Gość: Bergmann IP: 195.190.86.* 01.09.01, 21:53 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: muslim Re: Izraelici, kim jest dla was GOI IP: 241.187.233.* 01.09.01, 22:12 my muzulmanie jestes goi bo my zabijamy zydzi oni nie lubja nas muzulmani my w hebron zabilismy duzo zyda w 1929 lat i teraz oni nas nie lubja palestyncycy zabijaja bo izrael jest palestyna a jordan jest dla palestyna my uciekamy bo zydy nas nie lubia bo my zabijac ich bo to nasz kraj jordan a palestyna jest nasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim hej wydaje ci sie ze jestes sprytny IP: *.*.*.* 01.09.01, 22:55 heheheheh kolejny pseudo tsfaniak heheheh widze ze jestescie sporo pseudo pozadni niewinni ale w rzeczewistosc jestescie i to nie pseudo taci jak jestescie ....... adres: 241.187.233 ale ten mondral powina byc bardzej utalentowany ale widze ze wam zatrulem zycie mieliscie tu na ten forum fajnie od rana do wieczora jechaliscie jak chceliscie na arabow rzydow polakow a jak jakisz polak staral sie powiedziec prawda ktora wam die nie podoba od razu antisemita i po sprawie ze mna troszke innaczej nie moge byc antisemita skoro sam jestem semita ale nie arab ani zyd... nie martwczy sie niedlugo bede bardzej zalety nie przejmujczy sie nie ma sensu meczyc sie myslac jak sie mnie pozbyc sam stwierdzilem ze dla was to wielka radosc poplakac tu na ten forum a niektorzy polacy sie zlituja nad wami ja takze wspolczuje wam poniewaz albo nie dorosli jestescie albo nie potraficzy poprowazac dyskucja z osobami ktorzy innaczej mysla jestescie krutko muwiac fanatycy zal mi was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist __ Muslim_______________________________zastanawiający__ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.01, 02:58 Gość portalu: Muslim napisał(a): > heheheheh > kolejny pseudo tsfaniak > heheheh > widze ze jestescie sporo pseudo pozadni niewinni > ale w rzeczewistosc jestescie i to nie pseudo taci jak jestescie ....... > adres: 241.187.233 > ale ten mondral powina byc bardzej utalentowany > ale widze ze wam zatrulem zycie > mieliscie tu na ten forum fajnie > od rana do wieczora jechaliscie jak chceliscie na arabow rzydow polakow > a jak jakisz polak staral sie powiedziec prawda ktora wam die nie podoba > od razu antisemita i po sprawie > ze mna troszke innaczej nie moge byc antisemita skoro sam jestem semita ale nie > > arab ani zyd... > nie martwczy sie niedlugo bede bardzej zalety > nie przejmujczy sie nie ma sensu meczyc sie myslac jak sie mnie pozbyc > sam stwierdzilem ze dla was to wielka radosc poplakac tu na ten forum a > niektorzy polacy sie zlituja nad wami > ja takze wspolczuje wam poniewaz albo nie dorosli jestescie albo nie potraficzy > > poprowazac dyskucja z osobami ktorzy innaczej mysla > jestescie krutko muwiac fanatycy > zal mi was Muslim ! Do kogo Ty piszesz ? Nie wiem. Do Polaków ? Arabów ? czy Żydów ? pzdr Vist_________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muslim Re: __ Muslim_______________________________zastanawiający__ IP: *.*.*.* 03.09.01, 02:46 jestem za wolnosc kazdy ma prawo poczytac to co pisie... widze ze nikturzych z brak pomyslow probuje nas skompromitowac postami jak muwie francuzi les chiens aboient la caravane passent czyli psy szciekaja a konwoj ( wielbady :-)) sobie dalej ida... jest to chyba reakcja na co sie stalo w durban to musialo bolic i niektorzy stracili glowa a skoro nie maja w najbliszych dni komusz krzewda zrobic staraja sie tego tu robic... tak napisalem nie wazny kim jestem ale staram sie pisac o taka prawda ktorzy niektorzy tu staraja sie chowac (israelczycy) lub niektorzy ignoruja lub o tym nie wiedza (polacy) Odpowiedz Link Zgłoś