14.03.05, 13:32
Dana33,
Dlaczego piszesz 'My' wygralismy wojne [szesciodniowa], a jednoczesnie
piszesz to na polskim forum? Nie lepiej pisac na jakims izraelskim? czemu
sluzy Twoja pelna zadowolenia postawa w kontekscie mozliwych bombardowan, w
ktorych moga i zapewne zgina ludzie? Po co to prezenie muskułów w tym
miejscu? Mieszkasz w Jerozolimie, jesteś Żydówką, OK. Tylko po co te rzeczy
przenosić tu, do Polski? I to jeszcze w takim tonie. [U nas sloneczko,
wszystko kwitnie, a was pewnie zasypalo], chcesz ludzi podenerwowac? Bo tak
to jakos wyglada...
Osip
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: Dana33 14.03.05, 13:44
      drogi osipie. nie chce nikogo denerwowac. wy tak odczywacie? ja czasem
      ironizuje, ale taka juz moja parszywa natura... :)))
      a ja nie tylko zydowka ja tez polka. na tym forum to pisza polacy nie tylko z
      polski, nie?
      a u nas naprawde sloneczko.
      • perry.perry Re: Dana33 14.03.05, 14:58
        Ale jak piszesz "my" to masz na mysli my Izraelczycy, anie my "Zydzi", ani tym
        bardziej, nie my "Polacy". Pozatym kiedy izraelczycy brali udzial w wojnie w
        1967 cusik mi sie wydaje ze Ty jeszcze izraelka nie bylas...
        Obiecalas wyniesc sie z tego forum. Co sie stalo? Polska wola?
        Z zalaczonego watku wyglada mi na to ze Polska wciaz ma Cie gdzies.
        • i-love-2-ski Re: Dana33 14.03.05, 15:43
          perry.perry napisał:

> Ale jak piszesz "my" to masz na mysli my Izraelczycy, anie my "Zydzi", ani tym
          > bardziej, nie my "Polacy". Pozatym kiedy izraelczycy brali udzial w wojnie w
          > 1967 cusik mi sie wydaje ze Ty jeszcze izraelka nie bylas...
          > Obiecalas wyniesc sie z tego forum. Co sie stalo? Polska wola?
          > Z zalaczonego watku wyglada mi na to ze Polska wciaz ma Cie gdzies.

witaj perry,a gdzie ty sie podziewasz? nie sadze,ze Polska ma ane gdzies,raczej
          to dana teskni za Polska, a jak wiadomo Polska jest otwarta dla wielu ludzi, nie
          przesadzaj.
          • dana33 Re: Dana33 14.03.05, 17:13
            rachelcia, co ty dla mnie taka laskawa dzisiaj? znowu jestesmy kolezanki, czy
            to tylko ten jeden post? przygotuj mnie, bo mossad mnie do atakow zadnych nie
            przygotowuje, wiec ty badz bardziej efficient... :)))
            • i-love-2-ski Re: Dana33 14.03.05, 17:30
              dana33 napisała:

> rachelcia, co ty dla mnie taka laskawa dzisiaj? znowu jestesmy kolezanki, czy
              > to tylko ten jeden post? przygotuj mnie, bo mossad mnie do atakow zadnych nie
              > przygotowuje, wiec ty badz bardziej efficient... :)))

o to sie nie martwie,co ty bys w mosadzie robila,chyba pierogi,a po tym chyba
              zle sie walczy tylko...
        • dana33 Re: Dana33 14.03.05, 17:11
          perry, serce moje... juz napisalam, ze ja niekonsekwentna strasznie, ale mnie
          dzisiaj rozbawil watek o naszym ataku na iran. ty mozesz mi natychmiastowo
          objasnic, jak to sie dzieje, ze mossad zdradza nasze wojskowe tajemnice
          wszytkim oprocz mnie???? bede musiala protestowac. nie mysle, ze polska jako
          calosc wogole zwraca uwage na jakiegokolwiek forumowicza, a juz na mnie to
          napewno nie, ale paru polakow i polek to owszem. a tu co tak uwazasz na kazdy
          moj krok? nawoluje a sam pisze... :))))
          • peryzbojnik Re: Dana33 14.03.05, 17:43
            dana33 napisała:

> a tu co tak uwazasz na kazdy
            > moj krok? nawoluje a sam pisze... :))))

Sam pisze raz na kilka tygodni.
            Nie ma o czym, nie ma do kogo...

• i-love-2-ski Re: Dana33 14.03.05, 19:02
              peryzbojnik napisał:

> dana33 napisała:
              >
              > > a tu co tak uwazasz na kazdy
              > > moj krok? nawoluje a sam pisze... :))))
              >
              > Sam pisze raz na kilka tygodni.
              > Nie ma o czym, nie ma do kogo...
              >

oj perry, widze,ze masz chandre, to typowe "cabin fever":)))polecam narty.
    • krystian71 Re: Dana33 14.03.05, 13:47
      czepiasz sie.Dziewczyna sie cieszy , caly Israel swietuje , wreszcie jakas
      wojna , jakies powazne naloty ,nie na palestynskie budy , to przybiegla na to
      forum swoja radoscia sie z nami podzielic.I nie ona jedna , popatrz jak na
      tamtym watku sie zaroilo.
      • dana33 Re: Dana33 14.03.05, 14:10
        alez krystianku, gdzie ja, tam zawsze pelno, jeszcze nie zauwazyles????
        • krystian71 Re: Dana33 14.03.05, 14:20
          nie ,moj ty pustynny kwiatuszku,nie zauwazylem.Wprawdzie , wg slow Rachelki
          opadly mnie raz psy , a ja widzialem tylko ciebie...
          Wprawdzie zaroilo sie od nowych nickow i te prawidlowosc POTWIERDZAM.
          Ubi tu DANA , ibi duzo nowych twarzy,he,he.To musi byc pracochlonne takie
          logowanie sie tylko dla paru postow.
          Aha . Z uwaga bede sledzil prognoze pogody dla Israela na najblizsze dni.
          Jak pie..elo w Czernobylu niebo stalo sie lazurowo blekitne
    • giertych12 Re: Dana33 14.03.05, 14:23
      No pewnie, bo tylko moja racja jest najmojsia, twoja jest niemojsia, widać, że
      się urwałeś z jakiejś dziury, bo to forum jest dla wszystkich polskojęzycznych
      palancie.
      Danusiu, pozdrawia Cię czarny Chińczyk ze starej arystokracji
      polskiej.Poprostu moja prababcia była puszczalska. Wstyd mi za moich rodaków.
      Czy mogę pisać na forum z takim kolorem skóry i z takimi skośnymi oczami?
      • krystian71 no prosze , jeszcze jedna nowalijka 14.03.05, 14:27
        Szukasz na forum: Świat

Pole:
        treść podpis temat Rok:
        2004-2005 2003 2002 2001

Znaleziono: 0

• giertych12 Re: no prosze , jeszcze jedna nowalijka 14.03.05, 14:34
          a kuku, to nie moja wina,że muszę się logować.Fajnie się porobiło.
          Tylko Dana uczciwie trzyma się swojego niku.Za to ją o....ją, a było się ukryć.
          jak mnie już nudzi ten temat żydowski
          • krystian71 a musisz za kazdym razem pod innym loginem? 14.03.05, 14:52

• giertych12 Re: a musisz za kazdym razem pod innym loginem? 14.03.05, 15:00
              a muszę
              • krystian71 imperatyw Kantowski czy tylko prikaz z centrali? 14.03.05, 15:09
                giertych12 napisał:

> a muszę
                • giertych12 Re: imperatyw Kantowski czy tylko prikaz z centra 14.03.05, 15:18
                  ja samostajatielnyj.

pozdrawliaju
                  --------------------------

kak ja luuuuuubliu etu temu jewrejsku

krystian71 napisała:

> giertych12 napisał:
                  >
                  > > a muszę
                  >
        • i-love-2-ski Re: no prosze , jeszcze jedna nowalijka 14.03.05, 15:44
          krystian71 napisała:

> Szukasz na forum: Świat
          >
          > Pole:
          > treść podpis temat Rok:
          > 2004-2005 2003 2002 2001
          >
          >
          >
          > Znaleziono: 0
          >
          >
          > wiosna za pasem to i pchaja sie na swiat te stworzenia Boze.
      • dana33 Re: Dana33 14.03.05, 14:37
        jesli chodzi o mnie, to oczywiscie, czarny chinczyk z babcia puszczalska jest
        szczegolnie interesujacy, tylko musze ci wymyslec inny nik, bo ten giertych to
        nikak mi nie pasuje do skosnych oczu... :)))
        • giertych12 Re: Dana33 14.03.05, 14:47
          Ależ jego babcia też była puszczalska. Z takim nazwiskiem i z taką gębą, można
          się nazwać prawdziwym Polakiem?
          No, nazwisko, to nie babci, to raczej dziadek się puszczał. No i dlatego on
          wszechpolski, bo z wszystkimi.
          --------------------------------
          Jak ja luuuuubię ten temat żydowski
          • dana33 Re: Dana33 14.03.05, 14:49
            ja nie taki spec od giertycha... a z kim puszczal sie jego dziadek, ty wiesz?
            bo jak ktos napisal kiedys na forum, jak sie potrzasnie kazdym polakiem, to
            gdzies tam spadnie jakis zyd. to ty sobie tylko wyobraz, ze dziadek giertycha
            puszczal sie z salcia... :))))
            • krystian71 o to,to , to sa rozmowki ydisho - hebrajskie 14.03.05, 14:54

• giertych12 Re: o to,to , to sa rozmowki ydisho - hebrajskie 14.03.05, 14:58
                a nie mówiłem, żeś inteligentne dziecko?

-----------------------------------------
                jak ja luuuuuubię ten temat żydowski
                • krystian71 jeszcze nie,ale wrazie czego pozwolisz,ze sie tym 14.03.05, 15:10
                  linkiem zawsze podepre?

giertych12 napisał:

> a nie mówiłem, żeś inteligentne dziecko?
            • giertych12 Re: Dana33 14.03.05, 14:55
              Z Salcią to może nie, nie przesadzaj, chyba, że zgodnie z twierdzeniem, że Zyd
              może być albo bardzo głupi, albo bardzo mądry. W takim razie, to on się
              puszczał z wieloma Salciami i nawet Mosiek się przypałetał.
              Trzeba by było dobrze poniuchać czym on śmierdzi.
              -------------------------------------------------
              jak ja luuuuuuubię ten temat żydowski
              • dana33 Re: Dana33 14.03.05, 17:15
                po lekkeij przerwie znow mnie zalzawilo ze smiechu... :))))
            • krystian71 Re: Dana33 14.03.05, 15:17
              dana zmiluj sie nie dalej jak wczoraj , u Krysi na imieninach zrobilem drobna
              ankiete wsrod pan.5 na 6 obecnych uznalo go za przystojnego chlopaka , wartego
              grzechu i bardzo eleganckiego.
              Ty widzialas gdzies eleganckiego Zyda.
              Albo mial brudny sweter,albo drapal sie po glowie jak Kaluzynski , na ich widok
              zaraz i mnie wszystko zaczyna swedziec.
              Ale najlepiej sprawdz u Mariana Fuksa ,to ten co prowadzi rejestr zydowskich
              naloznic polskiej arystokracji:)))
              • giertych12 Re: Dana33 14.03.05, 15:24
                No bo jak już napisałem, Zyd może być albo bardzo mądry, albo bardzo głupi.
                Mądry, to zazwyczaj jakiś naukowiec, a jak naukowiec taki prawdziwy, to nie dba
                o swój wystrój i często się dziwnie zachowuje, a jak głupi to może i ładnie
                pachnie, ale oczy ma debila. Może Krysie taaaaakie oczęta właśnie lubią i te
                rączęta wzniesione do nieba.
                • i-love-2-ski Re: Dana33 14.03.05, 15:45
                  giertych12 napisał:

> No bo jak już napisałem, Zyd może być albo bardzo mądry, albo bardzo głupi.
                  > Mądry, to zazwyczaj jakiś naukowiec, a jak naukowiec taki prawdziwy, to nie dba
                  >
                  > o swój wystrój i często się dziwnie zachowuje, a jak głupi to może i ładnie
                  > pachnie, ale oczy ma debila. Może Krysie taaaaakie oczęta właśnie lubią i te
                  > rączęta wzniesione do nieba.

no nowalijko najgorzej jak patrzac sie w lustro myslisz,ze kazdy te same geny
                  posiada. niektorzy naprawde mieli ladnych rodzicow, a ci przekazali im co
                  najlepszego mogli.
                • dana33 Re: Dana33 14.03.05, 17:19
                  nie bede komentowac, bo jeszcze rozwiaze III wojne swiatowa... :))))
                • krystian71 Re: Dana33 14.03.05, 18:55
                  to sie wez zdecyduj , ja wiem ,ze to trudne , bo zyd moze byc albo taki sobie ,
                  albo przerazliwie glupi , ale wystarczy bys zerknal do gory.Tam gdzies
                  zapisales,ze Giertych ma nieciekawa morde.
                  Chyba,ze jak pisze Rachelka , patrzac w lustro siebie miales na mysli.
              • dana33 Re: Dana33 14.03.05, 17:17
                krystianek, ty mi tak z reka na sercu..... ty widziales eleganckiego polaka pod
                budka z piwem o 7 rano????? i byl w brudnym swetrze, i nie wyczyszczonych
                butach i nieogolony i spity i jeszcze smierdzial woda na 10 metrow....
                • aaki dana polska nie jest 14.03.05, 17:20
                  supereleganckim krajem ale budki z piwem to już raczej przeszłość
                  • i-love-2-ski Re: dana polska nie jest 14.03.05, 17:32
                    aaki napisała:

> supereleganckim krajem ale budki z piwem to już raczej przeszłość

teraz sa "Bary Serdel",w takim kupilam pyfko,bylo bardzo dobre i faktycznie nikt
                    nie smierdzial:)))
                    • aaki Re: dana polska nie jest 14.03.05, 17:34
                      a gdzie to te bary serdel?
                      • i-love-2-ski Re: dana polska nie jest 14.03.05, 17:35
                        aaki napisała:

> a gdzie to te bary serdel?

przepiekny bar polowy w drodze do Kazimierza ( z warszawy),zrobilam fotke,aby
                        pokazac jakie ladne nazwy sa teraz:))
                        • krystian71 Re: dana polska nie jest 14.03.05, 18:58
                          czy to jakas siec w stylu MC Serdel?Do Kazimierza strasznie daleko i musze ze
                          zwyklego , choc przytulnego pubu korzystac.
                          • i-love-2-ski Re: dana polska nie jest 14.03.05, 19:01
                            krystian71 napisała:

> czy to jakas siec w stylu MC Serdel?Do Kazimierza strasznie daleko i musze ze
                            > zwyklego , choc przytulnego pubu korzystac.

nie to byl bar po drodze a my w samochodzie (a duzo nas bylo bylismy
                            spragnieni). nagle ja widze spelunke w drzewach z takim napisem,wiec kazalam sie
                            zatrzymac,sfotografowac a pyfko bylo nawet zimne,bufetowe czyste i mile,slowem
                            jak z filmu,nawet ta nazwa:)))
                  • dana33 Re: dana polska nie jest 14.03.05, 19:12
                    bylam w zeszlym roku, widzialam sama.
                    nie chodzi o to, czy jakis kraj jest elegancki czy nie. w kazdym kraju
                    znajdiesz ludzi eleganckich, dobrze ubranych, czystych, ogolonych. w kazdym
                    kraju znajdziesz brudnych, nieogolonych, zle ubranych, spitych. caly interes
                    polega na tym, zebys nie spotkal na swojej drodze ludzi, ktorzy wyglad jakiejs
                    grupy, malej do tego, uzywal jako argumentu w rozmowie i jako szpilki, ktora
                    niby chce komus wsadzic w najjasniejsza. ja mu po prostu oddalam za jego
                    "Ty widzialas gdzies eleganckiego Zyda. Albo mial brudny sweter,albo drapal sie
                    po glowie jak Kaluzynski , na ich widok zaraz i mnie wszystko zaczyna swedziec."
                    ale ty aki, dziwnym zwyczajem, jak zawsze nie widzisz takich postow i na nie
                    nie reagujesz, natomiast reagujesz zawsze na moje odpowiedzi na takie posty.
                    mysle, ze juz dawno powinienes wiedziec, ze nie ma dymu bez ognia. ja nigdy nie
                    napisze do nikogo takiego postu sama z siebie. nie mam w sobie ididotycznej
                    ochoty dolozyc komukolwiek dla samej przyjemnosci dokladania. najwyzej mnie
                    szlag trafi i zechce pokazac, co taki robi. a krystianek to juz nawet nie
                    doprowadza mnie do wscieklosci, tylko tak mu pokazuje, ze i wsrod jego ziomkow
                    nie wszyscy akurat ubieraja sie u diora.
                    • krystian71 [...] 14.03.05, 20:55
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • giertych12 Re: jestes glupia , krolewno z Szaronowego folwar 14.03.05, 21:18
                        Krystian!!!a fe, zagladałeś mu w rozporek, żeś takiś pewny, że on...
                        A poza tym, gdzie twoje dobre maniery? Straciłeś je tam na tym zgniłym
                        zachodzie. Wstyd mi za ciebie rodaku. Krystian, to od Chrześcijanin, od krzyż
                        święty, a ty zachowujesz się jak barbarzyńca.
                        W imieniu tego barbarzyńcy, przepraszam Cię Danusiu. Niech mu ziemia piekłem
                        będzie za takie zachowanie. O ironio, gdybyś wiedział Krystianie co się stanie
                        w Iranie, jeżeli Aron zaśpi.
                        Nie będzie nawet aron metim dla ciebie, dla nikogo.
                        Spokojnej nocy.

krystian71 napisała:

> na samym poczatku bawilas sie z jakims nowym /starym przyglupem fizjonomia i
                        > wydumanym pochodzeniem polskiego polityka , rozumiesz to , stara Zydowo?
                        > Polskiego polityka.Strasznie cie bawilo , z kim jego dziadek sie puscil i z
                        > jaka Ryfka sie wytarzal, dalej rozumiesz , stara zydowo?
                        > Bo z taka morda i taka prezencja , to bez ochyby wsrod jego przodkow musial
                        byc
                        >
                        > jakis starozakonny brud .Dalej sie rozumiemy?
                        > Ja na to zareagowalem , a na co aaki ma reagowac , to nie bardzo rozumiem ,
                        > chyba ,ze na ta stara zydowe, bo , ze Kaluzymski sie drapal po glowie i w
                        kroku
                        >
                        > to wszyscy widzieli.
                        > Bo ja nie pisze o tych zydach spod budki z piwem , tylko o tych z TV
                      • manny_ramirez przyklad kultury krystianowi 14.03.05, 22:01
                        to tez ci sie tylko wympsknelo??
                        i gdziez tu do cholery stranger i rachela, ja jestem niemoralny bo pisze ze
                        ktos napisal wypociny, a nazwac kobiete stara zydowa to calkiem akceptowane tak?

chamstow i holota
                        • dana33 Re: przyklad kultury krystianowi 14.03.05, 22:52
                          manny, mnie to nie przeszkadza.... ty farsztejst, on sam sobie wystawia
                          swiadectwo i to nie pierwszy i napewno nie ostatni raz.... niech sie wyzyje.. :)
                      • dana33 Re: jestes glupia , krolewno z Szaronowego folwar 14.03.05, 22:50
                        zauwazyles krystianku, jak to w momencie, jak sie denerwujesz, to cala twoja
                        oglada spada, jak za duze ubranko i pokazuje sie ten prawdziwy krystianek,
                        letko prymitywny i prostacki? zydowa jak zydowa, krystianku, ale dlaczego stara?
                        • krystian71 Re: jestes glupia , krolewno z Szaronowego folwar 14.03.05, 23:03
                          bo jestes stara i pomarszczona , normalny i gladki czlowiek nie fascynowal by
                          sie cudzym , nie udowodnionym i wymyslonym brudem.Nie zdajesz sobie z tego
                          sprawy , ze WSZYSCY wiedza co jest waszym charakterystycznym signum.Przeciez z
                          tej strony wszyscy WAS znaja ,to lepsze niz legitymacja , czy jak pisze mamzer
                          deklaracja wyznania.
                          Rozumiemy sie?
                          • manny_ramirez Re: jestes glupia , krolewno z Szaronowego folwar 14.03.05, 23:14
                            chory, calkiem chory antyzydowiec
                          • i-love-2-ski Re: jestes glupia , krolewno z Szaronowego folwar 14.03.05, 23:57
                            krystian71 napisała:

> bo jestes stara i pomarszczona , normalny i gladki czlowiek nie fascynowal by
                            > sie cudzym , nie udowodnionym i wymyslonym brudem.Nie zdajesz sobie z tego
                            > sprawy , ze WSZYSCY wiedza co jest waszym charakterystycznym signum.Przeciez z
                            > tej strony wszyscy WAS znaja ,to lepsze niz legitymacja , czy jak pisze mamzer
                            > deklaracja wyznania.
                            > Rozumiemy sie?

krystianku mam do ciebie prosbe. chociaz ty wiesz jak dana mi ublizala,jak
                            rowniez jak ublizali mi jej koledzy po obu stronach,ale mysle,ze nie powinienes
                            tego typu jezyka uzywac w stosunku do kobiet. ja zawsze mam w swojej
                            podswiadomosci obraz polskich mezczyzn jako gentelmenow,dlatego nie czyn tego.
                            jak cie cos denerwuje to lepiej wogole nie otwierac nickow,ja to robie,gdyz
                            wiem,ze jak wszyscy cie gryza to w koncu sie wkurzasz,ale radze ci poprostu
                            rozmawiac z tymi,ktorzy sa tobie zyczliwi,niz rzucac miesem po ladzie. zrobisz
                            jak chcesz,ale lepiej wybrac inny styl ,a wiem,ze ty go zawsze miales.
                            pozostanmy przy szczypaniach,a zostawmy "grube" slowa dla kogos innego:)))
                            • krystian71 Re: jestes glupia , krolewno z Szaronowego folwar 15.03.05, 07:53
                              wiem Rachelciu , przynajmniej tyle dobre,ze jeszcze sobie z tego zdaje sprawe.
                              Ale ten wczorajszy dzien przebil wszystkie.Ta zgraja (opuszczam brzydkie slowa)
                              zacierajaca rece na wzmianke o mozliwych nalotach , ofiarach ,atomowym
                              skazeniu ,lekcewazaca mozliwosc wybuch powszechnej wojny , i brylujaca wsrod
                              nich Dana.Ja nie tylko w takich chwilach zapominam , ze ona jest kobieta, ona
                              po prostu przestaje byc kobieta
                              • dana33 Re: jestes glupia , krolewno z Szaronowego folwar 15.03.05, 10:53
                                krystianku, ja zawsze bryluje, wszedzie, a w kuchni najbardziej...
                          • dana33 Re: jestes glupia , krolewno z Szaronowego folwar 15.03.05, 10:51
                            wow, krystianku, ja ci poslalam moje zdjecie przed liftingiem, ze tak wiesz
                            dokladnie, jak jestem pomarszczona? nu, pomylilam sie, nastepnym razem
                            dostaniesz do po liftingu....
                    • aaki hm budki z piwem wyginęły a powiedzenie 14.03.05, 22:25
                      zostało :-)
                    • chemiczny.jasiu dana hlopcze!! nie klam nie jestes Polka 14.03.05, 22:43
                      Nie dziwie sie twojej tensknocie za Polska.Wreszcie morze zrozumialas ze lepiej
                      sie zylo w "antysemickiej" Polsce niz w stanie ciaglego strachu i niepewnosci w
                      izraelu.
                      Powinnas sie dana spytac siebie!! kim ja jestem tak jak to zrobil z_daleka.
                      Jesli dana to baba-hlop to sprawa sie jeszcze bardziej komplikuje

dobranoc
                      tfuj dr.

pszepraszam za literuwki
                      • dana33 Re: dana hlopcze!! nie klam nie jestes Polka 14.03.05, 22:54
                        git, przeproszenie przyjete, ale tych literowek od cholery....
                        a ty wiesz kim jestes? nie wiesz? napewno? jestes duren (to nie literowka)
                • krystian71 Re: Dana33 14.03.05, 19:01
                  jasne , ze widzialem , za komuny to nawet czesto .Abo co?
                  Prowadzil jakis program w TV, ministrem byl, redaktorem tygodnika?Poslem?
    • i-love-2-ski Re: Dana33 14.03.05, 19:22
      osip2 napisała:

> Dana33,
      > Dlaczego piszesz 'My' wygralismy wojne [szesciodniowa], a jednoczesnie
      > piszesz to na polskim forum? Nie lepiej pisac na jakims izraelskim? czemu
      > sluzy Twoja pelna zadowolenia postawa w kontekscie mozliwych bombardowan, w
      > ktorych moga i zapewne zgina ludzie? Po co to prezenie muskułów w tym
      > miejscu? Mieszkasz w Jerozolimie, jesteś Żydówką, OK. Tylko po co te rzeczy
      > przenosić tu, do Polski? I to jeszcze w takim tonie. [U nas sloneczko,
      > wszystko kwitnie, a was pewnie zasypalo], chcesz ludzi podenerwowac? Bo tak
      > to jakos wyglada...
      > Osip

a po co u diora, wystarczy w Hofflandzie. warszawa zawsze byla modna,co by tu
      nie powiedziec to stolica:)))
      • mamzerek Re: Dana33 14.03.05, 21:13
        ale dana przeciez pochodzi
        nie z Warszawy, lecz z miasta Lodzi!
        • i-love-2-ski Re: Dana33 14.03.05, 21:15
          mamzerek napisał:

> ale dana przeciez pochodzi
          > nie z Warszawy, lecz z miasta Lodzi!

a co mnie to mamzerku?
          • mamzerek Re: Dana33 14.03.05, 21:22
            a co ciebie wogole?
            • i-love-2-ski Re: Dana33 14.03.05, 21:25
              mamzerek napisał:

> a co ciebie wogole?

nie ty mamzerek. jak na inteligenta to wolno chwytasz.
    • manny_ramirez wiesz co krystian 14.03.05, 23:12
      ta twoja choroba spiskowa calkiem rozum ci odebrala
      i sie tym swoim wiekiem i doswiadczeniem nie chelpl bo tylko wstyd jeszcze
      sobie przynosisz tym wiekszy
    • olewin israelczycy to azjaci 14.03.05, 23:17
      i nic tego nie zmieni ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka