Dodaj do ulubionych

Dla mirmilka - cytat

01.02.05, 18:57
"Zaprawdę, tych, którzy nie uwierzyli w Nasze znaki,
będziemy palić w ogniu. I za każdym razem,
kiedy się ich skóra spali, zamienimy im skóry na inne,
aby zakosztowali kary. Zaprawdę, Bóg jest potężny, mądry!"
Koran,Sura 4,56
=============================== =============================== ==============
No to jak potępisz księgę z której pochodzi ten cytat? Podobno bardzo nie
lubisz palenia ludzi żywcem? CZEKAM
Obserwuj wątek
    • mirmilek Re: Dla mirmilka - cytat 01.02.05, 20:38
      Oczywiscie, ze nie potepie. Co wiecej, uwazam, ze kazda religia ma swiete prawo
      straszyc niewyobrazalnymi katuszami PO SMIERCI kogo tylko chce. mozesz sobie w
      to wierzyc albo i nie. Twoja sprawa.

Potepie natomiast ciebie i crassusa za to ze W RZECZYWISTOSCI spalono ludzi, a
      on sie z tego W RZECZYWISTOSCI cieszyl a ty mu dzielnie W RZECZYWISTOSCI
      kibicowales.

ABSTRAKCIE, smrod spalonego ludzkiego miesa, kosci i wlosow bedzie sie dluuuugo
      za toba ciagnal.

I najsmutniejsze jest to, ze ty w swoim zachowaniu nie widzisz nic zlego.
      Niedawno ogladalem dok o holokauscie, gdzie mowiono o tym, jak nazisci w polsce
      zebrali zydow z synagodze, zamkneli i spalili. Podobno jeden sie smial. a potem
      w szpitalu, kiedy umieral, prosil zydowskiego sanitariusza o przebaczenie.

ABSTRAKCIE, smrod spalonego ludzkiego miesa, kosci i wlosow ciagnal sie za nim
      az do smierci. widac, ze ten czlowiek mial jakies resztki sumienia...

Naturalnie nie oczekuje, zebys tu przede mna na forum przepraszal i robil
      rachunek sumienia. przeciez to by byla wielka porazka i upokorzenie... Ale
      kiedy bedziesz sam, pomysl chwilke o tych spalonych ludziach. jak czuli, ze
      pali sie ich cialo. Oni nie byli wcale inni od tych spalonych zydow z synagogi.
      nie wiem, co widzicie zabawnego z crassusem w spaleniu ludzi zywcem. zupelnie
      nie wiem.
      • Gość: J.K. Mirmil, do hollery, nikt sie z palenia zwlok nie IP: *.arcor-ip.net 01.02.05, 20:46
        cieszy...

poza Indiami, gdzie jest to tradycja...

jak zwykle, UDAJESZ, ze nie chwytasz IRONII - Crassusa?

Coby skrocic temat: rozumiemy wasza desperacje.

Ale akty desperacji napedzaja sile hardliners...

bye.
        • mirmilek zwlok? ich spalono zywcem 01.02.05, 20:48
          kolejny adorator krassusa? do czego jestes zdolny w imie forumowej
          solidarnosci, socjaldemokrato?
          • Gość: J.K. Dziecie, wykazuje Twoja polityczna ignorancje IP: *.arcor-ip.net 01.02.05, 20:54
            w grzeczny sposob...
            widocznie Ci to nie wystarcza...

jestes przegrany i sprobuj sie w tym odnalezc.
            To jest najwazniesze dla zdrowia.
            Nie mysle o Twoim, ale twoich milusinkich, o ktorych prawa bezskutecznie
            tu walczysz.
            • biedronka24 J.K - nie chodzi o prawa 01.02.05, 20:57
              chetnie czasem z Toba rozmawiam. Ale zapominasz o jednej oczywistej prawdzie.
              Walczac z religia tylko ja wzmacniasz. Czy na pewno o to Ci chodzi?
            • mirmilek jotka, a czy ty wiesz wogole o czym ja mowie? 01.02.05, 21:09
              podaj link do wypowiedzi crassusa. czy tak sobie gadasz dla rozrywki?

palenie ludzi zywcem to nie kwestia polityczna. to znaczy nie dla mnie. dla
              ciebie, jak tam sobie chcesz.
              • Gość: J.K. Mirmil, islamusku, dowcipy Crassusa IP: *.arcor-ip.net 02.02.05, 03:24
                o zapachu "kebabow"
                pozostaja dla mnie glupimi dowcipami.
                - Co zawsze wyraznie mowilem.
                Zwrocilem mu juz na to uwage.

Podkladanie bomb przez islamskich bandytow pod niewinnych, nieuzbrojonych
                ludzi, czy to w Iraku, czy w Izraelu - glupim dowcipem nie jest,
                tylko realna rzeczywistoscia.

- Czy rozumiesz o czym mowie, islamski manipulancie?
                Wykorzystujesz, manipulancie, moj brak czasu.

• mirmilek czyli nie potepiasz? 02.02.05, 17:58
                  tym gorzej dla jotki.
          • biedronka24 Rozpracowanie doslowne - amatorow 01.02.05, 20:56
            swoja droga to zabawne.
            A o ´ogniach piekielnych´ to w innych pismach nie bylo?
            Nie, nie chodzi tez o kaca i zgage.
            Jasne ze mozna i tak i tak.
            Obejrzyj sobie amerykanski film i prosemicki pt. Pod oslona nieba.
            Bedziesz mial tez tam ideal kobiety. Jedna odmowa ´wyjscia na spacer´ zabija -
            doslownie swojego meza ;).
            • Gość: aki ten film? IP: *.protonet.pl 01.02.05, 21:14
              on był prosemicki??/
              www.monteuve.com/archivo/libreria/ic14.jpg
              • biedronka24 anty nie byl 01.02.05, 21:15
                w kazdym razie.
                • biedronka24 A lubie go 01.02.05, 21:16
                  nawet za jezyk. Moglby byc pretensjonalny, a nie jest.
                • Gość: aki ładne krajobrazy tam były IP: *.protonet.pl 01.02.05, 21:25
                  fabuła dosyć mętna
                  • biedronka24 krajobrazy przecietne jak na Afryke 01.02.05, 21:33
                    naprawde. Mam wrazenie ze za czesc z nich nawet mogla robic Kalifornia :).
                    Podoba mi sie ze bohaterowie jednak traca tam w ferworze wydarzen makijaz i ze
                    tak jak prawdziwi ludzie, wybieraja sie do Afryki z nie tylko w butach zwanych
                    szpilkami ale i dusza na szpilkach.
      • Gość: . Ten abstrakt2003 jest rzeczywiscie głupi IP: 216.127.82.* 01.02.05, 21:18
        Znalazł cytat o tym co sie stanie po śmierci i wyszedl na idiotę. Czyli na siebie. :)

www.hti.umich.edu/cgi/k/koran/koran-idx?type=DIV0&byte=114839
        • abstrakt2003 Re: Ten abstrakt2003 jest rzeczywiscie głupi 02.02.05, 08:11
          Kontekst nie ma znaczenia!
          • Gość: ABE Re: Ten abstrakt2003 jest rzeczywiscie głupi IP: *.jetstream.xtra.co.nz 02.02.05, 08:20
            Nie pograzaj sie abstract. W kontekscie kryje sie 80% znaczenia. To sa podstawy
            interpretacji
            • abstrakt2003 Re: Ten abstrakt2003 jest rzeczywiscie głupi 02.02.05, 08:22
              Ty abe idź spać.
      • abstrakt2003 Re: Dla mirmilka - cytat 02.02.05, 08:10
        mirmilek napisał:

> Oczywiscie, ze nie potepie. Co wiecej, uwazam, ze kazda religia ma swiete
        prawo
        >
        > straszyc niewyobrazalnymi katuszami PO SMIERCI kogo tylko chce. mozesz sobie
        w
        > to wierzyc albo i nie. Twoja sprawa.
        =============================== ====================
        Jak zwykle ślizgasz się jak wąż po temacie! Nie ma znaczenia kiedy (zwłaszcza
        dla osoby wierzącej w życie wieczne!) Cierpienia mają zawsze ten sam charakter!
        Mirmil czy ty naprawdę sądzisz (i wierzysz) że Bóg mógłby być tak okrótny i to
        tylko dlatego że ktoś nie podziela poglądów Mahometa!!???
        Mirmil jak widać różną stosujesz miarę dla takich samych zdarzeń! Cytat z
        Koranu jest piękny bo jest z koranu (choć jest opbrzydliwy i Boga niegodny)
        Mnie zaś potępiasz choć nigdzie nie wyrażałem zachwytu z powodu spalenia
        kogokolwiek!!!
    • Gość: Immam Abu Haneefah Allah (SLT objawil: "I stworzylem dzinny i ludzi IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 01.02.05, 21:41
      tylko po to aby Mnie czcili" Sura "Rozpraszajaace", werset 56. Wy gzesny ludy
      tak Kur'an mowi i bac sie Allaha (SLT) bo ogin was spali.
      La ilaha illa Allah.
      • krystian71 Re: znowu Igor?Ale watek warty upa,to podniose 01.02.05, 21:53
      • Gość: aki Gość: Immam Abu Haneefa=amerykańska mutacja IP: *.protonet.pl 01.02.05, 21:57
        jarka żydanetelusa
        rotfl
    • marcus_crassus a taka sura IV,90 :))))) 02.02.05, 01:09
      tez niezle...koran obfituje w wiecej takch rewelacji...

zacytowac???
    • marcus_crassus ale mi tam najbardziej podoba sie sura V,52 :)))) 02.02.05, 01:18
      nie licz ze zostaniesz kumplem mirmila :))
      • Gość: totyle krasul a ktoz ci te maksyme napisal? IP: *.nas30.tempe1.az.us.da.qwest.net 02.02.05, 08:37
        Czy ty znasz takiego co ciagle bil innych i zyl w spokoju?.
    • mirmilek hehehe abstrakt, nie wierze ze nie wiedziales... 02.02.05, 16:50
      dopiero przeczytalem post kropki w zorientowalem sie, ze ty nie wiedziales, ze
      chodzi o opisy posmiertnych katuszy :)))))) ALE WPADLES :D

abstrakcie, nie widze w tym nic zlego. co wiecej, powtorze, uwazam, ze kazda
      religia ma prawo przedstawiac ZASWIATY, jak sobie chce.

i NIE POROWNUJ TEGO Z RZECZYWISTYM NASMIEWANIEM SIE Z PALENIA LUDZI. krassus sie
      nasmiewal, a ty mu kibicowales. moje zdanie na ten temat juz znasz.

zamiast krecic sie w kolko (bo powiedziales, co powiedziales, tego nie
      zmienisz), moze lepiej rozlicz sie ze swoim sumieniem.
      • abstrakt2003 Re: hehehe abstrakt, nie wierze ze nie wiedziales 02.02.05, 17:27
        Wiedziałem doskonale.
        Pamiętaj - zawsze gdy będziesz wracał do tamtych nieszczęśniów ja w odpowiedzi
        wkleje ten fragment!
        • mirmilek ooooo, abstrakt. to juz nieszczesnicy! GOL SAMOBOJ 02.02.05, 17:57
          czy to takie odwolanie twojego postu? trzeba bylo tak od razu. wiec co teraz
          sadzisz o krassusie, ktory sie z tych ludzi naigrywal? zmieniasz swoja postawe?
          jesli tak, to na jaka?

i wklejaj sobie na zdrowie fragmenty z koranu, biblii i ksiegi mormonow. to, ze
          tam opisane sa roznosci, NIE JEST DLA CIEBIE ZADNYM USPRAWIEDLIWIENIEM. SMIANO
          TU SIE Z PALENIA ZYWCEM KONKRETNYCH LUDZI I TY TEMU KIBICOWALES! jesli sadzisz,
          ze opis piekla jest dla ciebie usprawiedliwieniem. no coz, to twoja sprawa.

zwracam ci uwage przy tym, ze skoro uwazasz takie fragmenty za obrzydliwe i co
          tam jeszcze napisales, to znalazles sie w pulapce, bo sam jestes autorem postow
          pochwalajacych podobne stwierdzenie ALE DOTYCZACYCH ZYWYCH KONKRETNYCH LUDZI.

jak teraz sie wykrecisz z oczywistosci, ze potepiasz fragmenty koranu
          zapowiadajace palenie ludzi w piekle i jednoczesnie pochwalasz rajcowanie sie z
          palenia RZECZYWISTYCH LUDZI przez crassusa?

abstrakt, ten cytat i twoj do niego komentarz, to dla ciebie gol samoboj.

++++++++++++++

wiedziales? :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka