i-love-2-bike 06.05.05, 01:20 bo zdaje sie czas na przeprosiny,bicie w piersi,przyznanie sie do jakiejs winy,aby to forum moglo ruszyc. ja moge tyle powiedziec,ze ciesze sie pieknym dniem i slicznym zachodem slonca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xavras_wyzhryn Re: kto jeszcze musi przeprosic 06.05.05, 01:21 No to... gratuluje pogody ducha. Moze rzeczywiscie nie zdejmuj tych rozowych okularow i nie rozgladaj sie na boki... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kto jeszcze musi przeprosic 06.05.05, 01:24 xavras_wyzhryn napisał: > No to... gratuluje pogody ducha. > Moze rzeczywiscie nie zdejmuj tych rozowych okularow i nie rozgladaj sie na bok > i... > no a niby dlaczego mam miec zly humor? tozto domena silnej grupy pod wezwaniem,a nie moja wlasna. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko zrobie dobry poczatek-rachelka ja Ciebie przeprasz 06.05.05, 01:34 przepraszam-nie wiem jeszcze za co ale tak na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zrobie dobry poczatek-rachelka ja Ciebie prze 06.05.05, 01:45 bam_buko napisał: > przepraszam-nie wiem jeszcze za co ale tak na wszelki wypadek no to sie liczy,gdyz dzisiaj albo pol forum na siebie pomyje wylewalo,albo sie przepraszalo,wiec czas chyba zakonczyc ten czarny rozdzial w historii forum i zobaczyc co za oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: zrobie dobry poczatek-rachelka ja Ciebie prze 06.05.05, 01:52 A ja g..o jestem oprny i nie przepraszałem nikogo .... pomyj nie wylewałem ... najwyżej tępiłem tych z drugiej strony (muru) :D Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: zrobie dobry poczatek-rachelka ja Ciebie prze 06.05.05, 01:55 ale-jajaja napisał: > A ja g..o jestem oprny i nie przepraszałem nikogo .... pomyj nie wylewałem ... > najwyżej tępiłem tych z drugiej strony (muru) :D no i widzisz to juz masz grzech,nie to co ja wyszlam w poludnie,wieczorem wrocilam po jezdzie rowerem po strasznych gorkach z mlodzieza trudna. jak wiadomo mlodziez zniknela,ja sie meczylam,ale jakos wszyscysmy sie po paru godzinach spotkali. uff co za ulga siedziec znowu przed kompem i przepraszac,ze tyle opuscilam akcji forumowej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: A kogo ? 06.05.05, 01:46 ale-jajaja napisał: > ;( nie badzo wiem kogo obraziles? Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: A kogo ? 06.05.05, 01:50 chyba będę musiał szybko poszukać - a nie można by tak wszystkich na raz - do kupy ? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: A kogo ? 06.05.05, 01:53 ale-jajaja napisał: > chyba będę musiał szybko poszukać - a nie można by tak wszystkich na raz - do k > upy ? cha,cha a ty bys na latwizny szedl a tu jak u orwela,wszystkie zwierzatka rowne,ale niektore bardziej niz inne. nic z tego trzeba matematycznie podzielic na rzedy i szeregi. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: A kogo ? 06.05.05, 01:59 ale-jajaja napisał: > chyba będę musiał szybko poszukać - a nie można by tak wszystkich na raz - do k > upy ? kiedys sie mowilo cuzamen(jakos tak z niemieckiego) do kupy Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: A kogo ? 06.05.05, 02:01 bam_buko napisał: > ale-jajaja napisał: > > > chyba będę musiał szybko poszukać - a nie można by tak wszystkich na raz > - do > k > > upy ? > > kiedys sie mowilo cuzamen(jakos tak z niemieckiego) do kupy a na tamce sie mowilo,ze w kupie sila,byle tylko nie smierdziala:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: A kogo ? 06.05.05, 02:03 bam_buko napisał: > ale-jajaja napisał: > > > chyba będę musiał szybko poszukać - a nie można by tak wszystkich na raz > - do > k > > upy ? > > kiedys sie mowilo cuzamen(jakos tak z niemieckiego) do kupy mogę cuzamen ale tylko tych co szanuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
resekcja_trzustki Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 01:40 Kiedy Olisadebe stanie sie prawdziwym Polakiem? - Gdy przeprosi za Jedwabne. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 01:46 resekcja_trzustki napisała: > Kiedy Olisadebe stanie sie prawdziwym Polakiem? > - Gdy przeprosi za Jedwabne. > no to niech ten co robil zle rzeczy przeprasza,gdyz jak wiadomo,za grzechy trzeba placic,byle swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 01:51 ale-jajaja napisał: > :DDDD ja sie dluzej w piekle nie zamierzam smazyc niz musze i tak bede musiala cierpiec za te wszystkie grzechy z wczesnego dziecinstwa tzn.wylewanie cieplego mleka do zlewu,bicie chlopcow lopatka,przezywanie sie na podworki...oj uzbiera sie tego uzbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 01:53 A wiesz kto to jest: Olisadebe ? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 01:58 ale-jajaja napisał: > A wiesz kto to jest: Olisadebe ? > nie Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 02:01 Tak sobie pomyślałem. To jest gracz w piłke nożną z Nigerii (urodzony tam), który otrzymał obywatelstwo polkie. Dlatego tak się uchichrałem - dobre. :D Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 02:03 ale-jajaja napisał: > Tak sobie pomyślałem. To jest gracz w piłke nożną z Nigerii (urodzony tam), > który otrzymał obywatelstwo polkie. Dlatego tak się uchichrałem - dobre. :D :))) to pech bo graczy powinnam znac, w koncu mia hamm to moja faworytka,a adu.. jakistam gra w amerykanskiej lidze. a przeprosic powinienes:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 02:06 i-love-2-bike napisała: > ale-jajaja napisał: > > > Tak sobie pomyślałem. To jest gracz w piłke nożną z Nigerii (urodzony tam > ), > > który otrzymał obywatelstwo polkie. Dlatego tak się uchichrałem - dobre. > :D > > :))) to pech bo graczy powinnam znac, w koncu mia hamm to moja faworytka,a adu. > . > jakistam gra w amerykanskiej lidze. a przeprosic powinienes:))) OK, ok już przeprosiłem Boga, że żyje... a teraz wszystkich cuzamen, których szanuję - też przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 02:09 ale-jajaja napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > ale-jajaja napisał: > > > > > Tak sobie pomyślałem. To jest gracz w piłke nożną z Nigerii (urodzo > ny tam > > ), > > > który otrzymał obywatelstwo polkie. Dlatego tak się uchichrałem - d > obre. > > :D > > > > :))) to pech bo graczy powinnam znac, w koncu mia hamm to moja faworytka, > a adu. > > . > > jakistam gra w amerykanskiej lidze. a przeprosic powinienes:))) > > OK, ok już przeprosiłem Boga, że żyje... a teraz wszystkich cuzamen, których > szanuję - też przepraszam :) byla kiedys jakas taka piosenka,chodzi mi po glowie "przepraszam za wszystko,przepraszam za wiatr.." nie wiem kto ja spiewal,ale slowa byly fajne,nie mowiac o melodii. Odpowiedz Link Zgłoś
resekcja_trzustki Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 01:54 sa jednak tacy co nie na zarty uwazaja ze tak powinien wygladac wyznacznik polskosci, bez wzgledu na wiek Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 01:57 domyślam się - po tym co tu czytam ... musimy przeprosić Boga, że żyjemy. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 01:58 resekcja_trzustki napisała: > sa jednak tacy co nie na zarty uwazaja ze tak powinien wygladac wyznacznik > polskosci, bez wzgledu na wiek > a czy ty musisz zaczerpnac definicji od drugich aby wiedziec kim jestes? starali sie nam to wpoic komunisci juz dawno,ale jak wiadomo nie przeszli. jesli ktos jest czysty jak lza to ma prawo czegos oczekiwac od drugich inaczej to sam wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
resekcja_trzustki Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 02:02 czasami mnie oslabiasz. ja pisze o tym jakich definicji uzywaja inni nie ja. poznanie innych jest wazne choc wielu ogranicza sie tylko do siebie. siebie juz znam (troche). Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 02:07 resekcja_trzustki napisała: > czasami mnie oslabiasz. > ja pisze o tym jakich definicji uzywaja inni nie ja. > poznanie innych jest wazne choc wielu ogranicza sie tylko do siebie. > siebie juz znam (troche). > ja ciebie oslabiam,o mamo tylko nie kaz mi ciebie docucac bo zaraz w maratonie wystartujesz:)) to fajnie,ze siebie juz znasz ja czasem jak patrze w odbicie lustrzane to mowie "dzien dobry pani",a ta malpa milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
resekcja_trzustki Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 02:09 znam sie troche! nie wiem na przyklad po co trace czas czytajac posty na forum zamiast robic cos z sensem??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: dowcip sprzed kilku lat 06.05.05, 02:13 resekcja_trzustki napisała: > znam sie troche! > nie wiem na przyklad po co trace czas czytajac posty na forum zamiast robic cos > z sensem??? :)) > moze dlatego,ze czasem tu mozna sie posmiac,porozmawiac i rozejsc sie na dobranoc,moze dlatego,ze kazdy z nas potrzebuje troche wymiany mysli z drugim w ojczystym jezyku. a moze dlatego,ze jestesmy troche leniwi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 01:55 moze siebie???..........za to co minelo i nie wroci wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 01:56 bam_buko napisał: > moze siebie???..........za to co minelo i nie wroci wiecej... co ty starzejesz sie czy zony szukasz? skad te refleksje i co ty tak wspominasz,te korty,czy te rurki z kremem na tamce. cholera dobre byly i gotowe zawsze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 02:09 i-love-2-bike napisała: > bam_buko napisał: > > > moze siebie???..........za to co minelo i nie wroci wiecej... > > co ty starzejesz sie czy zony szukasz? skad te refleksje i co ty tak > wspominasz,te korty,czy te rurki z kremem na tamce. cholera dobre byly i gotowe > zawsze:))) cholera wie..zaczelas te przeprosiny i... rurki z kremem !! czy Ty przestaniesz sie nademna znecac?? a na kremowkach w Europejskim to co powiesz?? o "Kamieniolomy" nie bede Ciebie pytal poniewaz gdzies napisalas (kiedys) ze uczeszczalas w tych pieknych czasach wylacznie na zebrania kolka rozancowego gdzie sie nie palilo,nie pilo i nie......... Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 02:13 hm .... "Kamieniołomy" - czy jeszcze istnieją ? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 02:16 bam_buko napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > bam_buko napisał: > > > > > moze siebie???..........za to co minelo i nie wroci wiecej... > > > > co ty starzejesz sie czy zony szukasz? skad te refleksje i co ty tak > > wspominasz,te korty,czy te rurki z kremem na tamce. cholera dobre byly i > gotowe > > zawsze:))) > > cholera wie..zaczelas te przeprosiny i... > rurki z kremem !! czy Ty przestaniesz sie nademna znecac?? > a na kremowkach w Europejskim to co powiesz?? o "Kamieniolomy" nie bede Ciebie > pytal poniewaz gdzies napisalas (kiedys) ze uczeszczalas w tych pieknych > czasach wylacznie na zebrania kolka rozancowego gdzie sie nie palilo,nie pilo i > > nie......... no pewnie,ze ja nie palilam,ani nie pilam bo ktos towarzystwo musial rozwozic do domow. a "Kamieniolomy " byly fajne tak samo jak "Fukier' i piwnica Wandy Warskiej,tam mialam fajne wspomnienia i wielu znajomych muzykow. he,he a te rurki i bajaderki to bede ci wypominac,bo ja moge jesc do woli a ty pewnie na diecie,jak kazdy chlop:))) a bylo biegac co dzien jak ja to tez bys mogl:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 02:32 i-love-2-bike napisała: > bam_buko napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > bam_buko napisał: > > > > > > > moze siebie???..........za to co minelo i nie wroci wiecej... > > > > > > co ty starzejesz sie czy zony szukasz? skad te refleksje i co ty t > ak > > > wspominasz,te korty,czy te rurki z kremem na tamce. cholera dobre b > yly i > > gotowe > > > zawsze:))) > > > > cholera wie..zaczelas te przeprosiny i... > > rurki z kremem !! czy Ty przestaniesz sie nademna znecac?? > > a na kremowkach w Europejskim to co powiesz?? o "Kamieniolomy" nie bede C > iebie > > pytal poniewaz gdzies napisalas (kiedys) ze uczeszczalas w tych pieknych > > czasach wylacznie na zebrania kolka rozancowego gdzie sie nie palilo,nie > pilo i > > > > nie......... > > no pewnie,ze ja nie palilam,ani nie pilam bo ktos towarzystwo musial rozwozic d > o > domow. a "Kamieniolomy " byly fajne tak samo jak "Fukier' i piwnica Wandy > Warskiej,tam mialam fajne wspomnienia i wielu znajomych muzykow. he,he a te > rurki i bajaderki to bede ci wypominac,bo ja moge jesc do woli a ty pewnie na > diecie,jak kazdy chlop:))) > a bylo biegac co dzien jak ja to tez bys mogl:)) hehe nie jest tak zle,jak patrze z gory to jeszcze widze....czubki palcow u mog..rowniez Rachelka czy ty pamietasz taka winiarnie po prawej stronie Krakowskiego P.idac od Nowego Swiatu na Karasia przy teatrze??? czy dalej przed k.Sw Anny Jak ona sie nazywala??? byla znana ztego ze jak zabraklo kieliszkow/szklanek to pozwalali pic z buteki "pod paznokiec" - glownie urzedowal tam "uniwerek" Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 02:49 bam_buko napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > bam_buko napisał: > > > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > > > bam_buko napisał: > > > > > > > > > moze siebie???..........za to co minelo i nie wroci wie > cej... > > > > > > > > co ty starzejesz sie czy zony szukasz? skad te refleksje i c > o ty t > > ak > > > > wspominasz,te korty,czy te rurki z kremem na tamce. cholera d > obre b > > yly i > > > gotowe > > > > zawsze:))) > > > > > > cholera wie..zaczelas te przeprosiny i... > > > rurki z kremem !! czy Ty przestaniesz sie nademna znecac?? > > > a na kremowkach w Europejskim to co powiesz?? o "Kamieniolomy" nie > bede C > > iebie > > > pytal poniewaz gdzies napisalas (kiedys) ze uczeszczalas w tych pie > knych > > > czasach wylacznie na zebrania kolka rozancowego gdzie sie nie palil > o,nie > > pilo i > > > > > > nie......... > > > > no pewnie,ze ja nie palilam,ani nie pilam bo ktos towarzystwo musial rozw > ozic > d > > o > > domow. a "Kamieniolomy " byly fajne tak samo jak "Fukier' i piwnica Wandy > > Warskiej,tam mialam fajne wspomnienia i wielu znajomych muzykow. he,he a > te > > rurki i bajaderki to bede ci wypominac,bo ja moge jesc do woli a ty pewni > e na > > diecie,jak kazdy chlop:))) > > a bylo biegac co dzien jak ja to tez bys mogl:)) > > hehe nie jest tak zle,jak patrze z gory to jeszcze widze....czubki palcow u > mog..rowniez > Rachelka czy ty pamietasz taka winiarnie po prawej stronie Krakowskiego P.idac > od Nowego Swiatu na Karasia przy teatrze??? czy dalej przed k.Sw Anny > Jak ona sie nazywala??? byla znana ztego ze jak zabraklo kieliszkow/szklanek to > > pozwalali pic z buteki "pod paznokiec" - glownie urzedowal tam "uniwerek" u Fukiera,co ty amnezje masz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 02:51 to nie był Fukier - była taka mała dziurka nie dochodząc do Bednarsiej - zaraz za pomnikiem Mickiewicza ... cholera z głowy mi wyleciało ... Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 02:56 ale-jajaja napisał: > to nie był Fukier - była taka mała dziurka nie dochodząc do Bednarsiej - zaraz > za pomnikiem Mickiewicza ... cholera z głowy mi wyleciało ... no probuj ... chyba tak to bylo gdzies chyba na tym"winklu" Bednarska i tak mala uliczka?? oczywiscie Fukier byl/jest na rynku Starego Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 02:58 idąc on Nowego Światu to było tuż, tuż przed Bednarską... Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 03:07 ale-jajaja napisał: > idąc on Nowego Światu to było tuż, tuż przed Bednarską... mam!!! Hopffer -nie pamietam dokladnie pisowni ale chyba tak Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 03:10 Yep - masz rację :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 03:11 warsawcity.info/restauracje/srodmiescie/krakowskie_przedmiescie/u_hopfera/ Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 03:15 Przeniósł się na drugą stronę Krakowskiego - jak z tego widać to zupełnie dobrze wyglądająca restauracja :) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: hmm kogo tu jeszcze przeprosic?? 06.05.05, 03:17 ale-jajaja napisał: > warsawcity.info/restauracje/srodmiescie/krakowskie_przedmiescie/u_hopfera/ nawet nie przypuszczalem ze istnieje-coprawda jako restauracja ale Hopfer. bywaj Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike powiedzcie 06.05.05, 02:05 mi moi mili dlaczego ludzie tak powaznie traktuja to forum? kazdy przeciez widzi,ze pelno na nim cudacznikow a ludzie gubia ostatnie zeby zeby sobie nawsadzac. zupelnie jak dzieci w przedszkolu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: powiedzcie 06.05.05, 02:10 stress - tu się mogą wyładować. Ja myślę, że Ci najbardziej agresywni są bardzo tyrani przez życie.. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: powiedzcie 06.05.05, 02:18 ale-jajaja napisał: > ... albo są po prostu nie wychowani. to sie wi,tu poznac kutlure na kilometr:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: powiedzcie 06.05.05, 02:17 ale-jajaja napisał: > stress - tu się mogą wyładować. Ja myślę, że Ci najbardziej agresywni są bardzo > tyrani przez życie.. albo to sami pantoflarze i tutaj sie wyzywaja,tzw syndrom bitej kobiety:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: powiedzcie 06.05.05, 02:43 i-love-2-bike napisała: > mi moi mili dlaczego ludzie tak powaznie traktuja to forum? kazdy przeciez > widzi,ze pelno na nim cudacznikow a ludzie gubia ostatnie zeby zeby sobie > nawsadzac. zupelnie jak dzieci w przedszkolu:))) zwrocilas zapewne uwage ze wiekszosc tych "pyskowek" jest dzieki naszym "przyjacielom" z Azji ktorzy je wrecz prowokuja. Ludzie "tam" zyja w ciaglym stresie na wlasne zyczenie zreszta i nie potrafia/nie chca sie rozprezyc/zrelaksowac i zrozumiec ze tym miejscem moze byc forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: powiedzcie 06.05.05, 02:53 jak się tam można rozprężyć - rozerwać prędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: kto jeszcze musi przeprosic 06.05.05, 18:38 to kto,kogo dzisiaj przeprasza i za co,zebysmy tu porzadek jakis wprowadzili? Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame No wlasnie ... 06.05.05, 18:56 ... u mnie tez Ptaszek sobie frunie z dala W górze Słońce zapie.. żaba w stawie dupę moczy Ku..! Jaki dzień uroczy! i-love-2-bike napisała: > ja moge tyle powiedziec,ze ciesze sie pieknym > dniem i slicznym zachodem slonca. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Hi, hi, ... 06.05.05, 18:59 Widze ze forumowi technicy maja juz automatyczne nozyczki. Za koslawe skroty powyzej naprawde nie ja odpowiadam! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Hi, hi, ... 06.05.05, 19:04 dritte_dame napisała: > Widze ze forumowi technicy maja juz automatyczne nozyczki. > > Za koslawe skroty powyzej naprawde nie ja odpowiadam! :)) jak widac forum nawet dammom do.... choc sa z dala:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: No wlasnie ... 06.05.05, 19:00 dritte_dame napisała: > ... u mnie tez > > Ptaszek sobie frunie z dala > W górze Słońce zapie.. > żaba w stawie dupę moczy > Ku..! Jaki dzień uroczy! > > > > i-love-2-bike napisała: > > > ja moge tyle powiedziec,ze ciesze sie pieknym > > dniem i slicznym zachodem slonca. ale u mnie juz dzien,ptice fruwaja i wiadomo co robia,alergie czleka mecza,bo jak wiadomo seson,jedno co cieszy to fakt,ze mlecze juz prawie zdychaja:)) ale czy kogos mamy przeprosic za to - nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: najpierw przepros 06.05.05, 19:07 wojcd napisał: > jakas wine potem u Ciebie znajdziemy. no nie tak potem ja biore rzeczy jak leca,gdyz jak wiadomo potem to jedynie nogi smierdza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: No wlasnie ... 06.05.05, 19:07 i-love-2-bike napisała: > ptice fruwaja i wiadomo co robia, Niech sobie robia co robia ale po cichu, w swoich gniazdach. Dlaczego zaraz musza o tym co i z kim robia tak wrzeszczec? Uszy mi wiedna od tego codziennie nad ranem :( > jedno co cieszy to fakt,ze mlecze juz prawie zdychaja:)) Zalezy jak u kogo. U mnie dopiero pierwsze zaczynaja zolknac. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: No wlasnie ... 06.05.05, 19:09 dritte_dame napisała: > i-love-2-bike napisała: > > > ptice fruwaja i wiadomo co robia, > > Niech sobie robia co robia ale po cichu, w swoich gniazdach. > Dlaczego zaraz musza o tym co i z kim robia tak wrzeszczec? > Uszy mi wiedna od tego codziennie nad ranem :( > > > jedno co cieszy to fakt,ze mlecze juz prawie zdychaja:)) > > Zalezy jak u kogo. > U mnie dopiero pierwsze zaczynaja zolknac. > moze twoje kanadyjskie ptice sa tak kulturalne,ze po cichu w gniazda, u nasz na wsi to wala na kazdy samochod,kapelusz czy domek pre pani, a mlecze tak te cholery juz ledwo zywe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: No wlasnie ... 06.05.05, 19:13 i-love-2-bike napisała: > moze twoje kanadyjskie ptice sa tak kulturalne,ze po cichu w gniazda, Akurat! > u nasz na wsi to wala na kazdy samochod Musialabys zobaczyc MOJ samochod :( Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: No wlasnie ... 06.05.05, 19:15 dritte_dame napisała: > i-love-2-bike napisała: > > > moze twoje kanadyjskie ptice sa tak kulturalne,ze po cichu w gniazda, > > Akurat! > > > u nasz na wsi to wala na kazdy samochod > > Musialabys zobaczyc MOJ samochod :( e tam moj ma rozne odcienie tego co cholery jadly:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Eskadra bombowcow 06.05.05, 19:24 www.schmoker.org/BirdPics/Photos/Waterfowl/CAGOflock4.jpg images.google.ca/imgres?imgurl=http://www.taloyoak.com/taloyoak- images/Branta-canadensis214.jpg&imgrefurl=www.taloyoak.com/canada- goose.htm&h=193&w=214&sz=6&tbnid=TJtfMoZmxjgJ:&tbnh=91&tbnw=101&hl=en&start=2&pr ev=/images%3Fq%3Dcanada%2Bgeese%26hl%3Den%26lr%3D%26sa%3DG Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Eskadra bombowcow 06.05.05, 19:28 dritte_dame napisała: > > www.schmoker.org/BirdPics/Photos/Waterfowl/CAGOflock4.jpg > > <a href="images.google.ca/imgres?imgurl=http://www.taloyoak.com/taloyoak-" target="_blank">images.google.ca/imgres?imgurl=http://www.taloyoak.com/taloyoak-</a> > images/Branta-canadensis214.jpg&imgrefurl=<a href="www.taloyoak.com/canada-" target="_blank">www.taloyoak.com/canada-</a> > goose.htm&h=193&w=214&sz=6&tbnid=TJtfMoZmxjgJ:&tbnh=91&tbnw=101&hl=en&start=2&p > r > ev=/images%3Fq%3Dcanada%2Bgeese%26hl%3Den%26lr%3D%26sa%3DG > oj co fakt to fakt,te wasze gesi,ktore u nas sie rozmnazaja jak kroliki a australii, to istne bobmowce,drugie po mewach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: No, no 06.05.05, 19:10 wojcd napisał: > niby o ptaszkach, > a potem prawie porno. rozmowa dam zawsze tak przebiega,gdyz jak wiadmo my dwie damy porno z forum znamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś