awicenna 23.03.05, 13:24 Dlaczego usunieto moj watek o kulturze forumowej. Czyzby adminom do gustu nie przypadlo to ze i-love-2-ski i krystian71 to forumowicze najczesciej uwlaczajacy kulturze tego forum???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus sadze ze chodzilo o spam 23.03.05, 13:30 zbierz wszystkie linki w jednym poscie,dodatke linki wpisuj tylko w postach bedacych odpowiedzia na inne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: PYTANIE DO ADMINOW 23.03.05, 13:32 tez sie nad tym zastanawialem.Usunieto go momentalnie , gdy zacytowalem post meerkata , kliniczny i klasyczny przyklad w/wym kultury Uczonej, ale niedouczonej i-love-2-lezbi...:-))) Autor: meerkat1 Data: 23.03.2005 08:16 -------------------------------------------------------------------------------- To my juz Pani, komusza koorvo, uprzejmie dziekujemy! P.S. prosze zauwazyc, ze z grzecznosci nie napisalem <STARA> koorvo! :-)))))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=21983188&a=21989034 Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: PYTANIE DO ADMINOW 23.03.05, 13:38 krystian71 napisała: > tez sie nad tym zastanawialem.Usunieto go momentalnie , gdy zacytowalem post > meerkata , kliniczny i klasyczny przyklad w/wym kultury Nie wiem dlaczego go usnieto ale przeczytalem i chcialem kilka slow od siebie dodac. W trakcie wpisywania usunieto watek. Szpindel :( Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc szpindel 23.03.05, 13:58 wujcio44 napisał: > Co to "szpindel"? Blizej nie okreslona rzecz, zastepowana czasem "dupa zbita" Pierwszy raz uzyte w kultowym filmie Z Kobiela "Zezowate Szczescie" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: szpindel 23.03.05, 14:05 Dziękuję. Niestety, nigdy nie lubiłem "Zezowatego szczęścia". Odpowiedz Link Zgłoś
awicenna dlasze przyklady 23.03.05, 14:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21992836&a=21998201 Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: dlasze przyklady 23.03.05, 14:42 awicenna napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21992836&a=21998201 avicenna, dla rownowagi poszukaj niezliczonych przykladow epitetow jakimi obrzuca sie np. strangera. P.s. Jesli chodzi Ci rzeczywiscie o sam jezyk i jego kulture a nie o cos innego zuplenie. Odpowiedz Link Zgłoś
awicenna przyklady tutejsze 23.03.05, 14:47 to aby pokazac wysoka kulture naszych samozwanych przyzwoitek forumowych a jesli chodzi o strangera to mysle ze sam wiesz jak to jest Odpowiedz Link Zgłoś
maretino Ta dwojka prowadzi jihad islamski na forum 23.03.05, 14:08 Krystian" i drugi islamista "love" to moze jedne i to same islamskie kukulcze jajo awicenna napisał: > Dlaczego usunieto moj watek o kulturze forumowej. Czyzby adminom do gustu nie > przypadlo to ze i-love-2-ski i krystian71 to forumowicze najczesciej > uwlaczajacy kulturze tego forum???? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 to awicennie nie powinno przeszkadzac 23.03.05, 16:21 skoro przyjal nick od ARABSKIEGO filozofa i lekarza... Odpowiedz Link Zgłoś
awicenna Awicenna przede wszystkim 23.03.05, 16:35 byl niezwykle madrym czlowiekiem ktory nienawidzil chamstwa, zaklamania i hipokryzji Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc W sprawie niewybrednego jezyka. 23.03.05, 15:04 Zadziwiajace, ze forumowicze stanowczo podzielili sie na 2 obozy nazwijmy je bardzo umownie zydowskim i polskim. Istnieja takze inne podzialy ale mniej wyrazne. Nie wdajac sie w szczegoly i znacznie uogolniajac "jezykowe wybryki" sa krytykowane tylko w "przeciwnym obozie". Wlasciwie nie wiem co o tym sadzic. Staram sie ich nie krytykowac ani nie pochwalac. Niech kazdy odpowiada za siebie a je nie chce nikogo wychowywac (na pewno nie na forum). Staram sie powtarzam choc niezawsze to wychodzi (jestem tylko czlowiekiem). Osobiscie rzadko odplacam rozmowcom "pieknym za nadobne" gdy obrzucaja mnie wyzwiskami a to pewnie dlatego, ze rzadko to robia. Atoli ostatnio przekonalem sie, ze to nie jest jedyna przyczyna. Zaatakowany oto zostalem w sposob bardzo nieelegancki nie tylko pod wzgledem jezykowym ale takze merytorycznym. Nie tylko kultura jezykowa (ktora w koncu dla wyzszych celow gotow jestem poswiecic) ale takze zasady logiki, moralnosci i konsekwencji wyglaszanych sadow zostaly w tym ataku zupelnie zapomniane. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21955605&a=21962126 (i cale drzewko pod tym) Osoby forumowicza nie skojarzylem. Nie byl to gucio ani kowal Dopiero po wymianie kilku postow postanowilem sprawdzic historie forumowa: posty dosc rzadkie ale ociekajace nienawiscia, wulgaryzmami, deptaniem wszelkiej godnosci. Pisze o tym bo to ciekawe dla mnie doswiadczenie tym bardziej, ze jak mowie rzadkie. Tak wogole kultura jezyka jest wazna ale nie najwazniejsza. Czasem niestety po prostu rece opadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez negev 23.03.05, 16:55 rzydziem sie nie przejmuj, z takimi jak on nie ma co prowadzic rzetelnej dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: PYTANIE DO ADMINOW 23.03.05, 16:26 mysle, ze admini w ciemno wiedza , kto najczesciej lamie na tym forum regulamin i jest na bakier z kultura. To nie powod do chwaly , byc moze oznacza to tylko to,ze posty moje sa nudne, ale na palcach jednej reki moge policzyc przypadki wyciecia MOJEGO tekstu. Upieralbym sie moze przy MOJEJ diagnozie. Watek twoj zniknal w momencie, gdy zacytowalem meerkata, w tym samym momencie zreszta wykropkowano i jego wpis na watku rachelki. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: PYTANIE DO ADMINOW 23.03.05, 18:31 awicenna napisał: > Dlaczego usunieto moj watek o kulturze forumowej. Czyzby adminom do gustu nie > przypadlo to ze i-love-2-ski i krystian71 to forumowicze najczesciej > uwlaczajacy kulturze tego forum???? oj bo sie rozplacze,czy trzeba przypomniec na nowo co,kto mowi bo cie amnezja nagle dopadla i znowu krecisz sie w kolko za moim nickiem. oj hloopcze,ales ty wesoly. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: PYTANIE DO ADMINOW 23.03.05, 18:42 awicenna napisał: > Dlaczego usunieto moj watek o kulturze forumowej. Czyzby adminom do gustu nie > przypadlo to ze i-love-2-ski i krystian71 to forumowicze najczesciej > uwlaczajacy kulturze tego forum???? a to abys sie troszke podszkolil jak nalezy do ludzi mowic. teraz bede tu wklejac nasze forumowe bon-tonowe perleki twoich kolesiow. to na poczatek. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19031669&a=19049387 Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: PYTANIE DO ADMINOW 23.03.05, 18:48 i-love-2-ski napisał: > teraz bede tu > wklejac nasze forumowe bon-tonowe perleki twoich kolesiow. to na poczatek. A ja myslalem Rachelko, ze stosujesz te same kryteria do wszystkich i ze nie nalzeszy - przynjamniej pod tym wzgledem do "obozow", o ktorych pisalem tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21997556&a=22002154 Odpowiedz Link Zgłoś
awicenna Re: PYTANIE DO ADMINOW 23.03.05, 18:50 czy wiesz kto to byl Michail Suslov? i-love-2-ski to Suslov partii wiadomo ktorej Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: PYTANIE DO ADMINOW 23.03.05, 18:56 awicenna napisał: > czy wiesz kto to byl Michail Suslov? > i-love-2-ski to Suslov partii wiadomo ktorej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=18976804&a=18977281 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: PYTANIE DO ADMINOW 23.03.05, 18:51 negevmc napisał: > i-love-2-ski napisał: > > > teraz bede tu > > wklejac nasze forumowe bon-tonowe perleki twoich kolesiow. to na poczatek > . > > A ja myslalem Rachelko, ze stosujesz te same kryteria do wszystkich i ze nie > nalzeszy - przynjamniej pod tym wzgledem do "obozow", > o ktorych pisalem tu: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=21997556&a=22002154 ja nie naleze do obozu,ale nie lubie jak ktos z czarnego robi bialy kolor. mysle,ze nawet wiem kim ten nick jest, a to specjalista od wciskania ciemnot. jak mowilam tobie wczoraj nie znosze chamstwa na poziomie kibli miejskich (po obu stronach) i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś