Dodaj do ulubionych

Zatkalo szczekaczke

27.04.05, 08:38
W watku o przemilczaniu przez Izrael ludobojstwa dokonanego na Ormianach i
krytyce tego kraju i jego spoleczenstwa za brak "jakiegokolwek wspolczucia
dla cierpienia innych narodow" dyzurna szczekaczka propagandystyczna zapytala
podchwytliwie, co wlasciwie takiego robi Polska i Polacy w obronie Tybetu?

Przytoczylem szczekaczce szereg faktow i linkow dotyczacych inicjatyw
rzadowych i prywatnych.

Szczekaczka zamilkla. A ja tak chetnie dowiedzialbym sie teraz ile razy
Izrael zaprosil do siebie Dalaj Lame? Ile razy dalaj Lama lub inny tybetanski
dostojnik przemawial w Knesecie lub spotkal sie z premierem? Ile razy i kiedy
Izrael potepil Chiny za lamanie praw czlowieka?
Czy Kneset przyjal moze deklaracje w sprawie solidarnosci Izraela z narodem
tybetanskim?
Czy na plaszczyznie rzadowej Izraela utworzono i dziala jakas komisja ds
Tybetu? Czy narod izraelski tak masowo solidaryzuje sie z narodem tybetanskim
tak, jak uczynily to dziesiatki tysiecy Polakow w akcji poparcia dla Genduna
Czokji Nimy?
Czy rzad Izraela potepil otwarcie wyroki smierci wydane na tybetanskich
mnichow? Czy Izrael przesla w tej sprawie jakies oficjalne noty protestacyjne
pod adresem Chin?

itd. itd....

Wszystkiego tego chetnie bym sie dowiedzial, "nu" bo wedlug szczekaczki
Polska wcale nie jest lepsza od Izraela.

"Nu" ale szczekaczke zatkalo....
Obserwuj wątek
    • remekk Re: Zatkalo szczekaczke 27.04.05, 11:52
      Mnie z kolei starszyła , ze bilans ogólnej postawy może byc dla nas
      niekorzystny . Ale kiedy doszło do porównania - najpierw sie bardzo
      zebnerwowała a potem zamilkła ... .
      • dana33 Re: Zatkalo szczekaczke 27.04.05, 12:02
        remekk, chloptysiu, nic mnie nie zatkalo. drzewieckeigo bojkotuje, wiec mu nie
        odpowiadam, a tobie napisalam, ze dopoki sie nie nauczysz czegos, to ze
        smarkaczami nie mam o czym dyskutowac. wiec doucz sie. bilans ciagle dla was
        niekorzystny....
        • lortea Re: Zatkalo szczekaczke 27.04.05, 12:10
          Mylisz sie, bilans zawsze będzie korzystny dla znającego historię, nawet gdy to
          historia niewygodna dla twego narodu. Chcesz dyskusji to dyskutuj ale tobie to
          nie wystarcza, uważasz że najlepiej pluż Polaków na każdym kroku. Za to
          będziemy cię punktować na każdym kroku, i mamy możliwości ky temu. Bo piszemy o
          faktach: izraelskim milczeniu o Ormianach w 1915, massowej kolaboracji z NKWD i
          UB, strzelaniu do przypadkowych Palestyńczyków. Ty zaś wypisujesz fakty o
          rzekomej kolaboracji Polaków nie mając żadnych podstaw ku temu. Niestety dana,
          jesteś wzorem antypolonizmu, ja antysemitą zaś nigdy nie byłem i nie jestem.
          • dana33 Re: Zatkalo szczekaczke 27.04.05, 12:17
            jasne, ze jestem wzorem antypolonizmu, why not?
            kretynie, israela nie bylo w 1915. i nikt o tym nie milczy. tylko dlaczego my
            mamy o tym krzyczec? my krzyczymy o wymordowaniu naszego narodu, ormianie moga
            krzyczec o wymordowaniu swojego. no i polacy tez maja wolna droge na krzyk o
            wymordowaniu swojego narodu. ktos ci przeszkadza? a moze my po prostu krzyczymy
            glosniej? poprobuj nas przekrzyczec, moze ci sie nawet uda.
            • patriota a propos tego wlasnego wrzasku 27.04.05, 12:27
              "akurat w Izraelu...nie mozna dostrzec jakiegokolwiek wspolczucia dla
              cierpienia innych narodow.

Szczegolnie zdumiewajace jest to zwazywszy wielkiege wspolczucie jakie okazal
              Zydom caly swiat w obliczu ich cierpien i pomocy udzielonej im przy powstawaniu
              panstwa Izrael"

Jak widac, nie wszystko zalezy do glosnego wrzasku.

• dana33 Re: a propos tego wlasnego wrzasku 27.04.05, 12:59
                patrioto, lepiej nie pisz bzdur, jak nie znasz faktow. gdzie nie zdarza sie
                nieszzescie narodowe, czyto trzesienie ziemi, czy powodz, czy glod, wszedzie
                jest israel z pomoca i to jeden z pierwszych.

www.reliefweb.int/rw/rwb.nsf/AllDocsByUNID/9980c26bf0d8cb4dc12567d200485d
                8b
                www.moscowtimes.ru/stories/2004/09/15/016.html
                www.koshereucharist.iq9.com/index.php?p=249
                cbs2chicago.com/mideast/mideast_story_245164726.html/resources_storyPrint
                ableView

www.payvand.com/news/04/jan/1169.html

www.israel-mfa.gov.il/MFA/About%20the%20Ministry/MFA%
                20Spokesman/1997/Israel%20Sends%20Aid%20to%20Mexican%20Hurricane%20Victims

www.globes.co.il/serveen/globes/docview.asp?did=867812&fid=942

zeby tylko wymienic kilka....
                • klopotowski Re: a propos tego wlasnego wrzasku 27.04.05, 13:14
                  Znow krecisz i manipulujesz. Polska tez wysyla swoja pomoc niemal przy kazdej
                  takiej klesce zywiolowej czy wojnie i to pomimo, ze jest bardzo biedna w
                  porownaniu z Izraelem np. akcje PIH-u i PCK.
                  Ale tutaj chodzi o cos wazniejszego: O PRAWDE I PAMIEC O POMORDOWANYCH ORMIANACH.
                  Trudno to zrozumiec???
                  Nie chce sie powtarzac dlatego wkleje tekst z moich odpowiedzi z poprzedniego watku.

A teraz do meritum. Tutaj nie chodzi o licytowanie kto wiecej pomaga, tutaj
                  chodzi o PAMIEC I OBOJETNOSC wobec ZAGLADY (znowu sie powtarzam -zmuszasz mnie
                  do tego). Oraz jak sie tez okazalo o KLAMSTWO - NEGOWANIE ZBRODNI LUDOBOJTWA
                  !!!. Jak WY, sumienia swiata (i mowie to bez ironii) mozecie cos takiego
                  robic??? OFICJALNIE NEGOWAC ZBRODNIE LUDOBOJSTWA??? Nie wstyd wam?
                  Dlaczego nie zorganizujecie jakiejs akcji spolecznej majacej na celu wymuszenie
                  tego na waszym rzadzie! Dlaczego slychac tylko niesmiale, marginelizowane glosy?
                  Tego po prostu nie zrozumiem... Ile na tym zarabiacie? Aaa tak zapominalem
                  pieniadze nie pachna brzydko.
                  A bardzo dobre stosunki z Turcja, to co, nie przekladaja sie na $$$???
                  No jaki moze byc inny powod NIEUZNANIA LUDOBOJSTWA PRZEZ PANSTWO ZYDOWSKIE (!!!).

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23196391&a=23218626
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23196391&a=23218952

• dana33 Re: a propos tego wlasnego wrzasku 27.04.05, 13:19
                    o co tobie chodzi, klopotowski? czy ja gdzies oskarzalam polske, ze nie posyla
                    pomocy? to ty z kolesiami oskarzacie israel, ze jest obojetny na cudze
                    cierpienia, wiec ci podeslalam pare linkow, ze wlasnie nie jestesmy. wiec gdzie
                    krece i manipuluje? wiesz, zaklopotany, nie wiesz co odpowiedziec, to zaczynasz
                    krecic, ze ja manipuluje.
                    hm, jestem ciekawa co wymyslisz w odpowiedzi na to....
                    masz prawo na twoj nik zaklopotany, ja na twoim miejscu tez bylabym, bo brak ci
                    logiki i to kompletnie...
                    • klopotowski Re: a propos tego wlasnego wrzasku 27.04.05, 13:30
                      Krecisz, bo doskonale wiesz o co chodzi. To ja sie was jeszcze raz pytam:
                      DLACZEGO NIE UZNALISCIE, TAK JAK POLSKA TO ZROBILA, ZAGLADY ORMIAN?
                      Wy, ktorzy doswiadczyliscie Holokaustu! Dlaczego??? Przeciez chodzi tylko O PRAWDE.

Ja znam odpowiedz - dobre stosunki i kontrakty z Turcja- ale oczekuje odpowiedzi
                      od ciebie.
                      • dana33 Re: a propos tego wlasnego wrzasku 27.04.05, 13:49
                        co to znaczy uznalismy?
                        a teraz daj mi link do uznania przez polske tej zaglady ormian, bo nic o tym
                        nie wiem. szukalam w internecie i nic nie znalazlam....
                        • klopotowski UCHWAŁA Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej 27.04.05, 13:54
                          UCHWAŁA
                          Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej
                          z dnia 19 kwietnia 2005 r.
                          w 90. rocznicę ludobójstwa popełnionego na ludności ormiańskiej w Turcji
                          podczas I Wojny Światowej.

orka.sejm.gov.pl/opinie.nsf/nazwa/3918_u/$file/3918_u.pdf
                          • goldbaum no i zatkales szczekaczke ponownie :-) 27.04.05, 14:43
                            tyle razy byla juz zatykana ale ciagle na nowo sie wyhyla ze swoimi plugawymi
                            klamstwami i szczeka i szczeka...

• arap1 Re: no i zatkales szczekaczke ponownie :-) 27.04.05, 14:46
                              TY PSIE MASz TYLE POWIEDZENA O ZYDACH ...??/SMIESZNE KUNDEL
                              • goidbaum Ty nie obrazaj psow. 27.04.05, 15:12
                                z kozy psa zrobic sie nie da.!
                                chociaz fakt, ze i jedno i drugie potrafi wejsc tylko na pochyle drzewo.
                                • krystian71 Re: Ty nie obrazaj psow. 27.04.05, 17:46
                                  jotka,mimo wszystko,sa granice dobrego smaku przy zawieraniu strategicznych
                                  chwilowych sojuszow.Witold poszedl z Mamajem.Ale Beck z Hitlerem nie chcial...
                                  • goidbaum Re: Ty nie obrazaj psow. 27.04.05, 19:11
                                    przypominam,, ze:
                                    a) nie wiem kto to jest Jotka, o czym od dawna mowie.
                                    b) Izrael rozdaje karty na Bliskim Wchodzie i bedzie je nadal rozdawal.
                                    - ale nigdzie wiecej.!
                                    masz ze zrozumieniem tych oczywistych faktow jakies problemy?
                                    • i-love-2-bike Re: Ty nie obrazaj psow. 27.04.05, 19:14
                                      goidbaum napisała:

> przypominam,, ze:
                                      > a) nie wiem kto to jest Jotka, o czym od dawna mowie.
                                      > b) Izrael rozdaje karty na Bliskim Wchodzie i bedzie je nadal rozdawal.
                                      > - ale nigdzie wiecej.!
                                      > masz ze zrozumieniem tych oczywistych faktow jakies problemy?

a skad wymysliles te sliczny nick?
                                    • krystian71 Re: Ty nie obrazaj psow. 27.04.05, 19:44
                                      ja mowie o twoim strategicznym kontakcie z arapem, tym gejzerem intelektu.
                                      jak nie wiesz kto to jotka , sprawdz , co niejaki j-k pisal na temat czasem
                                      przez niego uzywanej xywy goidbaum.
                                      Glupio wyszlo,bo akurat do mnie mu sie na zwierzenia zanioslo.
                                      Po trzecie, co z tym Israelem, o nic cie nie pytalem , ten stworek nieudolny
                                      nic mnie nie obchodzi.Czy watek jest nt Israela?
                          • dana33 Re: UCHWAŁA Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej 27.04.05, 20:05
                            nu, klopotowski, przyjaciele sie rozjechali, wiec jestem znow wolna do czytania
                            twoich postow. tak, przeczytalam zalacznik, dobrze ze znalazles, bardzo sie
                            polsce chwali, ze zlozyla hold i potepila.
                            my tego nie zrobilismy. czy mam z tego powodu wyrywac sobie teraz wlozy z
                            glowy, czy moge przejsc nad tym do porzadku dziennego?
                            • klopotowski Re: UCHWAŁA Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej 27.04.05, 20:14
                              Nie musicie sobie nic wyrywac. Takim a nie innym postepowaniem dajecie o sobie
                              chyba nienajlepsze swiadectwo. Szczegolnie biorac pod uwage wasza historie i co
                              wazne wasze oczekiwania wobec innych co do pamieci o tragedii holokaustu.
                              Czasami trzeba sie zachowac po ludzku i w zgodzie z prawda. To tyle.
                  • goidbaum Re: a propos tego wlasnego wrzasku 27.04.05, 13:21
                    po raz kolejny ci przypominam, ze Izrael (rzad izraelski) nie musi sie
                    ustosunkowac oficjalnie do genocide Ormian, gdyz Izraela w roku 1915 jeszcze
                    nie bylo, wiec nie ma takiego dyplomatycznego obowiazku.
                    natomiast w prasie izraelskiej pisze sie o tym jak wszedzie w cywilizowanym
                    swiecie.

i pamietaj, ze to ja jestem prawdziwy, a nie antyzydoska podszywka goldbaum ,
                    bedaca w istocie mustafa-g.
                • goldbaum Czy az tak trudno zrozumiec o co chodzi? 27.04.05, 13:23
                  Czy az tak trudno zrozumiec roznice miedzy pomoca humanitarna DLA OFIAR
                  kataklizmow, ktora i tak organizuja niemal wszystkie kraje swiata (lacznie z
                  muzulmanskimi) a AKTYWNYMI DZIALANIAMI RZADU wyrazajacymi sie OTWARTA krytyka
                  lamania praw czlowieka i wspieraniem organizacji i ludzi walczacych o nie?

Czy tak trudno zrozumiec roznice miedzy podarowaniem ofiarze powodzi namiotu a
                  otwarta krytyka rzadu mordujacego ludzi?

Niektorzy robia wszystko, zeby tylko zamacic i uniknac odpowiedzi na pytanie,
                  ktore przeciez sami sprowokowali.

No to, co takiego robi Izrael, w celu zmiany stosunkow panujacych w Tybecie? Co
                  Izrael uczynil, zeby w tym regionie swiata byly przestrzegane prawa czlowieka?

Dlugo szukalas w internecie i niczego nie znalazlas....

Wyglada na to, ze ten ekspert mial racje?
            • krystian71 Re: Zatkalo szczekaczke 27.04.05, 12:34
              > kretynie, israela nie bylo w 1915. i nikt o tym nie milczy. tylko dlaczego my
              > mamy o tym krzyczec?

A Polska wg ciebie , kretynko , byla?
              To sobie wrzeszcz tylko o swoim holokauscie,az do zachrypniecia.
              I poczekaj , az tez ci ktos tak odpowie-"co nas to obchodzi,to nie moj narod.
              I bedzie wtedy po zydowsku
              • quan-ti Re: Zatkalo szczekaczke 27.04.05, 12:38
                > I poczekaj , az tez ci ktos tak odpowie-"co nas to obchodzi,to nie moj narod.

Całkiem niezłe rozwiązanie. Dodam to sobie do ulubionych.
                • dana33 Re: Zatkalo szczekaczke 27.04.05, 13:03
                  dodaj, juz od dawna pisze, ze bedzie dla nas lepiej, jak sie zaczniecie
                  interesowac wlasnym podworkiem, a nie naszym.
                  a ze polski nie bylo w 1915? ktoryz z zydow zaczal z pretensjami do polski, ze
                  nie protestuje w sprawie masakry ormian? tu maz prosze swietny przyklad.
                  zaczynacie kretynski watek z pretensjami, ze israel nie reaguje na masakre
                  ormian, jak sie wam pilke odrzuca spowrotem, mowiac, ze polska sie tez nie
                  bardzo interesowala, a israela nie bylo w 1915, to natychmiast jest odpowiedz z
                  poklaskiem, ze polski rowniez nie bylo.
                  jszcze raz: jesli zaczynacie atakowac zydow i israel, to sprawdzcie, czy wy i
                  polska jestescie przykladem. jesli nie, to lepiej milczcie, bo napewno
                  dostaniecie odpowiedz, jaka nie bedzie wam pasowac.
                  • krystian71 Re: Zatkalo szczekaczke 27.04.05, 13:22
                    znowu klamiesz kretynko, kto napisal,ze Polska nie protestowala, bo jej nie
                    bylo?
                    Polski nie bylo, protestowali Polacy i doskonale tamte wypadki znali.Znajdz
                    sobie opis Zaglady u Zeromskiego.
                    To twoj argument jest do niczego , Israelczycy nie protestowali ani wtedy , ani
                    teraz.A ty wyraznie napisalas dlaczego.Nie twoj narod,nie twoj biznes,nie twoj
                    wrzask.
              • goidbaum Polska de jure byla. 27.04.05, 12:44
                Turcja nigdy nie uznala rozbiorow Polski, zatem dla Turcji Polska w roku 1915
                formalnie istniala.
                Nie rozumiem, dlaczego od Dany wymagasz pisania o zabojstwie Ormian.?

moze od Amerykanow zaczniesz wymagac pisania o hiszpanskich konkwistadorach
                i ich zbrodniach w Ameryce Lacisnskiej?
                • klopotowski Re: Polska de jure byla. 27.04.05, 13:01
                  Dlaczego krecisz podszywko?
                  Przeciez doskonale wiesz o co chodzi. Tutaj nie mowimy o przyznaniu sie do winy,
                  tylko o UZNANIU TEGO LUDOBOJSTWA ZA FAKT HISTORYCZNY, co samo w sobie odda hold
                  ofiarom. A Izrael NIE CHCE tego zrobic W IMIE INTERESOW Z TURCJA. Tak trudno to
                  zrozumiec? I jak to panstwo ma teraz czelnosc mowic o "obojetnosci" na
                  Holokaust, kiedy samo w imie dobrych stosunkow gotowe jest zaklamywac historie.
                  Zrozumiano?
                  • dana33 Re: Polska de jure byla. 27.04.05, 13:04
                    ty, kopotowski z centrum klopotowic, najpierw sprzatnij prosze wlasne podworko,
                    bo smieci tam masa i smierdzi. a potem zajmim sie sprzataniem mojego podworka.
                    • krystian71 argumentum ad judaicum 27.04.05, 13:27

• goidbaum Re: Polska de jure byla. 27.04.05, 13:06
                    nie rozumiem, pallancie, dlaczego do mnie z tymi uwagami?
                    po pierwsze Izrael (rzad izraelski) zrobic tego NIE MUSI, gdyz w roku 1915
                    jeszcze nie istnial - a zatem nie ma takiego dyplomatycznego obowiazku.
                    historycy izraelscy zas o tym pisza.

a poza tym , kretynie, falszywka jest tu goldbaum, gdyz ten podpisujas
                    sie z zydoska, a ma antyzydoskie poglady.

ja jestem prawdziwy.

ucz sie logiki, zanim cos palniesz.
                    • klopotowski Re: Polska de jure byla. 27.04.05, 13:22
                      Ty mnie nedzny smieciu chcesz uczyc logiki? Stuknij sie w leb baranie!

Logicznie rzecz biorac, skoro Izrael domaga uznania SWOJEGO ludobojstwa przez
                      inne panstwa, to powinien przede wszystkim W IMIE PRZYZWOITOSCI uznac
                      ludobojstwo Ormian. Zrozumiales? Czy jeszcze musze powtarzac, podszywko?

Czy to przypadkiem ten wariat J-K nie podszywa sie pod Goldbauma?
                      • goidbaum Re: Polska de jure byla. 27.04.05, 13:31
                        zero pojecia o logice. pamietaj, pallancie, ze to ja jestem prawdziwy, gdyz,
                        mam zydoskiego nicka i prozydoskie poglady, a nie podszywka goldbaum,
                        bedaca w istocie muszafa-g, i islamska v. kolumna.

pamietaj tez , nieuku, ze genocide Zydow juz dawno zostalo uznane
                        za ludobojstwo. Izrael zatem nie musi sie juz o nic starac.
                        natomiast musi Armenia.

i znowu dwoja z logiki i zdrowego myslenia.
                        • krystian71 Re: Polska de jure byla. 27.04.05, 13:36
                          napisz jeszcze jotka,ze w 15 roku Armenii nie bylo i w zwiazku z tym
                          ludoobojstwa tez nie bylo,a ze i Israela nie bylo to dzisiaj Zydzi , ktorzy
                          sa ,mimo tego holokaustu , ktory byl ,moga ludobojstwo Ormian uznac za niebyle.

he,he to powyzej to kwintesencja twoich wywodow
                          • goidbaum Re: Polska de jure byla. 27.04.05, 13:49
                            ale coz mnie obchodzi, co jakas/jakis jotka ma napisac?
                            zglos sie do niego.

Armenii jak panstwa nie bylo, ale byl Narod Ormianski.
                            I upomina sie i slusznie o swoje.
                            Natomiast Izraela nie bylo i z punktu widzenia obyczajow miedzynarodowych
                            stanowiska w sprawie Genocide Ormian zajmowac oficjalnie nie musi.
                            Jasne?
                            • krystian71 Re: Polska de jure byla. 27.04.05, 14:30
                              piszesz dyrdymaly o rzeczach na ktorych sie nieznasz , jakie obyczaje
                              miedzynarodowe , chyba ZWYCZAJE jotka?IUS - COMMUNE
                              a to o czym tu piszesz , moze byc najwyzej IUS JUDE-COMMUNE ,buhahaha
                              Obyczajowka , to nie ten komisariat ...
                              Polski tez nie bylo , a Polska uznala a zreszta sam wiesz NAJLEPIEJ , ze to nie
                              o to chodzi.
                            • goldbaum Re: Polska de jure byla. 27.04.05, 14:46
                              goidbaum napisała:

> Armenii jak panstwa nie bylo, ale byl Narod Ormianski.
                              > I upomina sie i slusznie o swoje.

A narod zydowski byl czy nie jasiu?

> Natomiast Izraela nie bylo i z punktu widzenia obyczajow miedzynarodowych

a coz ty barani synu wiesz o "obyczajach miedzynarodowych"????????
                        • klopotowski Re: Polska de jure byla. 27.04.05, 13:45
                          Ludobojstwo Ormian to fakt historyczny, czy to sie takich sqrvielom jak ty
                          podoba czy nie. Zrozumiano?

Czy ty naprawde smieciu, musisz podszywac sie pod Goldbauma? I znowu ta twoja
                          obsesja islamska. Wstyd ci glosic wlasne poglady pod oficjalnym nickiem? Jezeli
                          tak, to spieprzaj smieciu. Naprawde nie ma lekarza, ktory moze ci pomoc? A moze
                          jeszcze nie udales sie do specjalisty?
                          • goidbaum Re: Polska de jure byla. 27.04.05, 13:53
                            i znowu, brudna szmato islamska, musze Cie uczyc, jak powinienes myslec?

Tu nie chodzi , nieuku, czy genocide Ormian byl - bo w to nikt nie watpi
                            (poza Turkami)

Chodzi o to, ze Izrael nie musi zajmowac na ten temat oficjalnego stanowiska,
                            gdyz go wtedy w roku 1915 nie bylo.

I pamietaj alogiczny nieuku, ze to moj nick jest prawdziwy.
                            Zydoski, z pro-zydoskimi pogladami.
                            goldbaum zas jest podszywka. jest to w istocie mustafa-g, i V. kolumna islamska.
                            wbij sobie to wreszcie do twej malutkiej glowki.
                            • klopotowski Re: Polska de jure byla. 27.04.05, 14:10
                              Trzeba ci cos przyznac j-k, poprawiasz mi humor :).
                              Nie dziwie sie, ze zwracaja sie tutaj do ciebie jasio. To chyba od tego glupiego
                              jasia z kawalow?
                              Do tego masz obsesje na punkcie islamu - co mnie szczegolnie smieszy, bo nie mam
                              z tym nic wspolnego. To chyba tak z braku argumentow? Tak jak niektorzy wszedzie
                              widza Zyda?
                              Glupoty sie nie leczy, ale zaburzenia obsesyjne TAK. Moge tylko wyrazic
                              nadzieje, ze znajdziesz dobrych specjalistow. Czego tobie i forumowiczom
                              serdecznie zycze :).

Co do tematu, to juz wystarczajacu duzo napisano tu i w poprzednim watku.
                              Np.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23196391&a=23218952
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23196391&a=23215849
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=23196391&a=23216689

• dana33 Re: Polska de jure byla. 27.04.05, 13:51
                        klopotowski, ty mi cusik przypominasz wqirwielszczaka... ktory to juz z kolei
                        nik????
                        • klopotowski Re: Polska de jure byla. 27.04.05, 13:56
                          Kolejne pudlo.
                        • krystian71 a ja jestem ahmed -krystian, bu hahaha 27.04.05, 14:32

• klopotowski Re: a ja jestem ahmed -krystian, bu hahaha 27.04.05, 14:37
                            W takim razie. Salem alejkum Bracie! :)))
                            • dana33 Re: a ja jestem ahmed -krystian, bu hahaha 27.04.05, 20:23
                              nu, klopotowski, mowilam, ze mas sie douczac, mowi sie salaam a nie salem, w
                              salem do byly czarownice.
                              • i-love-2-bike Re: a ja jestem ahmed -krystian, bu hahaha 27.04.05, 20:24
                                dana33 napisała:

> nu, klopotowski, mowilam, ze mas sie douczac, mowi sie salaam a nie salem, w
                                > salem do byly czarownice.

oj mas sie douczac bo massa ciemna.
                                • remekk Ale za to jaka dobra mine robi do złej gry ... . 27.04.05, 20:28
                                  Zbłaźniła się juz kilkukrotnie ale dalej próbuje cwaniaczyć . Ale to dosyc
                                  żałosne próby ... .
                                  • klopotowski Re: Ale za to jaka dobra mine robi do złej gry .. 27.04.05, 20:33
                                    A co jej pozostaje, kiedy klamstwa i odwracanie kota ogonem nie wychodzi?
                                    • remekk Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się podobnie 27.04.05, 20:36
                                      Dlatego mimo wszystko warto uczestniczych w takich forach ... .
                                      • klopotowski Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 20:46
                                        Chyba warto, ale czasami szkoda czasu :). Na pewno nalezy o klamstwach dot.
                                        historii Polski mowic. Ale tutaj pojawia sie problem naszych wladz i czesci
                                        srodowisk dziennikarskich. Takie osoby, srodowiska nie tylko udaja, ze "to
                                        deszcz pada", ale jeszcze nie wiedziec czemu, uwielbiaja sie samobiczowac wbrew
                                        polskiej racji stanu, opierajac sie na - mowiac wprost - tendencyjnych i
                                        klamliwych zrodlach (nie musze chyba podawac przykladu:). To dziwne, ale tak
                                        jest. Dopiero ostatnio cos drgnelo, zaczeto reagowac na "polskie obozy", ale to
                                        niestety wciaz malo.
                                        Pozdr.
                                        • krystian71 Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 21:01
                                          zawsze warto , klopciu , ja pol roku temu nie sadzilem , ze cos takiego wogole
                                          moze miec miejsce , wszedlem tu pelem dobrej woli i niewinny jak lelija :)
                                          Czym predzej tobie i twoim znajomym luski z oczu spadna , tym lepiej.
                                          Bosmy przez cale dziesieciolecia byli od swiata odseparowani , darzylismy ich
                                          sympatia( komuna ich wygnala) i nie wiedzielismy , jaka Polakom gebe dorabiaja.
                                          Ta ciemnota i ignorancja na szczescie sie dawno skonczyla, a kto nie wierzy ,
                                          temu wydruki z tego foru, sru... na komputer i niech sie sam przekona.
                                          Ten internet ma wielka moc:))))
                                          • klopotowski Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 21:22
                                            Moja rodzina zostala juz uswiadomiona :). Bylem tutaj krotko jakis rok temu,
                                            tylko czytalem. To forum jest bardzo pozyteczne, bo mozna sie dobitnie
                                            przekonac, ze cos takiego jak antypolonizm u Zydow istnieje i ma sie bardzo
                                            dobrze (w GW tego nie przeczytasz :). Czasami zapisuje co lepsze wyjatki i
                                            rozsylam znajomym na maila. Co niektorzy sa niezle zdziwieni, bo wciaz pokutuje
                                            u nich cukierkowy obraz Zydow - jaki jest odmalowany w GW. Polak zly-antysemita,
                                            zyd-szlachetny cierpietnik. Zydow nalezy szanowac, bo przeciez tyle wycierpieli
                                            itd. Proste i klarowne. Nie wiem, ale w moim srodowisku nigdy spotykalem sie z
                                            antysemityzmem, nikt Zydow na stosy nie wysylal, stosunek byl raczej pozytywny,
                                            chociazby za tych syjamistow z 68. A GW to juz od paru lat nie kupuje.
                                            Pozdr.
                                            • i-love-2-bike Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 21:25
                                              klopotowski napisał:

> Moja rodzina zostala juz uswiadomiona :). Bylem tutaj krotko jakis rok temu,
                                              > tylko czytalem. To forum jest bardzo pozyteczne, bo mozna sie dobitnie
                                              > przekonac, ze cos takiego jak antypolonizm u Zydow istnieje i ma sie bardzo
                                              > dobrze (w GW tego nie przeczytasz :). Czasami zapisuje co lepsze wyjatki i
                                              > rozsylam znajomym na maila. Co niektorzy sa niezle zdziwieni, bo wciaz pokutuje
                                              > u nich cukierkowy obraz Zydow - jaki jest odmalowany w GW. Polak zly-antysemita
                                              > ,
                                              > zyd-szlachetny cierpietnik. Zydow nalezy szanowac, bo przeciez tyle wycierpieli
                                              > itd. Proste i klarowne. Nie wiem, ale w moim srodowisku nigdy spotykalem sie z
                                              > antysemityzmem, nikt Zydow na stosy nie wysylal, stosunek byl raczej pozytywny,
                                              > chociazby za tych syjamistow z 68. A GW to juz od paru lat nie kupuje.
                                              > Pozdr.

prawdziwy cymesik to fredek i arap jak sie postara. te goje to gnoje
                                              fredziowe,to juz stary,utarty frazes:))
                                              • klopotowski Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 21:33
                                                Wiesz, to wlasnie dzieki fredziowi tutaj sie zatrzymalem! Rok temu czytajac
                                                jakis artykul na stronie GW nadzialem sie na komentarz fredka. Wiadomej tresci
                                                (to u fredka constans) "polak pij, zone bij", czy jakos tak :).
                                                • i-love-2-bike Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 21:38
                                                  klopotowski napisał:

> Wiesz, to wlasnie dzieki fredziowi tutaj sie zatrzymalem! Rok temu czytajac
                                                  > jakis artykul na stronie GW nadzialem sie na komentarz fredka. Wiadomej tresci
                                                  > (to u fredka constans) "polak pij, zone bij", czy jakos tak :).

no patrzac na temperament danusi,mozna miec ukryte marzenia:)))
                                                • dana33 Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 21:39
                                                  a co, klopotowski, nie pijecie i zon nie bijecie? bo ja to juz o 7 rano
                                                  widzialam pijakow kolo budki z piwem, zlotko.... i nie tylko polacy pija, ale i
                                                  polki tez.... widzialam, widzialam, tak ze nie krzycz duzo, bo duzo jest prawdy
                                                  we fredziowych wpisach....
                                                  • i-love-2-bike Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 21:46
                                                    dana33 napisała:

> a co, klopotowski, nie pijecie i zon nie bijecie? bo ja to juz o 7 rano
                                                    > widzialam pijakow kolo budki z piwem, zlotko.... i nie tylko polacy pija, ale i
                                                    >
                                                    > polki tez.... widzialam, widzialam, tak ze nie krzycz duzo, bo duzo jest prawdy
                                                    >
                                                    > we fredziowych wpisach....

danus ty wzielas cos na uspokojenie bo my raz pijemy a raz bijemy. robisz sie
                                                    dzisiaj jak biedronka,ktora tak pomiatasz,ni w czortu ciebie czytac sie nie
                                                    da,ze o tresci to juz nie wspomne. stan przy oknie wez spokojnie 10 glebokich
                                                    oddechow to pomaga,sproboj.
                                                  • klopotowski Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 21:55
                                                    Ja zony nie bije i nie pije, wypraszam sobie takie slowa. Niech bym sprobowal,
                                                    jeszcze sam bym dostal :). A gdybym napisal (z czym sie nie zgadzam), ze Zydzi
                                                    sa zachlannymi na pieniadze oszustami? No, przeciez tak nie mozna.

Ale dobrze, ze TY to piszesz. To najlepiej swiadczy o tobie. Tak na prawde to
                                                    nie ma duzej roznicy pomiedzy toba a fredkiem, co mnie nie zaskakuje.

"bo duzo jest prawdy we fredziowych wpisach...." - taak, piekne slowa polecam je
                                                    wszystkim forumowiczom, ktorzy maja zludzenia co do osoby dana33. Brawo!
                                                    Identyfikowanie sie z pogladami najwiekszej antypolskiej szmaty na tym forum, to
                                                    wyraz twojej milosci do Polski? Baardzo ladnie, maseczka zyczliwej polsce
                                                    Zydowki opadla :). I wiesz, tak jest lepiej, niech wszyscy wiedza, ze ty
                                                    uwazasz, ze fredzio ma duuzo racji. Baaardzo dobrze! Wole taka szczerosc, niz
                                                    twoje zaklamanie z wypisywaniem o zyczliwosci do Polski. Tak jak fredzio jest
                                                    zyczliwy oczywiscie. Brawo! Maska opadla!
                                                  • krystian71 Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 22:04
                                                    klopciu , bez zludzen
                                                    Tu juz od miesiecy toczy sie dziwna przepychanka
                                                    Widziales jezyk fredzia , to typowe zydlaczenie.
                                                    A czasami puszcza post, gdzie zadnego sie bledu nie doszukasz.
                                                    Popatrz uwaznie i domysl sie o co chodzi.
                                                    Jak sie dana pomyli , to Fredzio literacka polszczyzna mowi.
                                                    Ta masczka juz dawno z tej szui opadla , i od dawna sie z fredziowa filozofia
                                                    identyfikuje.
                                                    Poszukaj w wyszukiwarce.
                                                  • klopotowski Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 22:13
                                                    Mozliwe, mozliwe, skoro sama twierdzi, ze "bo duzo jest prawdy
                                                    we fredziowych wpisach....". A chce przy tym zachowac twarz zyczliwej Polsce.

Nalezy tylko dodac ten link do ulubionych i puszczac go za kazdym razem jak dana
                                                    zapewni o swojej zyczliwosci do Polski. Zapomina tylko dodac, jak ona to pojecie
                                                    definiuje :).
                                                  • dana33 Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 22:15
                                                    nu, klopotowski, sciagam od was. plujecie tu na israel i zydow, zapewniajac
                                                    jas ze wy w zadnym wypadku nie jestescie antysemitami. nu, to robie tak jak
                                                    wy... a co, wy mozecie a ja nie?
                                                  • klopotowski Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 22:18
                                                    A gdzie ja pluje, ty klamczuchu? co?
                                                    Tylko nie pisz o swojej zyczliwosci do polski, bo teraz tego nikt nie kupi.
                                                    Pisz, ze plujesz na Polske jak to robi fredzio. Wole taka szczerosc, niz zaklamanie.
                                                  • dana33 Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 22:21
                                                    nic nie napisalam, ze pluje jak fredzio. napisalam, ze ucze sie u was, znaczy
                                                    sie u ciebie, rozlupanca, krystianka, rachelki, drzewieckiego, apt, patrioty i
                                                    calej reszty tej sfory ujadaczy. dobrzy nauczyciele jestescie, musze powiedziec.
                                                  • dana33 Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 22:10
                                                    ty klopotowski wlasnie tak piszesz, macie przeprosic, macie uznac, macie
                                                    pokazac.... dokladnie tak piszesz i ty i twoi. wtedy to ci bardzo odpowiada.
                                                    ale jak dostajesz ta sama moneta, aaaa, to juz insza inszosc, nie?
                                                    klopotowski, ty se wbij do glowy, ze ten znany obraz zyda, co sie przemuka kolo
                                                    scian i za motto ma "przepraszam, ze zyje", tego zyda juz nie ma. od 57 lat.
                                                    dzisiaj, jak zyda sie kopie, to zyd odkopuje, farsztejst? git.
                                                  • remekk Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 28.04.05, 07:52
                                                    dana33 napisała:

> ty klopotowski wlasnie tak piszesz, macie przeprosic, macie uznac, macie
                                                    > pokazac.... dokladnie tak piszesz i ty i twoi. wtedy to ci bardzo odpowiada.
                                                    > ale jak dostajesz ta sama moneta, aaaa, to juz insza inszosc, nie?
                                                    > klopotowski, ty se wbij do glowy, ze ten znany obraz zyda, co sie przemuka
                                                    kolo
                                                    >
                                                    > scian i za motto ma "przepraszam, ze zyje", tego zyda juz nie ma. od 57 lat.
                                                    > dzisiaj, jak zyda sie kopie, to zyd odkopuje, farsztejst? git.

My natomiast nigdy nie "pzremykalismy sie pod ścianami" .Dlatego za to
                                                    "kopanie" nas plugawym antypolonizmem na całym swiecie też wam się dokopiemy -
                                                    - zmuszając was do odszczekania ... .
                                                  • patriota Fakty i jak opisuja je Zydzi 27.04.05, 22:01
                                                    dana33 napisała:

> a co, klopotowski, nie pijecie i zon nie bijecie? bo ja to juz o 7 rano
                                                    > widzialam pijakow kolo budki z piwem, zlotko.... i nie tylko polacy pija, ale
                                                    > i polki tez....

Niestrudzenie stylizujac Polakow na najwiekszych alkoholikow....
                                                    A co mowia fakty? W grupie wybranych krajow europejskich Polska zajmuje ostatnie miejsce pod wzgledem konsumcji alkoholu na glowe.

Na pierwszym miejscu Luxemburg - 11,8 l
                                                    Czesi w czolowce 10,1 l
                                                    Niemcy ponizej 9,5 l
                                                    Wlosi na 16 miejscu 8,2 l
                                                    Polska na ostatnim miejscu 6,2 l
                                                  • patriota link 27.04.05, 22:01
                                                    bruecke-burghausen.de/alkohol.htm
                                                  • krystian71 a co te kretynke obejdzie.Zaloguje sie za Fredzia 27.04.05, 22:06
                                                    i to samo napisze
                                                  • dana33 Re: link 27.04.05, 22:14
                                                    ausgewählte länder, patriot..... jakby tak dodac jeszcze pare, to pewnie nie
                                                    bylibyscie na ostatnim miejscu.... ale manipulacyjka....
                                                  • patriota Czy dla was prawda jest manipulacja? 27.04.05, 22:24
                                                    Wypowiedz jest jasna chyba nawet dla dziecka - "ostatnia w wybranej grupie".
                                                    Co tu ma byc "manipulacja"?

Czy wy zawsze prawde nazywacie "manipulacja"?
                                                  • dana33 Re: Fakty i jak opisuja je Zydzi 27.04.05, 22:12
                                                    brawo, brawo, patrioto, tylko 6,2 l na lebka... odlicz no ty niemowlaki i
                                                    dzieci i potem policz jeszzce raz.... a oprocz tego, co to ma za znaczenie?
                                                    wiesz dobrze, ze pijanstwo w polsce istnieje.
                                                  • patriota Re: Fakty i jak opisuja je Zydzi 27.04.05, 22:30
                                                    Sluchaj niezbyt blyskotliwa kobieto nie wiedzaca co to takiego statystyka.
                                                    W tabeli tej porownano spozycie czystego alkoholu w wybranych krajach na
                                                    statystyczna glowe ich mieszkancow.
                                                    Wszystkie kraje porownano wedlug tego samego klucza, z niemowletami i
                                                    staruszkami wlacznie. To ma do siebie statystyka, o ktorej chyba jeszcze
                                                    niczego nie slyszalas.

Ja nie musze niczego odliczac bo widze, ze w takim Luxemburgu spozywa sie
                                                    srednio prawie dwa razy wiecej alkoholu niz w Polsce. W wiekszosci krajow
                                                    europejskich pije sie alkoholu wiecej niz w Polsce i wszedzie tam istnieje problem pijanstwa.

• krystian71 ten szczur Zydowski czyli Dana, albo Fredzio 27.04.05, 22:35
                                                    nigdy tego nie zrozumie , ze to co pamieta z polski to jest to , czym ja mame i
                                                    tate straszyl, zeby tam nie przyjezdzala bron Boze , bo ja o UB zapytaja i
                                                    nazwiskiem tate rzuca.
                                            • krystian71 Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 21:59
                                              no i mniej wiecej ta sama droga zyciowa, na temat 68r , pogladow nt zydow GW
                                              i coraz jest mniej ludzi , ktorzy temat cierpietniczego zyda z dobrodziejstwem
                                              inwentarza kupia.Ludzie jakas traume przezyli w momencie ,gdy w 91 obiecano nam
                                              upokarzanie Polski przy kazdej okazji.
                                              Ten dupek nie przewidzial,ze choc tzw elicie to zwisnie , lud polski poczuje
                                              sie Strona Wojujaca.
                                              Znowu ten brak znajomosci ludu , ktorym sie ma zamiar rzadzic:)))
                                              I jeszcze Kosinski , co bezczelnie do Polski przyjechal i swoje wymiociny
                                              podpisywal.
                                              Jego wioska , ta , ktora solidarnie uratowala cala rodzine , na przyjecie tego
                                              tluka przybyla , sadzac, ze uslyszy jakies slowa wdziecznosci , moze swiatowej
                                              slawy pisarz udzieli im wzamian pomocy.
                                              I wtedy okazalo sie , jak te wioske w swoich zboczonych dzielach odmalowal ,
                                              twierdzac zreszta,ze to jest autobiografia.
                                              Teraz nie ma go juz na swiecie.
                                              Kto twierdzi,ze Pan Bog nierychliwy , ale sprawiedliwy.Mogl Kosinski dziesiatki
                                              lat swych czytelnikow zwodzic , ale , gdy do pokrzywdzonych to dotarlo Pan Bog
                                              swa reke przylozyl, by swietokradca ziemi swietej nie deptal,he,he
                                              • klopotowski Re: Inni jej pobratymcy równiez zachowuja się pod 27.04.05, 23:01
                                                Co do tej kanalii Kosinskiego, to smutne jest to, ze chyba jeszcze duzo ludzi
                                                nie wie, ze ten "malowany ptak" to antypolski paszkwil wyssany z brudnego
                                                palucha. Niedawno rozmawialem ze znajomym, ktory byl zdziwiony jak sie
                                                dowiedzial, ze kosinski wszystko to sobie wymyslil. Nasze media jakos zapominaja
                                                o informowaniu o takich "detalach". Za to wrecz z sadystyczna luboscia rozpisuja
                                                sie o wrednych polakach-antysemito-szmalcownikach. Ale jest iskierka nadziei.
                                                Sprawa "polskich obozow" pokazuje, ze ludzie powoli maja dosc i media nie moga
                                                udawac, ze problem nie istnieje. No, i teraz te 30 mld $ co to je sobie szlachta
                                                jerozolimska zaordynowala. Obok takich spraw malo kto moze przejsc obojetnie.

Pozdrawiam
                              • klopotowski Re: a ja jestem ahmed -krystian, bu hahaha 27.04.05, 20:31
                                Nie wiem, moze i salaam. Spytaj j-k (alias goidbaum) to on mnie islamista
                                mianowal :).

Jak kiedys oficjalnie uznacie ludobojstwo Ormian, czy tez lamanie praw czlowieka
                                w Tybecie, to daj nam znac na forum :).
                    • goldbaum jasiu de jure :-) 27.04.05, 13:28
                      wedle jakiego to prawa Polska "de jure" istniala, skoro nie istniala kacapie?

Sprobuj jasiu chociaz raz napisac cos na temat! Tutaj piszemy o TYBECIE i o
                      tym, ze Izrael i Izraelczycy - podobnie jak i wielu innych wypadkach - nie
                      robia NIC, co mialoby na celu AKTYWNA krytyke lamania praw czlowieka
                      dokonywanego na Tybetanczykach przez Chiny.
                    • krystian71 teraz sie wygadales:) 27.04.05, 13:31
                      TY nie jestes podszywka.Masz proizraelskie poglady i podpisujesz sie po
                      zydowsku.Cala reszta sie zgadza :)
                      I jeszcze jedno , jotka, w 15 roku polowy panstw europejskich nie bylo.
                      Nie zaciemniak pogladu, bo to Dany argument.
                      Tu nie chodzi o wtedy , tylko teraz .
                      I nie o protesty , bo musztarda po objedzie , ale o uznanie , za Holokaust,
                      ludobojstwo.KPW ?
                      • goidbaum dalej nie rozumiem 27.04.05, 14:06
                        dla czego to rzad izraelski ma uznac genocide Ormian za ludobojstwo?
                        to nie jest sprawa Izraela. i oficjalnego stanowiska Izrael NIE MUSI tu
                        zajmowac.

chyba TURCJA musi to uznac!
                        podobnie jak NIEMCY uznaly pod przymusem zreszta, genocide Zydow za ludobojstwo.
                        • klopotowski Re: dalej nie rozumiem 27.04.05, 14:15
                          Nie martw sie jasiu. Nie wszystko musisz rozumiec.
                          Po prostu nie kazdemu dano :).
                          • goldbaum jasiu nie rozumie 27.04.05, 14:38
                            klopotowski napisał:

> Nie martw sie jasiu. Nie wszystko musisz rozumiec.
                            > Po prostu nie kazdemu dano :).

Dobra odpowiedz. Jasia nie sposob traktowac powaznie. Bredzi cos o "obowiazku",
                            tak, jakby jakiekolwiek panswo kiedykolwiek bylo zmuszone uznac jakiekolwiek
                            ludobojstwa.
                            Uznanie i nazwanie takich rzeczy po imieniu to nie kwestia jakiegos obowiazku a
                            zwyklego czlowieczenstwa i przyzwoitosci.
                            Problem w tym, ze jedno i drugie to terminy zupelnie dla jasia niezrozumiale.
                            I to wcale nie jest zart.
                            • goidbaum Jasiu, Ci znowu seksualnie wykorzystal mustafa-g.? 27.04.05, 14:50
                              Dlaczego Polacy maja dobra opinie o zydach?

Autor: Gosc: Jasio IP: *.ipt.aol.com Data: 31.01.2004 16:07

> Dlatego ze nie znaja wlasnej historii.> Dlatego ze nie doznali zyda na
                              wlasnej skorze.> Dlatego ze sa latwymi ofiarami wlasnej naiwnosci i cudzej
                              propagandy.> Dlatego ze... >> Litania moglaby b nie miec konca!<

Dlaczego Polacy maja dobra opinie o zydach? - Gosc: Jasio 31.01.2004 16:07
                              _______________________________________________________________________________
                              I Jasio ci w glowce pomieszal?
                              podaj go moze do sadu o pedofilie?

i zajmij sie tym, by Rosjanie uznali zabojstwo Polakow
                              (okolo 100 tys w latach 1939-41) za ludobojstwo
                              - skoro piszesz na polskim forum.
                              • goldbaum Znow z emocji zapomniales jak sie nazywasz jasiu? 27.04.05, 14:52
                                Spojrz w lustro jasiu! Tak swietnie wygladales jeszcze niedawno.
                                Przypominasz juz sobie kim jestes?
                                groszek.741.com/Konkurs/130-139/goldbaurn.jpg
                                • i-love-2-bike Re: Znow z emocji zapomniales jak sie nazywasz ja 27.04.05, 18:37
                                  goldbaum napisał:

> Spojrz w lustro jasiu! Tak swietnie wygladales jeszcze niedawno.
                                  > Przypominasz juz sobie kim jestes?
                                  > groszek.741.com/Konkurs/130-139/goldbaurn.jpg

:))) terz to na prawde nie bede mogla zasnac po zobaczeniu glownego
                                  ekonomisty:)) o mamo jaki on piekny:))))
                              • krystian71 Re: Jasiu, Ci znowu seksualnie wykorzystal mustaf 27.04.05, 17:52
                                goidbaum napisała:

> i zajmij sie tym, by Rosjanie uznali zabojstwo Polakow
                                > (okolo 100 tys w latach 1939-41) za ludobojstwo
                                > - skoro piszesz na polskim forum.
                                Nie mozesz tak ograniczac swojego zainteresowania i wspolczucia.
                                pamietasz naszywki na mundurach Polskich Legionow:
                                "Ludzie wolni sa bracmi"
                                I tak wszystkich nalezy traktowac.
                                Polakow,Ormian,Tybetanczykow.
                                Tych wszystkich , ktorzy WZAJEMNIE do braterstwa sie poczuwaja
                        • krystian71 Re: dalej nie rozumiem 27.04.05, 14:36
                          teraz napisales szczerze,
                          jasne,ze nie musi,
                          no bo kto ich zmusi

to tylko zwykla sprawa prawdy historycznej , potepienia
                          przestepcow,zauwazenia,ze goje to tez ludzie.
                          No i poza tem te wzglady materialne,po co do Ormian maja isc jakies
                          odszkodowania , jak moga prosto do Izraela.
                          Zreszta,co za roznica , i ci i ci czarni , i tez duze nosy maja...
                          • goidbaum stek bzdur. 27.04.05, 14:46
                            g. mnie obchodzi , czy Izrael uzna zabojstwo Ormian przez Turkow za
                            ludobojstwo, czy nie. Izrael nie ma z tym NIC WSPOLNEGO.

Obchodzi mnie, czy uznaja to TURCY.

A jako Polaka obchodzi mnie, czy za ludobojstwo Rosjanie uznaja zabicie 100
                            tys. Polakow w latach 1939-41 na zimiach wschodnich Rp.
                            Zabito ich za to, ze byli Polakami...

To jest problem Polski i Polakow.
                            Czasami mam wrazenie, ze przypinanie Ci ksywki "Ahmed" nie jest pozbawione
                            podstaw.
                            • goldbaum stek bzdur czyli posty jasia 27.04.05, 14:49
                              jasia juz nie obchodzi, czy Izrael uzna ludobojstwo popelnione na Ormianach.

jasia teraz juz interesuja inne ludobojstwa. Gdyby nie znac jasia to mozna
                              byloby sie pytac, czy ten facet ma swira?
                            • krystian71 Re: stek bzdur. 27.04.05, 18:04
                              zaraz , spokojnie , musimy sobie to wyjasnic.
                              Co z tym wspolnego ma Ahmed, przeciez Ormianie to chrzescianie.
                              I poza tym wiesz,kto tak pisze , najwieksze icko-tłuki na tym forum , ku mojej
                              radosci.
                              Wiec prosze,wytlumacz, co tu bylo apropos
                              Jotka,poszedlem sladem twego rozumowania( to juz dotyczy tych ludobojstw)
                              i rzeczywiscie, moge pojac ten styl i ta tresc.
                              Dana dzis pisala to samo, i jestem PEWIEN , ze napisala to szczerze.ONI
                              zwyczajnie nie rozumieja , czego ich sie ktos czepia i wymaga zainteresowania
                              inna nacja innym plemieniem.To dla NICH jest glupie , a juz zwlaszcza , gdy
                              szkody medialne przyniesie.
                              Przeciez u podstaw tego calego Holokaustycznego ruchu jeden dogmat lezy.
                              PROBA ( tylko proba,jesli to trafi na ludzi wyksztalconych) przekonania calego
                              swiata o wyjatkwosci tego co Zydow spotkalo w skali globalno-historycznej.
                              A sam wisz, a ja rozumiem,ze to zwykly pic i takich holokaustow mamy dziesiatki
                              w historii.Juz w Auszwicu dysonans sprawili Cyganie.
                              A tu jeszcze cholera te Ormiany musialy przy[platac sie z okragla rocznica
                              • i-love-2-bike Re: stek bzdur. 27.04.05, 18:06
                                krystian71 napisała:

> zaraz , spokojnie , musimy sobie to wyjasnic.
                                > Co z tym wspolnego ma Ahmed, przeciez Ormianie to chrzescianie.
                                > I poza tym wiesz,kto tak pisze , najwieksze icko-tłuki na tym forum , ku mojej
                                > radosci.
                                > Wiec prosze,wytlumacz, co tu bylo apropos
                                > Jotka,poszedlem sladem twego rozumowania( to juz dotyczy tych ludobojstw)
                                > i rzeczywiscie, moge pojac ten styl i ta tresc.
                                > Dana dzis pisala to samo, i jestem PEWIEN , ze napisala to szczerze.ONI
                                > zwyczajnie nie rozumieja , czego ich sie ktos czepia i wymaga zainteresowania
                                > inna nacja innym plemieniem.To dla NICH jest glupie , a juz zwlaszcza , gdy
                                > szkody medialne przyniesie.
                                > Przeciez u podstaw tego calego Holokaustycznego ruchu jeden dogmat lezy.
                                > PROBA ( tylko proba,jesli to trafi na ludzi wyksztalconych) przekonania calego
                                > swiata o wyjatkwosci tego co Zydow spotkalo w skali globalno-historycznej.
                                > A sam wisz, a ja rozumiem,ze to zwykly pic i takich holokaustow mamy dziesiatki
                                >
                                > w historii.Juz w Auszwicu dysonans sprawili Cyganie.
                                > A tu jeszcze cholera te Ormiany musialy przy[platac sie z okragla rocznica

a to dobre dopiero teraz sie zalapalm,ze nasza jotka malpuje golbauma:)) ach ten
                                jasio szutnik stary.ale musze powiedziec,ze humor mu sie popsul ostatnio,moze
                                telefony poszly do naprawy i jasio nie ma sie czym bawic.
                                • krystian71 Re: stek bzdur. 27.04.05, 18:15
                                  tym ludziom poziom poczucia humoru od dawna juz doluje.
                                  Spojrz jakie argumenty z tym Ahmedem.
                                  Powyzej gdzies , tez sie niby obruszyl , gdy nazwalem go jotka, chociaz o tym ,
                                  ze pod tym nickiem wystepuje , wiem od niego samego.
                                  A swoja droga szkoda, ciekawiej bylo jak sie az tak bardzo nie obnazal.
                                  Normalny polski ciul , jak ty i ja wspolczuje kazdemu, okrotnie wymordowanemu.
                                  Dla innego ciula to jest dziwne i OBCE.
                                  Szkoda,ze okazal sie nim jotka.
                  • michal00 Pytam z czystej ciekawosci: 27.04.05, 13:11
                    Czy Polska uznala rzez Ormian za ludobojstwo? Nie przypominam sobie niczego
                    podobnego.
                    • klopotowski Re: Pytam z czystej ciekawosci: 27.04.05, 13:17
                      UZNALA UCHWALA SEJMU. Poszukaj jak nie wierzysz.
                      • michal00 Co to za uchwala? 27.04.05, 13:31
                        Szukalem na stronach sejmowych, ale nic nie znalazlem. Kiedy to mniej wiecej
                        bylo?
                        • michal00 OK. Znalazlo sie 27.04.05, 13:48
                          orka.sejm.gov.pl/opinie.nsf/nazwa/3918_u/$file/3918_u.pdf
                          Doslownie pare dni temu to uchwalono. Jeszcze nie zostala oficjalnie ogloszona.
                • krystian71 jotka,co za kretynstwa na sile uzasadniasz. 27.04.05, 13:26
                  Polska dla Turcji byla, a jakiez organy miala , by oficjalnie zaprotestowac.
                  Miala sumienie narodu i pisarzy bedacych tym sumieniem.
                  A co do Dany , nic od niej nie wymagam , coz miel bym wymagac , od DANY?
                  Nie zartuj , ona sama sie okreslila , nie jej narod, nie jej biznes, niech
                  kazdy wrzeszczy o swoich.Tylko po co z tym szoachem sie wszedzie wciska?
                • biedronka24 Wydali mnie za Zyda co dom w Stambule ma.... 27.04.05, 13:33
                  on dobre pije wino a zwykla wode ja.......

Ach ci Zydzi sefaradyjscy.. Wciaz mieszaja takim jak ty..
                  • dana33 Re: Wydali mnie za Zyda co dom w Stambule ma.... 27.04.05, 13:53
                    nu i kolejna perelka ani.... co do tego wszystkiego maja zydzi sfaradyjscy,
                    idiotka?
                    • krystian71 Re: Wydali mnie za Zyda co dom w Stambule ma.... 27.04.05, 14:37
                      no...rusz glowa, chodzi o te kamienice w Stambule i te kordly...
            • remekk Myslisz dana , ze zakrzyczysz swoja ignorancję ? 27.04.05, 16:12
              a moze my po prostu krzyczymy
              >
              > glosniej? poprobuj nas przekrzyczec, moze ci sie nawet uda

Niestety uczyniliscie z tragedii II wojny wrzaskliwy jarmark . Nie mam zamiaru
              przekrzykiwac się z wami . Szczególnie , że jak pokazala dyskusja z toba -
              wystarcza ARGUMANTY I FAKTY .
              Natomiat twoja naiwna wiara , ze mozna w nieskończonośc za pomoca wrzasku
              zzgłuszac prawde jest po prostu zenujaca ... .
              • krystian71 przygotuj sie i zaopatrz w stopperu i blotniki 27.04.05, 18:09
                ta kobieta jest przekonana,ze im ktos glosniej wrzeszczy i dalej pluje tym
                wiecej potrafi udowodnic.
                I mowi to szczerze, tzn wierzy w ten rodzaj argumentow.
                Chyba jej to jeszcze z pierwszomajowych pochodow zostalo

I tak od paru lat a najfajniejsza jest wtedy , gdy z duma powtarza -"ale wam
                dowalilam..." hi,hi cyrk zydowski to lepsza rozrywka niz cyrk braci Aleksiejew
                • i-love-2-bike Re: przygotuj sie i zaopatrz w stopperu i blotnik 27.04.05, 18:11
                  krystian71 napisała:

> ta kobieta jest przekonana,ze im ktos glosniej wrzeszczy i dalej pluje tym
                  > wiecej potrafi udowodnic.
                  > I mowi to szczerze, tzn wierzy w ten rodzaj argumentow.
                  > Chyba jej to jeszcze z pierwszomajowych pochodow zostalo
                  >
                  > I tak od paru lat a najfajniejsza jest wtedy , gdy z duma powtarza -"ale wam
                  > dowalilam..." hi,hi cyrk zydowski to lepsza rozrywka niz cyrk braci Aleksieje
                  > w

kazdy ma swoje sposoby do upustu fantazji i nadmiaru frustracji:))) a cyrk byl
                  jeszcze z bracmi marx,dawno,dawno temu jak zyl krol:))
                • remekk Raczej tym uważniej bede obserwował i słuchał ... 27.04.05, 18:54
                  To co pokazuja na tym forum rózni sie w sposób zasadniczy od tego obrazu
                  kreowanego przez demoliberalne media .
                  Wydruki z tego forum pokazuje znajomym , kórzy twierzda iz przesadzam oceniając
                  ich szowinistów - zdziwienie jest mówiąc oglednie - spore ... .
                  • krystian71 Re: Raczej tym uważniej bede obserwował i słuchał 27.04.05, 19:50
                    te sie tak kiedys bawilem.
                    Gejzery Fredzia intelektu na temat warszawskich powstancow wspolpracujacych z
                    SS i dziewczyn - laczniczek sluzacych tymze ss-manom za materace puscilem na
                    cala Polske.
                    Wiedza to walor co nie ma ceny :)))
                    poki co inwencja im sie wyczerpala, ale jak jakas nowa perelke widze, to tez
                    puszczam w obieg.
                    Ciesze sie ze mam pomocnika w mym zboznym naukowym dziele.:)))
                    • arap1 Re: U CIEBIE KRYST JUZ MANJA PRZESLADOWCZA 27.04.05, 20:02
                      PSYCHJATER CZEKA....UBESPIECZENIE MASZ????? Od RANA CZEKASZ NA SLUCHACZY To JUZ
                      PATOLOGJA...SORRY...ZYDKI POD LUZKIEM.I W SZAFIE
                      • krystian71 Achdut , znasz ? Amchu -jestes? 27.04.05, 21:03

• krystian71 achdut-znasz?, amchu-jestes? 27.04.05, 21:04

• i-love-2-bike Re: achdut-znasz?, amchu-jestes? 27.04.05, 21:10
                          krystian71 napisała:

>
                          pierdut to ja znam. patrz jak nasza dancia dzisiaj nadaje ladnie. bajeczki o
                          babie jadze na dobranoc,aby dzieci szybciej kaszke jadly. to sie usmialam,bede
                          dobrze kwiatki pielila,bo co nie wyszarpie za korzonki to .... wyciagne:))
                          jedno trzeba powiedziec,ze wyobrazni to nasym starszym braciom i siostrom nie
                          brakuje,jednego czego zupelnie im brakuje to fantazji. totalne pudlo.
                          • krystian71 Re: achdut-znasz?, amchu-jestes? 27.04.05, 21:14
                            sorry rachelciu , to hasla albo inaczej zawoalowane kryptonimy , ktorymi nasz
                            perry spacyfikowal atakujacego go arapa, mowiac,ze to ich cel nadrzedny.
                            Arap siadl przy nodze i zaczal perremu onuce lizac.
                            Puszcze ci maila ,jak mowi manny :)))
                            I marcuss-crassuss:)))
                            • i-love-2-bike Re: achdut-znasz?, amchu-jestes? 27.04.05, 21:28
                              krystian71 napisała:

> sorry rachelciu , to hasla albo inaczej zawoalowane kryptonimy , ktorymi nasz
                              > perry spacyfikowal atakujacego go arapa, mowiac,ze to ich cel nadrzedny.
                              > Arap siadl przy nodze i zaczal perremu onuce lizac.
                              > Puszcze ci maila ,jak mowi manny :)))
                              > I marcuss-crassuss:)))

oj pusc,pusc,bedziemy mowili potem jak manny jeszcze nie doszlo:(((,doszlo ale
                              nie czytalam:((,jutro odpowiem:))) co sie nie odzywasz:(((,nu lece:)))
                              • krystian71 he,he alem sie obsmial 27.04.05, 22:09
                                ty to jednak masz zdolnosci malpujace.
                                Tak wlasnie bylo i tak pamietam
                                Gorzej , ze zapomnialem mego wlasnego ,l alernatywnego
                                I musi byc na gazete.
                                Sorry , a ja idiot jestem
                    • remekk Re: Raczej tym uważniej bede obserwował i słuchał 27.04.05, 20:06
                      Myslę , ze ludzi znających ich prawdziwe oblicze jest wiecej . Trzeba motywowac
                      jak najwięcej Polaków do zwalczania plugawego antypolonizmu - wstepu do roszczeń
                      Pierwszym etapem jest zapoznanie jak największej ilosci Polaków z całym
                      obrzydlistwem antypolonizmu ... .
                      Pzdr. ... .
                      • dana33 Re: Raczej tym uważniej bede obserwował i słuchał 27.04.05, 20:45
                        zacznij remekk od siebie i swoich forumowych kolezkow. bo jak ja pokazuje wasze
                        wpisy innym ludziom, to reakcja jest taka: preciez caly swiat wie, ze polacy to
                        antysemici.... to wy remekk, ta mala forumowa grupka tworzy taki obraz polski
                        i polakow. to wy tak staracie sie o dobre imie waszego kraju.
                        • krystian71 a xuj kogo obchodzi , kogo wy antysemitami 27.04.05, 21:21
                          nazywacie.
                          My sie raczej do was nie pchamy, co nie ?
                          Tak wlasciwie, to marzymy o tym , by was juz na oczy nie oglada , co nie?
                          Pod wasza ambasada nie koczujemy.
                          Mozecie nas nazywac czarnym ludem i sie jeszcze pytac.
                          Kto sie boi czarnego luda?
                          Mi wystarczylo poczytac o tym smarku, co pogromy noca na Polakow zamierza robic
                          i o tym amerykanskim Zydzie ,co ma ochote WSZYSTKICH Polakow mordowac, by
                          uwazac,ze moje dzieci sa w zagrozeniu.
                          A wtedy , strzez sie Dana.!!!!
                          Przegieliscie pale.I nawet zescie tego nie zauwazyli.
                      • krystian71 i w tym takie fora sa nieocenione 27.04.05, 21:11
                        ludzie gazet nie kupuja.GW gardza z tego samego powodu.Ale przy okazji
                        pozbawiaja sie WIEDZY o zagrozeniu.
                        A z GW antypolonizm bije z kazdej strony.
                        Tylko mocno zawoalowany.Na szczescie , na tym forum nie brak beznadziejnych
                        glupkow , typu Fredzio ,czy arap , ktory niedawno opowiadal , co to z polskim
                        paszportem zrobi.
                        Przeciez takie rodzynki , to sam miod i sama kwontesencja ich stosunku do tego
                        kraju co ich przyholubil , czesto uratowal od zaglady , a ktoremu odwdzieczyli
                        sie wsparciem i wstapieniem w szeregi komunistycznych siepaczy.
                        Ciekawe , czego teraz od nas oczekuja?
    • goldbaum a szczekaczke jak zatkalo tak zatkalo... 27.04.05, 14:59
      swoim starym sposobem pochrzanila nie na temat ale choc przekopala caly
      internet to nie dowiedzielismy sie jakie oficjalne stanowisko zajmuje Izrael
      wobec okupacji Tybetu i lamania tam praw czlowieka przez Chiny?

Kiedy Izrael odwiedzil Dalaj Lama? Kiedy przemawial przed parlamentem
      izraelskim? Moze jekas komisja? Rzadowe noty protestacyjne?
      Moze przynajmniej jakies akcje spoleczne solidarnosci z Tybetanczykami?
      Chocby tyle....

Przeciez szczekaczka twierdzila, ze Izrael robi w sprawie Tybetu wiecej niz
      Polska...
      • klopotowski Re: a szczekaczke jak zatkalo tak zatkalo... 27.04.05, 15:11
        Dobrze, ze zwrociles uwage, ze nie chodzi tu tylko o nieuznanie ludobojstwa
        Ormian. Stosunek do okupacji i lamania praw w Tybecie wskazuje, ze Izrael
        konsekwentnie prowadzi polityke zamykania oczu na ludzka krzywde. W imie
        interesow oczywiscie. Podobnie 60-lat temu wielu tez wolalo udawac, ze nic sie
        nie dzieje...
        • goldbaum Re: a szczekaczke jak zatkalo tak zatkalo... 27.04.05, 15:21
          Tak wlasnie mniej wiecej ujal to ten izraelski publicysta opisujac ten fenomen
          izraelski jako konsekwentne "zamykanie oczu" na cierpienie innych.
        • goidbaum smieszne polityczne naiwniactwo. 27.04.05, 15:22

ale swoja droga, milo slyszec, ze wymagacie od Izraela, by rozdawal karty
          w sprawach swiatowych i mowil, co dobre, a co zle...

Izrael ROZDAJE karty na Bliskim Wschodzie i tu mowi, co jest dobre, a co zle.
          I to wystarczy.

Od rozdawania kart na swiecie sa USA i Rosja.
          zgloscie sie do nich po deklaracje.

A moze wydutkasz w koncu jakies slowo potepienia dla Turcji, ze Ci nie
          przyznaja sie do wlasnych zbrodni ludobojstwa na Ormianach?
          • goldbaum kolejny odlot jasia 27.04.05, 15:25
            otwarte uznanie faktu ludobojstwa jasiu nie ma nic wspolnego z "rozdawaniem
            kart". To kwestia zwyklej ucziwosci i odwagi. Gdybys wiedzial co znaczy jedno i
            drugie, to rozumalbys o czym mowa.

A teraz porozdwaj karty i uluz sobie razem z salowa pasjansa.
            • krystian71 :) widze to oczyma wyobrazni, 27.04.05, 18:17
              zwlaszcza,ze moge posilkowac sie linkiem na groszka :)
          • klopotowski Re: smieszne polityczne naiwniactwo. 27.04.05, 15:37
            Nie martw sie jasiu, Turcja zostanie zmuszona do przyznania sie do tej zbrodni,
            jezeli bedzie chciala dolaczyc do UE :).

Poszperalem w wyszukiwarce, jasiu. No no no, ciekawe rzeczy tam wypisujesz :))).
            Te o tych trzech telefonach to bylo najlepsze :). Jasiu, mam dla ciebie pare
            rad. Jezeli chcesz byc powaznie traktowany, to pisz pod swoim wlasciwym nickiem
            j-k, nie strasz telefonami, bo rozbisz z siebie kolosalnego idiote i blazna. Nie
            doszukuj sie wszedzie islamistow, bo jest to po prostu smieszne. Teraz
            najwazniejsze: koniecznie poszukaj specjalisty. Jestem przekonany, ze nie jest
            dla ciebie za pozno. Przeciez medycyna nie takie przypadki wyleczyla.
            Pozdrawiam :)
            • i-love-2-bike Re: smieszne polityczne naiwniactwo. 27.04.05, 17:15
              klopotowski napisał:

> Nie martw sie jasiu, Turcja zostanie zmuszona do przyznania sie do tej zbrodni,
              > jezeli bedzie chciala dolaczyc do UE :).
              >
              > Poszperalem w wyszukiwarce, jasiu. No no no, ciekawe rzeczy tam wypisujesz :)))
              > .
              > Te o tych trzech telefonach to bylo najlepsze :). Jasiu, mam dla ciebie pare
              > rad. Jezeli chcesz byc powaznie traktowany, to pisz pod swoim wlasciwym nickiem
              > j-k, nie strasz telefonami, bo rozbisz z siebie kolosalnego idiote i blazna. Ni
              > e
              > doszukuj sie wszedzie islamistow, bo jest to po prostu smieszne. Teraz
              > najwazniejsze: koniecznie poszukaj specjalisty. Jestem przekonany, ze nie jest
              > dla ciebie za pozno. Przeciez medycyna nie takie przypadki wyleczyla.
              > Pozdrawiam :)

co wy mi tu na jasia jedziecie,to wrazliwy chlopak,tylko myla mu sie telefony i
              czasem sam siebie kaze skasowac. poza tym jest ok i jak kazda wazna osobe nalezy
              go szanowac i nie prowokowac,a wtedy bedziemy mogli jeszcze troche na tym
              PRYWATNYM pro-amerykanskim i pro-izraelskim forum jeszcze troche pisac.prawda jasio?
              dobranoc
              • krystian71 Re: smieszne polityczne naiwniactwo. 27.04.05, 18:19
                a co to za dobranoc?
                Jestes po sniadaniu?
                • i-love-2-bike Re: smieszne polityczne naiwniactwo. 27.04.05, 18:22
                  krystian71 napisała:

> a co to za dobranoc?
                  > Jestes po sniadaniu?

dobranoc to zawsze dla jasia,nie dla ciebie gburze jeden:))
                  • krystian71 Re: smieszne polityczne naiwniactwo. 27.04.05, 18:24
                    widzisz, zaciemnienie umyslu.:)buhahaha i znowu przez ta jotke
            • krystian71 Re: smieszne polityczne naiwniactwo. 27.04.05, 18:22
              wlasciwie , masz racje.
              Turcja , sama Turcja , juz niedlugo uzna to za ludobojstwo.
              I po co komu pytania do naszych israelskich rozmowcow , co oni na to.
              Tyle tylko i taki zysk,ze wiemy,ze oni nic na to , bo to nie ich broszka
              I o to przeciez chodzilo,zeby wiedziec na czym sie siedzi
    • manny_ramirez Towarzystwo Wzajemnej Adoracja 27.04.05, 18:24
      banda niewyzytych facetow i Rachelka uzywaja sobie na jednej kobiecinie
      bardzo fachowe i przyjemne
      objaw rozwoju intelektualnego i doroslosci
      • i-love-2-bike Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracja 27.04.05, 18:27
        manny_ramirez napisał:

> banda niewyzytych facetow i Rachelka uzywaja sobie na jednej kobiecinie
        > bardzo fachowe i przyjemne
        > objaw rozwoju intelektualnego i doroslosci
        >
        a czy ciebie cos boli manius znowu. ty masz swoje rozmowy z meerkatami i
        innymi,jak mnie d.. obsmarowuja, to niech cie nie boli z kim ja rozmawiam.
        ciekawe,ze danusce nie zwrocisz uwagi z kim i jak ona nadaje. robisz sie juz
        nudny z tymi uwagami. a o jakiej kobiecinie tu mowa,bo jak dotad to widze chlopa
        a nie babe?
      • arap1 Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracja 27.04.05, 18:27
        NU i KRYST LUBI CAGNAC DRUTA!!!!
      • i-love-2-bike Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracja 27.04.05, 18:29
        manny_ramirez napisał:

> banda niewyzytych facetow i Rachelka uzywaja sobie na jednej kobiecinie
        > bardzo fachowe i przyjemne
        > objaw rozwoju intelektualnego i doroslosci
        >

i co manny powinnismy wstawic twoje imie w arapa odwpoweidz,czy zwrocisz mu sam
        uwage na temat kto tu niewyzyty?

Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracja
        Autor: arap1
        Data: 27.04.2005 18:27

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz
        NU i KRYST LUBI CAGNAC DRUTA!!!!
      • krystian71 i tak manius , historia dopisala dalszy ciag do 27.04.05, 18:43
        twojego postu.
        Spojrz ponizej , tam twoj przyjaciel arap daje niezawodne probki zydowskiego
        humoru.
        Kto do cholery powiedzial,ze zydowski humor jest niezly?
        Chyba jakis burak...
        A ja bym najwieksze chamstwo wybaczyl , byleby tylko autor choc o 2 punkty od
        kapibary byl inteligentniejszy
      • goldbaum Manius, masz cos do powiedzenia na temat Tybetu? 27.04.05, 19:37
        Czy tez uwazasz, ze wsparcie polityczne, jakiego Tybetowi Polska nawet sie
        nie umywa do tego, co robi i organizuje Izrael?

Czy tez cie zatka manius?
        • i-love-2-bike Re: Manius, masz cos do powiedzenia na temat Tybe 27.04.05, 19:38
          goldbaum napisał:

> Czy tez uwazasz, ze wsparcie polityczne, jakiego Tybetowi Polska nawet sie
          > nie umywa do tego, co robi i organizuje Izrael?
          >
          > Czy tez cie zatka manius?

mnaius poprostu powie,ze podajesz nie takie zrodla jakie on aprobuje,a te
          wiadomo sa bardzo selektywne jesli chodzi o niektore osoby,innym wierzy na slowo.
          • goldbaum Re: Manius, masz cos do powiedzenia na temat Tybe 27.04.05, 19:45
            W tym wypadku wydaje mi sie, ze manius nawet nie ustosunkowuje sie do zrodel.
            Maniusia boli po prostu, ze ktos smie zadawac jego ulubienicy tak trudne pytania!
            Do tego pytania, ktore sama sprowokowala!

Bo to ona twierdzila przeciez, ze Izrael o wiele bardziej pomaga politycznie
            Tybetowi niz Polska....
      • dana33 Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracja 27.04.05, 20:48
        manny, ja ciebie pardon, ale nie na kobiecinie, prosze, ja nigdy nie bylam
        kobiecina i nie mam zamiaru taka byc na stare lata... :))) ja baba i to taka,
        co sie latwo nie daje. na odwrot, zauwazyles jak ta banda ma ze mna ciezko?
        probuja i probuja, juz 3 rok, i nic, mowie ci, nic nie pomaga... :))))
        • krystian71 Re: Towarzystwo Wzajemnej Adoracja 27.04.05, 21:24
          oprocz tego,ze na coraz wieksza idiotke wychodzisz.
          Ale trzeba odrobiny intelegencji , by to zauwazyc.
    • negevmc Prosto z Erwaniu 27.04.05, 19:07
      YEREVAN (YERKIR) - The Israeli presence was very important for the organizers
      of the international conference marking the 90th anniversary fo the Armenian
      Genocicde, so they changed the schedule to suit our needs, Yossi Sarid, who was
      among the four Israelis to participate in the conference, wrote in an article
      published in the April 27 issues of the Isreali newspaper Haaretz.

"That entire debate about whether there was or wasn't genocide is foolish and
      ugly." Sarid went on saying in his article titled "Back from Armenia." " Nobody
      disputes the fact that more than one million Armenians were murdered during a
      two-year period, and a million people are not murdered without planning and
      without organization."

Sarid then continues: "If already then, in the early part of the century, the
      international community had dealt the way it should have with the Armenian
      genocide, it is very possible that it would have been possible to prevent all
      that came after it, maybe even the Holocaust."

www.yerkir.am/eng/index.php?sub=news_arm&id=15713
      • goldbaum Radio Erewan to nie ten watek 27.04.05, 19:35
        Przypominam jeszcze raz, ze ten watek dotyczy rzekomego wsparcia politycznego dla Tybetu przez Izrael, ktore rzekomo o wiele przewyzsza wsparcie Tybetu przez Polske.

Swoja droga, nie widzialem jeszcze kraju (poza Turcja) dyskusja o ludobjstwie na Ormianach prowadzilaby do takich wnioskow:
        "That entire debate about whether there was or wasn't genocide is foolish and ugly."
        • negevmc ok masz racje 27.04.05, 19:58
          goldbaum napisał:

> Przypominam jeszcze raz, ze ten watek dotyczy rzekomego wsparcia politycznego
          > dla Tybetu przez Izrael, ktore rzekomo o wiele przewyzsza wsparcie Tybetu
          > przez Polske.

W sprawie Tybetu nic nie wiem. Pomylilem watki. Mam nadzieje, ze mi wybaczysz.

> Swoja droga, nie widzialem jeszcze kraju (poza Turcja) dyskusja o ludobjstwie
          > na Ormianach prowadzilaby do takich wnioskow:
          > "That entire debate about whether there was or wasn't genocide is foolish and
          > ugly."

That entire debate about whether there was or wasn't genocide is foolish and
          ugly. Nobody disputes the fact that more than one million Armenians were
          murdered during a two-year period, and a million people are not murdered
          without planning and without organization. The Turks can invent a thousand
          reasons to explain what happened, but of what importance will that be when the
          important thing is that people, women, men, children, died strange and ruthless
          and unnatural deaths?

O Nieco, tylko troszeczke, tyciutko powsciagliwosci prosze.

www.haaretz.com/hasen/pages/ShArt.jhtml?itemNo=569381&contrassID=2&subContrassID=4&sbSubContrassID=0
          • dana33 Re: ok masz racje 27.04.05, 21:28
            negev, zrozum, niewazne co napiszesz, oni zawsze znajda argument, ze to nie to,
            albo nie tak, albo wogole jak juz maja o ormianach, to wlasciwie co jest z
            tybetem, darfurem, ruanda, biafra, tzunami..... ta grupa tu na forum, to
            marginesowe ochlapy spoleczenstwa polskiego, nieudacznicy zyciowi, pisza pod
            kilkoma nikami, jak ten wqrwielszczak, co nawet "swoich" tutaj na forum
            oklamal, piszac ze jest w lewancie w kafejce z arabskimi przyjaciolmi, siedzac
            w krakowie, a ktory rowniez pisal tutaj pod nikami takimi jak andrzej (magister
            z krakowa...), bnadem, a ostatnio ben shaprut i bog wie jeszcze pod jakimi
            nikami, ale go znajde i tak... dlatego taki tlok tutaj i tak ich pelno i oni
            wszyscy wyladowuja swoje stresy i zyciowe porazki oczywiscie na zydach. szlag
            ich trafia, jak widza ten maly israel, ktory w ciagu 50 lat, z resztkami,
            niedobitkami wojennymi, stal sie silnym, rozwinietym technicznie na najwyzszym
            poziomie, krajem, ktoremu moga najwyzej poublizac, takie mety spoleczne, jak
            ten goldbaum, ta szmatelka, krystina, remekk (to tez moze byc ten
            wqrwielszczak), i cala reszta tego klubu nienawisci, ktorzy beda klamac,
            wymyslac niestworzone rzeczy, cytowac talmud, chociaz sa za glupi, zeby go
            zrozumiec, manipulowac, krecic, wszystko z zjednym celem: dokopac zydowi.
            zobacz na jezyk, jakiego uzywaja, mimo ze sa pierwsi, zeby wymyslac innemu,
            zauwaz ten brak uczciwego zainteresowania, checi uczciwego zrozumienia, za
            kompletny brak zyczliwosci, nie tylko w stosunku do zydow, ale do wszystkich
            innych, ktorzy okazuja sie bardziej zdolni, inteligentni, rozumniejsi, ktorym
            sie lepiej udalo, nawet jak to jest taki sam polak ja oni, to zeby ich dzien
            byl piekny, to podloza mu noge, dowala, dokopia, poniza.... gdzie te mety a
            gdzie my, negev... rozmawiaj sobie z tymi normalnymi polakami, ktorzy maja
            oczy otwarte, ktorzy nie widza w zydzie lichwiarza, zlodzieja i mordercy. a ta
            reszte zostaw, albo jak masz okazje jednym zdaniem obalic ich glupote, to zrob
            to, ale wyszukiwanie dla nich linkow, tlumaczenie cierpliwe, to rzucanie perel
            przed wieprze, negev, perel przed wieprze. szkoda czasu na ta holote.
            • mirmilek danus... 27.04.05, 21:30
              jak dotad to nic nie napisalas o tybecie...
              • i-love-2-bike czy jest tu lekarz. 27.04.05, 21:37
                pomocy widze jakas reke w pierscieniach wysuwajaca sie przez ekran mego kompa.
              • goldbaum Re: danus... 28.04.05, 08:35
                mirmilek napisał:

> jak dotad to nic nie napisalas o tybecie...

i watpie, zeby napisala. A jesli nawet to raczej nie w kontekscie gigantycznej
                i niezwykle odwaznej pomocy jakiej Izrael udziela Tybetowi w obronie lamanych
                tam praw czlowieka.
            • krystian71 neg,lap taksowke, ja zaplace kobiecina potrzebuje 27.04.05, 22:21
              pomocy i wal do tej biednej Dany
            • patriota Re: ok masz racje 27.04.05, 22:55
              ana33 napisała:

> negev, zrozum, niewazne co napiszesz, oni zawsze znajda argument, ze to nie
              > to, albo nie tak, albo wogole jak juz maja o ormianach, to wlasciwie co jest
              > z tybetem,

Na ile dobrze zrozumialem to chyba ty sama uczepilas sie Tybetu twierdzac, ze Polska
              i Polacy robia dla niego mniej niz Izrael.
              Goidbaum udowodnil, ze Polska robi dla Tybetu bardzo wiele, nawet za cene
              stosunkow z Chinami.
              Teraz masz pretensje o to, ze postawiono ci proste pytanie o to, co
              sama wczesniej twierdzilas i jeszcze wszystkim wymyslasz.
              Dziwne zachowanie.
            • negevmc Re: ok masz racje 28.04.05, 08:05
              dana33 napisała:

> negev, zrozum, niewazne co napiszesz, oni zawsze znajda argument, ze to nie
              > to,albo nie tak,
              Ja to juz jakis czas temu zrozumialem. Coraz rzadziej tu wpadam, czesciej
              dyskutuje na innych forach. Wlasciwie to zalezy od humoru. Czasem jestem
              wkurzony a czasem mi wisi co pisza. Kilka moich postow (wg.istotnych i
              logicznie uzasadnionych) pozostalo bez odpowiedzi ale mnie to ani martwi ani
              denerwuje. Mglo byc kilka tego przyczyn ja wybieram przeoczenie.
              • negevmc aha jeszcze jedno 28.04.05, 08:16
                Pisalas o roznych nickach.
                Zauwazylem, ze jest kilka takich nikow, ktrore uaktywniaja sie tylko
                przy zydowskim lub izraelskim skandalu ;-).
                Zawsze sa nowe, kilkudniowe potem milkna i uaktywniaja sie przy nastepnej
                "aferze". Szczerze mi to zwisa.
                • goldbaum nu straszne to, co? 28.04.05, 08:33
                  a wy po prostu chcielibyscie tylko, zeby was zostawili w spokoju i was lubili.
                  A oni nic tylko sie czepiaja, jakichs dzieci zabitych (oczywiscie przapadkowo)
                  strzalem w glowe, jakichs zburzonych domow, jakiegos muru, ktory budowany jest
                  na ziemi skradzionej innym....

Nu nic tylko sie czepiaja. Co za ludzie! Czemu nie patrza gdzie indziej, tak
                  jak wy, gdy gdzies na swiecie (np. w Tybecie) rabuje sie i morduje ludzi.

Trzeba bylo nam brac z was przyklad w 39 roku....
      • klopotowski Re: Prosto z Erwaniu 27.04.05, 19:53
        Przypominam, ze ci naukowcy z Izraela uczestniczyli w tej konferencji jako OSOBY
        PRYWATNE, gdyz panstwo Izrael NIE UZNALO ludobojstwa Ormian. Wystarczy
        przypomniec slowa Szimona Peresa, ktory o tych mordach powiedzial, ze sa "sprawa
        dla historykow". Co za podobienstwo do slow Leppena o holokauscie!

A co masz do powiedzenia na temat stosunku panstwa Izrael do lamania praw
        czlowieka w Tybecie?

P.S Jak tam ida interesy zbrojeniowe z Chinami? Slyszalem, ze macie cos nowego
        do sprzedania.
        • dana33 Re: Prosto z Erwaniu 27.04.05, 21:32
          przedewszystkim klopotowski, zrobilismy swietny interes zbrojeniowy z polska.
          sprzedalismy i niezle na tym zarobilismy.
          • mieetek Amerykanie nie pozwolili Izrealowi sprzedac 27.04.05, 23:07
            samoloty do Chin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka