, ze sytuacja w Iraku idzie w dobra strone, wyrazany jest umiarkowany optymizm w powodzenie stabilizacji Iraku
              b. sprawa palestynska ma widoki na zakonczenie - musial sku..syn arafat kopnac w kalendarz, zeby byla szansa wyrwac palestynczykow z matni jaka im szykowal razem z przydupasami. Co do obecnych wydarzen vide:
              - wprowadzony przez nowy rzad Aut. Pal. zakaz noszenia broni w terenach przez nia administrowanych
              - zawieszenie broni ogloszone przez Hamas
              - wznowienie rozmow pokojowych, zapowiedz dana przez Sharona co do przekazania kolejnych terenow (zachodni brzeg) pod administracje wladz Palestynskich, jezeli tendecje pokojowe sie utrzymaja
    • Gość: Samsone I na pewno gruba kreska........ IP: *.pool21756.interbusiness.it 01.02.05, 10:06
      Araby w Iraku sa mniejszoscia i potomkami tego kraju opresorow, jak im sie nie
      podoba to niech do ich domow na polwyspie wroca.
      Chrzescijanie byli tam 400 lat dluzej niz oni i dlaczego oni maja wyemigrowac,
      tylko dlatego, ze sojusznikami Saddama byli?
      • Gość: yyy do Samsone IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 10:17
        zmuszasz mnie do grzebania w historii iraku... mam dwie mozliwosci: poprosic
        Cie o wyjasnienie lub jechac do biblioteki. Moglbys mi oszczedzic wycieczki i
        powiedziec do czego nawiazujesz w swojej poczcie?
        • Gość: meerkat WIE!!! Udzielam <yyy> "BRATNIEJ POMOCY"! :-)))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:48
          Udzielam <yyy> "BRATNIEJ" POMOCY! :-))))))))))))))

1.Sprawdz jakiej przegladarki uzywasz! Internet Explorer jst najgorszy, bo
          DZIURAWY JAK SITO i prawie wszystkie wirusy przepuszcza! Polecam <mozilla>!

2. Jesli uzywasz IE, to wejdz pod <Internet Options> i sprawdz parametry
          bezpieczenstwa oraz <cookies management>. [RIGHT click, RIGHT! not LEFT!:-)))]

3.Dopusc przyjmowanie przez twoj - wynaleziony przez Pentagon PC i amerykanskie
          Windows ze stworzonego przez ARPA Internetu- <cookies> stron PIERWSZYCH, choc
          nie- TRZECICH!

4. Jesli to nie zadziala, masz skorumpowany IE, i powienienes sciagnac jego
          najnowsza wersje (z unaczesnieniami) z portalu <microsoft.com>. PRZELADOWAC!
          [mam nadzieje ze Twoja kopia Windows XP jest LEGALNA i ZAREJESTROWANA?! :-)))))]

5. Zaloguj sie ponownie.

Nie gwarantuje, ale jest 95% prawdopodobienstwo, ze to rozwiaze Twoj problem!

P.S. Osobiscie uzywam od prawie 3 lat OS-u LINUX (opartego na IBM-owskim UNIX)
          w wersji "Red Hat", ktory jest ZNAAACZNIE lepszy i STABILNIEJSZY od Windows.
          Ale wymaga on tez pewnej wiedzy informatycznej, bo jego interface nie jest
          intuitywny oraz wymaga indywidualnych modyfikacji. Ale wierz mi- WARTO!!!!:-)))

• Gość: meerkat ARAABUSY w Palkestynie -TOZE NAPLYWOWI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:57
        Kto z was wie, ze rezolucja ONZ sprzed ponad POLWIECZA, mowi nie o utworzeniu
        <panstwa IZRAEL>, ale o <utworzeniu panstwa PALESYNSKIEGO>, bowiem
        historycznie, od czasow biblijnych do czasow politycznej poprawnosci- przez
        termin <Plaestynczycy> rozumiano <ZYDZI>!. I tak tez pojmowala go Rada
        Bezpieczenstwa ONZ jeszcze w roku 1948mym - SPRAWDZCIE TENOR DOKUMENTU!!! :-)))
        • Gość: yyy Re: ARAABUSY w Palkestynie -TOZE NAPLYWOWI!!! IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 11:38
          dzieki za interesujacy watek. sprawdzimy (przynajmniej ja) szczegolnie dlatego
          ze to co meerkat-pamietam napisal brzmi troche ... histerycznie. Ustosunkuje
          sie do Twojej wypowiedzi w ciagu najblizszych dwoch - trzech tygodni (bibioteki
          nie rosna jak kaczki lub sosny w stanie washington, trzeba do nich jezdzic). do
          uslyszenia na nastepnym forum. raz jeszcze, dzieki za pomoc z komputerem, nawet
          jezeli to nie zadziala, to liczy sie Twoja chec pomocy.
      • Gość: meerkat PAMIETA!!! TZW. <Palestynczycy>, to tez ludnosc NAPLYWOWA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:16
        Jeszcze w l948 mym roku Rada Bezpieczenstwa ONZ nie miala watpliwosci, kim sa
        AUTENTYCZNI Palestynczycy, bowiem jej rezolucja nie mowi o <utworzeniu Panstwa
        IZRAEL>, tylko o <utworzeniu Panstwa PALESTYNSKIEGO>!!!

[SPRAWDZCIE TENOR DOKUMENTU dostepnego w portalu U.N.!!! :-)))]

Tak bylo od czasow biblijnych az do czasow 'politycznej poprawnosci', kiedy to
        nagle za <Palestynczykow> Lewica zaczela uznawac Arabow, ktorzy w okresie
        zydowskiej Diaspory, naplyneli tam z INNYCH rejonow- glownie z dzisiejszej
        JORDANII, z ktorej sie wywodza!!!

Te ostatnia TEZ usilowali zniszczyc, probujac obalic HASZEMICKIE rzady Beduinow!

Niestety, Arafatowi sztuczka ta sie nie powiodla. Krol Hussein I -sam Beduin-
        setki tysiecy Palestynczykow po prostu WYREZAL, a reszte WYPIER...LIL, z
        Arafatem wlacznie!!! :-)))[pozniej, za nielojalnosc, wywalono ich tez z KUWEJTU]

Czy naprawde nikt z was nie wie, dlaczego, zalozona pozniej przez tego
        ostatniego grupa terrorystyczna, ktora dokonala masakry sportowcow na
        Olimpiadzie w Monachium - nosila nazwe "BLACK SEPTEMBER" [Czarny Wrzesien]???!

'HOW SOON {and conveniently!) THEY FORGET! :-((((((((((((((((((((((((((((( ((
    • Gość: lisek z linkiem UWAGA!!!Paul Bremer "misplaces" $9 Billion in Iraq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:06
      psz.pl/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=6&func=view&catid=12&id=54#54
    • Gość: unclefucker hehe, demokraci z krwi i kosci :))) IP: *.halls.manchester.ac.uk 01.02.05, 11:10
      • Gość: meerkat To BuSSh CI i Pentagon spowodowali TSUNAMI!!!:-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 11:38

"To przez BuSSha !"- wykryl oslawiony <pacyfista>, rodem z Lubianki na
        forum "GW".
        [ skutki efektu cieplarnianego, bo "W" nie podpisal belkoto z Kyoto, idioto!]

TO PRAWDA!!!

Wedlug tegorocznej laureatki POKOJOWEJ nagrody Nobla, prof. Wangari Maathai (de
        domo: Kunta Kinte), katastrofalne trzesienie ziemi spowodowane zostalo
        potajemnym, podmorskim, zdetonowaniem przez Pentagon u wybrzezy Sumatry
        najnowszej, supertajnej amerykanskiej bomby TRYTOWEJ o sile 100 megaton.[TNT!]

Podobnie, jak zdaniem tej samej profesor BIOLOGII, ktora slyszalem na wlasne
        uszy [sic!] w obszernym wywiadzie BBC pare tygodni temu:

"... wirus HIV zostal celowo wychodowany w laboratoriach U.S.Army w Ft.Detrick
        [w stanie Maryland, nieopodal Waszyngtonu-przyp. MIK], by wyniszczyc rase
        murzynska i umozliwic zagrabienie bogactw Czarnego Ladu przez BIALYCH" [sic!!!]

[Yeah, and the Earth is flat, socialism is good, and your check is in the
        mail!];-))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))

• yurek11111 meerkat, co bys nie mowil , i tak doopa blada..:)) 01.02.05, 22:22
          <> bo BUC z Cheneyem USA rozkrada.
          <>Jak cos zostanie, to swiat caly widzi ,ze reszte zapier..la z Izraela
          zydzi ! :))))))))
    • Gość: .. Firas pokazuje palca forumowym lewakom:-)) IP: *.utc.com 01.02.05, 13:10
      Forumowi lewaccy wichrzyciele czuja sie przegrani.Dla nich te irackie wybory
      to wieko do ideologicznej trumny..:-)))Dobrze wam tak amerykanozercy...
      Poraz enty jestescie losers!
    • kyle_broflovski glosowanie za jedzenie 01.02.05, 13:12
      www.antiwar.com/jamail/?articleid=4659
    • kyle_broflovski na Święto w Bagdadzie trzeba troche poczekac 01.02.05, 14:56
      www.canoe.ca/NewsStand/Columnists/Toronto/Eric_Margolis/2005/01/30/914831.html
      • Gość: .. to swieto jest blizej,nizli lewacy sobie tego... IP: *.utc.com 01.02.05, 18:12
        zyczyli.Przeciez wiekszosci tych lewackich forumowych krytykantow chodzi nie o
        Irak. Chodzi im o to aby dokopac Ameryce...:-))Terrorysci tez tak mysla!
        • yurek11111 Humor tygodnia, Bucowi chodzi o Irak... :)))) 01.02.05, 22:40
          Gość portalu: .. napisał(a):

> zyczyli.Przeciez wiekszosci tych lewackich forumowych krytykantow chodzi nie
          o
          > Irak. Chodzi im o to aby dokopac Ameryce...:-))Terrorysci tez tak mysla!
    • Gość: Garbaty Re: Święto w Bagdadzie IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 01.02.05, 19:34
      Ciemnota i glupota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka