Dodaj do ulubionych

Protesty przeciw wizycie George'a Busha w Niemc...

23.02.05, 17:43
Wszystkim durniom , użytecznym idiotom mówie nie !!!!
Obserwuj wątek
    • nalewood Re: Protesty przeciw wizycie George'a Busha w Nie 23.02.05, 18:02
      Nie tylko Stalin miał swoich pożytecznych idiotów. Totalitaryzm korporacyjny ma
      ich także.
      • tentegopolubowny Re: Protesty przeciw wizycie George'a Busha w Nie 25.02.05, 07:41
        Czy sobie też to powiedziałeś?, bo na to wychodzi, że oczywiście powinieneś to
        zrobić, jak najbardziej, nie wahaj się. Zresztą, na tyle tylko cię stać.
    • gekon1979 [...] 23.02.05, 19:57
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • a-cha Re: jak patrze na tych 23.02.05, 20:07
        Zawsze mnie fascynowaly geby protestujacych pacyfistow, lesbijek itp. To chyba
        jest jakas zaraza, ktora dotyka ludzi o dziwnej fizjonomii i dziwnych pogladach
        na temat wlasnego wygladu, ubioru, fryzury itp. Normalnego nie uswiadczysz -
        zazwyczaj w tym czasie jest w pracy, szkole...
        • paluemiy78 Re: jak patrze na tych 23.02.05, 21:40
          a-cha napisała:

> Zawsze mnie fascynowaly geby protestujacych pacyfistow, lesbijek itp. To
          chyba
          > jest jakas zaraza, ktora dotyka ludzi o dziwnej fizjonomii i dziwnych
          pogladach
          >
          > na temat wlasnego wygladu, ubioru, fryzury itp. Normalnego nie uswiadczysz -
          > zazwyczaj w tym czasie jest w pracy, szkole...

Nie zdawalam sobie sprawy ilu wsrod nas, Polakow, jest rasistow.... i jacy
          jestesmy malo tolerancyjni i jak bardzo zamknieci na nowe i inne.... :-( to
          smutne, przerazajace i zle o nas swiadczy.... w mojej opinii.
          >
          • gekon1979 [...] 23.02.05, 21:50
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • paluemiy78 Re: jak patrze na tych 23.02.05, 23:11
              posluchaj idiotko
              > hmmmm ale mnie szybciutko oceniles....

rasizm dotyczy ras, a nie stsunku do pedalstwa i kretynizmu jaki niesie ze soba
              kolorowa debiliada, ktora przyczyni sie tylko i
              wylacznie przeciwnkom Europy i USA,
              a to wcale nei moja paranoja, tacy ludzi istnieja

> ano istnieja, blondyni i szatyni tez... i co? roznorodnosc podstawa rozwoju
              swiata...

tolerancja to kretynizm w wydaniu poprawnosci politycznej

> w twojej ocenie.

co to znaczy jestem tolerancyjny - tzn ze znosze innosc innych i nie narzucam
              ich wlasnej woli, moge z nimi dyskutowac by sie
              zminili, i moge im powiedizec prosto w twarz co o nich sadze, tymczasem
              poprawnosc polityczn temu przeciwdzila, rodzac jeszcze
              wieksze napiecie

> tolerancyjnosc to wyrozumialosc, umiejetnosc zrozumienia... mozna dyskutowac,
              dochodzac do dalszych wnioskow... zmieniajac siebie lub innych... wcale nie
              uwazam ze narzucanie czegokolwiek komukolwiek jest poprawne!!! wrecz przeciwnie!

bo widzisz ja nie zagladam nikomu w sypialnie, nie interesuje mnie c kto z kim
              robi, ale niech nie wylazi z tym na zewnatrz i
              niech nie kaze mi na to patrzec, bo tu jest lamana moja wola
              robic mozna wszytko pod warunkiem ze nie krzywdzi sie innych, a parady pedalow
              w bialy dzien srodkiem miasta, to jest wlasnie
              molestowanie reszty spoleczenstwa

>a na co oni kaza ci patrzec??? jak sie caluja?? a czemu nie jest molestowaniem
              i lamaniem mojej woli gdy w parku lub gdziekolwiek widze kobiete i mezczyzne
              calujacych sie? albo filmy pelne agresji?? WYBOR NALEZY DO CIEBIE!!! PATRZYSZ
              LUB NIE! NIKT CIE DO NICZEGO NIE ZMUSZA!!!

co do pozytecznych idiotow, czyli roznego typu maniakow pokoju i teog typu
              frazesow, no kazdy by chcial zeby wojen nmei bylo, i
              ludzie sie nie mordowali
              ale widzisz to jest tak ci kretyni prostestuja przeciwko USA, ktore kilka razy
              ratowalo dupe Europie, wlasnie w taki sposob
              przeciwko ktoremu oni protestuja
              bo sa krotko wzroczni i to budzi moj gniew i irytacje

> hmmm najorsze w tym ze to, ze oni chca byc Bogiem osadzajacym gdzie pomoc i
              jak. Poczytaj i postudiuj troche przynajmniej o ich "ratowaniu" w Chile (przy
              pomocy Pinocheta), w Salvadorze, Nikaragui i slynnej Gwatemali!!! poczytaj
              www.chomsky.info pogadamy jak przeczytasz... :-)
              milego wieczoru...
              pozdrawiam
              • gekon1979 Re: jak patrze na tych 23.02.05, 23:40
                ty naprawde jestes idiotka
                tolerancja to jest wlasnei tolerowanie innosci i nei ma wcale nic wspolnego z szacunkiem do innych, ktos moze wysoce pogardzac dana grupa - np. muzulmanami, ale jezeli nei bedzie ich represjonowal, godzil sei z ich obecnoscia to jest tolerancyjny, co nie znaczy ze ma ich kochac, szanowac, wrecz odwrontie moze ich nienawidziec i sei nimi brzydzic, ale nie bedzie zabranial im zyc. tak sei dzieje ze wiekszosc ludzi toleruje i wogole neutralnei podchodzi do wiekszosci spraw - np. koloru wlosow, no ale ktos moze nei lubic rudych, co nie oznacza ze bedzie ich opluwal, wyzywal czy bil
                poprawnosc polityczna jest wypaczona, narzuca sztuczne debilne nienaturalne odruchy, jakie chce lewica by mial cudowny nowy czlowiek
                roznorodnosc jest podstawa rozwoju swiata i jego dynamiki, ale to nie znaczy ze mamy wszytsko tolerowac
                co do tego ze mam nie patrzec jak sie dwuch facetow razem lize, ja przejde obojetnie, w gruncei rzeczyu nic mnie to nie obchodzi, ale juz masowe parady w kolorowych skompych ciuszkacgh, sa niedopuszczalne - pedalstwo to nei religia, tu odrazu odpowiadam, na argument pedalstwa lewicowego, ktore mowi ze powinno ise zakazac tez procesji, a sa to dwie rozne rzeczy, nieporownywalne (zaznaczam ze jestem osoba niewierzaca, lecz kosciul i ludzie wierzacy mi nei przeszkadzaja)
                napisalem ze tolerancja w wydaniu poprawnosci politycznej jest kretynska - bo jest wypaczona!!!!
                tolerancja powtarzam to nie jest wyrozumialosc, czy umiejetnosc zrzumiena tlyko akceptacji innosci. to ze jestes tolerancyjna nei znaczy ze to ma cie zmienic pod wplywem rozmowy z kims, nie staniesz sie pedalem po rozmowie z pedalem, ktory nawet cie przekona ze ma prawo byc pedalem i ze pedalstwo jest fajne i siwetnie sie z tym czuje, mozesz zmienic poglady zgoda
                sa pewne zachowanie ktore czlowiek tolerancyjne zzakceptuje i mimo ze mu sie nei podobaja przejdzie obok nich - to do par calujacych sie
                ale mnie przeszkadza nawet jak mezczyzna z kobieta, na srodku ulicy grzebia sobie jezykami w krtani (ale to jest kwestia dobrego wychowania), nie zaakceptuje juz stsunku na ulicy na oczach wszystkich, i bede protestowal
                czasami niestety czlowiek jest zmuszony cos widziec, i ne moze nic na to poradzic
                i co robi USA????????walczy, imperium trwa (i pewnie jak kazde kiedys minie), metody czesto sa obrzydliwe (tortury wiezniow), tylko widizsz na swiecie jest z tuzin krajow (jak nei wiecej) ktore robia rzeczy straszniejsze - nikt przeciwko temu nie protestueje, czy cie to nie zastanawia kobiszczu jeden??
                dlaczego nei ma protestow przeciwko polityce chin, rosji, korei polnocnej, sudanu, kuby???//
                ale przeciwko USA jest
                w Iraku siedzial sobie Saddam obrzydliwy morderca, ludobojca!! ilu Kurdow zamordowal, zagazowal, nie pamietasz zdjec dzeici z matakmi lezacych zagazowanych w progu domu?? i co to K..a byl swietny gosc, i nie strasznei zle sie stalo, ze zrobiono z nim porzadek. i co z tego ze USA ciagnie z tego zysk?? jednego tyrana mniej, te wszyski mahmuty m,oga sie teraz biczowac do woli w swe swieto, ktore kiedys bylo zakazane
                no ale jezeli jestes kobieta feminizujaca to zle sei stalo bo Saddam jak na muzulmanski kraj, zrobil normalne warunki dla kobiet, ale to chyba jedna z nielicznych dobrych rzeczy jakie zrobil:/
                krytyka USA jest idiotyzmem najczystszej wody- czemu sluzy slabe USA??? nie widizsz ze te bandy kretynow krzyczace ze Bush to terrorysta i hitler, komu sie przysluguja??
                i na ostanie jak jest wojan to sa trupy, przykre lae prawdziwe
                zauwaz tylko jedno, to wskazuje na to ze USA to kraj pluralistyczny, demokratyczny, prawda o torturach, znecaniu sie na wiezniach wychodzi na jaw
                a w zbrodniczych panstwach jak rosja, chiny, czy korea polnocna, nigdy do tego nei dojdzie, a tam sie dzieja rzeczy straszne, gwalciciela oficera putni wypuszcza, zeby ukarac czeczenow??
                • mis22 Bush idolem homofobow 24.02.05, 02:03
                  gekon1979 napisał:
                  > ty naprawde jestes idiotka

Widac, ze Bush jr. ma poparcie wsrod polskich homofobow, rasistow i ludzi,
                  ktorzy umieja tylko wyzywac innych nie potrafiac sformulowac logicznego
                  argumentu. Blisko polowa glosujacych Amerykanow byla przeciwko Bushowi. Na
                  swiecie znaczna wiekszosc ludzi jest przeciwna jego unilateralnej polityce przy
                  uzyciu wojska i agresji. Jedynie mieszkancy Polski, Filipin i Nigerii w
                  wiekszosci popieraja Busha.
                  • gekon1979 Re: Bush idolem homofobow 24.02.05, 12:11
                    postawilem teze ze jest idiotka
                    i ja argumentuje
                    logicznym argumenty za to wy macie
                    bardzo logiczne
              • od_rosy_rzesy_mokre Trzymaj sie paluemiy78! 24.02.05, 02:41
                Ludzie,

Czy wy naprawde myslicie ze Ameryke cos innego obchodzi poza wlasna doopa?

Czy wy naprawde wierzycie ze glowna motywacja inwazji na Irak nie byla chec
                kontroli strategicznego zasobu, jaka jest ropa?

Czy wy naprawde myslicie, ze coraz wieksza sila USA jest korzystna dla Polski?

Poczytajcie troche. Na poczatek www.chomsky.info. Wiem co myslicie. Ze
                Chomsky to lewak i ze ja jestem idiota. Wolno ci tak myslec. Ale poczytaj i
                pomysl, wyjdz ze swojego zascianka.
            • marmas Re: jak patrze na tych 23.02.05, 23:20
              gekon1979 napisał:

> posluchaj idiotko

retoryka tego typu swiadczy o twoim poziomie, nie tylko intelektualnym. Nalezysz do krzykaczy, ktorzy nigdy nie widzieli, jak ich nazywasz, pedalow i lezbijek, a tlum ogladasz tylko w TV, bo musialbys zmienic co minute pieluche wchodzac w prawdziwy tlum.
              Zreszta lepiej nigdy tego nie rob, bo kto ci poda reke, jak bedziesz siedzial gdzies w kacie skulony i wystraszony.
              Pokrzycz sobie, bo byc moze tylko to ci zostalo naiwniaku, bez krzty kultury.
              Jedz do Iraku, wez kalasznikowa i bron swoich pogladow, jezeli je masz, a nie obrazaj innych, sam nie majac jaj
              • gekon1979 Re: jak patrze na tych 23.02.05, 23:41
                dla twej informacji
                IDIOTA (greka) czlowiek ktory jest ignorantem politycznym
                nie nzajomosc znaczenia slow bardzo wiele mowi o twoim poziomie
                nie znosze poprawnosci politycznej i nie bede sei nia kierowal, bo jest hipokryzja i falszem
      • marmas Re: jak patrze na tych 23.02.05, 23:13
        Jak ja patrze na tych idiotow, ktorzy pisza o pozytecznych idiotach, to ubolewam, nad tym, ze jestem czlowiekiem.
        Ludzie pokroju gekona1979, z problemami osobowosciowymi typu pedal i pacyfista, popierali przed 70 laty pewnego pana z malym wasikiem. Teraz im podobni popieraja niezbyt rozgarnietego, ale operuajcego populistycznymi sloganami pana z drugiej strony globu.
        Jezeli wierzysz w brednie, ktorymi karmi ciebie i tobie podobnych G.W. Bush, to gratuluje idiotyzmu do kwadratu.
        Zreszta co ciebie moze obchodzic to, ze dziadek tego pana robil swietne interesy z panen A. H. Mysle, ze nawet o tym nie wiesz, bo i po co. Mieso armatnie, jakim jestes, nie mysli, bo i nie powinno.
        Gratuluje wszystkim malym i smiesznym ludzikom glupoty i zapatrzenia w jeszcze jednego tyrana, ktory pod plaszczykiem swobod i zagrozenia wciska glupcom i niewidomym glodne kawalki.
        Juz raz to przerabialem, kiedy kazano mi wierzyc w niewidzialnego wroga. Wielkie imperium boi sie jednego czlowieka, ktory robi mu od lat na nosie. Tez mi imperium. A podobno takie, jakiego swiat nie widzial. I chyba nic straconego
        • gekon1979 Re: jak patrze na tych 23.02.05, 23:52
          nie wciskaj mi kogo ja popieram a kogo nie
          ja nei jestem za represjami
          za mordowaniem
          uwazam ze kazdy moze robic co chce pod warunkiem ze nie wyrzadz krzywdy innym
          rozumiem ze kazdy kto ma pogladay inne od twoich jest osoba z problemami emocjonalnymi
          G Bush gada brednie? otoz islamska teokracja w Iranie nei cche miec broni nuklearnej??
          mysle ze ty zxa to wzorujesz sei na Gebelsie, zwykla smieszna propaganda, ktora neistety trafia do ludzi
          powtarzam jestem za Irenizmem, i tak koncepcja sie prowadze, neimniej nie moze to znaczyc ze nie mam prawa powiedzenia tego co sadze
          swietne interesy z A.H robili takze francuzi i rosjanie i co?? i to ma byc argument?? idiotyzm
          jezeli uwazasz ze USA nie powinny dzialac jak dzialaja (nie wszytkie metody sie mi podobaja) to co znowu maja tu leciec kmiedy eurowpa bedzie po pas w gownie, patrz na ulice drezna, neonazistow, popatrz na bolszewickie ruchy w rosji, dzis zaatakowali na Lotewska amabasade, no lae przecierz lepiej siedziec nic nie robic, tylko wrzeszczec na tych co staraja sie temu przeciwdzilac
          zlo jest tylko wtedy silne, kiedy ludzie dobrzy nic nie robia by je zwalczyc, a cale szczescie choc jeden kraj (choc nie bezinteresownie) stara sie temu zlu na swiecie przeciwdzialc, no chy7ba ze sadzic ze korea polnocna to mile panstwo super, cudownei nastawione do sasiadow, a Iran sobie robi atomoki, w celach pokojowych
          mowi sie ze Saddam nie mial borni chemicznej, moze nei mioal jej w czasie inwazji, ale wytluk gazem mase kurdow i chocby za to dobrzez ze w koncu sie za niego zabrali (choc powinni to zrobic dawno)
          wez tez do swojej oswieconej, neizwykle obytej w poiltyce zagranicznej glowy, ze w USA, konczy sie epoka idei "dran, ale nasz dran"
      • tentegopolubowny Re: jak patrze na takich jak ty 25.02.05, 07:46
        Zrób to, tzn wyżygaj się, może ci ulży, bo takie opinie jakie wypisujesz to na
        pewno ci nie pomogą, tylko świadczą o twoim wielce oczywistym chamstie i
        głupocie. Tak że puść sobie pawika, może ze dwa, na zapas, bo za chwilę znowu
        coś się stanie na świecie czego nie możesz ścierpieć. He, he, możnaby to
        wszaksze przedłóżyć nieprawdzrz? Wiele rzeczy można na tym świecie nie lubić,
        powodzenia w pawiach, do usranej.
    • rozbojnik_rumcajs Nawachali sie farby z transparentow 23.02.05, 20:32
      ciekawe nagle narod ktory jest przyczyna wszelkiego zla w europie protestuje przeciwko wojnie w iraku
      ale chetnie polske to by jeszcze raz rozjechali czolgami
      • niespodziewany Re: Nawachali sie farby z transparentow 23.02.05, 21:00
        Hej .Toc wy sa idioty niekompetentne ,skoro siedzicie w domu,czyzbyscie nie
        uzywali swojego jajecznego mozdzolenka?Przecie wy to rownacie wlasnie poziomem
        do buszmena -duszmena( duszmenem rosjanie zwali tez walczacych afgancow,co nie
        ma jednak w tym wypadku nic wspolnego z buszmenem)on to ...ten buszmen przecie
        jest przykladem bezgranicznego glabala ,tak jak i golocki-ten od slynnych
        ucieczek...z ringu,hahaha( ale jego to lebek poobijali).Toscie wy powinni
        protestowac ,gwizdac,i z flagami latac ....przeciez to wy mieszkacie w
        EUROPIE!!!( a moze sie myle moze juz w amerycce)nie zapominajcie o tym!!!. A co
        do NIemiec ..to juz czas by sie odkompleksic wojennie.jakby nie bylo jezdzimy
        tam ciagle na saksy!!!!a nie odwrotnie.A ameryce nie zawdzieczamy nic ,chyba ze
        epoke stalinizmu!!!....Pomyslcie troszke,i pomyslcie tez ze te lezbijki i
        pedaly o ktorych piszecie ,to wasi koledzy ,kolezanki,synowie ,corki...
        • gekon1979 Re: Nawachali sie farby z transparentow 23.02.05, 21:06
          te kolorowe barachlo to sa gatunkowo inni ludzie nei powiazani z nami w zadnym wypadku
          jezeli uwazasz ze ganianie z flagami i protestowanie przeciwko trudnym ale potrzebnym i slusznym decyzjom jest objawem europejskosci to jestes kretynem, a jezeli masz racje to ja osobiscie pie...ole taka europejskosc i wole byc dzikusem i buszmenem
      • niespodziewany Re: hej buszmeni.......................... 23.02.05, 21:04
        Hej .Toc wy sa idioty niekompetentne ,skoro siedzicie w domu,czyzbyscie nie
        uzywali swojego jajecznego mozdzolenka?Przecie wy to rownacie wlasnie poziomem
        do buszmena -duszmena( duszmenem rosjanie zwali tez walczacych afgancow,co nie
        ma jednak w tym wypadku nic wspolnego z buszmenem)on to ...ten buszmen przecie
        jest przykladem bezgranicznego glabala ,tak jak i golocki-ten od slynnych
        ucieczek...z ringu,hahaha( ale jego to lebek poobijali).Toscie wy powinni
        protestowac ,gwizdac,i z flagami latac ....przeciez to wy mieszkacie w
        EUROPIE!!!( a moze sie myle moze juz w amerycce)nie zapominajcie o tym!!!. A co
        epoke stalinizmu!!!....Pomyslcie troszke,i pomyslcie tez ze te lezbijki i
        pedaly o ktorych piszecie ,to wasi koledzy ,kolezanki,synowie ,corki...a moze i
        wy sami....
        • maly_kazio_wielka_draka Re: hej buszmeni.......................... 23.02.05, 21:51
          Hola .Toc my sa idioty niekompetentne ,skoro siedzimy w domu, czyzbysmy nie
          uzywali swojego jajecznego mozdzolenka? Przecie my to rownamy wlasnie poziomem
          do greenpeacea-penisa.

To mysmy powinni sie onanizowac do portretow Guevarry.
          My mieszkamy w EUROPIE!!!( a moze sie myle moze juz w ameryce) nie zapominajmy
          o tym!!!. A co
          epoke stalinizmu!!!...

Pomyslmy troszke,i pomyslmy tez ze te lezbijki i
          pedaly o ktorych piszecie ,to nasi koledzy ,kolezanki,synowie ,corki...a moze i
          my sami....

My jestesmy madrzy jak na to wskazuje moja odpowiedz.
      • tentegopolubowny Re: Nawachales sie farby z nocnika 25.02.05, 07:53
        Jak żyjesz przeszłością to operujesz tylko starymi i utartymi schematami.
        Zaczerpnij świerzego powietrza może ci ulży. Zresztą większość tych co tutaj
        napisali swoje żenady powinni to zrobić. Jedno pytanko: jaki wynik mieliście w
        teście na inteligencję, tak zwane IQ? Chyba negatywne możnaby podstawnie wnosić.
        Ale macie jeszcze szansę, nie? Bo jak nie to już zupełna swołocz.
    • tadian młode hitlersyny podnoszą głowe 23.02.05, 22:29
      zamiast demonstrowac niech spytaja dziadków co robili w Birkenau.
      • marmas Re: młode hitlersyny podnoszą głowe 23.02.05, 23:26
        tadian napisał:

> zamiast demonstrowac niech spytaja dziadków co robili w Birkenau.

A ty zapytaj swoich co robili w Jedwabnem lub na za Olziu?
        Moze robili w granatowej Policji?
      • tentegopolubowny Re: młode syny podnoszą głowe 25.02.05, 07:56
        A swojego możesz zapytać? Był tam katowany czy katem? Bo po tym co napisałeś to
        możnaby się spodziewać, że to drugie.
    • che.guevara Patrzcie US-polaczki jak świat reaguja na śmiecia 24.02.05, 02:16
      zza oceanu! :-)
      Nikt się nie przejmuje waszymi faszystowskimi głosami debili z nadwiślańskiego
      skansenu, jesteście słabi, nic nie znaczycie, nikt was nie słucha, a jak
      będziecie fikać to Europka zrobi wam Meksyk (dosłownie :-), 20% bezrobocie i
      nędza to tylko zaczątek, chcecie więcej??? ;->
      • tentegopolubowny Re: Patrzcie US-polaczki jak świat reaguja na śmi 25.02.05, 08:04
        He, he, zastanawiam się jakiego rodzaju terapia mogłaby pomóc tego rodzaju
        „faszystowskim głosom debili”, ale nie znajduję rozwiązania, dosyć trudna
        sytuacja, prawie beznadziejna, tego nie można widzieć jak się tam jest w Pl,
        dopiero to widać z oddali, z innego kraju. Ale oni oczywiście jeszcze uważają,
        że coś wiedzą. Nie ma ratunku.
    • zabicka73 Re: Protesty przeciw wizycie George'a Busha w Nie 02.03.05, 05:56
      no tak dodam to samo... Niemcy peace hahaha to az jest smieszne jak patrze na
      te zdiecia to mi sie wierzyc nie chce!
      Niemcy i pokoj do czego to doszlo. Bush terrorysta numer jeden haha a na
      ktorym miejscu jest Hitler i jego masowa zaglada ? Z czym on w tedy walczyl ?
      Tez z terroryzmem ? Gdzie?
      To jest paranoja. Puk puk niemcy i to tak dokladnie po glowach.
      No ale coz chwali sie jakis krok do normalnosci z waszej strony hahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka