Dodaj do ulubionych

Condi halucynuje

15.05.05, 20:10
no prosze oto slowa madrej Condi w Bagdadzie,ale hutzpa.

"I want you to keep focused on what you are doing here," Rice told the
diplomats and troops who gathered in one of Saddam Hussein's former palaces.
"This war came to us, not the other way around."
Obserwuj wątek
    • mosiek.crappus Re: Condi halucynuje 15.05.05, 20:34
      Próbuje przebić w hucpie Żydów? No ale jeszcze jej trochę do ich poziomu bezczelności brakuje.
      • i-love-2-bike Re: Condi halucynuje 15.05.05, 20:37
        mosiek.crappus napisała:

> Próbuje przebić w hucpie Żydów? No ale jeszcze jej trochę do ich poziomu bezcze
        > lności brakuje.

chyba nie,sadzac w jaki sposob ta hucpiarka sie odzywa w imieniu USA,nic dodac
        nic ujac. jeszcze troche i bedziemy dzieci w szkole uczyc,ze irak mial z nami
        ciagle konflikty zbrojne,napadal na nas co 5 minut i wypowiedzial wojne,dlatego
        sie musielismy bronic.
    • bielawicz Re: Condi halucynuje 15.05.05, 20:46
      tez bardzo glebokie...
      "We need to finish this job, but of course finishing the job means getting
      Iraqis to the point that they can do this job themselves," she said. :)))
      • i-love-2-bike Re: Condi halucynuje 15.05.05, 20:50
        no jedzmy dalej i coz dowiadujemy sie,ze 9/11 to nikt inny tylko irak:))

"The United States, along with the rest of the free world, believed somehow for
        a number of years that people in this region didn't care about freedom," she
        said. "We cared about stability. And what we got was neither. We got a
        malignancy that was growing that came to haunt us on the fine September day" in
        2001.
        • j-k Jak Ty jestes drobiazgowa, Helka 15.05.05, 20:55
          Zaprawde Cie nie rozumiem.

Gdyby tajne sluzby Rwandy, wysadzily nam w powietrze Palac Kultury,
          a przywalilibysmy w odwecie ich sasiadowi - Burundi
          - to jaki polski wyborca odroznia jednych od drugich?
          Najwazniejsze, ze ogolny rachunek sie zgadza!
          • i-love-2-bike Re: Jak Ty jestes drobiazgowa, Helka 15.05.05, 20:56
            j-k napisał:

> Zaprawde Cie nie rozumiem.
            >
            > Gdyby tajne sluzby Rwandy, wysadzily nam w powietrze Palac Kultury,
            > a przywalilibysmy w odwecie ich sasiadowi - Burundi
            > - to jaki polski wyborca odroznia jednych od drugich?
            > Najwazniejsze, ze ogolny rachunek sie zgadza!

to jasne jak sie ich odroznia jasiu,po maskach. pojedz do afryki a nie bedziesz
            mial problemu z odroznieniem kwele od zulusow.
            • j-k Re: Jak Ty jestes drobiazgowa, Helka 15.05.05, 21:09
              alez, Helka , ja sie boje latac samolotami, wiec czy to Kwele, czy Zulusi,
              czy Hutu, czy Tutsi - to mi wszystko lata.

Przeciez wiesz, ze w nocy i tak wszystkie koty sa czarne...

• i-love-2-bike Re: Jak Ty jestes drobiazgowa, Helka 15.05.05, 21:13
                j-k napisał:

> alez, Helka , ja sie boje latac samolotami, wiec czy to Kwele, czy Zulusi,
                > czy Hutu, czy Tutsi - to mi wszystko lata.
                >
                > Przeciez wiesz, ze w nocy i tak wszystkie koty sa czarne...
                >
                > ________________________________
                > OSRAM - i wszytko jasne!

a czego ty sie boisz na boga jasiu samolot najbezpieczniejszy a w nocy wiadomo
                po czym ich rozpoznac,albo po spiewie albo po srodkach halucynogennych,kazde
                plemie co innego cpa. oj jasiu jasiu naLucz ty sie czegos pozytecznego dziecko
                moje,bos ciagle zacofany w geografii i etnografii.
                • j-k Helka i Ty na cpaniu czarnych sie wyznajesz? 15.05.05, 21:21
                  a mialem Cie za porzadna kobiete, co to z czarnymi sie nie zadaje.
                  • i-love-2-bike Re: Helka i Ty na cpaniu czarnych sie wyznajesz? 15.05.05, 21:24
                    j-k napisał:

> a mialem Cie za porzadna kobiete, co to z czarnymi sie nie zadaje.

alez ja nie jestem rasistka,a do tego podrozuje moj drogi. czarni sa jednymi z
                    najbardziej genialnych plastykow i muzykow,nie ma co do tego dwu zdan,a ze po
                    drodze sobie wdychaja to prawie tak jak nasi politycy,wiec nie badz taki
                    pruderyjny stary pryk.
                    • j-k Alez ja Ci ide ide na reke, a Ty mi robisz wbrew. 15.05.05, 21:28
                      Nie uwazasz, Kochanie, ze to nieladnie?

To znaczy chcesz mi powiedziec za zamiast za to zniszczenie palacu Kultury
                      przywalic tym Hutsi vle Tutu, powinnismy pocpac razem z nimi pod takt
                      ich muzyki, gdyz dobrze graja?
                      • i-love-2-bike Re: Alez ja Ci ide ide na reke, a Ty mi robisz wb 15.05.05, 21:29
                        j-k napisał:

> Nie uwazasz, Kochanie, ze to nieladnie?
                        >
                        > To znaczy chcesz mi powiedziec za zamiast za to zniszczenie palacu Kultury
                        > przywalic tym Hutsi vle Tutu, powinnismy pocpac razem z nimi pod takt
                        > ich muzyki, gdyz dobrze graja?

alez jasio znowu zamknales oczeta i sie rozpedziles,czyzbys nie znal slowa
                        "wybor" kochanie?
              • meerkat1 Szzuropolka z edukacja Zuluski! :-(((((((((((((((( 15.05.05, 21:18
                A jesli juz nie po polsku - to HUTZPAH! :-)))

P.S. Szczuropolacy- to okreslenie Edwarda Redlinskiego (tego od "Konopielki").
            • j-k Re: Jak Ty jestes drobiazgowa, Helka 15.05.05, 21:09
              alez, Helka , ja sie boje latac samolotami, wiec czy to Kwele, czy Zulusi,
              czy Hutu, czy Tutsi - to mi wszystko lata.

Przeciez wiesz, ze w nocy i tak wszystkie koty sa czarne...

• polski_francuz No 15.05.05, 21:02
            tu sie z kolega zgodze.

Dokladnie tak samo wyobrazam sobie reakcje Stanow. Ktos im dokopal, ktos musi
            za to dostac.

Wypadlo na Saddama.

Lepiej ze sloniami nie zaczynac (odnosi sie ta uwaga tez do polskich
            antyrosyjskich gierojow).

PF
    • sempiasty Re: Condi halucynuje 15.05.05, 20:52
      po polsku pisze się: hucpa
      gdzie ty mieszkasz bidulko?
      • i-love-2-bike Re: Condi halucynuje 15.05.05, 20:54
        sempiasty napisał:

> po polsku pisze się: hucpa
        > gdzie ty mieszkasz bidulko?

hucpa to nie polski hucpiarzu z katowic. jak tam dzisiaj zdrowko,przerobiles
        troche rownan bernoulliego,czy z nudow przylazles tu fanzolic?
        • sempiasty Re: Condi halucynuje 15.05.05, 20:59
          i tak się znizyłem
          bo z reguły nie podejmuję dyskusji ze sfrustrowanymi emigrantkami
          którym się wydaje, że pozjadały wszystkie rozumy
          i mogą pouczać każdego i na każdy temat
          • i-love-2-bike Re: Condi halucynuje 15.05.05, 21:00
            sempiasty napisał:

> i tak się znizyłem
            > bo z reguły nie podejmuję dyskusji ze sfrustrowanymi emigrantkami
            > którym się wydaje, że pozjadały wszystkie rozumy
            > i mogą pouczać każdego i na każdy temat

bidulko nie mecz sie i nie znizaj,jeszcze ci dysk poleci i co wtedy latac nie
            bedziesz mogl. no to buzi.
      • polski_francuz Hutzpa 15.05.05, 21:12
        pochodzi, jak sadze, z jidisz. A wiec sie "c" jako "tz" pisze.

Verstanden?

PF

• i-love-2-bike Re: Hutzpa 15.05.05, 21:14
          polski_francuz napisał:

> pochodzi, jak sadze, z jidisz. A wiec sie "c" jako "tz" pisze.
          >
          > Verstanden?
          >
          > PF
          >

nie targaj tak czy tak zszarpanych nerwow naszego sempa vel aldzia z katowic,jak
          wiadomo slask ma najbardziej zanieczyszczone srodowisko i niestety sa tego ofiary.
          • polski_francuz Alez 15.05.05, 21:19
            ja mu po slasku (prawie ze) odpowiedzialem.

PF
            • i-love-2-bike Re: Alez 15.05.05, 21:21
              polski_francuz napisał:

> ja mu po slasku (prawie ze) odpowiedzialem.
              >
              > PF

nie nie to slaski nie jest,tam sa czuli na takie przytyki:))
        • bielawicz Re: Hutzpa 15.05.05, 21:24
          huzpe chúzpe (f.) Aus dem hebräischen chuzpá »Unverschämtheit«, »Dreistigkeit«.

In Amerika: khutspe, chutzpa, chutzpah, hutzpa; dazu: chutzpadik (Adjektiv)

Unverschämtheit, Frechheit, Anmaßung und Arroganz, wie sie in keiner anderen
          Sprache klarer benannt werden. Das klassische Beispiel für Chuzpe ist die
          Geschichte des Mannes, der Vater und Mutter erschlägt und dann um mildernde
          Umstände bittet, weil er ja Vollwaise sei.

Ein chuzpenik wiederum wäre der Mann, der laut um Hilfe ruft, während er Sie
          verprügelt.

Bitte seien Sie vorsichtig mit diesem Wort! In Deutschland wird es gern mit
          einer fatalen, zungenschnalzenden »Anerkennung« benutzt, die im ursprünglichen
          jiddischen Wortgebrauch nicht enthalten ist. - (ji)
          • i-love-2-bike Re: Hutzpa 15.05.05, 21:25
            bielawicz napisał:

> huzpe chúzpe (f.) Aus dem hebräischen chuzpá »Unverschämtheit«, »
            > ;Dreistigkeit«.
            >
            > In Amerika: khutspe, chutzpa, chutzpah, hutzpa; dazu: chutzpadik (Adjektiv)
            >
            > Unverschämtheit, Frechheit, Anmaßung und Arroganz, wie sie in keiner anderen
            > Sprache klarer benannt werden. Das klassische Beispiel für Chuzpe ist die
            > Geschichte des Mannes, der Vater und Mutter erschlägt und dann um mildernde
            > Umstände bittet, weil er ja Vollwaise sei.
            >
            > Ein chuzpenik wiederum wäre der Mann, der laut um Hilfe ruft, während er Sie
            > verprügelt.
            >
            > Bitte seien Sie vorsichtig mit diesem Wort! In Deutschland wird es gern mit
            > einer fatalen, zungenschnalzenden »Anerkennung« benutzt, die im urspr
            > ünglichen
            > jiddischen Wortgebrauch nicht enthalten ist. - (ji)

danke,ale ja bede hucpowac dalej:))
          • polski_francuz Danke 15.05.05, 21:26
            Bielawicz. Jetzt is alles klar.

PF
            • polski_francuz Re: Danke 15.05.05, 21:27
              polski_francuz napisał:

> Bielawicz. Jetzt is alles klar.
              >
              > PF

ist. Poza tym reszta bz.
    • kokosz_is_back Re: Condi halucynuje 15.05.05, 21:21
      Coz mozna dodac, hmmm...

edition.cnn.com/2005/US/05/11/britain.war.memo/
    • felusiak1 Czy mozna konia zmusic do picia? 15.05.05, 22:47
      Jak wszem i wobec wiadomo, konia mozna doprowadzic do wodopoju ale za cholere
      nie mozna go zmusic do picia.

Czy ktos z was wierzy, ze gdyby nie 911 to mielibysmy dzisiaj wojska w
      Afganistanie i Iraku? Jesli tak to ciekaw jestem jak doszliscie do takiej konkluzji.
      • niewybrany Czy mozna krowe zmusic do dawania mleka? 15.05.05, 22:52
        niby tez nie.
        ale nie przejmuj sie.
        gdyby nie bylo 9/11, to byloby 12/13.
        ja bym to zalatwil.
        za odpowiednie apanaze.
      • i-love-2-bike Re: Czy mozna konia zmusic do picia? 15.05.05, 23:06
        felusiak1 napisała:

> Jak wszem i wobec wiadomo, konia mozna doprowadzic do wodopoju ale za cholere
        > nie mozna go zmusic do picia.
        >
        > Czy ktos z was wierzy, ze gdyby nie 911 to mielibysmy dzisiaj wojska w
        > Afganistanie i Iraku? Jesli tak to ciekaw jestem jak doszliscie do takiej konkl
        > uzji.

felusiak zastanawiales sie kiedys nad faktem innego prawa grawitacji wowczas,gdy
        ziemia bylaby plaska. mamy duzo roznych powodow do dywagacji co by bylo gdyby,tu
        jesli rozumiesz o czym mowimy,to rozmawiamy o przeklamaniu faktow,czyli
        pospolitemu fantazjowaniu.
        • felusiak1 Re: Czy mozna konia zmusic do picia? 15.05.05, 23:13
          Tak jak mowilem. Nie mozna konia zmusic do picia. Ten kon to ty rachel.
          Zaczelas watek od cytatu wyrwanego z szerszego kontekstu z ktorego mialem
          wnioskowac, ze wypowiedz Rice jest halucynacja.
          Ja ze swojej strony zadalem ctobie i innym bardzo proste pytanie, ktore tu ponowie.
          Czy wierzysz, ze bez wydarzen 911 okupoalibysmy dzisiaj Afganistan i Irak?
          To jest bardzo proste pytanie. Brak odpowiedzi z twojej strony potwierdza
          zasadnosc slow Rice.
          A moze pokusisz sie na odpowiedz bez owijania w nowomowe?
          • i-love-2-bike Re: Czy mozna konia zmusic do picia? 15.05.05, 23:15
            felusiak1 napisała:

> Tak jak mowilem. Nie mozna konia zmusic do picia. Ten kon to ty rachel.
            > Zaczelas watek od cytatu wyrwanego z szerszego kontekstu z ktorego mialem
            > wnioskowac, ze wypowiedz Rice jest halucynacja.
            > Ja ze swojej strony zadalem ctobie i innym bardzo proste pytanie, ktore tu pono
            > wie.
            > Czy wierzysz, ze bez wydarzen 911 okupoalibysmy dzisiaj Afganistan i Irak?
            > To jest bardzo proste pytanie. Brak odpowiedzi z twojej strony potwierdza
            > zasadnosc slow Rice.
            > A moze pokusisz sie na odpowiedz bez owijania w nowomowe?

this war came to us,not the other way around felusiak,ale kino. jak widze,ze nie
            mozna zmusic konia do myslenia,bo to nie jego zadanie. ciagnij ten woz
            felusiak,tylko sie nie potknij na wybojach.
            • felusiak1 Re: Czy mozna konia zmusic do picia? 15.05.05, 23:30
              That's it. Condi's right. This war came to us on September, the 11th 2001.
              Gdyby nie tan atak, Condi nie byloby w Bagdadzie i nie uslyszelibysmy z jej ust
              takiej wypowiedzi.
              Why don't you play Connect the Dots?
              • i-love-2-bike Re: Czy mozna konia zmusic do picia? 15.05.05, 23:33
                felusiak1 napisała:

> That's it. Condi's right. This war came to us on September, the 11th 2001.
                > Gdyby nie tan atak, Condi nie byloby w Bagdadzie i nie uslyszelibysmy z jej ust
                > takiej wypowiedzi.
                > Why don't you play Connect the Dots?

a teraz rozumiem,the war came to us from irak on 9/11 i dlatego tam jestesmy. oj
                niedobrze,niedobrze felusiak bo jak tak myslimy to ten atak mogl przyjsc i z
                emiratow,kuwejtu,arabii saudyjskiej (wiadomo najwiecej terrorystow stamtad) i
                wielu innych be,be kraikow,ktore nas nie lubia i co ty na to walimy ich dzis
                ,czy jutro? no ,no a ja myslalam,ze ty nie masz fantazji.
                • felusiak1 Re: Czy mozna konia zmusic do picia? 15.05.05, 23:44
                  Teraz rozumien dlaczego nie grasz w Connect the Dots.
                  Na marginesie, Afganistan tez nas nie zaatakowal, Wietnam nas nie zaatakowal,
                  Polnocna Korea nas nie zaatakowala i na koniec hitlerowskie Niemcy tez nie
                  zaatakowaly. Poszerz nieco swoj horyzont a byc moze dojrzysz swiatelko na koncu
                  bardzo ciemnego tunelu z dwoma zakretami.
                  • i-love-2-bike Re: Czy mozna konia zmusic do picia? 15.05.05, 23:47
                    felusiak1 napisała:

> Teraz rozumien dlaczego nie grasz w Connect the Dots.
                    > Na marginesie, Afganistan tez nas nie zaatakowal, Wietnam nas nie zaatakowal,
                    > Polnocna Korea nas nie zaatakowala i na koniec hitlerowskie Niemcy tez nie
                    > zaatakowaly. Poszerz nieco swoj horyzont a byc moze dojrzysz swiatelko na koncu
                    > bardzo ciemnego tunelu z dwoma zakretami.

no juz poszerzylam moj horyzont ci cholerni beduini na wielbladach z iraku byli
                    najgorsi,stad nasz priorytet w napadaniu na innych felusiak,dobry z ciebie wojak
                    szwejk,tylko gdzie masz obraz ferdynanda?
                    • j-k Jest lepsze miejce na bazy US na BW - niz IRAQ ? 15.05.05, 23:54
                      Nie smec Helka , gdyz robisz sie monotonna.
                      Nawet gdyby Wahabici byli z Afganistanu i napadli Vancouver w Canadzie
                      To i tak w tylek by dostal Saddam, gdyz ma rope, ma wode
                      (wazne dla baz wojskowych) i "podlozyl" sie w miedzyczasie...

Ja wiem Helka, ze nie chce Ci sie placic za Pax Americana, ale miej o to
                      pretensje do Czyraka. Moze podrzuci Ci kawalek dobrego sera?
                    • dziadek_piaskowy Re:czarna klamie jak z nut... 15.05.05, 23:58
                      ...jest w tej robocie jeszcze bardziej obludna niz jej poprzednik po
                      fachu,ktory to na posiedzieniu rady ONZ-tu udowadnial jak to irakijczycy w
                      wozach Drzymaly produkuja zarazki waglika potrzebne do unicestwienia
                      spolecznosci swiata, w tym USraju,hucpiarze nic wiecej.
                      • niewybrany odwal sie 16.05.05, 00:02
                        nie za prawde, tylko za obrone US-interesow jej placa w koncu, nie?
                      • bam_buko Re:czarna klamie jak z nut... 16.05.05, 01:10
                        dziadek_piaskowy napisał:

> ...jest w tej robocie jeszcze bardziej obludna niz jej poprzednik po
                        > fachu,ktory to na posiedzieniu rady ONZ-tu udowadnial jak to irakijczycy w
                        > wozach Drzymaly produkuja zarazki waglika potrzebne do unicestwienia
                        > spolecznosci swiata, w tym USraju,hucpiarze nic wiecej.

taka ich rola(czarnych) w administracji amerykanskiej-do czego innego sie
                        nadaja??
                        najpierw wypuscili Powella ,lgal jak pies ,zrobil swoje i dostal kopa w d..
                        teraz kolej na condonlize...ta to juz calkowita kompromitacja.
                        • i-love-2-bike Re:czarna klamie jak z nut... 16.05.05, 02:45
                          bam_buko napisał:

> dziadek_piaskowy napisał:
                          >
                          > > ...jest w tej robocie jeszcze bardziej obludna niz jej poprzednik po
                          > > fachu,ktory to na posiedzieniu rady ONZ-tu udowadnial jak to irakijczycy
                          > w
                          > > wozach Drzymaly produkuja zarazki waglika potrzebne do unicestwienia
                          > > spolecznosci swiata, w tym USraju,hucpiarze nic wiecej.
                          >
                          > taka ich rola(czarnych) w administracji amerykanskiej-do czego innego sie
                          > nadaja??
                          > najpierw wypuscili Powella ,lgal jak pies ,zrobil swoje i dostal kopa w d..
                          > teraz kolej na condonlize...ta to juz calkowita kompromitacja.

he,he bam-buko widze ,ze masz racial preferences:))))
      • wojcd Re: Czy mozna konia zmusic do picia? 15.05.05, 23:54
        felusiak1 napisała:
        > Czy ktos z was wierzy, ze gdyby nie 911 to mielibysmy dzisiaj wojska w
        > Afganistanie i Iraku? Jesli tak to ciekaw jestem jak doszliscie do takiej
        konkluzji.

Felusiak czy Ty nie uzywasz aby demagogicznych argumentow.
        • niewybrany Re: Czy mozna konia zmusic do picia? 16.05.05, 00:13
          wojcd napisał:

> Hm, trudno uwierzyc by wydajac 40% swiatowych nakladow
          > na zbrojenia wojsko siedzialo w koszarach.

podoba mi sie Twoja uwaga, wreszcie ktos tu cos z sensem napisal.
      • explicit Re: Czy mozna konia zmusic do picia? 16.05.05, 00:03
        W linku na dole masz dowod , ze to wszystko jest dawno sformuowana strategia ,
        a pierwsza wojna nie byla przypadkiem , ta rowniez - 911 nie ma nic wspolnego z
        Saddamem , tak jak WMD i reszta kitu sprzedanego lawmakers i spoleczenstwu ,...

Moje obie senatorki przyznaly sie , ze nie mialy czasu przeczytac argumentow
        przed glosowaniem ,...

A czy bylibysmy w Afganistanie ??? Przypominam , ze bylismy tam zanim Bush byl
        prezydenatem i przypominam "a wack the dog" rownolegle z Monica Affair i kiedy
        zbombardowalismy z kiepskim rezultatem rzekome osrodki szkolenia Al Kaidy ,...

uklony

==============================================================================

www.whatreallyhappened.com/ARTICLE5/april.html
        ==============================================================================

Czy ktos z was wierzy, ze gdyby nie 911 to mielibysmy dzisiaj wojska w
        Afganistanie i Iraku? Jesli tak to ciekaw jestem jak doszliscie do takiej
        konkluzji.
        • abe_ltd Re: Czy mozna konia zmusic do picia? 16.05.05, 00:24
          Osama sobie pewnie w brode pluje ze dostarczyl szalencowi z Bialego Domu taka
          dogodna wymowke do zdominowania calego regionu. A moze oni sa w kahoots? Bush
          lubi sie za rece z Saudyjczykami trzymac.
      • kokosz_is_back Re: Czy mozna konia zmusic do picia? 16.05.05, 01:10
        Former Bush aide: US plotted Iraq invasion long before 9/11

www.sundayherald.com/39221
    • marouder Moze pejsachowki siorbnela.. 16.05.05, 00:15
      to i halucynuje biedna, ze tak powiem afroamerykanka.
      polit mi objawil, ze pejsachowka ma 80% i opatrzona jest fioletowa etykietka!to
      chyba rodzaj ostrzezenia,(ta etykieta!!) bowiem w Polsce pewein rozpuszczalnik
      cieszacy sie uznaniem bezdomnych takaz etykietka jest opatrzony! No pic trzeba
      umiec:))
    • arafacik wszystkich was zabiorę do raju 16.05.05, 00:37
      i-love-2-bike
      pierwszą damą w moich chmurach będziesz.
      • i-love-2-bike Re: wszystkich was zabiorę do raju 16.05.05, 00:51
        arafacik napisał:

> i-love-2-bike
        > pierwszą damą w moich chmurach będziesz.
        danus jest pierwsza dama,ja tylko rowerowka i joggerka,a wiec nie podniecaj cie
        pejsachowko za bardzo.
    • mosiek.crappus Tak sie ubrała na wyjazd do Iraku 16.05.05, 20:56
      us.news3.yimg.com/img.news.yahoo.com/util/anysize/345,http%3A%2F%2Fus.news2.yimg.com%2Fus.yimg.com%2Fp%2Fafp%2F20050516%2Fcapt.sge.pux86.160505155911.photo00.photo.default-270x382.jpg?v=2
    • mars_99 Miss Gebels: ofiary staja sie napastnikami 17.05.05, 00:33
      jak widac stara zydowsko-neokonska tradycja powtarzania klamstw tak
      dlugo az stana sie prawda..
      Czarna sluzaca noekonow przyjechala na inspekcje podbitego kraju-
      ale ten kraj nigdy nie bedzie spokojny dopoki bedzie tam
      chociaz jeden okupant z kraju of freedom fries..
      • i-love-2-bike Re: Miss Gebels: ofiary staja sie napastnikami 17.05.05, 00:49
        mars_99 napisał:

> jak widac stara zydowsko-neokonska tradycja powtarzania klamstw tak
        > dlugo az stana sie prawda..
        > Czarna sluzaca noekonow przyjechala na inspekcje podbitego kraju-
        > ale ten kraj nigdy nie bedzie spokojny dopoki bedzie tam
        > chociaz jeden okupant z kraju of freedom fries..
        >

jak dlugo tluczesz klamstwa to staja sie one jakby prawda,oj ktos znany to juz
        mowil,ze im wieksze klamstwo,tym bardziej ci uwierza,dopuki cos nie peknie:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka