j-k 10.02.05, 11:09 india_resource.tripod.com/IndiaUS.html www.saag.org/papers2/paper120.html www.indianembassy.org/indusrel/def.htm przepraszam, ABE, nie mam teraz czasu. moze wroce wieczorem do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schlagbaum Re: dla ABE, USA - India partnership 10.02.05, 11:35 j-k napisał: > przepraszam, ABE, nie mam teraz czasu. > moze wroce wieczorem do tematu. Dziwisz sie, Jasiu ? Polacy przez Irak chca sobie zalatwic ruch bezwizowy do usa a "Indianie" pelne brzuchy. Popatrz jak oni mizernie wygladaja w porownaniu z dobrze jedzacymi us-menami timesofindia.indiatimes.com/articleshow/1016841.cms Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: dla ABE, USA - India partnership 10.02.05, 21:05 Dzieki, JK. Ja tez nie mam czasu w tej chwili. Rezerwuje judgment zanim nie przeczytam tych wypocin i nie sprawdze wiarygodnosi zrodel. Szczegolnie te indyjskie to raczej Bollywood niz BBC. Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski wkrotce..... 10.02.05, 21:33 caly swiat sie zjednoczy w obliczu nadchodzacej inwazji UFOludkow :-) www.ufoindia.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski uwaga, uwaga nadchodzi... 10.02.05, 21:43 www.apple.com/trailers/paramount/waroftheworlds/large.html Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: uwaga, uwaga nadchodzi... 10.02.05, 21:53 A here we are squabbling amongst ourselves ;))) Przydaloby sie pare UFO sighting nad Palestyna. Moze tez by wysilki tam zjednoczyli? Odpowiedz Link Zgłoś