griecco Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:20 DZiekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
grzes.sosnowiec Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:31 za pokój Odpowiedz Link Zgłoś
theafro Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:20 Za każde spotkanie "Pod Oknem"... Odpowiedz Link Zgłoś
david1919 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:20 Dał świadectwo że cierpienie daje bogate życie.Za to mu dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bayern13 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:20 Smutek... [`] [`] [`] Odpowiedz Link Zgłoś
jpmazurek Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:20 Dziękuję za całe moje życie. Kształtowałeś je przez 26 lat, czyli prawie całe. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew_eldtrich1 Re: 02.04.05, 23:20 Dzięki za wszystko. Pokazałeś, że życiu można nadać sens. Straciliśmy pasterza, straciliśmy drogowskaz...................................................................... ............................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:21 dziękuję...[*] Odpowiedz Link Zgłoś
mr_maks Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:21 Nie bedzie drugiego takiego :( Odpowiedz Link Zgłoś
kkondzior Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:21 Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
scrivo NIE LĘKAM SIĘ. 02.04.05, 23:26 ani choroby, ani śmierci ani odrzucenia przez ludzi. lękam się tylko o moich rodaków, co uczynią z darem jakim był dla nich przez lata Ojciec Swięty???... Oby żyli jego przesłaniem w każdej chwili swojej codzienności Magdalena Odpowiedz Link Zgłoś
anula001 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:21 Kocham Cie, bo Ty kochales kazdego...Za to i za wiele lekcji jak zyc i wierzyc Ci dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś
isabell99 TOTUS TUUS 02.04.05, 23:22 TOTUS TUUS-MÓWIŁ PAPIEŻ...TERAZ JEST JUZ Z TOBĄ W NIEBIE..TERAZ JUZ CAŁY I NA ZAWSZE TWÓJ... Odpowiedz Link Zgłoś
ally7 Dziękuję!!! 02.04.05, 23:22 Dziękuje, za najbardziej podniosłe dni w moim krótkim życiu, za przybliżenie mi Boga, którego tak dawno nie czułam obok siebie. Dziękuje za lekcje pokory, miłości, wiary.Za to że poczułam dume z polskości.Głęgoko wierze , że te dni odmienią nie tylko moje życie ale też Wasze,że będziemy potrafili czerpać nauke z Twojego cierpienia. Dziękuje, kocham Cie. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtascom Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:22 Dzis się wszystko zmieniło , od dzis juz zadnych konfliktów z nikim i z niczym trzeba się cieszyc kazdą znajomoscią ...[*]... Pokój Duszy /+\JANA PAWŁA II/+\ Odpowiedz Link Zgłoś
merrysu Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:22 Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
abbon Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:22 Dziekuje za wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
annak-k Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:22 dziekuje za twoja mlodosc,za to ze ksztaltowales moja Odpowiedz Link Zgłoś
laoo WYBACZ MI!!! 02.04.05, 23:23 BYŁAM TAK DALEKO OD CIEBIE, OD TWOICH SŁÓW... NIE SŁUCHAŁAM CIĘ, NIE PATRZYŁAM NA CIEBIE CHOĆ BYŁEŚ TU OD ROKU MOJEGO URODZENIA.. TYLE SAMO LAT CO JA DOPIERO OSTATNIE 24 GODZINY UŚWIADOMIŁY MI CO STRACIŁAM BEZPOWROTNIE!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKO MI PĘKA Z BÓLU, Z MOJEJ ŚLEPOTY :( NIE WIEM JAK BĘDĘ TERAZ ŻYĆ NIE ZAZNAWSZY TWOJEJ MIŁOSCI NIE PRZYSZEDŁWSZY SIĘ OGRZAĆ W JEJ CIEPLE TAK BARDZO TEGO ŻAŁUJĘ...:(((((((((((((((( TAK BARDZO CHCIAŁABYM CIĘ CHOĆ RAZ ZOBACZYĆ, USŁYSZEĆ, POMODLIĆ SIĘ Z TOBĄ.. BOŻE RATUJ MNIE :( ŚPIESZMY SIE KOCHAĆ LUDZI - TAK SZYBKO ODCHODZĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
jszymendera ROCZNIK '78- WIEM CO CZUJESZ!!! 02.04.05, 23:31 Innego papieża nie znaliśmy- to był nasz jedyny... I zawsze będzie... Nie mogę sobie wyobrazić, że Papieżem może być lub mógł być ktoś inny... To dla mnie szczególny fakt, ze to wraz z naszymi narodzinami Bog podarował nam wszystkim takiego pasterza... Nie wyróżnia nas to wśród tłumu, ale dodaje jakieś wiary i nadziei... Ojcu Świętemu dziękuję za przekazanie nam wszystkim wiary w drugiego człowieka- bez niej byłabym ślepa i błądząca w codziennym zgiełku i chaosie... Odpowiedz Link Zgłoś
nxxx Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:23 Dziekuje,ze byles tak wspanialy... Odpowiedz Link Zgłoś
artur_szcz Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:23 Dziękuję Ci Ojcze za wszystko!!! Artur Odpowiedz Link Zgłoś
da_tura Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:23 Dziękujemy za to, że byłeś! Odpowiedz Link Zgłoś
mario667 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:24 dziekuję za wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
danielka51 Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:24 Oplakuje wielkiego CZLOWIEKA , choc nie jestem wierzaca cenie ludzi za ich wiare,a Jego w szczegolnosci za dobro,ktore nam wszystkim ofiarowal ,za wiedze ktora nam przekazal i za walke o pokoj na ziemi.Niech spoczywa w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
martamorawska Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:24 Ojcze Święty......dziękuję Ci za to że byłeś, że dawałeś nadzieję...dzięki Tobie jestem taka jaka jestem....Wszystko zawdzięczam, Tobie...Marta Odpowiedz Link Zgłoś
idea_krys dziękuje 02.04.05, 23:24 Chcę ci podziękować za wszystko co zrobiłeś dla mnie, dla polaków, dla wszystkich. DZIĘKUJĘ CI!! Odpowiedz Link Zgłoś
sarlaqq Re: Ech wy!!! JPII opłakujecie! A może tak podzię 02.04.05, 23:25 Jeszcze nie wiem, za co dziękować, może kiedyś do tego dojdę. Tak czy inaczej - Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś