jevla 17.02.05, 17:26 Jak sadze, szejkowie to:Giertych, Rydzyk i Jankowski :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tricky2 Re: "La Repubblica": spotkanie islamskich terrory 17.02.05, 17:34 Na szejka to się nadaje co najwyzej Bogdan Pęk. Prawdziwy szejk musi mieć brodę. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: "La Repubblica": spotkanie islamskich terrory 17.02.05, 19:17 ricky2 napisał: > Na szejka to się nadaje co najwyzej Bogdan Pęk. Prawdziwy szejk musi mieć brodę ****************************** Ale nie może mieć brody sklejonej zeszłotygodniowym barszczem, co u Pęka jest normalką. Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist Re: "La Repubblica": spotkanie islamskich terrory 17.02.05, 17:35 ...a spotkanie mialo miejsce w silnie szczezonej twierdzy w Toruniu. Pod haslem 'oszolomy wszystkich krajow, laczcie sie' :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
itaparica11 Re: "La Repubblica": spotkanie islamskich terrory 17.02.05, 18:48 W |Warszawie jest kilka klubow arabskich w ktorych umawia sie na hurtowe ilosci heroiny,opium,haszu.Ja mieszkam w Amsterdamie i od niedawna prawa zmienione na antyislamskie dotknęły wszystkich. Islamczycy tutejsi uznają jedynie prawo koranu i zmiana prawa oficjalnego ich nie rusza,bo je po prostu ignorują. Niestedy dla siebie są juz tak bardzo znani w UE,a my goscinni Polacy dajemy im dilowac hurtowo narkotykami,to nie dziwmy sie,ze tutaj teraz poczuli sie jak w drugim domu,na tyle bespiecznie -ludzie wy nie rozumiecie chyba wagi tej notatki!!!-że się spotkali i pogadali !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jevla Re: "La Repubblica": spotkanie islamskich terrory 17.02.05, 18:54 Ja rozumiem - no spotkali sie i pogadali !!! - chyba dobrze rozumiem?, no nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
chram7 mieszkasz w Amsterdamie?? 17.02.05, 20:20 mieszkasz w Amsterdamie?? Opisz jak się mieszka w takim mieście. Byłem tam jako turysta. Muzea,kanały itp. Ale miałem wrażenie,że to inny Amsterdam niż ten w którym żyją tamtejsi ludzie. Jakby równoległy. Odnośnie tego spotkania islamistów - to co w tym dziwnego? Słuzby mamy byle jakie, naród niedociekliwy i z byle czym na policję nie leci. A jak potrzeba to większość funkcjonariuszy weźmie podarek o znikomej wartości. Idealny kraj do tego typu spotkań. Istnieje tego długoletnia tradycja. Kiedyś nasze służby opiekowały się Palestyńczykami. A wiemy kto to był. Odpowiedz Link Zgłoś
tricky2 Re: Smiej sie...poki mozesz. 17.02.05, 20:16 Straszny z ciebie ponurak jak na przedstawiciela nacji Monty Pythona i Jasia Fasoli. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmorst Re: Sam widziałem jak wychodzili z piwnicy 17.02.05, 20:55 ...pod baranami. Nic dziwnego, wieprzowiny nie jedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud potwierdzam 17.02.05, 21:45 spotkanie odbylo sie w McDonaldzie, zamowili zestaw Happy Meal z duza cola :))) --- islam raport.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 spotkanie arabow 17.02.05, 22:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=20319414&a=20449287 Odpowiedz Link Zgłoś