dodo12 23.02.05, 18:32 najbardziej ROSJAN....potem ZYDOW...DALEJ samych siebie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian71 Re: a najbardziej 23.02.05, 19:01 uprzedziles mnie manius. To samo chcialem napisac, bo ja najbardziej sztampy i nudy nie lubie , a takie dodo tylko powtarzac glupie opinie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: KOGO PALACY NIE LUBA!!!!! :-) 23.02.05, 19:35 dodo12 napisał: > najbardziej ROSJAN....potem ZYDOW...DALEJ samych siebie... moge powiedziec tyle,ze ja siebie lubie,ale mam problemy z dodo birds,wiesz co to zacz? Odpowiedz Link Zgłoś
dodo12 Re: KOGO PALACY NIE LUBA!!!!! :-) 24.02.05, 14:30 TOS JA ZARTOWALEM ZE POLACY SIEBIE NIE LUBA !!!!LUBA DARDZO!!! KRYTYKUJA INNYCH NA POTEGE SWOJE BLOTA NIE WIDZAC.....PRZYJAC TO BEZ ZLOSCI SAM JESTEM Z POLSKI I nie LUBIE KRYTYKE....POLATAC LUBIE Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: KOGO PALACY NIE LUBA!!!!! :-) 24.02.05, 14:48 dodo12 napisał: > TOS JA ZARTOWALEM ZE POLACY SIEBIE NIE LUBA !!!!LUBA DARDZO!!! KRYTYKUJA INNYCH > > NA POTEGE SWOJE BLOTA NIE WIDZAC.....PRZYJAC TO BEZ ZLOSCI SAM JESTEM Z POLSKI > I nie LUBIE KRYTYKE....POLATAC LUBIE a skad ty jestes dodo z mauretanii,patrz jak ladnie wygladasz? www.amnh.org/exhibitions/expeditions/treasure_fossil/Treasures/Dodo/dodo.html?dinos Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: KOGO PALACY NIE LUBA!!!!! :-) 24.02.05, 14:53 > a skad ty jestes dodo z mauretanii,patrz jak ladnie wygladasz? Proponuję poćwiczyć zdolność rozumienia czytanego tekstu. Nie Mauretania a MAURITIUS. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: KOGO PALACY NIE LUBA!!!!! :-) 24.02.05, 14:56 wujcio44 napisał: > > a skad ty jestes dodo z mauretanii,patrz jak ladnie wygladasz? > > Proponuję poćwiczyć zdolność rozumienia czytanego tekstu. Nie Mauretania a > MAURITIUS. moje pytanie bylo do dodo bird, i obstaje przy mauretanii. w koncu moge chyba zadawc takie pytania jak chce,nu nie? ps. czytac umiem,dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Re: KOGO PALACY NIE LUBA!!!!! :-) 23.02.05, 20:23 No cóz .Z jednej strony szkoda , ze Polacy maja taka niska samoocenę , ale może lepiej , że widzimy własne wady ( i zastanawiamy się , jak je usunąć) niż gdybyśmy mieli zachwycac się własnymi patologiami (jak np. Rosjanie) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: KOGO PALACY NIE LUBA!!!!! :-) 23.02.05, 20:31 szatek100 napisał: > No cóz .Z jednej strony szkoda , ze Polacy maja taka niska samoocenę , ale może > > lepiej , że widzimy własne wady ( i zastanawiamy się , jak je usunąć) niż > gdybyśmy mieli zachwycac się własnymi patologiami (jak np. Rosjanie) > > pzdr niska samoocene maja slabi,ktorzy byle jakie ciemnoty kupuja. ja tam jestem dumna z Polakow,naszej historii i naszych miedzynarodowych osiagniec, a kto chce propagowac samobiczowanie niech to robi,ale mnie w tej grupie nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies palący? myślę, że tych, którzy zabraniają im palić 24.02.05, 00:14 Odpowiedz Link Zgłoś