Dodaj do ulubionych

Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem -

15.03.05, 16:42
teraz do mnie doszło.

Nieciekawy chamuś.
Obserwuj wątek
    • rhinoceros Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 16:47
      rhinoceros napisała:

> teraz do mnie doszło.
      >
      > Nieciekawy chamuś

Występuje tu również jako ruskie ch..e (pycckue_xyu). Czego się takie barachło pod ruskich podszywa?
      • pycckue_xyu Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 16:53
        Вот какой умница :-)
        настящий жопдыр!
        xa xa xa :)))))))))))))
        • rhinoceros Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 16:56
          Znów wyciągnąłeś wieprzku ryja z d*** ? Mówił ci ktoś, że cuchniesz?
          • pycckue_xyu xa xa xa :-))))) 15.03.05, 16:59
            a ты?
          • i-love-2-ski Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 16:59
            rhinoceros napisała:

> Znów wyciągnąłeś wieprzku ryja z d*** ? Mówił ci ktoś, że cuchniesz?

kiedys toto pisalo jako polaczkowaty tym samym jezykiem. straszne chamidlo.
            • pycckue_xyu Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:04
              a недавно я был "rachelka"
              :)))))))
            • krystian71 Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:47
              mnie ten widelec z czym innym sie kojarzy.
              Pamietasz niejaka sureaster , najblizsza przyjaciolke DANY , to jej tekst , o
              widelcu w d..., i butelce szampana w tejze.Twojej.
              To indywiduum pojawilo sie wtedy , gdy sureaster zniknela .Na zmiane z tzw
              guciowa.
          • kosel_maruwi Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:00
            rhinoceros napisała:

> Znów wyciągnąłeś wieprzku ryja z d*** ? Mówił ci ktoś, że cuchniesz?

To jasiu wieprz sie przechrzcil czy popisuje sie ten zaporoec, wolga czy inny
            moskwicz ?
            • i-love-2-ski Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:07
              kosel_maruwi napisał:

> rhinoceros napisała:
              >
              > > Znów wyciągnąłeś wieprzku ryja z d*** ? Mówił ci ktoś, że cuchniesz?
              >
              >
              > To jasiu wieprz sie przechrzcil czy popisuje sie ten zaporoec, wolga czy inny
              > moskwicz ?

jeszcze pisywal jako chamsko salonowy pan scan, tam tez osiagal szczyt
              elokwencji. musze powiedziec,ze grupa pro-zydowska ma wybitnie chamskich
              przedstawicieli na tym forum. wielu z nich nie jest w stanie sklecic zdania bez
              wulgarnego okraszenia i tak zerowej tresci.
              • mamzerek Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:09
                a mmoze ja to cale zbiorowisko z mossadu, co?
                • i-love-2-ski Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:10
                  mamzerek napisał:

> a mmoze ja to cale zbiorowisko z mossadu, co?

nie obchodzi mnie kim jestes,obchodzi mnie w jaki sposob sie wyslawiasz,a to
                  pozostawia wiele do zyczenia.
                  • mamzerek Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:12
                    wyslawiam sie jak moge
                    a czasem nawet jak nie moge
                    szczegolnie jak widze szmatelke

• i-love-2-ski Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:16
                      mamzerek napisał:

> wyslawiam sie jak moge
                      > a czasem nawet jak nie moge
                      > szczegolnie jak widze szmatelke
                      >
                      > widac masz dosc ubogi wlasny repertuar,ze musisz pozyczac chamstwo. no coz
                      niektorym Bozia nie dala dlatego bluzgajac maja namiastke wlasnej waznosci.
                      • pycckue_xyu xa xa xa :-))))) 15.03.05, 17:29
                        Вот блядь какая!!!
      • rhinoceros Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:01
        A, i był ten śmierdziel tutaj jeszcze jako cien_anny.

Jako się rzekło - nieciekawy chamuś. Ani to polskie, ani ruskie. Coś na kształt gnojka.
        • pycckue_xyu xa xa xa :-))))) 15.03.05, 17:05
          так точно!!!!
        • i-love-2-ski Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:09
          rhinoceros napisała:

> A, i był ten śmierdziel tutaj jeszcze jako cien_anny.
          >
          > Jako się rzekło - nieciekawy chamuś. Ani to polskie, ani ruskie. Coś na kształt
          > gnojka.
          dlatego nie mozna z nimi dyskutowac. zostawmy ich dla trzonu elokwencji i
          kultury forumowej jak krasy,jk,manius & comapany.
          • mamzerek Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:15
            manius ma wiecej w jednym palcu niz ty i cala twoja rodzina w sumie - w glowach
          • j-k jak sie Helka o polityce nie ma pojecia, jak Ty 15.03.05, 17:39
            to sie innym etykietki przypina?

> dlatego nie mozna z nimi dyskutowac. zostawmy ich dla trzonu elokwencji
            i kultury forumowej jak krasy, jk, manius & comapany. <

PS. Nie mam pojecia, kto to jest te "russkije...h."
            ale, po raz pierwszy, milo mi popatrzec
            - jak sie antyizraelskie oszolomy z nim mecza...
            • i-love-2-ski Re: jak sie Helka o polityce nie ma pojecia, jak 15.03.05, 17:41
              j-k napisał:

> to sie innym etykietki przypina?
              >
              > > dlatego nie mozna z nimi dyskutowac. zostawmy ich dla trzonu elokwencji
              > i kultury forumowej jak krasy, jk, manius & comapany. <
              >
              > PS. Nie mam pojecia, kto to jest te "russkije...h."
              > ale, po raz pierwszy, milo mi popatrzec
              > - jak sie antyizraelskie oszolomy z nim mecza...

no widzisz jasio dlatego lubie twojego trolla. po pierwsze ma lepszy gust,po
              drugie lepsza percepcje a po trzecie jest zdecydowanie bardziej inteligentny od
              was prosow. zeszliscie juz zupelnie na psy.
              • j-k Helka, ten troll mnie ani bawi ,ani grzeje 15.03.05, 17:47
                Jak masz przyjemnosc z nim rozmawiac, to szczesc Boze...

Nie zmienia to faktu, ze mnie , Mannyemu i Crassusowi pod wzgledem
                zdolnosci politycznej analizy do piet nie siegasz.
                Juz nawet ABE, dzieki usilnej pracy nad soba, odbiegla do przodu.

Wypadaloby to uczciwie przyznac po prostu, zamiast bawic sie w podgryzanie
                kostek.
                • pycckue_xyu Re: Helka, ten troll mnie ani bawi ,ani grzeje 15.03.05, 17:49
                  Oна же сука!!!
                • i-love-2-ski Re: Helka, ten troll mnie ani bawi ,ani grzeje 15.03.05, 17:52
                  j-k napisał:

> Jak masz przyjemnosc z nim rozmawiac, to szczesc Boze...
                  >
                  > Nie zmienia to faktu, ze mnie , Mannyemu i Crassusowi pod wzgledem
                  > zdolnosci politycznej analizy do piet nie siegasz.
                  > Juz nawet ABE, dzieki usilnej pracy nad soba, odbiegla do przodu.
                  >
                  > Wypadaloby to uczciwie przyznac po prostu, zamiast bawic sie w podgryzanie
                  > kostek.

kochanie twoje zdanie tyle cenie ile ceni sie zdanie clowna, a wiec daruj sobie
                  te patetyczne slowa,ktorymi ciagle mnie tu raczysz. idz pouczaj swoja stara,mnie
                  osobiscie to juz dawno nie interesuje. mam nadzieje,ze zrozumiesz jotka,ze dla
                  mnie ani ty ani inne skaczace pajacyki forumowe nie licza sie bardziej niz
                  postaci z przezabawnego dzieciecego Nintendo.jestescie punkcikami na mym kompie
                  i tyle tez soba reprezentujecie tresci, a jeszcze mniej dobrego gustu, a
                  najmniej humoru.
                  • pycckue_xyu Вот блядь кk 15.03.05, 17:54
                    Вот блядь какая
                  • j-k ale po co , mnie Helka ciagle zaczepiasz? 15.03.05, 17:57
                    przeciez ja Cie omijam zawsze szerokim lukiem, jako ze:

a) nie masz pojecia o polityce.
                    b) wybaczylbym Ci to, jak i wielu innym panienkom
                    gdybys byla niezamezna, do wziecia i lubiaca nago tanczyc Flamenco...

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.
                    • pycckue_xyu Re: ale po co , mnie Helka ciagle zaczepiasz? 15.03.05, 17:58
                      Oна же сука
                    • manny_ramirez dlatego j-k 15.03.05, 18:00
                      ze ona nam od chamow wyzywa aby sie swoim przypodobac, ale ja dusza ciagnie po
                      prostu do inteligencji:))
                      dzieki za mile slowa, nawzajem
                      • i-love-2-ski Re: dlatego j-k 15.03.05, 18:05
                        manny_ramirez napisał:

