Gość: michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: homofob i rasista Re: Dania krytykuje ograniczenie polskiego kontyn IP: 64.201.13.* 31.01.05, 22:36 Skoro zesmy sie tam juz wepchali, to teraz trudno musimy wytrwac do konca innaczej stracimy szacunek i wiarygodnosc jako sojusznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumBum Re: Dania krytykuje... IP: 129.81.192.* 31.01.05, 23:16 Szacunek i wiarygodnosc jako "sojusznik" (a w podtekscie - sojusznik rzadzacych obecnie w USA buszewikow)? Przecie Polska byla i jest tylko drugorzednym, a moze nawet trzeciorzednym "sojusznikiem" dla USA i nie ma co sie oszukiwac, ze teraz jest inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . tam ludzie umierają między innymi z powodu okupacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 23:23 Irak spłynął krwią, i po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob i rasista Re: tam ludzie umierają między innymi z powodu ok IP: 64.201.13.* 31.01.05, 23:52 Jak umierali z powodu Saddama to bylo fajnie, i komu to przeszkadzalo ? Czyrak, Schroeder, RasPutin i Kofi-cup Anal robili kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob i rasista Re: Dania krytykuje... IP: 64.201.13.* 31.01.05, 23:37 > Przecie Polska byla i jest tylko drugorzednym, > a moze nawet trzeciorzednym "sojusznikiem" > dla USA i nie ma co sie oszukiwac, ze > teraz jest inaczej Mylisz sie i to bardzo ! Typowy przyklad zakompleksonego Polaka Juropa zostala zmuszona do pokazania kart, ci co blefowali bycie 'sojusznikiem' zostali przylapani z lapami w rozporkach. Nie bylem i nie jestem zwolennikiem wyslania polskich wojsk do Iraku, ale oni juz tam sa, i trzeba byc konsekwentnym ! Powiedz mi teraz kto kiedykolwiek bedzie sie teraz chcial narazac dla Hiszpani ? Kto im zaufa przez nastepne 100-150 lat ? Kto bedzie chcial takiego sojusznika ktory nie jest w stanie wytrzymac pierwszej proby i wieje z podkulonym ogonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca głupków aleś ty głupi... IP: *.altec.pl / *.altec.pl 31.01.05, 23:39 ...uwierz mi lepiej być drugorzędnym sojusznikiem USA niż przydupasem Rosji z kagańcem na mordzie założonym przez Chiraca.W 1939 byliśmy pierwszorzędnym sojusznikiem wspaniałej Francji, która się na nas serdecznie wypieła. Zgłoś się jak najszybciej do "lekarza od głowy", niech ci przepisze jakieś pigułki bo buszofobia powoduje u ciebie znaczne obniżenie IQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO JEST NIEDOBRZE! JAK MOCARSTWOWA DANIA KRYTYKUJE A GW AJWAJ PDNOSI IP: 195.110.90.* 01.02.05, 17:15 koniecznie trzeba to jak najszybciej przemyslec ;) bo moski w stanach gotowi sa jeszcze obsmarowac Polske .. Odpowiedz Link Zgłoś
turtlezzz Sztuka wyjścia 01.02.05, 17:26 A kiedy będzie ten KONIEC? Kiedy wyjdą Amerykanie oczywiście.. Ale czy Polsce opłaca się trwać? A może lepiej byłoby teraz wybrać właściwy moment (jakiś przełom w sytuacji wewnętrznej Iraku) i skorzystać - wynieść się choćby i wbrew Amerykanom. Takie "wyjście" możnaby ładnie propagandowo wykorzystać. Jednym rzutem wyskoczyć z kłopotliwej i nieprzyszłościowej koalicji Busha do grona państw "neutralnych", w dodatku poważanych przez większość Europejczyków.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Dania krytykuje ograniczenie polskiego kontyn IP: *.med.unc.edu 31.01.05, 22:36 Ilu zolnierzy z Danii jest w Iraku i jesli sa, to w czyjej strefie siedza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homofob i rasista Re: Dania krytykuje ograniczenie polskiego kontyn IP: 64.201.13.* 31.01.05, 22:37 z tego co wiem to jest ich gdzies ze 600 i sa w brytyjskiej strefie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Dania krytykuje ograniczenie polskiego kontyn IP: *.med.unc.edu 31.01.05, 22:47 Dzieki za informacje. Czy ich tez sie nazywa "amerykanskim koniem trojanskim" czy tez nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczory11 Re: Dania krytykuje ograniczenie polskiego kontyn IP: *.zeelandnet.nl 31.01.05, 23:02 Nie. Dunczykow zabojady i herrenvolk tak nie nazwali. Holendrow, ktorzy sa w Iraku rowniez nie. Nazwanie Polakow "koniem trojanskim USA" wyniklo z furii tych degenerujacych sie nacji spowodowanej faktem, ze Polacy NIE chcieli byc ich "chlopcem na posylki" i pokazali zabojado-szwabom, ze wiedza, kto Polsce przyjacielem, a kto nie. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Kaczorku masz racje,USA jest przyjacielem Polski 01.02.05, 02:26 Gość portalu: Kaczory11 napisał(a): > Nie. Dunczykow zabojady i herrenvolk tak nie nazwali. Holendrow, ktorzy sa w > Iraku rowniez nie. Nazwanie Polakow "koniem trojanskim USA" wyniklo z furii > tych degenerujacych sie nacji spowodowanej faktem, ze Polacy NIE chcieli byc > ich "chlopcem na posylki" i pokazali zabojado-szwabom, ze wiedza, kto Polsce > przyjacielem, a kto nie. ******************************* ****** <>a najwiekszym przyjacielem Polski i Polakow byl Roosevelt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dania do Iraku! Re: Dania krytykuje ograniczenie polskiego kontyn IP: *.posc.mu.edu 31.01.05, 22:36 Zamiast krytykowac lepiej wyslac swoich. Dania ma dostatecznie duza armie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aku w pierwszym momencie przeczytałem Dana krytykuje IP: *.protonet.pl 31.01.05, 22:42 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boom SLUSZNA KRYTYKA IP: 202.129.78.* 31.01.05, 22:47 Polska jak i pozostale kraje powinny zaczekac do ukonstytuowania sie nowowybranej demokratycznej wladzy i na jej zyczenie zmniejszyc/zwiekszyc liczbe wojsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indywidualista Re: SLUSZNA KRYTYKA IP: *.customer.alfanett.no 31.01.05, 23:45 najlepiej nie mieszac sie w wojnw iracka jako amerykanski sojusznik ale trwac jako sily stabilizacyjne w sytuacjach ktore po wyborach moga nadal byc bez powodu miejscem terrorystycznych zagrozen i atakow.Najwazniejsze jest utrzymac pokoj w Iraku ktory nie moze sobie poradzic z jego przeciwnikami ktorymi som etniczni irakijczycy i i grupy terrorystyczne.Ale najwazniejsze zeby wycofywanie polskich wojsk postepowalo zgodnie z nakazem ONZ og FN ktory wykazal od samego poczatku brak ufnosci do Ameryki. Wlasciwie to amerykanie powinni byc skazani sami na siebie w dalszej walce o iracka demokracje jesli naprawde im o to chodzilo od poczatku.Amerykanie nie powinny mieszac innych narodow do miedzynarodowych zbrojnych konfliktow stwarzanych dla pozorow ktore zagluszja/probuja wymazac prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boom Re: SLUSZNA KRYTYKA IP: 202.129.78.* 01.02.05, 00:45 Gość portalu: indywidualista napisał(a): "... najwazniejsze zeby wycofywanie polskich wojsk postepowalo zgodnie z nakazem ONZ ... ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indywidualista Re: SLUSZNA KRYTYKA IP: *.customer.alfanett.no 01.02.05, 01:35 Czytaj i zrozum idi..o to co ja pisze a wtedy zrozumiesz mnie bezblednie. To tylko FN ma prawo do decydowania o wycofywaniu sie wojsk z Iraku. A co do ONZ to chroni narody przed rezimami ani topi w nich.Myslalam ze polakom zalezy na dobrych radach dlatego sie angazuje. A w ogole to wydajesz mi sie trudny do dyskutowania poniewaz piszesz otym co wedlug ciebie ja pisze ,nawet jak ja o tym nie pisze i nie mam tego na mysli co ty mi chcesz wmowic.Adjø. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk Re: Dania krytykuje ograniczenie polskiego kontyn IP: 12.24.244.* 31.01.05, 23:15 na krytyke Dany I Dani natychmiast powinni odpowiedziec nasi forumowi bohaterzy jak Kaczor, Homofobek czy boom i zglosic sie do demokratycznego Iraku na ochotnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumBum Re: grupa bardzo mocnych w gebie... IP: 129.81.192.* 31.01.05, 23:22 Masz racje "bk" - niech ta cala faszystowsko - rasistowska swolocz zglasza sie na ochotnika do Iraku (jako szybkie zastepstwo...)! Aha, i niech nie zapomna by pokrywac wszelkie koszty pobytu tamze z wlasnej kieszeni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca głupków A co z tobą?? IP: *.altec.pl / *.altec.pl 31.01.05, 23:34 A co z tobą BumBum; skoro tak nienawidzisz tej cholernej swołoczy to może się wykażesz i pojedziesz do Iraku zrobić bumbum jakimś amerykańskim żołnierzom. A może jednak wolisz siedzieć, pluć na monitor i ujadać na tego wstrętnego Busha, któremu ostatnio wszystko się udaje: od wygrania wyborów w USA do przeprowadzenia wyborów w Iraku. Im więcej takie antyamerykańskie, lewackie impotenty intelektualne jak ty ujadają tym lepiej USA się mają; co za zbieżność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: A co z tobą?? IP: *.gdynia.mm.pl 31.01.05, 23:39 Gość portalu: Łowca głupków napisał(a): > A co z tobą BumBum; skoro tak nienawidzisz tej cholernej swołoczy to może się > wykażesz i pojedziesz do Iraku zrobić bumbum jakimś amerykańskim żołnierzom. A > może jednak wolisz siedzieć, pluć na monitor i ujadać na tego wstrętnego Busha, > > któremu ostatnio wszystko się udaje: od wygrania wyborów w USA do > przeprowadzenia wyborów w Iraku. ******************************* *** Z Irakiem to mu raczej nie wyszło. Potrzebna mu tylko prośba rządu irackiego o opuszczenie Iraku, żeby nie było śmiechu, że USA znów dostało w dupę od kilku wieśniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszardc Re: A co z tobą?? IP: *.dyn.optonline.net 31.01.05, 23:43 A moze Izrael zamienilby sie z Polska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca głupków Re: A co z tobą?? IP: *.altec.pl / *.altec.pl 31.01.05, 23:47 Oj wyszło mu z Irakiem i to bardzo dobrze; możecie szczekać na Busha ile wlezie ale dzięki Irakowi zmienił sytuację geopolityczną w tym rejonie na wiele lat na korzyść USA. Jak dotąd to banda wiesniaków tak dała amerykańcom w dupe, że na jednego zołnierza ginie 50 cywili w bohaterskich zamachach; a jak dochodzi do rebelii i otwartej konfrontacji to na jednego zabitego żołnierze USA wypada dwustu bojowników w pieluchach na głowie. Jeszcze długo amerykańce tam posiedzą, nie bójcie się buszofoby - będziecie mieli o czy pisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: A co z tobą?? IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.05, 01:50 Gość portalu: Łowca głupków napisał(a): > Oj wyszło mu z Irakiem i to bardzo dobrze; możecie szczekać na Busha ile wlezie > > ale dzięki Irakowi zmienił sytuację geopolityczną w tym rejonie na wiele lat na > > korzyść USA. > > Jak dotąd to banda wiesniaków tak dała amerykańcom w dupe, że na jednego > zołnierza ginie 50 cywili w bohaterskich zamachach; a jak dochodzi do rebelii i > > otwartej konfrontacji to na jednego zabitego żołnierze USA wypada dwustu > bojowników w pieluchach na głowie. Jeszcze długo amerykańce tam posiedzą, nie > bójcie się buszofoby - będziecie mieli o czy pisać ******************************* Tak, tak. Wyszło. Irak jest już odbudowany, a ludzie żyją tam spokojnie. Ciekawe te dane, które przedstawiasz. Skoro za jednego Jankesa ginie dwustu tubylców, to oznacza, że Buc ma nie 100, a 200 tys. ofiar na sumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca głupków czytaj ze zrozumieniem IP: *.altec.pl / *.altec.pl 01.02.05, 08:31 ..a gdzie ja napisałem, że Irak jest odbudowany i że jest tam spokojnie. Czy w twojej statystyce ofiar bierzesz również pod uwagę, ze 80% ofiar cywilnych z ostatnich 10 miesięcy to ofiary zamachów bombowych przeprowadzonych przez twoich bohaterskich rebeliantów. Wiekszość zamachów była przeprowadzona pod bardzo ważnymi z amerykańskiego punktu widzenia strategicznymi obiektami jak: szkoły, świątynie czy targowiska... Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: A co z tobą??Idiota nie moze byc lowca glupkow 01.02.05, 00:21 Gość portalu: Łowca głupków napisał(a): > A co z tobą BumBum; skoro tak nienawidzisz tej cholernej swołoczy to może się > wykażesz i pojedziesz do Iraku zrobić bumbum jakimś amerykańskim żołnierzom. A > może jednak wolisz siedzieć, pluć na monitor i ujadać na tego wstrętnego Busha, > > któremu ostatnio wszystko się udaje: od wygrania wyborów w USA do > przeprowadzenia wyborów w Iraku. > > Im więcej takie antyamerykańskie, lewackie impotenty intelektualne jak ty > ujadają tym lepiej USA się mają; co za zbieżność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy do yurek11111 IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 01:00 nie wiem czy krzaczkowi tak sie wszystko udaje. jak na razie to generuje dlug panstwowy ktory moje dzieci i wnuki beda splacac, a dobrych wynikow jakos nie widac (chyba ze sukcesem nazwiesz smierc 36 zolnierzy w ciagu jednego dnia). 'lewicowe ujadanie' pojawia sie dokladnie dlatego, ze krzaczek ponosi kleski: wygral wybory w stanach zenujacym marginesem jak na inkubenta, musial zabronic prasie wstepu na wybory w iraku aby pentagon mogl oglosic 'zwyciestwo', nie jest w stanie odpowiadac na pytania dziennikarzy - stad tylko oswiadczenia - i wciaz nie ma sil na to aby uderzyc na iran. sukcesy? chyba tylko w pomylonym mysleniu ludzi jak yurek1111. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 yyy, pomyliles osoby, odpowiedziales na "post", 01.02.05, 02:15 <>lowcy glupkow, ktorego osmieszylem, mowiac ze"idiota nie moze byc lowca glupkow" Gość portalu: yyy napisał(a): > nie wiem czy krzaczkowi tak sie wszystko udaje. jak na razie to generuje dlug > panstwowy ktory moje dzieci i wnuki beda splacac, a dobrych wynikow jakos nie > widac (chyba ze sukcesem nazwiesz smierc 36 zolnierzy w ciagu jednego dnia). > 'lewicowe ujadanie' pojawia sie dokladnie dlatego, ze krzaczek ponosi kleski: > wygral wybory w stanach zenujacym marginesem jak na inkubenta, musial zabronic > prasie wstepu na wybory w iraku aby pentagon mogl oglosic 'zwyciestwo', nie > jest w stanie odpowiadac na pytania dziennikarzy - stad tylko oswiadczenia - i > wciaz nie ma sil na to aby uderzyc na iran. sukcesy? chyba tylko w pomylonym > mysleniu ludzi jak yurek1111. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy do yurek11111 i innych zainteresowanych IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 06:58 przepraszam, rzeczywiscie pomylilem osobe. yurek1111, szczegolne przeprosiny do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca głupków Złapałem kolejnego! IP: *.altec.pl / *.altec.pl 01.02.05, 08:42 >>"wygral wybory w stanach zenujacym marginesem" może powinieneś coś doczytać wybory wygrał bezwględną większością głosów; miał o wiele większą przewagę niż np. Clinton w swoich drugich wygranych wyborach. Przede wszystkim wygrał nie tylko głosami wyborców ale i też bezwględną liczbą głosów i to przy dużej frekwencji, która według wszelkich prognoz miał działać na jego niekorzyść. Nie znasz podstawowych faktów a do dyskusji się rwiesz kasztanie jeden. "musial zabronic prasie wstepu na wybory w iraku aby pentagon mogl oglosic 'zwyciestwo'" ...masz jakies oficjalne źródło tych rewelacji czy po prostu to teoria spiskowa autorstwa twojego kalekiego umysłu? Szkoda, że jeszcze nie napisałeś, że kosmici mający sojusz z faszystą Bushem, porywali Irakijczyków i zmuszali ich do udziału w wyborach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca głupków Re: Złapałem kolejnego! IP: *.altec.pl / *.altec.pl 01.02.05, 08:44 Errata: jest:głosami wyborców ma być: głosami elektorskimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusalka81 Re: do yurek11111 IP: *.aster.pl 01.02.05, 16:53 > wygral wybory w stanach zenujacym marginesem jak na inkubenta Synu, wracaj do Polski, poki jeszcze COKOLWIEK z polszczyzny ci sie po lepetynie telepie. I tak dobrze, ze nie napisales "jak na inkubator" > wciaz nie ma sil na to aby uderzyc na iran Przeciwnicy GWB to jednak niezle swiry. Gdyby uderzyl na Iran - zakrzyczeliby go, ze robi rozpierduche. Kiedy nie uderza - "nie ma sily". Tak zle i tak niedobrze. Mowie ci, wracaj do Polski, jesli ta Ameryka jest az tak beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca głupków mam kolejnego głupka IP: *.altec.pl / *.altec.pl 01.02.05, 08:34 Nie potrafisz odpisać więcej niż jedno zdanie czy po prostu brakuje ci jakiegoś konkretnego argumentu? A może mi też napiszesz o Roosvelcie, jak Kaczorowi11? No Roosvelt się na nas wypiął, za to wujaszek Stalin wziął nas pod troskliwą opiekę i za to do dzisiaj takie miernoty intelektualne jak ty wzdychają do matuszki Rosji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atp Re: Dania krytykuje ograniczenie polskiego kontyn IP: *.rev.stofanet.dk 31.01.05, 23:24 Dunczycy, oni za pieniadze wszystko zrobia. Narod kupiecki, mentalnosc maja odwrotna od naszej. Na 1 wojnie swatowej dobrze zarobili, na drugiej tragicznie nie bylo. Z Irakiem im nie wyszlo bo tam wojna, mysleli tak samo jak Polska ze na tym sie zarobi, niestety nie wyszlo im. I bardzo sie z tego ciesze, nie wolno zarabiac na ludzkich lzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: human Re: Dania krytykuje ograniczenie polskiego kontyn IP: *.netcologne.de 01.02.05, 15:45 oczywiscie zgadzam sie lacze pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Holendrzy wychodza, Polacy wychodza, to kto tam 01.02.05, 00:31 jeszcze zostanie? <>Odpowiedz- Ci co dalej szukaja BMR czyli same glupki....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy wklad danii IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 00:47 czy ktos orientuje sie w wielkosci wkladu danii do 'koalicji' w iraku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boom Ale lewaki dostaja w czape na tym forum... IP: 202.129.78.* 01.02.05, 00:59 Nie maja juz zadnych argumentow, to im tylko wyzwiska zostaja... Lowca glupkow rzeczywiscie ich wylowil i pokazal ich glupote. Hey, wy pomioty postkomunistyczne, ras-Putin przestanie wam placic jak bedziecie tak glupio pisac na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy do Boom IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 01.02.05, 01:06 lowca glopkow wp...la sie bez zadnego sensu; podejrzewam ze nawet nie czyta komentowanych artykulow. moglbys zacytowac gdzie to ten forumowicz obnazyl glupote innych? putin mi nie placi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca głupków Twoją obnażyłem bez problemu IP: *.altec.pl / *.altec.pl 01.02.05, 08:49 przeczytaj sobie wyżej człowieku o inteligentnym nicku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: Ale lewaki dostaja w czape na tym forum... IP: 69.177.140.* 01.02.05, 01:43 Ludzie, ktorzy zostali oglupieni przez skomercjalizowane media, w ktorych nie ma miejsca na niezalezna opinie, a jedynie na sluzenie interesom moznych tego swiata, uwazaja ze wszyscy, ktorzy maja inna od nich opinie to "lewacy". Wiekszosc jednak tych, ktorym nie podoba sie polityka W. to po prostu poczciwi, ludzie, ktorzy keruja sie sercem i wspolczuciem dla cierpiacych Irakijczykow. Powiedzialbym, ze zwolennicy tej wojny to w wiekszosci ludzie nie znajacy prawdy, a niestety czesto tez zwykli rasisci, sadysci, ludzie zadni zemsty. Jeszcze kilkaset lat temu mogliby sie wspaniale przysluzyc inkwizycji, poniewaz nie potrafia zniesc tego, ze ktos ma inne spojrzenie w tym przypadku na ta ohydna agresje. Panowie: homofob rasista, lowca glopkow i jeszcze paru innych nawiedzonych o wypranych mozgach chyba najwyzszy czas aby w koncu otworzyc oczy. Wcale nie jestem wrogiem waszego idola. Jest mi go raczej zal jako czlowieka, ktory popelnil fatalne bledy. Tak na marginesie to dlaczego p. lowca glopkow uwaza, ze wczorajsze wybory to wielki sukces, kiedy do wyborow dopuszczono tylko 50-60% ludnosci, a glosowalo pewnie jak roznie podaja 50-70 tych dopuszczonych. Faktycznie, to sie nazywa prawdziwa demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda system Busha-Janukowycza. IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.05, 01:57 Gość portalu: and napisał(a): > Tak na marginesie to dlaczego p. lowca glopkow uwaza, ze wczorajsze wybory to > wielki sukces, kiedy do wyborow dopuszczono tylko 50-60% ludnosci, a glosowalo > pewnie jak roznie podaja 50-70 tych dopuszczonych. Faktycznie, to sie nazywa > prawdziwa demokracja. ******************************* *** Przy braku obserwatorów zagranicznych do liczenia głosów zastosowano system Busha-Janukowycza. Nie dało się zastosować systemu Łukaszenki ze względu na utajnienie lokali wyborczych i kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca głupków Re: system Busha-Janukowycza. IP: *.altec.pl / *.altec.pl 01.02.05, 08:48 A mógłbyś konkretnie napisać na czym ten system polega i dać jakieś dowody (linki do niezależnych źródeł); bo jak na razie to z lewej strony forum cały czas padają oskarżenia o spiskową teorie dziejów tylko, że nikt niczego jeszcze tu nie udowodnił A moze Bush zniewolił też np. francuskie media i nie mogą o tym napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Ale lewaki dostaja w czape na tym forum... IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 01.02.05, 03:07 > ludzie, ktorzy keruja sie sercem i wspolczuciem dla cierpiacych Irakijczykow A pan wspolczules Irakijczykom za Saddama? wielki sukces, kiedy do wyborow dopuszczono tylko 50-60% ludnosci, a glosowalo > pewnie jak roznie podaja 50-70 tych dopuszczonych. Faktycznie, to sie nazywa > prawdziwa demokracja. Nie ma to jak demokracja w Albanii za czasow Hodzy, co? Na wszystkich uprawnionych do glosowania w tym kraju 1 (slownie jedna) osoba nie oddala glosu, i jedna glosowala przeciwko kandydatom partii rzadzacej (oficjalny komunikat albanskiej agencji prasowej z lat bodajze 70-tych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca głupków Dlaczego wybory to sukces? IP: *.altec.pl / *.altec.pl 01.02.05, 08:55 A choćby dlatego ze 1.wogóle sie odbyły 2.fekwencja była wysoka 3.sami Irakijczycy oceniają je pozytywnie A teraz ty jesli możesz to podaj mi łaskawie linka do oficjalnego źródła, że do wyborów dopuszczono 50% ludności bo ja o tym pierszy raz słyszę i jak dla mnie to bzdura (sunnici sami zbojkotowali wybory, które i tak by nie wygrali). Po prostu jestes kolejnym antybuszystą na forum, który wymyśla fakty dla podparcia swoich tez. Wzruszające jest twoje współczucie dla cierpiących Irakijczyków, myślę, że powinieneś tam jechać i sprawdzić czy im Bush drugiego Oświęcimia nie wybudował w celu ostatecznego rozwiązania kwestii irackiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszardc Re: Dlaczego wybory to sukces? IP: *.dyn.optonline.net 01.02.05, 15:23 Polecam www.newsday.com/news/opinion/ny-vppin014131217feb01,0,2208591.column?coll=ny-viewpoints-headlines Wspomina sie tam o chrzescijanach nie dopuszczonych do glosowania przez Kurdow. A Pinkertona raczej trudno posadzic o "lewactwo"(cokolwiek to znaczy). Odpowiedz Link Zgłoś
hummer To lewaki naszych tam wysłali 01.02.05, 10:40 Chciałbym Ci przypomnieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
indris Proszę nie obrażać lewaków 01.02.05, 10:47 Nazywanie rządu SLD/UP lewakami jest nieścisłe i obraża lewaków. Zgodnie z powszechnie przyjętym nazewnictwem "lewakami" nazywa się w Polsce raczej tzw radykalną lewicę. Można jej sporo zarzucić, ale tego świństwa akurat nie. To właśnie "lewacy" stanowią większosc wśród organizatorów protestów antywojennych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeszczetrzezwy Re: Proszę nie obrażać lewaków IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.05, 13:10 Wszystko moge zrozumiec , oprocz tego , jak mozna obrazic "Lewakow". To sa jeszcze w polskim slownictwie gorsze slowa niz "Lewak"? Przeciez Lewak to pacyfista skrzyzowany z terrorysta w powiazaniu z antyglobalista z zamulonym mozgiem anarchisty! I czy moze byc cos ohydniejszego, bardziej zboczonego ? Lewak to polityczne DNO , albo jeszcze glebiej. Takie typy powinno sie eliminowac ze spleczenstwa i to za wszelka cene! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Nie Dania, tylko duński minister 01.02.05, 09:51 Właśnie niedawno donoszono, że większość Duńczyków ma dość awantury irackiej. A ponieważ w Skandynawii demokracja traktowana jest serio, to ten minister może niedługo przestać być ministrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igor Wypowiedz jednej osoby to nie caly rzad ani Dania. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 01.02.05, 13:55 Dunczycy zaczynaja powoli rozumiec, ze Irak jest polaczony z ich wewnetrzna sytuacja, ktora idzie w kierunku francuskim. Dunska wersja islamu powtarza francuska. Gettyzacja Arabow (bez szkol i pracy, na zasilkach od podatnikow) i wplyw Al-Kaidy na mlodziez to wybuchowa amieszanka. Szkoda mi Skandynawow w ogole. Maja juz prawie dwa miliony islamosynow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Re: Wypowiedz jednej osoby to nie caly rzad ani D IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 01.02.05, 16:13 Po wyborach w Iraku nawet Chirac zaczyna zmieniac zdanie. Tymczasem Osama, Zarquawi, Ted Kennedy i Indris sa ciagle za wycofaniem wojsk i wprowadzenia saddamizmu (rodzaj sodomii). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atp Re: Wypowiedz jednej osoby to nie caly rzad ani D IP: *.rev.stofanet.dk 01.02.05, 16:14 Placzesz krokodylimi lzami nad Dania? To ja ci odpowiem jako dunski obywatel (mam 2 obywatelstwa). Danii brutto narodowy produkt to ok.8oo mld.KR. co wynosi ponad 400 mld.zl. W Danii mieszka 5 mln. ludzi.Policz sobie sam jaka jest kolosalna roznica.Oni pieniadze zarabiali nawet podczas 2 wojny razem z Niemcami, po wojnie na przetargach miedzy Stalinem a Churchillem uznano jako kraj zwycieski, nie bylo strefy okupacyjnej. Zaplacz nad Polska , sieroto. Odpowiedz Link Zgłoś