marcus_crassus 29.04.05, 17:54 bardzo podoba mi sie podskakujacy goldbaum :)))) w prezenciku kropcia: www.ds5.agh.edu.pl/~pepe/photos/Kwiatki/DSCN5198 oczywiscie sie plaszcze i nie mam najmniejszych zahamowan :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka Re: dla cudownej kropeczki :))))) 29.04.05, 17:56 łaaaaał! dzięki :) p.s. moge wrzucić ten wątek na forum o moderacji? :P Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: oczywiscie :) 29.04.05, 18:07 Simple Simon Simple Simon met a pieman, Going to the fair. Said Simple Simon to the pieman, "Let me taste your ware." Said the pieman unto Simon, "Show me first your penny." Said Simple Simon to the pieman, "Indeed I have not any." Simple Simon went a-fishing, For to catch a whale; But all the water he had got Was in his mother's pail. Simple Simon went to look, If plums grew on a thistle; He pricked his fingers very much, Which made poor Simon whistle. He went for water in a sieve, But soon it all fell through; And now poor Simple Simon Bids you all adieu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus w ogole sie ostatnio kulturalny zrobilem :) 29.04.05, 18:52 tak jak kiedys na samym poczatku :))) tylko jak widze celtow to nie moge wytrzymac bo mnie glupota dobija :))) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Nie zapominaj Celto-Izraelczykow 29.04.05, 18:53 wszyscy nimi jestesmy ten stranger to geniusz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mosiek.crappus Krasula to jeszcze bardziej oślizłe stworzenie ... 29.04.05, 18:56 ...niz myślałem. Czy jest coś bardziej obrzydliwego niż taka wazeliniarska jaszczurka? Jak to sie potrafi podlizywać, żeby tylko fory zyskać (wycinanie podszywek na przykład). Nie dziwi, ze to sykofant USA. Taka natura prostytutki. Do tej pory mnie krasula bawiła, ale tera czuję obrzydzenie. Brrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
dragger Re: Krasula to jeszcze bardziej oślizłe stworzeni 30.04.05, 18:19 widac dosc ci za skore zalazl, skoro twoja nedzna osoba az uznala za konieczne probowac sie pod niego podszywac z debilnymi nickiem :] Odpowiedz Link Zgłoś
mosiek.crappus Re: Krasula to jeszcze bardziej oślizłe stworzeni 30.04.05, 23:14 dragger napisał: > widac dosc ci za skore zalazl, skoro twoja nedzna osoba az uznala za konieczne > probowac sie pod niego podszywac z debilnymi nickiem :] Ale ty jestes głupi. Co sie mozna spodziewac po drug-gerze. Nawet nie wiesz, co to jest podszywanie. Podszywanie polega na udawaniu kogoś z intencja oszukania czytelnika. Ja nie podszywam sie pod krasule, bo nie udaję krasuli, ani nie chce nikogo oszukać. To po prostu iorniczna inspiracja. Rozumiesz te proste sprawy na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
kumpel_krasuli a wlasnie ze sie podszywasz! 01.05.05, 16:21 dragger wcale nie moze cie odroznic od krasuli i to jest dowod! Odpowiedz Link Zgłoś