> ze ona nam od chamow wyzywa aby sie swoim przypodobac, ale ja dusza ciagnie po
                        > prostu do inteligencji:))
                        > dzieki za mile slowa, nawzajem

tobie manius nie trzeba przypominac kim jestes sam to robisz. ty poprostu
                        chciales tu pokazac sie nam z innej strony,ale widomo jaki klub cie najbardziej
                        przyciaga i jakie slownictwo stoi za twym dorobkiem naukowym.
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21656100&wv.x=2&a=21675662
                        • krystian71 Re: dlatego j-k 15.03.05, 18:11
                          taaa, rachelciu , prawda szczera , jeszcze do dzisiaj dzwiecza mi w uszach te
                          maniusia "naukowe" potwierdzenia slow mamzerka.
                          Ze , "chyba" i "jemu tak sie zdaje", ze "jest prawie pewien",ze ankiete z
                          rubryka wyznanie "raczej " w PRL-u wypelnial
                          Brrr, dobrze,ze szybko sie wyjasnilo
                          • i-love-2-ski Re: dlatego j-k 15.03.05, 18:17
                            krystian71 napisała:

> taaa, rachelciu , prawda szczera , jeszcze do dzisiaj dzwiecza mi w uszach te
                            > maniusia "naukowe" potwierdzenia slow mamzerka.
                            > Ze , "chyba" i "jemu tak sie zdaje", ze "jest prawie pewien",ze ankiete z
                            > rubryka wyznanie "raczej " w PRL-u wypelnial
                            > Brrr, dobrze,ze szybko sie wyjasnilo

no wiesz najlepiej jak ktos udaje tu czerwonego kapturka 24/7 intelektualnie
                            propagujac nauke na tym forum,tylko niedlugo trzeba czekac aby zobaczyc te
                            solidne podstawy, z bogatym zasobem slownym. gdyz jak wiadomo jesli chodzi o
                            nauke to ja jestem zblakana owieczka.
                            dlatego mowie,nie nalezy z takimi rozmawiac,ani w ten sam sposob odpowiadac. w
                            koncu komu to jest potrzebne.
                            • krystian71 Re: dlatego j-k 15.03.05, 18:26
                              ja sobie nicka wygasilem , podobnie jak palnicka , bo taka dyskusja niczemu nie
                              sluzy.
                              I przykro mi , bo musze powiedziec , ze manius to jedno z wiekszych moich
                              rozczarowan na tym forum.Wole chamidelka w stylu markusa, po ktorych wiem ,
                              czego moge sie spodziewac i ktory czesto pisze do rzeczy jak sie na czyms
                              zna .I odpowiada na temat , nie zadajac podania linku ,aby postawic na swoim
                              • i-love-2-ski Re: dlatego j-k 15.03.05, 18:32
                                krystian71 napisała:

> ja sobie nicka wygasilem , podobnie jak palnicka , bo taka dyskusja niczemu nie
                                >
                                > sluzy.
                                > I przykro mi , bo musze powiedziec , ze manius to jedno z wiekszych moich
                                > rozczarowan na tym forum.Wole chamidelka w stylu markusa, po ktorych wiem ,
                                > czego moge sie spodziewac i ktory czesto pisze do rzeczy jak sie na czyms
                                > zna .I odpowiada na temat , nie zadajac podania linku ,aby postawic na swoim

mile zlego poczatki,skoro ma sie krasule za idola to jesli jest sie
                                entuzjastycznym uczniem to i nie trzeba zbyt szybko czekac na tego typu
                                rezultaty. musze rowniez powiedziec,ze pewnego typu zachowania i slownictwa nie
                                spodziewasz sie po niektorych,ale jak widac mozna sie pomylic. najlepiej
                                ignorowac i tyle,gdyz rozowa prowadzi tylko do eskalacji bzdor. to samo w
                                wypadku do namolnego jk,co bys nie powiedzial to i tak na flamenco sie skonczy:))
                                • cien_anny Re: dlatego j-k 15.03.05, 18:59
                                  i-love-2-ski napisał:

> mile zlego poczatki

rzekla rachelka wsadzajac forka do cunty
                                  • pycckue_xyu xa xa xa :-))))) 15.03.05, 19:00
                                    xa xa xa :-)))))
                                • krystian71 Re: dlatego j-k 15.03.05, 19:16
                                  nie mowie o luznych rozmowach , bo te nie maja sensu .Takie scisle
                                  wyprofilowane , owszem , czemu nie.
                                  Jeszcze jedno rachelciu zauwaz , dyskusja z obiektem , ktory ma to samo co ty
                                  zdanie nie jest zbyt excytujaca , takie drobne podszczypywanki to sol ziemi
                                  czarnej :))))Nawet jak sie czasami bluzgnie.
                                  Markuss sie do mnie przypial i miesiacami nabijal jak SAM w dyskusji z kims
                                  innym nadmienilem , ze nie mialem pojecia kto kogo napadl w wojnie koreanskiej.
                                  Caly , wykapany markuss, dla niego nie wazne , ze to JA mu dalem bron do reki.
                                  I zawsze jak cie od glupow wyzwie mozesz sie odegrac patafianem.
                                  Sproboj to samo zrobic z zydowska inteligencja he,he wojem -lechem-zbikiem.
                                  I tak nie zrozumie w czym dzielo
                                  • i-love-2-ski Re: dlatego j-k 15.03.05, 19:24
                                    krystian71 napisała:

> nie mowie o luznych rozmowach , bo te nie maja sensu .Takie scisle
                                    > wyprofilowane , owszem , czemu nie.
                                    > Jeszcze jedno rachelciu zauwaz , dyskusja z obiektem , ktory ma to samo co ty
                                    > zdanie nie jest zbyt excytujaca , takie drobne podszczypywanki to sol ziemi
                                    > czarnej :))))Nawet jak sie czasami bluzgnie.
                                    > Markuss sie do mnie przypial i miesiacami nabijal jak SAM w dyskusji z kims
                                    > innym nadmienilem , ze nie mialem pojecia kto kogo napadl w wojnie koreanskiej.
                                    > Caly , wykapany markuss, dla niego nie wazne , ze to JA mu dalem bron do reki.
                                    > I zawsze jak cie od glupow wyzwie mozesz sie odegrac patafianem.
                                    > Sproboj to samo zrobic z zydowska inteligencja he,he wojem -lechem-zbikiem.
                                    > I tak nie zrozumie w czym dzielo

no wlasnie fajnie jest porozmawiac z kims,kto ma inny niz ty punkt widzenia,ale
                                    jesli nie jestes zupelnym chamem gdzie nic tobie nie przeszkadza, to inaczej
                                    tego typu chamstwa nie tolerujesz. patrzac na niektorych to myslisz,ze chyba
                                    przespali 1 klase,lub za bardzo byli w niej karceni,stad taka niesamowita
                                    potrzeba bluzgania w sposob zupelnie niestrawny. po czyms takim ja osobiscie nie
                                    mam ochoty na jakakolwiek dyskusje, bo i po co,nie jestem az tak spragniona
                                    polskiego jezyka,zebym miala sie z grupa niewyzytych samcow prac po pysk. a
                                    wygaszenie ma swoje dobre strony,przynajmniej cie nie korci aby takie mamzerki
                                    wogole otwierac. wot i tjochnika na granicy z fantastikoj:)) no lece bo nic
                                    ciekawego tu juz sie nie zdarzy oprocz swiezych inwektyw, a te juz
                                    przerabialismy dzisiaj. powoli sezon sie konczy,juz to przezywam,ale sloneczko
                                    juz silne:)))
                                    • krystian71 Re: dlatego j-k 15.03.05, 19:33
                                      rachelciu , u nas tez odwilz , ale zostalem zaproszony na narty do Sanoka , tam
                                      snieg lezy podobno do maja , juz sie ciesze , bo u nas wszystko plynie , a
                                      snieg jest taki tepy jak nie przymierzajac cien anny z ta ruska bukwa , (
                                      ciagle nie moge zapamietac jego nicka , moze dlatego , ze jego postow nie
                                      otwieram , nie chze mi sie go wygaszac , bbo mam jakies wewnetrzne
                                      przekonanie , ze i tak zaraz stad zniknie)Ja dzisiaj troche posiedze, wracaj
                                      jak sie wyszalejesz,
                              • jeremi.wisniowiecki to ten tez wygas 15.03.05, 18:55
                                jak tak ciezko jest ci lepetyna ruszac
                                chory jestes ciezko na teorie spiskowe i kompleksy na punkcie swojej osoby i
                                tyle krystian

jak ci sie kaze myslec to zaraz bluzgasz bo zbyt ciezki wysilek i ty
                                • pycckue_xyu Re: to ten tez wygas 15.03.05, 18:57
                                  так точно!
                            • j-k mam serdeczna prosbe, dobrze? 15.03.05, 18:27
                              to zacznij niekomentowanie moich postow i "nierozmawianie" ode mnie, dobrze?
                              • pycckue_xyu Re: mam serdeczna prosbe, dobrze? 15.03.05, 18:35
                                Oна же сука
                                Не может не придраться
            • krystian71 ale jaja , ty naprawde czytasz te bukwy? 15.03.05, 17:55
              mowisz ,ze on sie na antysemitow zawzial , czyli sam jakby SEMITA ?
              No nie watpie , drugiego takiego w zadnej innej diasporze przeciez nie
              uswiadczysz.
              Naprowadziles mnie na wlasciwy trop , ja tylko jeden jego post przeczytalem ,
              reszte sobie darowalem , sadzilem , ze to jakis misza-wdowiec po Ukrainie.
              • i-love-2-ski Re: ale jaja , ty naprawde czytasz te bukwy? 15.03.05, 17:59
                krystian71 napisała:

> mowisz ,ze on sie na antysemitow zawzial , czyli sam jakby SEMITA ?
                > No nie watpie , drugiego takiego w zadnej innej diasporze przeciez nie
                > uswiadczysz.
                > Naprowadziles mnie na wlasciwy trop , ja tylko jeden jego post przeczytalem ,
                > reszte sobie darowalem , sadzilem , ze to jakis misza-wdowiec po Ukrainie.

to nasza stara nowalijka cien-anny,polaczkowaty,pan scan,chalarka i jeszcze 100
                innych pochodnych od mamzerkowej kultury tak sie produkuje na kazdym watku. nie
                ma co tego otwierac,bo tym pachnidlem jeno nasz jk sie zachwyca, a wiec zostawmy
                kazdemu smrod,ktory lubi,bo dziecinstwo sie mu przypomina.
                • rhinoceros Re: ale jaja , ty naprawde czytasz te bukwy? 15.03.05, 18:04
                  i-love-2-ski napisał:

> to nasza stara nowalijka cien-anny,polaczkowaty,pan scan,chalarka i jeszcze 100
                  > innych pochodnych

Pan-scan to chyba jednak ktoś inny, w miarę normalny.

Myślę że warto zrobić spis nicków tego wirusa. Ja bym dodał, na wyczucie, jeszcze perry.perry,
                  perry.zbojnik, boruch.goldstein.

Ten sam styl - i ten sam fetor.
                  • i-love-2-ski Re: ale jaja , ty naprawde czytasz te bukwy? 15.03.05, 18:09
                    rhinoceros napisała:

> i-love-2-ski napisał:
                    >
                    > > to nasza stara nowalijka cien-anny,polaczkowaty,pan scan,chalarka i jeszc
                    > ze 100
                    > > innych pochodnych
                    >
                    > Pan-scan to chyba jednak ktoś inny, w miarę normalny.
                    >
                    > Myślę że warto zrobić spis nicków tego wirusa. Ja bym dodał, na wyczucie, jeszc
                    > ze perry.perry,
                    > perry.zbojnik, boruch.goldstein.
                    >
                    > Ten sam styl - i ten sam fetor.

moze sie myle,ale mysle,ze perry jest na innym poziomie. jemu nigdy to
                    najbardziej prymitywne chamstwo nie odpowiadalo.to byl jeden z niewielu,z ktorym
                    dalo sie wymienic normalnie slowo.
                • krystian71 Re: ale jaja , ty naprawde czytasz te bukwy? 15.03.05, 18:07
                  no , patrz wyzej , to samo napisalem.mnie bukwami w swoim czasie wymeczyla
                  szwedzka kropka , bo ciekawe linki podsuwal i az chcialo sie czytac.Ten glupek
                  sadzi , ze ktos z wlasnej nieprzymuszonej woli zrobi to dla niego .Jakis mitoman
              • pycckue_xyu Re: ale jaja , ty naprawde czytasz te bukwy? 15.03.05, 17:59
                • j-k no russki, idzie Ci niezle, ale 15.03.05, 18:05
                  zrobiles pierwszy blad:
                  powinno byc - "kakaja umnica"

ale to tylko literufka , po wyzlopaniu litera samagonu, zapewne?
                  • krystian71 za pozno jotka , juz dales sobie swiadectwo 15.03.05, 18:13

• manny_ramirez Re: za pozno jotka , juz dales sobie swiadectwo 15.03.05, 18:16
                      oj pluskajcie sie w tym wlasnym sosie, przyjemniej wam bedzie i milo, i myslec
                      zbyt ciezko nie potrzeba
                      • pycckue_xyu Re: za pozno jotka , juz dales sobie swiadectwo 15.03.05, 18:40
                        Один j-k
                        Другой идиj-k
                    • j-k nie badz smieszny, czlowieku... 15.03.05, 18:24
                      nawet Helka doskonale wie, ze to nie ja...

natomiast ta "literufka" - to cytat z jej okreslen.

dawo napisalem, ze CHAMSTWA w zadnej postaci nie lubie i nie widze potrzeby
                      tego powtarzac, wiec prosze bez INSYNUACJI.
                      • krystian71 Re: nie badz smieszny, czlowieku... 15.03.05, 18:29
                        co nie ty ? WIEM , ze ten co bukwami pisze , nicka jego nie pamietam , TO NIE
                        TY .Za idiote mnie masz?
                        Ale sobie z nim pogadaj , tak ze starej sympatii do starego kraju
                        • pycckue_xyu xa xa xa :-))))) 15.03.05, 18:41
                          xa xa xa :-)))))xa xa xa :-)))))xa xa xa :-)))))xa xa xa :-)))))xa xa xa :-)))))
                          xa xa xa :-)))))xa xa xa :-)))))xa xa xa :-)))))xa xa xa :-)))))xa xa xa :-)))))
                        • j-k Re: nie badz smieszny, czlowieku... 15.03.05, 18:41
                          mniej mnie interesuje, co Ty wiesz, a bardziej,
                          jak moga odczytac to inni - rozumiemy sie?

jezeli zas w mom okresleniu (cytuje) :

"ale to tylko literufka , po wyzlopaniu litera samagonu, zapewne?"

dostrzegasz APROBATE, to niespecjalnie dobrze swiadczy to o Twoim obiektywizmie.
                          • pycckue_xyu xa xa xa :-))))) 15.03.05, 18:49
                            Oн же дурак
                          • krystian71 Re: nie badz smieszny, czlowieku... 15.03.05, 19:27
                            jotka . nie chce mi sie do starych wpisow wracac,Jezeli to nie TY pisales , ze
                            cieszysz sie ,ze ten PRZYGLUP to forum nawiedzil i sie na antysemickich
                            polaczkach wyzywa to cie PRZEPRASZAM .
                            Ale tak mi sie zdawalo .I dlatego napisalem , ze za pozno sie zorientowales ,
                            ze SEMICI moga poziomem od swiatowej kultury odbiegac.Co dla mnie , uwaznego
                            czytelnika tego forum bylo JASNE.
                            Moim zdaniem , wycisk antysemitycznym polaczkom moga dac semityczni
                            harcownicy , ale na pewnym POZIOMIE .W przeciwnym razie tylko kompromituja
                            swoja RASE.
                            A mnie , rodzinnie pozytywnie nastawionemu do madrosci przedwojennych rabinow
                            taki upadek BOLI.I sklonny jestem przyznac racje wszelkim chazarskim teoriom
                            dezawuujacym prawidlowe POCHODZENIE tych interlokutorow.
                            Rozumiemy sie , nie musze chyba upraszczac?
                            • mamzerek Re: nie badz smieszny, czlowieku... 15.03.05, 19:43
                              krystian71 napisała:

> jotka . nie chce mi sie do starych wpisow wracac,Jezeli to nie TY pisales ,
                              ze
                              > cieszysz sie ,ze ten PRZYGLUP to forum nawiedzil i sie na antysemickich
                              > polaczkach wyzywa to cie PRZEPRASZAM .
                              > Ale tak mi sie zdawalo .I dlatego napisalem , ze za pozno sie zorientowales ,
                              > ze SEMICI moga poziomem od swiatowej kultury odbiegac.Co dla mnie , uwaznego
                              > czytelnika tego forum bylo JASNE.

jasne jest to ze intelektu od kupy nawozu odroznic nie jestes w stanie.
                              to moja zawodowa diagnoza z daleka i tyle :-)

> A mnie , rodzinnie pozytywnie nastawionemu do madrosci przedwojennych rabinow
                              o ktorych pojecia przeciez nie masz

> taki upadek BOLI.
                              gdzie?

>I sklonny jestem przyznac racje wszelkim chazarskim teoriom
                              > dezawuujacym prawidlowe POCHODZENIE tych interlokutorow.
                              > Rozumiemy sie , nie musze chyba upraszczac?
                              Czy nie dostrzega pan sprzecznosci w tym co pan piszesz, panie profesorze?
                              oj wej!
                            • j-k owszem, (ale...) 15.03.05, 20:02
                              semicko-antysemickie dyskusje mnie nie interesuja...

pamietaj, ze obecna elita Izraela, to juz nie Polacy
                              jak w latach 60.tych i 70.tych - lecz Rosjanie...

Jezeli zabieram tych dyskusjach glos, to tylko zartem...

Tym niemniej osoby probujace antysemickie hasla przerobic na ANTY-IZRAELSKIE
                              gonie z cala stanowczoscia...
                              Nie interesuja mnie Zydzi...
                              Interesuje mnie PANSTWO IZRAEL.

rozumiemy sie?
                              • krystian71 Re: owszem, (ale...) 15.03.05, 20:29
                                niebardzo sie rozumiemy i az do tego stopnia , ze nie wiem , czy to na moj post
                                odpowiedziales.
                                Wiec jeszcze raz , czy to TY biles brawo temu bukwiarzowi ( qrde altzhaimer,
                                znowu zapomnialem jego nicka) .
                                Jesli TY , to czemu piszesz
                                -> semicko-antysemickie dyskusje mnie nie interesuja-

o tym co mnie interesuje ( nie zydzi i panstwo niektorych z nich ) w tym
                                momencie nie jest istotne.
                                -------------------------------------------------
                                jak mnie juz nuuudzi ten temat zydowski
                                • krystian71 znalazlem m.in. 15.03.05, 20:42
                                  pycckue_xyu 15.03.2005 17:12

a ты жопoдыр

• astaw etawa biedniaka...
                                  j-k 15.03.2005 17:27

etot malienkij ubieshal iz zooparka w Jeruzalimie, Jewrejcy jewo
                                  pieriesliedowajut i on nie moshet siebie nigdzie miesta w w Jewropie najti...
                                  • j-k no i co? 15.03.05, 21:46
                                    Jasniej trzeba?
                                    Rachelka jest antyzydoska. Izrael ja nie interesuje...

ergo: Rachelka mnie nie interesuje, gdyz nie przeszkadza.

Goldbaum i mirmil - nie sa antyzydoscy.
                                    sa antyizraelscy.

ergo: pozostaja pod moja czula opieka.

jasne?
                                    • mamzerek Re: no i co? 15.03.05, 21:49
                                      wiesz co to "listek figowy"?
                  • pycckue_xyu xa xa xa :-))))) 15.03.05, 18:38
                    j-k napisał:

> zrobiles pierwszy blad:
                    > powinno byc - "kakaja umnica"
                    >
                    > ale to tylko literufka , po wyzlopaniu litera samagonu, zapewne?

Он – какой
                    Онa – какaя
                    Умница = ж. и м.
    • mamzerek yeah, right! 15.03.05, 17:06
      • pycckue_xyu Re: yeah, right! 15.03.05, 17:07
        xa xa xa :)))))))))))
    • rhinoceros Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:20
      No, chamuś, pokaż, co jeszcze umiesz?

Potrafisz zjeść własne g****? Możesz użyć widelca.
      • i-love-2-ski Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:22
        rhinoceros napisała:

> No, chamuś, pokaż, co jeszcze umiesz?
        >
        > Potrafisz zjeść własne g****? Możesz użyć widelca.

nie dolewaj oliwy do ognia. teraz mamzererek nowalijka bedzie usilnie pocil sie
        i tak, z tymi samymi idiotyzmami. ciekawe,ze kropka spi jak ten cham zalewa
        forum tymi...
        • pycckue_xyu Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:28
          Вот блядь какая!!!!
      • pycckue_xyu xa xa xa :-))))) 15.03.05, 17:27
        ты что, думаешь что я Поляк?
    • rhinoceros Re: Mamzerek? A, to ta żopodyra z widelcem - 15.03.05, 17:52
      Zaczął mnie bawić ten pajac.

No - mamzerek - podskocz
      • pycckue_xyu xa xa xa :-))))) 15.03.05, 17:55
        • rhinoceros Re: xa xa xa :-))))) 15.03.05, 17:58
          A - nie umiesz skakać!? To pokaż chociaż k*tasa!
          • krystian71 Re: xa xa xa :-))))) 15.03.05, 18:21
            nie widzisz , ze to celowo wypuszczony zawodnik w okreslonym celu , by jak sie
            to w Polsce mowi zawracal d...
            Temat obgadany , wyjasniony i zamkniety , nie mamy weselszych i plodniejszych
            tematow?
            Cien anny -tylko o widelcu
            Palnik , przez pol nocy powielal tekst="z k...nie gadam"
            lechy,woje itd jak on sie tam zwie-o kozojebcach i ksiezycowych bozkach
            jarek-"czy moze mi ktos powiedziec , kto tu arabow zaprosil?"
            Jaja jak berety , to sa literaci od jednego wersetu , jak mantra powtarzanego.
            W normalnych kulturach wystarczyl by jeden autor , by te tematy obskoczyc.
            Nasi" bojkotujacy" goscie musza tworzyc wiecej "bytow".Widac maja trudnosci z
            zapamietaniem wiekszej ilosci linijek tekstu :)))))
            • i-love-2-ski Re: xa xa xa :-))))) 15.03.05, 18:26
              krystian71 napisała:

> nie widzisz , ze to celowo wypuszczony zawodnik w okreslonym celu , by jak sie
              > to w Polsce mowi zawracal d...
              > Temat obgadany , wyjasniony i zamkniety , nie mamy weselszych i plodniejszych
              > tematow?
              > Cien anny -tylko o widelcu
              > Palnik , przez pol nocy powielal tekst="z k...nie gadam"
              > lechy,woje itd jak on sie tam zwie-o kozojebcach i ksiezycowych bozkach
              > jarek-"czy moze mi ktos powiedziec , kto tu arabow zaprosil?"
              > Jaja jak berety , to sa literaci od jednego wersetu , jak mantra powtarzanego.
              > W normalnych kulturach wystarczyl by jeden autor , by te tematy obskoczyc.
              > Nasi" bojkotujacy" goscie musza tworzyc wiecej "bytow".Widac maja trudnosci z
              > zapamietaniem wiekszej ilosci linijek tekstu :)))))

no nie zapomnij o tym chorobliwym dopraszaniu sie o linki. jak wiadomo dobry
              naukowiec nie jest samodzielnie zdolny do znalezienia wlasnych referencji na
              wybrany temat i polega jedynie na innych,aby mu je dostarczyli na talerzu. oj ja
              chyba jestem starej daty,gdyz za moich czasow robilismy to wszystko sami,bez
              pomocy, a moze poprostu znalam tych o klase lepszych,ale ci doktoraty pokonczyli
              zaraz po studiach,albo co lepsi jeszcze studiujac:)))
              • krystian71 Re: xa xa xa :-))))) 15.03.05, 18:32
                zgoda przyznaje racje , jest jeszcze jeden , ktory ciagle pisze -"prosze podaj
                link", zapomnialem o nim nadmienic , bo jego nicka tez zapomnialem -jarema?
                kniaz Jarema?becik? cos w tym rodzaju :))))))))))))))
                • pycckue_xyu Re: xa xa xa :-))))) 15.03.05, 18:47
                  Дурак и дура
                  krystian-69 & i-love-to-ski-not
            • pycckue_xyu Re: xa xa xa :-))))) 15.03.05, 18:42
              настящий жопoдыр!!!
    • pypcinski właśnie sobie mamzerka z widelcem i ruskimi ch* 15.03.05, 19:00
      uniewidoczniłem.

Od razu mniej tu smrodu.
      • pypcinski Re: właśnie sobie mamzerka z widelcem i ruskimi c 15.03.05, 19:01
        dodaję do wygaszonych cień_anny
        • i-love-2-ski Re: właśnie sobie mamzerka z widelcem i ruskimi c 15.03.05, 19:07
          pypcinski napisał:

> dodaję do wygaszonych cień_anny

niektorzy dzisiaj lekarstwa nie wzieli, a jak wiadomo na emeryturze nudno,dopoki
          sie nie zasnie przed kompem w kapciuszkach.powoli ten czas sie zbliza.
          • mamzerek Re: właśnie sobie mamzerka z widelcem i ruskimi c 15.03.05, 19:14
            i-love-2-ski napisał:

> pypcinski napisał:
            >
            > > dodaję do wygaszonych cień_anny
            >
            > niektorzy dzisiaj lekarstwa nie wzieli, a jak wiadomo na emeryturze
            nudno,dopok
            > i
            > sie nie zasnie przed kompem w kapciuszkach.powoli ten czas sie zbliza.

to na podstawie obserwacji wlasnych?
          • pycckue_xyu Re: właśnie sobie mamzerka z widelcem i ruskimi c 15.03.05, 19:15
            Какaя умница! :))
            • mamzerek Re: właśnie sobie mamzerka z widelcem i ruskimi c 15.03.05, 19:16
              oj wej!
        • krystian71 Re: właśnie sobie mamzerka z widelcem i ruskimi c 15.03.05, 19:39
          czesc pypciu , zaczalem to robic pare dni temu , rozpoczynajac od palnicka.
          I stwierdzajac , ze to prawdziwe wampiry czasu i mojego zycia:)))
          Przeciez otwarcie i przeczytanie takiego duractwa co najmniej minute zabiera.O
          minute za dlugo.A kazdy z nas ma te swoja ilosc minut gdzies tam na gorze
          scisle wyliczone i zaksiegowane:)))))) Nic wiecej nie wytargujemy.
          Pozdrawiam
      • pycckue_xyu Re: właśnie sobie mamzerka z widelcem i ruskimi c 15.03.05, 19:01
        xa xa xa :-)))))
    • mosiek.crappus To ten cs137 15.03.05, 20:50
      Ten to zawsze miał tendencje do udawania kogos innego i wyżywania sie na forum.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka