marcus_crassus 02.02.05, 22:16 narusza wasze prawa obywatelskie pojebusy??? :)))))i 99% forow w necie??? jak nie chcecie durnie to nie piszcie,albo sobie zrobcie wlasne forum. forum GW nie jest wlasnoscia spoleczna zasrancy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bam_buko Re: buhahahahaha..tym razem masz racje 02.02.05, 22:26 marcus_crassus napisał: > narusza wasze prawa obywatelskie pojebusy??? :)))))i 99% forow w necie??? > > jak nie chcecie durnie to nie piszcie,albo sobie zrobcie wlasne forum. > > forum GW nie jest wlasnoscia spoleczna zasrancy > nie lubie zamordyzmu,cenzury ale GW ktora jest w prywatnych rekach stawia warunki wiec mozemy jej skoczyc......... Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wiesz co bam_buko??? 02.02.05, 22:28 ostatnio to cie nawet polubilem ;))) vide: jak z tego dowcipu: "...tego brezniewa to ja nawet nie lubie" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
che_gevara :)))) 02.02.05, 22:50 to cos z innej beczki :)))) Co się stanie z żabą, którą uderzymy młotkiem o wadze 1500 g z siłą 15kN? Odp: Żaba będzie spie..ć równomiernie we wszystkich kierunkach. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadiezda1 Re: buhahahahaha..tym razem masz racje 02.02.05, 22:46 oops gdzie sie podzial horton3? szukam lenina widzial go ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
che_gevara gratuluje...ja tez mam 3 latka :))))) 02.02.05, 22:50 ale fajna zabawa no nie?? ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nadiezda1 Re: gratuluje...ja tez mam 3 latka :))))) 02.02.05, 23:00 a masz jakies bajeczki? Odpowiedz Link Zgłoś
texanska_dziwka Re: buhahahahaha..wlasnosc spoleczna!!! 02.02.05, 23:49 Kobitki tez na wlasnosc spoleczna przechodza? A trzoda chlewna, bydlo i drob? Odpowiedz Link Zgłoś
szpital_psychiatryczny Drodzy pacjenci - zyczymy dobrej zabawy 03.02.05, 00:02 Prosze pamietac macie tydzien urlopu !! Odpowiedz Link Zgłoś