manny_ramirez 28.03.05, 18:03 Ja stawiam 6-1 dla Polski:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazyliszek_i_jego_pies Re: jakie zaklady na mecz POL-NIR? 28.03.05, 22:48 ja myślę, że Irlandczycy z Ulsteru to jednak twardzi ludzie i nie pękną jak Azerowie w II połowie. typuję więc 3:0, ewentualnie 4:1. a swoją drogą manny - zobacz to: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=31&w=22020511 zauważ, że klesz napisał ten post KILKA DNI PRZED MECZEM! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: jakie zaklady na mecz POL-NIR? 29.03.05, 02:38 Ja mysle ze bedzie bardzo dobrze. Rozegrali sie chlopaki . Chyba im impetu na jeszcze jeden mecz wystarczy:)) Slucham na zywo w radiu w internecie i bylo super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Będę ostrożny. 28.03.05, 23:01 Będę ostrożny i postawię na remis. Dlaczego? Słabą stroną polskiej reprezentacji jest "spoczywanie na laurach". Nie wiem, czy aby ostatni sukces nie rozstroi ich emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez kropekuk 29.03.05, 03:14 z jaka Chelsea? Oni przeciez grali z angielska druzyna narodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
doradca1 Re: jakie zaklady na mecz POL-NIR? 28.03.05, 23:24 Jeśli chodzi o wynik meczu POL-AZE obstawiałem 4:0 dla Polski. Było 8:0 dla Polski. Aż się obawiam obstawiania tego spotkania ale spróbuje. Mam życzenie aby wynik wynosił 3:1 dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: No co ludzie 29.03.05, 16:56 manny_ramirez napisał: > nikt sie tu pilka nie interesuje? Jak polska reprezentacja nie dostanie pomocy od zawodnikow grajacych w czolowych klubach amerykanskich to nie ma szans na wygrana. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: No co ludzie 29.03.05, 16:58 dowcip roku szlagus. Jeszcze sie smiejesz? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: No co ludzie 29.03.05, 17:02 manny_ramirez napisał: > dowcip roku szlagus. Jeszcze sie smiejesz? Czy uwazasz, ze amerykanska pilka nozna to cos z czego mozna sie jedynie smiac ? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: No co ludzie 29.03.05, 17:07 Nie, wrecz przeciwnie. Pamietasz gdzie skonczyli w ostatnich Mistrzostwach Swiata? A pamietasz dlaczego? Bo Twoim milusinskim pomagal sedzia:((( Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: No co ludzie 29.03.05, 17:10 manny_ramirez napisał: > Nie, wrecz przeciwnie. Pamietasz gdzie skonczyli w ostatnich Mistrzostwach > Swiata? A pamietasz dlaczego? Bo Twoim milusinskim pomagal sedzia:((( Malo sie pilka interesuje wiec nie pamietam szczegolow ale byla to chyba jedyna druzyna, ktorej nawet katastrofalnie grajacy Polacy zloili tylek. Czy sie nie myle ? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: No co ludzie 29.03.05, 17:13 zlali bo Amerykanie mieli juz zapewniony awans i doszli do cwiercfinalu gdzie przegrali tylko dlatego ze Anglosas nie zauwazyl ewidentnej Germanskiej reki na lini bramkowej:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: No co ludzie 29.03.05, 17:17 manny_ramirez napisał: > zlali bo Amerykanie mieli juz zapewniony awans i doszli do cwiercfinalu gdzie > przegrali tylko dlatego ze Anglosas nie zauwazyl ewidentnej Germanskiej reki na > > lini bramkowej:(((( Na pewno jakis spisek. O ile pamietam to kobiety (jezeli tak je mozna nazwac ) sa wyraznie lepsze od mezczyzn. One zdobyly juz chyba jakies tytuly o czym chlopcy moga jeszcze dlugo marzyc. Co ja mowie "dlugo" Bardzo, bardzo dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: No co ludzie 29.03.05, 17:22 masz racje jesli chodzi o kobeity, ale cwiercfinal MS to cos co niewiele krajow osiagnelo wiec popuscilbym w Twojej anty-amerykanskosci:))) A nie bede juz wyliczal tu sportow w ktorych Niemcy NIGDY USA nie dogonia Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: No co ludzie 29.03.05, 17:27 manny_ramirez napisał: > masz racje jesli chodzi o kobeity, ale cwiercfinal MS to cos co niewiele krajow > > osiagnelo wiec popuscilbym w Twojej anty-amerykanskosci:))) > A nie bede juz wyliczal tu sportow w ktorych Niemcy NIGDY USA nie dogonia A co mnie Niemcy obchodza ? Zwlaszcza w sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: No co ludzie 29.03.05, 17:31 schlagbaum napisał: > A co mnie Niemcy obchodza ? > Zwlaszcza w sporcie. > > Inaczej. Intersuje mnie jakie mozliwosci maja polscy sportowcy poza granicami. Interesujesz sie boksem ? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: No co ludzie 29.03.05, 17:32 dosc, ale mniej niz innymi sportami A co chcialbys wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: No co ludzie 29.03.05, 17:34 manny_ramirez napisał: > dosc, ale mniej niz innymi sportami > A co chcialbys wiedziec? Dlaczego na wyjazd do usa decyduje sie tacy, ktorzy uciekaja z ringu. Z Europy znam inne przyklady. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: No co ludzie 29.03.05, 17:37 Dlaczego na wyjazd do usa decyduje sie tacy, ktorzy uciekaja z ringu. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: No co ludzie 29.03.05, 18:03 manny_ramirez napisał: > Dlaczego na wyjazd do usa decyduje sie tacy, ktorzy uciekaja z ringu. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: No co ludzie 29.03.05, 18:05 no nic szlagus powielac stereotypy to umiesz dobrze niestety Zostawiam Cie z ta mysla Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez szlagus 29.03.05, 18:08 przeczytaj sobie ten artykul, Spodoba Ci sie. Troche nie na temat watku ale watek moj wiec nie szkodzi::)) www.regnum.ru/news/428347.html, Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: No co ludzie 29.03.05, 21:40 manny_ramirez napisał: > no nic szlagus powielac stereotypy to umiesz dobrze niestety > Zostawiam Cie z ta mysla Wlasnie dzisiaj widzialem program na ten temat z DUKE. To zaden stereotyp. To wesola prawda. Odpowiedz Link Zgłoś